back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Popor roman,popor ingrant!!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:49

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-05 21:54:20nu vorbesc aiurea...sunt studenta la universitetea bucuresti,la facultatea de istorie...sectia istorie(mai exista in cadrul acelei facultati si sectii de istoria artei si relatii internationale)
la istoria antica a Romaniei am avut un profesor foarte bun....

Nu dispretuiesc pe nimeni, si eu am facut destula scoala, si istorie, dar istoria se scrie dupa interesele vremurilor. In ce priveste Orientul Mijlociu, iti recomand sa lasi cartile intr-o vacanta si sa dai o fuga pana acolo - sa vezi ce au lasat romanii in urma. Si sa nu uitam cati istorici am vazut la TV care ne-au spus baliverne, in functie de interesele pe care le serveau. Mai exista asociatii de istorici care au descoperit niste chestii uimitoare despre Dacia, despre traci, se intalnesc anual intr-o formatie internationala in strainatate, dar nu am vazut nimic in Ro. Asa ca..... eu am invatat ca nimic nu e batut in cuie, ca oricand poate aparea ceva ce te poate uimi. Moderatie deci, fiecare poate sa isi spuna parerea ca nu e bai.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 15:10

Oameni buni, nu sint deacord cu cei care vorbesc , chiar numai de rau poporul nostru, nu sintem nici mai buni ca altii dar nici mai rai. Apucati-va de munca serioasa , faceti lucru de calitate, nu te du sa te imbetzi, nu te du la femei usoare, fi un model , tu cel care birfesti poporul nostru, si nu mai scrieti atitea rautatzi de noi, eu sint mindru ca sint roman si nu neg acest lucru , am 10 ani de cind lucrez afara , am fost pe trei continente, asaca ...va rog , nu vorbiti rau de noi. Am intinit romani nascuti in Venezuekla, Argentina, Chile, Rusia, Canada, Australi si nici unul nu a vorbit poporul de rau , de ce tocmai noi cei de acsa facem acest lucru......

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:24

De la: iuri_blioju, la data 2009-01-21 15:10:48 Oameni buni, nu sint deacord cu cei care vorbesc , chiar numai de rau poporul nostru, nu sintem nici mai buni ca altii dar nici mai rai. Apucati-va de munca serioasa , faceti lucru de calitate, nu te du sa te imbetzi, nu te du la femei usoare, fi un model , tu cel care birfesti poporul nostru, si nu mai scrieti atitea rautatzi de noi, eu sint mindru ca sint roman si nu neg acest lucru , am 10 ani de cind lucrez afara , am fost pe trei continente, asaca ...va rog , nu vorbiti rau de noi. Am intinit romani nascuti in Venezuekla, Argentina, Chile, Rusia, Canada, Australi si nici unul nu a vorbit poporul de rau , de ce tocmai noi cei de acsa facem acest lucru......

si eu mi-as dori mult sa fiu mandra k sunt romanca....si eram inainte sa-mi dau seama de unele lucruri....
romanii ar trebui sa se schimbe....suntem pe primul loc in lume k numar de avorturi....popor criminal...nu e posibil asa ceva...dak un strain aude acest lucru iti dai seama ce o sa creada despre Romania....???
cum spuneam eu ma pricep la istorie...stiu k romanii nu au dus razboaie de cucerire...in mare parte razboaiele lor au fost doar pentru aparare....popor pasnic si ospitalier....!!!
nu inteleg de ce acum am declarat raboi propriilor copii...ei vor fii viitorul tarii asteia!!!...in ei trebuie sa avem incredere...distrugandu-i pe ei distrugem romania....sporul natural e negativ...in maxim 100 de ani romanii vor disparea de tot din istorie prin autoexterminare...la ce popor din lume s-a mai intamplat asa ceva?....
oare vom lasa k poporul roman sa dispara treptat?...vom permite acest lucru?
trebuie sa ne trezim cu totii.....sa nu lasam sa dispara Romania!!!...ar fii mare pakt....!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:28

De la: iuri_blioju, la data 2009-01-21 15:10:48 Oameni buni, nu sint deacord cu cei care vorbesc , chiar numai de rau poporul nostru, nu sintem nici mai buni ca altii dar nici mai rai. Apucati-va de munca serioasa , faceti lucru de calitate, nu te du sa te imbetzi, nu te du la femei usoare, fi un model , tu cel care birfesti poporul nostru, si nu mai scrieti atitea rautatzi de noi, eu sint mindru ca sint roman si nu neg acest lucru , am 10 ani de cind lucrez afara , am fost pe trei continente, asaca ...va rog , nu vorbiti rau de noi. Am intinit romani nascuti in Venezuekla, Argentina, Chile, Rusia, Canada, Australi si nici unul nu a vorbit poporul de rau , de ce tocmai noi cei de acsa facem acest lucru......

Foarte just ceea ce ai scris !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:56

„Neamurile au un destin ascuns în Dumnezeu. Când îºi urmeazã destinul, au apãrarea lui Dumnezeu. Când ºi-l trãdeazã, sã se gãteascã de pedeapsã!”
( Pr. Arsenie Boca)

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:34

Hai noroc

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:44

Antonescu ar fi fost criminal dac-ar fi ucis un om,doi,trei....El este un erou,a ucis cateva sute de mii...

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:51

De la: bordura, la data 2008-11-24 23:57:52 SA NU UITAM CA NE TRAGEM DIN;

Daci- UN POPOR DE BETIVI

ROMANI - UN POPOER DE CURVARI

Pleiada de HOTI ai POPOARELOR NOMADE

SE VEDE DUPA PRESEDINTE si PARLAMENT

AI MARE DREPTATE CRED CA AM MOSTENIT CAM TOT CE ERA PROST DE LA TOTI.
DESTEAPTA-TE ROMANE! DAR CUM SA TE DESTEPTI DACA NU STII ALTFEL?????/

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 23:22

joanna the black... a te pricepe la istorie nu inseamna "gloria 2 citirii unui simplu tratat. ma uimesc greselile tale gramaticale. sunt convins ca intai ar fi trebuit sa inveti sa scrii corect si apoi sa te ocupi de originile romanilor...

hai sa iti spun cateva "secrete" Polichinelle-ice. a-ti insusi punctele de vedere ale unora sau altora nu inseamna ca STII ce s-a intamplat atunci. cum spunea si altcineva mai sus, istoria e scrisa de mai marii vremurilor. cu siguranta gradul de obiectivitate este invers proportional cu interesele respectivului. ar trebui sa tii cont de pozitia geografica a tarii noastre, aflata la granitza atator imperii. marile puteri ne-au tratat ca pe un popor "tampon" in realizarea propriilor interese. si totusi, ne-am vazut de latinitatea noastra. momentan scriu din Argentina, din Buenos Aires mai exact. am cunoscut un roman aici, plecat imediat dupa revolutie. desi nu a spus nimic in acest sens, vedeam cum ii e dor de Romania. it recomand si tie sa iesi din "cercul stramt, intunecat si rece" in care te invarti, sa dai o fuga din Austalia pana in Canada via Africa si Asia, sa incerci sa intelegi SI celelalte popoare atat cat se poate, si, macar prin comparatie, sa le judeci gradul de "dezvoltare" (am pus ghilimelele tocmai ptr a semnifica dubiile pe care le am fatza aceasta asa zis evolutie..) si mai apoi sa vii sa dai in romani.

problema avortului este mult mai delicata decat strict punctul de vedere al unei femei care doar ce a recurs la aceasta practica si, datorita efectelor pe plan psihologic, se apuca sa "arunce cu pietre" in stanga si in dreapta. crezi ca un copil nedorit si mai ales care sa nu poata avea accea la un mediu familial sanatos, este o solutie? uita-te pe strazi, sau prin orfelinate, si vei vedea cati nefericiti sunt. a, sau la tine NUMAI numarul lor conteaza?

esti femeie si poate ar trebui sa intelegi aceste aspecte mai bine decat mine.

ai grija de tine... si lasa-i pe romani in pace, nu vor piere ei asa usor...

btw, "popor ingrant" este combinatia intre ignorant si ingrat sau...

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 01:48

De la: nicksone, la data 2009-01-31 23:22:06joanna the black... a te pricepe la istorie nu inseamna "gloria 2 citirii unui simplu tratat. ma uimesc greselile tale gramaticale. sunt convins ca intai ar fi trebuit sa inveti sa scrii corect si apoi sa te ocupi de originile romanilor...
hai sa iti spun cateva "secrete" Polichinelle-ice. a-ti insusi punctele de vedere ale unora sau altora nu inseamna ca STII ce s-a intamplat atunci. cum spunea si altcineva mai sus, istoria e scrisa de mai marii vremurilor. cu siguranta gradul de obiectivitate este invers proportional cu interesele respectivului. ar trebui sa tii cont de pozitia geografica a tarii noastre, aflata la granitza atator imperii. marile puteri ne-au tratat ca pe un popor "tampon" in realizarea propriilor interese. si totusi, ne-am vazut de latinitatea noastra. momentan scriu din Argentina, din Buenos Aires mai exact. am cunoscut un roman aici, plecat imediat dupa revolutie. desi nu a spus nimic in acest sens, vedeam cum ii e dor de Romania. it recomand si tie sa iesi din "cercul stramt, intunecat si rece" in care te invarti, sa dai o fuga din Austalia pana in Canada via Africa si Asia, sa incerci sa intelegi SI celelalte popoare atat cat se poate, si, macar prin comparatie, sa le judeci gradul de "dezvoltare" (am pus ghilimelele tocmai ptr a semnifica dubiile pe care le am fatza aceasta asa zis evolutie..) si mai apoi sa vii sa dai in romani.
problema avortului este mult mai delicata decat strict punctul de vedere al unei femei care doar ce a recurs la aceasta practica si, datorita efectelor pe plan psihologic, se apuca sa "arunce cu pietre" in stanga si in dreapta. crezi ca un copil nedorit si mai ales care sa nu poata avea accea la un mediu familial sanatos, este o solutie? uita-te pe strazi, sau prin orfelinate, si vei vedea cati nefericiti sunt. a, sau la tine NUMAI numarul lor conteaza?

1)stai linistit in ce priveste greselile gramaticale....le ai si tu pe ale tale!!!
2)am incredere in cei kr au scris tratatul academiei....ti-as recomanda sa te mai uiti si tu prin el....din cand in cand......
3)femeile kr avorteaza distrug viitorul romaniei...acest viitor se afla exact in acei *embrioni*....in romania mortalitatea este mult mai mare decat natalitatea...se preconizeaza k in maxim o suta de ani poporul roman va disparea...cum? ...prin autoexterminare....
4)a tine la romania inseamna a o privi critic.....romanii trebuie atentionati atunci cand gresesc si laudati atunci cand merita....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 01:51

De la: crist_che, la data 2009-01-31 00:44:18Antonescu ar fi fost criminal dac-ar fi ucis un om,doi,trei....El este un erou,a ucis cateva sute de mii...

si dak in loc de antonescu romania ar fii fost condusa de(???)......si ar fii luptat impotriva nemtilor de la inceput....tu crezi k ar fii murit mai putini oameni?

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 03:32

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 01:51:05
De la: crist_che, la data 2009-01-31 00:44:18Antonescu ar fi fost criminal dac-ar fi ucis un om,doi,trei....El este un erou,a ucis cateva sute de mii...

si dak in loc de antonescu romania ar fii fost condusa de(???)......si ar fii luptat impotriva nemtilor de la inceput....tu crezi k ar fii murit mai putini oameni?
Nu,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ridicam in slavi niste ticalosi,indiferent de numele pe care-l poarta!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:05

De la: crist_che, la data 2009-02-01 03:32:30

Nu,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ridicam in slavi niste ticalosi,indiferent de numele pe care-l poarta!

si ce ar fii trebuit sa faca?....unde consideri tu k antonescu a gresit si de ce?
sa se opreasaca dupa ce a eliberat basarabia?
crezi k mai avea cum?
e adevarat ceea ce spui...in razboaiele lui au murit sute de mii de oameni....insa romania nu putea ramane in neutralitate....trebuia sa intre in raboi....teritoriile pierdute in 1940 trebuiau recuperate si nu se putea altfel decat luptand....
razboiul nu putea fii evitat.....
eu nu consider k dak antonescu ar fii decis k romania sa lupte impotriva puterilor axei pierderile umane pe kr le-ar fii avut ar fii fost mai mici....
insa...tu ce consideri?

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:43

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 12:05:55
De la: crist_che, la data 2009-02-01 03:32:30

si ce ar fii trebuit sa faca?....unde consideri tu k antonescu a gresit si de ce?
sa se opreasaca dupa ce a eliberat basarabia?
crezi k mai avea cum?
e adevarat ceea ce spui...in razboaiele lui au murit sute de mii de oameni....insa romania nu putea ramane in neutralitate....trebuia sa intre in raboi....teritoriile pierdute in 1940 trebuiau recuperate si nu se putea altfel decat luptand....
razboiul nu putea fii evitat.....
eu nu consider k dak antonescu ar fii decis k romania sa lupte impotriva puterilor axei pierderile umane pe kr le-ar fii avut ar fii fost mai mici....
insa...tu ce consideri?
Antonescu,ca si Hitler,i-a rugat frumos pe evreii din Iasi sa plece!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:45

Una-i razboiul pentru Basarabia si Bucovina si alta-i pogromul!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:10

in primul rand antonescu nu a fost antisemit...a incercat sa faca orice pentru a-i salva pe evrei....romania a fost singura tara dintre cele aliate axei in care solutia finala NU s-a aplicat...(recomand si un roman foarte bun pentru aceasta tema....marin preda *delirul*)...
hai sa comparam situatia din germania anilor 40 cu situatia romaniei de acum....dak tiganii s-ar inmulti peste masura si ar face in permaneta rau romanilor...dak pur si simplu nu am mai putea trai din cauza lor.....si cineva s-ar gasi sa le ofere un teritoriu undeva,iar ei nu ar vrea sa plece noi ce ar trebui sa facem?
1) sa asteptam in liniste sa ne omoare,talhareasca,violeze etc...
2) sa-i deportam cu forta in acel spatiu creat pentru ei....

uitati si un copy-paste si o sa va rog sa-l cititi...veti afla multe....vorbim apoi...

Etimologic, cuvantul Holocaust, provine din limba greaca: Holoskaustos sau Holokauton, Holos inseamna intreg; Kaustos sau Kautos inseamna ardere, adica ardere totala. Vechea semnificatie a Holocaustului indica:
a) - sacrificiu oferit zeilor prin arderea totala a obiectului sacrificat.
b) - o distrugere completa a populatiei si a animalelor.
c) - o distrugere masiva, totala.

Ulterior, semnificatia Holocaustului s’a extins cuprinzand categorii ca pogromuri, genocid, exterminarea unei rase… Astazi, Holocaustul este identificat cu tragedia suferita de evrei in cel de-al II-lea Razboi Mondial; specific, in uciderea a peste 6 milioane de evrei in lagarele de concentrare germane afate pe teritoriul polonez: Auschwitz, Treblinka etc. Cifra de 6 milioane de evrei arsi in crematoriile naziste a fost avansata de catre diversele “birouri” si “centre” de studii in majoritate evreiesti, ale Holocaustului. Cifra enorma de 6 milioane a fost contestata de diversi istorici si cercetatori ai fenomenelor celui de-al II-lea Razboi Mondial. Insa foarte repede, legi speciale au fost “adoptate” in majoritatea tarilor vestice din Europa precum si in St. Unite si Canada, legi care fac un criminal din cel ce contesta veridicitatea Holocaustului. Recent, un profesor pe nume Ernst Zundel, a fost condamnat la 15 luni de inchisoare de catre un tribunal din Canada pentru crima de a fi scris o carte intitulata “Holocaust, cea mai mare contrafacere a tuturor timpurilor”. In aceasta carte, prof. Zundel originar din Germania, sustine ca nu a existat nici un pogrom de ucidere sistematica a evreilor in masa dupa cum n’a existat nici o gazare urmata de ardere a celor 6 milioane de evrei, in contradictie cu faptele stabilite de catre “centrele” de studii evreiesti.

Cartea prof. Zundel nu face insa obiectul articolului nostru. Un lucru ramane insa clar: nimic nu este stabilit odata pentru totdeauna. Traim intr’o epoca a relativismului, in care ceea ce pãrea adevarat ieri este dovedit ca fals astazi. Istoria nu face nici ea exceptie.

In cazul Romaniei regula pare inversata. Ceea ce pãrea adevarat ieri se incearca a se dovedi fals astazi. De exemplu, astazi diversele “centre” de studii evreiesti incearca sa acrediteze ideia cã în Romania dinaintea si in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial ar fi existat un holocaust evreiesc [in miniatura cu cel din Germania] ce ar fi consemnat aproximativ 400.000 de evrei dupa unii, 600.000 dupa altii. Cifrele sunt in evidenta contradictie cu datele oficiale ale anchetelor guvernamentale din acele timpuri.

Iata ce gasim in “Encyclopedia Iudaica Jerusalem” la pagina 1472: “Garda de Fier tinea conferinte si demonstratii studentesti deseori acompaniate de razmerite anti-evreiesti in care distrugeau sinagoge, magazine si ziare evreiesti ca in Oradea-Mare si Cluj [1922] si in Timisoara [1938] … In perioada Iunie-Septembrie 1940 Garda de Fier reconciliata cu regele Carol al II-lea, a comis masacre impotriva evreilor in special in Moldova. La 6 Septembrie 1940, Garda de Fier proclama Statul National-Legionar impreuna cu Ion Antonescu. Imediat au fost promulgate legi pentru eliminarea evreilor din viata politica, culturala si economica a Romaniei. Telul final al Garzii de Fier era deportarea tuturor evreilor [N.R. -deportare deci, nu ucidere]. O lupta pentru putere a dus la rebeliunea legionara din 19-20 Ianuarie 1941, in care au fost ucisi 120 de evrei in Bucuresti si cca. 30 de alti evrei in provincie [in special in Ploiesti si Constanta]. Rebeliunea a fost inabusita si Conducatorul miscarii legionare Horia Sima impreuna cu alti lideri legionari s’au refugiat in strainatate. Odata cu izbucnirea razboiului contra Rusiei Sovietice [Iunie 1941], fortele germane impreuna cu politia antonesciana la care s’au alaturat elemente ale Garzii de Feir au comis atacuri impotriva evreilor ca Pogromul de la Iasi [29 Iunie 1941] si “trenurile mortii”, si alte atacuri in Moldova soldate cu 7.500-10.000 de victime”.

Deci sã recapitulãm:

In timpul rebeliunii, legionarii au ucis 120 de evrei in Bucuresti si 30 de alti evrei in provincie. Totalul “pogromului” dela Iasi, “trenurile mortii”, etc. s’au soldat cu 7.500-10.000 de victme. Adunând ajungem la cifra maxima de 10.150 de evrei, victime ale Holocaustului in Romania. Cifra este data de catre “centrele” evreiesti de studii de atunci.

Dupa cifrele oficiale ale guvernului Antonescu, care nici el nu putea fi banuit de iubire fata de legionari, rebeliunea s’a incheiat cu 416 morti, 370 in Bucuresti si 46 in provincie, din care 120 erau evrei. In perioada 6 Septembrie 1940 si 20 Ianuarie 1941, tot dupa datele guvernului Antonescu, legionarii au facut 73 de victime in majoritate formate de grupul celor detinuti la Jilava pentru crimele comise contra tineretului tãrii. Niciunul nu era evreu. Nu putem decat sa constatam discrepanta chiar in cifrele de atunci maximum 10.150 de evrei, si enorma cifra maxima de 600.000 de evrei prezentata astazi de catre forurile evreiesti mondiale.

Analizand statisticile prezentate, un fapt se desprinde cu claritate: Miscarea Legionarã, vânatã de regele Carol al II-lea (click aici pentru a afla de ce) pâna in Septembrie 1940 si de generalul Antonescu dupa Ianuarie 1941 este scoasa din cauza. Ramane deci singura imputatie de ucidere a 120 de evrei in timpul rebeliunii declansate de generalul Antonescu. Desigur, victime au fost [416 morti], dar acesta este pretul platit cand doua forte se confrunta armat. Gloantele nu selecteaza pe cei ce se afla pe strazi in timpul unui conflict. Dovada: au murit de 4 ori mai multi crestini decat evrei. Si daca mai adaugam si faptul ca la acea data atat Basarabia cat si Ardealul de Nord nu mai erau sub jurisdictia Romaniei, credem ca afirmatiile celor ce arata ca in Romania ar fi existat un Holocaust al evreilor ce ar fi devorat circa 600.000 de evrei sunt marcate nu numai de exagerari arbitrare si iresponsabie, dar si de o falsitate ce raneste adanc sensibilitatea poporului roman în sânul cãruia comunitatea evreiasca a avut si are o pozitie privilegiata unica in intreaga lume. Notiunea de Holocaust indeamna la respect si compasiune fata de victime, la repulsie si oroare fata de calai si la hotarîrea de a lupta pentru ca asemenea lucruri sa nu se mai repete. Avem in fata Holocaustul crestin comis de catre Comunismul International care a devorat pana acum peste 140 de milioane de victime si continua sa ucida in ritm accelerat nu numai crestini dar si musulmani, budhisti, mozaici…

140 de milioane oferite pe altarul Satanei spre arderea totala. In acest context, motivul refuzului Presedintelui R. Reagan de a vizita fostul lagar german din Dachau ar trebui sa dea serios de gandit celor ce incearca sa foloseasca tragedia umana in scopuri speculative. Problema actuala este una de supravietuire a fiintei umane. Este nevoie de un efort urias, comun, al tuturor natiunilor spre a distruge Comunismul International. Prezentarea denaturata a adevarului nu ajuta aceasta cauza. Problema “Holocaustului evreiesc” in Romania va ramane deschisa tuturor cititorilor nostri de la care asteptam date documentate spre o eventuala publicare.

de Aurel Lupescu

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:52

Tu poti sa crezi toate balivernele precum ca Antonescu n-ar fi avut nici o legatura cu pogromul de la Iasi....Bunicul meu din pratea mamei a facut niste excursii(1941-1942)prin Odessa,Sevastopol si ne mai povestea si noua cate ceva din faptele de vitejie pe care le facea armata romana impotriva evreilor...Imi pare rau ca nu mai traieste,l-as fi intrebat mai amanuntit ce si cum.Oricum acolo romanii au ucis in jur de15.000- 20.000 de evrei ca represalii dupa nu stiu ce atentat asupra unor ofiteri romani.Pe strazile odessei erau ridicate spanzuratori,nu pentru rusnaci,ci pentru evrei!Cred ca nu Garda de fier a comis atrocitati la Odessa!Nu-ti pot da prea multe detalii,nu stau acum sa caut...iti spun ceea ce stiu din sursa sigura!O sa caut,sa vad si ce spune Lupescu asta!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:57

De la: crist_che, la data 2009-02-01 14:52:56Tu poti sa crezi toate balivernele precum ca Antonescu n-ar fi avut nici o legatura cu pogromul de la Iasi....Bunicul meu din pratea mamei a facut niste excursii(1941-1942)prin Odessa,Sevastopol si ne mai povestea si noua cate ceva din faptele de vitejie pe care le facea armata romana impotriva evreilor...Imi pare rau ca nu mai traieste,l-as fi intrebat mai amanuntit ce si cum.Oricum acolo romanii au ucis in jur de15.000- 20.000 de evrei ca represalii dupa nu stiu ce atentat asupra unor ofiteri romani.Pe strazile odessei erau ridicate spanzuratori,nu pentru rusnaci,ci pentru evrei!Cred ca nu Garda de fier a comis atrocitati la Odessa!Nu-ti pot da prea multe detalii,nu stau acum sa caut...iti spun ceea ce stiu din sursa sigura!O sa caut,sa vad si ce spune Lupescu asta!

am gasit acum pe internet ceva interesant...legat de libertatea de exprimare kr exista in romania...
legea 107/2006 incrimineazã penal negarea în public a Holocaustului ori a efectelor acestuia...
deci...nu ai voie sa spui ce crezi cu adevarat despre evrei si holocaust....e interzis prin lege!! ori spui ce spune toata lumea ori taci...nu are nimeni voie sa aiba o alta parere....
ma intreb...oare cui foloseste o asemenea lege?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:01

sunt foarte uimita...park am fii pe vremea comunismului...
auzi...cik se pedepseste penal.....
unde e oare libertatea de exprimare?.....
cik acum e deocratie....nu te mai inchide nimeni pentru k gandesti intr-un anume fel.....e libertate...poti spune orice atat timp ca aduci argumente......
vrajala!!!!.....atat timp cat nu crezi asa cum iti dicteaza unii poti fii inchis....nu ai voie sa gandesti....nu ai voie sa ai o opinie personala.....!!!

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:05

Asta demonstreaza ca evreii si-a intins tentaculele si in Romania si ca de fapt ei conduc lumea.....ROMANIA TREZESTE_TE....

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:30

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 15:01:36sunt foarte uimita...park am fii pe vremea comunismului...
cik acum e deocratie....nu te mai inchide nimeni pentru k gandesti intr-un anume fel.....e libertate...poti spune orice atat timp ca aduci argumente......
vrajala!!!!.....atat timp cat nu crezi asa cum iti dicteaza unii poti fii inchis....nu ai voie sa gandesti....nu ai voie sa ai o opinie personala.....!!!
Legea asta-i o tampenie,intr-o oarecare masura...In ceea ce priveste democratia,ia-ti gandul,unde crezi ca exista intr-adevar democratie?

juliette_nazomer

8 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 15:47

jidovii au facut asa ca sa impovareze Romania si se pare ca este o ordonnanat prin care Romnaia este obligata sa plateasca anual o suma imensa pentru acesti paraziti de ovrei. Nu uitati ca ei l-au ucis pe Eminescu facndu-l bolnav de "sifilis" (nu etse adevarat ) ca sa-l intoxice cu mercur. Iata cum lucreaza ovreii : otravesc oamenii. Ce sa- intamplat in Gaza este strigatoir la cer. Eu va invit sa cercetati talmudul babilonian care este biblia ovreilor. Acolo veti constata ca hahamii sinagogilor le interzice sa modifice talmudul, dar daca vor modifica Biblia nu ar fi nici o creima. Sa vedem ce inseamna "puirim" (termen din talmudul jidoivesc): sacrificarea crestinilor, adica uciderea lor care trebuie sa se faca in chinuri groaznice. Hahamul blestemat se duce in taina in sinagoga si pregateste conservarea sangelui. Mai departe: azima este o combinatie dintre faina si sange de crestin. Cand se casatoresc doua persoane, acestea nu mananca cu o zi inainte si hahamul le da sa manince cate un ou peste acre presara un prah. Acest praf este obtinut dintr-o carpa imbibata in sangele crestinesc care apoi etse arsa. Mai vreti ceva? Sunt niste criminali care vor sa puna gheara pe Romania. De la ei vine sodomia, incestul si abuzarea sexuala a copiilor. Practicile acestea le-au preluat si preoti de-ai nostrii care au tyrecut la masonerie.

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 16:10

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 15:01:36sunt foarte uimita...park am fii pe vremea comunismului...
.................................. Uuurrrraaaa! Am aflat ca se mai poate discuta despre ce s-a petrecut in...Felicitari ioana dark 2007!!!....Pana la urma ,mai devreme sau mai taeziu,ADEVARUL va iesii la suprafata....Cand?N-are importanta....

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 05:02

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-01 01:48:00
De la: nicksone, la data 2009-01-31 23:22:06joanna the black... a te pricepe la istorie nu inseamna "gloria 2 citirii unui simplu tratat. ma uimesc greselile tale gramaticale. sunt convins ca intai ar fi trebuit sa inveti sa scrii corect si apoi sa te ocupi de originile romanilor...

1)stai linistit in ce priveste greselile gramaticale....le ai si tu pe ale tale!!!

2)am incredere in cei kr au scris tratatul academiei....ti-as recomanda sa te mai uiti si tu prin el....din cand in cand......

3)femeile kr avorteaza distrug viitorul romaniei...acest viitor se afla exact in acei *embrioni*....in romania mortalitatea este mult mai mare decat natalitatea...se preconizeaza k in maxim o suta de ani poporul roman va disparea...cum? ...prin autoexterminare....

4)a tine la romania inseamna a o privi critic.....romanii trebuie atentionati atunci cand gresesc si laudati atunci cand merita....

"incredere in cei care au scris tratatul..." esti atat de sigura ca au urmarit NUMAI buna ta informare? pff, dau acum fuga sa ma uit la profilul tau, poate voi intelege mai bine gradu-ti de naivitate...

femeile au avortat de cand lumea. poate esti prea mica ptr a avea cunostintza de tragediile de vremea Ceausescului, cand avortul era interzis si totusi era nevoie de el. apropo, 4 3 2 , filmul, nu iti spune chiar nimic??

consider ca o natiune nu ramane MARE datorita numarului de locuitori. o natiune moare atunci cand fii ei isi intorc fatza de la cultura, de la stiinta. o natiune moare cand accepta spalarea creierelor de catre McDonalds-uri fin ajustate cu E-uri, moare cand toata avutia ajunge sa fie concentrata in mana familiilor bogate, moare cand cei ce ar avea de spus ceva, nu mai pot din cauza, hai sa iti fac pe plac, chiar a legilor...

Romania are defectele ei, insa, poate nu esti la curent cu ultima statistica, dar natalitatea in Romania a crescut, fie si ca urmare a cresterii, mult prea mici e adevarat, a nivelului de trai. dorinta romanilor de a se casatori si implicit inmulti nu a murit, stai linistita. poate se va termina cu copiatul mizeriilor americane si ne vom intoarce cu fatza catre cei de langa noi, incetand sa mai cautam solutii in ograda altora. trebuie sa ajungem in sfarsit sa intelegem corect ce inseamna libertatea. si ca un punct de extrem unde s-a ajuns cu perceptia gresita a acesteia, iti recomand inca un film, Idiocracy. e mai simplu de procurat decat sa ne desfasuram aici bibliografiile bantuite de-a lungul anilor. nu uita, te rog, ca secretul comunicarii nu este "spusul", si asigurarea ca interlocutorul te-a inteles. sunt convins ca tratatele, conventiile, si alte baliverne scoase de anumiti indivizi ptr a-si justifica existenta, sunt folositoare pana la un punct. dincolo de el, intervine individul cu propria-i perceptie, si daca hrana oferita il induce pe cai gresite, fireste ca inseamna ca evreii au reusit sa ne/ii manipuleze din nou... ptr ca asta fac evreii, exploateaza "gauri de securitate", erori legislative, naivitatea oamenilor, si, mai ales, se simt in largul lor in mediile corupte...

am mai postat pe aceasta tema, si reiau un pic aici, faptul ca un prim-ministru israelian al anilor 60 a spus, in public,ca evreii sunt singura rasa superioara de pe aceasta planeta si ca toti ceilalti trebuie adusi la stadiul de "stergatori de pantofi". poate ca nu stiai, insa elita evreiasca nu se da inapoi nici de la a omori evrei. asa ca, ar fi bine sa mai studiezi "tratatele" cu care te intalnesti si sa observi, dincolo de ele, adevaratul lor inteles si rost.

nu vreau sa crezi ca am ceva personal cu tine. insa aproape ca ma deranjeaza sa vad un om evident inteligent care se acopera atat de mult cu ideile altora. Joanna, te rog, vreau mai multa originalitate, vreau opiniile tale, personale, nu ale altora. si atunci sa te tii dialog

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 07:16

Iohana... ti-am vazut profilul. damn, la 20 de ani e aproape firesc sa crezi in gogosile unora si altora. de asemenea, e oarecum nejustificata inaltimea de la care tinzi sa le vorbesti celorlalti. si atunci, permite-mi sa imi retrag toate posturile de pe acest subiect, in asteptarea unor vremuri mai bune, cand vei termina de vizitat expunerile unora si altora si sa iti formezi o parere personala.
mai mult, uite ca nu renunt si iti mai recomand un film, cu f multe mesaje care ti-ar putea face bine: Good Will Hunting... atentie la dialogul dintre Robin Williams si Mat Damon, cand in final, Robin si-a iesit din fire si a inceput sa spuna ce gandeste cu adevarat despre Mat
mult succes in tot ce faci si nu uita ca experienta reprezinta ceea ce ramane dupa ce ai trecut prin diferitele intamplari de-a lungul vietii...

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 08:19

:sml-confused0006"........:experienta vietii iti da profunzime in adevar....".............Este clar ca este o afirmatie ce nu respecta adevarul.Adevarul se lipeste de cel ce stie sa gandeasca.Pe acest pamant omul nu traieste mai mult de ....ani.Cum sa afle adevarul daca nu pune mana pe carti si studiaza?Ca trage concluzii care nu sunt de aceeasi parte cu parerea unuia nu inseamna ca n-a trait destul....Nu varsta ci altceva ...ceva ce se apropie de dar nascut pe care nu-l are oricine.Ioana... il are ....Ma bucur ca am avut ocazia sa constat ca in randurile tinerilor de azi se afla asemenea valori...Ar trebui sa explic cum ca ce sustine astazi se concretiza in urma cu 7o- de ani cu date proaspete,stiute de toata lumea ,atunci.Am mai spus-o:Adevarul ,indiferent de timp va iesi la iveala. Ca o face tineretea-este urmarea ...normalului.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 12:20

domnule nicksone....
1) probablil nu sunteti istoric si deci habar nu aveti cum s-a scris tratatul academiei....nu stiti in ce consta munca unui istoric(care a ajuns la statutul de academician).....si atunci vi se pare foarte usor sa criticati aiurea....e ca si cum v-as spune eu k nu sunteti bun in meseria pe care o faceti desi habar nu am cu ce va ocupati.....acei academicieni au dus o munca de ani de zile de cautare in arhive a diverselor documente ...acele documente au fost privite critic...si asfel a fost scris un tratat pe baza lor....
in plus...tratatul de istorie a romanilor are un stil accesibil oricui...nu e deloc greoi sau plictisitor.....
2) nu ati intrat pe topicul despre avort sa vedeti parerile mele....mi se face scarba cand aud vorbindu-se de necesitatea de a avorta pe vremea comunistilor(cand oricine avea asigurat un serviciu,un salariu decent si o casa....cand nu punea problema k nu exista bani pentru cresterea copiilor)....
sa va mai dau un caz....in polonia avortul este interzis....stiti de ce?....fiindk au existat manifestatii ample ale oamneilor kr cereau acest lucru.....
romania e pe primul loc in lume k numar de bebelusi ucisi anual...din 1989 si pana acum au fost ucisi 16 milioane de copilasi....stiti cum numesc eu acest lucru?.....masacru,genocid....
nu stiu unde ati vazut k natalitatea in romania e in crestere.....e o minciuna...
tohmai prin faptul k tin foarte tare la acest popor incerc sa trag niste semnale de alarma....e vorba de milioane de bebelusi ucisi....
ink ceva...v-ati intrebat vreodata dak nu cumva si dumneavoatra traiti doar datorita acelui decret dat de ceausescu pe kr il blamati asa mult?....am vazut si filmul 4 3 2....si mi s-a facut sila....
3) nu as spune pe un topic decat lucruri in care cred....
4) nu exista om mai usor manipulabil decat cel kr considera k el NU poate fi manipulat.....
5) numai bine!!!

boamfa_ion

86 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 12:21

in primul rand se zice ingrat nu ingrant
mai multe vedeti in cazul Ion Antonescu

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 14:26

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-02 12:20:37domnule nicksone....
1) probablil nu sunteti istoric si deci habar nu aveti cum s-a scris tratatul academiei....nu stiti in ce consta munca unui istoric(care a ajuns la statutul de academician).....si atunci vi se pare foarte usor sa criticati aiurea....e ca si cum v-as spune eu k nu sunteti bun in meseria pe care o faceti desi habar nu am cu ce va ocupati.....acei academicieni au dus o munca de ani de zile de cautare in arhive a diverselor documente ...acele documente au fost privite critic...si asfel a fost scris un tratat pe baza lor....
in plus...tratatul de istorie a romanilor are un stil accesibil oricui...nu e deloc greoi sau plictisitor.....
2) nu ati intrat pe topicul despre avort sa vedeti parerile mele....mi se face scarba cand aud vorbindu-se de necesitatea de a avorta pe vremea comunistilor(cand oricine avea asigurat un serviciu,un salariu decent si o casa....cand nu punea problema k nu exista bani pentru cresterea copiilor)....
sa va mai dau un caz....in polonia avortul este interzis....stiti de ce?....fiindk au existat manifestatii ample ale oamneilor kr cereau acest lucru.....
romania e pe primul loc in lume k numar de bebelusi ucisi anual...din 1989 si pana acum au fost ucisi 16 milioane de copilasi....stiti cum numesc eu acest lucru?.....masacru,genocid....
nu stiu unde ati vazut k natalitatea in romania e in crestere.....e o minciuna...
tohmai prin faptul k tin foarte tare la acest popor incerc sa trag niste semnale de alarma....e vorba de milioane de bebelusi ucisi....
ink ceva...v-ati intrebat vreodata dak nu cumva si dumneavoatra traiti doar datorita acelui decret dat de ceausescu pe kr il blamati asa mult?....am vazut si filmul 4 3 2....si mi s-a facut sila....
3) nu as spune pe un topic decat lucruri in care cred....
4) nu exista om mai usor manipulabil decat cel kr considera k el NU poate fi manipulat.....
5) numai bine!!!

1) nu, nu sunt istoric, insa asta nu inseamna ca am nevoie de vreunul ca sa ma lumineze... explozia de informatii odata cu aparitia internetului ma face sa fiu sceptic in privintza bunei lor credinte. personal, chiar am avut nevoie de un update serios dupa 1990 (chiar, aveai vreo 2 anisori atunci, deci mai degraba intri tu sub incidentza decretului...) avand in vedere spalarea de creier propusa de Ceausescu pe vremea sa, referitor la istorie. Cand un Iosif Constantin Dragan prezinta cauza Antonescului atat de subiectiv, stau stramb si judec drept: de ce oare?? din convingere politica, din interese economice, etc etc... sa nu imi spui ca goana dupa privilegii nu i-a atins si pe istorici. sa nu imi spui ca NIMIC din polkitic nu le afecteaza munca, ptr pur si simplu nu te cred...

2) in ce priveste avortul (promit ca o sa ma uit si pe acel topic...) nu crezi ca e mai bine ca fiecare sa aleaga ptr sine?? ai auzit de accidente, de copii rezultati in urma violurilor, de copii parasiti la usile bisericilor? probabil esti prea mica ptr lucruri atat de "mari"... si apropo, scarba mi se face si mie, cand ma gandesc la aspectul moral al problemei, insa realitatea bate... orice. si apropo de 4 3 2: este ciudata atitudinea ta fatza de ceva atat de apreciat / comentat / vizionat / laudat. sa stii ca foarte multi straini cu care lucrez ma intreaba despre acest film...

3) uite ca pe topicuri mai spun si lucruri in care sper ca interlocutorii sa creada (chestie cu popa, sa faci ce spune nu ce face si el ) uneori, psihologia invers aplicata da roade mai bune decat cea standard (cum e si cazul tau )

4) corect citatul... insa aici cred ca vorbim despre GRADUL de manipulare, ceea ce e cu totul altceva decat manipularea in sine...

5) accept urarea de bine, sunt convins ca a fost facuta cu bune intentii.

ocupat, atat de ocupat sunt... si as mai fi avut atat de multe de spus!!

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:55

Lasand la o parte eroarea de transcriere "ingrant" nu poti sa n-o apreciezi pe Ioana cand are dreptate; asta trebuie sa comentam: Antonescu un criminal de razboi sau un MARE PATRIOT? unii sunt pe aratura
Pentru a afla adevarul sa revenim la cauzele celui de al doi-lea razboi mondial si la Istoria interbelica a Romaniei.. Franta si Anglia au fost incapabile sa-si asume protectia Austriei,Cehoslovaciei,Poloniei si Romaniei.
Sa vedem interesele economice si sprijinul aproape fatis a Angliei in
dezvoltarea economica si militarizarea Germaniei,in ocupatiile ulterioare ale acesteia. Evenimente importante:
- 30 aug 1939- pactul de neagresiune intre Germania si URSS
- 28 iunie 1940 -anexarea basarabiei si Nordului Bucovinei de catre fratii
nostrii -URSS(pactul Ribentrop-Molotov)
- 30 aug. 1940- cedarea Ardealului Ungariei(raptul,tratatul de la Viena)
- 14 sept. 1940- preia puterea militara(dictatura) Antonescu.
- 28 sept. 1940,Ribentrop si Sstalin discuta impartirea Poloniei.
- 22 iun. 1941 Hitler ataca URSS avand ca aliat ce mai ramasese din Romania condusa de Antonescu. "Romani va ordon: treceti Prutul!"
Hitler ii promisese lui Antonescu retrocedarea teritoriilor ocupate prin rapt,abuziv. Se pune intrebarea; intro alianta mergi pana la capat sau dupa ce ti-ai vazut sacii in car speli putina? Dar putea Antonescu sa se retraga
in fata unui colos ca Germania,sa nu treaca Prutul? Nu. Incepand cu 1943 Antonescu a initiat prin serviciile secrete diverse tratative de iesire din razboi,
dar nu neconditionat. Sunt documente in acest sens; cu URSS,cu Anglia,cu SUA,prin diversi ambasadori;Turcia,Franta,Suedia,Italia..
Din acest punct de vedere el a fost un MARE PATRIOT. Felul cum si-a infruntat destinul a fost un MARE ROMAN. Recomand "Epistolarul Infernului"
Incapacitatea,interesele Angliei si Frantei in relatiile cu Germania,pana la atacarea lor de catre Germania,nu-i oferea lui Antonescu alta cale.
Mai mult,abandonarea Romaniei care a intors armele Germaniei,scurtand razboiul cu 6 luni,de catre un betiv si un handicapat din alt colt al lumii,a aratat istoriei ca Romania nu a avut de-a lungul istoriei sale decat un prieten- pe ea insasi. Antonescu nu a fost un filogerman,dimpotriva filoenglez si cu mari afectiuni spre Franta,tocmai fata de cei la a caror porti a batut in zadar.
Asadar neacceptarea aliantei cu Germania ar fi insemnat distrugerea ei ca si Polonia. In toate tranzactiile economice Guvernul Antonescu primea marci reale,nedevalorizate in raport cu tarile din jur.
Cat priveste Holocaustul;
N-am nimic cu statul Evreu,cu atat mai putin cu evreii,nu sunt un antisemit.
Dar evreii care flutura steagul Holocaustului in Romania ar trebui sa-si cunoasca lungul nasului;zeci de mii de evrei au fost protejati,cam tot atat de multi pe cat zic ei ca au fost ucisi. Ardealul si Basarabia nu mai apartineau Romaniei. Evreii din toate tarile Europei,inclusiv din URSS acumulau averi si
capitaluri,cam jecmaneau populatia autohtona,fapt ce le-a atras intoleranta.
Initiatorii Comunismului au fost 2 evrei, revolutia bolsevica din Rusia Tarista a fost subventionata de evreii din Germania unde era Lenin et comp.
Refuzul bankerilor din Germania sa-l sprijine pe Hitler i-a atras acestuia ura si furia. Evreii din Basarabia si Bucovina au coalizat cu armata Rosie.
Multi NKVD-isti,KGB-isti,tortionari si importatori ai comunismului in tarile satelite si nu numai au fost evrei(vezi tortionari si importatori ai cominismului ;Ana Pauker,Nicolski(evrei sovietici))
Au fost evreii niste sfinti de-a lungul istoriei lor? NU. Si-au numarat ei cate victime au facut in lume numai in ultimii 50 de ani? NU.
Ei au ramas in reminiscenta lor: Azvarlita cu piatra. Am fost unul care in sinea mea si in discutii,care am considerat si consider ca trebuie sa fie un popor cu o tara,dar nu sa conduca lumea. Evreii americani,englezi,n-ar trebui sa dea cu piatra inainte de a se uita in ograda lor. E adevarat ca stramosii lor l-au
crucificat pe Isus,fara sa fi invatat pilda cu paiul din ochiul altuia.
-

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului POPOR ROMAN,POPOR INGRANT!!!!
Mergi la: