back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 09:28

Maaaa,am pus-o cu mafia lui Marcel,de-acuma sa vezi ce-o sa fie.Noroc ca am asigurare
Aaaaa,dar Marcel de ce nu vii tu personal aici la mine,la arabi cum crezi tu ca ma gasesti si sa ma dai pe mina politiei daca tot spui ca stii sigur ca am incalcat niste legi.Dar vezi i-a harta cu tine sa ma poti localiza....la arabi.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:36

Constat cu placere ca nu m-am inselat.
Toata lumea e zglobie, destinsa, pusa pe sotii, cu exceptia celor doi idioti de serviciu care o tin pe a lor.
Daca as fii vorbit direct cu ei, i-as fii facut din nou cretini si tembeli pe cei doi prosti ingalati la minte, dar pentru ca mi-am propus sa nu mai vorbesc cu asemenea dobitoci notorii care nu rateaza nici o ocazie sa improaste cu noroi pe oricine le casuneaza, n-o s-o fac !
Am aflat ca exista capsunari la arabi ! Ceva nou ! Asta e rolul forumului ! Sa afli ceva nou, ceva care sa-ti ridice nivelul de cultura si civilizatie...
Foarte frumos ....
Am mai constatat ca prietena mea Mariuka este alcoolica ..... Asa incat cand o sa se deschida un topic despre consumul de alcool, pravad ca va fii calcata in picioare de catre viitoarele doamne profesoare de istorie, viitoare mame a 5-10 copii, si asa alcoolica asta de Mariuka va cadea cu popoul in .... forum.
Am mai constatat ca mytcor se descurca ff bine ca prim-ministru, ii abureste el asa de bine pe toti incat nu mai e cazul s-o fac eu. De-ar fi avut si Base norocul asta ....

Vasix, Victore, constat ca te-ai mai impiciorogat in ultima vreme, esti gata sa sari la bataie cu mamelucul. Nu prea iti statea in caracter ....
Acuma, ca suntem intre noi, zi-ne si noua ce matrapazlacuri ai facut pe la arabii aia ? Nu te-o fi impins Satana sa te iei de muierile lor, ai ?
O fii legal la ei ?

Ai grija, lasa disputa, fa ca mine, ignora-i, c o sa ajungi sa introci capul forte des si, cine stie, sa nu te calce metroul in lift ...

In rest, salutare tuturor si, mai vorbim ....
Am avut o problema nasoala la munca saptamana asta si este in curs de lichidare.
De saptamana viitoare mai vorbim.
Apropos, nu mai vorbiti cu ....

Acum nu e momentul !
super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:43

De la: homemarcel0, la data 2009-04-02 01:10:19
De la: spiridusul_schiop, la data 2009-04-01 23:08:58
De la: vasix, la data 2009-04-01 13:31:56Salut,Roxana,ce mai faci?

Multumesc, bine! Gratie Dorei stim ca te cheama Victor, mai apoi aflam de la tine ca ti se spune Victor, Victoras, Vitti. Ne plac toate. Te felicit si pentru gusturile in materie de femei, daca as fi barbat tot pentru mere as opta. Dora vad ca are probleme la intrare, bate cu disperare pe la usi si ferestre de trei zile. Bine ca a reusit sa intre, ne lipsea si nu stiam ce i se intampla. Am mai patit si eu asa. Mi s-a intamplat sa re-scriu un post de peste cinci ori, disparea in momentul in care il postam. O luam de la capat pana reuseam sa postez.Din cauza traficului probabil, "variatii de tensiune". Minutemaid a lansat topicul dar ne-a lasat fara moderator. De ce? M-am simtit foarte bine pe un topic propus de Dianet care si-a facut datoria de gazda si a intervenit ca moderator conform protocolului. Va pup pe toti chiar si pe Marcel. Trebuie sa existe si cei ca el pentru situatii pe care noi nu le putem transa. Il propun ucigas platit in noua oranduire. Si apropos, din cand in cand si eu mi-am mai pus poalele-n cap pe ici pe colo cand ma lasa nervii, cred ca toti patim asta. Femeile cel putin au o scuza reala si anume sindromul premenstrual de care am inteles ca sufera cam 65% din noi. In perioada aceea putem fi folosite la corida spre delectarea tuturor, tot in noua oranduire.

... spiridusule, ai grija sa nu turbezi cind ma pupi (asa gindesc unii) ... ... prin natura meseriei sint cel care transeaza problemele ... e atit de simplu sa aplici tehnici moderne(culmea, rafinate la nivel mondial de un roman prin '59) in intelegerea si rezolvarea unor probleme de fond ... in principiu CU OBIECTIVITATE si RESPONSABILITATE ORICE problema se poate transa pozitiv si optimist ... dar cum majoritatea asteapta gargara ieftina si dulcegarii e putin probabil ca vor avea CURAJUL de a deschide ochii vreodata ... le e frica de rahatul in care traiesc pe care il accepta de teama ca vor fi considerati anormali si in care se afunda fara sa faca nimic ... e simplu sa spui mici prostioare, apropouri simple, infantile si de prost gust decit sa incerci sa repari o morala gaurita foarte rau ...

... mi-ar place sa spun ca femeile AU O SCUZA, dar nu este asa ... accepta si profita, in diverse forme, de sclavagismul si desconsiderarea care li se propune si pe care il perpetueaza prin proprii copii ... per total ele sint cele care au transferat jegul si mizeria de la o generatie la alta ... nu au capacitatea de a rupe lantul, de a spune - gata eu voi fi ultima prostita, copii mei vreau sa caute si sa gaseasca RESPECTUL, SENTIMENTELE, STABILITATEA, MORALA, VALORILE ... noooo, de obicei discursul este - mdaaaaa, eu m-am ''pacalit'' dar ii ''invat'' eu pe copi cum sa se ''descurce'' ...

E clar, fiecare ramane cu ce are de la nastere altfel nu se explica de ce ne atinge in mod diferit informatia sau nu ne atinge deloc. Asa se explica si fenomenul celor care stau toata ziua prin biserici si ies tot neluminati la minte si la suflet. Nu stiu ce staroste esti tu in Dracovenia unde tai si spanzuri, eu te pupam in spre binele oranduirii de aici, in care te-ai bagat de buna voie, ca sa nu spun te-ai infiltrat ca de picat n-ai picat din cer.Iti gasisem un loc ca sa te consideram de-al nostru, si te pupam ca sa ne facem treaba cu tine, sa stim ca esti acolo la nevoie. Nu vezi ca aici nu misca nimeni in front? Altfel n-avem ce cauta p'aci. Bine ca n-a picat si Azazel ca lui chiar nu-mi doresc sa-i dau binete. Piei drace'. Cu tine ma mai descurcam, ti-am gasit locul. Cat despre sindromul premenstrual, puteai sa te informezi un pic si sa nu ma obligi pe mine ca subiect sa intru in detalii. Ofac si iti spun ca in acea perioada am niste stari vecine cu nebunia, imi pierd controlul si e dureros atat pentru mine cat si pentru cei din jur. E o manifestare a naturii pe care nu am cum s-o controlez, crezi ca n-as vrea? Asist neputincioasa si apoi incerc sa repar dezastrele dupa furtuna. M-am saturat si eu dar asta e. Facem eforturi si ne adaptam. Spuneai ceva si despre copii, da, am pretentia sa am un copil inteligent si cum capacitatea de adaptare este principala caracteristica a unei fiinte intelingente am speranta ca "se va descurca". Il ajut in sensul ca nu-l las indobitocit de nici dascal sau sistem de invatamant necorespunzator si nu-l supun orbeste acestora. Nu vi-l servesc pe tava cu alte cuvinte. Si inca ceva ca nu m-am lamurit. De ce vasix ? Cum de-ai casunat tocmai pe el ? Nici ca puteai sa gesesti o tinta mai nevinovata ! Bre, de acum incolo casapesti numai pe cine-ti spune Subrezimea-sa (la rugamintea noastra), clar ?

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:57

"Apropos, nu mai vorbiti cu ...."

Sorry sefu', am mai facut o ultima incercare.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:15

CELE 16 CERERI ALE SUBALTERNULUI :
1.Niciodata sa nu-mi dai de lucru de dimineata.
> Asteapta pana la ora 16.00. Atunci poti sa-mi dai sarcinile
> cele mai
> urgente, fara a-mi da si informatiile necesare pentru
> rezolvarea
> problemei ; lasa ca ma pot informa si singur de la cei de
> la care te-ai
> informat si tu.
>
>
> 2. Daca este o problema cu adevarat de neamanat, din 10 in
> 10 minute vino
> si intreaba-ma cum stau. Asta ma ajuta! Sau, si mai bine,
> stai permanent in
> spatele meu si da-mi cate o indicatie inainte de fiecare
> apasare de tasta.
>
> 3. Daca trebuie sa pleci, sa nu spui niciodata nimanui unde
> esti. Asta
> ajuta sa-mi dezvolt fantezia fata de cei care te cauta la
> telefon. Nici
> despre momentul intoarcerii tale sa nu spui nimic, ador sa
> spun intotdeauna
> ca poti veni dintr-o clipa in alta.
>
>
> 4. Daca am mainile pline de hartii, cutii, carti sau alte
> lucruri,
> niciodata sa nu deschizi usa in fata mea. Asta ma ajuta sa
> inteleg cum este
> sa fii handicapat, iar apoi ma voi descurca mai usor cu
> usile in cazul in
> care as suferi vreun accident.
>
>
> 5. Daca imi dai mai multe sarcini, sa nu spui niciodata
> care este
> prioritatea lor. Eu sunt un cititior de ganduri deci voi
> ghici cu usurinta
> si singur.
>
>
> 6. Este mai simplu daca imi trimiti un E-mail chiar daca
> stam doar la 3
> metri. Pentru ce atata vorbarie?
> Si asa primesc foarte putine E-mailuri zilnic. E-mailurile
> primite de la
> seful tau poti automat sa mi le transferi, nu trebuie sa
> scrii si ce sa fac
> cu ele, imi este foarte usor sa descopar si singur.
>
>
> 7. Cel mai bine este daca ma tii in birou pana seara
> tarziu. Ador acest
> loc, cu adevarat nu am unde sa ma duc dupa lucru. In afara
> de lucru, nici
> nu am viata particulara.
>
>
> 8. Daca esti multumit de munca mea, nu cumva sa-mi spui. Sa
> stii ca daca
> aflu atunci in mod sigur voi cere marire de salariu.
>
>
> 9. Daca nu esti multumit cu munca mea, poti spune la toata
> lumea, ador sa
> fiu prezent in barfele de la locul de munca.
>
>
> 10. Daca ai indicatii speciale in legatura cu munca mea, sa
> nu-mi spui
> niciodata pana aproape de terminare. Daca ai avea indicatii
> folositoare,
> astea doar mi-ar incetini munca.
>
>
> 11. Sarcinile cele mai dificile niciodata sa nu le dai in
> scris si
> intotdeauna doar pe jumatate sa explici din ce constau.
> Deoarece daca ar
> ramane o dovada scrisa, ulterior s-ar afla ca nici macar tu
> nu stiai ce
> vrei de fapt, si dimpotriva ai dat indicatii care se
> contraziceau.
>
>
> 12. Doar atunci sa fii amabil cu mine daca munca mea are
> influenta pozitiva
> asupra ta.
>
>
> 13. Spune-mi cu curaj toate problemele tale personale. Eu
> nu am astfel de
> probleme si imi pica bine sa aflu ca mai este cineva si mai
> putin norocos.
> In mod special prefer acele povestiri in care descrii in
> mare amanunt, cat
> de incredibil de mult impozit se ia din premiile pe care
> le-ai primit
> pentru performantele tale.
>
>
> 14. Asteapta pana la evaluarile de la sfarsit de an. Atunci
> spune-mi ce ar
> fi trebuit sa optimizez in cursul anului. Da-mi o evaluare
> mediocra si o
> marire de salariu care urmareste usor inflatia. Stii, nici
> eu nu muncesc
> pentru bani.
>
>
> 15. Daca doresti ceva de la mine, este de ajuns sa-mi
> strigi numele, eu
> intr-o clipa voi fi acolo lasand balta tot ceea ce tocmai
> faceam.
> Expresiile precum “Te rog frumos, vino pana la mine”,
> “Te rog, ajuta-ma”,
> sau “Ai un minut pentru mine” sunt absolut inutile.
> Daca nu gasesti o
> litera pe tastatura, doar striga si eu vin sa-ti arat unde
> este ascunsa.
>
>
> 16. Daca doresti sa fac un tabel, deseneaza-mi pe o hartie
> exact cum ai
> vrea sa arate, explica-mi cat de groasa sa fie linia si ce
> fel de caractere
> sa folosesc. In tot acest timp ai fi putut si tu sa-l faci,
> dar nimeni nu
> ar putea sa se astepte la asa ceva din partea ta.
> Creativitatea mea nu trebuie sa se dezvolte la lucru, este
> de ajuns sa
> urmez doar ordinele tale.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:26

Spiridusule!!!!! Stai ca n-am inteles???! Pe cine zici tu ca m-am casunat? Ca din punctul meu de vedere nu-i deloc nevinovat.ohohohohoh cite are la catastif imi mai iese par in cap inca de 3 ori pe cit am.Nu te-am inteles da-mi lamuriri.Oricum gata,nu ne mai luam de intunecimea lor ca asa am primit dispozitii si-apoi topicul asta nu e ptr sa ne luam in git unii cu altii decit daca e bruneta,plinuta si cu sinii ca de mar.
Deci spiridusule astept lamuriri

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:30

Silviule..daca as fi pe la arabi..dar nuuu.Tot n-as sti ce ilegalitati am facut.Dar stie sigur..stii tu cine.Ca am intors capul...l-am intors de curios ca ei erau in nr mic,unic si ele veneau cu turma in urma lui.Etete de-aia ma uit eu .
Deci eu astept in continuare cu multa voiosie in inima sa ma faca ala care-i LALALALA...deci sa ma faca praf.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:38

De la: spiridusul_schiop, la data 2009-04-02 14:57:36"Apropos, nu mai vorbiti cu ...."

Sorry sefu', am mai facut o ultima incercare.

Toti am facut incercari Spiridusule, numai ca partile-s ireconciliabile .

Singurul lucru de care ar trebuii sa ne mai agatam pe monent, ar fi sa-i invitam la o partida de pinball !...

urmeaza tragerea la sorti si formarea echipelor.

Batalionul 1. Scorpionii Curentati cmd. Silviu.

..cine doreste sa faca parte din compania trifazatilor, sa se inscie !.. mytcor lunetist curentat.

Batalionul 2 Psihoterapeutii obstreticieni cmd. Marcel0.

cine doreste sa faca parte din compania delta mola, se pot inscrie !..

Dupa inscrieri urmeaza instructia si alegerea campului de lupta.

...............................ECHIPATI; INCARCATI; ARMATI...................................

................................................rezbelul DECLANSATI !...

www.infoghidromania.com/images/prometeu.jpg">

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 15:48

Mytcor
Eu vin sa ingrop....MORTU.....Pe Joanna o pun sa cante si sa boceasca Dormi in pace....luptatorule.!!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:02

ai rabdare Symy...nu vezi ca n-am format batalioanele ?...
..ori ti-e dor de ceva coliva ...

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:32

Daca e super oferta,de ce nu???Ca la noi nu se da de

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:20

Lui ii ziceam ca s-a casunat pe tine !!!! Apelam la selectivitatea lui. Ne-a zapaucit pe toti forumul asta! Va pup!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:22

De la: spiridusul_schiop, la data 2009-04-02 18:20:38Lui ii ziceam ca s-a casunat pe tine !!!! Apelam la selectivitatea lui. Ne-a zapaucit pe toti forumul asta! Va pup!

Pardon, am uitat sa specific, erau lamuriri pentru vasix !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:23

De la: symy1, la data 2009-04-02 15:48:57Mytcor
Eu vin sa ingrop....MORTU.....Pe Joanna o pun sa cante si sa boceasca Dormi in pace....luptatorule.!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:03

De la: spiridusul_schiop, la data 2009-04-02 18:22:27
De la: spiridusul_schiop, la data 2009-04-02 18:20:38Lui ii ziceam ca s-a casunat pe tine !!!! Apelam la selectivitatea lui. Ne-a zapaucit pe toti forumul asta! Va pup!

Pardon, am uitat sa specific, erau lamuriri pentru vasix !

Pfiu..m-am linistit..Ma chinuiam sa-l vad pe..respectivul in postura de nevinovat.
As,spiridusule...inca n-ai vazut ce-i poate mintea!!!
Hai totusi sa ne mai si relaxam ca ptr asta e topicul asta.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:06

eu fac echipa buna cu marcel[macar asa sa ma razbun pe voi ca nu m-ati acceptat ca rege-imparat-presedinte-lord protector-guvernator-prim ministru],iaca asa,na!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:09

Florin
Daca esti chel(nu ca ala micu )si ai si barba...EU TE VOTEZ....safiu al daca nu..!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:09

marcele,pregateste tunurile,ca-i gaurim,n-apuca ei pastele[poate pe-al cailor verzi de pe pereti]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:10

De la: symy1, la data 2009-04-02 19:09:43Florin
Daca esti chel(nu ca ala micu )si ai si barba...EU TE VOTEZ....safiu al daca nu..!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:11

... ai terminat cu noada ? ... vezi ca iti ies niste fire de par din coltul gurii ... cirliontate ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:12

symy,chel nu-s inca,am contract cu frizeria din colt sa livrez lunar o tona de par,cat despre barba intr-o luna imi creste de zici ca-s popa tunsu' din pozele cu balauri din cartile popesti!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:15

De la: vasix, la data 2009-04-02 15:30:43Silviule..daca as fi pe la arabi..dar nuuu.Tot n-as sti ce ilegalitati am facut.Dar stie sigur..stii tu cine.Ca am intors capul...l-am intors de curios ca ei erau in nr mic,unic si ele veneau cu turma in urma lui.Etete de-aia ma uit eu .
Deci eu astept in continuare cu multa voiosie in inima sa ma faca ala care-i LALALALA...deci sa ma faca praf.

... MILOGULE ... asta e placut CIND NICI MACAR NU STII ce faci ... te inteleg era perioada de FOAME ... probabil ai dreptate, e greu sa gasesti un roman (???) nascut in ucraina ''la arabi'' ... basca alte semnalmente mult mai clare ...

... ai stat azi la antrenamentul complet ? ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:17

De la: symy1, la data 2009-04-02 19:09:43Florin

... te deranjeaza parul ... scuza-ma ca nu mi-am epilat ... noada ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:19

De la: spiridusul_schiop, la data 2009-04-02 18:23:58

... ce sa spun ... un gagauta face sa rida o CUCUVEA ... cum stai cu piciorul de lemn, dragutza ... te mai scobesti cu el printre dinti ? ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:21

... pentru gagautza ... dedicatie ...

Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru.
- Vai, Doamne, vaaaai!
- Stai lejer, am venit dupa hamster!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:23

... si pentru ''romanul'' (zis MILOGUL) din ucraina ... tot o dedicatie ...

Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur.
Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va indeplini o singura dorinta la fiecare.
Ungurul zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in Ungaria si sa fie bogati si fericiti. Dispare.
Tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in India fericiti, bogati. Dispare..
Romanu' se uita in toate partile si il intreba pe pestisor:
- Ungurii is in Ungaria?
- Da.
- Toti?
- Da.
- Si tiganii in India ?
- Da.
- Toti?
- Da
Se uita la pestisor si zice:
- Mie da-mi un cola light.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:27

... pentru CUCUVEAUA ciunga ... tot dedicatie (de fapt cred ca e vorba de o intimplare reala ... )

Doi miriapozi, el(gagautza, zis si symy, zis si hamsterul) si ea (CUCUVEAUA ciunga), se giugiuleau.

Dupa 3 ore de oftaturi, zice el:

- Hai, nu fi rea, spune-mi, intre care picioare o ai?

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:34

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-02 19:06:30eu fac echipa buna cu marcel[macar asa sa ma razbun pe voi ca nu m-ati acceptat ca rege-imparat-presedinte-lord protector-guvernator-prim ministru],iaca asa,na!

... florine ... rege ??? ... peste cine ??? ... te maninca NAROZII ...

... eu am plecat la o bericioaica rece cu baietii ... vreau sa vad spume ... ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:37

marcele,nu pleca tocmai acum,stai intai sa-i vedem pe inamici facand spume,pe urma poti sa bei bere cata vrei[ai motive]

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:45

De la: Subredul, la data 2009-04-02 14:36:37Constat cu placere ca nu m-am inselat.
Toata lumea e zglobie, destinsa, pusa pe sotii, cu exceptia celor doi idioti de serviciu care o tin pe a lor.
Daca as fii vorbit direct cu ei, i-as fii facut din nou cretini si tembeli pe cei doi prosti ingalati la minte, dar pentru ca mi-am propus sa nu mai vorbesc cu asemenea dobitoci notorii care nu rateaza nici o ocazie sa improaste cu noroi pe oricine le casuneaza, n-o s-o fac !
Am aflat ca exista capsunari la arabi ! Ceva nou ! Asta e rolul forumului ! Sa afli ceva nou, ceva care sa-ti ridice nivelul de cultura si civilizatie...
Foarte frumos ....
Am mai constatat ca prietena mea Mariuka este alcoolica ..... Asa incat cand o sa se deschida un topic despre consumul de alcool, pravad ca va fii calcata in picioare de catre viitoarele doamne profesoare de istorie, viitoare mame a 5-10 copii, si asa alcoolica asta de Mariuka va cadea cu popoul in .... forum.
Am mai constatat ca mytcor se descurca ff bine ca prim-ministru, ii abureste el asa de bine pe toti incat nu mai e cazul s-o fac eu. De-ar fi avut si Base norocul asta ....

Vasix, Victore, constat ca te-ai mai impiciorogat in ultima vreme, esti gata sa sari la bataie cu mamelucul. Nu prea iti statea in caracter ....
Acuma, ca suntem intre noi, zi-ne si noua ce matrapazlacuri ai facut pe la arabii aia ? Nu te-o fi impins Satana sa te iei de muierile lor, ai ?
O fii legal la ei ?

Ai grija, lasa disputa, fa ca mine, ignora-i, c o sa ajungi sa introci capul forte des si, cine stie, sa nu te calce metroul in lift ...

In rest, salutare tuturor si, mai vorbim ....
Am avut o problema nasoala la munca saptamana asta si este in curs de lichidare.
De saptamana viitoare mai vorbim.
Apropos, nu mai vorbiti cu ....

... batrine ... e penibil sa iti mai raspund ... sincer, esti penibil ... esti parca exact subiectul proverbului :

Oamenilor nu le este ruºine sã se gândeascã la lucruri murdare; dar le este ruºine la gândul cã alþii le pot atribui astfel de gânduri murdare ...

... florine ... ma asteapta baietii ... nu se compara ...

Pagini: << 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: