Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 05:20
LIZI, de ce esti rea,ti se pare cumva ca am reusit sa te intrec?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 05:21
De la: msutaca, la data 2009-02-17 05:15:43ADEVARUL NU CADE NICIODATA ! NU MOARE NICIODATA !
NU STITI CUMVA CINE A ZIS : "EU SUNT CALEA, ADEVARUL SI VIATA !" ?!
DOAMNE AJUTA !
mircea
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 05:23
mestere,despre care adevar vorbesti?adevarul cui?ce fel de adevar?adevar revelat,adevar relativ sau adevarul tau?
|
msutaca
79 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 17:40
Vorbesc despre ADEVAR ! Nu exista adevarul meu ! Ce prostie poate fi asta. Adevarul revelat iarasi nu-l afla oricine. Cine se lauda ca-l stie, s-ar putea sa se insele amarnic. Sa fie inselat de diavol. Sectarilor de obicei li se intimpla asta. Din fericire eu nu sunt.
Deci eu vorbesc exact despre ADEVAR ! In acelasi sens in care a vorbit si Mintuitorul Iisus Hristos ! Asadar sa fiti siguri ca ADEVARUL NU MOARE NICIODATA ! Cine crede altfel este inselat de diavol.
DOAMNE AJUTA !
mircea
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 17:42
De la: msutaca, la data 2009-02-17 17:40:53Vorbesc despre ADEVAR ! Nu exista adevarul meu ! Ce prostie poate fi asta. Adevarul revelat iarasi nu-l afla oricine. Cine se lauda ca-l stie, s-ar putea sa se insele amarnic. Sa fie inselat de diavol. Sectarilor de obicei li se intimpla asta. Din fericire eu nu sunt.
Deci eu vorbesc exact despre ADEVAR ! In acelasi sens in care a vorbit si Mintuitorul Iisus Hristos ! Asadar sa fiti siguri ca ADEVARUL NU MOARE NICIODATA ! Cine crede altfel este inselat de diavol.
DOAMNE AJUTA !
mircea
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 17:47
nene mircea,nu are rost sa ne punem piedica aiuea,deoarece unul din noi s-ar putea sa-si rupa gatul si ar fi pacat,eu ti-am explicat mai sus ca exista o sumedenie de adevaruri,fiecare om are adevarul lui care trebuie respectat pana la proba contrarie cand se dovedeste fals,oricum eu sustin ca in varful muntelui se poate ajunge pe mai multe carari,important este sa ajungi in varf,fara insa a calca pe cadavre,cine crede altfel inseamna ca ori e bolnav cu capu',ori sufera de fanatism si intoleranta,s-auzim numai de bine!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 17:48
Cea mai des folosita minciuna prin omisiune.Cand cunosti un adevar si nu il spui, indiferent de motiv
Intrebare: cand esti pe mess si atunci cand nu vrei sa fi "vazut" treci pe respectivul/a pe invizibil, nu e tot o minciuna????
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 17:50
De la: maria_tu, la data 2009-02-17 17:48:15Cea mai des folosita minciuna prin omisiune.Cand cunosti un adevar si nu il spui, indiferent de motiv
Intrebare: cand esti pe mess si atunci cand nu vrei sa fi "vazut" treci pe respectivul/a pe invizibil, nu e tot o minciuna????
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:03
da,maria ,ai dreptate cand spui despre minciuna prin omisiune,este cea mai perversa metoda de manipulare a constiintelor,dar ce te faci cand adevarul tau in care crezi cu tarie este demonstrat fals,mai continui sa crezi in el sau nu?uite,spre exemplu,vaticanul omite de multa vreme sa spuna omenirii adevarul deoarece isi vor pierde puterea de control asupra multimii de credinciosi fanatici si indoctrinati,care au fost conditonati psihic sa creada in isus,sa creada ca toate povestile de groaza din biblie au fost reale,revelate divin plus alte multe privilegii asa ca cine minte si cine spune adevarul si cum putem noi sa facem deosebirea intre adevar si minciuna,atata timp cat nu suntem oameni liberi,cu constiinta curata nemarcata de apartenenta la un cult sau altul ca adept fervent nu formal,s-auzim numai de bine!
|
msutaca
79 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:12
DRAGII MEI
TREBUIE SA SPUNEM INTOTDEAUNA ADEVARUL ! DACA FACE CUMVA PE CINEVA SA SUFERE, POATE CAUZA DURERE SAU RAU CUIVA, E PREFERABIL SA TACEM ! ASTA E PAREREA MEA SINCERA !
SA MA IERTATI, NU VREAU SA FAC VREO DISPUTA CU CINEVA !
EXISTA O PUTERE A ADEVARULUI ! EXISTA PUTEREA SINCERITATII !!!!!!
CIT DESPRE RELIGII, ESTE LIMPEDE CA NU EXISTA DECIT O SINGURA RELIGIE INFIINTATA DE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS PRIN APOSTOLI : RELIGIA ORTODOXA ! ACEASTA A RAMAS NESCHIMBATA, NEATINSA, NEALTERATA DE VICLEANUL DIAVOL !
UN SINGUR DUMNEZEU ADEVARAT-O SINGURA RELIGIE ADEVARATA !
TOATE CELELALTE RELIGII SUNT FACUTE DE OM LA INSPIRATIA DIAVOLULUI CARE VREA SA STAPINEASCA LUMEA PRIN INSELARE !
SA MA IERTATI, VA ROG, POATE SUNT CAM HABOTNIC, DAR EU PRIN MILA LUI DUMNEZEU AM TRAIT EXPERIENTE SI AM SIMTIT CE ESTE ORTODOXIA SI CE SUNT CELELALTE ! SA NU MAI VORBIM DE SFINTENIA MAICII DOMNULUI SI A SFINTILOR CA LUCRARE A LUI DUMNEZEU ! SA NU MAI VORBIM DE SFINTA LUMINA DE LA IERUSALIM DE PASTELE ORTODOXE SI ALTE MINUNI ALE ORTODOXIEI !!!
ORTODOXIA DUCE LA ADEVAR ! ALTA CALE NU ESTE ! JERTFA SMERITA DIN DRAGOSTE PENTRU CELELALTE SUFLETE ! ASTA VAD EU ESENTA ORTODOXIEI !
BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MINTUIREA !!!!!!!
mircea, un pacatos ortodox
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:28
De la: msutaca, la data 2009-02-17 19:12:45DRAGII MEI
TREBUIE SA SPUNEM INTOTDEAUNA ADEVARUL ! DACA FACE CUMVA PE CINEVA SA SUFERE, POATE CAUZA DURERE SAU RAU CUIVA, E PREFERABIL SA TACEM ! ASTA E PAREREA MEA SINCERA !
SA MA IERTATI, NU VREAU SA FAC VREO DISPUTA CU CINEVA !
EXISTA O PUTERE A ADEVARULUI ! EXISTA PUTEREA SINCERITATII !!!!!!
CIT DESPRE RELIGII, ESTE LIMPEDE CA NU EXISTA DECIT O SINGURA RELIGIE INFIINTATA DE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS PRIN APOSTOLI : RELIGIA ORTODOXA ! ACEASTA A RAMAS NESCHIMBATA, NEATINSA, NEALTERATA DE VICLEANUL DIAVOL !
UN SINGUR DUMNEZEU ADEVARAT-O SINGURA RELIGIE ADEVARATA !
TOATE CELELALTE RELIGII SUNT FACUTE DE OM LA INSPIRATIA DIAVOLULUI CARE VREA SA STAPINEASCA LUMEA PRIN INSELARE !
SA MA IERTATI, VA ROG, POATE SUNT CAM HABOTNIC, DAR EU PRIN MILA LUI DUMNEZEU AM TRAIT EXPERIENTE SI AM SIMTIT CE ESTE ORTODOXIA SI CE SUNT CELELALTE ! SA NU MAI VORBIM DE SFINTENIA MAICII DOMNULUI SI A SFINTILOR CA LUCRARE A LUI DUMNEZEU ! SA NU MAI VORBIM DE SFINTA LUMINA DE LA IERUSALIM DE PASTELE ORTODOXE SI ALTE MINUNI ALE ORTODOXIEI !!!
ORTODOXIA DUCE LA ADEVAR ! ALTA CALE NU ESTE ! JERTFA SMERITA DIN DRAGOSTE PENTRU CELELALTE SUFLETE ! ASTA VAD EU ESENTA ORTODOXIEI !
BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MINTUIREA !!!!!!!
mircea, un pacatos ortodox
... tot respectul ... NU E BINE SA TACI ... ADEVARUL NU FACE RAU NIMANUI ... CHIAR DACA PE MOMENT PARE CA DOARE ... poti sa schimbi tonul, cuvintele dar trebuie SA IL SPUI ...
|
homemarcel0
1937 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:29
De la: maria_tu, la data 2009-02-17 17:48:15Cea mai des folosita minciuna prin omisiune.Cand cunosti un adevar si nu il spui, indiferent de motiv
... mariutzo, la astea esti experta, nu-i asa ...  ... offfff voi femeile ...
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 19:51
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-17 18:03:08da,maria ,ai dreptate cand spui despre minciuna prin omisiune,este cea mai perversa metoda de manipulare a constiintelor,dar ce te faci cand adevarul tau in care crezi cu tarie este demonstrat fals,mai continui sa crezi in el sau nu?uite,spre exemplu,vaticanul omite de multa vreme sa spuna omenirii adevarul deoarece isi vor pierde puterea de control asupra multimii de credinciosi fanatici si indoctrinati,care au fost conditonati psihic sa creada in isus,sa creada ca toate povestile de groaza din biblie au fost reale,revelate divin plus alte multe privilegii asa ca cine minte si cine spune adevarul si cum putem noi sa facem deosebirea intre adevar si minciuna,atata timp cat nu suntem oameni liberi,cu constiinta curata nemarcata de apartenenta la un cult sau altul ca adept fervent nu formal,s-auzim numai de bine!
Florin, când am citit ce ai scris tu, mi-am adus aminte de o anecdotă....nu pot să nu o redau și să vă las pe voi să trageți concluziile, apropos de manipularea realității și de adevăr.
Anecdota ne spune ca Berkovitz primește intr-o seara vizita nepotului său din Buhuși, care caută de lucru. Un pic incurcat de situație, Berkovitz sună pe Clinton: îmi amintesc că la joint-ul mondial evreiesc mi-ați arătat pozele dumneavoastră de familie. Ați fi de acord ca fica dumneavoastră să se căsătorească cu nepotul meu din Buhuși? Clinton, un pic stinjenit, îi răspune: știți cât de mult mă simt implicat în problemele destinului evreilor din Europa centrală și de est. Totuși, este excesivă problema unei căsătorii între fiica mea și un evreu obscur din România. A, răspunde Berkovitz, vă înșelați, nu este un evreu obscur din România, ci viitorul director al Fondului Monetar Internațional. Desigur, răspunde Clinton, atunci situația se schimbă și rămânem în contact în această problemă. După care Berkovitz sună la unul din prietenii lui de la F.M.I., Strulovitz: știu că voi sunteți în căutarea unui președinte a F.M.I.-ului. Vreau să îl propun în acest post pe nepotul meu din Buhuși. Bun, îi răspune Strulovitz, desigur, noi putem aranja multe situații, dar totusi e complicat să impunem un evreu obscur din România.
A, îi răspune Berkovitz, nu este un evreu obscur din România, ci viitorul ginere a lui Clinton. Atunci, îi răspune Strulovitz, problema e ca și rezolvată.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 00:40
De la: msutaca, la data 2009-02-17 17:40:53Vorbesc despre ADEVAR ! Nu exista adevarul meu ! Ce prostie poate fi asta. Adevarul revelat iarasi nu-l afla oricine. Cine se lauda ca-l stie, s-ar putea sa se insele amarnic. Sa fie inselat de diavol. Sectarilor de obicei li se intimpla asta. Din fericire eu nu sunt.
DOAMNE AJUTA !
mircea
NU INTELEG CE CAUTATI PE ACEST TOPIC !
VRETI SA MA LUMINATI DVS.?
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 00:43
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-17 19:51:28De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-17 18:03:08da,maria ,ai dreptate cand spui despre minciuna prin omisiune,este cea mai perversa metoda de manipulare a constiintelor,dar ce te faci cand adevarul tau in care crezi cu tarie este demonstrat fals,mai continui sa crezi in el sau nu?uite,spre exemplu,vaticanul omite de multa vreme sa spuna omenirii adevarul deoarece isi vor pierde puterea de control asupra multimii de credinciosi fanatici si indoctrinati,care au fost conditonati psihic sa creada in isus,sa creada ca toate povestile de groaza din biblie au fost reale,revelate divin plus alte multe privilegii asa ca cine minte si cine spune adevarul si cum putem noi sa facem deosebirea intre adevar si minciuna,atata timp cat nu suntem oameni liberi,cu constiinta curata nemarcata de apartenenta la un cult sau altul ca adept fervent nu formal,s-auzim numai de bine!
Florin, când am citit ce ai scris tu, mi-am adus aminte de o anecdotă....nu pot să nu o redau și să vă las pe voi să trageți concluziile, apropos de manipularea realității și de adevăr.
Anecdota ne spune ca Berkovitz primește intr-o seara vizita nepotului său din Buhuși, care caută de lucru. Un pic incurcat de situație, Berkovitz sună pe Clinton: îmi amintesc că la joint-ul mondial evreiesc mi-ați arătat pozele dumneavoastră de familie. Ați fi de acord ca fica dumneavoastră să se căsătorească cu nepotul meu din Buhuși? Clinton, un pic stinjenit, îi răspune: știți cât de mult mă simt implicat în problemele destinului evreilor din Europa centrală și de est. Totuși, este excesivă problema unei căsătorii între fiica mea și un evreu obscur din România. A, răspunde Berkovitz, vă înșelați, nu este un evreu obscur din România, ci viitorul director al Fondului Monetar Internațional. Desigur, răspunde Clinton, atunci situația se schimbă și rămânem în contact în această problemă. După care Berkovitz sună la unul din prietenii lui de la F.M.I., Strulovitz: știu că voi sunteți în căutarea unui președinte a F.M.I.-ului. Vreau să îl propun în acest post pe nepotul meu din Buhuși. Bun, îi răspune Strulovitz, desigur, noi putem aranja multe situații, dar totusi e complicat să impunem un evreu obscur din România.
A, îi răspune Berkovitz, nu este un evreu obscur din România, ci viitorul ginere a lui Clinton. Atunci, îi răspune Strulovitz, problema e ca și rezolvată.
BUN BANCUL !
DECI, SINCERITATEA POATE FI ADEVAR SAU FALS IN FUNCTIE DE INTERES???
CU TOATEA ASTEA EU PREFER SINCERITATEA IN ORICE SITUATIE !
UNII II SPUN PROSTIE !
DIN ACEST MOTIV AM SUFERIT FOARTE MULT IN VIATA !
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 00:48
Știu Johnny boy!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 07:55
acu' 30 de ani,a doua sotie a tatalui meu era bolnava de moarte : cancer la pancreas ! in ultima faza ! ne-am dus -sora mea si cu mine -la d.sa in vizita :implinea 59ani ! ...cu ochi umezi,ma ia de mina si ma-ntreaba daca se va face bine ....ahhhh! ce puteam sa-i spun ? adevarul ??? am mintit cu seninatate ; am si povestit de cum vom face noi petrecere mare si ce de bunatati vom minca ,cum vom dansa si bucura si d.sa era fericita ! si nu mult dupa aceea a murit !....atunci a fost prima oara cind mi-am pus problema ridicata de acest forum si m-a durut inima !
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:15
Uneori, recunosc, nu spun sau mint daca persoana care ma intreaba ar putea sa foloseasca respectivele informatii ca sa-mi faca rau mie sau familiei mele.
Informatiile pot fi pozitive sau negative, nu conteaza, ei vor gasi posibilitatea cum sa le foloseasca in detrimentul tau! Din pacate.
Am invatat asta, pt. ca exista invidie si m-am lovit de ea de foarte multe ori.
NU toti oamenii sunt buni, nu in toti poti avea incredere. Barfitorii sunt doar o categorie dintre ei.
Iubesc adevarul, dar nu imi permit intotdeauna sa-l spun.
Bineinteles ca evit cat pot de mult sa mint.
De cele mai multe ori incerc sa schimb subiectul atunci cand discutia ajunge la intrebari intime/ personale/ indiscrete sau dureroase.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:41
Tot ce spui, mai devreme sau mai tarziu, va putea fi folosit impotriva ta !
Daca va putea fi folosit, atunci va fi folosit !
Cei care spun ca ei spun adevarul tot timpul sunt niste mari mincinosi !
Acest lucru este pur si simplu imposibil.
Oamenii sunt obsedati de propria imagine. Acesta este principalul motiv pentru care nu sunt sinceri decat foarte rar.
Dumnezeu a dat omului darul vorbirii nu spre a-si expune gandurile ci spre a si le ascunde !
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:50
De la: Subredul, la data 2009-02-26 17:41:01Tot ce spui, mai devreme sau mai tarziu, va putea fi folosit impotriva ta !
Daca va putea fi folosit, atunci va fi folosit !
Cei care spun ca ei spun adevarul tot timpul sunt niste mari mincinosi !
Acest lucru este pur si simplu imposibil.
Oamenii sunt obsedati de propria imagine. Acesta este principalul motiv pentru care nu sunt sinceri decat foarte rar.
Dumnezeu a dat omului darul vorbirii nu spre a-si expune gandurile ci spre a si le ascunde !
Silviule..iar am faci sa rad..."Dumnezeu a dat omului darul vorbirii nu spre a-si expune gandurile ci spre a si le ascunde "...de asta probabil numai El stie ce e in mintea omului...
"Tot ce spui, mai devreme sau mai tarziu, va putea fi folosit impotriva ta "...oare e chiar asa...eu constat ca am o sinceritate debordanta pe care ii cam sperii pe unii...sa fie asta chiar impotriva mea!
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:38
Hai maaa.Oamenii nu vor adevarul.Cind e cazul sa fim sinceri?Cind vedem ca minciuna afecteaza pe cei din jur.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:43
De la: vasix, la data 2009-02-26 18:38:39Hai maaa.Oamenii nu vor adevarul.Cind e cazul sa fim sinceri?Cind vedem ca minciuna afecteaza pe cei din jur.
Vasix...asta era si ideea...minciuna afecteaza pe toti , fie si ea spusa pe alocuri intr-un stil mai academician sau diplomatic, cum vrei tu sa o iei.
Crezi ca nu vrem adevarul? Cine este in masura sa spuna CE ESTE ADEVARUL? O minciuna..cumva?  sofistic vorbind.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 18:43
chiar asa ! atunci cind le zici adevarul ( si ei stiu,de fapt ,ca-i asa) , iti spun ca-i enervezi instant !
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:06
Adevarul....il spui in ziua de azi doar la nevoie.Nu poti sa il spui constant.Din pacate iti pierzi familie,prieteni,tot.Nu poti spune adevarul Imi pare rau.Nu toti sint capabili sa suporte adevarul.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 21:06
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 11:00
da,dar poti fi 100% sigur ca tu detii adevarul ? suntem oameni si ne mai si putem insela uneori si atunci, de ce sa dai cu barda imediat ?
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:50
Adevarul este individual.Fiecare cu al lui.Poti sa-l spui dar trebuie sa o faci in asa fel incit sa fie explicit ca e doar parerea ta.Astfel nu ranesti pe nimeni.
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 01:43
De la: gabigabi, la data 2009-02-27 11:00:19 da,dar poti fi 100% sigur ca tu detii adevarul ? suntem oameni si ne mai si putem insela uneori si atunci, de ce sa dai cu barda imediat ?
Tu te referi la altceva !
Nu faci referire la a spune adevarul ci la "a vorbi neintrebat " !
Nu trebuie sa intervii intr-o discutie la care nu esti invitat , chiar daca stii un adevar important in legatura cu acesta discutie !
S-ar putea sa platesc scump imprudenta !
Sa auzim de bine !
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 01:43
De la: gabigabi, la data 2009-02-27 11:00:19 da,dar poti fi 100% sigur ca tu detii adevarul ? suntem oameni si ne mai si putem insela uneori si atunci, de ce sa dai cu barda imediat ?
Tu te referi la altceva !
Nu faci referire la a spune adevarul ci la "a vorbi neintrebat " !
Nu trebuie sa intervii intr-o discutie la care nu esti invitat , chiar daca stii un adevar important in legatura cu acesta discutie !
S-ar putea sa platesc scump imprudenta !
Sa auzim de bine !
|
bogdanconstantintofan
5 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:28
TOT TIMPUL trebuie sa fim sinceri. Sa ne asumam greselile si sa fim responsabili pentru faptele noastre. NU UITATI ca tatal minciunii este diavolul!
|
|
|