back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Am dreptate... sau nu?

Pagini: << 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 07:16

Ma bucur sa constat ca atmosfera s-a mai destins, fetele au inceput sa fie mai normale, sa scrie normal ca si cum ar vorbi la o sueta, spre deosebire de inainte cand vorbeau ca si cum ar fi fost la sedinta.
Pana si Marcel a mai lasat din agesivitatea si a inceput sa se poarte ca un om normal. Ma rog, aproape normal ....
Am reusit sa-l fac mai blajin. Nu numai eu ci voi toti.
Vad ca va cautati pusti ... chestii sofsticate ....
Ce v-ar placea, ce v-ar placea ...
Ma, bagati-va mintile in cap !
Fiecare pasare moare pe limba ei .... Voi vreti sa va alegeti cu un glont in cap !
E mai scurt decat ce face guvernul ?

L-au arestat pe Gigi pe degeaba ...
Ba chiar de-a-mpulea. Pentru ca i-ar fi sechestrat pe niste hoti care i-au furat masina si care i-ar fi cerut si niste bani ca sa i-o dea inapoi.
Sa mori de ras nu alta ....
Pentru schimbul a 30 ha cu MAPN nu i-au facut nimic.

Morala: Nu va legati de hoti ! Sunt reprezentantii nostri in teritoriu.

MI se pare mie sau traim intr-o tara din ce in ce mai tampita ?
De ce o fi trebuind sa ne f... creierii cu astfel de subiecte in loc sa vorbim despre extraterestri, avorturi, daca e bine sau nu e bine despre una sau despre alta .....

Sunt curios ce-o sa iasa din prietenia lui Florin cu Marcel ....
MIzez pe Florin.
Uzurpatorul asta are ceva in cap.
Ce parere aveti ?
Ce i s-ar potrivi mai bine ? Esafodul, scaunul electric, spanzuratoarea, sau sa-l pun prim-ministru ? Sau la finante ?

Hai sa ne auzim cu bine !

Se pare ca va trebui sa ne ocupam nitel, s-o tavalim pe Dama asta cu camelii ...
Sa vedem ce da din ea (in afara de piza si feteasca regala)
Texte, textele ne intereseaza ...
Zi, damo cu camelii din 2007, ce post vrei ? Ca aici nu e fiecare cum crede el, de capul lui ...
Hai, alinierea !
Mytcor, ai grija de fata asta, ... batistuta, unghiutele ... daca e cazul trage-i cateva linii la palma ...

Mariuko, alcoolico, tragi la masea si pe urma ne vorbesti despre neutralitate.
Pai neutrii ne trebuie noua ?
Zici ca bei numai bere ...
Rau faci ...
De ce nu bei vin rosu, sau de care vrei, ca e mai sanatos decat berea ?
Ca sa nu spunem ca esti drojdiera ?
Hai, sete buna !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 08:18

pai Silviule ..cica berea neutralizeaza. Si apropo.
.Drojdia de bere contine vitaminele:

B1 – eficienta in combaterea tulburarilor digestive, cardiace, pentru tratarea depresiilor, nevralgiilor si oboselii;

B2 – utila in combaterea eczemelor, a imbatrinirii pielii;
B3 – implicata in procese ce tin de echilibrarea sistemului nervos ;
B5 - stimulent natural al glandelor corticosuprarenale, remediu anti-stres, mareste rezistenta la infectii ;
B7 - care neutralizeaza colesterolul, fiind indicata in obezitate; previne caderea parului;
B8 – utila pentru reglarea metabolismului proteinelor si grasimilor;
B9 - are efect antianemic, ajuta la mentinerea echilibrului hormonal;
B12 - care actioneaza asupra sistemului nervos, marind puterea de concentrare, ameliorind cefaleele; contribuie la mentinerea echilibrului hormonal;
B15 – amelioreaza oxigenarea tisulara, este un remediu minune impotriva imbatrinirii, ajuta la dezintoxicarea ficatului;
K - intervine in procesul de coagulare a singelui si contribuie la formarea osoasa, fiind un factor esential in procesul de mineralizare (fixare a calciului);
E – mareste rezistenta la infectii si intervine in metabolismul si functiile diferitelor tesuturi, organe si sisteme (organe de reproducere, glande endocrine, muschi, sistem nervos), in procesul cresterii si in procesul de coagulare.

unii prefera sa bea bere zi de zi..eu prefer sa o beau cand am chef, mai rar ..si vinul rosu e bun dar de la el ametesc mai repede

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 08:52

sunt multumita cu postul de sotie-sefa,nu vreau altceva nimic

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 09:01

Unde e minutemaid.? Cica ultima vizita ne-a facut-o acum 98 de zile.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 09:08

ai dreptate dar ca sa fim mai exacti 98 de zile,4 ore,27 de minute si 33 de secunde[care trec incontinuu]

Fosta membra 9am.ro

2055 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 09:17

De la: mari_uka, la data 2009-04-03 08:18:56pai Silviule ..cica berea neutralizeaza. Si apropo.
.Drojdia de bere contine vitaminele:

B1 – eficienta in combaterea tulburarilor digestive, cardiace, pentru tratarea depresiilor, nevralgiilor si oboselii;

B2 – utila in combaterea eczemelor, a imbatrinirii pielii;
B3 – implicata in procese ce tin de echilibrarea sistemului nervos ;
B5 - stimulent natural al glandelor corticosuprarenale, remediu anti-stres, mareste rezistenta la infectii ;
B7 - care neutralizeaza colesterolul, fiind indicata in obezitate; previne caderea parului;
B8 – utila pentru reglarea metabolismului proteinelor si grasimilor;
B9 - are efect antianemic, ajuta la mentinerea echilibrului hormonal;
B12 - care actioneaza asupra sistemului nervos, marind puterea de concentrare, ameliorind cefaleele; contribuie la mentinerea echilibrului hormonal;
B15 – amelioreaza oxigenarea tisulara, este un remediu minune impotriva imbatrinirii, ajuta la dezintoxicarea ficatului;
K - intervine in procesul de coagulare a singelui si contribuie la formarea osoasa, fiind un factor esential in procesul de mineralizare (fixare a calciului);
E – mareste rezistenta la infectii si intervine in metabolismul si functiile diferitelor tesuturi, organe si sisteme (organe de reproducere, glande endocrine, muschi, sistem nervos), in procesul cresterii si in procesul de coagulare.

unii prefera sa bea bere zi de zi..eu prefer sa o beau cand am chef, mai rar ..si vinul rosu e bun dar de la el ametesc mai repede

eu as bea bere zilnic dar nu-mi da voie sotul cica fac urat si uit sa-i spun sa iasa de sub pat

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 11:34

Damo cu camelii sau fara, ne-am gasit beleaua cu tine !
Saracu' om.
El te-a pus sa postezi ?
Ca sa mai sufle ?
Si eu mai vizitez sub-patul dar nu recunosc nici de-al dracului !
Mai acum cateva luni era sa ma sfasii cu una Dagaio pe un forum unde se sustinea in draci ca femeia este ... discriminata.
Io ziceam ca nu e !
Ea zicea ca e !
Io ziceam ca nu e de sub pat sa nu ma auda, ca-mi luam discriminare de ma rupea ...

Mariuko, bea vin rosu, da' mai putin bre, opreste-te la prima sticla si-ai sa vezi ca nu mai ametesti.

Berea de care sa fie ?
Stii tu pentru cand ....

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:14

De la: damacucamelii2007, la data 2009-04-03 03:38:56mie imi place lupta dreapta si cin' se ia de flori,se ia de mine,treaba voastra nu stiti cu cine va puneti,eu zic sa invatati a va trage singuri de urechi pana nu-i prea tarziu!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:15

De la: damacucamelii2007, la data 2009-04-03 03:41:58dora nu-i corect,vino alaturi de noi,te rog si-ti promit o pizza mare cu prima ocazie cand ne-om intalni[si o sticla de fetesca regala din '83,cel mai bun an!]
dora,invitatia-i facuta,lasa neutralitatea si treci de partea celor puternici

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:25

Asa, deci !!!
Se pregateste lumea de razboi ...... au inceput pregatirile, se formeaza aliantele ......
Interesant !
Sunt curioasa .... cine va iesi invingator ???

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:27

De la: The, la data 2009-04-03 23:25:14Asa, deci !!!
Se pregateste lumea de razboi ...... au inceput pregatirile, se formeaza aliantele ......
Interesant !
Sunt curioasa .... cine va iesi invingator ???
the,esti invitata mea,promit tot ceea ce este mai bun pt.tine,vino alaturi de noi,te rog!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:37

www.argento.ro/wp-content/uploads/2008/07/veverita-in-armura.jpg" />

Am imbracat armura si sunt in slujba Mariei Tale !

Chargeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!

Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:53

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 23:55

Intr-un final am reusit si eu ....

Multumesc Mytcor !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 00:54

Offf! Eu m-am sãturat de armatã ºi armament....vreau pace...cu orice preþ!!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:17

Ok. PACE !....

www.phgifts.com/pictures/flowers/roses/rose100-big.jpg">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:25

pace ca pace dar recunoasteti ca sunteti slab pregatiti,aud,mytcor?ma recunoasteti de stapan si mantuitor unic?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:30

De la: mytcor, la data 2009-04-04 01:17:45Ok. PACE !....

Wow!!! Pentru mine??

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:33

Florin & Company...recunosc orice vreþi voi....dacã nu "vã mai scoateþi ochii"

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:40

.....si, si, si,......tuturor doamnelor & domnisoarelor....

si tie Florinache 'ti-arat eu daca incerci sate dai boooooooooooooos , uite-asa-ti fac...

tbn1.google.com/images?q=tbn:WYcRxEf80NHebM:www.calificativ.ro/_...">

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:42

Noapte bunã vã doresc...eu plec la

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:50

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-04 01:42:33Noapte bunã vã doresc...eu plec la

ro.dreamsmap.com/wp-content/uploads/2008/08/dm.jpg">

Dora..

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 01:56

De la: mytcor, la data 2009-04-04 01:50:13
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-04 01:42:33Noapte bunã vã doresc...eu plec la

Dora..

super....:)

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 02:05

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:21

De la: Subredul, la data 2009-04-03 11:34:36Damo cu camelii sau fara, ne-am gasit beleaua cu tine !
Saracu' om.
El te-a pus sa postezi ?
Ca sa mai sufle ?
Si eu mai vizitez sub-patul dar nu recunosc nici de-al dracului !
Mai acum cateva luni era sa ma sfasii cu una Dagaio pe un forum unde se sustinea in draci ca femeia este ... discriminata.
Io ziceam ca nu e !
Ea zicea ca e !
Io ziceam ca nu e de sub pat sa nu ma auda, ca-mi luam discriminare de ma rupea ...

Mariuko, bea vin rosu, da' mai putin bre, opreste-te la prima sticla si-ai sa vezi ca nu mai ametesti.

Berea de care sa fie ?
Stii tu pentru cand ....

Stella Artois sau Becks..sunt preferatele mele

alice_corina

186 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:25

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-04 01:25:22pace ca pace dar recunoasteti ca sunteti slab pregatiti,aud,mytcor?ma recunoasteti de stapan si mantuitor unic?

florin, stapanul CUI??????????

"Nimic nu este ceea ce pare a fi!"
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:28

De la: mytcor, la data 2009-04-04 01:50:13

Dora..

apropo de stele...

Cati dintre noi, in calatoria noastra, nu s-au regasit in personajul micului print a lui Antoine de Saint - Exupery?

A fost odata un mic print "care locuia pe o planeta abia un pic mai mare ca el si care avea nevoie de un prieten" si caruia ii placea mult apusurile de soare.

Pe planeta sa, el se credea bogat si fericit avand doar o floare fara seaman cu patru ghimpi ca sa se apere de lume si trei vulcani care ii ajungeau pana la genunchi, doi activi si unul stins, si zi de zi el avea grija atat de floare cat si de vulcanii sai, curatandu-i cu grija cosurile lor. "Daca vulcanii au cosurile bine curatate, ei ard incetisor si regulat, fara eruptii. Eruptiile vulcanice sunt preccum focurile din camin. Evident, pe pamant noi suntem mult prea mici pentru a curata cosurile vulcanilor. De aceea ne pricinuiesc atatea necazuri".

Planeta de unde venea el este asteroidul B612, iar acest asteroid nu a fost decat o singura data vazuta la telescop, in 1909, de catre un astronom turc. Insa nimeni nu-l crezuse din pricina costumului sau. "Asa sunt oamenii mari" . In timpul calatoriei sale mereu isi spunea "Oamenii mari sunt tare ciudati... Asa sunt ei facuti. Nu trebuie sa te superi pe ei. Copiii trebuie sa fie foarte rabdatori cu oamenii mari.."

Cum este descoperit acest Mic Print de pe asteroidul B 612?
De insusi povestitorul cartii.

Acesta pe cand era copil se hotaraste sa deseneze un sarpe boa care inghite un elefant. Mergand la "cei mari" si intrebandu-i daca le este frica de desenul lui, acestia raspund cu nonsalanta ca "de ce ne-ar speria o palarie?". Dezamagit de raspuns, atunci baiatul a inceput sa deseneze interiorul sarpelui boa care inghitise un elefant, pentru ca oamenii mari sa poata intelege capodopera sa. Insa adultii ii spun ca ar fi mai bine sa lase deoparte serpii boa in favoarea altor lucruri mult mai importante.
In cele din urma baiatul renunta la visul sau de adeveni un artist si la indrumarea adultilor o alta meserie si anume cea de pilot.

O defectiune la motor il obliga pe baiatul devenit acum adult, sa aterizeze fortat in desertul Sahara, in una din calatoriile sale.
In timp ce incearca sa-si repare motorul, este surprins de un baietel cu parul auriu si cu un zambet fermecator care ii cere sa-i deseneze o oaie. Povestitorul se straduieste sa afle de la baietel de unde vine si cum a ajuns aici in desert. Dar acesta nu da nici un raspuns. Singura lui dorinta este sa primeasca desenul cu oaia . "Bine , dar ... ce cauti aici? Iar el rosti atunci din nou incetisor, cerandu-mi parca un lucru din cale-afara de insemnat :
- Te rog ... deseneaza-mi o oaie!

Si asa din dialogul avut cu micul print, pilotul isi da seama ca acesta a plecat de pe un asteroid ....pentru a cunoaste lumea.

In calatoria sa el intalnit tot felul de planete miuscule cu un singur locuitor.
Prima era locuita doar de un singur rege - "A! iata un supus, exclama regele cand il zari pe micul print"
Acesta se pretindea ca este stapan peste tot universul. "Peste ce anume putea regele cu adevarat sa domneasca?"
A doua planeta era locuita doar de un om infumurat. "- O! iata ca a sosit in vizita un admirator! exclama infumuratul de indata ce-l zari pe micul print. Caci pentru infumurati, ceilalti oamnei sunt niste admiratori".
Pe a treia planeta isi facea veacul un betiv, iar pe a patra un om de afaceri "foarte serios" singura sa preocupare era sa numere stelele pentru a le poseda. A cincea planeta era locuita de un lampagiu, singurul care ii lasa o impresie mai placuta. "Asta e singurul pe care mi l-as fi putut face prieten. Numai ca planeta lui e prea mica. Nu e loc pentru doi.." Era singurul caruia nu i se parea micului print ridicol, si asta pentru ca se ocupa de altceva decat de sine insusi.
A sasea planeta era locuita de un geograf, care il indemna sa viziteze pamantul, o planeta foarte mare si populata .

Toti acesti oameni i se parura baiatului tare neobisnuitit, ei fiind izolati in vanitatile si egoismul lor si nepasatori la valorile reale.

Asadar a saptea planeta este TERRA.
"Terra nu e o planeta oarecare! Pot fi numarati aici o suta unsprezece regi, sapte mii de geografi, noua sute de mii de oameni de afaceri, sapte milioane de betivi, trei sute unsprezece milioane de infumurtai, adica aproximativ doua miliarde de oameni mari"

Ajuns pe pamant, incepe sa caute oameni.
Vorbeste mai intai cu un sarpe, mai incolo cu o floare, dar nu intalneste nici un om. Dupa un timp da peste o vulpe, cu care se imprieteneste iar din povetele ei, el descopera ca oamenii pot fi singuri chiar si in multime. "Nu cunosti decat lucrurile pe care le imblanzesti, spuse vulpea. Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri de-a gata de la negustori. Dar, cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Daca vrei un prieten, imblanzeste-ma"

Astfel el va intelge ca are o responsabilitate fata de floarea naiva si increzuta "complicata", dar vulnerabila, pe care a lasat-o acasa. Realizeaza ca acea floare este unica, deoarece ea are nevoie de el si el de ea . "Devii raspunzator de-a pururi pentru ceea ce ai imblanzit. Tu esti raspunzator de floarea ta ."

Povestitorul este nevoit sa-l intrerupa pe baietelul cu par de aur din istorisire, deoarece provizia de apa era terminata, iar el nu apucase sa-si reparase avionul. Impreuna incep sa caute o fantana , pe care o gasesc intr-un tarziu si isi potolesc setea . "Si tot mergand asa , am dat , in revarsatul zorilor , peste fantana ."
Prietenia dintre print si aviator ii va lega pentru totdeauna , dar copilul trebuie sa se intoarca acasa, oricat de grea ar fi despartirea iar stelele vor avea o cu totul alta semnificatie pentru pilot, din acel moment incepand sa creada ca pe una dintre ele se afla un baietel cu parul auriu si cu un zambet fermecator . "Si mi-e drag sa ma uit noaptea sa ascult stelele. E ca si cum as asculta cinci sute de milioane de clopotei ... "

“Oamenii au stele care nu sunt aceleasi. Pentru unii, care calatoresc, stelele sunt niste calauze. Pentru altii, ele nu sunt decat niste luminitie. Pentru unii care sunt savant, ele sunt niste problem. Pentru omul de afaceri, ele inseamna aur. Dar toate aceste stele tac. Tu insa vei avea niste stele cum nu mai are nimeni…tu vei avea stele care stiu sa rada!”

"Micul print" de Antoine de Saint-Exupery este carte extraordinara , dedicata atat copiilor cat si adultilor, avand ca teme principale prietenia, dragostea si frumosul.

Cititi-o impreuna cu copii vostri!

Foarte frumos Mytcor...sa ne uitam la stele si sa RADA TOATE PENTRU NOI si noi la ele!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:28

Ah! Vã mulþumesc!
Pentru Mytcor ºi Ioana câte un

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:32

Micul print o dedic pentru toata lumea...suntem aici in cautare de prietenii ..nu de dusmanii!
Asta e valabil si pentru prietenul meu Silviu.

Mi-a placut atat de mult aceasta carte...ca am vrut sa va fac pentru toti un mic rezumat al acestei ..calatorii printre stele!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:39

aceasta carte o mai dedic in mod special Ioanei si lui Marcel!

Pagini: << 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Am dreptate... sau nu?
Mergi la: