Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 02:02
De la: tutenes, la data 2010-02-25 20:04:28De la: karpov, la data 2010-02-25 19:04:08De la: tutenes, la data 2010-02-25 13:40:38De la: karpov, la data 2010-02-24 18:49:08De la: Copilasa, la data 2010-02-24 18:34:26De la: 9am178594, la data 2010-02-24 14:35:08Nu doresc sa trezesc resentimente in sufletul unora sau altora, dar daca ne raportam la ceea ce spune Sfanta Scriptura, pomul este cunoscut dupa roada lui ! Romania este dominata de spiritul ortodox , ca religie de stat (reprezentativa) si roadele acestui cult sunt cele mai sumbre, negative posibile. Noi ne laudam cu aceasta religie ca ar fi cea mai buna din lume , dar roadele pe care le produce sunt cele mai negative. Suntem cei mai denigrati din europa, ca hoti, smecheri, escroci etc. si asta de sus pana jos. Eu cred ca spiritualul domina materialul si ca atare aceasta religie nu atrage peste romania decat blesteme, saracie, lipsuri, caractere negative s.a.m.d.Religia ortodoxa este o religie idolatra, incurajand inchinarea la idoli, ceea ce este o uriasa uraciune inaintea lui D-zeu (Exod 20:4-5) Nici chiar ingerii nu accepta inchinarea Apoc. 19:10. Cine va intelege ca romania trebuie sa se debaraseze de idolatrie, va intra in gratiile Divine , daca-L va cauta pe D-l din toata inima lui ! Mai nene,eu vorbeam de stramosii dacilor -de cei care au trait prin epoca de piatra si isi aveau vilele prin pesteri ! Tu crezi ca aia se rugau la altceva !?? Ce mi-e stalactita ,ce mi-e Zalmoxes si ...ce mi-e stalagmita ce mi-e dumnezeu ! O apa si-un pamant ! Nimic nou sub soare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 02:17
Io am “studiat” ieri sfaturiortodoxe.ro timp de vreo ora si mi-a ajuns pentru ceva saptamani bune. De fapt, propun acest site ca test pentru verificarea rezistentei la depresie – cine reuseste sa treaca de o ora fara sa simta c-o ia razna, e tare.
In schimb, pomelnice.ro e de coma. Mai prezinta si avantajul, daca esti acasa cind ii dai drumul, de a induce in eroare vecinele pensionare cum ca asculti radio Trinitas. Pre carele numai cind dau cu aspiratorul duminica il trec pe frecventa. Asta ca sa linistesc vecina care mi-a batut in usa sa-mi spuna ca pacatuiesc – iaca, aspiratorul meu se “sfinteste” cu trinitas, ea de ce nu era la biserica duminica din zori si pina-n amiaza? :D
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 10:20
Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 10:25
De la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 10:54
De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 11:43
De la: karpov, la data 2010-02-25 19:14:58De la: Tycu, la data 2010-02-25 13:03:09De la: karpov, la data 2010-02-24 18:49:08De la: Copilasa, la data 2010-02-24 18:34:26De la: 9am178594, la data 2010-02-24 14:35:08Nu doresc sa trezesc resentimente in sufletul unora sau altora, dar daca ne raportam la ceea ce spune Sfanta Scriptura, pomul este cunoscut dupa roada lui ! Romania este dominata de spiritul ortodox , ca religie de stat (reprezentativa) si roadele acestui cult sunt cele mai sumbre, negative posibile. Noi ne laudam cu aceasta religie ca ar fi cea mai buna din lume , dar roadele pe care le produce sunt cele mai negative. Suntem cei mai denigrati din europa, ca hoti, smecheri, escroci etc. si asta de sus pana jos. Eu cred ca spiritualul domina materialul si ca atare aceasta religie nu atrage peste romania decat blesteme, saracie, lipsuri, caractere negative s.a.m.d.Religia ortodoxa este o religie idolatra, incurajand inchinarea la idoli, ceea ce este o uriasa uraciune inaintea lui D-zeu (Exod 20:4-5) Nici chiar ingerii nu accepta inchinarea Apoc. 19:10. Cine va intelege ca romania trebuie sa se debaraseze de idolatrie, va intra in gratiile Divine , daca-L va cauta pe D-l din toata inima lui ! Domnu' Karpov nu stiu cine a invins , posibil sa fi ajuns la o intelegere bre, ca vad ca si are destui adepti ,sunteti multi dar si Dumnezeu are multi ca si noi suntem multi,Dumnezeu ne anunta ce face acolo,prin faptele sale,totul depinde cine le vede !! eu le vad . De ce nu l-a casapit pe ????? pai atunci ar fi trebuit sa-i casapeasca si pe adeptii lui,dar s-a gandit la ei. !!ar fi fost toti credinciosi si nu mai avea cu cine se certa bre !!!!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 12:02
De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18De la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere.... Raspuns corect, felicitari !!!!! asa e ,intelepciune si prevedere!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 12:15
De la: florinpreda999, la data 2010-02-26 10:54:18Fiecare judeca cu cata intelepciune are. Eu consider ca Dumnezeu este atotputernic, ma iubeste si ma apara insa El asteapta de la mine sa-mi fac partea mea cu intelepciunea ce-am primit-o. Nu am sa sar de pe acoperisul blocului si nici nu ma voi arunca in valvataia unui foc in mod deliberat ca sa-l provoc pe Dumnezeu. Din aceleasi considerente, voi pune si-un paratraznet pe lacasul sfant, nu ca El n-ar putea de a dirija traznetul in alta parte , ci pt. ca ne-a lasat si noua un mijloc de aparare sa uzitam de el.Multumit, domnu` Florin? Asta e parerea meaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 12:26
De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 12:15:03De la: florinpreda999, la data 2010-02-26 10:54:18Fiecare judeca cu cata intelepciune are. Eu consider ca Dumnezeu este atotputernic, ma iubeste si ma apara insa El asteapta de la mine sa-mi fac partea mea cu intelepciunea ce-am primit-o. Nu am sa sar de pe acoperisul blocului si nici nu ma voi arunca in valvataia unui foc in mod deliberat ca sa-l provoc pe Dumnezeu. Din aceleasi considerente, voi pune si-un paratraznet pe lacasul sfant, nu ca El n-ar putea de a dirija traznetul in alta parte , ci pt. ca ne-a lasat si noua un mijloc de aparare sa uzitam de el.Multumit, domnu` Florin? Asta e parerea meaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere. Bravo dom'le.Mai clar nu cred ca putea nimeni sa explice.Rationamentul lui Florin este unul dus intentionat la extrem (asa ii place lui sa ii altoiasca pe credinciosi ) .Cand Dumnezeu iti da posibilitatea de a actiona pe diverse cai nu trebuie obligatoriu sa o alegi pe cea extrema ci,cu putina modestie si intelepciune poti utiliza si cai standard ,spre exemplu un paratrasnet.
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 12:41
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 12:26:28De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 12:15:03De la: florinpreda999, la data 2010-02-26 10:54:18Fiecare judeca cu cata intelepciune are. Eu consider ca Dumnezeu este atotputernic, ma iubeste si ma apara insa El asteapta de la mine sa-mi fac partea mea cu intelepciunea ce-am primit-o. Nu am sa sar de pe acoperisul blocului si nici nu ma voi arunca in valvataia unui foc in mod deliberat ca sa-l provoc pe Dumnezeu. Din aceleasi considerente, voi pune si-un paratraznet pe lacasul sfant, nu ca El n-ar putea de a dirija traznetul in alta parte , ci pt. ca ne-a lasat si noua un mijloc de aparare sa uzitam de el.Multumit, domnu` Florin? Asta e parerea meaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere.
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
florys1 28 mesaje Membru din: 2/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 13:36
Biserica ,care este casa D-nului este una si preotii care o slujesc este alta ...ca sa ma intelegeti mai bine si sa nu las loc de comentarii rautacioase ,eu merg la Biserica pt a ma ruga si a fi mai aproape de D-zeu ...doar in Biserica simt cu adevarat puterea Sfintei Treimi. merg la Casa D-nului,cu inima deschisa de cate ori pot si imi spun necazurile si bucuriile .acolo in acel loc nu mi-a fost niciodata rusine sa plang si sa cer ajutor de la D-zeu,Maica D-nului,de la cetele ceresti,de la ingeri....sau sa multumesc pt puterea ce mi-a dat-o ca sa trec peste nenumarate necazuri sau sa multumesc pt tot binele care mi s-a intamplat pana acum...e adevarat am avut experiente care mi-au intarit credinta ,pot sa spun ca am fost martora la o minune dumnezeiasca ,care nu o poate explica nimeni din pct de vedere stintific ,iar cei care au fost langa mine pomenesc si acum acel miracol..indiferent de situatie ,Biserica ,casa lui D-zeu mi-a fost deschisa mereu si am fost primita cu bratele deschise ....
referitor la preoti....in primul rand sunt oameni,iar omul nu e fara de pacat....ca sa spun ca toti preotii sunt la fel,as mania pe D-nul si as minti....in orasul in care am trait a fost un preot care a avut harul preotiei...din pacate nu mai este ...a propovaduit iubirea fata de aproape,indiferent de etnie sau religie...tin minte ca in multe predici,pomenea ostasii,cazuti la datorie din toate timpurile,tinea adevarate lectii de istorie (chiar daca securistilor nu le convenea ,a si avut probleme o vreme) si tot timpul spunea sa nu ne fie frica de nimic ,sa nu ne fie frica sa vorbim liber ,sa nu ne fie frica sa ne marturisim credinta ...pe vremea impuscatului ,sa spui asemenea lucruri era extroardinar...cine a prins acele vremuri stie ce vreau sa spun....la o discutie avuta cu dansul mi-a ramas in memorie o fraza memorabila "cauta sufletul,...nu se poate sa nu aiva ceva bun in el....tot timpul in viata sa te gandesti ca prima si prima data persoana din fata ta e OM si pe urma sa te gandesti cum sa-l abordezi....sa nu te temi de ceea ce vezi prima data si sa nu uiti ca D-zeu vegheaza asupra ta si ca nimic nu e intamplator pe lumnea asta."... e drept ce vedem acum in ziare si pe canalele TV,intrece orice imaginatie...dar eu una nu ii judec....este cine ,iar judecata D-nului,fata de acestia va fi groaznica ,pt ca ei au jurat...iar ceea ce fac acum unii dintre ei,este strigator la cer ...nu ne ramane decat sa ne facem semnul sfintei Cruci si dsa ne rugam la D-zeu sa ne pazeasca de asemenea rataciri... desi sunt departe de tara ,iar aici unde locuiesc sunt biserici catolice ,asta nu ma impiedica sa intru int-o biserica si sa ma rog la fel si sa ma sfatuiesc la fel,sa multumesc pt tot ceea ce mi-a dat pana acum .nu ma im piedica nimeni sa ma rog in rit ortodox ,sa ma inchin si sa pun cate o lumanare pt sufletul adormitilor ....daca ai credinta ,totul este posibil....D-zeu iti da ....dar nu iti baga in traista Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 13:41
De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 12:15:03daca sandramalele mistice sunt sfinte si autorizate de insusi dumnezeu,inseamna ca dumnezeu ori nu exista,ori e mort de mult,putrezit si disparutDe la: florinpreda999, la data 2010-02-26 10:54:18Fiecare judeca cu cata intelepciune are. Eu consider ca Dumnezeu este atotputernic, ma iubeste si ma apara insa El asteapta de la mine sa-mi fac partea mea cu intelepciunea ce-am primit-o. Nu am sa sar de pe acoperisul blocului si nici nu ma voi arunca in valvataia unui foc in mod deliberat ca sa-l provoc pe Dumnezeu. Din aceleasi considerente, voi pune si-un paratraznet pe lacasul sfant, nu ca El n-ar putea de a dirija traznetul in alta parte , ci pt. ca ne-a lasat si noua un mijloc de aparare sa uzitam de el.Multumit, domnu` Florin? Asta e parerea meaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere. Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:06
De la: AZAZEL, la data 2010-02-17 16:55:00Am sa tin cont de asta si la urmatoarea experienta, in biserica, indiferent de confesiunea ei, am sa trag una mai fasaita sau cu stropi !De la: karpov, la data 2010-02-17 00:05:31De la: Dorinel, la data 2010-02-16 23:58:14Karpov pot sa trag heblul in biserica ?! Dar sa trag cu pusca dupa ciori ?! Insist totusi sa se intample in ''Catedrala Neamului '' ! Daca se poate sa fii acolo sa vezi efectul !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:07
De la: vaneamarin, la data 2010-02-26 12:26:28nea marine,iote-te colea ce-nseamna sa fii asigurat de isusu iudeo-cre[s]tinwww.youtube.com/watch?v=wXfVtnE8xTIDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 12:15:03De la: florinpreda999, la data 2010-02-26 10:54:18Fiecare judeca cu cata intelepciune are. Eu consider ca Dumnezeu este atotputernic, ma iubeste si ma apara insa El asteapta de la mine sa-mi fac partea mea cu intelepciunea ce-am primit-o. Nu am sa sar de pe acoperisul blocului si nici nu ma voi arunca in valvataia unui foc in mod deliberat ca sa-l provoc pe Dumnezeu. Din aceleasi considerente, voi pune si-un paratraznet pe lacasul sfant, nu ca El n-ar putea de a dirija traznetul in alta parte , ci pt. ca ne-a lasat si noua un mijloc de aparare sa uzitam de el.Multumit, domnu` Florin? Asta e parerea meaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere.
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:07
De la: florinpreda999, la data 2010-02-26 13:41:38De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 12:15:03daca sandramalele mistice sunt sfinte si autorizate de insusi dumnezeu,inseamna ca dumnezeu ori nu exista,ori e mort de mult,putrezit si disparutDe la: florinpreda999, la data 2010-02-26 10:54:18Fiecare judeca cu cata intelepciune are. Eu consider ca Dumnezeu este atotputernic, ma iubeste si ma apara insa El asteapta de la mine sa-mi fac partea mea cu intelepciunea ce-am primit-o. Nu am sa sar de pe acoperisul blocului si nici nu ma voi arunca in valvataia unui foc in mod deliberat ca sa-l provoc pe Dumnezeu. Din aceleasi considerente, voi pune si-un paratraznet pe lacasul sfant, nu ca El n-ar putea de a dirija traznetul in alta parte , ci pt. ca ne-a lasat si noua un mijloc de aparare sa uzitam de el.Multumit, domnu` Florin? Asta e parerea meaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere. Mare adevar ai spus ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:09
De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 12:15:03De la: florinpreda999, la data 2010-02-26 10:54:18Fiecare judeca cu cata intelepciune are. Eu consider ca Dumnezeu este atotputernic, ma iubeste si ma apara insa El asteapta de la mine sa-mi fac partea mea cu intelepciunea ce-am primit-o. Nu am sa sar de pe acoperisul blocului si nici nu ma voi arunca in valvataia unui foc in mod deliberat ca sa-l provoc pe Dumnezeu. Din aceleasi considerente, voi pune si-un paratraznet pe lacasul sfant, nu ca El n-ar putea de a dirija traznetul in alta parte , ci pt. ca ne-a lasat si noua un mijloc de aparare sa uzitam de el.Multumit, domnu` Florin? Asta e parerea meaDe la: rodik_mi, la data 2010-02-26 10:25:18are dreptate nea yorick,pai daca biserica e locasul domnului nostru jeshua bin josef,atrunci de ce mai are nevoie de lucruri pamantesti cand e protejata de divinitate,ea insasi fiind reprezentarea divinitatii pe pamat,vedeti ca va contraziceti flagrant,cine are credinta-n dumnezeu nu se protejeaza cu paratraznete,spune simplu,faca=se voia ta si aleluia,domnul a dat,domnul a luat si cu domnul inainteDe la: Yorick, la data 2010-02-26 10:20:10Nu stiu altii cum sunt , insa mie o biserica cu paratrasnet pe acoperis mi se pare lipsa de incredere....Iar mie mi se pare dovada de intelepciune si prevedere. Da, e si parerea mea, asa este ai perfecta dreptate, problema mai intai se pune daca domnu Florin a inteles si dupa aceea daca e multumit !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:12
De la: symy1, la data 2010-02-26 14:07:24 ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)Sa ne aduci si noua o poza cu el in 3D !
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:14
De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:06:46De la: AZAZEL, la data 2010-02-17 16:55:00Am sa tin cont de asta si la urmatoarea experienta, in biserica, indiferent de confesiunea ei, am sa trag una mai fasaita sau cu stropi !De la: karpov, la data 2010-02-17 00:05:31De la: Dorinel, la data 2010-02-16 23:58:14Karpov pot sa trag heblul in biserica ?! Dar sa trag cu pusca dupa ciori ?! cauta si mananca lapte covosit ca sa fie cu stropi, tot se vaita astia ca nu se vinde hartia igenica !!!!
Ticu
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:16
De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:12:08De la: symy1, la data 2010-02-26 14:07:24 ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)Sa ne aduci si noua o poza cu el in 3D ! O sa te intalnesti personal cu El....la JUDECATA..!!!!!Ai putin tica rabdare...
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:21
De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:12:08www.youtube.com/watch?v=CqakSXcDxi4De la: symy1, la data 2010-02-26 14:07:24 ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)Sa ne aduci si noua o poza cu el in 3D ! Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:49
De la: symy1, la data 2010-02-26 14:16:30Daca din completul de judecata fac parte si magistrati romani, nu ma alarmez ! O sa ma distrez putin cu mosneagul tau !De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:12:08De la: symy1, la data 2010-02-26 14:07:24 ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)Sa ne aduci si noua o poza cu el in 3D ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 14:55
De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:49:42Hai, ca azi am luat-o pe topicele religioase, sa-ti raspund Dorinele; Dumnezeu nu e un mosneag batran asa cum e perceput de multi tocmai in ideea de-ai reduce din credibilitate si putere, ci El e Atotputernicul!De la: symy1, la data 2010-02-26 14:16:30Daca din completul de judecata fac parte si magistrati romani, nu ma alarmez ! O sa ma distrez putin cu mosneagul tau !De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:12:08De la: symy1, la data 2010-02-26 14:07:24 ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)Sa ne aduci si noua o poza cu el in 3D ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 15:05
De la: florinpreda999, la data 2010-02-26 14:07:12nea marine,iote-te colea ce-nseamna sa fii asigurat de isusu iudeo-cre[s]tinwww.youtube.com/watch?v=wXfVtnE8xTI Nu stiu cata legatura are cu Isus(exceptie episodul cu masina) dar filmul asta este intr-adevar interesant.Partea proasta este insa ca nici nu ma pot hotara daca il consider pe ansamblu trist,ingrozitor de trist, sau vesel,amuzant...Are ceva in ambele directii,cam ca sufletul poporului roman. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 15:05
De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 14:55:01Sa-mi aduci o poza cu el in toata splendoarea atotputerniciei lui ! Multumesc.De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:49:42Hai, ca azi am luat-o pe topicele religioase, sa-ti raspund Dorinele; Dumnezeu nu e un mosneag batran asa cum e perceput de multi tocmai in ideea de-ai reduce din credibilitate si putere, ci El e Atotputernicul!De la: symy1, la data 2010-02-26 14:16:30Daca din completul de judecata fac parte si magistrati romani, nu ma alarmez ! O sa ma distrez putin cu mosneagul tau !De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:12:08De la: symy1, la data 2010-02-26 14:07:24 ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)Sa ne aduci si noua o poza cu el in 3D !
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 17:01
Tot ce este omenesc este imperfect, preotii sunt oameni, alesi dintre oameni de alti oameni. Faptul ca au facut studii religioase, nu inseamna ca sunt "alesi" pentru a fi preoti nu toti sunt daruiti cu har. De fapt singurul preot al lui Dumnezeu a fost Iisus. Acum preotia este ca orice alta profesie si lumea prelatilor se invirte in jurul banului, ca de altfel toata societatea, nu numai la noi. Parerea mea. Nu judec pe nimeni, fiecare pasare pe limba ei piere.
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 17:40
De la: 9am126636, la data 2010-02-26 17:01:15 Tot ce este omenesc este imperfect, preotii sunt oameni, alesi dintre oameni de alti oameni. Faptul ca au facut studii religioase, nu inseamna ca sunt "alesi" pentru a fi preoti nu toti sunt daruiti cu har. De fapt singurul preot al lui Dumnezeu a fost Iisus. Acum preotia este ca orice alta profesie si lumea prelatilor se invirte in jurul banului, ca de altfel toata societatea, nu numai la noi. Parerea mea. Nu judec pe nimeni, fiecare pasare pe limba ei piere. ai scris ; "parerea mea " ! exact ca dom. vacaroiu...bei shi votca ca el ? (adica cu stacanele).
si electronica !
|
|
9am178594 26 mesaje Membru din: 16/12/2009 |
Postat pe: 26 Februarie 2010, ora 17:49
Suntem tari la vorbe , cat timp, cat de cat ne merge bine si mai ales cand ai atuurile tineretii, cu toate caracteristicile de rigoare, mai ales sanatate! Dar cand esti trecut prin ciur, si cand iti este viata in pericol , ce se aude in majoritatea cazurilor : "D-ne ajuta-ma !"! Da, stiu ca multi iL cauta pe D-zeu intr-un fel sau altul, intr-o biserica sau alta si dupa unele esecuri, o lasa moale sau chiar se retrag in cochilia lor, ramanand cu o simpla religiozitate, formala, teoretica sau altii cu sfidare ajung chiar sa ironizeze adevarurile Biblice. Eu n-am treaba cu cultele religioase, care in opinia mea sunt un 0 taiat in mii de bucati, indiferent cum s-ar numi ele. D-zeu nu te vrea intr-un cult religiosin primul rand, ci Se vrea pe Sine in inima si constiinta ta. Atunci cand cineva il cauta cu toata sinceritatea, acolo are loc "nasterea din nou" si atunci viata se schimba 180 de grade !!!
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 09:37
De la: rodik_mi, la data 2010-02-26 14:55:01De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:49:42Hai, ca azi am luat-o pe topicele religioase, sa-ti raspund Dorinele; Dumnezeu nu e un mosneag batran asa cum e perceput de multi tocmai in ideea de-ai reduce din credibilitate si putere, ci El e Atotputernicul!De la: symy1, la data 2010-02-26 14:16:30Daca din completul de judecata fac parte si magistrati romani, nu ma alarmez ! O sa ma distrez putin cu mosneagul tau !De la: Dorinel, la data 2010-02-26 14:12:08De la: symy1, la data 2010-02-26 14:07:24 ....Acela este Dumnezeul tau....mort si ingropat.!!! Al nostru E VIU IN VECII VECILOR...SI STA LA DREAPTA TATALUI....NU PE O CRUCE DE LEMN(cum vor unii)Sa ne aduci si noua o poza cu el in 3D ! Asa este ai perfecta dreptate ,El este Atotputernic, poate sa ia orice chip si cum la noi multi vad si aud , dar putini inteleg, eu ma intreb daca si Dorinel a inteles,... oare ?; mira -mas !!!! :
Ticu
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 09:50
De la: 9am178594, la data 2010-02-26 17:49:32Suntem tari la vorbe , cat timp, cat de cat ne merge bine si mai ales cand ai atuurile tineretii, cu toate caracteristicile de rigoare, mai ales sanatate! Dar cand esti trecut prin ciur, si cand iti este viata in pericol , ce se aude in majoritatea cazurilor : "D-ne ajuta-ma !"! Da, stiu ca multi iL cauta pe D-zeu intr-un fel sau altul, intr-o biserica sau alta si dupa unele esecuri, o lasa moale sau chiar se retrag in cochilia lor, ramanand cu o simpla religiozitate, formala, teoretica sau altii cu sfidare ajung chiar sa ironizeze adevarurile Biblice. Eu n-am treaba cu cultele religioase, care in opinia mea sunt un 0 taiat in mii de bucati, indiferent cum s-ar numi ele. D-zeu nu te vrea intr-un cult religiosin primul rand, ci Se vrea pe Sine in inima si constiinta ta. Atunci cand cineva il cauta cu toata sinceritatea, acolo are loc "nasterea din nou" si atunci viata se schimba 180 de grade !!! Cand avem o problema , un necaz, o dorinta , atunci ne amintim de Dumnezeu cu "D-ne ajuta-ne", dar cand ne simtim bine uitam de EL !! Sectele religioase [ cultele ] sunt periculoase pentru crestinism,pentru omenire , sunt infintate pentru interesul capilor sectei care reusesc sa-i prosteasca pe adepti !!! Asa ceva nu este placut Domnului !!!
Ticu
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 09:57
De la: 9am126636, la data 2010-02-26 17:01:15 Tot ce este omenesc este imperfect, preotii sunt oameni, alesi dintre oameni de alti oameni. Faptul ca au facut studii religioase, nu inseamna ca sunt "alesi" pentru a fi preoti nu toti sunt daruiti cu har. De fapt singurul preot al lui Dumnezeu a fost Iisus. Acum preotia este ca orice alta profesie si lumea prelatilor se invirte in jurul banului, ca de altfel toata societatea, nu numai la noi. Parerea mea. Nu judec pe nimeni, fiecare pasare pe limba ei piere. Asa este, preotimea este o profesie care trebuie platita,dar preotul are o misiune a lui si pe noi nu trebuie sa ne intereseze ce face preotul bine sau rau in afara meseriei lui,fiecare va raspunde pentu asta ,pe noi sa ne interesze ce face el bine sau rau in meseria lui, legate de slujba si credinta !!
Ticu
|
|
|
|

;Imparatul Constantin are alt merit in lumea crestina. Nu stiu ce ai invatat cu zeii ,dar religia noastra stramoseasca era crestina ca si acum , ca ortodoxismul a aparut mai tarziu, iar Zamolxis era zeul dacilor , nu al noastru bre si se numea precrestinism !! Lasa ca incet incet incepi sa devi crestin !!!!
) .Cand Dumnezeu iti da posibilitatea de a actiona pe diverse cai nu trebuie obligatoriu sa o alegi pe cea extrema ci,cu putina modestie si intelepciune poti utiliza si cai standard ,spre exemplu un paratrasnet.