Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:47
Bine !...atunci am sa-l invit pe Passadro sa-ti explice pe larg ce-nseamna experienta profesionala , din pozitia unui bun manager in domeniul resurselor umane.
Apoi eu am sa-ti spun ,ce si cum sta treaba in ceea ce priveste experienta profesionala a vietuirii umane s-asta numai in cazul in care s-ar merita efortul!...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:50
Draga Mycor,
Nu are rost sa-ti pierzi timpul cu persoana cu ID-ul "...........dark....." .Intra si ea ca "musca-n lapte" pentru ca
Remarcile tampite sunt in general mai interesante decat cele de bun simt. Jerome K. Jerome
 Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:51
De la: mytcor, la data 2009-03-29 19:47:08Bine !...atunci am sa-l invit pe Passadro sa-ti explice pe larg ce-nseamna experienta profesionala , din pozitia unui bun manager in domeniul resurselor umane.
Apoi eu am sa-ti spun ,ce si cum sta treaba in ceea ce priveste experienta profesionala a vietuirii umane s-asta numai in cazul in care s-ar merita efortul!...
Daca te referi la mine, pot sa spun ca inainte de orice experienta profesionala sau de viata, ceea ce postezi releva in primul rand prezenta sau absenta bunului - simt si cei "6-7 ani de-acasa" si numai dupa aceea ceea ce ai acumulat in timpul existentei.
 Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:53
De la: mytcor, la data 2009-03-29 19:47:08Bine !...atunci am sa-l invit pe Passadro sa-ti explice pe larg ce-nseamna experienta profesionala , din pozitia unui bun manager in domeniul resurselor umane.
mytcor...nu are niciun rost sa-mi explici acum tampenii....dak si voi la 20 de ani erati studenti in anul 2 la universitatea bucuresti(si ink la 2 facultati!!!) atunci...tot respectul....
insa faptul k nu am asa zisa experienta se datoreaza faptului k m-am nascut in 1988 si nu mult mai devreme.....asa k voi....
o simpla intamplare!!!
cu ce esti tu mai breaz dak te-ai nascut in anii 70(de exemplu)?...cu nimik!!!...asa a fost sa fie.....
termina cu prostiile...nu data la kr s-a nascut il face pe un om demn de respectul celor din jur.....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:53
De la: pasadro, la data 2009-03-29 19:50:23
Draga Mycor,
Nu are rost sa-ti pierzi timpul cu persoana cu ID-ul "...........dark....." .Intra si ea ca "musca-n lapte" pentru ca
Remarcile tampite sunt in general mai interesante decat cele de bun simt. Jerome K. Jerome
Dana P
baba nebuna!!!
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:54
Va rog lasati toate astea nu se merita.
Spuneti-mi si mie prin ce minister mai este loc , pe la mine nu sa inscris mai nimeni, si iar am sa fiu plecat o perioada.
Cat despre acea intanlire asa cum am mai mentionat eu unul sunt disponibil in Mai.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:55
De la: obliografic, la data 2009-03-29 19:54:20Va rog lasati toate astea nu se merita.
Spuneti-mi si mie prin ce minister mai este loc , pe la mine nu sa inscris mai nimeni, si iar am sa fiu plecat o perioada.
Cat despre acea intanlire asa cum am mai mentionat eu unul sunt disponibil in Mai.
*fericiti facatorii de pace k aceia fiii lui dumnezeu se vor chema*
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:00
Daca as putea le-as face o vizita la toti vitejii astia sa vad cum stau sub masa.
Ca doar in casa lui, omul pote sta oriunde, nu-i asa?
Sau in casa ta tu ai ultimul cuvint:"Da draga mea asa facem cum spui tu!"
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:04
Passadro, ai dreptate !...n-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine !....
Obliografic, asteapta sa vedem ce se intampla cu Florinache dupa ce-si executa pedeapsa primita de la Sefu, ( 10 flotari)..daca-si da ahuhul d-atat efort  , poate-i iei locul in administrarea Insulei Preafericitilor !..
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:09
Penru ca tot suntem pe topicul "am dreptate.. sau nu".. raspunsul este NU, NU AVETI DREPTATE IN CE O PRIVESTE PE IOANA!!
O cunosc personal si este o persoana bine crescuta, politicoasa, decenta.. Este fata de preot si.. se vede!!! Este la locul ei si spune ceea ce se cuvine.
Are curajul propriilor opinii.. eu consider ca aceasta este o calitate.
Ati fi uimiti sa o cunoasteti.. este f placuta. Are un aer suav.. seamana cu o pisicuta.
Nu va mai certati.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:10
da,mytcor...ai dreptate...nu-ai cu cine!!!
la mine nu tin toate fazele astea....
park tu spuneai k respectul se castiga.....si o sa completez eu...nu se dobandeste prin nastere!!!
numai bine tuturor!!!
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:12
Fabula Contemporana de Aurel Baranga
Asezata pe un motor
De tractor
Cu senile,
Bâzâia musca de zor,
La sfârsitul unei zile:
"- Am muncit si-nsamântat,
Cinci tarlale si-un ogor,
Nu m-am odihnit,
O clipa,
Din musteti si din aripa,
Sunt eu «musca la arat»?"
Zise albina:
"- Adevarat
Recunosc: a evoluat
Iar
MORALA
Ei,
Eterna,
A crescut,
Într-o privinta,
Fiindca,
Azi,
Musca moderna
Bâzâie si în sedinta"
Si, mai nou,
Musca moderna
Bâzâie si pe forumul 9am.
 Dana P
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:12
De la: marinescuirina, la data 2009-03-29 20:09:36Penru ca tot suntem pe topicul "am dreptate.. sau nu".. raspunsul este NU, NU AVETI DREPTATE IN CE O PRIVESTE PE IOANA!!
O cunosc personal si este o persoana bine crescuta, politicoasa, decenta.. Este fata de preot si.. se vede!!! Este la locul ei si spune ceea ce se cuvine.
Ati fi uimiti sa o cunoasteti.. este f placuta. Are un aer suav.. seamana cu o pisicuta.
Nu va mai certati.
multumesc,irina...si eu am la randul meu o parere foarte buna despre tine....
am ramas cu o impresie placuta dupa ce ne-am intalnit....
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:13
De la: mytcor, la data 2009-03-29 20:04:05Passadro, ai dreptate !...n-ai cu cine dom'le, n-ai cu cine !....
Obliografic, asteapta sa vedem ce se intampla cu Florinache dupa ce-si executa pedeapsa primita de la Sefu, ( 10 flotari)..daca-si da ahuhul d-atat efort , poate-i iei locul in administrarea Insulei Preafericitilor !..
Ok. am sa astept dar iar am sa mai lipsesc de pe net o perioada cred ca in doua saptamani sa fiu si eu acasa, iar cu intalnirea cum mai ramane ca din cate am citit pe aici nu vad ca sar infiripa ceva doar promisiuni, eu sunt disponibil prin 20-26 Mai.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:14
Apropo de CEARTA...Va invit la un banc
Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna striga:
- Madam Popescu!
La un geam isi face aparitia o doamna.
- Da draga, ce vrei?
- Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata ?
- Nu, draga !
- Madam Ionescu,  striga atunci tipa. Isi face aparitia o alta doamna.
- Ce-i draga?
- Sotul meu este cumva la dumneata?
- Nu draga ! Dar ce s-a intamplat?
- Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns:
- La curve!
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:50
ce mi-a placut! Mytcoreeeeeeeeeee....ete de asta eu te sustin...
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:52
De la: marinescuirina, la data 2009-03-29 20:09:36Penru ca tot suntem pe topicul "am dreptate.. sau nu".. raspunsul este NU, NU AVETI DREPTATE IN CE O PRIVESTE PE IOANA!!
Nu va mai certati.
Irina dar ce te face sa crezi ca noi nu o placem pe Ioana?
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:53
sunt doar opinii diferite despre anumite subiecte..si atat!
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:56
De unde ai scos-o pe-asta cu "pozitia unui bun manager in domeniul resurselor umane" ?
Exagerezi !
 Dana P
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:58
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-29 19:53:51De la: pasadro, la data 2009-03-29 19:50:23
Draga Mycor,
Dana P
baba nebuna!!!
dar cu pasadro..ce ai..Ioana?
uite vezi noi cu asta nu suntem de acord..iar Irina pur si simplu refuza sa vada asta caci te place prea mult (e vorba de subiectivism) dar te vede educuta totusi..pai o fata educata nu ar spune baba nebuna, atunci cand nu cineva nu e de caord si cu parerile tale...noi cu astfel d limbaj nu suntem de acord..cu astfel de etcichte gratuit puse pe umerii unora!
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:00
De la: mari_uka, la data 2009-03-29 20:58:15De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-29 19:53:51De la: pasadro, la data 2009-03-29 19:50:23
Draga Mycor,
Dana P
baba nebuna!!!
dar cu pasadro..ce ai..Ioana?
uite vezi noi cu asta nu suntem de acord..iar Irina pur si simplu refuza sa vada asta caci te place prea mult (e vorba de subiectivism) dar te vede educuta totusi..pai o fata educata nu ar spune baba nebuna, atunci cand nu cineva nu e de caord si cu parerile tale...noi cu astfel d limbaj nu suntem de acord..cu astfel de etcichte gratuit puse pe umerii unora!
poi...uita-te si la cum imi scrie ea....comparatii ridicole de genul *musca-n lapte*...sau .....
acum...ce?....eu sa fiu mai prejos?
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:02
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-29 16:55:32 Silviu, stiu de la o prietena medic, ca pt. a fi luat in evidenta si programat pt. consult, trebuie sa mergi la Institutul Oncologic din Bucuresti cu dosarul medical, ca sa cunoasca exact despre ce-i vorba pt. a fi repartizat echipei medicale din Antalya. Imi pare rau ca nu-ti pot da si-alte detalii; o s-o mai sun o data pe amica mea, sa-i cer date in plus, poate-a mai aflat ceva intre timp.
Vreau ceva concret de care sa ma agat, un nume, un numar de telefon ....
Multumesc !
Acum nu e momentul !
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:45
poi...uita-te si la cum imi scrie ea....comparatii ridicole de genul *musca-n lapte*...sau .....
acum...ce?....eu sa fiu mai prejos?[/quote]
Mai iarta si tu, nu mai baga in seama toate ce se scrie, cred ca e mai bine sa va cereti scuze unul fata de celalat ca e mai frumos, suntem in post si nu e frumos sa ne certam ( cu toate ca ca e frumoasa cate o incaerare din asta cate odata ca devine mai atractiv ) dar nu pentru oameni de nivelul vostru.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:49
De la: obliografic, la data 2009-03-29 21:45:21
acum...ce?....eu sa fiu mai prejos?
Mai iarta si tu, nu mai baga in seama toate ce se scrie, cred ca e mai bine sa va cereti scuze unul fata de celalat ca e mai frumos, suntem in post si nu e frumos sa ne certam ( cu toate ca ca e frumoasa cate o incaerare din asta cate odata ca devine mai atractiv ) dar nu pentru oameni de nivelul vostru.[/quote]
uite...ii cer scuze lui pasandro...
m-a enervat cand a postat un interviu timpit pe topicul despre avort....dar....in rest...nu am nimik cu ea....
voi fii bucuroasa dak-mi va accepta scuzele!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:52
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-29 19:21:48mytcor....cu toata stima...mai lasa bautura k dak mergi in ritmul asta o sa ajungi in scurt timp sa vezi extraterestrii verzi pe pereti.....
e un sfat .....
Ca sa vedeti ....
Ce-i spune Mytcor si ce-ntelege paparuda.
Si cand spun asta nu ma adresez acestei tute june ci celor care vad in ea o valoare ...
Ajungem se primim "lectii de viata" de la o tanara zburdalnica, studenta care ne citeza din referatele ei copiate de pe net.
Copii n-are, nici nu cred ca o sa faca foarte multi asa cum lasa sa se inteleaga ...
Ea le tine lectii unora de 40, 50 de ani, care au copii mai mari decat ea si o experienta de viata intinsa pe o durata mai mare decat toata viata ei.
Asa-zisa "tarie de caracter" ne este, in cazul ei, decat un tupeu jegos, cu care crede ca-i pune la punct pe cei ce au alta opinie.
Am plecat de pe forumul ala cu avortul, de scarba acestor activisti, ea si Marcel, care credeau ca femeile care au facut un avort sau mai multe, cum este si nevasta mea (si nu numai ea, majoritatea femeilor au facut asta din pacate) sunt niste zdrente si niste asasine, doar pentru ca asa cred ei.
Nu ma pricep daca puiul de om e om de la o zi sau de la sase saptamani sau optis'pe ... Stiu doar ca mama decide daca vrea sa mai aiba si copilul ala sau nu. Asa cred eu ! Ca e dreptul ei si nimanui al altcuiva ! Nici al meu, nici al Ioanei, nici al lui Marcel, nici al oricui altcineva !
Si stiti de ce ?
Simplu !
Pentru ca nici Ioana, nici Marcel nici nimeni altcineva nu va misca un deget pentru cresterea acelui copil cu numai mama lui !
Asa mi-a arata mie viata asta !
Am mai spus-o, multi manaca rahat pe diferite teme doar pentru a arata celor din jur cat de minunati sunt ei, ce milosi sunt, ce inimosi, ce darnici ....
Cand eram mai tanar cascam gura la alde d-astia ... ii luam foarte in serios si multe belele am tras din cauza asta.
Numai ca, in timp, am observat ce prefacuti sunt oamenii. Ce ipocriti. Si cu cata usurinta judeca ei situatia altuia. Ce clar stiu oamenii ce trebuie sa faca altcineva ca sa fie bine. Numai ce trebuie sa faca ei nu stiu. Sau atunci cand stiu observi ca nici pomeneala sa fie asa cum se declarau pana atunci.
Am vazut cu cata manie a tratat-o Marcel pe Mariuka la forumul despre avort, am vazut cat s-a consumat Mariuka cand a sters dusumelele cu ea doar pentru ca femeia avusese tupeul sa scrie simplu ce si cate avorturi a facut si din ce motive.
Am vorbit cu ea si am incurajat-o indemnand-o sa nu-l mai bage in seama pe marcel pentru e dus cu capul in mod evident. Mi s-a parut atunci, si el si Ioana, ca am de-a face cu doi fundamentalisti ortodocsi foarte periculosi, gata sa bage cutiul intr-o femeie pentru ca a facut un avort. Niste fanatici.
Asa mi s-a parut.
Marcel m-a contactat in privat pe un cu totul alt ton si cu o cu totul alta atitudine. Am raspuns elegant dar am refuzat dialogul neintelegand de ce nu posta acelasi lucru direct pe forum... NU imi place fatarnicia !
Vad ca a facut acelasi lucru cu biata Mariuka si a pacalit-o !
Cu vorbe mestesugite, "i-a dat si cu rozmarin" a reusit s-a faca sa uite ca era sa-i crape capul cand vedea ce scria dementul asta despre ea.
Am vazut multe femei cu o abordare apropiata de a mea, care au dat dovada de realism in privinta avortului dar n-au fost bagate in sema prea mult, pentru ca le-a lipsit agresivitatea. Normalitatea nu prea face casa buna cu agresivitatea.
Mariuko, te inseli in privinta celor doua personaje ! Nu sunt de soi !
Si o sa vezi in timp.
Imi doresc sa ma insel eu si sa ai tu dreptate !
Fatuca asta mica ii spune lui Mytcor sa fie atent cu bautura dupa ce asta ii da sa citesca ceva de bun-simt din Plesu, ceva care indeamna la gandire mai profunda, la echilibru .... Cat de tampita poate sa fie ?
Iar voi care-i vedeti calitati nenumarate, unde va impiedicati cu intelegerea ?
Florine, gata flotarile ?
Baga si 50 de genuflexiuni !
Asa, ca bonus ...
Si cand ne vedem sa ai la tine si niste beri, ca sa mai radem ...
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:59
A, si inca o consideratie....
din putul gandirii mele ...
Am observat ca se foloseste destul de des indemnul de genul "hai sa fim mai intelegatori ca suntem in post si ... nu se face" " trebuie sa fim mai toleranti, ca suntem in postul pastelui" .... si alte asemenea.
Adica acum suntem monitorizati ca suntem in post, iar dupa paste, sa te tii nene, sa vezi scandal, sa vezi cum deversam noi tot, ca gata, a trecut pastele, putem deveni "normali", putem sa injuram din nou, fara sa ni se contabilizeze cumva ca nu e postul cuiva ....
Nu zau ?
Eu cred ca toti cei care vin cu astfel de cretinisme fac un mare deserviciu credintei.
Un zambet condescndent, o atitudiine degajata, elganta, o fata radioasa, sunt mai eficace de mii de ori decat astfel de indemnuri stupide, care, repet, nu se fac decat pentru imaginea celui care le debiteaza. Si mai sunt si niste prostii sadea.
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
763 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 22:06
m-a enervat cand a postat un interviu timpit pe topicul despre avort....dar....in rest...nu am nimik cu ea....
De la: pasadro, la data 2009-03-08 22:12:27De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-08 21:36:53pasadro,baba jegoasa....ma mir cum a scapat copilul ala amarat pe kr l-ai facut....
Iubito,
Nu a mea ci a cui te vrea, sa dea Dumnezeu sa fii "jegoasa" cel putin cat sunt eu si sa ai parte de ceea ce iti doresti.
In rest, sa stii ca pentru mine esti "No name" si nu-mi meriti atentia.
prietenilor mei,
Dana P[/quote]
|
obliografic
1094 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 22:08
De la: Subredul, la data 2009-03-29 21:59:15A, si inca o consideratie....
Am observat ca se foloseste destul de des indemnul de genul "hai sa fim mai intelegatori ca suntem in post si ... nu se face" " trebuie sa fim mai toleranti, ca suntem in postul pastelui" .... si alte asemenea.
Adica acum suntem monitorizati ca suntem in post, iar dupa paste, sa te tii nene, sa vezi scandal, sa vezi cum deversam noi tot, ca gata, a trecut pastele, putem deveni "normali", putem sa injuram din nou, fara sa ni se contabilizeze cumva ca nu e postul cuiva ....
Nu zau ?
Eu cred ca toti cei care vin cu astfel de cretinisme fac un mare deserviciu credintei.
Un zambet condescndent, o atitudiine degajata, elganta, o fata radioasa, sunt mai eficace de mii de ori decat astfel de indemnuri stupide, care, repet, nu se fac decat pentru imaginea celui care le debiteaza. Si mai sunt si niste prostii sadea.
Sefu tu ce faci eu incerc sa impac lumea si tu pui paie pe foc, in loc sa ei atitudine sa fie pace?????????????
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 22:12
De la: Subredul, la data 2009-03-29 21:59:15A, si inca o consideratie....
Nu zau ?
park luasei decizia sa ma ignori de acum incolo....
asculta...conflictul meu cu mytcor nu te priveste....nu e problema ta ce ne scriem noi...clar?
in plus...de unde stii ce varsta are?
si nu o sa-mi schimb parerea despre femeile kr fac avorturi ....eu nu as putea sa fac...si nu-mi inchipui ce e in kpul lor....!!!
dar cred k o sa vorbesc cu homemarcel sa vina sa-ti raspunda el mai bine...o sa-i arat mesajul tau.....
|
Fosta membra 9am.ro
6987 mesaje
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 22:14
De la: pasadro, la data 2009-03-29 22:06:20
De la: pasadro, la data 2009-03-08 22:12:27De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-08 21:36:53pasadro,baba jegoasa....ma mir cum a scapat copilul ala amarat pe kr l-ai facut....
Iubito,
Nu a mea ci a cui te vrea, sa dea Dumnezeu sa fii "jegoasa" cel putin cat sunt eu si sa ai parte de ceea ce iti doresti.
In rest, sa stii ca pentru mine esti "No name" si nu-mi meriti atentia.
prietenilor mei,
Dana P [/quote]
ai fost foarte clara!!!.....e ok!!!.....o sa ignor cat voi putea de mult dak te mai vad pe vreun topic...
insa dak mai intrii pe topicul despre avort si mai postezi timpenii nu o sa-ti plak ce o sa-ti raspund.....
|
|
|