Info
x
Popor roman,popor ingrant!!!!
|
craigdavidro 33 mesaje Membru din: 26/01/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 21:20
"popor ..... INGRANT ???" ..... poate vrei sa spui INGRAT .... si apoi esti confuz nu inteleg ce vrei sa spui ..... insa pot sa-ti marturisesc un secret ... cu conditia sa nu mai spui la nimeni ..... "nu se ridica statui prostilor" ..... chiar daca in ultima vreme numarul lor a crescut simtitor ! DACA SUNTETI ROMANI TREBUIE SA FACETI CEVA PT. ACEST OM CARE SI-A DAT VIATA PENTRU PATRIE!!TREBUIE SA VA DATI SEAMA PT CINE!VA PUP!1 [/quote] [/quote]Bai mai dute dreaku...de unde naiba ati ajuns toti asa destepti...greseste unul sa scrie un cuvant si gata..apare un critic toba de gramatica adunata de prin carciumi si il corecteaza...ba kkturilor, sa critici inseamna sa ai o cultura pe care sa te bazezi...ce dreak de cultura ai tu ma?...ai aflat de "confuz", si folosesti expresii de la gradinita..auzi.."sa nu mai spui la nimeni"...pai la ce tampenii spui si rautatea din ele cui naiba poate omul sa transmita informatia asta inutila ca esti de tot kktul. Singurul adevar, si punctul in care ai fost sincer e finalul...acolo cand afirmi ca in sfarsit oamenii au remarcat aparitia ta..si a altor ca tine. Ai dreptate...sunteti din ce in ce mai multi. Va inmultiti al dreaku pe fondul crize...sau foamea va scoate la lumina. |
|
9am037202 136 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 18:36
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 15:01:36sunt foarte uimita...park am fii pe vremea comunismului... Chiar ma intristeaza postarile tale! Daca tu reprezinti noua generatie, nu-ti prevad o evolutie intelectuala demna de epoca in care traim. Esti indoctrinata cu clisee luate de la profesorii in varsta care l-au adulat pe Antonescu in tinerete. Am avut un coleg de serviciu al carui tata a fost veteran de razboi.Sa nu cumva sa-i fi spus ceva de rau de maresal ca sarea la bataie!. Asta e situatia. Atat timp cat sunt pe lume fanatici care in ciuda oricaror evidente neaga orice s-ar opune "patriotismului"lor, legea e buna, ajuta la evitarea indoctrinarii tinerei generatii de catre fanaticii batrani din familie sau din facultate. Spre stiinta ta,caci presupun din ce scrii ca nu ai citit si carti scrise de partea "adversa" -cei care il considera pe Antonescu criminal- holocaustul care ii este imputat se refera nu la evreii din Regatul Romaniei ci la cei din Bucovina, Basarabia si Transnistria! al carui numar se pare ca a fost evaluat prin raportari ale numarului evreilor existenti inainte de razboi, cel ramas dupa, cei refugiati odata cu rusii si evident prin marturiile contemporanilor. Imi aduc aminte ca Adrian Paunescu , participant la o emisiune pe tema Antonescu, a rabufnit in final dupa ce a ascultat "probele" unui invitat evreu parca :"si chiar daca ar fi asa, eu ca roman trebuie sa-mi apar poporul meu!" Mai clar nu se poate. |
|
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 02:34
De la: 9am037202, la data 2009-05-08 18:36:44De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 15:01:36sunt foarte uimita...park am fii pe vremea comunismului... Spui: holocaustul care ii este imputat se refera nu la evreii din Regatul Romaniei ci la cei din Bucovina, Basarabia si Transnistria Dar uiți să spui și care a fost motivul. Sau poate nu știi că Ana Pauker și ceilalți comuniști evrei de acolo veneau !! Mareșalul avea aceste informații, a încercat să înlăture cumplitul pericol roșu, grosolana intervenție sionistă... Dar cred că doar te faci că nu știi... Ai idee cam cum se purtau americanii cu cei care doar simpatizau cu comuniștii?!? Când acest brav popor (Nu mai confundați cozile de topor și lichelele care ajung vremelnic să ne conducă destinele, cu poporul român!), când românii vor reuși să se elibereze de nefasta influență sionistă, de manipularea fără precedent, atunci vor fi recunoscute meritele acestui erou național ! Bine spunea cineva pe forum: când un ne-român ne denigrează eroii, e de înțeles, dar când un român face acest lucru, nu mai e de înțeles... explicația însă e simplă: stă ff rău cu materia cenușie ! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 02:54
Rominii au avut 1 milion de militari morti pe frontul de recuperare a Moldovei. Observ ca nimeni nu pomeneste de ei. Eu am avut un bunic si un unchi mort. S-ar putea sa mai fie, ca atunci familiile erau numeroase. Rezultatul a fost nul. Nu te poti pune cu un imperiu acceptat de comunitatea internationala.
De aceste sacrificii nu mai vorbeste nimeni. Oare acele jertfe chiar au fost degeaba? Rominia de atunci nu a fost formata dintr-un om si nu stiu ce alte persoane. Era un popor in razboi cu un imperiu urias. Nesansa noastra a fost sa pierdem in acelasi timp 2 teritorii, nu ca am tradat nu stiu ce "personalitati" ale vremii. Genialitatea acestui popor a fost ca am mai existat dupa acel tavalug. Ziceti doamne fereste de un razboi, si mersi ca nu a fost unul pina acum.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 11:47
De la: 9am037202, la data 2009-05-08 18:36:44De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 15:01:36sunt foarte uimita...park am fii pe vremea comunismului...
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 12:50
Mda. Postez si eu prima data, spun chestii interesante si apare pe forum doar citatul. Si un avatar complet imbecil.
|
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:40
Bun, am depasit momentul de frustrare, am rezolvat cu avatarul, asa ca imi voi relua ideile care nu s-au postat intr-o forma cat mai rezumata (o fi sambata, dar am si alta treaba!), ca rapsuns catre 9am037202.
1. O lege care sa protejeze tinerele generatii de eventualele nostalgii antonesciene ale batranilor din familie este o imbecilitate pura, izvorata dintr-un model american care aminteste legile medievale ce aparau "adevarurile" bisericii de asa-zisele erezii. 2. Transformarea istoriei in dogma cvasi-religioasa prin legiferarea ei (!) impiedica stiinta sa-si faca treaba. EXEMPLU: formula de calcul prin care s-au stabilit numarul de evrei morti in Transnistria din cauza executiilor sumare si a conditiilor din timpul transportului si din lagarele de concentrare este cea redata de 9am037202: "(...) cei din Bucovina, Basarabia si Transnistria! al carui numar se pare ca a fost evaluat prin raportari ale numarului evreilor existenti inainte de razboi, cel ramas dupa, cei refugiati odata cu rusii si evident prin marturiile contemporanilor." Aceasta formula ipresupune implicit ca intre 1941 si 1944 niciun evreu din zonele respective nu a mai murit in cauze naturale sau accidentale, nu a mai cazut victima unor infractiuni de drept comun si nu s-a mai sinucis din motive personale, fara legatura cu deportarile si cu contextul politic. Asadar, ar fi legitim pentru un istoric sa verifice din datele statistice existente cam care a fost mortalitatea din cauze sa le spunem normale in anii anteriori pogromurilor si deportarilor si sa modifice cifra aproximativa a victimelor Holocaustului. Niciun istoric nu poate insa acum sa faca asta fara a se expune rigorilor unei legi absurde si acuzatiilor de revizionism istoric din partea comunitatii evreiesti si a mediilor filosemite. 3. De ce nu promoveaza nimeni o lege similara in cazul regimului comunist, care continua sa aiba apologetii sai, in conditiile in care la nivel popular nostalgia dupa Ceausescu este mult mai frecventa si mai pronuntata decat cea dupa Antonescu? In definitiv, comunismul a facut mult mai mult rau decat dictatura militara din anii razboiului... In prezent, tot dupa model american se va ridica in apropierea PMB un grandios Monument al Holocaustului si se vorbeste si de introducerea in programa scolara a unor cursuri speciale dedicate Holocasutului. Nu voi intreba de ce nu se face la fel pentru genocidul fizic si cultural al indienilor nord-americani, pentru deportarea burilor in primele lagare de concentrare ale secolului 20, pentru genocidul armenilor, pentru masacrul din Gambodgia, pentru mortii din Bosnia, Rwanda sau Sierra Leone, dar voi intreba de ce nu are Guvernul Romaniei si initiativa ridicarii unui Monument al Victimelor Comunismului cu o buna expunere in Bucuresti, in timp ce cosmarul regimului comunist, un regim care a produs de zeci de ori mai multe victime si a destructurat la un nivel mult mai profund societati intregi decat orice regim de sorginte fascista este aruncat undeva in cuprinsul cursurilor de istorie universala si de istoria romanilor? Aceasta fetisizare si promovare excesiva a unui episod atroce al istoriei secolului 20 in dauna tuturor celorlalte marsavii din cel mai sangeros veac de pana acum are de fapt legatura cu politica contemporana. Nu este vorba aici de a indeparta pericolul repetarii istoriei ci de a masca tocmai o repetare a istoriei: politica de purificare etnica si genocid a Statului Israel impotriva palestinienilor (care seamana fenomenal cu politica americana de decimare, dislocare si deposedare a triburilor indigene in secolul al 19-lea). La orice repros se aduce actiunilor responsabililor din Ierusalim/Tel Aviv, raspunsul este invariabil "Holocaustul!".
|
|
floatunu 47 mesaje Membru din: 29/04/2009 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 18:29
De la: , la data 2008-11-24 22:30:26SUNT ROMAN!MA BUCUR SA FAC PARTE DINTRE UN POPOR CU DUBLA ASCENDENTA;ROMANA SI DACA!DACA AS FO FOST INVINGATOR,AS FI AVUT STATUI IN FIECARE ORAS AL ROMANIEI!CER SA FIU COMDAMNAT LA MOARTE SI REFUZ DINAINTE ORCE CERERE DE GRATIERE!DAR INAINTE SA INCHEI,VREAU SA PAREFRAZEZ PE SCIPIO AFRICANUL(GENERALUL MORT IN EXIL)TU POPOR INGRANT,NU VEI AVEA NICI MACAR CENUSA MEA!! Daca ar fi sa fac o analiza pe text as spune ca omul asta e ori senil, ori beat sau cel putin sub influenta bauturilor alcoolice. Din astia vad in fiecare zi. Varsta cred ca este destul de inaintata daca este un mare fan Antonescu si vrea statui in fiecare oras. Pe astia mai tineri sincer nu cred ca-i intereseaza prea tare... Despre calculator nu stie prea multe, cu atat mai putin limba romana. CNA-ul da amenzi deja pentru astfel de abateri in televiziuni... aici insa fiind un forum se accepta, e loc pentru toata lumea. Pentru fanii individului, ii avertizez ca "ingrant" apare si in tema si in mesaj, deci o intamplare nu e. "Parefrazez" sincer nu am gasit in limba romana. Mesajul asta imi inspira un grad mare de alcool, mai ales avand in vedere ora la care a fost scris... Mai vrei si sa fii invingator ... Chiar crezi ca ducem lipsa de statui? Lui Stefan cel Mare i s-a furat coroana la Roman, deci suntem intr-un proces invers fata de constructie... Mestere, sincer eu te-as gratia si te-as trimite la dezalcoolizare sau la un psihiatru, nu sunt adeptul pedepsei cu moartea... poate mai ai sanse...Asta e singurul meu raspuns. Sa fac apologie sau critica lui Antonescu mi se pare o pierdere de timp... |
|
|
|
|
aligator_roz 30 mesaje Membru din: 4/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:32
HA,HA,...popor de curvari,si de curve,nu exista padure fara uscaturi,dar nu toti suntem la fel.Fiecare face ce vrea,traim intr-o tara libera,nu trebuie sa fim toti la fel.Pe criza asta fiecare traieste cum poate,dar asta nu inseamna ca toate sunt la fel.Rusinica...celor care gandesc asa.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 01:41
[Spui: holocaustul care ii este imputat se refera nu la evreii din Regatul Romaniei ci la cei din Bucovina, Basarabia si Transnistria
Dar uiți să spui și care a fost motivul. Sau poate nu știi că Ana Pauker și ceilalți comuniști evrei de acolo veneau !! Mareșalul avea aceste informații, a încercat să înlăture cumplitul pericol roșu, grosolana intervenție sionistă... Dar cred că doar te faci că nu știi... Ai idee cam cum se purtau americanii cu cei care doar simpatizau cu comuniștii?!? Când acest brav popor (Nu mai confundați cozile de topor și lichelele care ajung vremelnic să ne conducă destinele, cu poporul român!), când românii vor reuși să se elibereze de nefasta influență sionistă, de manipularea fără precedent, atunci vor fi recunoscute meritele acestui erou național ! Bine spunea cineva pe forum: când un ne-român ne denigrează eroii, e de înțeles, dar când un român face acest lucru, nu mai e de înțeles... explicația însă e simplă: stă ff rău cu materia cenușie !
[/quote] Stimata Doamna(dupa cum reiese din profil), D-vs va incadrati perfect in ceea ce spuneam: anume fanatismul celor care cred intr-un anume lucru si refuza orice alegatie potrivnica. Cel putin recunoasteti ca Antonescu a omorat evrei. Motivul in conceptia D-vs ar fi calitatile de clarvazator ale acestuia care i-a omorat presimtind ca acestia 3-4 ani mai tarziu vor veni impreuna cu Armata Rosie si vor instaura comunismul in frunte cu Ana Pauker. Eu in naivitatea mea stiam ca razboiul a fost inceput pentru reintregirea Romaniei Mari si nu pentru omorarea viitorilor prezumtivi conducatori evrei comunisti. Si mai stiam ca Ana Pauker ca si Ilie Pintilie ,ca si Gheorghiu Dej si Nicolae Ceausescu sunt nascuti in Romania iar ultimii 3 nu cred ca au fost botezati la rabin!Ar fi fost interesant ca in cadrul unor discutii pe teme istorice sa citim si argumentele unor "istorici" sau cercetatori evrei daca sunt pentru a putea totusi sa evaluam evenimentele trecute cu modestele noastre "materii cenusii" pe care D-vs se pare ca le aveti in exces si de care spre marea noastra fericire profitam pe acest forum.
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 02:18
De la: DanubianKnight, la data 2009-05-09 13:40:23Bun, am depasit momentul de frustrare, am rezolvat cu avatarul, asa ca imi voi relua ideile care nu s-au postat intr-o forma cat mai rezumata (o fi sambata, dar am si alta treaba!), ca rapsuns catre 9am037202. |
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 22:18
cum e, mai, poporul roman?????ingrant???????? alooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vorbesc din romania, ma aude vreun roman? sa-mi explice si mie realizatoarea topicului ce a vrut sa spuna?????????? ca pe mine deja m-a luat cu frig
p.s. NU EXISTA PADURE FARA USCATURI SI TARA FARA IMBECILI |
|
vizual_art 41 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Sinaia |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 08:37
se spune INGRAT nu cum ai spus tu
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 00:26
Pentru 9am037202:
Este Cavaler Danubian, nu Cavaler de Dunare, si nu prea va inteleg excesul de ironie in conditiile in care eu nu cred ca v-am luat in vreun fel la bascalie. Sau simplul fapt ca am adus in discutie niste informatii in baza carora am tinut sa punctez cateva aspecte zic eu importante plecand de la cateva asertiuni ale dumneavoastra va da dreptul sa ma luati in balon? In orice caz, pentru lamurirea dumneavoastra mi-am permis sa adopt drept pseudonim denumirea pe care arheologii o folosesc spre a desemna versiunea nord-dunareana a unui cult antic cunoscut si drept Calaretul Trac si am facut asta nu din grandomanie si din anumite afinitati culturale pe care nu e nici locul, nici momentul sa le dezvolt. In orice caz, nu stiu daca ati sesizat, dar in ce priveste acea formula de calcul a numarului evreilor morti in Transnistria v-am dat perfecta dreptate, doar ca am facut un pas mai departe aratand care este slabiciunea acesteia. Acum sa fie clar, chiar si un mort este prea mult, dar ceea ce doream eu sa demonstrez este ca adevarul istoric trebuie stabilit si aparat prin argumente istorice si nu prin argumente juridice. Si, apropo de argumente juridice, pentru ca aici chiar suntem pe terenul meu, legea a carei aparare ati luat-o probabil fara sa va ganditi foarte bine la implicatiile ei face exact ceea ce acum denuntati si dumneavoastra ca fiind "rastalmacire si imbecilitate". Cred ca in interventia precedenta la care mi-am permis sa va dau o replica pur si simplu ati reactionat cu indignare fata de unele opinii antisemite exprimate aici si fara sa cunoasteti de fapt ce spune legea respectiva. Cu sufletele celor tineri problema este ceva mai complicata. Pentru ca daca am fi intr-adevar corecti si nu ar exista o miza politica contemporana in vesnica repunere pe tapet a Holocaustului- care probabil va continua pana la saturatie spre dauna de fapt a memoriei victimelor- ar trebui sa vorbim liber si despre colaborationismul masiv al membrilor minoritatii evreiesti in acel prim an de ocupatie sovietica 1940-1941. Care desigur ca nu justifica comandourile lui Eichmann si lagarele lui Antonescu. Mai spuneti dumneavoastra "Referitor la cei disparuti si omorati in Gulagurile comuniste , din cate stiu cei care nu admit o echivalare a acestui genocid cu acelea ale evreilor, tiganilor, armenilor, romanilor din Ungaria Hortysta, indienilor nord-americani etc. se refera la faptul ca acesta a fost o represiune politica impotriva unei parti a propriului popor, fiind deci un fel de razboi civil in care partea castigatoare a decimat opozitia, asa cum s-a intamplat de nenumarate ori in razboaiele civile din istoria omenirii. Evident ca asta nu inseamna ca nu trebuie condamnat. Ridicarea la nivel de politica de stat a conceptului de exterminare a unui popor ca cele enumerate mai sus doar pentru vina de a se fi nascut altfel si nu pentru vreo vina a lor personala sau pentru vreo afiliere politica, pare-se ca in conceptia dreptului international este altceva, o vina mult mai grava a respectivilor guvernanti." Iata ce se intampla cand informatia este servita trunchiat, cand Holocaustul e ca sa spunem asa pe toti peretii, in timp ce Gulagul- in care din pacate niste nu putini evrei comunisti au avut o contributie majora- este cumva aruncat sub pres. Haideti sa va arat unde gresiti: 1. Moartea a circa 20 de milioane de oameni e mai grava decat moartea a 6 milioane, indiferent care a fost mobilul crimei. 2. Decimarea Opozitiei a fost doar o mica parte, si numai de la inceput, a fenomenului Gulag. Scopul principal a fost exterminarea unor intregi clase sociale, de la vechea boierime rusa la taranii cu oarecare stare, asa-numitii culaci, conform principiului comunist al luptei de clasa. 3. Dupa parerea mea lupta de rasa sau lupta de clasa nu-s nici pe departe atat de diferite; ideea de baza este tot impartirea lumii intre "noi" si "ei", in care "ei" trebuie sa dispara fie ca au facut ceva, fie ca nu. 4. In timpul razboiului, odata cu deportarile in masa ale polonezilor, romanilor, germanilor, tatarilor sau cecenilor, Gulagul a capatat o latura etnica identica cu cea a nazistilor. Nu, ma tem ca vina bolsevismului si a lui Stalin nu este mai mica, ci de fapt mult mai mare decat a lui Hitler si a nazismului. Doar ca Germania a pierdut razboiul, iar istoria este intotdeauna scrisa de invingatori. Paradoxal, comunitatea evreiasca s-a aflat printre principalii invingatori, asa ca propria cochetarie jenanta cu comunismul este mascata prin condamnarea mai voalata a acestui regim criminal, in timp Holocaustul a devenit o arma politica pentru a inchide gura tuturor criticilor (si, slava cerului, exista destule lucruri pentru care Israelul si politica SUA in Orientul Mijlociu merita criticate), chiar si cu riscul unui deserviciu major adus memoriei mortilor nevinovati. In definitiv, in conditiile in care in curand nu va mai fi in viata niciun participant direct la evenimente, eterna culpabilizare a Europei si a lumii va produce si un moment de "da' mai lasati-ne!"
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 00:40
De la: vizual_art, la data 2009-05-11 08:37:52se spune INGRAT nu cum ai spus tuBai mai dute dreaku...de unde naiba ati ajuns toti asa destepti...greseste unul sa scrie un cuvant si gata..apare un critic toba de gramatica adunata de prin carciumi si il corecteaza...ba kkturilor, sa critici inseamna sa ai o cultura pe care sa te bazezi...ce dreak de cultura ai tu ma?...ai aflat de "confuz", si folosesti expresii de la gradinita..auzi.."sa nu mai spui la nimeni"...pai la ce tampenii spui si rautatea din ele cui naiba poate omul sa transmita informatia asta inutila ca esti de tot kktul. Singurul adevar, si punctul in care ai fost sincer e finalul...acolo cand afirmi ca in sfarsit oamenii au remarcat aparitia ta..si a altor ca tine. Ai dreptate...sunteti din ce in ce mai multi. Va inmultiti al dreaku pe fondul crize...sau foamea va scoate la lumina.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
ddonald 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 09:40
Probabil ca asa te simti tu.....esti de compatimit.
|
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 09:49
De la: victoriabar, la data 2009-01-31 22:51:06De la: bordura, la data 2008-11-24 23:57:52 |
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:08
Probabil ca asa te simti tu... esti de compatimit.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:49
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:23
1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa.
4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron. A doua zi cineva l-a furat! Ei traiesc printre noi!!!!2.Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :Uite o pasare moarta!..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : unde,unde? Ei traiesc printre noi!!!3.Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat Soarele rasare in nord? Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea Ei traiesc printre noi!!!4.Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers. Ei traiesc printre noi!!!5.Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident. Ea il tine in portbagaj. Ei traiesc printre noi!!!6.Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas,de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceeasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul Ei traiesc printre noi!!!7.Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut. Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. Acum m-a intrebat ea :A ajuns avionul dumneavoastra? (Eu lucrez cu astfel de oameni) Ei traiesc printre noi!!!8.Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii. Da, Ei traiesc printre noi!!! Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!! dupa sloganul MAMA PROSTILOR E MEREU GRAVIDA
|
|
wella 100 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 15:09
De la: , la data 2008-12-29 00:20:31oooooooooo ce scandal ,ce scandalDe la: bordura, la data 2008-11-24 23:57:52 faptul ca si-a ucis conducatori poporul roman spune ca ,poporul a fost intotdeauna manipulat intr-un fel sau altul cum a facut ranjitul de iliescu dupa ce a platit ceausescu toate datorile a venit el...si in 10 ani a dus tara in datorii si a facut-o fara respect in fata altora .aici e buba nu e nimeni prost si nimeni nu a uitat jivine si hiene sunt peste tot.si in alte state sunt probleme fiecare trebuie sa se gestioneze singur.acum Romania e inglodata in datorii ,o tara respectata a devenit pres in gura altora care nu cunosc ce inseamna Romania,care sunt valoriile ei.ranjitul sta si numara un om fara valoare care a pupat in c...peste tot pe unde sa putut alti se cearta el e bine merci numara bani si isi duce linistit batranetile,el si sleata lui de hiene,nu are nici un respect pentru tara in care traieste si nici demnitate .iar noi cei mici suportam consecintele.asta e politica mereu arunca piatra si prosti sar sa o scoata.rusine rusine ca un om ca el spune ca e roman e un iuda un om care chiar si-a vandut tara la propiu si la figurat.o stie prea bine.e demn sa il bantuie stafiile.
im the best no matter what you see it
|
|
gcristea 70 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 10:56
De la: bordura, la data 2008-11-24 23:57:52 Bai bordura, respecta si tu o minima decentza, nu in opinia personala care este de tot KKT, te simti asa e treaba ta, declinati identitatea sa stim si noi pe cine bagam in puncte,puncte.... tu esti un (vezi emoticonul dinainte) care nu a gasit ovulul si pe ultima suta de metrii spune si el ceva, sa lase posteritatii o ineptie neocomunista. Dacii, sigur nu stiai asta, au fost singurul popor din lume NASCUT MONOTEIST!!! Daca stii spune poporului in timpul carui mandat (iti pun o intrebare ajutatoare:cine a avut 2 mandate si jumatate la cotroceni?) s-au privatizat-a se citi VANDUT: petrolul, rafinariile, combinatele, combinatul siderurgic, liniile de distributie electrica? In timpul carei guvernari (linistite!) s-au infiintat fondurile, FNI- care avea reclama si la TV. Avea dreptate in reclama: "Dormiti linistiti, FNI va lucreaza!", jocuri piramidale gen, CARITAS, GERALD etc. Norocul meu a fost ca nu am avut suficienti bani si multam lui DUMNEZEU ca mi-a dat minte sa ma intreb din ce pot scoate un profit atat de mare! Coalitia GRIVCO si criza mondiala au determinat aceasta situatie. Nu ne ajungea ca ne luptam cu "mondialismul crizat" ne mai trebuia si "politicianism in criza" de ce? Mare este batalia pentru cotroceni deoarece mai sunt cateva de "volatilizat" cum ar fi: Patrimoniul UGSR, bataie intre sindicalisti, atentie, nu sindicate!!! salinele, posta care nu s-a reusit a intra in posesia cuiva desi, prin diverse tertipuri gen directorasu' ala ce incerca sa introduca in circuit si posta. Or mai fi si alte interese dar par a fi neimportante, sunt frimituri de la o masa copioasa a politicienilor si, mai ales PSD!!! |
|
office_kontas 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 12:16
si de inculti......nu numai " ingranti"
|
|
9am096449 28 mesaje Membru din: 14/07/2009 |
Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 16:47
Ave romanii!...
Ar trebuii ca fiecare din noi care se cred si simt romaneste sa stie si mai ales sa cunoasca, mesajul testament a cei care a fost pentru romani si mai ales pentru ceea ce mai reprezinta in ziua de azi, ROMANIA - asa cum cei care desi au fost regi de sorginte straina, ne-au lasat ROMANIA MARE si reintregita in granitele ei firesti de la stramosii nostrii daci si romani. Cine se mai gindeste din asa zisi oameni politici la asa ceva?!.... Avea perfecta dreptate, Maresalul, la vremea lui, sintem un popor de ingrati, macinati de idealuri meschine si marunte, ne apreciem " valorile " numai dupa ce acestia au trecut in nefiinta, si ne mai gindim la ei doar la zile festive, cind ne atribuim sau vrem sa pozam ca adevarati patrioti cind doar ne avantajeaza luckul politic in fata unui popor mintit in fata, umilit de interesele politice interne sau externe, injosit si pus la coltul infamiei de o istorie ingrata, a zileleor pe care le traim. Uitam adesea sa ne punem intrebari de ce am fost, de ce am realizat in trecut ca natie, si mai ales unde am ajuns, si unde sintem in zilele noastre de clasa politicia, " oamenii de afacerii ", etc. Oare Trataul de la Versaille nu mai este valabil, tratatele asa ziselor puteri aliate incheiate inainte de 1940 nu au fost sau nu mai sint valabile?!... Unde sint garantiile date de acestea dupa 1944?!...De ce dupa 65 de ani de la al II-lea razboi mondial, Pactul samavolnic Ribentrop-Molotov inca nu si-a stins efectele pentru poporul roman. Oare mai stim sa gindim si sa simtim cu adevarat roamneste?!... "POPOR INGRAT" ...CRED CA ACUM, IN ANUL 2009 ITI MERITI SOARTA injositoare. Poate am dreptate, dar asa cum si Maresalul Antonescu prin "testamentul " spunea... sau istoria va spune adevarul. |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2009, ora 13:04
De la: ioana_dark, la data 2009-01-05 22:07:38cred k suntem off topic ( :P)...topicul este despre Antonescu...
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 60 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 20:26
A vorbi despre poporul roman la acest mod este extrem de jignitor.
A spune ca are origine duala , adica dacica si romana este alta prostie derivata din ignoranta si fudulie grobiana pe care Caragiale a sanctionat-o la momentul sau. Poporul roman are multe calitati dar si la fel de multe defecte Cred in mintea mea ca noua ne lipsesc liderii care sa se poarte romaneste, adica sa fie patrioti adevarati. Sa arate in orice ocazie ca sunt demni de sarcina primita , de a reprezenta interesele acestei natiuni. Fata de politicienii altor tari , ai nostrii se comporta precum niste sefi de triburi in plin razboi civil ca in multe tari Africane. Comparatia nu este deloc exagerata. Cand romanii au inceput sa afle mai multe despre maresalul Antonescu care a fost un mare patriot , au venit unii de afara si au cerut condamnarea celor care folosesc numele acestui erou national in scop propagandistic. Nu va suna aiurea ? NU VA SUNA JIGNITOR ? Intrebati orice elev de scoala din Moldova si Muntenia cine a fost si ce a facut Avram Iancu si vei fi dezamagit. Intrebati-i pe parlamentarii nostrii acelasi lucru si veti fi scarbiti. Pai , poporul roman este responsabil ca nu isi cunoaste eroii ? Invatamantul si educatia nu sun acte folclorice. Sentimentul de mandrie este educat iar tinerele generatii au nevoie de MORALITATE care nu mai este un apanaj al bisericii sau numai al crestnismului ortodox. Tinerii trebuie sa stie sa aleaga ce este bun si ce este moral. In schimb invatamantul universitar in Romania a inceput sa produca semidocti in conditiile extrem de mercantile al acestuia. Despre pregatirea noilor generatii cat si despre moralitate , liderii Romaniei de dupa 1989 nu au facut decat sa-si promoveze propriile imagini si modele de succes care sunt copiate din pacate. Ati vazut la acesti vremelnici conducatori de tara sa laude in vreun fel pe regii Carol I si Ferdinand ? Acestia sunt cei care au participat ca si conducatori de stat la evenimentele ce au reintregit teritoriile tarii . Concluzia este una singura: Romania este o tara fara lideri adevarati. Iar atunci cand i-a avut ,nu poporul i-a renegat , ci actualii lideri care au un singur scop : BANII. Romanism , patriotism , cinste , onoare, le gasiti in filmele de la Bollywood. NO.......... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 14:45
De la: 9am176644, la data 2010-01-04 20:26:07A vorbi despre poporul roman la acest mod este extrem de jignitor. LA PUTERE ACUM IN LUME SUNT BANIIIIIIINU MI ESE PATRIOTISMUL,RESPECTUL DE SINE,GRIJA FATA DE CEI APROPIATI,.........ETC..DESBINA,CONDU SI SUPUNE! TRAIASCA DEMOCRATIA.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am065790 25 mesaje Membru din: 2/06/2009 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 16:41
După 1989, România a avut și - din păcate - are încă parte de asasini economici. Potrivit lui John Perkins, autorul cărții "Confesiunile unui asasin economic", aceștia "sînt profesioniști extrem de bine plătiți, care escrochează de miliarde de dolari țări din întrega lume. Ei redirecționează bani de la Banca Mondială, de la Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și de la alte organizații străine de ajutor, către seifurile corporațiilor și către buzunarele puținelor familii bogate care controlează resursele naturale ale Planetei. Mijloacele lor sînt variate, de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mită și șantaj, la sex și crimă". Exact așa s-a întîmplat și cu banii împrumutați de România de la FMI, o sumă imensă, de peste 19 miliarde de euro. O mare parte din primele tranșe a intrat în băncile private din România. Dar asta nu a însemnat că au sporit creditele către populația României, ci, dimpotrivă, ele s-au micșorat, în timp ce dobînzile au crescut, deoarece banii au ieșit din țară aproape imediat ce au intrat, luînd calea către băncile-mamă din străinătate și alimentînd economiile țărilor puternic industrializate. Așa că redresarea economiilor acestor țări o plătim tot noi, românii, cîteva generații la rînd. Am virat banii exact către țările și guvernele care au provocat criza! O mică parte din tranșele FMI s-a folosit în măsuri sociale: s-au plătit pensii și salarii, ca să amorțească atenția electoratului în an de alegeri prezidențiale. Pentru a vorbi pe înțelesul tuturor, FMI ne-a îndatorat pentru cel puțin 50 de ani de acum înainte, fără ca noi să vedem vreun ban investit în economia românească. Acum plătim cu un șomaj masiv, cu reduceri de pensii și salarii, cu închideri de firme etc. Toate acestea înseamnă asasinat economic și au darul să ne țină țara datoare cîteva generații. Dar nimic nu s-ar fi putut realiza fără sprijinul factorului politic intern, așa că să ne aducem aminte cum Traian Băsescu și Guvernul Boc ne intoxicau zilnic, susținînd, sus și tare, pe toate canalele mass- media, cîtă nevoie are țara noastră de banii FMI. De altfel, tactica impusă de Traian Băsescu și de Guvernul Boc a fost că noi nu trebuie să facem nimic, ci doar să ne conservăm și să așteptăm să iasă din criză marile economii mondiale, fiindcă, vezi Doamne, criza are origine externă și tot din exterior trebuie să vină și izbăvirea. Dacă îi veți întreba pe oamenii Puterii, oricare ar fi ei, fiindcă toți se- nchină la aceeași "sinagogă mondială", vă vor spune că nu aveam încotro, pentru ca România să rămînă în UE și în NATO, asta e condiția. Creșterea galopantă a datoriei naționale, dezastrele ecologice de la Roșia Montană, distrugerea agriculturii autohtone, isteria gripei aviare, a gripei porcine, afacerile cu petrol, privatizările frauduloase din domeniul energiei, Autostrada Bechtel, toate se încadrează perfect în stilul de acțiune al unor asasini economici. Se dezvăluie, astfel, cu extremă claritate, modul în care aceștia au acționat, cu sprijinul unor personaje din sfera politică, indivizi care au trădat România în schimbul agonisirii unor averi personale și al obținerii unei temporare puteri. Unul dintre cei mai mari asasini economici care acționează astăzi în România este compania americană Bechtel, a cărei influență negativă asupra economiei țării noastre a constituit un punct forte al campaniei electorale a lui Traian Băsescu în competiția cu Adrian Năstase, în anul 2004. După ce a ajuns la Putere, a schimbat însă partitura, așa că, acum, Bechtel ne omoară pe banii noștri. Dacă mai are cineva vreo îndoială că Bechtel, compania americană afiliată la USAID, este altceva decît un asasin economic pentru România, dincolo de FMI și Banca Mondială, nu trebuie decît să observe că, în contractul respectiv, România are numai obligații, în vreme ce Bechtel are numai drepturi. Bechtel tărăgănează un contract negociat și încheiat în 19 decembrie 2003, cu termen de finalizare în 2012, prelungindu-l, după bunul plac, pînă în 2020. Ceea ce, inițial, trebuia să ne coste 2,3 miliarde de euro va ajunge să ne coste peste 8 miliarde de euro! Sute de milioane de euro de la bugetele pentru educație, sănătate, cultură, salarii, ajutor social etc. se duc către buzunarele americanilor de la Bechtel. De pildă, în contractul cu Bechtel este prevăzut că România acordă 50 de milioane de euro pe an companiei ca fond de protocol, iar firma americană nu dă nici o socoteală pentru acești bani. Firește că, în asemenea condiții, asasinul nostru economic este interesat ca lucrurile să dureze la infinit. Exact aici sînt și banii de șpagă pe care îi încasează lunar cine vrea ca Bechtel să rămînă în România. Bechtel nu a nenorocit numai România, ci și țări din America de Sud, iar, recent, sub umbrela USAID, participă la "reconstrucția Irakului", cu același |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 12:05
De la: CAMELYA_, la data 2009-05-12 11:23:551.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa. ooooooooooo
Raporteaza abuz de limbaj |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 14:25
De la: mihai_suhani, la data 2008-12-22 14:01:01.....Astazi(adica de vreo 65 de ani) cei invinsi au primit toate epitetele dezonorante...Inca nu suntem la cateva secole departare ca sa calificam corect personajele istoriei.Eu unul,daca as fi neamt,nu mi-as permite sa-l jignesc pe Hitler.Faptul ca sunt roman nu inseamna ca sunt subiectiv atunci cand il admir pe maresal.Nu vi se pare strident faptul ca uitam sa-l judecam pe regele Mihai ?A incheiat necontrolat armistitiu cu rusii,drept pentru care-medaliat- a fost gonit din tara,lasandu-ne cu rusii pe cap.Eu unul preferam pozitia maresalului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

DACA SUNTETI ROMANI TREBUIE SA FACETI CEVA PT. ACEST OM CARE SI-A DAT VIATA PENTRU PATRIE!!TREBUIE SA VA DATI SEAMA PT CINE!VA PUP!1
[/quote]
Si mai stiam ca Ana Pauker ca si Ilie Pintilie ,ca si Gheorghiu Dej si Nicolae Ceausescu sunt nascuti in Romania iar ultimii 3 nu cred ca au fost botezati la rabin!
SA NU UITAM CA NE TRAGEM DIN;
Ei traiesc printre noi!!!!
Din pacate, nu doar traiesc printre noi, dar se si reproduc!!!!
dupa sloganul MAMA PROSTILOR E MEREU GRAVIDA
faptul ca si-a ucis conducatori poporul roman spune ca ,poporul a fost intotdeauna manipulat intr-un fel sau altul cum a facut ranjitul de iliescu dupa ce a platit ceausescu toate datorile a venit el...si in 10 ani a dus tara in datorii si a facut-o fara respect in fata altora .aici e buba nu e nimeni prost si nimeni nu a uitat jivine si hiene sunt peste tot.si in alte state sunt probleme fiecare trebuie sa se gestioneze singur.acum Romania e inglodata in datorii ,o tara respectata a devenit pres in gura altora care nu cunosc ce inseamna Romania,care sunt valoriile ei.ranjitul sta si numara un om fara valoare care a pupat in c...peste tot pe unde sa putut alti se cearta el e bine merci numara bani si isi duce linistit batranetile,el si sleata lui de hiene,nu are nici un respect pentru tara in care traieste si nici demnitate .iar noi cei mici suportam consecintele.asta e politica mereu arunca piatra si prosti sar sa o scoata.rusine rusine ca un om ca el spune ca e roman e un iuda un om care chiar si-a vandut tara la propiu si la figurat.o stie prea bine.e demn sa il bantuie stafiile.
tu esti un (vezi emoticonul dinainte) care nu a gasit ovulul si pe ultima suta de metrii spune si el ceva, sa lase posteritatii o ineptie neocomunista. Dacii, sigur nu stiai asta, au fost singurul popor din lume NASCUT MONOTEIST!!!