back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >> Sari la pagina:

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 02:27

De la: Subredul, la data 2009-03-29 21:59:15A, si inca o consideratie....

din putul gandirii mele ...

Am observat ca se foloseste destul de des indemnul de genul "hai sa fim mai intelegatori ca suntem in post si ... nu se face" " trebuie sa fim mai toleranti, ca suntem in postul pastelui" .... si alte asemenea.

Adica acum suntem monitorizati ca suntem in post, iar dupa paste, sa te tii nene, sa vezi scandal, sa vezi cum deversam noi tot, ca gata, a trecut pastele, putem deveni "normali", putem sa injuram din nou, fara sa ni se contabilizeze cumva ca nu e postul cuiva ....

Nu zau ?

Eu cred ca toti cei care vin cu astfel de cretinisme fac un mare deserviciu credintei.

Un zambet condescndent, o atitudiine degajata, elganta, o fata radioasa, sunt mai eficace de mii de ori decat astfel de indemnuri stupide, care, repet, nu se fac decat pentru imaginea celui care le debiteaza. Si mai sunt si niste prostii sadea.

... TATAIE ... am numai ''zimbete condescente'' pentru tine !!! ... TU ESTI ALA CARE FACI UN SERVICIU CREDINTEI !!!!???? ... ... cit de alambicata poate fi mintea ta ? ... ce spuneai ceva mai sus ? ... as fi curios sa stiu ce naiba inseamna credinta la tine ? ... sa belesti ochii in sus, sa te rogi prosteste pe unde crezi, sa te umfli de sloganuri ''optimiste'' si apoi sa iit bagi piciorul cu nonsalanta in orice ? ... sa spui ca avortul este din voia lui d-zeu ... maaaammaaaaaa, ce minte ... d-zeu face avorturi el ti-a spus tie asta !!!! ... ... un GAUNOS fara valori si fara morala ... valorile si morala le FOLOSESTI doar cind vrei sa te plingi dar sint prea grele sa le si respecti ... e grea crucea numai cind te gindesti la ea daraminte sa o mai si duci ... nu-i asa ? ... ramii cu vorbele ... bla, bla, bla ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 02:35

De la: mari_uka, la data 2009-03-29 22:22:43Silviule...prefer sa sting conflictele decat sa le mentin!
Dintr-un conflict, oricare ar fi el..prefer sa ies ca o lady..nu-mi plac tiganismele si nici mahalaua de cartier....dar recunosc, am suferit mult datorita tratamentelor la care am fost supusa, tratata..
Probabil ca sunt uneori o fraiera...dar nu suport ideea sa ma cert cu cineva!...dar adaugand-o pe Ioana in lista mea de prieteni...am vrut sa-i arat ca, in termeni pasnici, ca de multe ori nu are dreptate si acolo unde vedeam ca provoaca un conflict o temperam, si observ ca a reusit sa-si mai domoleasca instinctele primare...in rest numai bine tuturor!

... maria faci foarte rau ca te lasi ''cumparata'' de discursuri atit de ieftine ... a fi o lady inseamna MULTE ... nu numai a discuta discutii ... iti este frica ca pierzi 3-4 bancuri ? ... NU PIERZI NIMIC ... te afunzi din nou in cinismul si egosimul ''telectualilot'' de trei lei din romanica ... care au trait ca sa isi formeze o burta, sa isi ia masina si sa faca o vila ... astea e TOT ce si-au dorit de la viata ... si atit au ... NIMIC mai mult ... cit de curind o vor lua complet razna .... nu au baza normala ... nu am ce sa le fac ...
... inca ceva ... nu scuipa acolo unde ai pupat ... e pacat ca vorbim de instincte primare cind e vorba de niste ideii, dar adevaratele instincte primare ii conduc pe multi toata viata ... acelea sint denumite ''placeri'' ... si sint ''omenesti'' ... offffffff ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 02:40

De la: mari_uka, la data 2009-03-30 14:54:35"E mai benefic sa traim in toleranta si intelegere". !

Dar toate astea se fac si prin educatie sau control asupra propriilor impulsuri!

... maria ... ma lamuresti si pe mine ? ... daca e vorba de sustinerea unei cauze ''nobile'' (cum spui si tu) dar verbale atunci preferi ''controlul'' impulsurilor ... nu acelasi lucru il spui si despre cei care prefera sa faca avort dupa avort decit sa se controleze putin ... inteleg care diferenta dar de ce nu foloseste aceiasi RESPONSABILITATE in ambele cazuri ? ...
... oricum cei fara impulsuri sint niste MINCINOSI sau niste FRICOSI ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 03:02

De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-30 15:42:24 De regula, sunt doar ironica, nu si rautacioasa, dar cand citesc tampenii crase, mi se pune si mie "pata". Ioana, ai afirmat ca vrei sa dai nastere la cinci copii; eu zic sa nu te-opresti la cifra asta! Fa si tu acolo, cat o fi "vrerea Domnului", o echipa de fotbal, cu antrenor, cu rezerve... mama eroina, ce mai!!! te iei la-ntrecere cu iepuroaicele, ori cu femelele de sobolani, c-alea-s prolifice, nu gluma! Fiindca, potrivit inteligentei tale de studenta la doua facultati, ce mare diferenta-i intre o femeie si dragalasele animalute amintite? Nici una; si femeile, si femelele respective, tot o gaura au, nu?! Vezi la ce nivel te cobori, cat de ridicola devii?! Habar n-ai ce-nseamna sa fi insarcinata, sa ai o sarcina toxica (se-ntampla destul de frecvent), sa iei tratament de mentinere a unei sarcini dorite (si-asta se-ntampla destul de frecvent), sa urmezi un regim strict, sa... S-apoi sa-l nasti; iti inchipui cumva ca a naste un copil e comparabil cu-a invarti lingura prin oala cu ciorba? Pai, te-nseli! Nu sunt multe femeile ce-au norocul sa nasca usor, rapid si fara dureri prea mari; majoritatea se chinuie ore-n sir ori zile pana sa-l dea afara! Si dup-aceea crezi ca s-a terminat, gata, ti-ai facut datoria? Ooooohoooooo, s-o crezi tu! Sa vezi concert de oracaieli si zi, si noapte! Adio somn, adio liniste, timpul - mai mult sau mai putin liber - nu mai e la dispozitia ta, ci a lui (ori a ei), iti faci programul dupa cheful si toanele mariei-sale urmasu`!!! "E usor din gura-a spune"... asta-i teorie goala, lipsita de continut... praftica te-omoara!!!

... sirius ... SINT PROFUND DEZAMAGIT ... mai, femeie, voi va bateti joc una de alta(femele iepuroaice, sobolani,...)pentru ca sinteti femei ... care ar fi diferenta intre a face un copil si 10 ? ... nu ies tot pe acolo ? ... va bateti joc de propria voasta calitate ... de calitatea voastra de mama ... va puneti sub semnul PROSTIEI propria voastra existenta ... DE CE ? ... doar pentru a da peste nas unei fete ''obraznice'' ?... nici nu ma mira ca majoritatea barbatilor nu dau prea multe parale pe o femeie ... ca va vad in ea doar o GAURA ... unde trebuie sa parcheze pentru citeva minute ...
... maaaamaaaa, ce aveti ''doamnelor'' cu voi insiva ? ... ce aveti cu copii ? ... ce aveti cu cei care VOR copii ? ... ce va pasa voua de problemele lor ... oricum nu ii ajutati cu nimic, macar NU VA MAI BATETI JOC DE EI ... MACAR ATIT ... miine veti avea nevoie de ei ... in mod sigur ... cind veti deveni OAMENI ? ... cind veti renunta la egoism si cinism ? ... CIND ? ... numai ideea ca exista sau pot exista familii mari, si va fac sa tremurati si sa aruncati cuvinte INCONSTIENTE ...
... sint foarte curios ... ai avut vreodata ''o duzina'' de copii ? ... stii cum se cresc ? ... ai ascultat oracaielile tuturor ? ... ti-ai dat seama de acolo ca e ''imposibil'' ? ... daca NU atunci de unde DREAKULUI iti imaginezi atitea filme de groaza ? ... zau, ginditi bine o mica perioada si cind incepeti sa aberati si sa va puneti cenusa in cap, nu va mai opriti ... sincer, ma iumeste URA si SCIRBA de care va acoperiti singure ... daca tu NU ESTI IN STARE, material, fizic, uman, psihic sa iti cresti copii de ce iti inchipui ca e o pierdere de vreme pentru altii ? ... poate altii nu sint atit de egoisti si cinici ... am observat cu ce usurinta sint JUDECATI oamenii cu mai mulit copii ... INCREDIBIL ... nu incetez sa mai uimeasca atitudinea de zombi in acest subiect ... si de auto-terfelire ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 03:06

... dragi TOVARASI si TOVARASE ... (nas Florea vine si el)

... fara indoiala ca doriti sa ma puneti la punct ... asa ca, daca aveti ce spune, treceti pe topicul care trateaza, indirect, problema copiilor ... e bine ca si altii sa poata gasi grupate, ineptiile mele si ale voastre ... sinteti capabili ? ... sau ramine sa ma comentati ca gainile pe unde apucati ? ... bafta ...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:53

De la: homemarcel0, la data 2009-04-01 02:40:59
De la: mari_uka, la data 2009-03-30 14:54:35"E mai benefic sa traim in toleranta si intelegere". !

Dar toate astea se fac si prin educatie sau control asupra propriilor impulsuri!

... maria ... ma lamuresti si pe mine ? ... daca e vorba de sustinerea unei cauze ''nobile'' (cum spui si tu) dar verbale atunci preferi ''controlul'' impulsurilor ... nu acelasi lucru il spui si despre cei care prefera sa faca avort dupa avort decit sa se controleze putin ... inteleg care diferenta dar de ce nu foloseste aceiasi RESPONSABILITATE in ambele cazuri ? ...

Marcele...iti cer asa mult sa ma intelegi ca nu sunt adepta conflictelor?
nu cer nimic mai mult!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 11:06

De la: mari_uka, la data 2009-04-01 09:53:13
De la: homemarcel0, la data 2009-04-01 02:40:59

Marcele...iti cer asa mult sa ma intelegi ca nu sunt adepta conflictelor?
nu cer nimic mai mult!

... mmmmda ... ti se pare UMILITOR sa stai de partea celor care nu agreeaza anumite chestii de ''bon ton'' romanesti si sa rabzi jignirile unor zombi ... e mai usor sa te explici rusinoasa ca ai fost ''obligata'', ai fost ''fortata'', ca ''educatia'' ta delicata te-a facut sa ignori si sa eviti ''conflictele'' ... maria, maria, iti aduci aminte cum ma faceai mai demult cit erai de ''combativa'' intr-o cauza pierduta de la inceput ... faptul ca il cunosti personal pe tataita nu trebuie sa te faca sa INGHITI orice MOJICIE ... refuza naibii sa mai fii folosita ... e vorba de VIATA, de COPII ... si asta nu e o rusine sa spui ca le respecti ... NICIODATA ... refuza sa mai faci parte dintr-o haita INCONSTIENTA si INAPOIATA ... ''recomandarile'' unui MOJIC care nici macar nu stie ce inseamna un avort, ii este frica sa se uite la un film, TU le consideri ''educative'' ... FARA NICI O BAZA CONSTIENTA ... AVORTURILE LE FAC FEMEIELE, NU MOJICII CARE ISI DAU CU PAREREA SI LE CONVING CIT DE GREU ESTE SA CRESTI COPII (de parca pentru ei este facultativ cresterea acestora) ...
... nu mai devreme de luni, am discutat intimplator cu o doamna care dupa 22 ani de casatorie DEPUSESE ACTELE PENTRU A DIVORTA ... motivul ? ... in particular, MAMIFERUL care ii era sot, ii reprosa continuu ca ar fi refuzat sa o avorteze pe cea de a doua fata pe care o aveau ... pentru ca nu o considera un atentat la confortul lui de PUTOARE CU FATA UMANA ... FEMEIA ERA DISTRUSA PSIHIC de atitia ani de circ(in public ''sotul'' isi iubea ambele fete, in particular oo calca pe femeie in picioare pentru ca o nascuse) si presiuni ... pur si simplu socant cite femei poate sint la fel de ABUZATE de mamifere (educati de alte femei cinice si egoiste) care le vad DOAR ca pe un obiect sexual ... si voi femeile ACCEPTATI ASTA ... VA MERITATI SOARTA ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 11:59

De la: homemarcel0, la data 2009-04-01 03:06:25

... fara indoiala ca doriti sa ma puneti la punct ... asa ca, daca aveti ce spune, treceti pe topicul care trateaza, indirect, problema copiilor ... e bine ca si altii sa poata gasi grupate, ineptiile mele si ale voastre ... sinteti capabili ? ... sau ramine sa ma comentati ca gainile pe unde apucati ? ... bafta ...

Marcel0, in urma unor reconfigurari de ultim moment s-al unor ainieri ale planetelor nemaiantalnite-n istoria astronomiei, astazi, forta gravitationala a Terrei s-a redus la un procent de numai 10 %.

Daca reusesti sa-ti parasesti computeru, poti experimenta senzatiile impoderabilitatii chiar in fata casei !....succes !...dar nu te zbantuii prea brusc c-ai s-ajungi primul satelitbiologic natural pe orbita geostationara a "batranei doamne".

i-love-cartoons.com/snags/clipart/Looney-Toons/Bugs-Bunny/Bugs-B...">

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 12:06

Asa cum v-am povestit, cei doi idioti, Ioana Intunecata (la minte) si Broasca-Marcel, au reusit sa polueze si acest forum.

Cine doreste sa se puna la mintea lor, e liber s-o faca ...

Eu nu.

N-ar ajuta la nimic.

Am dreptate ?

Mariuka, vad ca esti cam suparata pe mine.

Daca poti sa-mi explici de de, ar fi bine, daca nu, asta este.

Vad ca stai la poezii cu Broasca-Marcel, ai explicatii cu el.

Ai uitat cum te eticheta cand ai povestit despre avorturile tale ?

Vrei pace si prietenie cu un asemenea om ? Foarte bine. Sa fii sanatoasa !

Eu nu.

Pe urma, de unde ai scos chestia ca parintii ar trebui sa faca nu stiu ce cursuri de psihologie ?

Extraordinar !

Pai majoritatea dintre noi suntem precum monseur Jourdan, facem psihologie fara sa ne dam seama !

Iti dai seama ca s-ar face si mai multi copii imbecili, dar toti dupa acelasi calapod. Cine spune ca daca faci psihologia nu poti fi un mare idiot ?

Nu e obligatoriu, dar psihologia asta nu te scuteste de nimic. Te ajuta sa intelegi mai bine psihologia umana si .....?

In fine, daca studiezi stiinta asta asta nu insemna ca toti trebuie sa facem asta.

E ca si cum v-as asasina eu cu ce trebuie sa stiti despre curentul electric ca asta am studiat eu ca electrician inginer ce sunt ....

Nu se face monser ...

V-am mai spus, cu exceptia unuia singur, toti psihologii pe care i-am cunoscut, nu erau sanatosi la cap. Sau erau foarte prosti profesional. Spun asta din cauza intrebarilor pe care mi le puneau....

Poate sunt deplasat, dar cand te pune cineva sa desenezi un copac pentru a-ti spune ce personalitate ai, atunci te intrebi daca cel care te intreaba e zdravan la minte.

Si dupa ce sunt examinati toti, vreoa 200 de persoane, sunt declarati apti toti, desi ai de-a face cu 200 de rezultate diferite.

Cei care-l supara pe dom' director, mai vin odata, si-ncodata, pana nu-l mai supara pe dom' director si abia atunci devin apti ...

Cam aste e cu muisti astia de psihologi de intreprindere cel putin. Pe-astia ii sitiu, despre astia vorbesc. Despre ceilalti sa spuna cine stie.

Sa aveti o zi frumoasa.

Acum nu e momentul !
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 12:15

De la: mytcor, la data 2009-04-01 11:59:26
De la: homemarcel0, la data 2009-04-01 03:06:25

Marcel0, in urma unor reconfigurari de ultim moment s-al unor ainieri ale planetelor nemaiantalnite-n istoria astronomiei, astazi, forta gravitationala a Terrei s-a redus la un procent de numai 10 %.

Daca reusesti sa-ti parasesti computeru, poti experimenta senzatiile impoderabilitatii chiar in fata casei !....succes !...dar nu te zbantuii prea brusc c-ai s-ajungi primul satelitbiologic natural pe orbita geostationara a "batranei doamne".

... ce vrei sa spui doar tu stii ... ... logica ''combinativa'' cam lasaq de dorit ... mai baga ceva poezii ... ... poate te lipesti pina la urma de vreo bere de la careva ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 12:17

......

mag.awn.com/issue8.11/8.11images/07-DrToon_Snagglepuss.jpg">

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 12:25

De la: Subredul, la data 2009-04-01 12:06:46Asa cum v-am povestit, cei doi idioti, Ioana Intunecata (la minte) si Broasca-Marcel, au reusit sa polueze si acest forum.

Cine doreste sa se puna la mintea lor, e liber s-o faca ...

Eu nu.

N-ar ajuta la nimic.

Am dreptate ?

Mariuka, vad ca esti cam suparata pe mine.

Daca poti sa-mi explici de de, ar fi bine, daca nu, asta este.

Vad ca stai la poezii cu Broasca-Marcel, ai explicatii cu el.

Ai uitat cum te eticheta cand ai povestit despre avorturile tale ?

Vrei pace si prietenie cu un asemenea om ? Foarte bine. Sa fii sanatoasa !

Eu nu.

Pe urma, de unde ai scos chestia ca parintii ar trebui sa faca nu stiu ce cursuri de psihologie ?

Extraordinar !

Pai majoritatea dintre noi suntem precum monseur Jourdan, facem psihologie fara sa ne dam seama !

Iti dai seama ca s-ar face si mai multi copii imbecili, dar toti dupa acelasi calapod. Cine spune ca daca faci psihologia nu poti fi un mare idiot ?

Nu e obligatoriu, dar psihologia asta nu te scuteste de nimic. Te ajuta sa intelegi mai bine psihologia umana si .....?

In fine, daca studiezi stiinta asta asta nu insemna ca toti trebuie sa facem asta.

E ca si cum v-as asasina eu cu ce trebuie sa stiti despre curentul electric ca asta am studiat eu ca electrician inginer ce sunt ....

Nu se face monser ...

V-am mai spus, cu exceptia unuia singur, toti psihologii pe care i-am cunoscut, nu erau sanatosi la cap. Sau erau foarte prosti profesional. Spun asta din cauza intrebarilor pe care mi le puneau....

Poate sunt deplasat, dar cand te pune cineva sa desenezi un copac pentru a-ti spune ce personalitate ai, atunci te intrebi daca cel care te intreaba e zdravan la minte.

Si dupa ce sunt examinati toti, vreoa 200 de persoane, sunt declarati apti toti, desi ai de-a face cu 200 de rezultate diferite.

Cei care-l supara pe dom' director, mai vin odata, si-ncodata, pana nu-l mai supara pe dom' director si abia atunci devin apti ...

Cam aste e cu muisti astia de psihologi de intreprindere cel putin. Pe-astia ii sitiu, despre astia vorbesc. Despre ceilalti sa spuna cine stie.

Sa aveti o zi frumoasa.

... ... TATAIE ... te deranjeaza ca esti privit ca un INAPOIAT ? ... ca te-ai prostituat o viata ? ...

... tot ce ai spus pina acum despre psihologia din intreprinderea dumitale arata foarte clar in ce SCLAVAGISM te-ai scaldat pina acum ... apropo, TU cu ai fost acceptat de domn director ... la a cita infatisare l-ai convins ... oricum SINT SIGUR ca nu prea ai multe in comun cu electricitatea ... ... sigurul lucru pentru care firma la care lucrezi nu a dat inca faliment este ca produce INCA IEFTIN ... dar nu si de calitate datorita calitatilor dumitale de inginer ... ... cind veti deveni, datorita propriilor pretentii desantate, NERENTABILI atunci toate ''eforturile'' de ati pastra confortul va fi ZADARNIC ... atunci sa te intrebi ce rost au avut ALTE EFORTURI ... alea de a asigura chinezilor o piata de munca ... ... noapte buna gargaragiilor ...

... imi place o zicala - UTOPIA E PARADISUL PROSTILOR ...

... parintii ar trebui sa ia cursuri de MORALA, DE VALORI, DE DEMNITATE, DE ONOARE, DE INCREDERE, DE AMBITIE, DE ONESTITATE SI BUN SIMT ... la psiholog ajung cei plecati rau de pe lumea asta ... majoritatea romanilor nu au nevoie ei au devenit prin definitie niste psihologi ...

... tataita, cind PORCAIAI cu cele ''duioase'' cuvinte de mahala diverse persoane atunci de ce iti puneai mintea cu ele ? ... erai sigur ca esti suficient de porcos incit sa nu mai indrasneasca sa replice ... basca adunai si gasca ... esti un BOSOROG PENIBIL care vorbeste de lucruri si atitudini pe care nu le ai aplica NICIODATA ... pentru ca ai fost DRESATI sa va fie RUSINE sa fiti oameni normali ... pumnul, parul, compromisul, frustrarea, puturosenia, pretentiile nejustificate, aberatiile si UTOPIILE e tot ce ati exersat mai bine ... si aproape e normal ca orice prezenta altfel decit gasca voastra din ce in ce mai rara va descumpaneste ... MANCURTISM ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 12:38

..WoW !.... Marcel0 ce telechinoanschilopat ai ajuns !.. ia-l si fugi !
www.observatorcultural.ro/userfiles/image/premiile%20Gopo.JPG">

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:14

Silviule,Mytcor,stiti ce urmeaza acum? Va cita fiecare postare a voastra si va va injura cum stie doar el.De ajuns ca s-a bagat si pe topicul asta si a stricat tot,DATI-L DRACULUI DE PSIHOPAT MURIBUND! Nu va mai puneti mintea cu el ca va enervati degeaba,chiar nu merita sa va coboriti la nivelul lui,ce naiba puteti mult mai mult,aveti mult mai multa integritate.E doar un dement ca multi altii asta nu vrea nici macar sa fie tolerat,din contra sadismul lui are nevoie de discutii in contradictoriu de unde sa sa-si poata exterioriza toata dementa si frustrarea.Inca o data,dati-l dracului!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:17

Cartile de psihologie nu te pot invata cum sa-ti cresti copilul.De acord iti poate da niste indicii,iti povestesc,iti descriu anumite situatii dar fiecare copil in parte este unic si reprezinta o individualitate.Asta referitor la ce ai spus tu Silviule.Ce conteaza mai mult?Propriile valori si instinctele materne sau paterne.In rest copilul se autoeduca.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:18

Si zi-i asa ,Silviule..eu nu ma pot numara printre prietenii tai,da?

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:24

Desi acest topic a avut initial alta menire, devenise treptat un spatiu de dat binete. Hai sa trecem peste altercatii si sa pastram acest topic ca unul in care mai aflam unul despre altul cate ceva, ne cunoastem cat de cat si mai schimbam impresii, experiente ca intre prieteni. Eu una de asta vin aici sa vad ce mai faceti!

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:31

Salut,Roxana,ce mai faci?

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:39

DACA DRAGOSTE NU E....NIMIC NU E...!!! Cu mos Marcel e alta poveste....nu-i psihopat.....NU SE POATE INTEGRA IN SOCIETATE.....A umblat pe la toate bisericile.....NU SI-A GASIT LOCUL.... ....Aveti mila de OAIA NEAGRA ....a forumului.!!! macar pana la PASTI.....apoi o taiem si o mancam...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:42

De la: symy1, la data 2009-04-01 13:39:49DACA DRAGOSTE NU E....NIMIC NU E...!!! Cu mos Marcel e alta poveste....nu-i psihopat.....NU SE POATE INTEGRA IN SOCIETATE.....A umblat pe la toate bisericile.....NU SI-A GASIT LOCUL.... ....Aveti mila de OAIA NEAGRA ....a forumului.!!! macar pana la PASTI.....apoi o taiem si o mancam...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:42

Cade greu la stomac chiar si taiat transat si afumat.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:50

...ati vazut ?...cum a fost premiat si-a luat talpasita.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:50

Pai stiu ca-i cam batrana oaia (58!!!) facem sapun din ce ramane!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:53

De la: mytcor, la data 2009-04-01 13:50:30...ati vazut ?...cum a fost premiat si-a luat talpasita.

HA!!!!!!!!! Ce usor ar fi!!! Ai rabdare!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:56

De la: symy1, la data 2009-04-01 13:50:43Pai stiu ca-i cam batrana oaia (58!!!) facem sapun din ce ramane!!!

Symi deci la modul cel mai serios,acest om s-a incercat sa fie...tratat cu toleranta si acceptabilitate,nu a mers...
Deci hai sa nu facem nici macar sapun,cind va vrea sa poarte o discutie civilizata,umana,ok,o vom face si pe asta.Pina atunci..stii cum e cu raul? Ignora-l si va disparea de la sine.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:03

Aoleooooo! De trei zile mã enervez cã nu pot intra ºi posta nimic pe forum....ºi când intru, ce-mi vãd ochii?! Scandal.....
Acum , parcã mã bucur cã nu a mers ºi cã n-am intrat în conflict!
Mãi fraþilor, s-a mutat topicul cu avorturile aici?
Parcã aici...era cu distracþie ºi voie bunã...ºi aº vrea aºa sã rãmânã Vã rog!!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:04

De la: mytcor, la data 2009-04-01 13:50:30...ati vazut ?...cum a fost premiat si-a luat talpasita.

...Nu zii ho...pânã n-ai sãrit ºanþul!!!

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:04

OK....Domnul sa-l incalzeasca..!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:05

Ramine,ramine Dora!!!! Doar sa ignoram mesajele urite,ok? Mai eu stiu ca in Romania e post1 Deci hai sa ne vorbim frumos si sa zimbim

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:05

De la: roxanapitis, la data 2009-04-01 13:24:01Desi acest topic a avut initial alta menire, devenise treptat un spatiu de dat binete. Hai sa trecem peste altercatii si sa pastram acest topic ca unul in care mai aflam unul despre altul cate ceva, ne cunoastem cat de cat si mai schimbam impresii, experiente ca intre prieteni. Eu una de asta vin aici sa vad ce mai faceti!

Subscriu!!!!
P.S. Cum o mai duci Roxana???

Pagini: << 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: