Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:12
De la: gbispas, la data 2010-02-28 14:09:31De la: Tycu, la data 2010-02-27 09:57:37De la: 9am126636, la data 2010-02-26 17:01:15 Tot ce este omenesc este imperfect, preotii sunt oameni, alesi dintre oameni de alti oameni. Faptul ca au facut studii religioase, nu inseamna ca sunt "alesi" pentru a fi preoti nu toti sunt daruiti cu har. De fapt singurul preot al lui Dumnezeu a fost Iisus. Acum preotia este ca orice alta profesie si lumea prelatilor se invirte in jurul banului, ca de altfel toata societatea, nu numai la noi. Parerea mea. Nu judec pe nimeni, fiecare pasare pe limba ei piere. Domnu gbispas asa o fi si cu preotii, in primul rand sunt si ei oameni, da ,poate influenta vieti si destine,dar matale ai ametecat meseria lui [functia ] ,cu viata civila a lui ! -important pentru noi este ca in serviciul , functia de preot sa nu aiba greseli religioase si schimbatul acestor vieti si destine , sa fie legate de credinta, normal ca daca un popa imi zice sa violez zilnic la femei, nu o sa-l ascult, indiferent ca el face asta in viata civila , eu cand merg la biserica , ascult numai slujba si nu ma intereseaza ce o sa faca popa ala dupa slujba. Daca matale ai avut ocazia sa asculti o slujba la biserica ortodoxa ,ai sa observi ca niciodata acolo preotul nu indeamna oamenii la crime , talharii, scandaluri chiar daca el le face dupa slujba ,.... si asta sa fie important pentru noi, e adevarat ca si uni preoti au "calcat pe bec " in religie , dar au fost inlaturati !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:15
De la: 9am126636, la data 2010-02-28 13:19:17 Omul este creatia Domnului. Deoarece a apucat sa guste din pomul cunoasterii a fost gonit din Rai. Asa este, corect !!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:19
De la: karpov, la data 2010-02-28 13:18:45De la: rodik_mi, la data 2010-02-28 10:21:49Cu siguranta ...937 nu s-a nascut cu Biblia in mana in mod real . Cred ca a fost doar o figura de stil ce ne-a prezentat-o cu scopul de-a ne convinge ca de copil a citit si studiat aceasta carte. Fiecare insa o interpreteaza dupa cum o intelege si de cele mai multe ori dupa cum ii convine. Domnu Karpov , sigur ai citit biblia ??.... pai daca ai citit-o, atunci ori : nu ai inteles-o , ori iti place sa faci bascalie de religie si Dumnezeu, ori faci glume cu noi !!
Ticu
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:25
De la: karpov, la data 2010-02-28 13:11:04De la: Tycu, la data 2010-02-28 12:55:19De la: 9am181937, la data 2010-02-27 20:00:05eu sunt din biserica ortodoxa,insa m-am nascut cu biblia in mana si slava LUI ca am citit ca din cuvantul LUI,cu frica si credinciosie,hranindu-ma sufleteste.as vrea sa deschid o mica paranteza nu sa dau sfaturi doar sa notez ceia ce m-a marcat pe mine pt toata viata.stiind ca nea nelu este mai mult decat malefic,am asistat la o emisiune televizata in direct unde patriarjul care a murit a rugat romanii sa-l voteze pe acest criminal de razboi ion iliescu.si acum sa mediatizat ca intr-o biserica ortodoxa din america preotul a insistat sa-l voteze pe gioana.am vorbit cu un preot care avea degetele maro de la tutun si mi-a spus ca nu am dreptate...........................................................................................si ma gandesc cu jale la ceia se spune ieremia BLESTEMAT SA FIE OMUL CARE ISI PUNE INCREDEREA IN OM.cat despre pastori iicataloghez tot in aceasta tevetura pt ca nu concep sa primeasca bani pt ca vestesc evanghelia la adunare.....................................................................................................iubirea de bani este radacina tuturor relelor spune sf ap pavel. E adevarat ca au murit oameni in '89, e trist , dar nu din cauza lui Iliescu au murit , atunci armata era impartita in doua , o part era impotriva regimului comunist ,iar cealalta era pentru salvarea comunismului, asazisi teroristi ! si asazisi teroristi trageau in oricine striga aiurea !!!!!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:36
De la: Tycu, la data 2010-02-28 17:25:37De la: karpov, la data 2010-02-28 13:11:04De la: Tycu, la data 2010-02-28 12:55:19De la: 9am181937, la data 2010-02-27 20:00:05eu sunt din biserica ortodoxa,insa m-am nascut cu biblia in mana si slava LUI ca am citit ca din cuvantul LUI,cu frica si credinciosie,hranindu-ma sufleteste.as vrea sa deschid o mica paranteza nu sa dau sfaturi doar sa notez ceia ce m-a marcat pe mine pt toata viata.stiind ca nea nelu este mai mult decat malefic,am asistat la o emisiune televizata in direct unde patriarjul care a murit a rugat romanii sa-l voteze pe acest criminal de razboi ion iliescu.si acum sa mediatizat ca intr-o biserica ortodoxa din america preotul a insistat sa-l voteze pe gioana.am vorbit cu un preot care avea degetele maro de la tutun si mi-a spus ca nu am dreptate...........................................................................................si ma gandesc cu jale la ceia se spune ieremia BLESTEMAT SA FIE OMUL CARE ISI PUNE INCREDEREA IN OM.cat despre pastori iicataloghez tot in aceasta tevetura pt ca nu concep sa primeasca bani pt ca vestesc evanghelia la adunare.....................................................................................................iubirea de bani este radacina tuturor relelor spune sf ap pavel. Nea tycule ""istoria vorbeste"" ! Cremenalul de iliescu era prin 1956 mare sef pe la tinerele sperante ale comunistilor-atunci au avut loc evenimentele din ungaria-ce a facut cremenalul ca sa impiedice arestarea unor studenti ? Nu a facut nimic ! Daca faci parte dintr-o organizatie criminala -criminal esti chiar daca nu participi efectiv la crime-a fost de acord si partas la crimele comunismului -la crimele puse la cale cu ajutorul armatei romane si a securitatii !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:21
De la ortodoxie o dati in politichie. Lasti politicienii in mocirla lor. O intrebare va pun. Cind Iisus Cristos, s-a miniat cu adevarat? Hai sahistule.
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:29
De la: 9am126636, la data 2010-02-28 20:21:09 De la ortodoxie o dati in politichie. Lasti politicienii in mocirla lor. O intrebare va pun. Cind Iisus Cristos, s-a miniat cu adevarat? Hai sahistule. "Ceea ce se afirmă fără dovezi poate fi respins fără dovezi" - Christopher Hitchens Citită cum trebuie, Biblia este cea mai puternică forță pentru ateism concepută vreodată. - Isaac Asimov Religia este o rămășiță a copilăriei inteligenței noastre. - Bertrand Russel Religia este capodopera artei de a dresa animalele, deoarece dresează oamenii cum să gândească. - Arthur Schopenhauer Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:58
Nu era vorba de religie si ce au gindit altii. Nu ai raspuns la intrebare. Si apoi tot ce au spus cei pe care i-ai citat, nu cred ca se ridica la esenta pildelor lui Solomon sau Psalmilor regelui David. Mai fa o mutare, te rog.
|
|
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:11
De la: 9am126636, la data 2010-02-28 20:58:39 Nu era vorba de religie si ce au gindit altii. Nu ai raspuns la intrebare. Si apoi tot ce au spus cei pe care i-ai citat, nu cred ca se ridica la esenta pildelor lui Solomon sau Psalmilor regelui David. Mai fa o mutare, te rog. Isus a zis "onoreaza-ti parintii" (Matei 15:14) dar el însusi a fost nepoliticos cu mama sa (Ioan 2:4; Ioan 19:26). - Desi Isus promova umilinta chiar dusa la extrem, el a spus despre el însusi ca e mai mare decât templul (Matei 12:6), mai mare decât Iona (Matei 12:41) si mai mare decât Solomon (Matei 12:42). Isus a mai spus ca cine nu e cu el, e împotriva lui (Matei 12:30). Aceasta fraza a fost una familiara regimurilor totalitare, ceea ce sugereaza ca între gandirea megalomana a dictatorilor si cea a lui Isus au existat similaritati semnificative. - Isus s-a pronuntat contra mâniei (Matei 5:22) dar el însusi s-a mâniat (Marcu 3:5; 11:15-19; Matei 11:22-24; 21:12-15; Luca 10:13-15; Ioan 2:13-17). Unii crestini este posibil sa raspunda aici ca în unele dintre exemplele citate, precum Ioan 2:13-17, nu se spune explicit ca Isus s-a mâniat. - Desi a condamnat folosirea invectivelor ("oricine va zice fratelui sau va cadea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice , va cadea sub pedeapsa gheenei" - Matei5:22) Isus însusi a înjurat si jignit diversi indivizi (de obicei, pentru simplul motiv ca nu i-au acceptat spusele), folosind cuvinte precum "nebuni", "câini" si "vipere" : Marcu 7:27; Matei 12:34; 23:17; 23:33. (Membrii unor grupari naziste, precum si protestantul Martin Luther, s-au folosit de aceste versete jignitoare pentru a-si justifica anti-semitismul. Mai precizez ca invectivul "câine" era unul foarte dur si jignitor la acea vreme prin acele locuri.) - Isus a zis "cu Dumnezeu totul este posibil" (Matei 19:26; Marcu 10:27; Luca 18:27). Dar datorita necredintei celorlalti, Isus însusi nu a fost în stare sa faca miracole (Matei 13:58 si Marcu 6:5). |
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:21
Câteva dintre situațiile în care Isus s-a mâniat: - El s-a mâniat, după cum scrie în Evanghelia după Marcu cap.3:5, pe ipocrizia și inimile împietrite ale liderilor religioși - Isus s-a mâniat pe comercianții din curtea Templului, după cum scrie în Luca 19. Și mai sunt și alte referiri cu privire la mânia lui Isus, și mult mai multe despre Mânia lui Dumnezeu ( de exemplu în Romani 1:18, Psalmul 30:5, Romani 12:19, etc). În Apocalipsa, Ioan face referire la o Mânie a Mielului. Tipuri de mânie neîndreptățită, J. Adams: - când o descărcăm asupra celorlalți. Explozia este îndreptată spre alte persoane, și aceasta îi rănește în primul rând pe ei, dar și pe cel ce răbufnește. Ea poate distruge relațiile importante din viața acelei persoane. - când o interiorizăm. Interiorizarea, închiderea în sine, direcționează emoțiile distructive împotriva propriei persoane, aceasta devenind iritabilă, încordată, ursuză. Această modalitate afectează nu numai persoana în cauză, ci și persoanele dragi ei. La unele situații care produc mânie, sunt persoane care reacționează prin negare, și aceasta nu le ajută în vindecarea lor. Este important ca să scoatem la lumină și să recunoaștem rănile pe care ni le-au făcut alții, pentru că inconștient atunci când le ținem în noi, reacționăm în moduri care ne surprind, și poate uneori răbufnim și nu știm din ce cauză.
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:01
De la: karpov, la data 2010-02-28 21:21:12 Te-a intrebat cand s-a maniat CE ADEVARAT ! Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:01
De la: tutenes, la data 2010-02-28 22:01:01De la: karpov, la data 2010-02-28 21:21:12 Scuze - Te-a intrebat cand s-a maniat CU ADEVARAT ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:43
De la: tutenes, la data 2010-02-28 22:01:52De la: tutenes, la data 2010-02-28 22:01:01De la: karpov, la data 2010-02-28 21:21:12 Daca e sa gandesc ca un sahist atunci pot afirma ca nu s-a maniat niciodata deoarece isus nu a existat ! Daca ar fi existat ,Seneca cel care era cu mult mai inteligent decat presupusul isus ,ne-ar fi transmis date despre aceasta minune ! Daca pentru el nu a existat atunci nici pentru mine isus nu exista! Cineva care nu exista nu se poate mania ! Seneca a fost contemporan cu isus si era cel mai inteligent om al momentului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:49
De la: 9am126636, la data 2010-02-28 20:21:09 De la ortodoxie o dati in politichie. Lasti politicienii in mocirla lor. O intrebare va pun. Cind Iisus Cristos, s-a miniat cu adevarat? Hai sahistule.treaba cu blestemu' sfant asupra smochinului care a avut tupeul obraznic sa n-aiba fructe exact cand ii era lui foame
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:54
karpov, fiu al lui dumnezeu sau al lui iosif, sfant sau un simplu tamplar, profet sau pescar, iisus a existat
Sigur, la cei 3-4 ani pe care-i avea seneca la moartea lui iisus, isi mai ales in contextul acelei perioade din istoria imperiului roman, era cam dificil sa fie invitat si seneca la botez Daca esti atat de cunoscator, nu mai dezvolt problema, dar nu pot sa nu te rog sa nu-i jignesti pe sahisti
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:12
Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
"Draga Parinte, Fiule, Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii: 1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data. 2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers... 3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar. 4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana. 5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12. 6. Iar apostolii sunt 12 nu 10. 7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului. 8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui". 9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"... 10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu". 11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia... 12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa - "Nasul". 13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a ma-sii. 14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat... 15. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva. 16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease. 17. Apa sfintita se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa. 18. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta. 19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella. 20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra. 21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii. 22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana. 23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu... In rest a fost bine". Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:58
De la: bad, la data 2010-02-28 22:54:21karpov, fiu al lui dumnezeu sau al lui iosif, sfant sau un simplu tamplar, profet sau pescar, iisus a existat Seneca s-a nascut cam in acelasi an cu isus si a trait de 2 ori mai mult decat el -asa ca putea sa participe si la botez cat si la plimbarea de pe muntele golgota ! Nu vad cu ce ii jignesc pe sahisti -si eu sunt sahist de performanta !
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:03
ce sa zic, e zdrobitor argumentul tau!
Uite, ma predau. daca esti sahist de performantza, cu sigurantza iisus nu a existat, si nici seneca nu s-a nascut in "anno IV A.C." E bine asa?
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:26
De la: bad, la data 2010-03-01 00:03:27ce sa zic, e zdrobitor argumentul tau! Legatura cu sahul cred ca nu ai inteles-o ! Daca joci sah peste 10 ani si te antrenezi zilnic-fara sa vrei iti dezvolti gandirea logica -ajungi sa simti cand ceva nu este in regula -simti pericolul altfel decat majoritatea si uneori instinctual , iei decizia corecta ! Daca cineva imi spune ca acei analfabeti ,care cred in biblie -fara sa o citeasca -inteleg mai bine decat mine rolul unei divinitati,in aceasta lume -cu modestie pot afirma ca ei sunt intr-o mare eroare ! Freud spune undeva ca poetii, nebunii, copiii si femeile au gandire analogica (metaforica/mitica)-cred ca multi raman neschimbati-gandesc si la maturitate precum copii ! Ii pot trata ca pe niste copii insa ma supara lipsa lor de receptivitate ! Nu isi dau seama de complexitatea universului ,de complexitatea creierului uman-pur si simplu isi doresc acelasi dumnezeu primitiv din vechiul testament -de coada caruia l-au legat si pe unul pe nume isus ! Iacta alea est
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:29
da mai, cum vrei tu, nu te mai infierbanta!
Imi place dictonul final
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:09
De la: karpov, la data 2010-02-28 17:36:49De la: Tycu, la data 2010-02-28 17:25:37De la: karpov, la data 2010-02-28 13:11:04De la: Tycu, la data 2010-02-28 12:55:19De la: 9am181937, la data 2010-02-27 20:00:05eu sunt din biserica ortodoxa,insa m-am nascut cu biblia in mana si slava LUI ca am citit ca din cuvantul LUI,cu frica si credinciosie,hranindu-ma sufleteste.as vrea sa deschid o mica paranteza nu sa dau sfaturi doar sa notez ceia ce m-a marcat pe mine pt toata viata.stiind ca nea nelu este mai mult decat malefic,am asistat la o emisiune televizata in direct unde patriarjul care a murit a rugat romanii sa-l voteze pe acest criminal de razboi ion iliescu.si acum sa mediatizat ca intr-o biserica ortodoxa din america preotul a insistat sa-l voteze pe gioana.am vorbit cu un preot care avea degetele maro de la tutun si mi-a spus ca nu am dreptate...........................................................................................si ma gandesc cu jale la ceia se spune ieremia BLESTEMAT SA FIE OMUL CARE ISI PUNE INCREDEREA IN OM.cat despre pastori iicataloghez tot in aceasta tevetura pt ca nu concep sa primeasca bani pt ca vestesc evanghelia la adunare.....................................................................................................iubirea de bani este radacina tuturor relelor spune sf ap pavel. Domn' Karpov, pe timpul ala Iliescu era cu tineretul si a facut multe pentru el, iar pe noi nu trebuie sa ne intereseze evenimentele din Ungaria si ce au facut nebunii, vanzatorii de tara , care atunci au fraternizat cu ungurimea !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 15:36
De la: Tycu, la data 2010-03-01 11:09:01De la: karpov, la data 2010-02-28 17:36:49De la: Tycu, la data 2010-02-28 17:25:37De la: karpov, la data 2010-02-28 13:11:04De la: Tycu, la data 2010-02-28 12:55:19De la: 9am181937, la data 2010-02-27 20:00:05eu sunt din biserica ortodoxa,insa m-am nascut cu biblia in mana si slava LUI ca am citit ca din cuvantul LUI,cu frica si credinciosie,hranindu-ma sufleteste.as vrea sa deschid o mica paranteza nu sa dau sfaturi doar sa notez ceia ce m-a marcat pe mine pt toata viata.stiind ca nea nelu este mai mult decat malefic,am asistat la o emisiune televizata in direct unde patriarjul care a murit a rugat romanii sa-l voteze pe acest criminal de razboi ion iliescu.si acum sa mediatizat ca intr-o biserica ortodoxa din america preotul a insistat sa-l voteze pe gioana.am vorbit cu un preot care avea degetele maro de la tutun si mi-a spus ca nu am dreptate...........................................................................................si ma gandesc cu jale la ceia se spune ieremia BLESTEMAT SA FIE OMUL CARE ISI PUNE INCREDEREA IN OM.cat despre pastori iicataloghez tot in aceasta tevetura pt ca nu concep sa primeasca bani pt ca vestesc evanghelia la adunare.....................................................................................................iubirea de bani este radacina tuturor relelor spune sf ap pavel. Faci aceasi greseala,sa crezi in ceva ce nu este real-in acei ani (1956) erau deja o multime de detinuti politici prin inchisori-iliescu poate facea bine pentru tinerii comunisti-in schimb pentru unul ca bunicul meu ca era inchis si muncea la canal din 1948 nu a facut nimic ! A fost un criminal deoarece a facut parte dintr-o organizatie criminala ! De ce nu a avut macar bunul simt sa stea deoparte !?? Daca nu intelegi acest fapt istoric nu ma mira neantelegerea adevarului fata de ceea ce a fost si este ,crestinismul.
|
9am178594 26 mesaje Membru din: 16/12/2009 |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 23:39
Intrebarea era :" ce credem despre ortodoxia Romana si preotii ei" , nu-i asa? Nu cred ca este un motiv sa ne dezbinam si mai si, ca oricum , ce este in tara asta , e o debandada totala, caci tocmai asta se si vrea : haos , ura, umilire, etc. Problema de fon insa, este foarte serioasa si eu cred ca merita dezbatuta in limita bunului simt, daca mai exista asa ceva intre romani ! Eu vreau sa cred ca exista si stim sa ne respectam , chiar daca opiniile noastre difera uneori radical, dar asta nu trebuie sa ingamfe pe cineva sau sa-si dea aere, caci pe friruntea noastra oricum sta scris: "made in romania". Si eu sunt, asa cum sunt , cu bune si cu rele, caci nu ma simt buricul pamantului. "Toti gresim in multe feluri" ! Acuma revenind la subiect, parerea mea sincera , este ca Ortodoxia nu si-a facut nici pe departe datoria , in sensul Biblic ! Acolo unde oamenii ca religie si cultura sunt placuti lui D-zeu, El se obliga sa-i si binecuvinteze corespunzator! Romanii sufera din cauza multor aspecte defectuoase ale acestui cult religios! Ca ne vine sau nu a crede, suntem o natie idolatra, cu toate icoanele in fata carora se pleaca genunchii atunci cand se roaga. Acest aspect este o uraciune inaintea lui D-zeu ! El ne-a cerut sa credem in Jertfa Fiului Sau , Cristos, pe crucea Golgotei, caci din jertfa Sa izvoresc toate binecuvantarile posibile , prin credinta. Atentie ! Noi ne-am impotmolit in culte , religii, forme, obiceiuri si omitem esentialul: VIATA, care este doar in Cristos, dupa cum spunea El insusi :" Eu sunt Calea , Adevarul si Viata ! Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine !" Unii cred, altii nu, dar fiecare dintre noi vom da socoteala nu de cultul religios din care facem parte , ci de ce am facut cu Darul lui D-zeu care s-a dat umanitatii pentru mantuire, adica : CRISTOS !!!
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 00:30
De la: 9am178594, la data 2010-03-01 23:39:17Intrebarea era :" ce credem despre ortodoxia Romana si preotii ei" , nu-i asa? Nu cred ca este un motiv sa ne dezbinam si mai si, ca oricum , ce este in tara asta , e o debandada totala, caci tocmai asta se si vrea : haos , ura, umilire, etc. Problema de fon insa, este foarte serioasa si eu cred ca merita dezbatuta in limita bunului simt, daca mai exista asa ceva intre romani ! Eu vreau sa cred ca exista si stim sa ne respectam , chiar daca opiniile noastre difera uneori radical, dar asta nu trebuie sa ingamfe pe cineva sau sa-si dea aere, caci pe friruntea noastra oricum sta scris: "made in romania". Si eu sunt, asa cum sunt , cu bune si cu rele, caci nu ma simt buricul pamantului. "Toti gresim in multe feluri" ! Acuma revenind la subiect, parerea mea sincera , este ca Ortodoxia nu si-a facut nici pe departe datoria , in sensul Biblic ! Acolo unde oamenii ca religie si cultura sunt placuti lui D-zeu, El se obliga sa-i si binecuvinteze corespunzator! Romanii sufera din cauza multor aspecte defectuoase ale acestui cult religios! Ca ne vine sau nu a crede, suntem o natie idolatra, cu toate icoanele in fata carora se pleaca genunchii atunci cand se roaga. Acest aspect este o uraciune inaintea lui D-zeu ! El ne-a cerut sa credem in Jertfa Fiului Sau , Cristos, pe crucea Golgotei, caci din jertfa Sa izvoresc toate binecuvantarile posibile , prin credinta. Atentie ! Noi ne-am impotmolit in culte , religii, forme, obiceiuri si omitem esentialul: VIATA, care este doar in Cristos, dupa cum spunea El insusi :" Eu sunt Calea , Adevarul si Viata ! Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine !" Unii cred, altii nu, dar fiecare dintre noi vom da socoteala nu de cultul religios din care facem parte , ci de ce am facut cu Darul lui D-zeu care s-a dat umanitatii pentru mantuire, adica : CRISTOS !!! Isus e bun -dumnezeu la fel -nu vad de ce i-ar interesa sa ne ceara socotela ! Dumnezeu e superinteligent -avand in vedere ca se crede ca el a creat universul-cand ai o asemenea capacitate nu poti sa te transformi intr-un neica nimeni,care se razbuna pe propria-i creatie ! E absurd sa crezi asa ceva -concluzia este ca aceste stari i-au fost atribuite pe nedrept de catre noi,muritorii ! Daca e o minciuna atunci probabil ca tot ce scrie in biblie este de fapt o exagerare .E posibil sa fie doar un mit-ca atatea altele !
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 08:47
De la: karpov, la data 2010-03-02 00:30:44De la: 9am178594, la data 2010-03-01 23:39:17Intrebarea era :" ce credem despre ortodoxia Romana si preotii ei" , nu-i asa? Nu cred ca este un motiv sa ne dezbinam si mai si, ca oricum , ce este in tara asta , e o debandada totala, caci tocmai asta se si vrea : haos , ura, umilire, etc. Problema de fon insa, este foarte serioasa si eu cred ca merita dezbatuta in limita bunului simt, daca mai exista asa ceva intre romani ! Eu vreau sa cred ca exista si stim sa ne respectam , chiar daca opiniile noastre difera uneori radical, dar asta nu trebuie sa ingamfe pe cineva sau sa-si dea aere, caci pe friruntea noastra oricum sta scris: "made in romania". Si eu sunt, asa cum sunt , cu bune si cu rele, caci nu ma simt buricul pamantului. "Toti gresim in multe feluri" ! Acuma revenind la subiect, parerea mea sincera , este ca Ortodoxia nu si-a facut nici pe departe datoria , in sensul Biblic ! Acolo unde oamenii ca religie si cultura sunt placuti lui D-zeu, El se obliga sa-i si binecuvinteze corespunzator! Romanii sufera din cauza multor aspecte defectuoase ale acestui cult religios! Ca ne vine sau nu a crede, suntem o natie idolatra, cu toate icoanele in fata carora se pleaca genunchii atunci cand se roaga. Acest aspect este o uraciune inaintea lui D-zeu ! El ne-a cerut sa credem in Jertfa Fiului Sau , Cristos, pe crucea Golgotei, caci din jertfa Sa izvoresc toate binecuvantarile posibile , prin credinta. Atentie ! Noi ne-am impotmolit in culte , religii, forme, obiceiuri si omitem esentialul: VIATA, care este doar in Cristos, dupa cum spunea El insusi :" Eu sunt Calea , Adevarul si Viata ! Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine !" Unii cred, altii nu, dar fiecare dintre noi vom da socoteala nu de cultul religios din care facem parte , ci de ce am facut cu Darul lui D-zeu care s-a dat umanitatii pentru mantuire, adica : CRISTOS !!! Pai uite , trebuie sa dea socoteala oamenii de relele pe care le fac . Marii criminali trebuie sa raspunda si ei pentru nenorocirile pe care le-au revarsat asupra umanitatii , ca oamenii i-au lasat nepedepsiti ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:49
De la: karpov, la data 2010-03-01 15:36:08De la: Tycu, la data 2010-03-01 11:09:01De la: karpov, la data 2010-02-28 17:36:49De la: Tycu, la data 2010-02-28 17:25:37De la: karpov, la data 2010-02-28 13:11:04De la: Tycu, la data 2010-02-28 12:55:19De la: 9am181937, la data 2010-02-27 20:00:05eu sunt din biserica ortodoxa,insa m-am nascut cu biblia in mana si slava LUI ca am citit ca din cuvantul LUI,cu frica si credinciosie,hranindu-ma sufleteste.as vrea sa deschid o mica paranteza nu sa dau sfaturi doar sa notez ceia ce m-a marcat pe mine pt toata viata.stiind ca nea nelu este mai mult decat malefic,am asistat la o emisiune televizata in direct unde patriarjul care a murit a rugat romanii sa-l voteze pe acest criminal de razboi ion iliescu.si acum sa mediatizat ca intr-o biserica ortodoxa din america preotul a insistat sa-l voteze pe gioana.am vorbit cu un preot care avea degetele maro de la tutun si mi-a spus ca nu am dreptate...........................................................................................si ma gandesc cu jale la ceia se spune ieremia BLESTEMAT SA FIE OMUL CARE ISI PUNE INCREDEREA IN OM.cat despre pastori iicataloghez tot in aceasta tevetura pt ca nu concep sa primeasca bani pt ca vestesc evanghelia la adunare.....................................................................................................iubirea de bani este radacina tuturor relelor spune sf ap pavel. Domnu Karpov,adevarat ca prin 1956 erau multi detinuti politici,multi nevinovati care mureau prin inchisorile comuniste, adevarat ca multi munceau si mureau pe la canal , dar asa era regimul, societatea atunci, era presedinte GH.-Dej , ministriu internelor era un criminal , Draghici, care avea placere sa ucida la detinuti, hai sa nu aruncam gunoiul tocmai pe Iliescu, el era doar cu tineretul si nu avea nicio problema, legatura cu detinutii, sau cu bunicul tau.!
Ticu
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 10:53
De la: tutenes, la data 2010-03-02 08:47:52De la: karpov, la data 2010-03-02 00:30:44De la: 9am178594, la data 2010-03-01 23:39:17Intrebarea era :" ce credem despre ortodoxia Romana si preotii ei" , nu-i asa? Nu cred ca este un motiv sa ne dezbinam si mai si, ca oricum , ce este in tara asta , e o debandada totala, caci tocmai asta se si vrea : haos , ura, umilire, etc. Problema de fon insa, este foarte serioasa si eu cred ca merita dezbatuta in limita bunului simt, daca mai exista asa ceva intre romani ! Eu vreau sa cred ca exista si stim sa ne respectam , chiar daca opiniile noastre difera uneori radical, dar asta nu trebuie sa ingamfe pe cineva sau sa-si dea aere, caci pe friruntea noastra oricum sta scris: "made in romania". Si eu sunt, asa cum sunt , cu bune si cu rele, caci nu ma simt buricul pamantului. "Toti gresim in multe feluri" ! Acuma revenind la subiect, parerea mea sincera , este ca Ortodoxia nu si-a facut nici pe departe datoria , in sensul Biblic ! Acolo unde oamenii ca religie si cultura sunt placuti lui D-zeu, El se obliga sa-i si binecuvinteze corespunzator! Romanii sufera din cauza multor aspecte defectuoase ale acestui cult religios! Ca ne vine sau nu a crede, suntem o natie idolatra, cu toate icoanele in fata carora se pleaca genunchii atunci cand se roaga. Acest aspect este o uraciune inaintea lui D-zeu ! El ne-a cerut sa credem in Jertfa Fiului Sau , Cristos, pe crucea Golgotei, caci din jertfa Sa izvoresc toate binecuvantarile posibile , prin credinta. Atentie ! Noi ne-am impotmolit in culte , religii, forme, obiceiuri si omitem esentialul: VIATA, care este doar in Cristos, dupa cum spunea El insusi :" Eu sunt Calea , Adevarul si Viata ! Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine !" Unii cred, altii nu, dar fiecare dintre noi vom da socoteala nu de cultul religios din care facem parte , ci de ce am facut cu Darul lui D-zeu care s-a dat umanitatii pentru mantuire, adica : CRISTOS !!! Din pacate exista o diferenta intre ceea ce ne dorim si realitate. Oamenii simt nevoia ca faptele unor criminali precum Hitler sau Stalin sa fie pedepsite cumva, candva de catre cineva. Insa simpla dorinta ca acest lucru sa se intample , nu inseamna catusi de putin ca acest lucru se intampla. Natura e indiferenta la dorintele oamenilor. Daca Hitler s-a sinucis iar Stalin a murit de batranete, nimeni si nimic nu ii mai poate pedepsi. Din acest motiv noi avem datoria de a actiona aici si acum, cand ceva rau se intampla. A arunca raspunderea in spinarea unui agent invizibil , nu inseamna decat auto-amagire. E o expresie a neputintei cand te agreseaza cineva pe strada sa ii strigi : "Las' ca o sa vezi tu! O sa te pedepseasca bau-bau." Odata ce ai trecut de varsta copilariei , stii ca bau-bau nu exista. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 11:12
De la: 9am178594, la data 2010-03-01 23:39:17Intrebarea era :" ce credem despre ortodoxia Romana si preotii ei" , nu-i asa? Nu cred ca este un motiv sa ne dezbinam si mai si, ca oricum , ce este in tara asta , e o debandada totala, caci tocmai asta se si vrea : haos , ura, umilire, etc. Problema de fon insa, este foarte serioasa si eu cred ca merita dezbatuta in limita bunului simt, daca mai exista asa ceva intre romani ! Eu vreau sa cred ca exista si stim sa ne respectam , chiar daca opiniile noastre difera uneori radical, dar asta nu trebuie sa ingamfe pe cineva sau sa-si dea aere, caci pe friruntea noastra oricum sta scris: "made in romania". Si eu sunt, asa cum sunt , cu bune si cu rele, caci nu ma simt buricul pamantului. "Toti gresim in multe feluri" ! Acuma revenind la subiect, parerea mea sincera , este ca Ortodoxia nu si-a facut nici pe departe datoria , in sensul Biblic ! Acolo unde oamenii ca religie si cultura sunt placuti lui D-zeu, El se obliga sa-i si binecuvinteze corespunzator! Romanii sufera din cauza multor aspecte defectuoase ale acestui cult religios! Ca ne vine sau nu a crede, suntem o natie idolatra, cu toate icoanele in fata carora se pleaca genunchii atunci cand se roaga. Acest aspect este o uraciune inaintea lui D-zeu ! El ne-a cerut sa credem in Jertfa Fiului Sau , Cristos, pe crucea Golgotei, caci din jertfa Sa izvoresc toate binecuvantarile posibile , prin credinta. Atentie ! Noi ne-am impotmolit in culte , religii, forme, obiceiuri si omitem esentialul: VIATA, care este doar in Cristos, dupa cum spunea El insusi :" Eu sunt Calea , Adevarul si Viata ! Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine !" Unii cred, altii nu, dar fiecare dintre noi vom da socoteala nu de cultul religios din care facem parte , ci de ce am facut cu Darul lui D-zeu care s-a dat umanitatii pentru mantuire, adica : CRISTOS !!! Si ce trebuia sa faca ortodoxia?sau orice alta religie ?au facut destule ! datoria lor este sa-ti arate dovezi ca exista SfantaTreime,Dumnezeul tuturor si cum sa te rogi ca sa fii pe plac Domnului, ce vrei sa-l ia cu forta pe om sa-l oblige ca sa creada ???!! din pacate si Isus a avertizat asta, au aparut aceste secte periculoase , care deformeaza credinta dupa cum ii merge afacerea profetului,ca sa prosteasca pe adepti,asa ceva nu ii e pe plac Domnului,iar icoanele si crucile sunt necesare in religie sunt placute Domnului, lipsa lor arata un paganism, o credinta falsa,icoana e un simbol, are rol de fotografie a celui care il ai drag !! asa cum te uiti in poza cand iti amintesti de o persoana draga ,asa e si icoana! iar Biblia are alt rol ! nu are legatura cu ortodoxia !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:22
De la: Yorick, la data 2010-03-02 10:53:23De la: tutenes, la data 2010-03-02 08:47:52De la: karpov, la data 2010-03-02 00:30:44De la: 9am178594, la data 2010-03-01 23:39:17Intrebarea era :" ce credem despre ortodoxia Romana si preotii ei" , nu-i asa? Nu cred ca este un motiv sa ne dezbinam si mai si, ca oricum , ce este in tara asta , e o debandada totala, caci tocmai asta se si vrea : haos , ura, umilire, etc. Problema de fon insa, este foarte serioasa si eu cred ca merita dezbatuta in limita bunului simt, daca mai exista asa ceva intre romani ! Eu vreau sa cred ca exista si stim sa ne respectam , chiar daca opiniile noastre difera uneori radical, dar asta nu trebuie sa ingamfe pe cineva sau sa-si dea aere, caci pe friruntea noastra oricum sta scris: "made in romania". Si eu sunt, asa cum sunt , cu bune si cu rele, caci nu ma simt buricul pamantului. "Toti gresim in multe feluri" ! Acuma revenind la subiect, parerea mea sincera , este ca Ortodoxia nu si-a facut nici pe departe datoria , in sensul Biblic ! Acolo unde oamenii ca religie si cultura sunt placuti lui D-zeu, El se obliga sa-i si binecuvinteze corespunzator! Romanii sufera din cauza multor aspecte defectuoase ale acestui cult religios! Ca ne vine sau nu a crede, suntem o natie idolatra, cu toate icoanele in fata carora se pleaca genunchii atunci cand se roaga. Acest aspect este o uraciune inaintea lui D-zeu ! El ne-a cerut sa credem in Jertfa Fiului Sau , Cristos, pe crucea Golgotei, caci din jertfa Sa izvoresc toate binecuvantarile posibile , prin credinta. Atentie ! Noi ne-am impotmolit in culte , religii, forme, obiceiuri si omitem esentialul: VIATA, care este doar in Cristos, dupa cum spunea El insusi :" Eu sunt Calea , Adevarul si Viata ! Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine !" Unii cred, altii nu, dar fiecare dintre noi vom da socoteala nu de cultul religios din care facem parte , ci de ce am facut cu Darul lui D-zeu care s-a dat umanitatii pentru mantuire, adica : CRISTOS !!! Se pare ca nu iti dai seama ca situatia din lumea reala este exact pe dos fata de cea zugravita de tine . Inainte si dupa instaurarea comunismului ateist stalinist in Romania , credinciosii au fost cei care au luptat impotriva lui , ateii au stat cuminti in banca lor fiindca s-au speriat de bau baul stalin . Imi pare bine ca ti-ai dat seama ca bau bau nu exista , insa imi pare rau ca nu ai realizat existenta lui Dumnezeu , care nu e un bau bau ci este pur si simplu Iubirea . "Natura e indiferenta la dorintele oamenilor." conceptul de natura nu se regaseste in gandirea mea , daca vrei putem vorbi despre creatie . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:34
bai tutenes ,
spune lu' baiatu' , da' la coliva te pricepi ? ( ca te vad om citit , nu d'alta ) vreau o retzeta prima'ntai c-am invitat un popa d'ala de la voi martorii lu' iehova shi vreau sa-i dau palinka cu coliva. merge, ce zici ?
si electronica !
|
|
|
|

Asa este, preotimea este o profesie care trebuie platita,dar preotul are o misiune a lui si pe noi nu trebuie sa ne intereseze ce face preotul bine sau rau in afara meseriei lui,fiecare va raspunde pentu asta ,pe noi sa ne interesze ce face el bine sau rau in meseria lui, legate de slujba si credinta !!
Foarte bine ca ai credinta, dar nu exagera bre, ca Iliescu nu a fost criminal de razboi, care razboi ?- cum a zis si marele om ,domnia sa Azazel "razboiul celor doua roze ?" ca in Romania din fericire dupa 1947 nu a fost razboi !! dupa revolutie adevarul e ca s-a trait bine, dar a venit vremea sa nu mai candideze si iata rezultatul acestui infect capitalism ; DEZASTRU . Iar cu Geoana trebuie recunoscut ca era mai bun decat Basescu dar ordinarul asta de PDL-fascistoUDMR i-a furat vourile ! In legatura cu preotii si ce fac ei , nu suntem noi in masura sa-i judecam!! - asa ca sa vedem lucrurile la real fara exagerari !!!