Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 07:47
De la: camioneros70, la data 2010-02-28 07:45:39De la: 9am065790, la data 2010-02-26 19:05:36
NOI
cei nascuti la inceputul anilor 50, 60 si cei nascuti in anii 70, vedem acum in anul 2010 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. Avem amintiri despre primii pasi pe luna, despre razboaie sangeroase, avem cultura generala, pentru ca asta
insemna ceva o data.
Suntem ultima generatie care a jucat "De-a v-ati ascunselea" , "Castel", "Ratele si vanatorii", "Tara, tara, vrem ostasi", "De-a prinselea","Sticluta cu otrava", "Pac Pac", "Hotii si vardistii", ultimii care au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si stateam sa ne uitam la filme 2 zile inchisi in casa), primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri.
Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca.
Noi nu am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile la admitere.
Noi am fost ultimii "Soimi ai Patriei" si ultimii "Pioneri".
La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu in engleza...Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari.
Am sorbit din ochi Sclava Isaura, Beverly Hills , Melrose Place , Twin Peaks , Dallas .. si cine zice ca nu s-a uitat ori minte ori nu avea inca televizor.
Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe cu apa.Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.
Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys si Take That, si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam!
Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Led Zeppelin, Deep Purple,
Jimi Hendrix, Abba si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Am citit "Licurici", "Pif", Ciresarii, si am baut Cico si Zmeurata si ni s-a parut ceva extraordinar
cand au aparut primele sucuri "de la TEC " fara sa ne fie teama ca "au prea multe E-uri", iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi.
Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul. Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf.
Abia asteptam la chefuri sa jucam "Fantanita", sau "Flori, fete sau baieti", sau "Adevar sau Provocare", sau orice ne dadea un pretext sa "pupam pe gura" pe cine "iubeam"..
Noi suntem cei care inca au mai "cerut prietenia", care inca roseam la cuvantul "sex", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, care am completat mii de oracole,
sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de
el/ea.
Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate
pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam, parintii nostri nu
au "child proof the house", ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la tutungerie.
Noi am auzit cum s-a tras la Revolutie , noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancurile cu Bula, pe care le-a compus cumplita Securitate, contemporana noua.
Noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV , noi suntem cei care mai
tinem minte emisiunea "Feriti-va de magarus".
Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de "first-timers" ... Dar suntem si generatia care vede limpede cum ne pierdem tara, iar dusmanul este din interior si nu de afara... Noi suntem ultima genaratie de sacrificiu a lui Ceausescu si prima de dupa Revolutie. Noi am pierdut de doua ori, si atunci, si acum.
Azi, suntem la fel de saraci, dar am devenit liberi! Ce putem face azi cu libertatea????
Atat: sa ne opunem manelizarii programate a Romaniei!
Voi cei din generatiile 50- 60 - 70 alaturati-va noua si trimiteti la toata lumea acest mesaj!
Daca citesti si ai cazut macar un pic pe ganduri, esti
de-al nostru ! Numai in acest caz, te rugam sa trimiti mai departe! Poate invatam sa ne-apreciem si sa nu ne mai vindem pe nimic !
Ce nu-mi place este că ......ești anonim !!!
Voiam să te felicit , spunându-ți pe nume !!! nu-i spune nimic adi,inca un boschetar care-si insuseste ce nu-i al lui,e plina lumea de jeguri,intai sa spuna de unde le-a copiat,nesimtitu'
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
Celina
180 mesaje
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 07:50
Da!  Ce faine erau acele vremuri, nu vi se pare asa???
Raporteaza abuz de limbaj
-
|
Fosta membra 9am.ro
4462 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 07:51
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 07:57
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
4462 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 08:00
in cazul asta meriti felicitari.
de data asta sincer
|
Fosta membra 9am.ro
2700 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 08:02
|
dianet33
21 mesaje
|
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 16:43
De la: 9am065790, la data 2010-02-26 19:05:36
NOI
cei nascuti la inceputul anilor 50, 60 si cei nascuti in anii 70, vedem acum in anul 2010 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o si realizam ca noi o sa platim pentru casele noastre in jur de 50 de ani. Avem amintiri despre primii pasi pe luna, despre razboaie sangeroase, avem cultura generala, pentru ca asta
insemna ceva o data.
Suntem ultima generatie care a jucat "De-a v-ati ascunselea" , "Castel", "Ratele si vanatorii", "Tara, tara, vrem ostasi", "De-a prinselea","Sticluta cu otrava", "Pac Pac", "Hotii si vardistii", ultimii care au strigat "Un doi trei la perete stai", ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri video (inchiriam un video si stateam sa ne uitam la filme 2 zile inchisi in casa), primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu CD-uri.
Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca.
Noi nu am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile la admitere.
Noi am fost ultimii "Soimi ai Patriei" si ultimii "Pioneri".
La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu in engleza...Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari.
Am sorbit din ochi Sclava Isaura, Beverly Hills , Melrose Place , Twin Peaks , Dallas .. si cine zice ca nu s-a uitat ori minte ori nu avea inca televizor.
Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe cu apa.Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala.
Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys si Take That, si inca nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam!
Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atat de Led Zeppelin, Deep Purple,
Jimi Hendrix, Abba si de Queen, cat si de noile nume gen 50 Cent si Britney Spears. Am citit "Licurici", "Pif", Ciresarii, si am baut Cico si Zmeurata si ni s-a parut ceva extraordinar
cand au aparut primele sucuri "de la TEC " fara sa ne fie teama ca "au prea multe E-uri", iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi.
Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul. Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf.
Abia asteptam la chefuri sa jucam "Fantanita", sau "Flori, fete sau baieti", sau "Adevar sau Provocare", sau orice ne dadea un pretext sa "pupam pe gura" pe cine "iubeam"..
Noi suntem cei care inca au mai "cerut prietenia", care inca roseam la cuvantul "sex", care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, care am completat mii de oracole,
sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie "De cine iti place?" ca ne place de
el/ea.
Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate
pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam, parintii nostri nu
au "child proof the house", ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la tutungerie.
Noi am auzit cum s-a tras la Revolutie , noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancurile cu Bula, pe care le-a compus cumplita Securitate, contemporana noua.
Noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV , noi suntem cei care mai
tinem minte emisiunea "Feriti-va de magarus".
Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de "first-timers" ... Dar suntem si generatia care vede limpede cum ne pierdem tara, iar dusmanul este din interior si nu de afara... Noi suntem ultima genaratie de sacrificiu a lui Ceausescu si prima de dupa Revolutie. Noi am pierdut de doua ori, si atunci, si acum.
Azi, suntem la fel de saraci, dar am devenit liberi! Ce putem face azi cu libertatea????
Atat: sa ne opunem manelizarii programate a Romaniei!
Voi cei din generatiile 50- 60 - 70 alaturati-va noua si trimiteti la toata lumea acest mesaj!
Daca citesti si ai cazut macar un pic pe ganduri, esti
de-al nostru ! Numai in acest caz, te rugam sa trimiti mai departe! Poate invatam sa ne-apreciem si sa nu ne mai vindem pe nimic !
Nu stiu cine esti, de unde vii si incotro te indrepti, dar pentru acest "memento". felicitari!
Nu am prejudecati. Ii urasc pe toti la fel.
|
|
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:22
Ce facem popor romen, ne rasculam, le luam gaturile guvernantilor nostrii incapabili care ne sclavizeaza si ne pun sa muncim pe nimic aproape?!!!!!!!!!!!!
Il executam pe traian basescu ca ne condamna la moartea prin infometare?!!!!!!!!!!!!!!
Sper ca ati inteles, e care pe care, daca nu vrem sa ne omoare basescu si boc, atunci trebuie sa o facem noi!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7245 mesaje
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:50
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 11:18
|
Fosta membra 9am.ro
7245 mesaje
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 11:23
De la: 9am045616, la data 2010-03-04 11:18:10De la: 9am147005, la data 2010-03-03 15:50:12De la: 9am178165, la data 2010-03-03 15:22:40Ce facem popor romen, ne rasculam, le luam gaturile guvernantilor nostrii incapabili care ne sclavizeaza si ne pun sa muncim pe nimic aproape?!!!!!!!!!!!!
Il executam pe traian basescu ca ne condamna la moartea prin infometare?!!!!!!!!!!!!!!
Sper ca ati inteles, e care pe care, daca nu vrem sa ne omoare basescu si boc, atunci trebuie sa o facem noi!!!!!!!!!!!!!
incalci cele 10 porunci......te oferi sa arunci prima piatra
lamureste-ma, ca n-am priceput mesajul.....ce porunci, ce piatra.....?????
in mesajul ala de mai sus, mai lipsesc furcile si topoarele......pare 1907 xeroxat.......
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 11:30
De la: 9am147005, la data 2010-03-04 11:23:19De la: 9am045616, la data 2010-03-04 11:18:10De la: 9am147005, la data 2010-03-03 15:50:12De la: 9am178165, la data 2010-03-03 15:22:40Ce facem popor romen, ne rasculam, le luam gaturile guvernantilor nostrii incapabili care ne sclavizeaza si ne pun sa muncim pe nimic aproape?!!!!!!!!!!!!
incalci cele 10 porunci......te oferi sa arunci prima piatra
lamureste-ma, ca n-am priceput mesajul.....ce porunci, ce piatra.....?????
in mesajul ala de mai sus, mai lipsesc furcile si topoarele......pare 1907 xeroxat.......  ai dreptate  .......  a lua gatul cuiva nu inseamna a ucide
|
florys1
28 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 11:41
De la: 9am045616, la data 2010-02-26 15:40:27De la: 9am147005, la data 2010-02-25 19:33:56De la: florys1, la data 2010-02-25 14:59:33denigrarea Romaniei in lume a inceput cam de multisor ....si din pacate statul nu ia atitudine ...poate o fi flacara violeta
acum sa revenim la realitate: trecutul si istoria Romaniei nu poate fi masluit , avem documente,atestate extrem de vechi care arata originile acestui popor :daco-roman..(spre disperarea altora)
latinitatea Romaniei nu trebuie pusa la indoiala de nimeni....si nici macar nu trebuie demonstrata.suntem romani,indiferent in ce colt de lume ne-am afla si oricat ara incerca unii sa ascunda (cunosc vreo cativa in UK...vezi D-ne ,mari intelectuali sau mari oameni de afaceri).
ca nu le convine sau nu au incredere in mine pt ca sunt romanca?treaba lor ....am intalnit si persoane retinute la inceput ,cand au auzit ca sunt din Romania,dar cu timpul,fara sa ma disculp ,prin atitudinea mea si faptele mele am reusit sa schimb cat de cat acest stereotip in mediul in care ma "invartesc"
putem sa spunem multe despre Romania si despre romani, asa cum putem sa spunem despre Franta,Italia,Scotia ....dar nu putem sa spunem ca suntem niste "ingranti ",pardon ingrati....suntem oameni intai de toate si daca cineva ne tine minte ,dupa ce nu mai suntem,nu ne tine minte dupa natie ,dupa nativitate ,ci dupa ce lasi in urma ta /;bune sau rele, dupa omenia sau neomenia avuta in timpul vietii.....
ar fi cazul sa nu ne mai intereseze gradina altuia,animalul altuia si sa traim simplu si frumos ,sa facem ceva constructiv pt copiii nostrii ....sa lasam gossipul dambovitean deoparte ,pt ca ne incarcam cu energii negative fara rost si credeti-ma viata asta e atat de scurta ....incat nu merita sa punem botul(scuzati-mi expresi),la toate barfele si jignirile unor IGNORANTI....
.
pai voi de ce ati emigrat in gradina altuia ?????
desi acest topic nu are relevanta cu intrebarea pusa de tine ,totusi as dori sa -ti raspund intr-o maniera cat mai eleganta ...de fapt raspunsul l-am dat in topicul "emigrarea pro sau contra .".daca doresti "cauta si vei gasi..."
referitor la "gradina altuia ",am folosit o figura de stil ....eu am emigrat intr-o alta tara si nu intr-o gradina a altuia ....dar daca atat s-a putut intelege ? faca-se voia ta
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 15:58
De la: florys1, la data 2010-03-04 11:41:50De la: 9am045616, la data 2010-02-26 15:40:27De la: 9am147005, la data 2010-02-25 19:33:56De la: florys1, la data 2010-02-25 14:59:33denigrarea Romaniei in lume a inceput cam de multisor ....si din pacate statul nu ia atitudine ...poate o fi flacara violeta
acum sa revenim la realitate: trecutul si istoria Romaniei nu poate fi masluit , avem documente,atestate extrem de vechi care arata originile acestui popor :daco-roman..(spre disperarea altora)
latinitatea Romaniei nu trebuie pusa la indoiala de nimeni....si nici macar nu trebuie demonstrata.suntem romani,indiferent in ce colt de lume ne-am afla si oricat ara incerca unii sa ascunda (cunosc vreo cativa in UK...vezi D-ne ,mari intelectuali sau mari oameni de afaceri).
ca nu le convine sau nu au incredere in mine pt ca sunt romanca?treaba lor ....am intalnit si persoane retinute la inceput ,cand au auzit ca sunt din Romania,dar cu timpul,fara sa ma disculp ,prin atitudinea mea si faptele mele am reusit sa schimb cat de cat acest stereotip in mediul in care ma "invartesc"
putem sa spunem multe despre Romania si despre romani, asa cum putem sa spunem despre Franta,Italia,Scotia ....dar nu putem sa spunem ca suntem niste "ingranti ",pardon ingrati....suntem oameni intai de toate si daca cineva ne tine minte ,dupa ce nu mai suntem,nu ne tine minte dupa natie ,dupa nativitate ,ci dupa ce lasi in urma ta /;bune sau rele, dupa omenia sau neomenia avuta in timpul vietii.....
ar fi cazul sa nu ne mai intereseze gradina altuia,animalul altuia si sa traim simplu si frumos ,sa facem ceva constructiv pt copiii nostrii ....sa lasam gossipul dambovitean deoparte ,pt ca ne incarcam cu energii negative fara rost si credeti-ma viata asta e atat de scurta ....incat nu merita sa punem botul(scuzati-mi expresi),la toate barfele si jignirile unor IGNORANTI....
.
desi acest topic nu are relevanta cu intrebarea pusa de tine ,totusi as dori sa -ti raspund intr-o maniera cat mai eleganta ...de fapt raspunsul l-am dat in topicul "emigrarea pro sau contra .".daca doresti "cauta si vei gasi..."
referitor la "gradina altuia ",am folosit o figura de stil ....eu am emigrat intr-o alta tara si nu intr-o gradina a altuia ....dar daca atat s-a putut intelege ? faca-se voia ta
 IPOCRIZIE,IPOCRIZIE.....POPOR ROMAN,POPOR INGRAT...EU AM FOLOSIT FIFURA TA DE STIL,DAR DACA VRI FORMULEZ ASTFE:DEZERTORI,DEZERTORI,DEZERTORI.....ATAT STITI LA PLACINTE INAINTE
|
florys1
28 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 11:08
De la: 9am045616, la data 2010-03-04 15:58:28De la: florys1, la data 2010-03-04 11:41:50De la: 9am045616, la data 2010-02-26 15:40:27De la: 9am147005, la data 2010-02-25 19:33:56De la: florys1, la data 2010-02-25 14:59:33denigrarea Romaniei in lume a inceput cam de multisor ....si din pacate statul nu ia atitudine ...poate o fi flacara violeta
.
IPOCRIZIE,IPOCRIZIE.....POPOR ROMAN,POPOR INGRAT...EU AM FOLOSIT FIFURA TA DE STIL,DAR DACA VRI FORMULEZ ASTFE:DEZERTORI,DEZERTORI,DEZERTORI.....ATAT STITI LA PLACINTE INAINTE
nu e nevoie sa folosesti litere mari de tipar ,pt ca multumesc la D-zeu stau bine cu vederea ,dar si cu bunul simt desi stiu cam pe unde bati....si provocarea este destul de mare ,dar atat timp cat nu e constructiva si legata de acest topic ma abtin sa-ti spun vreo doua vorbe ca pe la noi prin Maramu, cam cum sta treaba cu dezertorii...si cu ipocrizia ....prefer sa fiu "dezertoare" care are o tinta si un ideal in viata decat un "PRIBEAG PRIN ROMANIA"....termenul de pribeag il gasesti descris in DEX cu amanunte (nu ca nu as sti) .

referitor la ipocrizie.....barbate....las-o mai moale si numara pana la 10 inainte de a spune ceva ....chiar vrei sa vinzi la gradinar ,castravetii din gradina"?....ai 46 de ani,dar judeci ca un copil de 5 ani caruia i s-a luat jucaria
placintele de care pomenesti trebuie castigate ....dar macar aici le castigi cu propriul efort ,nu cu PCR(pile,cunostinte ,relatii) si multi euroi....
D-ne ...ce-ti mai place sa improsti cu venin,in stanga si in dreapata... esti fericit cand etichetezi oamenii ,cand judeci si cand nu-ti vezi "barna " din ochiul tau....?sau ii fi un sfant  ....atunci inca o data :faca-se voia Ta !
tu cu pribegia in Romania,iar eu, dezertoarea.. cu strainatatea  .....oare care o fi mai singur dintre noi doi...?eu stiu un lucru ca: sunt o romanca,o morosanca care este mandra de cultura si obiceiurile romanesti,care are ca scop in viata ,binele familiei ei ....si daca asta a insemnat emigrarea in alta tara ,nu vad ce te poate deranja pe tine ....incat sa ne faci dezertori si ipocriti,pe toti cei care au ales calea strainatatii...
in rest ????? numai de bine ....de-aici din UK..
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 14:42
 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla  ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat  ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator????
|
florys1
28 mesaje
|
Postat pe: 6 Martie 2010, ora 16:03
De la: 9am045616, la data 2010-03-05 14:42:35 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator???? [/quot
sa fi sanatos cu "plimbarile "tale prin Europa....de vizitat am tot timpul ,asta e problema ?...
se pare ca esti depasit de realitate....romanii de multa vreme se simt slugi in tara lor .....mai intreaba si tu lumea ,mai discuta si tu cu oamenii....mai lasa si tu rolul de aparator al romanilor din tara ,pt ca sincer :"nu tine "...crede-ma am trecut prin ceea ce simti tu in acest moment ,referitor la emigrare ,am fost si eu categorica cu decizia de a ramane pe baricade(parca am fi la razboi :sml-happy0009) si chiar am avut si eu o antipatie fata de cei plecati ,fata de comportamentul lor la prima revenire in tara...la mine majoritatea familiei este plecata in State si crede-ma ca nu i-am inteles nici pana acum....si mi-am jurat ca daca vreodata voi pleca si eu ,atunci voi face tot posibilul sa raman aceasi ...si cred ca m-am tinut de cuvant pana acum ....din persoana stresata de treburile cotidiene ,de nedreptatile pe care le intalnesti la tot pasul, aici am devenit mai toleranta,mai ingaduitoare ,mai modesta in atitudine (spre norocul meu am intalnit oameni buni si intelegatori) si sincera sa fiu nu ma simt absolut deloc sluga intre straini....totul depinde de tine ,de cum reusesti sa te adaptezi...de cum reusesti sa socializezi...sti,multi romani spun "decat sluga in Ro,...mai bine sluga printre straini..." poate o fi un adevar in aceasta propozitie ...totul in viata are o cauza si un efect ....si daca am curajul sa spun ca familia este mai presus de orice in viata mea asta nu inseamna ca de fapt am alte scopuri....si ca ma ascund dupa "binele familiei"....chiar asta imi doresc :sa am un trai linistit si decent ,alaturi de familia mea ...ce e atat de greu de priceput....?eu ,personal primesc cu bratele deschise sfaturi de la oricine si chiar imi plac discutiile in care apar si alte opinii care nu sunt in concordanta cu ceea ce simt si gandesc...asa ca ...sa fi sanatos si ma bucur ca tu ai reusit sa nu dai cu euroii in stanga si in dreapta,ca tu nu ai intalnit la ghisee functionari p[lictisiti si iritati ,doctori care iti spun cat e spaga si cadre didactice care dau note in functie de buzunarul si functia parintelui...ei,,,,,ce sa faci ....asta ne e soarta ....l la unii mai buna ,,,,,la altii mai rea ....noi sa fim sanatosi,ca in rest ..."cainii latra ....caravana trece "
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 08:36
De la: florys1, la data 2010-03-06 16:03:02De la: 9am045616, la data 2010-03-05 14:42:35 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator???? [/quot
sa fi sanatos cu "plimbarile "tale prin Europa....de vizitat am tot timpul ,asta e problema ?...
se pare ca esti depasit de realitate....romanii de multa vreme se simt slugi in tara lor .....mai intreaba si tu lumea ,mai discuta si tu cu oamenii....mai lasa si tu rolul de aparator al romanilor din tara ,pt ca sincer :"nu tine "...crede-ma am trecut prin ceea ce simti tu in acest moment ,referitor la emigrare ,am fost si eu categorica cu decizia de a ramane pe baricade(parca am fi la razboi :sml-happy0009) si chiar am avut si eu o antipatie fata de cei plecati ,fata de comportamentul lor la prima revenire in tara...la mine majoritatea familiei este plecata in State si crede-ma ca nu i-am inteles nici pana acum....si mi-am jurat ca daca vreodata voi pleca si eu ,atunci voi face tot posibilul sa raman aceasi ...si cred ca m-am tinut de cuvant pana acum ....din persoana stresata de treburile cotidiene ,de nedreptatile pe care le intalnesti la tot pasul, aici am devenit mai toleranta,mai ingaduitoare ,mai modesta in atitudine (spre norocul meu am intalnit oameni buni si intelegatori) si sincera sa fiu nu ma simt absolut deloc sluga intre straini....totul depinde de tine ,de cum reusesti sa te adaptezi...de cum reusesti sa socializezi...sti,multi romani spun "decat sluga in Ro,...mai bine sluga printre straini..." poate o fi un adevar in aceasta propozitie ...totul in viata are o cauza si un efect ....si daca am curajul sa spun ca familia este mai presus de orice in viata mea asta nu inseamna ca de fapt am alte scopuri....si ca ma ascund dupa "binele familiei"....chiar asta imi doresc :sa am un trai linistit si decent ,alaturi de familia mea ...ce e atat de greu de priceput....?eu ,personal primesc cu bratele deschise sfaturi de la oricine si chiar imi plac discutiile in care apar si alte opinii care nu sunt in concordanta cu ceea ce simt si gandesc...asa ca ...sa fi sanatos si ma bucur ca tu ai reusit sa nu dai cu euroii in stanga si in dreapta,ca tu nu ai intalnit la ghisee functionari p[lictisiti si iritati ,doctori care iti spun cat e spaga si cadre didactice care dau note in functie de buzunarul si functia parintelui...ei,,,,,ce sa faci ....asta ne e soarta ....l la unii mai buna ,,,,,la altii mai rea ....noi sa fim sanatosi,ca in rest ..."cainii latra ....caravana trece " 8 maryie ,tot ce-ti doresti
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 8 Martie 2010, ora 08:37
De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:36:28De la: florys1, la data 2010-03-06 16:03:02De la: 9am045616, la data 2010-03-05 14:42:35 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator???? [/quot
se pare ca esti depasit de realitate....romanii de multa vreme se simt slugi in tara lor .....mai intreaba si tu lumea ,mai discuta si tu cu oamenii....mai lasa si tu rolul de aparator al romanilor din tara ,pt ca sincer :"nu tine "...crede-ma am trecut prin ceea ce simti tu in acest moment ,referitor la emigrare ,am fost si eu categorica cu decizia de a ramane pe baricade(parca am fi la razboi :sml-happy0009) si chiar am avut si eu o antipatie fata de cei plecati ,fata de comportamentul lor la prima revenire in tara...la mine majoritatea familiei este plecata in State si crede-ma ca nu i-am inteles nici pana acum....si mi-am jurat ca daca vreodata voi pleca si eu ,atunci voi face tot posibilul sa raman aceasi ...si cred ca m-am tinut de cuvant pana acum ....din persoana stresata de treburile cotidiene ,de nedreptatile pe care le intalnesti la tot pasul, aici am devenit mai toleranta,mai ingaduitoare ,mai modesta in atitudine (spre norocul meu am intalnit oameni buni si intelegatori) si sincera sa fiu nu ma simt absolut deloc sluga intre straini....totul depinde de tine ,de cum reusesti sa te adaptezi...de cum reusesti sa socializezi...sti,multi romani spun "decat sluga in Ro,...mai bine sluga printre straini..." poate o fi un adevar in aceasta propozitie ...totul in viata are o cauza si un efect ....si daca am curajul sa spun ca familia este mai presus de orice in viata mea asta nu inseamna ca de fapt am alte scopuri....si ca ma ascund dupa "binele familiei"....chiar asta imi doresc :sa am un trai linistit si decent ,alaturi de familia mea ...ce e atat de greu de priceput....?eu ,personal primesc cu bratele deschise sfaturi de la oricine si chiar imi plac discutiile in care apar si alte opinii care nu sunt in concordanta cu ceea ce simt si gandesc...asa ca ...sa fi sanatos si ma bucur ca tu ai reusit sa nu dai cu euroii in stanga si in dreapta,ca tu nu ai intalnit la ghisee functionari p[lictisiti si iritati ,doctori care iti spun cat e spaga si cadre didactice care dau note in functie de buzunarul si functia parintelui...ei,,,,,ce sa faci ....asta ne e soarta ....l la unii mai buna ,,,,,la altii mai rea ....noi sa fim sanatosi,ca in rest ..."cainii latra ....caravana trece " 8 maryie ,tot ce-ti doresti
|
florys1
28 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 10:51
De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:37:27De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:36:28De la: florys1, la data 2010-03-06 16:03:02De la: 9am045616, la data 2010-03-05 14:42:35 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator???? [/quot
multumesc de urare si scuze ca nu am raspuns ieri,dar am avut o zi incarcata de evenimente ,printre care si o masa festiva facuta de mine pt colegele si colegii de la PDSA (voluntariat pt animalutele de companie )....am sarbatorit 8 Martie ca si acasa :cu sarmalute si carnati,palinca de prune si bineinteles nelipsitul aperitiv ca de pe la noi ....au fost super incantati....saracii nici nu stiau pe ce lume traiesc dupa un paharel de tarie... ...toate dupa inchidere....bineinteles ,,,,a si muzica populara din zona noastra ,dar si din alte zone ale tarii ,pt a arata ca Romania nu inseamna doar "bad things "...cum se tot vede pe la BBC
si eu doresc asemenea la toate femeile din preajma ta ,numai bine,sanatate si multa multa dragoste de oferit celor din jur ...
|
9am065790
25 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 13:07
De azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti,ne-educati, care nu au in vedere decat propriul interes. Refuz sa mai finantez politicieni imbecili si amante care sfideaza o tara intreaga. Nu as avea nimic impotriva doamnelor apropiate presedintelui tarii, dar cand ele beneficiaza de bugete de milioane de euro printre care sunt si banii mei, banii parintilor mei, banii angajatilor mei,am o mare problema. E un blowjob mult prea scump!
Refuz sa mai platesc taxe la stat - de ani de zile platesc sute de milioane de lei impozite pentru un stat care nu ma sprijinain nici un fel..platesc
zeci de milioane pentru Sanatate,desi sunt constienta ca daca voi ajunge vreodata intr-un spital din Romania, voi fi tratata mizerabil.De ani de
zile,refuz sa ma mai uit la televizor, mi-e greata de politicienii romani, nu ma duc la vot pentru ca nu am pe cine sa votez, imi vine sa vomit cand
vad panourile publicitare din campanii electorale gen -"noua ne pasa de Dumneavoastra", refuz chiar si sa ma plang, pentru ca sunt mult prea ocupata sa imi castig existenta - cu toate acestea, cand se apropie data de 25 a lunii, in mod mecanic ma impacientez sa fac rost de banii care trebuie platiti la stat, pentru ca, nu-i asa? - "cu statul nu te joci".
Dar iata ca suntem in plina criza, iata ca pentru prima data nu am reusit sa platesc taxele la stat si mi-au fost blocate conturile! Si asta m-a ajutat sa ma trezesc, am deschis ochii, m-am uitat in jurul meu cu atentie, am pus intrebari,am deschis televizorul pentru prima oara in ani de zile...si ce am vazut? EBA si Becali ma reprezinta in Parlamentul European, Elena Udrea beneficiaza de bugete de milioane de Euro de care dispune cum o taie capul, doamna Ridzi arunca 86 milioane de Euro pe o telecabina cand exista orase in Romania care nu au nici macar un spital de Doamne Ajuta, domnul Patriciu vinde Petromidia pentru cateva miliarde din care sunt curioasa daca plateste vreo taxa la stat.
Jocuri politice murdare, politicieni corupti si curve, haos total, o tara vanduta pe nimic de niste agramati care nu si-au vazut decat propriul interes - macar daca ar fi vandut-o scump!, investitori straini care efectiv nu au cu cine discuta in Romania si se lupta cu morile de vant.
Si toti oamenii de calitate pe care ii cunosc stau cu capul bagat in nisip... L-am avut si eu, pana astazi - dar am realizat ca oricat de multi bani as face, oricate tari as vizita, oricate carti as citi, oricat as incerca sa nu ma las afectata, at the end of the day, traiesc tot aici si tactica strutului imi va face mai mult rau pe termen lung decat dac am-as implica acum.Nu se mai poate asa! Enough is enough! Romania nu este doar o tara de hoti,de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara balls si fara coloana vertebrala. Sa protestez prin a nu imi plati taxele nu este suficient, desi daca ar mai face-o si altii,s-ar putea declansa ceva. Fac apel catre toate persoanele integre, capabile, educate, care au cladit ceva prin munca lor, fara sa fure, sa ia atitudine pentru a stopa prostia ce ne afecteaza pe toti. Sunt milioane de tineri destepti, multi dintre ei muncesc peste 12 ore pe zi pentru multinationale sau pentru businessul lor propriu, oameni educati, in Romania si peste hotare, oameni care au gestionat milioane de euro, oameni cu viziune, talent, pro-activi, integri, care stiu sa comunice eficient si stiu ce inseamna sa livrezi, stiu ce inseamna un deadline, stiu ce inseamna reresponsabilitatea. sunt sute de mii de romani de calitate, plecati din Romania pentru a produce si a consuma in alte tari, cladind economia altor state - s-ar intoarce maine in Romania daca nu ar fi circul care este acum aici.
Trebuie sa luam atitudine, trebuie sa facem o schimbare, este nevoie de o Miscare a romanilor cu balls si cu coloana vertebrala! O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati slugi in alte tari, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem aici, suntem absenti, pasivi, diferenti si suportam ce ni se intampla doar visand la urmatoarea iesire din tara.
E nevoie de o miscare in care leaderii sa fie testati si para-testati, asa cum se intampla cand esti angajat intr-o companie multinationala, fara sa fie acceptati daca nu li se dovedeste integritatea si eficienta. O miscare a oamenilor care nu au mai fost implicati in viata politica, neintinati, ne-spalati pe creier, ne-jigoditi. O miscare fara traseisti politici sau scursuri de la alte partide. Este nevoie de o miscare a oamenilor destepti, tineri, cu atitudine, experti in domeniul lor. Si tu si eu cunoastem cel putin 5 oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat EBA sau Becali.
Oare de ce nimeni nu actioneaza? Daca acum cinci ani ne-am fi implicat cu totii macar o ora pe saptamana, in mod sigur nu s-ar fi ajuns aici. Cati bani furati, cate proiecte blocate, cate fonduri nefolosite in cinci ani de zile.... Daca am dialoga constructiv, daca ne-am intalni o ora pe saptamana, daca am actiona, daca am putea aduna si monta toti oamenii
destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti pe care ii cunosc eu si pe care ii cunosti tu s-ar vedea si simti diferenta in cinci ani de acum
incolo. Avem un plan de organizare, avem un plan de finantare, avem usi deschise catre marile centre politice si financiare care cauta in Romania un interlocutor nou. Nu credeti ca si marilor puteri le-ar face mai multa placere sa discute cuoameni educati decat cu agramatii parveniti ce
reprezinta interesele Romaniei in momentul de fata?
|
Fosta membra 9am.ro
218 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 13:08
http://www.youtube.com/watch?v=GrpSjXo6ah0&feature=fvst
|
AlecsaM
26 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 15:35
Eu una te inteleg....desi sunt inca la o varsta frageda, m-am mai lovit si eu de dobitociile din tara asta minunata...sunt una din acele persoane care vor sa faca ceva, sa schimbe ceva, sa lupte....numai ca imi dau seama din ce in ce mai mult ca nu avem cum, nici daca s-ar gasi oameni dornici sa lupte...pentru ca nu avem ce sa schimbam...am fi doar niste gaste revoltate care vor sa schimbe, dar nu ar sti de unde sa inceapa. Si daca romanii ar fi fost intr-adevar un popor dornic de schimbare cu oameni seriosi, am fi fost toti seriosi inca de acum 20 de ani. Dar atunci nu s-a facut nimic altceva decat sa se fure, de la cel mai prost pregatit muncitor, la cel mai inalt functionar...asta se tot face de atunci si asta se va face, orice am schimba, pentru ca asta e poporul roman...
"Prostii mor. Dar prostia ramane!"
|
Fosta membra 9am.ro
7245 mesaje
|
Postat pe: 9 Martie 2010, ora 16:36
De la: AlecsaM, la data 2010-03-09 15:35:51 Eu una te inteleg....desi sunt inca la o varsta frageda, m-am mai lovit si eu de dobitociile din tara asta minunata...sunt una din acele persoane care vor sa faca ceva, sa schimbe ceva, sa lupte....numai ca imi dau seama din ce in ce mai mult ca nu avem cum, nici daca s-ar gasi oameni dornici sa lupte...pentru ca nu avem ce sa schimbam...am fi doar niste gaste revoltate care vor sa schimbe, dar nu ar sti de unde sa inceapa. Si daca romanii ar fi fost intr-adevar un popor dornic de schimbare cu oameni seriosi, am fi fost toti seriosi inca de acum 20 de ani. Dar atunci nu s-a facut nimic altceva decat sa se fure, de la cel mai prost pregatit muncitor, la cel mai inalt functionar...asta se tot face de atunci si asta se va face, orice am schimba, pentru ca asta e poporul roman...
gasti.....gastile......apar acolo unde sunt tolerate.....daca tu, eu sau altii ca noi nu permitem, nu se intampla....
apreciez spiritul tau "patriotic"!
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 08:13
De la: 9am147005, la data 2010-03-09 16:36:11De la: AlecsaM, la data 2010-03-09 15:35:51 Eu una te inteleg....desi sunt inca la o varsta frageda, m-am mai lovit si eu de dobitociile din tara asta minunata...sunt una din acele persoane care vor sa faca ceva, sa schimbe ceva, sa lupte....numai ca imi dau seama din ce in ce mai mult ca nu avem cum, nici daca s-ar gasi oameni dornici sa lupte...pentru ca nu avem ce sa schimbam...am fi doar niste gaste revoltate care vor sa schimbe, dar nu ar sti de unde sa inceapa. Si daca romanii ar fi fost intr-adevar un popor dornic de schimbare cu oameni seriosi, am fi fost toti seriosi inca de acum 20 de ani. Dar atunci nu s-a facut nimic altceva decat sa se fure, de la cel mai prost pregatit muncitor, la cel mai inalt functionar...asta se tot face de atunci si asta se va face, orice am schimba, pentru ca asta e poporul roman...
gasti.....gastile......apar acolo unde sunt tolerate.....daca tu, eu sau altii ca noi nu permitem, nu se intampla....
apreciez spiritul tau "patriotic"!  o bisericuta ...ceva???  .......si eu sa fiu pastorul
|
Fosta membra 9am.ro
4462 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 09:16
De la: 9am045616, la data 2010-03-10 08:13:46De la: 9am147005, la data 2010-03-09 16:36:11De la: AlecsaM, la data 2010-03-09 15:35:51 Eu una te inteleg....desi sunt inca la o varsta frageda, m-am mai lovit si eu de dobitociile din tara asta minunata...sunt una din acele persoane care vor sa faca ceva, sa schimbe ceva, sa lupte....numai ca imi dau seama din ce in ce mai mult ca nu avem cum, nici daca s-ar gasi oameni dornici sa lupte...pentru ca nu avem ce sa schimbam...am fi doar niste gaste revoltate care vor sa schimbe, dar nu ar sti de unde sa inceapa. Si daca romanii ar fi fost intr-adevar un popor dornic de schimbare cu oameni seriosi, am fi fost toti seriosi inca de acum 20 de ani. Dar atunci nu s-a facut nimic altceva decat sa se fure, de la cel mai prost pregatit muncitor, la cel mai inalt functionar...asta se tot face de atunci si asta se va face, orice am schimba, pentru ca asta e poporul roman...
apreciez spiritul tau "patriotic"! o bisericuta ...ceva??? .......si eu sa fiu pastorul
oile te vor ala cu desagii in spate si urechi mari
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 10:11
De la: florys1, la data 2010-03-09 10:51:33De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:37:27De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:36:28De la: florys1, la data 2010-03-06 16:03:02De la: 9am045616, la data 2010-03-05 14:42:35 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator???? [/quot
multumesc de urare si scuze ca nu am raspuns ieri,dar am avut o zi incarcata de evenimente ,printre care si o masa festiva facuta de mine pt colegele si colegii de la PDSA (voluntariat pt animalutele de companie )....am sarbatorit 8 Martie ca si acasa :cu sarmalute si carnati,palinca de prune si bineinteles nelipsitul aperitiv ca de pe la noi ....au fost super incantati....saracii nici nu stiau pe ce lume traiesc dupa un paharel de tarie... ...toate dupa inchidere....bineinteles ,,,,a si muzica populara din zona noastra ,dar si din alte zone ale tarii ,pt a arata ca Romania nu inseamna doar "bad things "...cum se tot vede pe la BBC
si eu doresc asemenea la toate femeile din preajma ta ,numai bine,sanatate si multa multa dragoste de oferit celor din jur ... le-a placut apa de foc??......
|
florys1
28 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 14:31
De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:11:05De la: florys1, la data 2010-03-09 10:51:33De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:37:27De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:36:28De la: florys1, la data 2010-03-06 16:03:02De la: 9am045616, la data 2010-03-05 14:42:35 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator???? [/quot
si eu doresc asemenea la toate femeile din preajma ta ,numai bine,sanatate si multa multa dragoste de oferit celor din jur ... le-a placut apa de foc??......
desi le-am spus dinainte ca este mai tare ca vodka ,dar curata 100%(prune din gradina mea din Ro0
ei tot nu m-au crezut ...ha,ha.ha ...desi i-am pregatit cu avertismentul de a gusta din mancare dupa ce iau prima inghititura ,nu m-au ascultat...au crezut ca beau posirca ...
dar le-a placut mireasma palincii(nu a fost de-aia puturoasa ...)si gustul de pruna curata...
au zis ca acuma intelege de ce Printul Charles isi petrece vacantele de vara in Ro,in fiecare an
...asta dupa ce le-am aratat pe net vizitele printului in Ro.,din ultimii 8 ani incoace ...habar nu aveau ...
si acum pomenesc ziua de 8 Martie si spun ca nu vor uita niciodata ospitalitatea si prietenia romaneasca...a fost pt ei ceva unic
asa spun ei....pt noi,romanii este ceva normal sa pregatesti o masa la care sa inviti prietenii si sa petreci...munca ,munca ...dar cate o petrecere nu strica...mai ales daca esti inconjurat de oamenii dragi tie... si chiar merita ,daca stau sa ma gandesc ca si ei ca si mine vin la acel centru, voluntar(nu trimisi de Jobcentre,ca in alte centre),doar pt ca si ei ca si mine cred intr-o cauza si doresc binele animautelor de companie ...
|
REGRETE
134 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:02
Vasile Blaga a fost ales președinte al PDL cu 1097 de voturi pentru și 28 împotrivă. El a candidat cu moțiunea "PDL pentru o societate dreaptă" . Noul președinte a spus că partidul are nevoie de unitate și este dispus să colaboreze cu fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completată de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberală din care să facă parte alături de PDL, Noua Republică, PNȚCD, PER și Mihai Răzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL.
INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 10 Martie 2010, ora 15:40
De la: florys1, la data 2010-03-10 14:31:50De la: 9am045616, la data 2010-03-10 10:11:05De la: florys1, la data 2010-03-09 10:51:33De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:37:27De la: 9am045616, la data 2010-03-08 08:36:28De la: florys1, la data 2010-03-06 16:03:02De la: 9am045616, la data 2010-03-05 14:42:35 Pai cat am umblat eu prin toata europa , tu nici in vis nu cutezi a umbla ,dar tot mai bine-i in tara mea si nu ma plang am tot ce inimioara mea va vrea fara sa dau cu euroi in stanga si dreapa.De cat roman sluga la straini mai bine,ROMAN printre romani,nu m-a speriat nici perioada dinainte de '89 , nici acum nu dau bir cu fugitii ascunzindu-ma sub sloganul ,,pentru binele familiei''.Nu reprosez ca ai plecat ,dar nu mai fiti mari autori desafaturi se de morale , la romanii care au ramas in tara.Daca la greu am emigra toti care incotro ,,spre binele familiilor lor''atuncea te intreb:la baza suntem popor migrator???? [/quot
desi le-am spus dinainte ca este mai tare ca vodka ,dar curata 100%(prune din gradina mea din Ro0
ei tot nu m-au crezut ...ha,ha.ha ...desi i-am pregatit cu avertismentul de a gusta din mancare dupa ce iau prima inghititura ,nu m-au ascultat...au crezut ca beau posirca ...
dar le-a placut mireasma palincii(nu a fost de-aia puturoasa ...)si gustul de pruna curata...
au zis ca acuma intelege de ce Printul Charles isi petrece vacantele de vara in Ro,in fiecare an
...asta dupa ce le-am aratat pe net vizitele printului in Ro.,din ultimii 8 ani incoace ...habar nu aveau ...
si acum pomenesc ziua de 8 Martie si spun ca nu vor uita niciodata ospitalitatea si prietenia romaneasca...a fost pt ei ceva unic
asa spun ei....pt noi,romanii este ceva normal sa pregatesti o masa la care sa inviti prietenii si sa petreci...munca ,munca ...dar cate o petrecere nu strica...mai ales daca esti inconjurat de oamenii dragi tie... si chiar merita ,daca stau sa ma gandesc ca si ei ca si mine vin la acel centru, voluntar(nu trimisi de Jobcentre,ca in alte centre),doar pt ca si ei ca si mine cred intr-o cauza si doresc binele animautelor de companie ... si eu cred ca totusi pe romani ospitalitatea-i caracterizeaza,si sunt de acord cu tine!o palinca adevarata de pruna cam la 60-65 de grade nu are rivlal.sa nu spui ca ai avut si mititei langa toate celelalte bunatati specific reginii de unde ai spus tu ca esti,nu de alta dar o sa devina un ritual 8 martie acolo
|
|
|