back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu in ce politician ai incredere?

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 August 2009, ora 18:27

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-22 10:43:36
De la: black10131307, la data 2009-08-20 15:04:05
De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 13:02:02O sa vina Black si vremuri mai bune,sper, dar nu cu incapabilii,scandalagii si hotii lui Base.

Dar cu cine?

Tu speri ca o sa vina cu astia:
- Remes - capo di tutti capi al caltabosilor si palincii
- Pacuraru - ministrul Hand job-ului
- Cioroianu - prietenul bulibaselor infractoare din Italia
- Chiuariu, Adormitei, Vosganian, etc....

Si peste ei toti, muzeografa sefa Crinuta, spaima mafiei stufului si a papurei din Tulcea.

Trandafirii perspective!!!

BLACK LA-I UITAT PE TARTICEANU,ANTONESCU,ORBAN,...........SI RESTUL REFULATILOR DIN CONDUCEREA PNL......... NISTE ESCROCI CARE II FAC SA PALEASCA DE INVIDIE SI PE MAFIOTII DIN SUA !!!!!!!!!!!!!
EU AM INCREDERE IN B A S E S C U !!!!!!!!!!!!!1 ASTA CA SA RASPUND LA INTREBARE !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
zgirboc_18

72 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 13:39

De la: 9am056627, la data 2009-08-23 18:27:08
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-22 10:43:36
De la: black10131307, la data 2009-08-20 15:04:05
De la: vaneamarin, la data 2009-08-20 13:02:02O sa vina Black si vremuri mai bune,sper, dar nu cu incapabilii,scandalagii si hotii lui Base.

Dar cu cine?

Tu speri ca o sa vina cu astia:
- Remes - capo di tutti capi al caltabosilor si palincii
- Pacuraru - ministrul Hand job-ului
- Cioroianu - prietenul bulibaselor infractoare din Italia
- Chiuariu, Adormitei, Vosganian, etc....

Si peste ei toti, muzeografa sefa Crinuta, spaima mafiei stufului si a papurei din Tulcea.

Trandafirii perspective!!!

BLACK LA-I UITAT PE TARTICEANU,ANTONESCU,ORBAN,...........SI RESTUL REFULATILOR DIN CONDUCEREA PNL......... NISTE ESCROCI CARE II FAC SA PALEASCA DE INVIDIE SI PE MAFIOTII DIN SUA !!!!!!!!!!!!!
EU AM INCREDERE IN B A S E S C U !!!!!!!!!!!!!1 ASTA CA SA RASPUND LA INTREBARE !!!!!!!!!!!!!!!!

aveti incredere in continuare nu va va dezamagi va duce tara in rapa fara probleme

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 17:25

Orkut Scraps

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 26 August 2009, ora 11:01

si credeti ca daca URLATI cu Majuscule ,scuipati cu insulte si postati in nestire mereu aceleasi prostii, aveti dreptate ? Dreptatea voastra e cea facuta cu pumnul,cu tupeu ,cu incalcarea oricarei idei de respect fata de ceilalti !.....adica,exact ce le reprosati altora ca fac !

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:07

Un blog de Principele Radu al RomanieiAboneaza-te Publicat in: Jurnal
data: 23.08.2009

Share Inca un 23 august…
Astazi se implinesc saizeci si cinci de ani de la savârsirea actului de la 23 august, iar Regele Mihai, autorul lui, va implini peste doua luni optzeci si opt de ani. Nici un motiv special de aniversare. De altfel, Regele spune de mult ca nu mai are nimic de adaugat in legatura cu evenimentele zilei de 23 august 1944.

Si totusi, macar o data pe an, in mijlocul atâtor motive de a te simti rusinat ca esti român, este bine sa ne aducem aminte de faptul ca România are si eroi, nu numai infractori. Totodata, tinerii români, dintre care multi isi vad viitorul in afara spatiului geografic românesc, au nevoie sa afle despre modelele culturale, istorice sau politice ale tarii lor.

Si mai este un motiv, tot bine intemeiat, de a ne aduce aminte de trecutul recent. Tineti minte ce spunea Orwell? Ca nimic nu este mai imprevizibil, intr-un sistem comunist, decât trecutul.

Rolul Regelui Mihai la actul de acum saizeci si cinci de ani, fara sa fi vrut in mod special, a fost expresia unor simtaminte care mai reusesc sa se vada in zarea secolului XXI, totusi: cautarea, iubirea, increderea, statornicia, curajul, credinta.

In clipele in care le era greu, Regele Carol sau Regina Maria, pentru a da doar doua exemple din Familia Regala, “cautau”, in loc sa dispere; ei ofereau iubire, solutii si incredere chiar si atunci când primeau in schimb dispret, indiferenta, ura sau neincredere. Este pretios sa vorbim astazi despre “cautare”, iubire si incredere, despre curaj, statornicie si credinta.

Cuvantul erou nu mai are acum aproape nici un inteles. De altfel, cum ar putea sa mai aiba? Ni se spunea la academie ca un erou este cineva care face fapte exceptionale in imprejurari exceptionale. Mai poate fi vorba de eroi intr-o lume in care ne raportam la procentaje ca sa aflam ce e drept si ce nu?

Majestate, ati inceput sa exercitati autoritatea de sef al Statului acum optzeci si doi de ani. Pâna si cei mai inversunati birocrati din birourile lumii sunt nevoiti sa admita ca aveti mai multa “vechime in munca” decât oricine altcineva pe acest pamânt.

Ati devenit maresal al Armatei române la nouasprezece ani si ati realizat “23 august” cand aveati douazeci si doi de ani.

Sunteti singurul sef de Stat in viata care a condus o tara participanta la cel de-al Doilea Razboi Mondial. Ati fost decorat si de Uniunea Sovietica si de Statele Unite ale Americii, in acelasi timp.

Sunteti, probabil, singurul sef de Stat care a creat o ferma ca sa-si intretina familia si unul din rarii care a fost pilot de incercare. Sunteti, de asemenea, un rege care obisnuia sa primeasca românii la Versoix, iar la plecare le repara masina, daca era nevoie.

Ati supravietuit dusmanilor Majestatii Voastre si, lucru curios, ati supravietuit si copiilor lor.

Ati intalnit pe Hitler si pe Mussolini, dar ati intâlnit si pe Truman si Churchill si, uneori. ati avut curajul de a nu le asculta sfaturile, desi aveau vârsta tatalui sau a bunicului Vostru.

Ati trait disperata experienta a instalarii comunismului, dar cunoasteti si dezgustul cauzat de dispretul, neintelegerea si indiferenta Occidentului. In cei aproape optzeci si opt de ani de viata plina de roade ati fost dezamagit nu numai de dusmani, ci si de prieteni.

Ati precedat pe tron propriului tata, caruia i-ati devenit apoi si succesor.

V-ati intors la Palatul Elisabeta dupa cincizeci si patru de ani, in aceleasi camere din care ati plecat la 30 decembrie 1947. Incaperea in care Vâsinski a trântit usa crapând peretele este si astazi, ca si ieri, biroul Vostru; iar camera personala a Majestatii Voastre este chiar salonul unde Petru Groza era glumet, in acea zi de 30 decembrie, aratându-va pistolul si spunând ca l-a luat ca sa nu riste sa il arestati, ca pe Antonescu.

Ati refuzat propuneri avantajoase financiar, daca ele nu corespundeau principiilor Voastre. Priviti senin in ochii oamenilor, desi ati avea motive sa fiti intunecat. Regele Pavlos al elenilor, unchiul Vostru, spunea: “… sa ai incredere in absolut fiecare din cei din jurul tau, dar sa te astepti sa fii tradat in orice clipa.”

Cunoasteti bine arta de a fi singur, amaraciunea de a nu fi inteles si grozavia de a nu imparti cu nimeni momentele epocale. Sunteti contemporanul unei epoci care l-ar face pe Shakespeare sa roseasca de invidie.

V-am insotit acum opt ani la o sarbatoarea la Târgoviste; ati mers in spate, cu pasi masurati, departe de linguseala politica a momentului. Nu v-a perturbat nimic, nu erati vesel, nu erati suparat, va faceati doar, cu delicatete, datoria. Cineva din multime s-a apropiat si v-a spus: “Majestate, ne place si tacerea Voastra”.

Ati fost clar cu convingerile proprii si ferm in impunerea lor, inca de mic copil: la biserica, atunci cand preotul a vrut sa va ofere, in prezenta Reginei-mame, paharul pentru impartasanie, ati raspuns, la varsta de sase ani: “Multumesc, nu beau niciodata vin dimineata”!

Atâtea fapte exceptionale in atâtea imprejurari exceptionale imi dau certitudinea ca va veni o zi când altii vor scrie mai mult, asa cum se cuvine, despre fenomenul naturii umane care sunteti.

Pâna atunci, o data pe an, intr-o luna de vara, ne aducem aminte ca despre Rege trebuie scris la timpul prezent. Si la timpul viitor.

Ultimele sase decenii au indepartat România de traditia institutionala pe care si-o construise cu atâta truda, timp de aproape o suta de ani. Statul a devenit, in ultimii ani, obiectul bunului plac, un “bun” gata de a fi privatizat.

Exista, totodata, de douazeci de ani incoace, in viata noastra publica o sete neverosimila de a convinge ca noi, românii, nu avem nici o sansa de a inspira incredere si de a evolua predictibil. Intreaga statura a Regelui Mihai, veghind binefacator asupra noastra de la inaltimea a doua secole, ne arata contrariul.

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 26 August 2009, ora 15:30

Am incredere doar in cine nu a fost la conducerea Romaniei si candideaza. Trebuie sa epuizam toate resursele nationale caci fara acestea s-a vazut ce s-a (ne)realizat pana acum. Dupa aceea, pentru cine va mai apuca, .... Dumnezeu sa ne ocroteasca! ... caci altcineva nu mai are cine. Desi oasele romanlor au amortit de cand stau in genunchi poate mai avem o sansa sa ne sculam in picioare. Gigi.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:34

O PRIVIRE PESTE GARD ÎN GRÃDINA LUI ION (ILIESCU)...

Nu ºtim cine pe cine va reuºi sã dea afarã de la guvernare, din alianþã, dar ameninþãrile de o parte ºi cealalta ºi scandalurile împotriva unei pãrþi sau alta se înmulþesc pe mãsurã ce ne apropiem de alegerile prezidenþiale care se vor desfãºura cu tãrãboi ºi rãzboi . Este perioada în care se fac jocurile, în care se încearcã fel ºi fel de scenarii, în care abundã sondajele tot mai contradictorii, în care scapã intenþionat fel ºi fel de note interne ºi înregistrãri de la ºedinþe „secrete”, în care pãsãrile politice de pradã nu dorm liniºtite nici în curtea Bãsescului, la PD-L, nici în grãdina Iliescului, la PSD, arealul exotic în care Geoanã, o pasãre mai specialã, mai rarã ºi cu ciocul mic, face mai degrabã figuraþie ca prestaþie ºi pozeazã în pãun de decor, deºi continuã în mod pãgubos sã fie cotat în sondaje sub pragul partidului pe care nici el nu ºtie unde îl duce, dupã cum conduce (cine îl conduce...).
Cicã o notã internã „strategicã”, un fel de document secret al PSD, curat secret, ar fi scãpat(!) în presã, nu se ºtie cum, ca sã se afle ºi sã se ºtie cã la început de toamnã, când ar trebui numãraþi bobocii coaliþiei, va începe marea bãtãlie politicã între cele douã tabere de la guvernare, din cauza pedeliºtilor care, pretextând conflictele (inevitabile ºi previzibile) pe marginea reformei educaþiei, cerând capul Androneascãi, fãrã a primi satisfacþie, vor rupe coaliþia ca pe un covrig fierbinte, eliberânndu-i gaura(!) ºi azvârlind PSD-ul de la guvernare, gest cu atât mai apocaliptic ºi eliptic cu cât covrigarii lui Boc ºi Bãsescu vor încerca o nemernicã racolare a nu mai puþin de 18 zburãtoare, parlamentare, din ograda PSD. ªi, ca orice document pentru împuns, taurul mediatic scos în arenã nu se putea sã nu ia în coarne ºi copite scandalurile Ridzi, Udrea, fratele Mircea ºi „diversiunea” Oprescu pe care l-au pasat mai nou în tabãra pedelistã, scandaluri care îl vor mobiliza pe Bãsescu, în disperare de urã ºi gurã, sã loveascã în partidul aliat pentru instaurarea „brutalã” a unei noi „configuraþii”politice. Dovada?... Pãi mai mulþi senatori ºi deputaþi din PSD ar fi primit (ºi acceptat) propuneri de trãdare a PSD ºi de a vota legile educaþiei contra strategiei de partid, primind, se pare(!), prin curierii lui BãseBoc, „mandat explicit”. Inexplicabil de explicit! Aºadar, pãzea pesedea cã vine Armagedonul cu prilejul asumãrii rãspunderii guvernamentale pentru diferitele legi. Dar e vai-vãleu ºi pentru pedeleu, i se pregãteºte (încã) ceva la cacealma: (i) se pune de o moþiune de cenzurã! Bogdan Olteanu ºi cumetria lui liberalo-pesedistã, care comite comitete ºi comisii, îºi freacã bãtãturile din palme de nerãbdare sã ancheteze, sã investigheze, sã boicoteze, sã cenzureze...Ei ºi? Bine fac - bine gãsesc, dar trebuie luatã poziþie,. ca opoziþie chiar dacã PSD se aflã ºi în cãruþã ºi în teleguþã, ºi la putere ºi...viceversa, pentru contra(!). Este, totuºi, lãudabil frontul comun pe care îl fac ai lui Iliescu ºi Nãstase în jurul unicului candidat la cotrocezidenþiale. Þel de oþel pentru care marii strategi social-democraþi îºi strâng rândurile, îºi frâng falangele ºi îºi înfrâng antipatiile faþã de acest candidat care îºi autodepãºeºte sportiv, de la cursã la cursã, performanþa de a menþine partidul deasupra preferinþelor electoratului faþã de cele pentru lider, rod al celei mai altruiste ºi neofeseniste strategii hrebenciste(!). De aceea se mobilizeazã toate energiile, ca nu cumva sã fie partidul surclasat de cãtre liderul candidat care trebuie, totuºi, sã treacã în turul doi, decât sã îi lase locul trãdãtorului ex-pesedist Sorin Oprescu, acest cal troian al lui Iliescu pentru Bãsescu...Cum va face ºi desface Geoanã scenariile nu bãnuim, dar, chiar avânnd baftã pe cât ambiþ(!) sã intre în finalã, pentru imaginea PSD este clar ceva neclar(!): autoritatea în partid, aºa cum afirmã cu inconfundabilele lui cuvinte confundabile însuºi Vanghelie, a stârnit disputele pãcãtoase care i-au stricat autoritatea lui Geoanã ( înþelegeþii dumneavoastrã, cititorii...), dar acum întreg partidul îl sprijinã ºi cei „mulþi care puneau sub semnul întrebãrii candidatura lui la preºedinþie” nu mai vor „sã îl dea jos ºi sã punã pe altcineva. Sondajele asta indicã”, a mai postulat liderul de Bucureºti. Depinde care sondaje din potopul cu sondaje...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:50

Postat pe: 26 August 2009, ora 21:45 Modifica Citeaza Raspunde

GATA, LA CULCARE, VA LAS, MERG IN PAT SA MI-O PUNA BARBATU-MEU DUPA CE SE UITA LA MECI.
CONTINUATI, CONTINUATI...MA RETRAG SA MI-O TRAG!

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:57

Buna seara dragilor.
Ma repet pentru a nu stiu cata oara .
Nu am fost fan VADIM dar acum credetima sunt asa ceva.
Voi vota cu el atat eu cat si familia mea cu conditia sa se tina de cuvant ca va face ceea ce trebuie cu super comunistii actuali .
Trebuie sa recunoastem ca astia sunt mai periculosi si mai hapsani decat cei de pe vremea lui Ceausescu .
Actualii se cearta pe ciolane de nu au aer ,poate poporul roman se va trezi la realitate si va alege si un roman adevarat.
Cu clanul Basescu si Traian Boc am ajuns la marcuta vorba romanului.
Pana si sindicatele sunt cu guvernantii pentru ca noi cei de rand zacem de prostie adica suntem usor de dirijat de niste curve politice cum sunt GEOANA ,VANGHELIE ,TRAIAN BOC , DUMITRU COSTIN care chipurile se crede mare sindicalist dar credetima cunosc cat cat familia lui pentru ca este BRAILEAN si noi cei care il cunoastem nu ne mandrim cu el.Mai sunt si altii care nu ma mai framant sa-i trec aici ca ma dor degetele tastand numele jigodiilor care nu merita.
dea domnul sa se trezeasca romanul si sa voteze VADIM

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 August 2009, ora 08:20

De la: romanita, la data 2009-08-26 21:50:53Postat pe: 26 August 2009, ora 21:45 Modifica Citeaza Raspunde

GATA, LA CULCARE, VA LAS, MERG IN PAT SA MI-O PUNA BARBATU-MEU DUPA CE SE UITA LA MECI.

Cum a fost ? i-a placut "meciul " sotului ?

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 08:29

De la: virgilvlad, la data 2009-08-26 21:57:10

Buna seara dragilor.
Voi vota cu el atat eu cat si familia mea cu conditia sa se tina de cuvant ca va face ceea ce trebuie cu super comunistii actuali .
Trebuie sa recunoastem ca astia sunt mai periculosi si mai hapsani decat cei de pe vremea lui Ceausescu .
Actualii se cearta pe ciolane de nu au aer ,poate poporul roman se va trezi la realitate si va alege si un roman adevarat.
Pana si sindicatele sunt cu guvernantii pentru ca noi cei de rand zacem de prostie adica suntem usor de dirijat de niste curve politice cum sunt GEOANA ,VANGHELIE ,TRAIAN BOC , DUMITRU COSTIN care chipurile se crede mare sindicalist dar credetima cunosc cat cat familia lui pentru ca este BRAILEAN si noi cei care il cunoastem nu ne mandrim cu el.Mai sunt si altii care nu ma mai framant sa-i trec aici ca ma dor degetele tastand numele jigodiilor care nu merita.
:

sml-happy0065: Foarte bine, votati-l pe Vadim ,sigur se va tine de cuvant !

Ticu
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 27 August 2009, ora 14:59

Un mic cocktail

www.omenia.ro/

All Things Grow With Love
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 12:58

Buna seara dragilor.

Sa fiu sincera ,nu am incredere in nici unul....

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 13:06

www.youtube.com/v/3msHktBykYs&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl...">www.youtube.com/v/3msHktBykYs&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl..." type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 14:47

Adevaratii binefacatori ai tarii sunt partidele de orientare 'stanga', cu tenta nationalista socialista , trebuie sa recunoastem,bre, ca cele de dreapta s-au vazut cat de distrugatoare sunt !!!!

Ticu
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:11

De la: 999florin, la data 2009-08-24 17:25:31

Ce e asta?

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:12

De la: gigilipianu, la data 2009-08-26 15:30:41Am incredere doar in cine nu a fost la conducerea Romaniei si candideaza. Trebuie sa epuizam toate resursele nationale caci fara acestea s-a vazut ce s-a (ne)realizat pana acum. Dupa aceea, pentru cine va mai apuca, .... Dumnezeu sa ne ocroteasca! ... caci altcineva nu mai are cine. Desi oasele romanlor au amortit de cand stau in genunchi poate mai avem o sansa sa ne sculam in picioare. Gigi.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:14

Buna seara dragilor.

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:14

De la: MAMITZA, la data 2009-08-22 15:21:42 ASTAZI, 22 AUGUST 2009, EU, "MAMITZA", MEMBRA A ACESTUI FORUM DE DAT CU PAREREA DECLAR CA, LA ACEST MOMENT, VAZAND SI AUZIND EU MULTE IN TOTI ACESTI 20 DE ANI DE LA "SCHIMBAREA" DIN 1989, IN DOUA CATEGORII DE POLITICIENI MAI AM INCREDERE: INTR-UNUL FOARTE TANAR, DESTEPT, INTELIGENT, CU DRAGOSTE REALA DE TARA SI CARE INCA NU A APUCAT SA GUSTE DIN "MIEREA" PUTERII (EXCLUS FEMEILE !) SI INTR-UNUL "CU UN PICIOR IN GROAPA" CARE, FIZIC NU MAI POATE SA FACA RAU SI NU MAI PROMITE NIMIC DE FRICA JUDECATII DE APOI !

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:15

De la: ramonanita, la data 2009-08-26 21:50:53Postat pe: 26 August 2009, ora 21:45 Modifica Citeaza Raspunde

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 18:16

De la: shlomo_imre, la data 2009-04-13 18:44:31vadim,prietenul evreilor?Te referi la nati meir? Asta nu-i evreu,e jidan prost!

Seriooooos?????

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 04:33

De la: ticu, la data 2009-09-09 14:47:46Adevaratii binefacatori ai tarii sunt partidele de orientare 'stanga', cu tenta nationalista socialista , trebuie sa recunoastem,bre, ca cele de dreapta s-au vazut cat de distrugatoare sunt !!!!

Cam asa spuneam si eu...de centru dreapta stinga...sau partide giratoriu....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 08:49

De la: gigilipianu, la data 2009-08-26 15:30:41Am incredere doar in cine nu a fost la conducerea Romaniei si candideaza. Trebuie sa epuizam toate resursele nationale caci fara acestea s-a vazut ce s-a (ne)realizat pana acum. Dupa aceea, pentru cine va mai apuca, .... Dumnezeu sa ne ocroteasca! ... caci altcineva nu mai are cine. Desi oasele romanlor au amortit de cand stau in genunchi poate mai avem o sansa sa ne sculam in picioare. Gigi.

De cand sunt eu pe forumul asta, acest raspuns e cel greu de gasit..!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo....Solutia : NOUL, fara radacini de nici un fel in politica de pana acum. Care din voi vrea sa candideze ???

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 09:46

De la: vladidec, la data 2009-09-10 08:49:13

De cand sunt eu pe forumul asta, acest raspuns e cel greu de gasit..!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo....Solutia : NOUL, fara radacini de nici un fel in politica de pana acum. Care din voi vrea sa candideze ???

Te oferi...?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 10:44

NU ma provoca....

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 11:18

Cert este, ca se bat unii pentru persoanle ce candideaza, dar nu vad copacii de padure, aloooo cat timp acea persoana sustinuta de tine, face parte dintr-un partid "cu traditie" in romania nu faceti decat sa schimbati unu cu suvita, pe unu cu chelie, unu mai invarsta cu unu mai tinerel....atat !!! singurele schimbari....a....si lozincile...

constantin_john2002

35 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 19:16

In MINE si fara lipsa de modestie si cu cel mai bine intentionat motiv , dar din pacate nu am 500000 de semnaturi ...
sau daca nu pe ALEXANDRE DUMAS , pentru ca ... dupa 20 de ani ... speram sa ni se puna si alta oferta politica la dispozitie se pare ca PAPUSARUL nu mai are imaginatie ... dar in nici un caz nu vreau sa se intample sa strigam in 6 decembrie , jos Traian Basescu ,sus Traian Basecu , mai bine traim prost si apelam la un DOCTOR...

ioio

12 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 08:48

Sincer in actualul context politic nu prea mai ai in cine sa ai incredere, totusi fiind un simpatizant PSD sa zic asa as avea incredere in Miecea Geoana sau Adrian Nastase. Atata timp cat a fost premierul romaniei A. Nastase a furat destul de mult dar a si ajutat destul de mult. Acuma daca ne gandim asa oricare din noi daca ar ajunge la putere s-ar asigura ca prima data buzunaru lui sa fie plin si doar apoi al celorlalti.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 09:19

brava tinere

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 10:19

De la: ioio, la data 2009-09-14 08:48:16Sincer in actualul context politic nu prea mai ai in cine sa ai incredere, totusi fiind un simpatizant PSD sa zic asa as avea incredere in Miecea Geoana sau Adrian Nastase. Atata timp cat a fost premierul romaniei A. Nastase a furat destul de mult dar a si ajutat destul de mult. Acuma daca ne gandim asa oricare din noi daca ar ajunge la putere s-ar asigura ca prima data buzunaru lui sa fie plin si doar apoi al celorlalti.

Chiar aceasta este gândirea unor tineri?
Userul ioio nu cred cã are vreo simpatie politicã, atâta timp cât politica lui este umplerea propriului buzunar. Mai grav este faptul cã hoþia, în gândirea tânãrului, este un fapt normal ºi existent în sângele fiecãruia. Eu consider cã ar trebui sã se refere exclusiv la cei de teapa lui... gen Ridzi, Udrea...

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu in ce politician ai incredere?
Mergi la: