back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 17:12

De la: mirceanedelcuhd, la data 2009-04-17 10:11:54 :

sml-indifferent0014: Domnule Mircea , pe ecrane nu a rulat nici un film cu scenariu lui C. V. Tudor, singurul scenariu de film sris de el, este[ daca la asta te referi ] , este comedia ''POKER " , deocamdata e inca scenariu,urmand sa se toarne filmul , S. Nicolaescu a promis ca il face, dar are si el o varsta , cu rabdare se face .! Multumesc pentru urare, si din partea mea primeste urarea , un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 21:27

www.youtube.com/v/ZyvBFE2y4gQ&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/ZyvBFE2y4gQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 20:01

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-20 21:27:50

Domnule Florin , aia hoti astia hoti , mama lor la toti, asa este !. ,

Ticu
9am044905

125 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 12:43

De la: AZAZEL, la data 2008-11-18 09:17:27in politicianul...mort !

si, pe urma, luam securea si ne fugarim unii pe altii....sunt cativa bunuti, gen cristian diaconescu....hai, vreau sa vad ceva mai mult optimism si o opinie din aceea, faina!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:57

ALTFEL DE PREȘEDINTE... LA CRIZA MORALĂ
(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

În vreme ce Băsescul nostru cel de toate crizele... și surprizele ațâță și întreține focul vrajbelor, tăciunii gâlcevilor și jarul patimilor electorale, izbutind (în mod voit), ca nimeni altul să își coaguleze și să își coalizeze adversarii de toate culorile și furorile în aceeași tabăr㠖 lideri politici, moguli, grupuri de interese, independentul Radu Duda prestează, evoluează și se detașează, apare din ce în ce mai frecvent la televiziuni și în public, își face cunoscut programul, își „editeaz㔠și își (în)tipărește în mentalul electoratului imaginea de personalitate pozitivă, de posibil (și plauzibil...) viitor șef de stat crește, punctează evident în sondaje și dă bine ca model de „un altfel de președinte” pentru România.
Politicienii și cetățenii au început să îl ia pe Principele Radu (mai) în serios după lansarea cu suspans în cursa (cu mari obstacole) pentru cotrocezidențiale. Instinctiv, precum un Stan Pățitul colectiv în jocul de-a fripta(!), electoratul (puțin, cât a mai rămas nescârbit...) îi cântărește programul și îi măsoară personalitatea și moralitatea acestui „altfel de candidat”, cu mare băgare de seamă și prin comparație cu cei patru ...ESCU, ultimiii „evangheliști” ai unei jumătăți de veac păcătos, laic, amoral..., îl compară în special cu Băse..., cel din teren, „jucătorul” care, la rândul lui, cu un cincinal de mandat în urmă se dorea pentru turmă(!) „un altfel” de păstor față de predecesor (i), ceea ce a dovedit a fi până peste poate, intrând în joc, preluând, pasând, driblând, fentând, stopând, șutând, marcând (!), lasând multe goluri (!) după acest sezon prezidențialistic(!) incendiar, încins de mama focului... Radu Duda dincontră, se dorește un arbitru echidistant, echilibrat și calibrat de pe marginea gazonului politic, un cerber al regulamentului jocului (constituțional), al partidelor dintre partide (!), un garant al „sportivității” și moralității democratice, al schimbării la față(!) a României. Prin gestul îndelung chibzuit, de a-i oferi oficial susținerea și de a-i da „binecuvântarea ca duhovnic al statului românesc”, așa cum (inspirat si plastic), Principele a răspuns (provocării) pe blogul personal unui interlocutor (probabil) monahal, Majestatea Sa Regele Mihai i-a dat lui Radu Duda dezlegarea la dulce(!) pentru șefia republicii, ca o recunoaștere indirectă ( s-au grăbit istoricii să postuleze ) a renunțării Casei Regale la aspirațiile dinastice nostalgice. A fost mai degrabă un gest pragamatic, patriotic și practic de implicare a Casei Regale cu sprijinul monarhiei europene în lucrarea glorioasă de reconstruire, reconsiderare,recredibilizare și reașezare a României între marile națiuni care de la Râm se trag (!), un gest cu o semnificație etică majoră în acest răstimp confuz în care omenirea trece prin cea mai gravă criză morală de după Christos. La noi, ce să mai vorbim...Iată, în arena (cu clovni și măscărici) a circului electoral românesc, ca un paradox ne-ortodox, fiecare dintre aspiranții (de partid) la cotrocezidențiale se vrea și se declar㠄altfel”, deși sunt „toți o apă și-un pământ”(!), fiecare se dă drept curat, neprihănit și „diferit” de „diavolul”de cotrocean, deși fiecare dintre ei, pentru procentele din sondaje și notorietatea (îndoielnică) a afurisitului de Băsesculos, se dedau în draci practicilor lumești și mijloacelor imorale ( vezi și să nu crezi...tri-bunul Vadimos care s-a făcut frate cu...cel Becalos, „doi creștini și patrioți care”..., mă rog, mă abțin).
Cel puțin din punctul de vedere al moralității, susținut de Rege, având o biografie curată și decentă, cu toată tentativa de terfelire și mizerizare(!) inițiată de pro-băsescienii panicați, Principele Radu dă și stă (din ce în ce mai) bine în sondaje, vine cu un program serios, pe termen lung, stăpânește bine limbajul diplomatic neutru și, lansându-se în cursa electorală timpuriu, cu 7 luni înainte, are vreme să compenseze dezavantajul (nu știm cât de decisiv) de independent nesusținut de un partid. Încă de la lansare, Principele a surprins ca personalitate, ca apariție inedită, prin “parfumul” proaspăt, distins, rafinat, prin stilul rasat diferit de tagma politică fără stil și maniere. Un om (mai) tânăr, cu aer cazon și de blazon, romantic dar modern, care, chiar și fără uniforma impecabilă de înalt (!) ofițer, este cu totul diferit de modelul stradal, de stadion, de local public, de pseudoplebeu al Băsescului, de pseudoaristocrat al Antonescului, de pseudosocial-democrat al …

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 10:21

PLANETA (BĂSESCU) LA CONTROL...

(Romeo Tarhon, NATIUNEA)

După câteva averse intempestive de guvernare precpitată cu descărcări sociale și ploi abundente de ordonanțe și legi de modificarea a legilor răsmodificate, de vijelii cu vitejii de înghețări ale veniturilor și cu crivăț pseudoantibirocratic, de rafale forfetare și spulberări de firme și așa infirme, și după isteria arestărilor epocale (!) – un fel de tuse măgărească (și junghi...) de oftică și orgoliu a aparatului respirator-transpirator intern al ...internelor și justiției, iată, vremea și vremurile politice s-au mai limpezit, pesedeaua și pedele(ș)ul s-au mai răzbunat, resemnat și calmat iar în țară înfloresc câmpiile, ceru-i ca oglindaaa(!), președintele parcă a intrat în repaus vocal, foniatric și mediatic...Liniștea dinaintea furtunii, o furtună într-un pahar cu apă... De ploaie...
Nici de Paște nu a fost atâta liniște în ospiciul politic românesc unde psihiatrii stau în cămașă de forță și sunt supravegheați în saloane și pavilioane izolate iar nebunii sunt liberi, în halate imaculate, prescriu rețete pentru criză și se joacă de-a doctorii cu sănătatea mentală a unei națiuni de pacienți abandonați, săraci, manipulați, prostiți și prosternați, prost tratați, abuzați, disperați... O criză generalizată în liniștea înșelătoare de dinaintea alegerilor europarlamentare și cotrocezidențiale. E mai cald și au ieșit oamenii la iarbă, la halbă, la botezurile, cununiile, parastasurile, pomenile și pomenirile electorale unde politicienii oferă generoși gogoși, circ și (des)cântece de ducă sau apucă..., a început sezonul călătoriilor și promenadelor traseiștilor în interes de campanie, în țară la țară, la munte și la mare în orice-mprejurare(!)...Se benchetuiește, se grătărește(!), se (ne)cinstește, se ciocnește, se primește...Se emite, se trimite, se promite, se permite, se comite...Se minte cuminte, național, tradițional și (i)rațional, fără jenă, fără genă...Scribișoroii și mercenărașii trusturilor de presă presează și prestează precum marii meșteri mari, calfe și zidari (!) ...Meșteresc, demolează, demitizează, desființează, re-zidesc și tencuiesc noi fațade, noi edificii și monumente de minciună și propagandă, la comandă, după voia și nevoia mogulilor care iar au fraternizat împotriva Băsescului – marea lor amenințare, dușmanul de dodii și zodii pe care nu îl iartă pentru că nu s-a lăsat suspendat-demis ca lecție de corecție, de forță și putere atotmogulică. Au pierdut ei o luptă dar nu și războiul care vine, vine, vine(!) la toamnă...De ce oare, precum mioara înainte de baladă (sau tăiere) de o vreme încoace, președintele tace (exact ce nu îi place) după ce și-a eclipsat(!) satelitul artificial guvernamental (pământiu și bocciu...) și ca o adevărată planetă-tată(!) în jurul căreia trebuie să se învârte toate, de la asteroizii centurii Geoană până la lunile din jurul supernovei Patriciu, ca și râul, ramul, tot ce mișcă-n țara asta(!), dar și dincolo de Prut, de Jiu și Trotuși (!), totuși..., trebuie să graviteze după el, Băsesculosul?!...Să nu uităm, proletari din toate țările (uimiți-vă!), trecem printr-o severă criză economico-financiară, cea mai originală și geni(t)ală inventată după izbucnirea unei îndelungate și devastatoare crize morale în lume și mai ales între Carpați, la poale de munte(!)... Un colaps financiar trece, se rezolvă cumva în câțiva ani. Un colaps moral abia dacă trece după trei generații, cu măsuri draconice, cu oameni noi și cu legi noi. Dacă acolo, sus, în sferele cerești de pe pământ(!) au decis „zeii” atotputernici să ia planeta la control și să hotărască schimbarea și o altfel de mișcare de rotație și revoluție în sistemul planetar, atunci va fi întocmai și nu se vor putea împotrivi nici pământu`, nici Vântu, Voiculescu, Băsescu, Talpeș, Patriciu sau...alt serviciu, cum nici electoratul a cărui conștiință este sus-pusă dar supusă permanent sugestiei colective, prelucrării și inducției în masă...Întreaga omenire se află de câteva luni (de zile!) în război, și nimeni nu știe, în cel mai modern război mondial, unul imperceptibil, psihotronic, imprevizibil. Nu știm dacă va mai urma și un război mondial religios, armaghedonic, apocaliptic...
Un neașteptat P.S.: Aflu acum, duminică, din media cea de toate știrile, la cald, faptul că, aflat la Sâmbra Oilor în Maramureș, la o baie de ...ovine, deranjarisit de sâcâiala unui scrib (cam) făr㠄jenă-genă”, Băsescul nostru cel de toate surprizele a luat în coarne jurnaliștii: „De ce politizați tot? Așa v-a cerut Vântu?”

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 20:33

De la: , la data 2008-11-19 14:39:51gabi da-mi voie sa-ti atrag atentia ca la guvernarea unei tari nu se tine cont de cat de frumos,sau cat de bine da pe sticla unul sau altul pt.ca atunci l-am vota toti pe un oarecare baiat spalat,tuns si frezat,scos din cutia cu amintiri a bunicii si ce ar urma dupa,dumnezeu apara si pazeste,asa ca lasa-i pe antonescu[un tip simpatic dar cu creier ca gatul gainii aleia de-i spune gat golas]si pe diaconescu ,un baiat cu adevarat de bun simt si inteligent,dar cu mentalitate de slugoi si pupincurist,in concluzie s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 20:38

In Vlad Tepes daca s-ar putea!...

9am22094

3 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 09:56

Vai tie! orbule!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 10:24

@ametyst -pentru corectitudine,da te rog si ce-am postat eu ,nu numai acel raspuns,intrucit scos din context devine altceva ! de altfel,ti-am spus si tie cu alta ocazie ca romanii voteaza,din pacate, cu diversele parti organice : cu burta,cu inima,cu sexul si ti-am citat "tipuitura" fetelor de la APACA !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 19:05

LIVE TV | LIVE FM | JURNALE | EMISIUNI | TRANSCRIPT | Crawl TV | ECHIPA | PROGRAM TV | DESPRE NOI | ACOPERIRE | CARIERE | CONTACT ENGLISH | REVISTA PRESEI | ȘTIRI LOCALE | ANCHETE | BILETE AVION
News Video Foto www
NEWSLINE

PODCAST | FORUM | BLOGURI HomePoliticăActualitateSportEconomieIT & ȘtiințăBulevardDivertismentVremeaMartor ocularMULTIMEDIADosarul BecaliCorupție în fotbalSocialJustițieEducațieCultură & mediaSănătateGripa porcinăExterneDiasporaMediuAutoVacanțeSpecialFotbal InternFotbal InternaționalAlte sporturiJurnal de crizăFinanțe personaleImobiliareITȘtiințaEuro-filmeFunny pe NETLumea AnimalelorLumea lui HâncuClipul zileiStiri despre vremeStiriRevista preseiMartor ocularRezervariJurnaleEmisiuniGuvernul BocEUROALEGERI 2009

Școlile au început să afișeze rezultatele tezei unice la limba română Marian Vanghelie: Peste 10 ani voi fi cel mai puternic în România

Home » Politică » Marian Vanghelie: Peste 10 ani voi fi cel mai puternic în România
Marian Vanghelie: Peste 10 ani voi fi cel mai puternic în România
Astazi, ora 18:12
Ultimul update: Acum 8 minute
Vot: 0
200 vizualizari, 10 comentarii, 0 voturi
Taguri: alegeri, Marian Vanghelie, Mircea Geoană, președinte, PSD,
Marian Vanghelie: Peste 10 ani voi fi cel mai puternic în România

DESTINATAR:
Nume:
Email:

EXPEDITOR:
Nume:
Email:
Fiindcă e sigur că Geoană va câștiga alegerile, Vanghelie își face planuri: nu candidează la șefia partidului, însă își rezervă un loc mai în spate: "Voi fi cu mâna pe scaunul președintelui, adică voi fi foarte aproape". Video (1) Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Vezi Galerie Articol
Vanghelie, invitat la Interviurile Gândul, povestește cum n-a vrut să-l "decapiteze pe Oprescu", greșelile de exprimare comise "din oboseală", inspectorii ANI pe care "o să-i ia transpirația pe șira spinării", Mădălin Voicu, Miron Mitrea și cartea care i-a marcat viața: "Amintiri din copilărie".

- Dacă Mircea Geoană va câștiga alegerile prezidențiale, veți candida la șefia partidului?

Vanghelie: Nu, am 40 de ani și mai am de așteptat, dar voi fi cu mâna pe scaunul președintelui, adică voi fi foarte aproape.

- Nu ca să-i trageți scaunul...

Vanghelie: Nu, în sensul pozitiv. Funcția mea va fi foarte aproape de președintele partidului, nu cea de președinte, pentru că cred că mai am niște lucruri de adăugat. Experiența este și ea necesară și mă și ajută vârsta să nu mă grăbesc.

Citește mai mult în Gândul

Sursa: GândulVotează, comentează sau trimite mai departe. Aboneaza-te la newsletter:
Email:

Pe aceeasi tema
Vanghelie: L-am desemnat pe Mircea Geoană candidat pentru că știm că îl va bate pe Băsescu
Joi, 02 Aprilie 2009 16:26
Marian Vanghelie: Traian Băsescu va pierde alegerile prezidențiale în turul doi
Sambata, 04 Aprilie 2009 17:51
M. Vanghelie: Nu voi candida acum, dar voi fi președintele partidului într-o perioadă, că asta-i viața
Astazi, ora 10:21
Consiliul Național al PSD s-a reunit joi pentru a oficializa candidatura lui Mircea Geoană la prezidențiale
Joi, 14 Mai 2009 05:57

Comentariile cititorilor
10. Schneider Astazi, ora 18:59 Vanghelie este rusinea publica a PSD. Sper sa nu devina rusinea intregii tari prin castigurile acestui partid dezgustator, ex-pecerist.

| Raspunde la comentariu

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 19:13

A CITI cu atentie despre VANGHELIE, PSD...

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 18:45

Absolut in nici unul,toti sunt o apa si un pamant,se gandesc in primul rand la ei si dupa aceea la tara(daca se mai gandesc si la ea),ca au alte treburi si afaceri personale de rezolvat.

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 12 August 2009, ora 00:49

De la: 999florin, la data 2009-04-20 21:27:50

cel mai tare clip!!!

Omerta Vision
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:34

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 15:36

Oricat m-as gandi ..in niciunul ..am sperat ca Emil Constantinescu schimba ceva dar s-a dovedit un biet eunuc paznic la harem ,Basescu ...abil si prea shmecher sa se lupte cu morile de vant (nici nu stiu daca a intentionat )....din cei care se pregatesc probabil ca daca oferta va fi cea cunoscuta sa zicem ...Crin Antonescu ..dar sunt aproape convinsa (nu mai sper) ca nu va face mare branza cu balaurul asta mafiot care exista ...este ca o hidra cu multe capete ...in justitie ,in politie ,procuratura ,in tot ce tine de control si echilibru ...Cancerul asta mafiot a metastazat tot .... Initial (cred ca si acum ,mai cred )eram de parere ca doar o alta forma de guvernare ---monarhia ..ar taia radacinile raului ...acum ce sa sper ? la DUDA? Poate ca el asa frumusel si istetel n-ar fi decat un fel de mascota -gigolo pt armata asta de proxeneti-mafioti care ar conduce totul din umbra ...
Daca ar fi dupa mine i-as invia pe legionari: as confisca toate averile si i-as pune la zid ...ce au facut ei 20 de ani cu pauperizarea asta continua ,cu prabusirea asta economica ,politica lor antiromaneasca cu dezinteresul fata de romanul obisnuit si nevoile lui ,cu rusinea asta pe care au dus-o in afara (pt ca nu s-au sinchisit sa echivaleze nicio diploma romaneasca decat la vreo 10 ani dupa revolutie ...in lume au plecat tot felul de tigani a,amatori de castiguri imediate si fabuloase , ...dupa aia degeaba au inceput sa plece si oameni seriosi si cu ceva carte ...si sa recunoasca diplomele ..caci tot infractorii europei suntem ,tot menajerele lor ,oameni disperati care fac orice munca refuzata de altii ...
Eu as desfiinta in primul rand Parlamentul romanesc si as plati un alt Parlament cu oameni veniti din toata Europa mai putin Bulgaria ...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 21:26

De la: alehin, la data 2009-08-13 15:36:44Oricat m-as gandi ..in niciunul ..am sperat ca Emil Constantinescu schimba ceva dar s-a dovedit un biet eunuc paznic la harem ,Basescu ...abil si prea shmecher sa se lupte cu morile de vant (nici nu stiu daca a intentionat )....din cei care se pregatesc probabil ca daca oferta va fi cea cunoscuta sa zicem ...Crin Antonescu ..dar sunt aproape convinsa (nu mai sper) ca nu va face mare branza cu balaurul asta mafiot care exista ...este ca o hidra cu multe capete ...in justitie ,in politie ,procuratura ,in tot ce tine de control si echilibru ...Cancerul asta mafiot a metastazat tot .... Initial (cred ca si acum ,mai cred )eram de parere ca doar o alta forma de guvernare ---monarhia ..ar taia radacinile raului ...acum ce sa sper ? la DUDA? Poate ca el asa frumusel si istetel n-ar fi decat un fel de mascota -gigolo pt armata asta de proxeneti-mafioti care ar conduce totul din umbra ...
Daca ar fi dupa mine i-as invia pe legionari: as confisca toate averile si i-as pune la zid ...ce au facut ei 20 de ani cu pauperizarea asta continua ,cu prabusirea asta economica ,politica lor antiromaneasca cu dezinteresul fata de romanul obisnuit si nevoile lui ,cu rusinea asta pe care au dus-o in afara (pt ca nu s-au sinchisit sa echivaleze nicio diploma romaneasca decat la vreo 10 ani dupa revolutie ...in lume au plecat tot felul de tigani a,amatori de castiguri imediate si fabuloase , ...dupa aia degeaba au inceput sa plece si oameni seriosi si cu ceva carte ...si sa recunoasca diplomele ..caci tot infractorii europei suntem ,tot menajerele lor ,oameni disperati care fac orice munca refuzata de altii ...
Eu as desfiinta in primul rand Parlamentul romanesc si as plati un alt Parlament cu oameni veniti din toata Europa mai putin Bulgaria ...
:

sml-confused0067: Incearca si matale cu PRM si Vadim ! Reusita garantata!

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 15:35

De la: ticu, la data 2009-08-13 21:26:22
De la: alehin, la data 2009-08-13 15:36:44Oricat m-as gandi ..in niciunul ..am sperat ca Emil Constantinescu schimba ceva dar s-a dovedit un biet eunuc paznic la harem ,Basescu ...abil si prea shmecher sa se lupte cu morile de vant (nici nu stiu daca a intentionat )....din cei care se pregatesc probabil ca daca oferta va fi cea cunoscuta sa zicem ...Crin Antonescu ..dar sunt aproape convinsa (nu mai sper) ca nu va face mare branza cu balaurul asta mafiot care exista ...este ca o hidra cu multe capete ...in justitie ,in politie ,procuratura ,in tot ce tine de control si echilibru ...Cancerul asta mafiot a metastazat tot .... Initial (cred ca si acum ,mai cred )eram de parere ca doar o alta forma de guvernare ---monarhia ..ar taia radacinile raului ...acum ce sa sper ? la DUDA? Poate ca el asa frumusel si istetel n-ar fi decat un fel de mascota -gigolo pt armata asta de proxeneti-mafioti care ar conduce totul din umbra ...

:

De la ALEHIN :

Nu te contrazic ,,bre,, s-ar putea sa ai dreptate daca ,,matale ai incercat si esti multumit....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 16:27

De la: alehin, la data 2009-08-14 15:35:08
De la: ticu, la data 2009-08-13 21:26:22
:

De la ALEHIN :
Nu te contrazic ,,bre,, s-ar putea sa ai dreptate daca ,,matale ai incercat si esti multumit....
:

sml-happy0065: Sigur o sa mearga !

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 18:33

si cin' sa fie Capitanul ?

brc_1

20 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 11:48

Niciunul din Romania

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 14:40

De la: gabigabi, la data 2009-08-15 18:33:44 si cin' sa fie Capitanul ?

Cine sa fie ? ...Distinsul, devotatul ,.adevaratul patriot, neobositul luptator pentru dreptate,viitorul presedinte de tara, incoruptibilul si neanfricatul domn,C. V. TUDOR .

Ticu
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 16 August 2009, ora 21:37

De la: ticu, la data 2009-08-16 14:40:39

Cine sa fie ? ...Distinsul, devotatul ,.adevaratul patriot, neobositul luptator pentru dreptate,viitorul presedinte de tara, incoruptibilul si neanfricatul domn,C. V. TUDOR .

De la ALEHIN:
Am inteles ca in rolul capitanului va fi distribuit Vadim, dar nu stiu cine va fi Regizorul care va conduce CORABIA NEBUNILOR ?sau totul o sa ramana strict confidential la ora de terapie prin teatru in cadrul sectiei de recuperare psihiatrica pt cei care nu mai raspund la tratamentul clasic medicamentos.... ??

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 08:35

@ticulica,esti mortal ! oare chiar nu te prinzi cind apare ironia sau faci pe naivul si-ti vezi mai departe de partea de reclama ce-ti revine sa i-o faci lui Vadim oricind,oricum,oriunde ? brava tie !
Corabia Nebunilor,e deja in larg,cu pinzele sus....desi,daca ma uit bine , vad ca a esuat intr-un banc de FMI si Capitanul actual se face ca nu vede ca nava i s-a-mpotmolit si mai vrea o data ! ....da', cine sunt nebunii ?

9am072975

2 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 17 August 2009, ora 15:49

In Crin Antonescu, fiindca nu vrea sa fie ca ceilalti, ci mai nonsalant, mai normal, mai onest! Asta insemnand ca nu e interesant pentru media si pentru bizoni.Hai salut!

Salve!
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 16:04

nici poporul n-are incredere in el ptr. ca : nu face bai de multime ,cu care hahaie si face glumite de cartier ! ca n-are cipilica si nu-i place sa hic ! sa traiti bine ! hic !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 17:44

De la: alehin, la data 2009-08-16 21:37:46
De la: ticu, la data 2009-08-16 14:40:39

De la ALEHIN:
Am inteles ca in rolul capitanului va fi distribuit Vadim, dar nu stiu cine va fi Regizorul care va conduce CORABIA NEBUNILOR ?sau totul o sa ramana strict confidential la ora de terapie prin teatru in cadrul sectiei de recuperare psihiatrica pt cei care nu mai raspund la tratamentul clasic medicamentos.... ??
:

sml-confused0067: Regizorul ? pai citeste numele de deasupra desenului din avatar din stanga !

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 17:52

despre care avatar vorbesti si ce desen,ca nu stiu la ce sa ma uit !?!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 17:52

De la: gabigabi, la data 2009-08-17 08:35:59@ticulica,esti mortal ! oare chiar nu te prinzi cind apare ironia sau faci pe naivul si-ti vezi mai departe de partea de reclama ce-ti revine sa i-o faci lui Vadim oricind,oricum,oriunde ? brava tie !
Corabia Nebunilor,e deja in larg,cu pinzele sus....desi,daca ma uit bine , vad ca a esuat intr-un banc de FMI si Capitanul actual se face ca nu vede ca nava i s-a-mpotmolit si mai vrea o data ! ....da', cine sunt nebunii ?

Nu, eu nu fac reclama lui Vadim, eu fac reclama , cinstei , dreptatii, corectitudinii,antimafiei, si astea le vad prin Vadim,; corabia n-a esuat, sa prins putin o plasa monarhica de elice aruncata de pescarul Duda sa prinda scaunul domnesc, dar o taie marinarii si scapa de ea > !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 17 August 2009, ora 17:55

De la: gabigabi, la data 2009-08-17 17:52:43despre care avatar vorbesti si ce desen,ca nu stiu la ce sa ma uit !?!

Capitan ALEHIN, suna frumos ?

Ticu
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: