Info
x
De ce sa invatam? care e avantajul?
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 01:03
Tot citind pe forum unele posturi ,am ramas surprinsa de faptul ca foarte multi fac greseli ortografice, gramaticale si... de exprimare. Nu e grav..
O vorba spune asa : "omul cat traieste ,invata" Dar isi doreste omul sa invete?? Isi doreste sa cunoasca mai mult?? Sau ramane la un nivel mediocru pt ca considera ca stie suficient ca sa supravietuiasca... ? Unii de pe aici sunt chiar "rectilinii si uniformi"" ca sa zic asa. O tin una si buna cu conceptiile lor despre viata, moarte etc cand nici nu stiu ce e o reactie chimica, ce e actiunea si reactiunea, ce e adn-ul sau pur si simplu cum functioneaza calculatorul in fata caruia stau si se amuza... La ce ar putea ajuta invatatura? La ce foloseste sa cunoastem mai multe??? Care sunt avantajele??? Sunt si dezavantaje??? Va astept cu pareri!!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 07:02
in fiecare zi cand ne trezim,suntem mai prosti decat ieri[exceptand cazurile patologice si iremediabile care raman prosti toata viata,oricat ar vrea unul sau altul sa-l invete ceva nou si benefic]pt.ca azi este alta zi,in care daca suntem deschisi catre nou sau catre mai bine,reusim sa invatam ceva nou si astfel devenim mai destepti decat ieri.Observ,din pacate ca prin aceste forumuri si topicuri sunt unii care in loc sa mai invete cate ceva,se cramponeaza sa ramana mai prosti decat ieri sau mai rau sa devina mai prosti decat acum cativa ani,neinvatand nimic din greselile trecutului sau ale istoriei[fie ea si personala].
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 17:07
Eu cred ca Romania noastra sunt prea multi batrani care au conceptia total gresita ca dupa ce iesi la pensie, GATA, viata se termina, au invatat destul, acum isi astept asteapta binemeritatul sfarsit, au terminat cu zambetele, cu concediile frumoase, si-au innegrit hainele, viata lor nu mai e importanta si atunci e bine sa se bage in viata celorlalti mai tineri ca sa le dea sfaturi foarte pretioase, orice activitate constructiva nu mai este treaba lor, etc.
Parerea mea e ca atunci cand incetam sa mai invatam, atunci deja am murit. De la oricine si din orice experienta, noi avem de invatat ceva bun si de castigat o noua viata in fiecare zi. Deasemenea, noi trebuie sa ne bucuram cu adevarat de ceea ce avem, sa fim recunoscatori pentru fiecare clipa traita. Noi reusim sa ne facem viata frumoasa, dar numai daca dorim cu adevarat. |
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 21:36
Eu de-abia astept sa ma retrag din afaceri ca sa mai pun si eu mina pe o carte.Tocmai atunci e o virsta superba de a-ti imbunatati cunostintele de a-ti scrie undeva intr-un caiet experientele de-o viata ca cei de pe urma sa stie ceva despre viata pe care ai avut-o.Dar viata nu se invata din carti ci din viata insasi insa la ce ne foloseste sa invatam?Eu am invatat 20 si ceva de ani si totusi profesez intr-un domeniu pentru care nu am fost pregatit,m-am antrenat pe drum cum s-ar spune dar mi-a folosit fiecare secunda pe care am petrecut-o studiind.Invatam sa vorbim,invatam cuvintele cu care sa vorbim,invatam sa comunicam unul cu celalalt,cunoastem ceea ce au gindit altii inaintea noastra,invatam sa cunoastem lumea cum a fost inaintea noastra,sint lucruri care daca nu le stiam,nu le studiam nu puteam fi omul care sint acum
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 03:26
SI EU AM INVATAT 20 ANI SI FAC SI AM FACUT O SERIE DE LUCRURI CARE AU SAU NU AU LEGATURA CU CEEA CE AM INVATAT. DAR IN CAZUL MEU AM CITIT SI INVATAT, PRIN CONTACT DIRECT CU OAMENII CU MULT MAI MULT DECIT IN PERIOADA SCOLII. CUNOSTINTELE ACUMULATE DIN EXPERIENTA DIRECTA TOTUSI NU SE COMPARA CU CELE INVATATE ARTIFICIAL. EXPERIENTA DE VIATA ESTE POTENTATA DE CUNOSTINTELE ACUMULATE IN SCOALA. ESTE ASEMENEA CU A INVATA SA INOTI SINGUR CIND CAZI ACCIDENTAL IN APA, SI CU A INVATA CU O ALTA PERSOANA CARE TE AJUTA. IN PRIMUL CAZ ESTE O PROBABILITATE URIASA DE A TE INECA, IN AL DOILEA CAZ TE INECI NUMAI DACA OBOSESTI SAU E APA RECE SAU INTRI IN PANICA. FAPTUL CA EU STIU SA SCRIU SE DATOREAZA SCOLII. LUCRUL PE CALCULATOR NU SE DATOREZA FAPTULUI CA AM STAT SA IMI CISTIG EXISTENTA FARA SA STUDIEZ NIMIC DUPA SCOALA. AM INVATAT SA LUCREZ PE CALCULATOR SINGUR. NU MI-A VENIT SA CRED CIND MI-AM DAT SEAMA CE OSTILITATE EXISTA FATA DE CALCULATOARE ( VIRFUL TEHNICII UMANE, LA ORA ACTUALA). POT SA SPUN CA EXISTA O REPULSIE FORMIDABILA FATA DE NOU, DECI FATA DE INVATAT LUCRURI NOI. SCOALA REPREZINTA DOAR BAZA. EXPERIENTA DE VIATA SI INVATATUL DE UNUL SINGUR SAU CU ALTII SE IMPUNE CU NECESITATE TOT RESTUL VIETII SI....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 15:10
Chiar si intrebarea in sine mi se pare inutila...Cum adica ''De ce sa invatam?"
Scoala,educatia ,sub orice forma au rostul si rolul lor..Chiar daca acum fac matematica si mai tarziu n-o mai folosesc-imi dezvolta logica,agerimea mintii...Chiar daca acum invat o limba straina si mai tarziu n-o mai folosesc-ma ajuta sa-mi perfectionez dictia(experimentand tot felul de sunete.)..Chiar daca acum invat istorie si mai tarziu n-o mai folosesc,imi ''destupa'' mintea sa vad si eu cine sunt ,cine sunt cei din care provin,ca popor,ma ajuta sa-mi cunosc cultura,neamul ....Si tot asa...Scoala e baza cu ajutorul careia obtinem instrumentul necesar pentru a face lucruri complexe,fara ea nu se poate face nimic....E trist ca din ce in ce mai des apare dilema daca mai e nevoie de scoala sau nu...Din acest motiv ne indreptam vertiginos catre a fi o natie ''de mana a 2a''....Din acest motiv non -valorile primeaza,din acest motiv coruptia e la cote superioare si etc.....Intr-o tara cu o populatie fara scoala si cu o sanatate precara ,nu te poti astepta decat la ...manele ,telenovele scandaluri,''vedete'' culese de pe strada DOAR pentru ca se afiseaza in chiloti sau pentru ca s-au ''cuplat'' cu nu -stiu -ce fotbalist anonim....,batrani sau tineri care mor fara posibilitatea de a fi ajutati de ei insisi (pentru ca au pensii si salarii mizerabile )sau de catre altii ,pentru ca in Romania exista foarte rar ideea ca daca am bani care-mi prisosesc,mai bine imi cumpar o masina de 7 ori mai scumpa,sa ''rup gura nu-stiu-cui"decat sa dau si altuia care moare de foame pe marginea drumului... Iar in legatura cu ortografia,modul de exprimare de pe forumuri-JALE!!! Dar intr-o tara in care se face educatie doar cu televizorul ,iar asa-zisele vedete habar nu au sa faca acordul dintre subiect si predicat(ca sa dau doar un exemplu) ce pretentie sa mai existe de la adolescenti,copii??! Atat timp cat mama si tata zic ''Lasa,draga,ca nu-ti trebuie scoala ca sa faci afaceri ..'' sau reversul ,baga milioane in taxele de la facultatile particulare (sau de stat) doar sa-si ia ''fata'' diploma ,sa scrie in fata numelui economist sau ing....Ce conteaza ca ea nu trece examenele decat cu spaga si habar n-are sa scrie si sa vorbesca ???!!! Trist ,dar adevarat!!! |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 15:36
Draga laly_31,
vai cata dreptate ai! Multumesc ca ai venit aici sa spui lucrurilor pe nume. Putini oameni mai sunt cei care isi sustin ideile cu atat de multa luciditate. E trist ce spui, dar adevarat. |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 15:53
De la: laly_3l, la data 2008-11-16 15:10:34Chiar si intrebarea in sine mi se pare inutila...Cum adica ''De ce sa invatam?" Ai dreptate numai partial (80%) pentru ca exista si din cei care invata tot timpul si avanseaza tot timpul. Omul care invata pentru a-si insusi o meserie are viata asigurata. Nu va muri de foame. Omul care se preface ca invata se va vaita mereu ca totul e pe pile si pe smen si va obtine avantaje numai pe spezele jigodiilor batrane ... Daca inveti iti poti permite sa schimbi tu patronii pana gasesti pe cel ce-ti place. Daca nu, te schimba el, ori de cate ori ii place.
Acum nu e momentul !
|
|
|
|
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 19:39
eu cind am fost de virsta acestor tineri nu prea am pus pret pe carte si am facut doar 10 clase si m-am angajat in schimb baietii mei au pus pret pe carte si acum sunt la facultate amindoi.Mi-am dorit sa continue ceeace eu nu am fost in stare la sat aveai si alte preocupari .Cit despre celelalte lucruri de zi cu zi cit traiesti inveti fiindca pe parcursul vietii esti intr-o provocare continua si nu ptr. toti ,doar pentru cei ce au capacitatea de a vedea lucrurile si altfel.Un sfat pentru cei tineri: invatati nu va bateti joc de carte ca viata isi va bate joc de voi.Va spun din experienta
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 15:28
De la: doinita67, la data 2008-11-16 19:39:19eu cind am fost de virsta acestor tineri nu prea am pus pret pe carte si am facut doar 10 clase si m-am angajat in schimb baietii mei au pus pret pe carte si acum sunt la facultate amindoi.Mi-am dorit sa continue ceeace eu nu am fost in stare la sat aveai si alte preocupari .Cit despre celelalte lucruri de zi cu zi cit traiesti inveti fiindca pe parcursul vietii esti intr-o provocare continua si nu ptr. toti ,doar pentru cei ce au capacitatea de a vedea lucrurile si altfel.Un sfat pentru cei tineri: invatati nu va bateti joc de carte ca viata isi va bate joc de voi.Va spun din experienta Bravo, Doinita ! Ti-am citit postul si mi se pare de un bun simt iesit din comun. Sunt putini cei cu carte care sa se exprime cu atata usurinta si elocinta cum ai facut-o tu. Sa fi sanatoasa sa-i poti sustine pe copii tai la scoli.
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 16:53
Ai dreptate ,''Atotputernicul'' ..Mai exista si persoane din cele despre care vorbesti tu,dar fata de cele mentionate de catre mine procentul este infim...M-as bucura ca randurilor celor despre care vorbesti tu sa se ingroase din ce in ce pentru a avea si putere de decizie si sa-i inlature pe ceilalati...Intr-o tara normala asa se triaza ,dar in Romania este exact invers....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 22:37
Doinita...aprecieri frumoase le ai si din partea mea. Bunaoara, am facut un program de studiu impreuna cu fetita mea, care e doar in clasa a III -a , si crede-ma nu este zi sa nu ne ocupam de ea in ce priveste programa scolara, insa am organizat atat de bine timpul, incat i-am demonstrat ca prin planificarea timpului, poate sa se ocupe atat de lectii cat si de joaca, si ceea ce e mai important pentru ea sa citeasca! Sa aibe timp de lecturat! Orice....basme, enciclopedii pentru copii, etc numai sa o vad ca CITESTE, si ca nu-si pierde orele in fata micul ecran la tot felul de animatii idioate! In zilele aglomerate o scutesc de la intrebarea ce AI CITIT AZI, insa in zilele mai putin aglomerate...nu scapa de intrebarea mea. in privinta asta sunt putin mai exigenta, dar i-am explicat ca spre folosul ei va fi, sa cunoasca cel putin 2 limbi straine si sa aibe un bagaj de cultura generala cat mai bogat! In caz contrar o asteapta o viata de ...umilinte ca sa nu zic de kkt.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 22:39
De la: Atotputernicul, la data 2008-11-16 15:53:27De la: laly_3l, la data 2008-11-16 15:10:34Chiar si intrebarea in sine mi se pare inutila...Cum adica ''De ce sa invatam?" Silviule...iar sunt de acord cu tine! Uite de aia nu-mi plac oamenii care se vaita! |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 07:18
Inveti pentru ca esti OM ! Daca vrei sa decazi in stadiul de animalitate , nu mai inveti . Dorinta de a invata , de a cultiva spiritul , de a creea , este diferenta specifica dintre homo sapiens si primate . Din pacate multi vad ,ca doresc sa redevina maimute . Sau chiar mai rau !
|
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 20:02
De la: minutemaid, la data 2008-11-10 01:03:05Tot citind pe forum unele posturi ,am ramas surprinsa de faptul ca foarte multi fac greseli ortografice, gramaticale si... de exprimare. Nu e grav..Pai cam ai dreptate,dar in afara greselilor gramaticale(pe care si eu de altfel le fac)toti cei care intra pe forum doresc sa invete si sa afle lucruri noi!!!Eu sunt unul dintre acestia,nu am tocit la viata mea,ba dimpotriva,am fost codas in generala,liceu medium,dupa liceu vid!!Dorinta de a cunoaste si de a afla exista chiar si la primate,cat despre adn,arn,aici nu suntem la un concurs;cine stie raspunde sau vrei sa fi miliardar!!!!!
|
|
jazzman62 22 mesaje Membru din: 2/09/2008 Oras: Ramnicu Sarat |
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 02:43
Am vazut pe majoritatea forumurilor pe care m-am mai uitat,ca mai toti tinerii cand aud de carti si de citit raspund aproape invariabil : de ce ma-njuri? E trist sa vezi cum secole intregi de intelepciune adunate in paginile cartilor nu spun mai nimic unora dintre celor care zicem noi ca sunt viitorul tarii...E important sa inteleaga ca,daca dobandesc educatie o fac pt ei si pt a fi apti pt societatea in care vor trai....sper sa fie una civilizata. Sau poate vor construi ei un sistem social care va functiona dupa alte reguli,nu se stie niciodata.
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 12:19
Eu ,un simplu student in anul 3 la mate-info, invat pentru ca vreau sa fiu mai bun decat altii. Unii incearca sa faca diferenta prin bani sau masini....ei bine eu vreau sa fac diferenta prin cultura mea. Ce n-as da sa mai fiu iar in scoala generala la orele de romana....pt ca atunci se invata gramatica... Pot sa spun ca am avut o profesoara de romana senzationala si fara sa ma laud eram unul dintre cei mai buni la romana si inca de atunci am inceput...desi nu e chiar politicos...sa-i corectez pe cei din jur atunci cand greseau
Totusi nu vreau sa fiu rau si hai sa mai punem si multe greseli in seama noilor modificari aduse gramaticii(desi cred ca multi nu stiu ca s-ar fi modificat ceva iar greseli de genul acordului subiectului cu predicatul , folosirea corecta a cratimei, desinente, forme corecte de plural nu intra sub incidenta ultimelor modificari suferite de gramatica noastra).Nu as vrea totusi sa ma limitez doar la gramatica ...problema e mai mult de vointa si de aspiratiile tinerilor(ma refer doar la cei de varsta mea...cine vrea sa comenteze pe seama persoanelor din alta categorie de varsta nu are decat sa o faca ) . Multi sunt adepti ai manelelor(despre care nu cred ca mai e cazul sa mai comentez....stim cu totii ce promoveaza... ) {a nu se intelege ca ii favorizez pe hip-hop-eri, rock-eri ...sunt toti o apa si-un pamant} sau poate vor sa devina fotbalisti(si isi spun la ce imi trebuie mie carte daca tot ce o sa fac va fi sa dau cu piciorul in minge), sau poate cantareti / prezentatori tv si lista poate continua.Concluzia e ca atat timp cat vom promova non-valori(si in timp ce scriu imi sare in ochi o alta tema de pe forum "Dani otil, gigolo??" exact ce spuneam) nu avem cum sa ne asteptam ca tinerii sa vorbeasca sau sa scrie corect.
"Do not tell me what I do or do not need, stranger. Now leave before I am forced to remove you."
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:43
Invata cat mai mult dupa ce inveti o meserie foarte bine. O sa vezi pe urma de ce trebuia sa inveti si la ce iti foloseste ....
chesti cu greselile ortografice e si nu e o reflectare a nivelului de instructie. Am cunoscut oameni cu un nivel de instructie de 4 clase pe care i-am ascultat cu nesat timp de doua ore fara sa-i intrerup. Dar nu stiau sa scrie. Pe mine nu me deranjeaza cei care mai uita o cratima, o litera, mananca sau inverseaza litere, au exprimari greoaie ... ci cei care n-au nimic de spus sau spun platitudini de dragul de a se baga-n vorba ... Regula nu este asta, e adevarat, dar am vazut profesori universitari de o prostie crancena ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:48
... mai, auto ... hai ca incepi sa iti revii ... ma mir, dar ai pus punctul pe I ... sper sa nu fi fost o greseala ... e greu pentru multi sa inteleaga ce ai spus ...
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:55
... in prima fraza ... nu e ceva firesc ptr. romanica ... de obicei facultatea se face pentru banii de dupa - medicina, teologie, administratie publica, drept, relatii oricit de internationale ... unde sint se chinuie sa jupoaie cit mai multi oameni ca sa recupereze din ''investitia'' parintilor ... cred ca procentul celor care gindesc asa urca la 70-80% ...
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:49
a invata continuu inseamna in primul rand sa ai pretentii de la tine insuti... cand inveti continuu inseamna ca esti pregatit pentru schimbarile care se petrec in mediul extern (care uneori este nemilos), devii flexibil si te poti acomoda... de la Adam si Eva daca oamenii nu ar fi invatat zilnic cate ceva nou in mod cert Omul nu ar fi ajuns supravietuitorul suprem.... nu??? noi, oamenii, suntem supravietuitorii supremi ai regnului....eu cred ca si cei care sunt ignoranti tot invata cate ceva ...putin acolo... viata ii invata.... Exemplu suprem este Petre Tutea.... i se spune filozoful cu 4 clase.... un geniu.... ceva ce poporul roman nu va mai putea da nici intr-o mie de ani ... si toata puterea domniei sale a stat in faptul ca s-a autoperfectionat in ficare zi.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!
|
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 23:20
Am citit toate posturile voastre.
Se pare ca a invatza e avantajos... Sunt de acord! Dar dezavantajele invataturii care sunt? Sau mai bine zis... sa invatam e intotdeauna avantajos? |
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:51
DA!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 17:36
De la: minutemaid, la data 2008-11-25 23:20:26Am citit toate posturile voastre. SE POATE FACE TORTICOLIS. SE REZOLVA DACA SE INVATA UN SINGUR EXERCITIU DE QIQONG. LA MINE A DAT REZULTATE, DAR DUREAZA PESTE O JUMATATE DE ORA PE ZI. MERITA. MAI EXISTA UN DEZAVANTAJ. TE POTI INGRASA USOR DACA MANINCI MULT. ASIMILEZI FOARTE USOR STIND PE SCAUN.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
AlexCristian 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 18:22
Natura omului este de a acumula cat mai multe cunostiinte pe parcursul vietii, unii pot, altii se complac in situatia actuala, nu neaparat din lipsa vointei, ci a micromediului inconjurator, familia si anturajul fiind factorii majori ai acestei situatii.
Cineva spunea ca cea mai minunata inventie a omenirii, ce te ajuta sa comunici cu trecutul si viitorul este CARTEA! Buna seara!
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 14:04
Draga ''mariaoprea''...faptul ca scoti in evidenta ceea ce nu este in regula intr-o societate,faptul ca ''pui degetul pe rana'' care exista de mult prea multi ani ,fara nici o intrezarire a unei solutii,ba din contra ,pe zi ce trece ne afundam ,asa intr-o idioata ignoranta,nu inseamna ca cei ca si mine se vaita...
Fara a gasi cauza si corecta efectele,boala nu poate fi vindecata....Daca tu consideri ca a dosi gunoiul sub pres e ok,atunci pot sa-ti spun ca esti o persoana care nu-si vede decat propriul interes ... |
|
Sentim3nt 26 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Arad |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 04:02
Vorba care mio zicea tata cand eram mic " Ai carte,ai parte.",da nu tot timpu ii valabila chestia asta,chestia este sa nu te chinui sa inveti chestia este sa inveti sa gandesti logic si sa iti fie cat mai usor sa reti.Nu ii totuna sa ai o facultate si ai ai un serviciu bun sau sa ai o profesionala sau liceu si sa fi un amarat de muncitor cu salariu minim pe economie si cu ore suplementare lucrate neplatite.Credema stiu ce zic ca am patito pe pielea mea .Viata e dura si grea mai ales in Romania cu atata mafia si restu,cam prea multa rautate.
|
|
doru_bmw_x5 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:25
INVATAM SA AJUNGEM OAMENI MARI
|
|
doru_bmw_x5 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 12:26
AI CARTE AI PARTE DAR DACA NU AI SI PUTZIN NOROCCC...INVETI CA TOCILARUL IAR DACA NU MAI AI SI RELATIII INVETI DEGEABA SAU INVETI PTR. CULTURA TA GENERALA SI E UN LUCRU BUN
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 13:01
PROST SI MOTOTOL E CEL CE NU INVATA, DAR TREBUIE SA INVATAM CE E CORECT, FACE PARTE DIN EVOLUTIA OMULUI ASA CUM ANIMALELE ISI DEZVOLTA SISTEME DE APARARE NATURALE.
|
|
|
|

Totusi nu vreau sa fiu rau si hai sa mai punem si multe greseli in seama noilor modificari aduse gramaticii(desi cred ca multi nu stiu ca s-ar fi modificat ceva iar greseli de genul acordului subiectului cu predicatul , folosirea corecta a cratimei, desinente, forme corecte de plural nu intra sub incidenta ultimelor modificari suferite de gramatica noastra).
) . Multi sunt adepti ai manelelor(despre care nu cred ca mai e cazul sa mai comentez....stim cu totii ce promoveaza... ) {a nu se intelege ca ii favorizez pe hip-hop-eri, rock-eri ...sunt toti o apa si-un pamant} sau poate vor sa devina fotbalisti(si isi spun la ce imi trebuie mie carte daca tot ce o sa fac va fi sa dau cu piciorul in minge), sau poate cantareti / prezentatori tv si lista poate continua.