Info
x
Cand e cazul sa fim sinceri si cand nu?
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 16:34
De la: gabigabi, la data 2010-03-14 16:15:49De la: norinmunti, la data 2010-03-12 20:40:53De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-12 19:37:20Sunteti o draguta...Dvs ati dori sa dezvolt ceea ce am inceput,insa sunt si persoane care ma contrzic fara a ma fi citit!!Cine a postat aceasta intrebare merita felicitari sincere,insa nu la fel merita cei mai multi dintre cei ce o citesc si vin aici numai sa sfideze si sa fie "Gica contra".A spune sau nu adevarul este asemeni unui centru gravitational galactic,importanta depaseste imaginatia noastra cu mult.Daca fie si numai pt o zi nu ar mai minti nimeni lumea s-ar schimba radical,implicatiile ar fi uriase,de neimaginat.Cam tot ce se imtampla actual in lume se bazeaza si este cladit pe minciuna.Si cand spun asta ma gandesc in primul rand la Biserica,clerul de peste tot este una dintre cele mai ticaloase si mai corupte institutii create de OM,si nu de Dumnezeu,nu au nici un fel de legatura cu El,totul este o afacere,tot ce exista pe Pamant este o afacere,oamenii nu au creat nimic care sa reziste in timp daca NU PRODUCE PROFIT!!!Cum vi se pare acest lucru? In ce si-au schimbat avatarul daca nu au existat aevea? Imi pare rau ca trebuie sa-mi apar cele expuse prin contrazicere, dar asta e situatia de fata. Si religia face parte din acelasi pachet care se incadreaza in : "Cand e cazul sa fim sinceri si cand nu?" Nu am inventat eu religia, nu am nici o vina daca mi se vara pe gat (indiferent in care topic intram) ca nu ne putem spune ceea ce gandim sincer ca apar citatele din biblie! Ca si cum cei care au scris textele erau veniti de pe alte planete superdezvoltate si ne-au adus adevaruri de necontestat. Am avut o stare de coma produsa de spasmofilie si tin minte atat: Cand mi-am dat seama ca nu mai respir aveam in fata un pendul care arata 14,43. Am vrut sa strig pe fiica mea care era in camera ei si nu am putut. Nu am vazut nici negru nici iad si nici tunelul la capatul caruia era Edenul. Nu! Mi-am revenit singura. Cand am vazut acelasi pendul acele aratau 15,25. Le am si acum notate pentru ca le-am spus doctoritei. Asta a fost frantura de rai, de iad cu care ne sperie tocmai cei care nu respecta nimic din Decalogul lui Moise. Si au mai scos si sintagma : face ce zice popa nu ce face popa! |
|
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 16:40
De la: Dorulet, la data 2010-03-14 16:20:19De la: norinmunti, la data 2010-03-14 16:16:46De la: Dorulet, la data 2010-03-14 16:00:24De la: norinmunti, la data 2010-03-14 15:53:08De la: mcherciu, la data 2010-03-14 11:25:13Exista situatii limita cum ar fi cazul Elenei sotia lui Silviu. Daca medicii ar fi menajat-o pe Elena arfi fost o minciuna constructiva ,pentru situatia ei .Adevarul despre boala ei trebuia spus doar sotului lucru care poate ajuta in vindecare mult mai repede...ai spune unui bolnav de cancer adevarul in fata ,inseamna demoralizare ,scaderea tonusului si totodata a imunitatii organismului..Daca stia numai Silviu, si el ar fi ascuns adevarul dar iar fi fost aproape asa cum a fost intotdeauna incurajind-o..Este un exemplu de minciuna constrctiva nu distructiva asa cum bine remarca dl Gabimarinescu referitor la ce s-ar intimpla daca o zi s-ar spune numai adevarul pe mapamond = haos Mi-ai pus intrebarea acum cand am, cred de doua ori varsta ta si sunt atat de slabita emotional ca si daca mi-as confunda cainele as lesina. Pot sa te asigur ca daca as fi fost tanara nu mi-as fi pierdut sangele rece si sustin acest amanunt prin faptul ca am avut situatii care imi cereau sa ma impun astfel si am reusit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 16:56
@norinmunti- pai ce-as putea spune eu,devreme ce tu nu crezi c-au fost "aevea",nici macar ca personificare a celor 5 elemente definite de inteleptii orientului : apa =Poseidon, pamint =Geea, foc= Zeus, aer=Eol,metal=Hefaistos .....sau au identificat Soarele= Apollo, Intelepciunea= Atena, Razboiul cu Ares si toate dominate de Timp= Chronos,ai caror copii suntem,la fel de "mincati" de el atunci ,ca si acum !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Martie 2010, ora 16:59
De la: gabigabi, la data 2010-03-14 16:56:38@norinmunti- pai ce-as putea spune eu,devreme ce tu nu crezi c-au fost "aevea",nici macar ca personificare a celor 5 elemente definite de inteleptii orientului : apa =Poseidon, pamint =Geea, foc= Zeus, aer=Eol,metal=Hefaistos .....sau au identificat Soarele= Apollo, Intelepciunea= Atena, Razboiul cu Ares si toate dominate de Timp= Chronos,ai caror copii suntem,la fel de "mincati" de el atunci ,ca si acum ! Adică tu crezi???
Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 08:11
De la: gabigabi, la data 2010-03-14 16:56:38@norinmunti- pai ce-as putea spune eu,devreme ce tu nu crezi c-au fost "aevea",nici macar ca personificare a celor 5 elemente definite de inteleptii orientului : apa =Poseidon, pamint =Geea, foc= Zeus, aer=Eol,metal=Hefaistos .....sau au identificat Soarele= Apollo, Intelepciunea= Atena, Razboiul cu Ares si toate dominate de Timp= Chronos,ai caror copii suntem,la fel de "mincati" de el atunci ,ca si acum 
Spuneți adevărul, chiar dacă asta înseamnă să-i condamnați la moarte pe cei care îi ascundeți sau mințiți și le salvați viața????
, sau ironici
pt unii chiar s-a oprit...se stiu ei