back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cand e cazul sa fim sinceri si cand nu?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 06:46

Deci, topicul se refera la sinceritate...interesant subiect...

J. Renard spunea: A fi sincer, adica a-i calca intentionat pe ceilalti pe bataturi...

Mda, azi ma abtin de la sinceritate...tac.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2010, ora 08:32

De la: bad, la data 2010-03-16 00:56:24
De la: xzy, la data 2010-03-16 00:53:20
De la: bad, la data 2010-03-16 00:41:16

da domnisoara!
am planurile bine definite si esalonate in timp

Si nu vi s-a-ntamplat sa va fie date planurile peste cap? Asa definite cum sunt...nu putem fi siguri ca sunt si definitive, nu?

auzisem odata ca mai important decat destinul insasi, e modul in care ni-l dirjam.
si mi-a placut!

aaaa,frumos ! chinezii spun despre nativii din Dragon si Sarpe cum ca si-ar tine 'coarnele Destinului in miini " !
@norinmunti - te rog sa nu te superi pe mine,dar discutia cu tine imi displace profund.....imi produce o neplacere chiar fizica ,asa ca nu o voi mai continua .....doar o vorba sa-ti mai spun as vrea : ai ajuns la o virsta, ai traversat N experiente neplacute si desi ele au foste pietre de incercare ptr. tine ,in urma carora omul ar trebui sa se intelepteasca ,tu ai fost infrinta si cu inima tandari ! imi pare rau ptr. tine,dar a fost alegerea ta : sa renunti la scinteia divina din fiecare dintre noi ! iti doresc sanatate ! G

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 09:07

De la: gabigabi, la data 2010-03-16 08:32:37
De la: bad, la data 2010-03-16 00:56:24
De la: xzy, la data 2010-03-16 00:53:20
De la: bad, la data 2010-03-16 00:41:16

da domnisoara!
am planurile bine definite si esalonate in timp

Si nu vi s-a-ntamplat sa va fie date planurile peste cap? Asa definite cum sunt...nu putem fi siguri ca sunt si definitive, nu?

auzisem odata ca mai important decat destinul insasi, e modul in care ni-l dirjam.
si mi-a placut!

aaaa,frumos ! chinezii spun despre nativii din Dragon si Sarpe cum ca si-ar tine 'coarnele Destinului in miini " !
@norinmunti - te rog sa nu te superi pe mine,dar discutia cu tine imi displace profund.....imi produce o neplacere chiar fizica ,asa ca nu o voi mai continua .....doar o vorba sa-ti mai spun as vrea : ai ajuns la o virsta, ai traversat N experiente neplacute si desi ele au foste pietre de incercare ptr. tine ,in urma carora omul ar trebui sa se intelepteasca ,tu ai fost infrinta si cu inima tandari ! imi pare rau ptr. tine,dar a fost alegerea ta : sa renunti la scinteia divina din fiecare dintre noi ! iti doresc sanatate ! G

Stimata domna Gabigabi, eu imi spun parerea proprie, am atras atentia de nenumarate ori ca nu vreau sa influentez pe nimeni cu ceea ce gandesc si exprim dar ce sa fac daca unii printre care si Domniile voastre vor sa le impuna? De ce unora le e teama ca m-as duce in iad ca nu m-am trezit in loc sa fie bucurosi ca nu ii voi calca pe picioare acolo, sus in ceruri? Poate acest dezmat de atitudine e un argument subtil sa nu ma mai intalnesc si acolo cu aceleasi persoane pe care, aici le-am respectat dar nu au invatat ca pot la randul lor sa ma respecte in aceeasi masura. As fi vrut ca discutiile noastre sa mearga paralel, fiecare cu argumentele lui dar nu sa se incalece sau sa se substituie. Eu am citit tot felul de istorii privitor la religie si m-am ferit a interveni cu propriile-mi convingeri dar oriunde intri, indiferent ce titlu are topicul tot la educatia religioasa ajungem. Nu stiu care e teama celor care imi citesc ceea ce scriu eu: Nu vor prinde raiul din cauza ca nu au reusit sa ma salveze? Ori ce se poate lua cu forta chiar si demnitatea dar nu se poate impune chiar totul cu forta. Adica: cine nu-i cu mine, e impotriva mea! Ca si cum nu mai exsista si cale de mijloc. Acum ca mi-am expus ultimul punct de vedere pentru a nu crede ca nu va iau in seama strictele observatii, sincer, absolut sincer si repet pentru ca eu cand vorbesc serios o fac sincer: multa sanatate si "Drum luminos in viata! " (nu e intru totul urarea mea ci doar gandul caci cuvintele sunt in parte preluate de la Urania). O zi minunatat langa cei pe care ii iubiti si va iubesc! PS Trebuie sa amintesc ca mi-am facut inima tandari din cauze inafara vointei mele si mai ales a firii mele rebele. Am avut multe probleme, le-am depasit prin forte proprii si mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu caruia nu-i cer nimic ci doar ii multumesc pentru faptul ca inca mai exist sa-i pot respecta poruncile.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 15:16

De la: xzy, la data 2010-03-16 06:46:20Deci, topicul se refera la sinceritate...interesant subiect...

J. Renard spunea: A fi sincer, adica a-i calca intentionat pe ceilalti pe bataturi...

Mda, azi ma abtin de la sinceritate...tac.
Si eu am ajuns la aceasta concluzie si azi mi s-a reconfirmat proverbul ca ,,Tacerea e ca mierea'' doar ca uneori ne mai pisca limba.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 15:16

De la: mcherciu, la data 2010-03-14 09:44:38
De la: 9am178850, la data 2010-03-12 11:55:45ADEVAR...MINCIUNA...probabil ecchilibrul balantei este formula ideala.
Silvia Cinca in schita sa MINCIUNA ne sfatuieste sa spunem ADEVARUL...
Dar sa nu uitam ca daca spunem doar ADEVARUL suntem inlaturati si invinsi de cei ce spun doar MINCIUNI....
PREA MULTA SINCERITATE...este luata drept PROSTIE....
Si in presa si in politie si in GUVERN predomina MINCIUNA...
CAND VA INVINGE ADEVARUL???
ATUNCI CAND MINCIUNA VA MURI
CAND VA MURI MINCIUNA se pare ca peste multe generatii..
DACA NU SE VA NASTE O MINCIUNA MULT MAI PUTERNICA
Echilibrul minciuna - adevar uneori este benefic si mai putine usi inchise

NU EXISTA OM SA NU FI MINTIT VRE-O DATA PT CA DE MULTE ORI , ESTE NECESARA, DAR DACA SE PERSISTA IN MINCIUNA ACEL OM NU VA MAI DISTINGE ADEVARUL DE MINCIUNA SI VA FI CONVINS CA NUMAI EL ARE DREPTATE

Da. DAR pana cand????

Minciuna are picioare scurte...

Si ziua adevarului iese la iveala

Ma refeream la minciuni ce pot acoperi un timp adevarul . Adica pana cand poti dovezile de care ai nevoie...

Zile, luni...

Ori avem nevoie de flori mai multe decat de ciulini.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 15:23

De la: 9am178850, la data 2010-03-16 15:16:44
De la: 9am178850, la data 2010-03-12 11:55:45ADEVAR...MINCIUNA...probabil ecchilibrul balantei este formula ideala.
Dar sa nu uitam ca daca spunem doar ADEVARUL suntem inlaturati si invinsi de cei ce spun doar MINCIUNI....

NU EXISTA OM SA NU FI MINTIT VRE-O DATA PT CA DE MULTE ORI , ESTE NECESARA, DAR DACA SE PERSISTA IN MINCIUNA ACEL OM NU VA MAI DISTINGE ADEVARUL DE MINCIUNA SI VA FI CONVINS CA NUMAI EL ARE DREPTATE

Da. DAR pana cand????

Ma refeream la minciuni ce pot acoperi un timp adevarul . Adica pana cand poti dovezile de care ai nevoie...

Zile, luni...

uite la sata nu m-am gandit ..... dar minciuna in ziua de astazi este cel mai veritabil adevar........ .depinde de societatea in care traim si regulile iei

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 16:58

De la: 9am045616, la data 2010-03-16 15:23:04

Da. DAR pana cand????

Zile, luni...

uite la sata nu m-am gandit ..... dar minciuna in ziua de astazi este cel mai veritabil adevar........ .depinde de societatea in care traim si regulile iei

Dar sper ca va veni si ziua ADEVARULUI...cand societatea va intelege ce inseamna sa traiasca cu adevarat in...DOMOCRATIE

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 09:04

De la: 9am178850, la data 2010-03-18 16:58:32
De la: 9am045616, la data 2010-03-16 15:23:04

Da. DAR pana cand????

Zile, luni...

Dar sper ca va veni si ziua ADEVARULUI...cand societatea va intelege ce inseamna sa traiasca cu adevarat in...DOMOCRATIE
pana atuncea ,poate se face primavara

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 11:22

Da. DAR pana cand????

Zile, luni...

intotdeauna printre flori vei gasi si buruieni [ciulini] si daca nu le smulgi din radacina vei vedea cum se inmultesc si acopera florile ! hei , a venit primavara!!! hai sa aducem un suflu nou pe forum!!!
www.youtube.com/watch?v=dxHteBH0-ns

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 12:03

De la: mcherciu, la data 2010-03-19 11:22:54

Da. DAR pana cand????

Zile, luni...

intotdeauna printre flori vei gasi si buruieni [ciulini] si daca nu le smulgi din radacina vei vedea cum se inmultesc si acopera florile ! hei , a venit primavara!!! hai sa aducem un suflu nou pe forum!!!
www.youtube.com/watch?v=dxHteBH0-ns[/quote]

Padure fara uscaturi nu exista...

Cultura fara ciulini nu exista

De smuls toti ciulinii???? CINE???

Ciulinii rezista si la seceta si la ploaie si la arsita....

Ciulinii pot fi dao ocoliti...Si pe urma este vorba de un echilibru ecologic..

Iar "CIULINII" la care sigur te referi!!!!!! CINE STABILESTE COMPETENTA IN ACEASTA TARA SI >>>IN LUME????

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 12:06

SUNTEM MICI FURNICI INTRO LUME A POLITICENILOR CREATI DE NOI

Adevarul crud...dar FOARTE ADEVARAT

Cat mai multe flori pentru o primavara ce se pare ca s-a hotarat sa revina si pe meleagurile noastre.

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 20 Martie 2010, ora 16:38

Trebuie sa luptam impotriva minciunii, dar trebuie sa recunoastem ca minciuna are o mare putere de actiune intr-o societate in care adevarul nu mai e la loc de cinste. A venit timpul sa nu ne mai lasam imbroboditi de minciunile si promisiunile desarte ale celor care se erijeaza in conducatori ai destinelor noastre.
In goana dupa imbogatire, multi oameni cinstiți se transforma in indivizi capabili de a face orice pentru a castiga cat mai mulți bani, renuntand la onestitate si la principiile morale. Nu inteleg ca, desi sunt necesari pentru a le asigura existența, banii nu le vor aduce fericirea la care se asteapta, cel mult le poate imbunatati imaginea sociala.
Uneori minciuna te poate ridica pe cele mai inalte culmi ale unui succes inselator, dar cand adevarul iese la lumina, caderea este foarte spectacoloasa, dar in sensul rau al cuvantului.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:18

De la: lyly, la data 2010-03-20 16:38:23Trebuie sa luptam impotriva minciunii, dar trebuie sa recunoastem ca minciuna are o mare putere de actiune intr-o societate in care adevarul nu mai e la loc de cinste. A venit timpul sa nu ne mai lasam imbroboditi de minciunile si promisiunile desarte ale celor care se erijeaza in conducatori ai destinelor noastre.
In goana dupa imbogatire, multi oameni cinstiți se transforma in indivizi capabili de a face orice pentru a castiga cat mai mulți bani, renuntand la onestitate si la principiile morale. Nu inteleg ca, desi sunt necesari pentru a le asigura existența, banii nu le vor aduce fericirea la care se asteapta, cel mult le poate imbunatati imaginea sociala.
Uneori minciuna te poate ridica pe cele mai inalte culmi ale unui succes inselator, dar cand adevarul iese la lumina, caderea este foarte spectacoloasa, dar in sensul rau al cuvantului.

Sa luptam cu ce???? Cu arme de foc, cu arme bilogice??/ arme nucleare???
Vorba nu mai ajunge de mult la sufletele oamenilor

Banii nu aduc fericirea dar o intretin...si nu putini.

Raportul oamenilor ce spun adevarul si oameni ce mint este subunitar mult

Se vede cine conduce MINCIUNA LA PUTERE

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 10:50

tot timpul trebue sa fim sinceri.........minciuna o strecuram in context atat cat e nevoie si cand este nevoie ,,,........in rest suntem sinceri

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 16:08

De la: 9am045616, la data 2010-03-22 10:50:40tot timpul trebue sa fim sinceri.........minciuna o strecuram in context atat cat e nevoie si cand este nevoie ,,,........in rest suntem sinceri

in '79 a doua sotie a tatalui meu s-a imbolnavit de cancer si, de ziua dinsei, ne-am dus sa o sarutam si......sa-i zicem La Multi ani ! m-am simtit total aiurea si cind luindu-mi mina m-a intrebat ,privindu-ma-n ochi ,daca se va face bine ?!....ah,inima! si acum ma doare amintirea ochilor ei care implorau ! ...Doamne, ce puteam face altceva decit sa MINT !? s-am mintit cu talent si imaginatie si,culmea, nu m-a podidit plinsul....am ris cu toti,povestind cum o sa-l nasc eu pe fiu-meu in sept. si cum o schimbe ea scutece si o sa-i cinte cintece de leagan.....dupa nici 2 saptamini,a murit ! un gind bun in amintirea ei,caci a fost un om bun !...atunci am inteles valoarea unei minciuni.....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2010, ora 19:18

a venit primavara si adevarul si democratia sint departe la polul nord

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 08:16

De la: mcherciu, la data 2010-03-22 19:18:11 a venit primavara si adevarul si democratia sint departe la polul nord
LA NOI ANARHIE CONSTITUTIONALA SE NUMESTE

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 08:28

NICIODATA

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:58

ECHILIBRU

Minciuna ...Adevar....In mod constructiv... ...catmai multe flori

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 17:32

De la: 9am178850, la data 2010-03-24 15:58:14

ECHILIBRU

Minciuna ...Adevar....In mod constructiv... ...catmai multe flori

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 07:04

Buna dimineata tuturor!
Cand e cazul sa fim sinceri? Cand primesti un impuls si nu il analizezi indeajuns, dai raspunsul adecvat, prompt, crezand ca ti-ai sters din minte toate rautatile cu care ai fost gratulat dar dupa ce iti pui un pic mintea la treaba vezi ca ai gresit, ca nu trebuia sa ierti si atunci vii aici si spui: m-au dus in eroare onestitatea, firea-mi impaciuitoare, nu trebuia sa ma grabesc! Nu merita nimeni sa sacrifici sapte pioni doar ca sa-ti salvezi nebunul! Un om adevarat nu poate sa fie in acelas timp si sincer si mincinos fata de sine insusi!

necunoscut

2279 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 07:33

De la: norinmunti, la data 2010-03-26 07:04:19Buna dimineata tuturor!
Cand e cazul sa fim sinceri? Cand primesti un impuls si nu il analizezi indeajuns, dai raspunsul adecvat, prompt, crezand ca ti-ai sters din minte toate rautatile cu care ai fost gratulat dar dupa ce iti pui un pic mintea la treaba vezi ca ai gresit, ca nu trebuia sa ierti si atunci vii aici si spui: m-au dus in eroare onestitatea, firea-mi impaciuitoare, nu trebuia sa ma grabesc! Nu merita nimeni sa sacrifici sapte pioni doar ca sa-ti salvezi nebunul! Un om adevarat nu poate sa fie in acelas timp si sincer si mincinos fata de sine insusi!

Buna dimineata Norisor!

Eu nu cred ca trebuie sa-ti para rau ca ai iertat daca asa te-a indemnat sufletul. Dar daca ai sacrificat sapte pioni...ai nevoie la randul tau de sapte iertari...glumesc, nu-mi raspunde, sunt sigur ca nu ai facut asta...

Nu trageti in pianist! 24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 13:47

poate fi sincer cu el insasi si mancinos cu cine doreste ,numa casa-i mearga lui bine.........in ziuade astazi cinstea si omenia ocupa ultimul loc in pregatirea viitorului schimb de maine......................

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 17:23

De la: 9am045616, la data 2010-03-26 13:47:46
poate fi sincer cu el insasi si mancinos cu cine doreste ,numa casa-i mearga lui bine.........in ziuade astazi cinstea si omenia ocupa ultimul loc in pregatirea viitorului schimb de maine......................

Nu te contrazic numai ca eu m-am referit la o intamplare si firea mea e atat de stramba ca intai iert si pe urma ma intreb: de ce? Si readuc in memorie cauzele pentru care a trebuit sa iert si atunci descopar ca il duc in eroare pe cel iertat atata timp cat imi dau seama ca de fapt nu a fost decat o emotie de moment. Nu se zice ca ratiunea triumfa? Si in fond nici prejudiciul nu e prea mare!

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2010, ora 00:11

De la: 9am045616, la data 2010-03-23 08:28:05 NICIODATA

INTOTDEAUNA

9am183518

5 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 13:31

Exista un test pentu copii mici prin care li se testeaza gradul de maturitate in care li se spune o minciuna sa o transmita unei tertze persoane dar trecuta prin judecata sa , mai precis capacitatea de a minti.Daca nu il trece se zice ca e imatur, cu alte cuvinte minciuna face parte din natura omului.

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:09

Un OM cu cat are caracterul mai puternic si moralitatea mai reala va spune tot mai mult adevarl pana la 100%.Cred ca este un deziderat la care sa incercam sa accedem cu toii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2010, ora 17:20

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-28 14:09:11Un OM cu cat are caracterul mai puternic si moralitatea mai reala va spune tot mai mult adevarl pana la 100%.Cred ca este un deziderat la care sa incercam sa accedem cu toii.

....ocazie cu care devine din ce in ce mai nesuferit de ceilalti, caliti in arta disimularii !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 08:15

De la: gabigabi, la data 2010-03-28 17:20:05
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-28 14:09:11Un OM cu cat are caracterul mai puternic si moralitatea mai reala va spune tot mai mult adevarl pana la 100%.Cred ca este un deziderat la care sa incercam sa accedem cu toii.

....ocazie cu care devine din ce in ce mai nesuferit de ceilalti, caliti in arta disimularii !
....si perfidiei

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2010, ora 08:18

De la: 9am045616, la data 2010-03-29 08:15:02 ....si perfidiei

...616, cine te-a suparat?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CAND E CAZUL SA FIM SINCERI SI CAND NU?
Mergi la: