back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ha sa spunem cite un banc politic pe zi

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2009, ora 14:14

Asta, referitor la ce spun femeile surprinse i flagrant . Iar ca banc politic, Ion statea de vorba cu Ivan despre democratia din tara fiecaruia . Ivan ii spune lui Ion :
- La noi, in Rusia, exista pe deplin libertatea cuvantului, ca sa intelegi mai bine, iti spun ca daca vreau, beau o jumatate de votca, ma fac bine la dinti, ma duc si trantesc cu piciorul in poarta Kremlinului, strigand in gura mare ca Medvedev si Putin sunt doi prosti, si nu-mi face nimeni nimic !
-Fleacuri, replica Ion . La noi, in Romania, daca vreau, beau doi litri de tuica, ma simt bine, ma duc la Cotroceni, trantesc cu piciorul in poarta si strig in gura mare ca Medvedev si Putin sunt doi idioti, si nu-mi face nimeni nimic .....

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 06:58

In vremea de astazi chiar politica este un banc. Unul prost, asa ca am sa va sscriu un banc dinainte de ... Ceausescu a ordonat o emisie de timbre cu chipul lui. Dupa o vreme a aflat ca timbrele nu se prea lipesc si a cerut sa vada. I s-a adus un set si a reusit sa le lipeasca pe toate. - Domnule Presedinte, i-a atras atentia aghiotantul, dvs. scuipati pe spate timbrele, lumea le scuipa pe fata.

Fosta membra 9am.ro

34 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 15:17

De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-13 06:58:45In vremea de astazi chiar politica este un banc. Unul prost, asa ca am sa va sscriu un banc dinainte de ... Ceausescu a ordonat o emisie de timbre cu chipul lui. Dupa o vreme a aflat ca timbrele nu se prea lipesc si a cerut sa vada. I s-a adus un set si a reusit sa le lipeasca pe toate. - Domnule Presedinte, i-a atras atentia aghiotantul, dvs. scuipati pe spate timbrele, lumea le scuipa pe fata.

Eu stiam bancul asta cu Dinamo

9am063561

1 mesaj
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 23:14

De la: , la data 2008-11-19 18:50:08Se organizeaza un concurs pentru a vedea care este cel mai istet, cel mai abil, cel mai destept etc. presedinte. Se prezinta la concurs Bush, Putin si Base si li se spune tema: intr-o hala sunt 500.000 papagalite si un papagal. Fiecare trebuie sa intre si sa prinda papagalul.
Intra primul Bush, incepe o harmalaaaaie mare acolo, chiraialaaaaa pe pasari, nenorocire! Sta asta inauntru, staaa, staaa ...; nu mai iesea. Dupa vreo 2 ore de nenorocire iese Bush, plin de gainat, cu parul valvoi, obosit mort si cu o pasare in mana si zice:
- Asta e!
Se uita juriul sub coada si zice:
- Nu e asta, e papagalita!
Intra Putin, sta si asta vreo ora, tot harmalaaaaie, urgie etc. Iese mai repede, dupa vreo ora, mizerabil tot, cu o pasare in mana si zice:
- Asta e!
- Nu e asta, e papagalita!
Intra si Base, si deodata se lasa linistea in hala si dupa vreo 30 de secunde iese cu o pasare in mana si zice:
- Asta e!
- Asta e, domne!
Ailalti doi se holbau tampiti si intreaba:
- Cum dracu ai reusit, ma?
- Pai, zice Base, am intrat inauntru am facut doi pasi, m-am oprit si am strigat “Sa traiti bine!” si in linistea care s-a lasat l-am vazut pe gaozarul asta cand a zis:

liviu_doru2008

87 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 09:35

SUPER!

CREDINTA SI CALITATE !!!
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 13:15

L-am visat azi noapte pe Basescu

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 07:07

Circuitul pamintului in natura "umana".

Se ia din natura ce se poate defrisa. Se da cu bita in cap celui de linga tine. Luat pamintul lui. Se stringe pamint mai mult decit vezi cu ochii.
Se face reimpartirea. Toata lumea multumita. Mai putin cei cu pamint "cit vezi cu ochii".

Vindut pamint ptr beuta. Strins fara bita pamint la cel cu "pamint cit vezi cu ochii". Nemuncit pamint de nimeni. Totul in regula. Foamete.

Iar reimpartire pamint. Toata lumea multumita. Mai putin cel cu bita de la inceput. Iar vindut pamint pe bautura. Toata lumea multumita, ptr o vreme, inclusiv crismarul.

Iar strins pamint doar la ...

Iar nemuncit pamint, CRIZA. Foamete.

Acui acu.

Eu maninc din cer. Plante crescute in mediu fara pamint. Glumesc. Le cresc in palma.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
DRAGANELLO

31 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 08:15

De la: Subredul, la data 2008-12-10 13:29:57- La noi, zice un ziarist de la Scanteia, oricine este liber sa scrie ce vrea ....

- La noi, zice unul de la Times, e liber si dupa aia ....

Fosta membra 9am.ro

15 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 16:50

- Stiti care e cel mai scurt banc cu politicieni?

- Boc!

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 19:14

Se zice ca un individ, in iepoca, cumpara in fiecare dimineata ziarul Romania Libera, desfacea ziarul se uita la el si il arunca la cosul de gunoi.Azi asa, maine asa, pana la urma vanzatorul il intreaba de ce arunca ziarul necitit.Omul raspunde ca nu citeste decat rubrica de decese.Pai aia e la mijlocul ziarului, dumneata nici nu-l rasfoiesti!Nu e nevoie, ca ala care ma intereseaza pe mine se publica pe prima pagina.

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:09

gigilipi ai zis cel mai tare banc:numa prostii merg la vot

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:11

De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-06-23 18:09:01gigilipi ai zis cel mai tare banc:numa prostii merg la vot

Si desteptii ce fac?Voteaza?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 18:14

Si uite asa, nemergind la vot, cei care coieaza iau hotariri in numele tuturor.

Partea proasta nu e cu mersul la vot, ci ca cei votati una spun si alta fac. Sau nu spun nimic si fac ce muschii lor vor. Aici e problema. Bancul in asta consta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:24

eu stiam cu boc si cu basescu

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:30

Un reporter occidental il intrebã pe Ceausescu, prin 1989:
- Am auzit ca in Romania e frig in case. Asa e?
- Da, dar n-a murit nimeni din cauza asta.
- Dar am auzit ca nu e nici mancare?
- Da, dar n-a murit nimeni de foame.
- Si am mai auzit ca trebuie sa te bati ca sa prinzi un loc in autobuz ca sa te-ntorci acasa de la serviciu?
- Da, dar nici din asta n-a murit nimeni.
- Atunci, domnule presedinte, de ce nu incercati cu cianura?

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dupa intoarcera lui Basescu la Cotroceni, Basescu i se adreseaza inlocuitorului sau, Vacaroiu:
- Vaca!... Roiu'!...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Incearca sa descoperi autorul citatului: "Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca prin ce am demonstrat la sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii sectorului 5, batandu-ma pe de o parte cu echipa domnului primar general de atunci, Basescu, si cu o parte din echipa PSD, care am avut unele probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine, in ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem."
Daca nu ai identificat sursa, cauta in almanahe.

night_dragon
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 12:54

De la: nastasemihail, la data 2009-06-23 18:14:44Si uite asa, nemergind la vot, cei care coieaza iau hotariri in numele tuturor.

...... coiaza, coiaza si ne copuleaza !....

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 07:59

frate aia d la Times sant cenzurati mai rau ca oriunde!si sant omorati ca niste muste,stii f bine ca in sua daca vb despre politica esti mort!stii bine in mana cui este TOATA presa,tv..dar ca banc da e TARE,scurt la obiect..

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 08:07

bine mai dute tu la vot si o sa fie fff bine! mai daca ti se ofera 2 rahati tu vad ca iti alegi unul,p cel mai mic poate,dar iti spun si optiunea de al da celui c ti l a oferit plecand d la masa! sau daca esti p o insula cu sora ta ,bunica ta ,maicata tu cu cine faci copii?cred ca dupa mintea ta cu sorata e mai tanara..dar mai e o optiune p care tu nu o vezi:abtine te! tu ce vrei un pumn in nas sau in dinti?ca tu nu stii ca se poate sa nu vrei nici unul!cum iti place sa mori:1-sa ti se scoata ochii,sa ti se scoata pielea d p tine.. sau 2-sa dea cu drujba in tine si sa puna sare p rana?nu ai vrea sa mori linistit,de batranete?tu care drac ai vrea sa te duca in iad al betivilor sau al drogatilor? ...esti asa de usor la creier..ca o sa zbori

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 05:17

2 gindaci. el catre ea:

-daca te calca o masina, sa-i iei numarul.

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:55

Dumnezeu ii cheama la el pe Constantinescu, Iliescu si Ceausescu si le spune:
- Voi face ca poporul sa aleaga presedinte pe acela dintre voi care va face cel mai mare bine tarii. Spuneti-mi fiecare: ce veti face?
Constantinescu: Eu voi integra Romania in NATO!
Iliescu: Eu voi integra Romania in NATO si in UE!
Ceausescu: Eu voi scapa tara de mincinosii astia doi!

----------------------------------------------------------------------------------------------

-Mamico, gainile beau benzina?
-Nu, puisor!
-Si atunci de ce se scumpesc ouale de cate ori Guvernul scumpeste benzina?
----------------------------------------------------------------------------------------------
Bush: La noi, americanii cand pleaca peste hotare, beau numai vin. La voi?
Iliescu: La noi romanii cand pleaca peste hotare, nu mai vin!

night_dragon
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:01

Ben-Laden il suna pe George Bush si ii zice:
- Am doua vesti,una buna si alta rea. Pe care vrei s-o afli prima?
- Pe cea buna.
- Ma predau!!!
- Si aia rea care e?
- Vin cu avionul!!!

night_dragon
9am056882

3 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:01

esti tare!

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 23:23

De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-06-23 18:09:01gigilipi ai zis cel mai tare banc:numa prostii merg la vot

Unde ai vazut ca scriu asa ceva ? Sau vrei sa fii mai interesant(a) spunand lucruri senzationale ? Nu este corecta aceasta afirmatie si eu nu am scris asa ceva. Gigi.

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 12:10

Invie un roman si ajunge din Rai inapoi pe Pamant.
Il cheama Brejnev:
-Ioane, exista Dumnezeu?
-Da, exista si e suparat pe toti cei care-i reneaga existenta.
Il cheama si Papa:
-Ioane, exista Dumnezeu?
-Exista Sf.Petru, Sf.Ilie, dar Dumnezeu nu exista.
Il cheama si Reagan:
-Ioane, exista Dumnezeu?
-Da, din pacate exista.
-Pai de ce e asa pacat?
-Pai exista, dar e japonez.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2009, ora 00:21

- Mario, vi, fa, diseara in gradina, ca vreau sa te f_t !
- Hai, ma ca vin ... am inteles aluzia ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 15:51

Nicolae Ceaușescu era tot mai iritat de faptul că postul de radio Europa Liberă era la curent cu tot ce mișca la acea vreme în România, de multe ori , dădeau pe post știri referitoare la probleme care de abia se puneau în discuția CC al PCR și a CPEx. De aceea, a luat - în mare secret - hotărârea de a ține o ședință cu toți membrii CPEx fără să spună cuiva despre ce va fi vorba. După sosirea ultimului membru CPEx, Ceaușescu le spune :

- Stimați tovarăși, astăzi vom ține o ședință cu ușile închise, am luat această hotărâre, deoarece cineva dintre dumneavoastră vinde secrete de partid și de stat posturilor de radio din afara granițelor țării ; așa că, nu intră și nu iese nimeni di această sală până când nu vom discuta toate problemele depe ordinea de zi.

Dând cuvântul celor înscriși la cuvânt, Ceaușescu dă să se retragă la locul lui, când vine la el Corneliu Mănescu :

- Tovarășe secretar general, vă rog, dați-mi voie să ies până afară...

- Va să zică, tu ești trădătorul, Mănescule ! tună plin de furie Ceaușescu .

- Nu, tovarășe secretar general, cum puteți crede tocmai despre mine așa ceva ? Pur și simplu, am nevoie să merg la toaletă, fac pe mine ...

- Nu mă interesează, dacă vrei să-mi arăți că nu esti tu trădătorul, nu ieși din sală ! îi spune Ceaușescu ! După câteva luări de cuvânt, se aud bătăi din ce în ce mai insistente în ușa dela intrare ; ușierul se uită întrebător la Ceaușescu, la care acesta îi spune să nu deschidă sub nici un motiv ușa, și dă mai departe cuvântul celor înscriși, după care se retrage în colțul lui și deschide un tranzistor, căutând postul de radio cu pricina. Tocmai atunci, crainicul spunea :

" Stimați ascultători, aici postul de radio Europa Liberă, transmitem buletinul de știri . La ora când transmitem acest buletin, la sediul Comitetului Politic Executiv al PCR, Nicolae Ceaușescu ține o ședință cu ușile închise . În urmă cu aproximativ 40 de minute, excelența sa, domnul Corneliu Mănescu s-a căcat pe dumnealui, iar după o jumătate de oră, doamna Mănescu a venit cu lenjerie de schimb pentru soțul dumneaei, dar nu a fost lăsată să intre ...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 August 2009, ora 18:48

Ceausescu observa ca Europa Libera, la nici un sfertde ora dupa ce se termina plenara, transmite, cu lux de amanunte , ce se discutase.
Asa ca-l cheama pe tov. gen. de securitate X si-i traseaza sarcina sa-l gaseasca pe turnator....
Generalul, care nu putea sa-l sufere pe proaspatul locotenent Bula, il cheama pe acesta la el si-i ordona sa-i excute sarcina...
Bula zice:
- O rezolv, dar, dupa sedinta trebuie sa faceti in asa fel incat toti sa iasa pe o singura usa ..
Zis si facut. Are loc plenara, se dezbate una, alta, si ... la plecare ies toti pe aceeasi usa. Bula, la un moment dat, infige mana intr-unul dintre participanti, il ia doeparte, il duce la beci si acolo, "prin mijloace specifice" obtin si marturisirea. Iar cea mai buna confirmare vine chiar de la EL care, de data asta, n-a mai transmis nimic despre plenara.
Ceausescu, multumit, il cheama pe general si-l intreaba cum a procedat. Generalul, incurcat i-a spus ca nu stie dar o sa revina dupa ce-l intreaba pe locotenent.
- Mai Bula, tovarasul este foarte incantat de rezolvarea rapida a problemei, dar nici el nici eu n-am inteles cum de ti-ai dat seama care-i ala ? ....
- Forte simplu, tov. general ... dusmanul nu doarme !

Dupa cum vedeti, asa e si pe forum; orice spui este folosit impotriva ta, iar dusmanul tau nu doarme ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:58

Cu toată sinceritatea, o spun : mă bucur că am câștigat un dușman (și) pe forum, este știut că cine nu are dușmani, nu există, așa că ... mă bucur, mai ales, că nu doarme, este binecunoscut faptul că somnul - în special cel de după amiază - previne îmbătrânirea, mai ales dacă este făcut la volan ... Așa că, stimate dușman, e bine că nu dormi, mai facem schimb de păreri, de idei, dacă nu este cu supărare ...

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 17 August 2009, ora 16:58

Cu toată sinceritatea, o spun : mă bucur că am câștigat un dușman (și) pe forum, este știut că cine nu are dușmani, nu există, așa că ... mă bucur, mai ales, că nu doarme, este binecunoscut faptul că somnul - în special cel de după amiază - previne îmbătrânirea, mai ales dacă este făcut la volan ... Așa că, stimate dușman, e bine că nu dormi, mai facem schimb de păreri, de idei, dacă nu este cu supărare ...

april_ro

136 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2009, ora 22:58

Marian Vanghelie, primarul "care este" poetul cu ochi "care luceste"

17:26 21.07.2009 de Dragos Tanase
Presedinte PSD Bucuresti si primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, este un personaj politic important, dar si un agramat notoriu.

Dar daca era un simplu poet si nu un om politic, cu aceleasi probleme gramaticale, cum ar fi aratat o poezie scrisa de acesta?

Stiu ca pare imposibil, la prima vedere, dar cititi mostra de mai jos si "va radeti":

Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste.
Ce sa fie oare?
Cred ca e doi peste.

Pe un camp cu viorele
Crestea numai ghiocei.
Si-a venit mandrele mele
Si le-a cules ei pe toti.

Creste iarba, iarba deasa
Perpendicular pe casa
Vine calul si o paste
Alta iarba se dezvolta

Tara mea cu rauri multe
Si cu frunze si cu flori
Ai in tine-o populatie
De mai multi locuitori

Si din bolovani cu apa
S-au format inspre apus
Muntii tai de incretire
Orientati cu varfu-n sus

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare....

74.125.77.132/search?q=cache:Yfrpo9ridKUJ:www.apropo.ro/lol/banc...

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ha sa spunem cite un banc politic pe zi
Mergi la: