Info
x
Am dreptate... sau nu?
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 21:48
De la: vasix, la data 2009-03-28 21:25:51Imi pare rau,Silviule,treci prin momente grele...As vrea sa pot face mai mult ptr tine decit sa scriu citeva cuvinte.Pot doar sa-ti mai spun ca stiu si simt toata durerea ta ,parca as retrai aievea ce s-a intimplat odata. Subsicriu!!! Nu vă lăsați! Luptați că viața merită!!! Vă doresc toată sănătatea din lume!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 22:32
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-28 21:45:36De la: homemarcel0, la data 2009-03-28 21:22:35... daca in strainatate ma loveam ca de un zid de unitatea diverselor natii intilnite ... de cind sint in romania sint uimit cit de simplu e sa ii faci pe majoritatea sa se auto-critice, sa isi puna cenusa in cap, sa isi injure prietenul sau vecinul ... la fel de uimit sint de caciuleala si ajutorul genuin si sincer acordat oricarui strain decit uni roman care chiar are nevoie de asa ceva ... diferenta e incredibila, unuia i se pupa fundul, la propriu, in timp ce romanull este acuzat din start de intentii rele ... dezbinare, nesimtire, rautate, lasitate, prostie si fudulie stau gramada ascunse in capul multora ... ... dora ... nu e trebuie sa ajunga cutitul la os si nici ''minuni'' ... pasi mici si clari ... problema e ca sint prea multi zombi ''selectionati'' care au fost indobitociti de parinti ca sa ''studieze'' in domenii ''banoase'' indiferent de capacitatile lor intelectuale sau preferintele lor ... parintii prin exemplele date iau facut sa ii DESCONSIDERE si sa ii UMILEASCA pe cei care nu au avut aceileasi interese in viata (probabil iti suna cunoscut ''indemnuri'' - vai, vrei sa ajungi un prost ca al !!! ...vrei sa ramii ultimul om...am muncit ca tu sa ajungi om!!!... ti-am asigurat totul, mi-am rupt de la gura si tu nu vrei medicina/dreptul/bla,bla,bla ...) ... astora le trebuie EDUCATIE, nici decum ''prostimii'', ei sint cei care raspindesc mizeria, indiferenta, invidia(mai ales daca diploma nu le ''aduce'' satisfactiile materiale asteptate iar un ''prost'' realizeaza ceea ce ei niciodata nu vor fi in stare), cinismul, egoismul, RESPECTUL DE SINE, FATA DE ALTII si fata de VIATA (de la lipsa respectului fata de viata pleaca multe, foarte multe) ... daca in alte tari ''intelectualii'' reprezinta un grup sint reprezentatii celor mai inalte calitati si valori nationale, la noi, deocamdata, sint niste frustrati, cinici, puturosi si gregari care doar asteapta ''recunoastere'' neconditionata pe baza unor diplome luate de sila de mila la insistentele unor parinti ... inca prea multi parinti isi selectioneaza si apoi ''vind'' copii statului, lasindu-i fara educatie de viata si de acasa, si apoi ii preseaza si ii strivesc cu pretentii (ca copii sa le indeplineasca toate ''visele'') distrugindu-i ca oameni independenti si ca eventuale capacitati in domeniile care le-ar placea ... si asta se vede clar in gramezile de ''copii'' de 30 si ceva de ani, care alearga exclusiv dupa diplome si cariera in timp ce viata lor personala de varza si fara prea multe sanse de a ajunge la o realitate vreodata ... |
|
obliografic 1094 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 23:10
De la: Subredul, la data 2009-03-16 12:21:48De la: obliografic, la data 2009-03-15 22:40:47Mama cu ce viteza se scrie pe forum la acest subiect ca nu mai apuc sa citesc ( messul e minciuna cu ce e aici lasatio mai moale fratilor ca imi fac ochii in cap ca la jocurile mecanice) Am sa vorbesc cu domnul poate de pasti i se acorda si lui o permisie si am sa-l aduc eu personal la tuns daca nu se poate te-as ruga sa mergi la el la cimitir sa-l tunzi ( daca a mai ramas ceva par de cati ani a plecat saracul nu prea cred?????)
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui.
Cand tu plangi, plang si eu.
Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu.
Cand tu te arunci in cap...
O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 00:30
What ???
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
silviu_m74 118 mesaje Membru din: 7/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 14:12
eu stiu daca ai sau nu???dar astia de aici sigur au dreptate: www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!
www.4life-romania.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 14:49
pt. toti care nu accepta domnia si regatul imperatorului prezidential al guvernatorului ce cu onoare ma autointitulez:daca voi nu ma vreti,eu va vreu si de ma voi scula pre multi am sa popesc si eu,asa ca ciocu' mic si nu va puneti cu forta naturii,intelesu-m-ati?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 15:02
lerov4,
Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 15:50
De la: obliografic, la data 2009-03-29 15:02:23lerov4, Crezi ca sunt sinucigas? Iti spun din nou, nu te mai gandi la partea cu aruncatul. Elimin-o din repertoriul tau, de fapt gandeste-o si iti vei da seama, niciodata nu se va intampla. |
|
|
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:38
Ho-hooooo, imparate luminate si-etc., Florine! Grija mare, ochii cat sarmaua si-urechile - palnie de gramofon, ca s-ar prea putea ca Tataita sa se-nvartoseasca asupra-ti si sa te... raspopeasca!!! Tataita, sa ne traiesti intru multi ani, cu intreaga-ti familie! Bine ca-ti vazui iarasi stilu` pe-aci ca-ti duceam lipsa, prea s-au mai cocotat unii-n capu` altora de zici ca-i piramida lu` "Braemermusikanten" - cu catel, cu purcel, claie peste gramada, de parc-ar fi dat strechea "marimii" peste ei! Acum, serios, daca nu da rezultate vizibile tratamentul sotiei, te-ai gandit sa-ncerci in Turcia? F. multi afirma ca asta le era ultima speranta si s-a adeverit, s-au vindecat total. Constat, cu oarecare amaraciune, c-ati pus multi degetul pe rana; din pacate, asa sta treaba cu romanii si trebuie sa-i dau dreptate si lui Marcel, prea multi dintre "intelectuali" au fost "crescuti stramb" facandu-si o meserie din pupatul talpilor si-al altor parti pe care nu le mai numesc, iar - la randul lor - si-au crescut progeniturile inoculandu-le exact aceeasi deformatie. Habar n-au ce-nseamna caracter si demnitate, dar privesc de sus, c-o strambatura aroganta, la cei care nu se pleaca umil dinaintea nimanui; culmea e ca, tocmai ei ocupa functiile de sus. Cum sa ai un renume, ca natie, cu-asemenea specimene care - cica - te reprezinta? Si un indemn pe care v-as ruga sa-l luati totusi in seama: macar voi, cei de pe forumul asta, oameni cu mintea deschisa, nu luati in deradere tot ce se scrie si se-afirma - in diverse emisiuni sau interviuri - legat de manipularea in masa. Pe-alte topicuri am postat fragmente intregi din mai multe carti, unele chiar destul de vechi; comparati fragmentele cu "Arta razboiului" de Sun Tzu (Sun Tze) si mai cugetati. Chiar totul sa fie aberatie, rodul unor minti deraiate?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:45
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-29 16:38:39
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:46
Florine, ia baga tu 10 flotari, asa de incalzire, pentru obraznicia de care ai dat dovada !
Hai, misca !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:48
Tataitaaaaaa!!! Vezi? D-aia nu m-am bagat eu pe forumu` ala cu-avorturile! Nu m-ar fi rabdat sa nu le-o dau in barba, cand afirma c-ar fi crima! Mai ales ca niciunul n-avea cum sa fie in pielea unei femei disperate care, daca mai are si-un barbat "petrecaret", n-are cum sa nu aleaga, dintre doua rele, pe cel mai marunt! Au vazut, macar in treacat, situatia reala din unele familii - din nefericire, destul de multe?
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:55
Silviu, stiu de la o prietena medic, ca pt. a fi luat in evidenta si programat pt. consult, trebuie sa mergi la Institutul Oncologic din Bucuresti cu dosarul medical, ca sa cunoasca exact despre ce-i vorba pt. a fi repartizat echipei medicale din Antalya. Imi pare rau ca nu-ti pot da si-alte detalii; o s-o mai sun o data pe amica mea, sa-i cer date in plus, poate-a mai aflat ceva intre timp.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:00
De la: sirius_zegetina, la data 2009-03-29 16:48:57 da...o femeie disperata k nu stie cum sa-si ucida copilul.... ce gluma buna.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:25
Ioana...nu inteleg de ce-l privesti asa pe Silviu...asta datorita oare modului lui de a scrie?
daca ar fi fara inima..nu ar sta atat de umil la suferinta sotiei sale..si nici nu s-ar mai duce la Parnitele Tanase..si nici nu ar mai dona si acei 2% fundatiei sale. Crede-ma toate acestea el le-a facut...doar se deosebeste de noi prin pamfletele sale..atat! Este un pamfletar..dar cu inima mare! |
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:33
Ioana, un embrion in primele saptamani de dupa conceptie nu este un copil, deci chestia cu "ucisul copilului" e o aberatie; asta ar fi in primul rand; in al doilea, daca tu ai crescut intr-un fel de "turn de fildes" din care privesti in jur fara a sesiza diferenta dintre viata reala si cea imaginara in care traiesti, asta-i treba ta; coboara macar o data, daca ai curaj si stomac destul de rezistent pt. a suporta niste privelisti diferite de cele inchipuite de tine, din norii pe care plutesti, printre oamenii ce traiesc in dimensiunea reala, in mizeria mahalalelor sau in promiscuitatea unor sate inca f. amarate si sarace, si-abia dupa aceea ai dreptul de-a posta si-a avea o parere. Fiindca tocmai cei proveniti din asemenea medii, in care dicteaza idei "stralucite" ca a ta, unde la fiecare poarta ai liota de copii nevoiasi, nespalati si flamanzi, tocmai acestia sunt cei care sporesc intr-un viitor previzibil nr. infractorilor si-al criminalilor. E greu sa pricepi atata lucru? N-ar trebui sa fie. Crezi ca China a restrictionat drastic natalitatea din motive absurde sau dictate de necesitati? Ori ti se pare mai normal si mai "moral" sa gasesti cate-un nou-nascut mort si-aruncat in tomberon? Ori "rezultatul" vreunui viol umbland pe strada? Esti sigura ca nu ti-e mila de-un alt viitor violator, fiindca progenitura poarta-n el genele ambilor parinti?
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:46
poi...dak nu e om atunci ce e?....planta,animal? nu inteleg ce ai cu copiii saraci...de ce consideri k ei nu au dreptul la viata?....sau k meriti sa traiesti mai mult decat ei?..... mereu ii dau exemplu pe cei de la mine de la tara kr au copilarit intr-o saracie lucie,dar au plecat in strainate ,au lucrat acolo si s-au intors cu masini de fite si conturi de zeci de mii de euro....crezi k le era mai bine dak ar fii fost avortati? priveste si tu realitatea..... totuldespresarcina2008.wordpress.com/adevarul-crud/ vino pe topicul despre avort si vorbim mai mult..... |
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 17:55
De la: mari_uka, la data 2009-03-29 17:25:40Ioana...nu inteleg de ce-l privesti asa pe Silviu...asta datorita oare modului lui de a scrie? maria eu nu-l cunosc pe subred decat din modul cum posteaza... si nu inteleg ce are cu homemarcel.... homemarcel e un om minunat ....cu un suflet mare.... despre subred...ce sa zic...e bine dak face fapte bune....dar....pe forum posteaza uneori mesaje aiurea.... uite...de exemplu ...am vrut si eu sa vorbesc despre basescu(si aveam tot dreptul....cand aveam 16 ani pierdeam zile in sir k sa-i fac lui campanie electorala...)...si....ai vazut ce mi-a zis..... si de ce se ia de homemarcel...nu-mi pot expica...homemarcel e un om bun.... |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:07
Joanna
Eom bun....dar are gura mare...si o inima plina de "dragoste"crestineasca...!!! TI-l fac cadou..!!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:15
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-29 17:55:17De la: mari_uka, la data 2009-03-29 17:25:40Ioana...nu inteleg de ce-l privesti asa pe Silviu...asta datorita oare modului lui de a scrie? hai sa-ti spun ceva...atat Marcel cat si Silviu sunt amandoi niste pamfletari..amandoi cu stilul lor aparte! Si unul si altul..au injurat si au vorbit urat la adresa altora...recunoaste! Marcel este la fel cu avorturile asa cum e Silviu cu Basescu..nu le place sa fie CONTRAZISI! dar pe Silviu l-am cunoscut live...iar pe Marcel, am avut ocazia sa-mi sting conflictul cu dansul prin mesaje private...insa si unul si altul sunt incisivi in exprimare dar au un suflet bun deopotriva amandoi! Numai ca ei sunt mai orgoliosi ac noi femeiel si se impung in teorii, nu renunta niciunul al teoria sa! fiecare lupta pentru ideea sa! Nu? Si tu faci la fel...
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:25
Ioana, esti iarasi pe langa subiect; si eu locuiesc la tara, numai ca nicio femeie din satul asta nu toarna o gramada de copii, ci atatia cat isi permite sa creasca intr-un mod decent, sa nu ajunga derbedei din cauza lipsurilor; spune-mi si mie , prin ce se distinge un om de-un animal, nu prin ratiune? Intram in "calduri" si nu ne mai controlam, ori cum vezi tu viata, convietuirea dintre un barbat si-o femeie? Si tu, din ce familie faci parte, cat e de numeroasa? Iar dupa conceptie, viitorul copil e, pe-o perioada de 6 saptamani inca, doar o simpla aglomerare de celule, nici macar embrion nu se poate numi; n-ai studiat anatomia umana? Iar exemplele cu "cei plecati dincolo" si-mbogatiti, fii serioasa! Stii cumva cum au obtinut atatia euro, ai stat alaturi de ei? Si eu am rude dincolo, nu-mi veni cu povesti, ca nici acolo, nici aici nu te-mbogatesti peste noapte muncind cinstit, lasa visele! "Masini de fite"? Asta chiar ca-i un banc bun! Ai dat vreodata jos "spoiala" de pe-o astfel de masina, sa vezi ce-i sub ea? Eu am facut-o, asa ca...
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:30
Oare sa fie postul pastelui de vina ca sau cam aprins unii. Mai este putin si trece iara toata lumea o sa fie vesela si bucuroasa.
Sa nu uitam totusi ca in aceasta perioada ar trebuii sa mai trecem cu vederea si sa nu luam in seama toate prostiile.
CELUI MAI BUN PRIETEN
Cand tu razi, rad si eu.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:43
Pana una-alta , joanna tine cu dintii de C-ul silogismelor pe care le-a primit din partea mea !...cat despre demontarea lor cu ajutorul link-ului trimis in privat de catre Marcel0,> Joannei,
tin sa le multumesc ambilor, daca-l accesam din vreme,n-as mai fi const. cele doua silogisme, postam printr-o plagiere adliteram esenta comului de pe blog strict in zona ce te caracterizeaza pe moment Joanno, pe deasupra acum am sa-ti construiesc un silogism avand in premise nu numai prostia ci si fudulia!........chiar acum merg p-acel link in peranta ca o sa-mi scurtez timpii de reactiune daca n-am sa gasesc sa-ti postez ceva pe gustul meu, am sa-ti construiesc un silogism intre tine ,prostie fudulie si-o rama, ce zici , ar merge chestia din punct de vedere al logicii aristoteliciene ?...s-acum am sa te flatez c-un compliment necesar pitipoancelor de tranzitie, ( nu stiu daca-i plagiez pe cei de la Ac.Catavencu sau daca ei au plagiat termenul din folclorul argatic al mociofletilor de mahala) ... ....si dai inainte cu tupeu !...
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:58
De la: mytcor, la data 2009-03-29 18:43:15Pana una-alta , joanna tine cu dintii de C-ul silogismelor pe care le-a primit din partea mea !...cat despre demontarea lor cu ajutorul link-ului trimis in privat de catre Marcel0,> Joannei, de-abea astept sa vad ce silogisme create dupa canoanele unei logici a absurdului iti mai avorteaza mintea..... |
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:07
sirius....niciun om din cati cunosc eu nu-si doreste sa fii fost avortat...toti vor vor sa traiasca....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:15
n-are nimik...public numeros,spectacol pe masura.....un lucru bun...asa devin si topicurile astea mai interesante....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:21
mytcor....cu toata stima...mai lasa bautura k dak mergi in ritmul asta o sa ajungi in scurt timp sa vezi extraterestrii verzi pe pereti.....
e un sfat ..... |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:33
....Joanna, inainte ca tu sa vorbesti despre "avort" sau despre ce-mi v-a "avorta mintea", iti recomand sa fii in pozitia minimala a unui Om care mai intai "a crescut un copil, a sadit un pom si-a construit o casa",....multi din cei ce suntem pe aceste topicuri, am trecut d-acest stadiu minim necesar.
Etichetarili tale la adresa lui Silviu, a mea cat si a altora de pe aceste topicuri, nu-ti par lipsite d-un minim bun (...) ?...daca nu, atunci poti continua !... |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:35
De la: mytcor, la data 2009-03-29 19:33:11....Joanna, inainte ca tu sa vorbesti despre "avort" sau despre ce-mi v-a "avorta mintea", iti recomand sa fii in pozitia minimala a unui Om care mai intai "a crescut un copil, a sadit un pom si-a construit o casa",....multi din cei ce suntem pe aceste topicuri, am trecut d-acest stadiu minim necesar.
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:36
De la: mytcor, la data 2009-03-29 19:33:11....Joanna, inainte ca tu sa vorbesti despre "avort" sau despre ce-mi v-a "avorta mintea", iti recomand sa fii in pozitia minimala a unui Om care mai intai "a crescut un copil, a sadit un pom si-a construit o casa",....multi din cei ce suntem pe aceste topicuri, am trecut d-acest stadiu minim necesar. mytcor..habar nu am ce varsta ai.... cat despre restul.....m-am saturat sa mi se spuna in permanenta k trebuie sa respect oamenii pentru simplul motiv k ...s-au nascut inaintea mea!!! |
|
|
|

Ho-hooooo, imparate luminate si-etc., Florine! Grija mare, ochii cat sarmaua si-urechile - palnie de gramofon, ca s-ar prea putea ca Tataita sa se-nvartoseasca asupra-ti si sa te... raspopeasca!!! Tataita, sa ne traiesti intru multi ani, cu intreaga-ti familie! Bine ca-ti vazui iarasi stilu` pe-aci ca-ti duceam lipsa, prea s-au mai cocotat unii-n capu` altora de zici ca-i piramida lu` "Braemermusikanten" - cu catel, cu purcel, claie peste gramada, de parc-ar fi dat strechea "marimii" peste ei! Acum, serios, daca nu da rezultate vizibile tratamentul sotiei, te-ai gandit sa-ncerci in Turcia? F. multi afirma ca asta le era ultima speranta si s-a adeverit, s-au vindecat total. Constat, cu oarecare amaraciune, c-ati pus multi degetul pe rana; din pacate, asa sta treaba cu romanii si trebuie sa-i dau dreptate si lui Marcel, prea multi dintre "intelectuali" au fost "crescuti stramb" facandu-si o meserie din pupatul talpilor si-al altor parti pe care nu le mai numesc, iar - la randul lor - si-au crescut progeniturile inoculandu-le exact aceeasi deformatie. Habar n-au ce-nseamna caracter si demnitate, dar privesc de sus, c-o strambatura aroganta, la cei care nu se pleaca umil dinaintea nimanui; culmea e ca, tocmai ei ocupa functiile de sus. Cum sa ai un renume, ca natie, cu-asemenea specimene care - cica - te reprezinta? Si un indemn pe care v-as ruga sa-l luati totusi in seama: macar voi, cei de pe forumul asta, oameni cu mintea deschisa, nu luati in deradere tot ce se scrie si se-afirma - in diverse emisiuni sau interviuri - legat de manipularea in masa. Pe-alte topicuri am postat fragmente intregi din mai multe carti, unele chiar destul de vechi; comparati fragmentele cu "Arta razboiului" de Sun Tzu (Sun Tze) si mai cugetati. Chiar totul sa fie aberatie, rodul unor minti deraiate?
sa nu le-o dau in barba, cand afirma c-ar fi crima! Mai ales ca niciunul n-avea cum sa fie in pielea unei femei disperate care, daca mai are si-un barbat "petrecaret", n-are cum sa nu aleaga, dintre doua rele, pe cel mai marunt! Au vazut, macar in treacat, situatia reala din unele familii - din nefericire, destul de multe?
TI-l fac cadou..!!!!
tin sa le multumesc ambilor, daca-l accesam din vreme,n-as mai fi const. cele doua silogisme, postam printr-o plagiere adliteram
esenta comului de pe blog strict in zona ce te caracterizeaza pe moment Joanno, pe deasupra acum am sa-ti construiesc un silogism avand in premise nu numai prostia ci si fudulia!....