Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 09:50
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
74 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 14:28
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 14:54
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 14:57
eu votez cu gigi daca steaua castiga liga campionilor
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 15:09
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 14:57:57eu votez cu gigi daca steaua castiga liga campionilor
Eu votez cu el doar daca ajunge in turul doi el si cu Basescu .
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 15:11
De la: vaneamarin, la data 2009-04-06 15:09:35De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-06 14:57:57eu votez cu gigi daca steaua castiga liga campionilor
Eu votez cu el doar daca ajunge in turul doi el si cu Basescu .
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 15:12
in turul doi al cupei u.e.f.a. sau in cupa romaniei?
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 15:18
Ticu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 15:28
De la: ticu, la data 2009-04-06 15:18:25 Domnule Vanea,viitorul presedinte al tarii C.V.Tudor va ajunge pe la arest in vizita de lucru, sa vada cum sunt tratati liberalii, cand vor fi arestati! Asa face orice sef de stat .!
Pai stiti domnu' Ticu cum se spunea in Uniunea Sovietica :"orice om cinstit trebuie sa mearga la puscarie ,au fost si bunicii,au fost si parintii si ma duc si eu cand ma fac mare ".Deci sa inteleg ca programul electoral al lui Vadim este gata ,nu ?
PS:Sa-i bage la "chiaburi"....
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:53
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:02
"multimea din popor...." nu poate aresta pe nimeni @ticulica ! ultima oara cind a facut-o,s-a chemat Mineriada si a scandalizat o lume-ntreaga,caci o persoana fizica nu are atributele necesare ptr. a o face !.....mai simplu : pot veni eu la tine sa te arestez,ptr.ca nu-mi placi ?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:07
ticule ca intotdeauna faci partidul de rusine,du-te dracu' in padure nu mai scrie pe aici,agramatule incult care esti!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 09:11
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-08 08:07:23ticule ca intotdeauna faci partidul de rusine,du-te dracu' in padure nu mai scrie pe aici,agramatule incult care esti!
Domnu Ticu este C.V. Tudor ?!....
|
the_best_beast
5 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 16:12
Am avut in HITLER dar m-a dezamagit murind prea devreme.......
the best beast
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 16:20
Imnul golanilor liberi
Melodia-hit a primaverii lui 1990 a fost compusa in toaleta Facultatii de Geologie din Bucuresti, unde era mai multa liniste pentru "a face cantecel''
Cantecul care insoteste si astazi orice amintire legata de Fenomenul "Piata Universitatii", "Imnului golanilor", a fost compus de Cristi Paturca in cinci minute, in toaleta Facultatii de Geologie a Universitatii Bucuresti. Acolo, departe de vacarmul zecilor de mii de manifestanti, s-au nascut aproape toate melodiile Pietei.
"Sa faci muzica e ca si cand ai face dragoste"
"Mai bine haimana, decat tradator, / Mai bine huligan, decat dictator" Versurile se canta uneori singure, spune astazi Cristi Paturca, cel care a compus muzica "Imnului golanilor". "Uneori, sa faci muzica pentru niste versuri este ca si cand ai face dragoste. Vine de la sine. Asa a fost si in cazul acestui text, scris de o studenta, Laura Botolan", explica Paturca.
El avea atunci 24 de ani si, numai cat s-a uitat peste refren, l-a si cantat cu chitara. Era in toaleta Facultatii de Geologie a Universitatii, impreuna cu Laura Botolan, cu profesorul cunoscut sub numele de Dr. Barbi, cu Vali Sterian, cu Stelian Maria.
Ca sa intregeasca muzica pentru tot textul "Imnului" i-a luat vreo cinci minute, spune Cristi, "daca nu chiar trei". Fostul presedinte Emil Constantinescu era pe atunci prorectorul Universitatii Bucuresti si profesor la Catedra de Mineralogie a Facultatii de Geologie.
Isi aminteste foarte bine acele zile: "Sigur ca acolo s-au creat cantecele Pietei Universitatii. Eu eram atunci responsabil in locul rectorului Cristescu - era plecat din tara - si am aprobat accesul reprezentantilor protestatarilor la balconul Decanatului, de unde s-au tinut discursurile si s-au cantat melodiile".
Cand au cantat la microfonul din balconul universitatii "Imnul golanilor", multimea a intrat in delir, povesteste Dr. Barbi. Cristi Paturca este si acum coplesit de sentimentul pe care l-a avut atunci: "Cand vezi 20.000-30.000 de oameni care canta cu tine, te cuprinde un sentiment ciudat, foarte puternic Mi-am dat seama atunci ca, din balcon, lumea se vede altfel si cantam cu ochii inchisi de teama sa nu puna stapanire pe mine sentimentul de putere". Nu-i venea a crede ca lumea care pleca, seara, spre casa fredona "Mai bine mort, decat comunist"
"N-am sa scap de cantecul asta niciodata"
Dar nu "Imnul golanilor" a fost primul cantec care a facut sa vibreze Piata Universitatii in acea primavara, ci "Nu plecam acasa", scris de Stelian Maria in ziua de 24 aprilie, dupa prima interventie violenta a politistilor asupra manifestantilor adunati de doua zile in Piata. "Noi de-aicea nu plecam / Nu plecam acasa" au ramas si azi in memoria romanilor. Ba chiar, ca o ironie, a observat Dr. Barbi, "au inceput sa-l foloseasca si muncitorii de la IMGB cand fac greve", cei care i-au ajutat pe mineri sa tabaceasca spinarile protestatatilor in 13-15 iunie 1990.
Cam opt cantece au ramas, de atunci, bine cunoscute, dar au fost multe, unele compuse chiar ad-hoc. "Era o chestie inexplicabila atunci", simte Paturca. "Prea veneau repede melodiile, era prea usor". Dr. Barbi spune acelasi lucru despre versuri: "Se compunea foarte repede, erau dictate, parca, de sus. Lucram noaptea acasa, apoi ne adunam in toaleta de la Geologie, fiecare spunea ce mai facuse, si Paturca incerca melodia la chitara".
Timp de 50 de zile, inainte de 13 iunie, in Piata Universitatii s-a cantat mult. "Ne simteam bine unul langa altul acolo si ne bucuram ca suntem impreuna", retraieste Dr. Barbi bucuria din mai 1990. "Imnul golanilor" a lasat urme in memoria romanilor, iar Cristi Paturca resimte efectele succesului de atunci: "Eu n-am sa scap de cantecul asta nici dupa moarte. Am incercat sa mai cant altceva, dar nu, daca nu-l cant pe asta, degeaba!".
Artistii pietei
Dr. Barbi pe numele sau real Petre Constantin, era si este inca profesor de diplomatie si relatii internationale, preda in Bucuresti, la ASE si la Facultatea de Litere. In iunie 1990 avea 45 de ani.
Cristian Paturca este compozitor si interpret, da lectii de muzica folk - voce si chitara. A facut parte din Cenaclul Flacara pana in 1985, este membru in Cenaclul "Totusi iubirea". In 1990 avea 24 de ani.
Imnul golanilor
A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania
O gasca mare de golani ce-au alungat sclavia
Noi nu ne-am confundat nicicand cu oamenii de bine
Veniti si neocomunisti si fara de rusine.
Refren:
Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.
Vrem libertate, nu comunism si nici schimbari de forma
Si de aceea securisti, sa nu ne puneti norma.
Noi nu vrem neocomunism nici neolibertate
Democratii originale si nici minciuni sfruntate.
Ne-ati intrebat ce vrem aici, dar stie toata tara
Noi sustinem punctul 8 de la Timisoara.
A cazut 473, ce tinea TVR
Legata in lanturile ei, dar tot degeaba e.
Alegeri fara comunisti, fara nomenclatura
Si nu va temeti de golani fara coloratura.
Din cei care-au murit aici, ne-am reintors naluci
Sa nu mai fie cum a fost, macelul de atunci.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 16:43
iti multumesc @florinas cu o lacrima pe obraz ! am fost si eu golan si sunt mindra de asta !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:07
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-08 08:07:23ticule ca intotdeauna faci partidul de rusine,du-te dracu' in padure nu mai scrie pe aici,agramatule incult care esti!  Florine, ori nu ai terminat damigeana cu rachiu, ori ai cazut in casa si te-ai lovit la cap de sifoner, ori te-au palit minerii in cap cu bastoanele .si ai ramas  Si nu te priveste ce fac eu cu PRM daca nu esti cu el.!
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:11
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-08 16:20:01
Imnul golanilor liberi
Melodia-hit a primaverii lui 1990 a fost compusa in toaleta Facultatii de Geologie din Bucuresti, unde era mai multa liniste pentru "a face cantecel''
Cantecul care insoteste si astazi orice amintire legata de Fenomenul "Piata Universitatii", "Imnului golanilor", a fost compus de Cristi Paturca in cinci minute, in toaleta Facultatii de Geologie a Universitatii Bucuresti. Acolo, departe de vacarmul zecilor de mii de manifestanti, s-au nascut aproape toate melodiile Pietei.
"Sa faci muzica e ca si cand ai face dragoste"
"Mai bine haimana, decat tradator, / Mai bine huligan, decat dictator" Versurile se canta uneori singure, spune astazi Cristi Paturca, cel care a compus muzica "Imnului golanilor". "Uneori, sa faci muzica pentru niste versuri este ca si cand ai face dragoste. Vine de la sine. Asa a fost si in cazul acestui text, scris de o studenta, Laura Botolan", explica Paturca.
El avea atunci 24 de ani si, numai cat s-a uitat peste refren, l-a si cantat cu chitara. Era in toaleta Facultatii de Geologie a Universitatii, impreuna cu Laura Botolan, cu profesorul cunoscut sub numele de Dr. Barbi, cu Vali Sterian, cu Stelian Maria.
Ca sa intregeasca muzica pentru tot textul "Imnului" i-a luat vreo cinci minute, spune Cristi, "daca nu chiar trei". Fostul presedinte Emil Constantinescu era pe atunci prorectorul Universitatii Bucuresti si profesor la Catedra de Mineralogie a Facultatii de Geologie.
Isi aminteste foarte bine acele zile: "Sigur ca acolo s-au creat cantecele Pietei Universitatii. Eu eram atunci responsabil in locul rectorului Cristescu - era plecat din tara - si am aprobat accesul reprezentantilor protestatarilor la balconul Decanatului, de unde s-au tinut discursurile si s-au cantat melodiile".
Cand au cantat la microfonul din balconul universitatii "Imnul golanilor", multimea a intrat in delir, povesteste Dr. Barbi. Cristi Paturca este si acum coplesit de sentimentul pe care l-a avut atunci: "Cand vezi 20.000-30.000 de oameni care canta cu tine, te cuprinde un sentiment ciudat, foarte puternic Mi-am dat seama atunci ca, din balcon, lumea se vede altfel si cantam cu ochii inchisi de teama sa nu puna stapanire pe mine sentimentul de putere". Nu-i venea a crede ca lumea care pleca, seara, spre casa fredona "Mai bine mort, decat comunist"
"N-am sa scap de cantecul asta niciodata"
Dar nu "Imnul golanilor" a fost primul cantec care a facut sa vibreze Piata Universitatii in acea primavara, ci "Nu plecam acasa", scris de Stelian Maria in ziua de 24 aprilie, dupa prima interventie violenta a politistilor asupra manifestantilor adunati de doua zile in Piata. "Noi de-aicea nu plecam / Nu plecam acasa" au ramas si azi in memoria romanilor. Ba chiar, ca o ironie, a observat Dr. Barbi, "au inceput sa-l foloseasca si muncitorii de la IMGB cand fac greve", cei care i-au ajutat pe mineri sa tabaceasca spinarile protestatatilor in 13-15 iunie 1990.
Cam opt cantece au ramas, de atunci, bine cunoscute, dar au fost multe, unele compuse chiar ad-hoc. "Era o chestie inexplicabila atunci", simte Paturca. "Prea veneau repede melodiile, era prea usor". Dr. Barbi spune acelasi lucru despre versuri: "Se compunea foarte repede, erau dictate, parca, de sus. Lucram noaptea acasa, apoi ne adunam in toaleta de la Geologie, fiecare spunea ce mai facuse, si Paturca incerca melodia la chitara".
Timp de 50 de zile, inainte de 13 iunie, in Piata Universitatii s-a cantat mult. "Ne simteam bine unul langa altul acolo si ne bucuram ca suntem impreuna", retraieste Dr. Barbi bucuria din mai 1990. "Imnul golanilor" a lasat urme in memoria romanilor, iar Cristi Paturca resimte efectele succesului de atunci: "Eu n-am sa scap de cantecul asta nici dupa moarte. Am incercat sa mai cant altceva, dar nu, daca nu-l cant pe asta, degeaba!".
Artistii pietei
Dr. Barbi pe numele sau real Petre Constantin, era si este inca profesor de diplomatie si relatii internationale, preda in Bucuresti, la ASE si la Facultatea de Litere. In iunie 1990 avea 45 de ani.
Cristian Paturca este compozitor si interpret, da lectii de muzica folk - voce si chitara. A facut parte din Cenaclul Flacara pana in 1985, este membru in Cenaclul "Totusi iubirea". In 1990 avea 24 de ani.
Imnul golanilor
A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania
O gasca mare de golani ce-au alungat sclavia
Noi nu ne-am confundat nicicand cu oamenii de bine
Veniti si neocomunisti si fara de rusine.
Refren:
Mai bine haimana, decat tradator
Mai bine huligan, decat dictator
Mai bine golan, decat activist
Mai bine mort, decat comunist.
Vrem libertate, nu comunism si nici schimbari de forma
Si de aceea securisti, sa nu ne puneti norma.
Noi nu vrem neocomunism nici neolibertate
Democratii originale si nici minciuni sfruntate.
Ne-ati intrebat ce vrem aici, dar stie toata tara
Noi sustinem punctul 8 de la Timisoara.
A cazut 473, ce tinea TVR
Legata in lanturile ei, dar tot degeaba e.
Alegeri fara comunisti, fara nomenclatura
Si nu va temeti de golani fara coloratura.
Din cei care-au murit aici, ne-am reintors naluci
Sa nu mai fie cum a fost, macelul de atunci.
Daca acest "imn" a fost compus in toaleta , acolo ii este locul si acolo trebuia sa ramana, pe gaura in jos
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 19:19
ticusor,baiatul meu cel sadic,iti mai explic inca o data nu sunt si nici nu am fost membru p.r.m.,dar in virtutea faptului ca pe nea cornel il stiu de multi ani si cu bune si cu rele,vreau sa te invat cum sa faci o campanie progresista daca tot ti-ai propus asa ceva,daca nu,stai in banca ta,te rog,nu mai face rau
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:39
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-08 19:19:38ticusor,baiatul meu cel sadic,iti mai explic inca o data nu sunt si nici nu am fost membru p.r.m.,dar in virtutea faptului ca pe nea cornel il stiu de multi ani si cu bune si cu rele,vreau sa te invat cum sa faci o campanie progresista daca tot ti-ai propus asa ceva,daca nu,stai in banca ta,te rog,nu mai face rau : sml-happy0065: Invata -ma !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:20
De la: gabigabi, la data 2009-04-08 08:02:45"multimea din popor...." nu poate aresta pe nimeni @ticulica ! ultima oara cind a facut-o,s-a chemat Mineriada si a scandalizat o lume-ntreaga,caci o persoana fizica nu are atributele necesare ptr. a o face !.....mai simplu : pot veni eu la tine sa te arestez,ptr.ca nu-mi placi ?
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 23:24
Ticule,esti magar si nesimtit!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 14:04
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-09 23:24:44 Ticule,esti magar si nesimtit! : sml-tongue0023: Adica? Daca nu justifici afirmatia asta, te fac pe acest forum de cu tot Jiul si Oltul nu te poti spala. ! Fii sigur ca la asa ceva ma pricep.!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:12
De la: ticu, la data 2009-04-10 14:04:02De la: shlomo_imre, la data 2009-04-09 23:24:44 Ticule,esti magar si nesimtit! : sml-tongue0023: Adica? Daca nu justifici afirmatia asta, te fac pe acest forum de cu tot Jiul si Oltul nu te poti spala. ! Fii sigur ca la asa ceva ma pricep.! Nu cred ca trebuie sa justific nimic!Ma refeream doar la atitudinea ta in legatura cu numarul de panselute plantate de mineri in iunie '90!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 19:43
De la: shlomo_imre, la data 2009-04-10 19:12:37De la: ticu, la data 2009-04-10 14:04:02De la: shlomo_imre, la data 2009-04-09 23:24:44 Ticule,esti magar si nesimtit! : sml-tongue0023: Adica? Daca nu justifici afirmatia asta, te fac pe acest forum de cu tot Jiul si Oltul nu te poti spala. ! Fii sigur ca la asa ceva ma pricep.! Nu cred ca trebuie sa justific nimic!Ma refeream doar la atitudinea ta in legatura cu numarul de panselute plantate de mineri in iunie '90! : sml-happy0065:
Da , au pus panselute, au reparat bordurile , au curatat intrarile in metrou, au aratat ca sunt oameni ordonati, si uniti.! Cinste lor !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:15
Ai ochi buni ticule,sau asa ii aveai in '90 daca ai vazut asa bine ce se petrecea in Piata Universitatii!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:17
ticule,faci glume sinistre cu noi sau tu chiar crezi tot ce spui?
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 20:27
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-10 20:17:17ticule,faci glume sinistre cu noi sau tu chiar crezi tot ce spui? Din cauza oamenilor care-au murit in 89-90 ticu are libertatea de-a spune prostii!Daca tot ii place asa mult comunismul,eu il invit la Chisinau impreuna cu minerii sa-l apere pe voronin!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 03:39
Victor Socaciu - Cantec pentru mama lor:
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Vin ai nostri, pleaca ai nostri
Noi râmînem tot ca prosti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Bat-o vina, bat-o strechea
Trage-aicea cu urechea.
Mai romane, om sarac
Iara ti-au venit de hac.
Ne promit marea cu sarea
Si conduc aiurea tara.
Opozanti si potentati
V-ati batut iar joc frati.
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Politrucii-si fac concedii
Pe la Cannes, Hawai, ca regii
Pensionarii, pedagogii
Au ajuns precum milogii.
Venetici fac pretul painii
Iar la cozi stam noi, romanii
Muncitorii n-au salarii,
Curvele pupa dolarii.
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Romania-i de vanzare
Cu uzini, crese, hotare.
Spagile au zornait,
Algoritmu-i multumit.
Dumnezeu dac-ar veni
Prim-ministru intr-o zi
L-am manji si i-am gasi
Cazier la SRI.
Buna tara, rea croiala
Mama ei de randuiala.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
Aia hoti, astia hoti,
Mama lor la toti.
|
9am023185
198 mesaje
|
Postat pe: 11 Aprilie 2009, ora 15:05
ªi când te gândeºti, cã pentru unii precum "ticu" (care îi ridicã în slãvi pe cei ce susþineau în prostia lor: "Noi muncim, nu gândim"), ºi-au dat viaþa tinerii noºtri eroi în '89... pentru toate aceste hahalere?? Cum îi rabdã Dumnezeu?!?
|
|
|