Info
x
Popor roman,popor ingrant!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:05
De la: d_popic, la data 2009-02-02 21:55:35Lasand la o parte eroarea de transcriere "ingrant" nu poti sa n-o apreciezi pe Ioana cand are dreptate; asta trebuie sa comentam: Antonescu un criminal de razboi sau un MARE PATRIOT? unii sunt pe araturaA fost un mare patriot si,spre deosebire de altii,a si trecut la fapte.Asta nu exclude cealalta latura! |
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:24
crist che; depinde cum privesti PUNCTUL ..de vedere,din ce unghi.
Evreul patriot in sine n-are prejudecati cand isi vrea interesul,poate ocupa si teritorii calcand si pe cadavre. Romanul patriot si-a ravnit teritoriile ocupate,chiar daca a calcat pe cadavrele tradatorilor sau ale ocupantilor,dar tot nu le-a obtinut. Patrioti si Patrioti. Romanii patrioti s-au consolat si cu soarta si cu raptul,nu mai vor razboaie, Izraelienii patrioti le cultiva. De aceia spuneam eu ca numai copiii arata cu degetul. |
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:28
De la: d_popic, la data 2009-02-02 22:24:09crist che; depinde cum privesti PUNCTUL ..de vedere,din ce unghi.Da,si?Criminalii sunt criminali indiferent de natie sau scop! |
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:44
Perfect. Vreau sa vad si eu recunoasterea criminalilor evrei,care sunt? Niciunul?
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:47
Sunt anumite teme care nici nu ar fi trebuit puse in discutie pentru ca orice scuze am avea ne injosim ca neam. Cum poti vorbi despre ceva ce nu ai studiat in viata ta si spui din auzite si inca lucruri care descalifica pe orice roman. Cel putin abtinete daca nu stii nimic despre istoria anilor celui de-al doilea razboi mondial. Nu va e oare frica de mortii care poate ne asculta ? De pedeapsa lui Dumnezeu in care credeti, nu va e frica ? Cum puteti spune de holocaust in Romania ? Sau de morti care nici nu au existat macar. Dupa statisticile oficiale tinand cont si de toti evreii existenti atunci in toata perioada si pe tot tinutul romanesc nu au fost mai mult de 23.000 de morti cu totii, inclusiv mortii din bombardamente, din razboi si de moarte naturala si atunci de unde scoateti acele cifre oameni buni ? Sunteti cumva evrei si vreti sa mai luati ceva bani si din Romania ? Cui folosesc acele minciuni sfruntate ? Daca sunteti romani si sustineti acele cifre enorme, atunci cand treceti pe langa cimitirul eroilor feriti-va sa nu vi se intample ceva. Care veteran de razboi ati vazut d-stra ca nu-l respecta pe Maresalul Antonescu ? Oare noi care nu am calcat pe front stim mai bine decat ei ? Orice carte de istorie serioasa scrisa de oameni seriosi nu neaparat romani, inclusiv rabinul Safran ce spun ? Nu va jucati cu lucrurile sfinte si temeti-va de pedeapsa celui de Sus. Domnule cand nu cunosti ceva abtinete. Cartea este grea bat-o vina. De aceea ne-a dat Dumnezeu o gura si doua urechi. O data sa vorbim si cel putin de doua ori sa ascultam. Doamne apara-ne pe noi de noi primejdii in care ne varam singuri fara sa ne pofteasca cineva ! Logos.
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:05
La Londra, pe 11 ianuarie, Ministrul britanic de Externe, David Miliband a trebuit sa faca fata unui baraj de critici venite din partea membrilor Parlamentului britanic si chiar a unor fosti ministri, cu privire la pozitia oficiala exprimata de Regatul Unit in problema Fasiei Gaza, iar liderii de la Tel Aviv au fost catalogati drept "criminali de razboi"
Fostul Ministru britanic al Apararii, Peter Kilfoyle a acuzat direct Statul Israel ca ar comite "terorism de stat" in ultimele sale crime care au costat viata a circa 900 palestinieni si a solicitat Guvernului de la Londra sa "supuna Israelul unui embargou in ceea ce priveste armele". Veteranul Partidului Laburist, fost Ministru de Externe Gerald Kaufman i-a descris pe Primul Ministru israelian, pe Minstrul de Externe si pe cel al Apararii din Statul Evreu drept "criminali de razboi" si a intrebat asistenta ce reactie internationala ar fi fost daca nu 900 de palestinieni, ci 900 de israelieni ar fi fost ucisi in acelasi mod sangeros. Fostul Ministru Chris Mullin si David Winnock, ambii de la Partidul Laburist au fost si ei de parere ca Israelul a comis "crime de razboi in Gaza", in timp ce Conservatorul Nicholas Soames este de parere ca regimul de la Tel Aviv a actionat "contrar" legilor razboiului. Un alt deputat, George Galloway, care fusese dat afara din Partidul Laburist pentru asprele sale critici ale razboiului din Irak, i-a descris de asemenea pe israelieni drept "criminali" si a mers atat de departe incat a cerut chiar "expulzarea Ambasadorului isrealian din Marea Britanie". Fostul Ministru al Muncii si Pensiilor, Peter Hain, care avusese si insarcinari pe linia Ministerului de Externe, in Departamentul pentru Orientul Mijlociu (deci bun cunoscator al problematicii zonei), a spus ca "Marea Britanie ar avea nevoie de o noua politica cu privire la aceasta regiune" si a sugerat "discutii deschise cu Hamas". A fost prima reuniune a Parlamentului de la Londra dupa Craciun, asa ca oficialii au folosit aceasta oportunitate si au exprimat pentru prima data opinii in legatura cu atacurile armatei israeliene asupra zonelor civile din Gaza. Pe de-alta parte, intr-o declaratie oficiala, Miliband sustine ca, atat el, cat si Primul Minsitru Gordon Brown au solicitat "o imediata incetare a focului inca de la inceputul atacurilor israeliene, acum 17 zile", insa a insistat si asupra faptului ca "nu s-a putut ajunge la un consens intre cele doua parti implicate". Totodata, Primul Ministru Brown a declarat ca "orice acuzatii privitoare la crimele de razboi trebuiesc investigate pe deplin si cat mai repede". |
|
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:18
De la: iuri_blioju, la data 2009-01-21 15:10:48Eu am nevoie mai mult ca cineva sa-mi atraga atentia asupra prostiilor pe care le fac decat de laudatori!Haideti sa ne recunoastem defectele si sa-i lasam pe altii sa-ne laude.! |
|
mdovletiu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:00
Nici vorba de dubla ascendenta. Daca vrem sa fim seriosi si corecti cu noi insine e corect sa spunem cel putin cuadrupla ascendenta!!!!!!
Asta nu inseamna ca trebue sa ne fie rusine ca suntem romani. Dimpotriva! Maresalul a avut o moarte eroica, dar a platit pentru greselile sale. Si nu e vorba de ce proces aici! Un recurs la procesele comuniste se impune! |
|
|
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:12
De la: d_popic, la data 2009-02-02 21:55:35Lasand la o parte eroarea de transcriere "ingrant" nu poti sa n-o apreciezi pe Ioana cand are dreptate; asta trebuie sa comentam: Antonescu un criminal de razboi sau un MARE PATRIOT? unii sunt pe aratura |
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:13
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:03
De la: gigilipianu, la data 2009-02-02 22:47:10Sunt anumite teme care nici nu ar fi trebuit puse in discutie pentru ca orice scuze am avea ne injosim ca neam. Cum poti vorbi despre ceva ce nu ai studiat in viata ta si spui din auzite si inca lucruri care descalifica pe orice roman. Cel putin abtinete daca nu stii nimic despre istoria anilor celui de-al doilea razboi mondial. Nu va e oare frica de mortii care poate ne asculta ? De pedeapsa lui Dumnezeu in care credeti, nu va e frica ? Cum puteti spune de holocaust in Romania ? Sau de morti care nici nu au existat macar. Dupa statisticile oficiale tinand cont si de toti evreii existenti atunci in toata perioada si pe tot tinutul romanesc nu au fost mai mult de 23.000 de morti cu totii, inclusiv mortii din bombardamente, din razboi si de moarte naturala si atunci de unde scoateti acele cifre oameni buni ? Sunteti cumva evrei si vreti sa mai luati ceva bani si din Romania ? Cui folosesc acele minciuni sfruntate ? Daca sunteti romani si sustineti acele cifre enorme, atunci cand treceti pe langa cimitirul eroilor feriti-va sa nu vi se intample ceva. Care veteran de razboi ati vazut d-stra ca nu-l respecta pe Maresalul Antonescu ? Oare noi care nu am calcat pe front stim mai bine decat ei ? Orice carte de istorie serioasa scrisa de oameni seriosi nu neaparat romani, inclusiv rabinul Safran ce spun ? Nu va jucati cu lucrurile sfinte si temeti-va de pedeapsa celui de Sus. Domnule cand nu cunosti ceva abtinete. Cartea este grea bat-o vina. De aceea ne-a dat Dumnezeu o gura si doua urechi. O data sa vorbim si cel putin de doua ori sa ascultam. Doamne apara-ne pe noi de noi primejdii in care ne varam singuri fara sa ne pofteasca cineva ! Logos.Nici un adevar care ne dezavantajaza nu trebuie spus!Orice minciuna spusa in avantajul nostru e acceptata!Pentru linistea dumneavoartra:am cunoscut un OM (veteran de razboi)care-l respecta pe Antonescu totodata recunoscand multe greseli pe care le-a savarsit! |
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:57
CATRE INITIATOAREA DISCUTIILOR PE TEMA SUS-MENTIONATA ! EU AS PREFERA SA NU "MA PUPI", MAI ALES CA NU PRICEP DECE " ...POPOR INGRANT !!!" ?! OARE NU STII CUM SE SCRIE INGRAT ? SAU AI VRUT SA SCRII "IGNORANT" ? ORICUM, NU AI DREPTATE ! POPORUL ROMAN NU ESTE INGRAT, NICI IGNORANT, NICI INTRIGANT ! POPORUL ROMAN ESTE HARNIC, DESTEPT, TRUDITOR, INVENTIV, DESCURCARET, RABDATOR, MULT PREA RABDATOR, CALD, PRIETENOS, OMENOS, DORNIC DE A INVATA SI MANDRU DE REALIZARILE SALE ! INGRATI SUNT CEI CARE IL CONDUC ! PENTRU CA MINT, FURA, DEZINFORMEAZA, DENATUREAZA REALITATEA, PROFITA DE INCREDEREA CELOR MULTI, UNEORI EXCLUSIV SPRE BINELE PROPRIU ! E DREPT, CU MII DE ANI IN URMA AM FI PUTUT FACE O ALEGERE, DOVEDITA ACUM CA INTELEAPTA : SA FI RAMAS IN TRIBURI !FIECARE CU CAPETENIA LUI, CU INTERESELE DE GRUP RESTRANSE SI EXCLUSIV NECESARE TRAIULUI DE ZI CU ZI, SI APARARII ! CAND BARBATII ERAU PUTERNICI SI RESPONSABILI , FEMEILE HARNICE, TANDRE SI IUBITOARE DE FAMILIE , IAR COPIII ZBURDAU FERICITI JUCANDU-SE CU BETIGASE ! EI, DA, ACEEA SOCIETATE FERICITA ! LACOMIA A VENIT ODATA CU CIVILIZATIA SI CUM NU VREM SA RENUNTAM LA PRIMA, TREBUIE SA O SUPORTAM SI PE A DOUA, ADICA LACOMIA, MINCIUNA, FARISEISMUL ! DAR UN LUCRU SA FIE CLAR : IN MILENIUL TREI AL OMENIRII , POPORUL ROMAN STIE SA-SI RECUNOASCA VALOAREA SI VALORILE AUTENTICE, SA-SI PRETUIASCA INAINTASII, TRADITIILE SI ELITELE, STIE CE REPREZINTA PE ACEST PAMANT, BINECUVANTAT DE DUMNEZEU, DAR, DE CELE MAI MULTE ORI, UITAT DE UNII CE SE GANDESC DOAR LA CAPATUIALA ! TOATE CELE BUNE, TUTUROR !
DDR
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 18:25
Draga mamita; sper sa nu te superi. Exceptand transcrierea eronata a cuvantului "ingrant" in loc de ingrat,autoarea topicului se referea la spusele lui Antonescu in Testamentul sau lasat sotiei sale,deci si expresia; "Popor ingrat,sa nu ai parte nici de cenusa mea"
La ce a vrut sa se refere oare? La toti cei care l-au tradat:rege,generali,ofiteri cea mai mare parte a armatei si chiar poporului care nu l-a aparat. Se stie ca el a fost executat ca un criminal de razboi. A comenta evenimentele de atunci,a asimila "popor ingrat" cu generalizarea ingratitudinii poporului roman este o mare diferenta. Deci sa nu ne abatem de la tema. OF TOPIC Nu ne da de gandit ca in intreaga noastra istorie pana azi prea ne-am ucis cu usurinta conducatorii indiferent de gravitate si imprejurari? A fost politica lui Antonescu impotriva poporului roman? Patimile nu se vor opri nici in viitor cum nu s-au oprit pana acum. |
|
ninelu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Lugoj |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:37
|
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 10:32
BUNA DIMINEATA, TUTUROR ! AM REVENIT SI, INTRUCAT LA SUGESTIA LUI "D-POPIC" AM RECITIT COMENTARIUL "ANONIM" CARE DA TITLUL TEMEI PUSE IN DISCUTIE, IMI PERMIT SA-I RASPUND LUI "D-POPIC" : EU PERSONAL NU-L CONSIDER PE ANTONESCU NICI UN MARE TRADATOR DE TARA, DAR NICI UN MARE PATRIOT, CI DOAR UN OSTEAN DE GRAD INALT, COMANDANTUL ARMATEI ROMANE LA ACEA VREME DE RESTRISTE PENTRU ROMANIA, CARE A FOST NEVOIT SA IA HOTARARI OPERATIVE, NU INTOTDEAUNA SI CU REZULTATELE ASTEPTATE DE EL ! "ROMANI, TRECETI PRUTUL !" SUNA FOARTE PATRIOTIC DUPA 1940, DAR TREBUIA SA STIE SAU SA INTUIASCA CE VA GASI ARMATA ROMANA DINCOLO DE PRUT ! IAR IN RELATIA CU GERMANIA NAZISTA S-A DOVEDIT TERIBIL DE CREDUL ! DESI, DUPA 1943, SE STIA LA ORICE NIVEL POLITICO-MILITAR CA GERMANIA NAZISTA VA PIERDE RAZBOIUL, S-A ARATAT DISPUS SA CONTINUE ALIANTA CU GERMANIA NAZISTA, FAPT CARE - DESI NEDUS PANA LA CAPAT -, NE-A ADUS NUMAI PREJUDICII DUPA 1945 ! I-AM IMPINS PE NEMTI, ALATURI DE RUSIA, PANA IN CEHOSLOVACIA, DAR, IN FINAL, "CIREASA DE PE TORT" AU IMPARTIT-O DOAR MARILE PUTERI OCCIDENTALE, INCLUSIV RUSIA, NOI "CASTIGAND" PASIVUL RAZBOIULUI, ADICA DATORIILE ! A FOST UN COMANDANT DE ARMATA CARISMATIC, PUTERNIC SI ERUDIT, CUM NU AM AVUT ALTUL IN FRUNTEA ARMATEI ROMANE DUPA EL, DAR NU A FOST SA FIE CUM A CREZUT EL ! NU CRED CA AVEA DREPTUL, IN FATA PLUTONULUI DE EXECUTIE, SA ARUNCE ANATEMA ASUPRA POPORULUI ROMAN, CITANDU-L PE SCIPIO AFRICANU "POPOR ROMAN, POPOR INGRAT .....", CACI NU POPORUL IL EXECUTA, DAR DE PE URMA UNOR HOTARARI SI ACTIUNI ALE SALE, POPORUL ROMAN A AVUT DE SUFERIT APROAPE O JUMATATE DE SECOL ! FIE IERTAT SI ORIHNEASCA-SE IN PACE ! A AVUT CUI RASPUNDE - DUPA MOARTE - LA TOATE INTREBARILE !
DDR
|
|
goaaddict2003 55 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 13:33
Cred ca domnul ce a postat primul articol de aici a facut-o dupa ce a baut o cantitate destul de mare de alcool !!! Poate ceva rom, cum ii place Gaozarului de la Cotroceni !!!
|
|
jojondurant 148 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 21:56
Iti respect parerea MAMITZA,deoarece opiniile divergente sunt si intre istorici nu numai intre noi. Dar te intreb? A primit Polonia toate terenurile ocupate de catre URSS,dupa ce a fost decimata de catre Germania? Asa ca recompensa pentru impotrivirea in fata Germaniei? Nu.
Pe aliati i-au durut in CHUR(CHIIL) cand alcoolicul CHURCHILL a trasat Harta Europei de Est imbibat de votca Lui Stalin. Crezi ca Polonia nu a dat din rasputeri despagubiri de razboi URSS-ului? |
|
Elnada 54 mesaje Membru din: 1/11/2008 Oras: Focsani |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:15
Romani suntem cu totii si nu suntem mai prejos decat ceilalti locuitori ai planetei o dovedesc acei oameni deosebiti...ce cautati cu nasul in istorie cand interesul fiecaruia este azi si maine ???Ar trebui sa va fie rusine ca aveti doar de condamnat faptele altora . Uitati tot ce a insemnat si inseamna Bun Romania chiar daca reprezentantii de acum sunt de joasa spetza.Oare oamenii astia TE REPREZINTA direct PE tine , omul , pe tine ROMANUL ???Eu sunt mandra sa fiu romanca si nu conteaza ce natie sunt atat timp cat eu ca om Nu las loc reprosurilor.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:18
De la: Elnada, la data 2009-02-22 16:15:21Romani suntem cu totii si nu suntem mai prejos decat ceilalti locuitori ai planetei o dovedesc acei oameni deosebiti...ce cautati cu nasul in istorie cand interesul fiecaruia este azi si maine ???Ar trebui sa va fie rusine ca aveti doar de condamnat faptele altora . Uitati tot ce a insemnat si inseamna Bun Romania chiar daca reprezentantii de acum sunt de joasa spetza.Oare oamenii astia TE REPREZINTA direct PE tine , omul , pe tine ROMANUL ???Eu sunt mandra sa fiu romanca si nu conteaza ce natie sunt atat timp cat eu ca om Nu las loc reprosurilor.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:18
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:19
cand v-am spus eu ca ar trebui sa luati niste lectii de la generatia tanara?!
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:19
De la: goaaddict2003, la data 2009-02-13 13:33:32Cred ca domnul ce a postat primul articol de aici a facut-o dupa ce a baut o cantitate destul de mare de alcool !!! Poate ceva rom, cum ii place Gaozarului de la Cotroceni !!!
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:20
gaozarul ii trage piratereste mai nou cu whisky
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:47
De la: Elnada, la data 2009-02-22 16:15:21Romani suntem cu totii si nu suntem mai prejos decat ceilalti locuitori ai planetei o dovedesc acei oameni deosebiti...ce cautati cu nasul in istorie cand interesul fiecaruia este azi si maine ???Ar trebui sa va fie rusine ca aveti doar de condamnat faptele altora . Uitati tot ce a insemnat si inseamna Bun Romania chiar daca reprezentantii de acum sunt de joasa spetza.Oare oamenii astia TE REPREZINTA direct PE tine , omul , pe tine ROMANUL ???Eu sunt mandra sa fiu romanca si nu conteaza ce natie sunt atat timp cat eu ca om Nu las loc reprosurilor. Bravo fãtucã!!!! Ne-ar mai trebui vreo 20 de milioane , aºa ca ºi tine!!!!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 17:00
"Popor ingrant" - mai sa fie......exprsii noi in limba romana....pana ma dumiresc intrati pe www.schimbdeneveste.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 520 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 17:16
A respecta poporul care te-a adoptat este o notiune de bun-simt,de gratitudine. Ca etnic minoritar trebuie sa dovedesti ca meriti respectul majoritatii. Asta nu inseamna ca sa renunti la traditiile tale etnice,limba,cultura,alte obiceiuri dar nici sa ai pretentia de a fi mai favorizat. Cunoasterea istoriei,culturii,traditiilor majoritarilor ii va folosi minoritarului la o perfecta integrare,pana la identificare,pastradu-si traditiile si limba.
Din pacate toate natiunile au uscaturile lor care bulverseaza majoritatile si duc la conflicte,ura de rasa,discriminari. In sanul oricarei natiuni,etniile trebuie sa se respecte reciproc si sa-si merite respectul. |
|
tonybetony 35 mesaje Membru din: 5/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 18:38
nu prea am inteles ce vrei matale. nu ca as fi INGRANT , dar de asemenea specimene chiar ca ne putem lipsi.poate ai vrut sa spui : INGRAT sau IGNORANT.Care e subiectul de fapt ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 22:46
De la: 9am005919, la data 2009-03-05 18:38:57nu prea am inteles ce vrei matale. nu ca as fi INGRANT , dar de asemenea specimene chiar ca ne putem lipsi.poate ai vrut sa spui : INGRAT sau IGNORANT.Care e subiectul de fapt ? subiectul acestui topic este *maresalul antonescu*.... |
|
castinllia 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Reghin |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 13:53
romanii au ocupat doar o mica parte din teritoriul Daciei.nu au ajuns in moldova sau in maramures.
ei nu au civilizat pe daci ci i-au inrobit si au cautat sa-i extermine. limba romana are la origine limba daca, dar fiindca limba daca si cea latina au origini comune unii "inteligenti" considera ca limba romana ar avea la origine limba latina. Istoricii contemporani in mare parte niste soareci de biblioteca si niste plagiatori le e greu sa priceapa... merga ca oile pe carare unul dupa altul ..... Romanii au tinut sub ocupatie Malta 1000 de ani si nu le-au schimbat nici limba si nici fondul genetic. dar ,unii dintre noi romanii, considera ca a pupa in fund asasinii stramosilor nostri e un gest de profund patriotism si mandrie |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 14:19
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-05 22:46:55 Ai cam avut ghinion Joanna cu subiectul asta . .S-a inteles greu despre ce este vorba si s-a uitat repede . .Dupa mine maresalul Antonescu este un om al carui patriotism nu poate sa fie pus la indoiala de nimeni .Din pacate insa "iadul este pavat cu bune intentii" iar dansul a facut si greseli. .Principala greseala consta in politica sa fata de evrei .Aici insa este enorm de mult de discutat pro sau contra .Putem sa ne amintim de discutia maresalului cu Maniu in care a gratiat un grup de evrei ce trecusera" ilegal" frontiera din Transilvania cand Maniu i-a atras atentia ca de fapt Maresalul nu recunoaste acea frontiera .Putem sa discutam de faptul ca pogromul de la Iasi a fost facut cand Iasul era sub administratie germana>>>>Ion Antonescu: [...] [Dupã pogrom] eu m-am dus la Iaºi ºi am vorbit cu comandantul general german, pentru cã Iaºul era atuncea în zonã militarã germanã, acolo operau trupele germane ºi era ºi zona de front ºi tot Iaºul era ocupat de germani, de trupele care trebuiau sã treacã Prutul. ªi atuncea m-am dus la Iaºi ºi am vorbit cu generalul german ºi i-am spus: „Dacã se mai repetã acest lucru, dau telegramã Führerului ºi las comanda frontului”. ªi atunci, generalul german mi-a spus: „Vã asigur, domnule general, cã nu se va mai întâmpla”. [...] dar putem discuta si de faptul ca dupa anumiti istorici ordinul a fost dat de catre Maresalul Antonescu direct colonelului Lupu .Eu unul nu stiu exact care este adevarul asa ca il privesc pe Maresal ca pe un roman patriot care a facut greseli .(o alta greseala fiind amanarea intoarcerii armelor impotriva Germaniei cand razboiul era clar pierdut ). |
|
|
|

Oameni buni, nu sint deacord cu cei care vorbesc , chiar numai de rau poporul nostru, nu sintem nici mai buni ca altii dar nici mai rai. Apucati-va de munca serioasa , faceti lucru de calitate, nu te du sa te imbetzi, nu te du la femei usoare, fi un model , tu cel care birfesti poporul nostru, si nu mai scrieti atitea rautatzi de noi, eu sint mindru ca sint roman si nu neg acest lucru , am 10 ani de cind lucrez afara , am fost pe trei continente, asaca ...va rog , nu vorbiti rau de noi. Am intinit romani nascuti in Venezuekla, Argentina, Chile, Rusia, Canada, Australi si nici unul nu a vorbit poporul de rau , de ce tocmai noi cei de acsa facem acest lucru......
CATRE INITIATOAREA DISCUTIILOR PE TEMA SUS-MENTIONATA !
EU AS PREFERA SA NU "MA PUPI", MAI ALES CA NU PRICEP DECE " ...POPOR INGRANT !!!" ?! OARE NU STII CUM SE SCRIE INGRAT ? SAU AI VRUT SA SCRII "IGNORANT" ? ORICUM, NU AI DREPTATE ! POPORUL ROMAN NU ESTE INGRAT, NICI IGNORANT, NICI INTRIGANT ! POPORUL ROMAN ESTE HARNIC, DESTEPT, TRUDITOR, INVENTIV, DESCURCARET, RABDATOR, MULT PREA RABDATOR, CALD, PRIETENOS, OMENOS, DORNIC DE A INVATA SI MANDRU DE REALIZARILE SALE !
E DREPT, CU MII DE ANI IN URMA AM FI PUTUT FACE O ALEGERE, DOVEDITA ACUM CA INTELEAPTA : SA FI RAMAS IN TRIBURI !
EI, DA, ACEEA SOCIETATE FERICITA ! LACOMIA A VENIT ODATA CU CIVILIZATIA SI CUM NU VREM SA RENUNTAM LA PRIMA, TREBUIE SA O SUPORTAM SI PE A DOUA, ADICA LACOMIA, MINCIUNA, FARISEISMUL !
DAR UN LUCRU SA FIE CLAR : IN MILENIUL TREI AL OMENIRII , POPORUL ROMAN STIE SA-SI RECUNOASCA VALOAREA SI VALORILE AUTENTICE, SA-SI PRETUIASCA INAINTASII, TRADITIILE SI ELITELE, STIE CE REPREZINTA PE ACEST PAMANT, BINECUVANTAT DE DUMNEZEU, DAR, DE CELE MAI MULTE ORI, UITAT DE UNII CE SE GANDESC DOAR LA CAPATUIALA ! TOATE CELE BUNE, TUTUROR !
.S-a inteles greu despre ce este vorba si s-a uitat repede .
.Dupa mine maresalul Antonescu este un om al carui patriotism nu poate sa fie pus la indoiala de nimeni .Din pacate insa "iadul este pavat cu bune intentii" iar dansul a facut si greseli. .Principala greseala consta in politica sa fata de evrei .Aici insa este enorm de mult de discutat pro sau contra .Putem sa ne amintim de discutia maresalului cu Maniu in care a gratiat un grup de evrei ce trecusera" ilegal" frontiera din Transilvania cand Maniu i-a atras atentia ca de fapt Maresalul nu recunoaste acea frontiera .Putem sa discutam de faptul ca pogromul de la Iasi a fost facut cand Iasul era sub administratie germana>>>>