back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce sa invatam? care e avantajul?

Pagini: << 6 7 8 9 10 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 13:43

E un mare avantaj cu invatatul.
Cel ce invata stie cum e si cind nu invatai si dupa ce ai invatat.
Cel ce nu invata nu va stii niciodata cum e sa fii invatat. Doar banuie.

Si mai e ceva chiar mai important ca invatatul. Nu inveti ca obligatoriu sa iti dea cineva un loc de munca exact precum calificarea sau cit ai invatat.
Invatatul nu inseamna ca obligatoru cineva sa stea slush in fata ta, ci ca ai garantia ca intelegi altfel totul. Si asta e f important, ptr linistea interioara.
Inveti ptr tine, in primul rind.
Daca respecti igiena invatatuli rezultatele sint mult mai bune. Retii ptr tot restul vietii ce inveti.

Si eu gindeam precum tinerii absolventi dintotdeauna. Acum gindesc precum am spus.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2011, ora 11:59

De la: nastasemihail, la data 2011-01-30 13:43:41E un mare avantaj cu invatatul.

Si mai e ceva chiar mai important ca invatatul. Nu inveti ca obligatoriu sa iti dea cineva un loc de munca exact precum calificarea sau cit ai invatat.
Invatatul nu inseamna ca obligatoru cineva sa stea slush in fata ta, ci ca ai garantia ca intelegi altfel totul. Si asta e f important, ptr linistea interioara.
Daca respecti igiena invatatuli rezultatele sint mult mai bune. Retii ptr tot restul vietii ce inveti.

Si eu gindeam precum tinerii absolventi dintotdeauna. Acum gindesc precum am spus.

Daca nu esti unul dintre cei mai buni si nu ai pe cineva sa te propulseze ramai doar cu invatatul

Raporteaza abuz de limbaj
july

563 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:40

Tramp, nu trebuie sa fii cel mai bun.Trebuie sa perseverezi.
Cei care au reusit in viata nu au fost printre cei mai buni!

nostalgicu

59 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 09:55

De la: july, la data 2011-02-03 18:40:46Tramp, nu trebuie sa fii cel mai bun.Trebuie sa perseverezi.

Sa perseverezi, ar sa nu iti faci din asta un scop in sine! Nu-i obligatoriu sa fim toti savanti de renume mondial; putem sa ne castigam existenta si din meserii mai laice.

july

563 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 19:26

De la: midnight, la data 2011-02-05 09:55:16
De la: july, la data 2011-02-03 18:40:46Tramp, nu trebuie sa fii cel mai bun.Trebuie sa perseverezi.

Sa perseverezi, ar sa nu iti faci din asta un scop in sine! Nu-i obligatoriu sa fim toti savanti de renume mondial; putem sa ne castigam existenta si din meserii mai laice.

Sunt de acord. A "reusi" in viata inseamna sa fii multumit de ceea ce ai realizat, indiferent de meserie.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 02:53

De la: Tramp, la data 2011-01-31 11:59:50
De la: nastasemihail, la data 2011-01-30 13:43:41E un mare avantaj cu invatatul.

Daca nu esti unul dintre cei mai buni si nu ai pe cineva sa te propulseze ramai doar cu invatatul

Eventual un pitic mic mic de tot. Sa te arunce in sus ca la circ......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 03:53

invatam vrem nu vrem! este un proces continuu, zilnic!
Invatamint:
-scolar,
-pe pielea proprie,
-lucrind,
-de la altii sau din auzite etc.
Avantajul? Enorm!

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 18:07

simplu...ai carte ai parte...!!!

dalina

388 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 11:33

De la: anyanne, la data 2011-02-09 18:07:52simplu...ai carte ai parte...!!!

Daca nu...............stai jos ai 7 si ia cheile acestea de la masina mea ca este parcata gresit si mut-o unde trebue!Ai grija, data viitoare sa fii mai atent !!!

dalina

388 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 17:35

In ziua de astazi poti sa practici ori ce meserie daca ai absolvit un curs de perfectionare!Curat profesionalism si la cel mai inalt gradr de profesare!

andreea1992

7 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc

Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 09:42

De la: minutemaid, la data 2008-11-10 01:03:05Tot citind pe forum unele posturi ,am ramas surprinsa de faptul ca foarte multi fac greseli ortografice, gramaticale si... de exprimare. Nu e grav..
O vorba spune asa : "omul cat traieste ,invata"
Dar isi doreste omul sa invete?? Isi doreste sa cunoasca mai mult?? Sau ramane la un nivel mediocru pt ca considera ca stie suficient ca sa supravietuiasca... ?
Unii de pe aici sunt chiar "rectilinii si uniformi"" ca sa zic asa. O tin una si buna cu conceptiile lor despre viata, moarte etc cand nici nu stiu ce e o reactie chimica, ce e actiunea si reactiunea, ce e adn-ul sau pur si simplu cum functioneaza calculatorul in fata caruia stau si se amuza...
La ce ar putea ajuta invatatura? La ce foloseste sa cunoastem mai multe???
Care sunt avantajele??? Sunt si dezavantaje???
Va astept cu pareri!!

Trebuie sa invatam ce ne este folositor in viata,niciodata nu stii ce ocazie gasesti sa-ti indeplinesti idealurile .

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 09:08

De la: andreea1992, la data 2011-02-12 09:42:33
De la: minutemaid, la data 2008-11-10 01:03:05Tot citind pe forum unele posturi ,am ramas surprinsa de faptul ca foarte multi fac greseli ortografice, gramaticale si... de exprimare. Nu e grav..
Dar isi doreste omul sa invete?? Isi doreste sa cunoasca mai mult?? Sau ramane la un nivel mediocru pt ca considera ca stie suficient ca sa supravietuiasca... ?
Unii de pe aici sunt chiar "rectilinii si uniformi"" ca sa zic asa. O tin una si buna cu conceptiile lor despre viata, moarte etc cand nici nu stiu ce e o reactie chimica, ce e actiunea si reactiunea, ce e adn-ul sau pur si simplu cum functioneaza calculatorul in fata caruia stau si se amuza...
Va astept cu pareri!!

Trebuie sa invatam ce ne este folositor in viata,niciodata nu stii ce ocazie gasesti sa-ti indeplinesti idealurile .

Gata,de astazi ma apuc de .....................invatat!

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 17:24

Desi invat , am invatat si voi invata , tot un prost sunt !!
"Omul cat traieste-nvata , si cand moare tot prost moare " ...
E un zis ...
Norocul meu este ca sunt inconjurat de atotstiutori , si asa ma scot din kk ...

Jules Verne....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:38

De la: andreea1992, la data 2011-02-12 09:42:33
Va astept cu pareri!!

A revenit ninsoarea.......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:41

Invatati, invatati, dupa care mai si puneti burta pe carte. Nu va mai prostiti.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 08:52

De la: nastasemihail, la data 2011-02-17 16:41:31Invatati, invatati, dupa care mai si puneti burta pe carte. Nu va mai prostiti.
Si iese ciorba de burta!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 10:58

De la: revenitu, la data 2011-02-16 17:24:02Desi invat , am invatat si voi invata , tot un prost sunt !!
E un zis ...
Norocul meu este ca sunt inconjurat de atotstiutori , si asa ma scot din kk ..

Da mai Adi, da' cum te scapa astia o clipa din ochi,tu imediat dai fuguta sa votezi cu Base... .

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 11:10

De la: vaneamarin, la data 2011-02-21 10:58:34
De la: revenitu, la data 2011-02-16 17:24:02Desi invat , am invatat si voi invata , tot un prost sunt !!
E un zis ...

Da mai Adi, da' cum te scapa astia o clipa din ochi,tu imediat dai fuguta sa votezi cu Base... .

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 11:15

De la: vaneamarin, la data 2011-02-21 10:58:34
E un zis ...

A recunoscut ca mai are de invatat

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2011, ora 01:55

Invatam ce invatam, dar praftica ne omoara. Apropo, cine a spus asta? Din popor?
Nu prea mai e valabila.
Daca stii multe, nu prea mai faci multe. Gindesti pina la loc comanda si apesi pe buton. Si pe ala te gindesti mult pina apesi.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2011, ora 08:38

De la: nastasemihail, la data 2011-02-26 01:55:14Invatam ce invatam, dar praftica ne omoara. Apropo, cine a spus asta? Din popor?
Nu prea mai e valabila.
Daca stii multe, nu prea mai faci multe. Gindesti pina la loc comanda si apesi pe buton. Si pe ala te gindesti mult pina apesi.

Numai sa nu fii discromat

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2011, ora 13:02

gata..................de astazi nu mai invat!
Ceva ,director tot ajung,sa se invete mintecei ce inava ,ca nu-i mai angajeaza nimeni ,ci ii tin numai in probe

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2011, ora 19:24

...eu invat tot timpul, ca directori avem destui.

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2011, ora 11:47

De la: Ingrid, la data 2011-02-28 19:24:54...eu invat tot timpul, ca directori avem destui.

paiiii...................la 9 vieti ale tale ,normal ca inveti tot timpul

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2011, ora 11:40

Perle,PERLE,perle,PERLE
.....…din lucrările scrise:

-Călin ține de mână mireasa care are părul lung de fericire.

-Ea luptă să pună mâna pe dragostea flăcăului.

-Poetul își așteaptă iubita ca împreună să cutremure o barcă.

-Ion Creangă s-a născut între anii 1887-1889.

-Este vorba de peripețiile lui Robinson Crusoe după ce pleacă din Troia.

-Arhimede a fost grec de neam și a murit așa de barbarii de fasciști hitleriști. Asta când el studia în palatul său din Grecia. Și cum el studia a intrat un soldat și a zis “dămio”. Și a zîs Arhimede ca nu es. Așa a zîs hitleristu: nu eși și a băgat baioneta în el. Dar multe principii de fizică a rămas de la Arhimede printre care principiul lui Arhimede.

-Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai întoarce acasă fiind jefuit de niște oameni invidioși.

-În romanul “Răscoala” personajul principal este poporul și marea masă a țăranilor.

-Dimitrie Cantemir a avut un rol însemnat în viața sa.

-Ion suferă că nu are pământ dar o lipsă e că măcar în carte Rebreanu îl putea împroprietări.

-În China trăiește foarte multă lume care mănâncă o abundență de orez, se încheie la gât și-a inventat guma de la capătul creionului.

-Sahara se află asezată pe un nisip uscat, lipsa apei avînd în zonă o prezență statornică.

-În pădurile Amazoniei trăiește o junglă fioroasă.

-Toate răscoalele au cerut pământ care era ținut sub talpă de boieri.

-Românii i-au bătut crunt pe cartilaginezii din Cartagina.

-Lebăda moare de câte ori cântă.

-Animalele sălbatice trăiesc în pădurea zoologică.

-În dogmatism, gândirea devine rigidă, casantă.

-Punctul este o linie redusă la minimum.

-În caz de accident nu trebuie să fugi de la locul faptei fiindcă victima, dacă nu e lovită fatal, poate reține numărul mașinii.

-Al. Vlahuță a cules de pe drumuri multe peisaje pe care le-a descris cu un penel meseriaș.

-Coșbuc ne spune liric că boierii să nu mai lovească în cei dezbrăcați și goi, mai bine să le dea pământ arabil.

-În multe poezii O. Goga a scos în evidență natura și treieratul pe căldură.

-Călinescu ne-a lăsat o carte foarte groasă, în care arată cum s-a înființat literatura română și ce scriitori au lucrat la origini.

-Lucian Blaga povestește în versuri că pe vremea sa era atât de liniște că dacă mergeai pe apă nu te scufundai iar în pomi se auzea cum creșteau sicrie.

-Marin Preda a avut viața ca o pradă, de aceea a compus “Delirul”.

-Scriitorii care se consumă mult, mor.

-Antarctica este un continent alb din cauza zăpezilor care nu se mai topesc odată.

-Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

-Răscoala de la Bobâlna a început pe un deal și s-a terminat în 1438.

-Războiul de 100 de ani a durat puțin mai mult.

-Zaharia Stancu a scris un roman desculț. A fost și șef de birou la scriitori.

-Ion Barbu a scris și o poezie din încrengătura moluștelor: “După melci”.

-Ghiță o omoară pe Ana cu propria lui mână, băgându-i ghiara până-n gât.

-În capitolul romanului “Morții poruncesc celor vii” ce spun morții aia trebuie să faci, că de nu…

-Și Stroe Orheianu când îl văzu pe Tudor Șoimaru zise în gând: Pe unde o scot, vere?!

-Când armata începu să tragă cu tunul în țărani, aceștia se priviră unii pe alții și ziseră: E pericol, domnule! asta parcă e din Caragiale…

-Răscoala începu spre seară și țăranii își aprinseră lanternele ca să vadă drumul spre ciocoi.

-Cu cât ne apropiem de izbucnirea răscoalei, cu atât țăranii stau mai mult în cârciumă, ca să facă în ciuda boierului.

-Și cînd Petre Petre o văzu pe Nadina dezbrăcată îl gîdilă în tălpi.

-Faptul că găina babei Ioana își găsi obștescul sfârșit sub roțile mașinii boierului, declanșă răscoala.

-Țăranii loveau în boier cu ce aveau ei: cu una, cu alta…

-Lui Ion, Florica nu-i aparținea în întregime, fiindcă ceva din ea era și a lui George Buluc.

-Sublocotenentul Roșu avea un singur ficat și ăla găurit în trei parți de un singur glonte.

-Sergentul Ionescu era un om bun dar avea pingelele de la cizme rupte de intrau gloanțele prin ele!

-Descoperirea Americii s-a produs într-un moment de neatenție a pazei de coastă.

-Unul numit Don Quijote, a inventat o instalație eoliană care producea vânt.

-La sesizarea lui Hamlet, un control inopinat a constatat că e ceva putred în Danemarca.

-Sângele soldaților curgea dar el punea degetul pe gaura unde intrase glonțul și sângele nu mai curgea.

-Soldatul Ionescu avea o misiune importantă: belea ochii la avioane.

-Încleștarea era mare. Aviația germană făcea des atacuri infanteristice.

-La Otopeni erau numai gropi și avioanele le ocoleau și tunarii trăgeau după ele în zig-zag.

-Și tunarul ochi bine și lovi avionul cu teava tunului.

-După ce luptă mult timp, soldatului îi căzură creierii într-o gamelă.

-Contemporanii lui Eminescu l-au urmărit ca să-i ghicească filozofia și ca să-i caute nod în papură.

-Din lumea satului țâșnesc figuri memorabile ca: pupăza, cireșul și altele care au completat acțiunea operei.

-Liviu Rebreanu are un mare talent de scriitor de la 300 de pagini în sus.

-Și bietul Eminescu, scârbit de bișnita societății sale și că Veronica Micle îi făcea fițe, intră într-o etapă nouă pe care mi-e rușine s-o spun.

-Tudor Șoimarul era apt de luptă, cu vizita medicală făcută.

-Caragiale a scris nuvela “În vreme de război” fără a depune un mare efort fizic.

-Eminescu este un mare clasic, pentru că se studiază între pereții claselor.

-În versurile: “Ce-ți pasă ție chip de lut / Dac-oi fi eu sau altul?” poetul ne vorbește despre aspectul ființei cu care Luceafărul este în găgicăreală și ea îi spune că nu știe dacă va fi al ei sau va fi altul.

-Romanul “Răscoala” este conceput de Liviu Rebreanu sferic, pentru că începe și se termină cu imaginea burții lui Rogojinaru, care seamănă cu sfera.

-La Humulești Ozana curgea limpede fără prea mari frământări sociale și politice.

-Moș Dănilă își făcu rugăciunea către Dumnezeu după ce muri.

-Ștefan cel Mare a avut o soție cuminte care sta în palat și îl astepta să vină de la lupte ca să pună masa.

-În acest text se analizează trăsăturile vitelor de la plug, căci aceste obiecte - boul și vaca - sunt cele mai valoroase ale țăranului.

-Ion plecă spre casa Anei Baciu cu gândul la figuri mari ce se fac numai noaptea.

-Nichita Stănescu a știut el de ce a pus virgulele și punctele acelea în poezie și nu mă bag eu în ce a făcut el.

-Pe lângă această poezie Nichita Stănescu a mai scris și un ou și sfera.

-Legile nescrise ale satului sunt respectate cu strictețe de Vitoria, Gheorghiță și câinele lor.

-Metoda folosită de Ion pentru a pune mâna pe pământul Anei este însărcinarea.

-Versul “de la străbunii mei până la tine” explică distanța în km, care există între poet și rudele sale ce trăiau undeva la țară.

-Dănilă Prepeleac era tovaraș de copilărie cu Ion Creangă și cu el pleca iarna la săniuș.

-Când eroul muri împușcat de nemți pe câmp, simți miros de mărar și de pătrunjel.

-El mergea pe bicicletă cu picioarele goale, băgate în portbagaj.

-Ioana îi zise eroului să-i bage aparatul în priză.

-Magda îl iubea pe Tudor Șoimaru fără să știe că acesta nu știa limbi străine.

-Semnele de punctuație explică că limba română de aceea a apărut, ca să aibă virgule și puncte.

-Vlaicu-Vodă era un funcționar model care avea un randament deosebit ca domn.

9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2011, ora 16:25

De la: 9am125241, la data 2011-01-20 18:59:01
De la: dagaio, la data 2008-11-10 17:07:10Eu cred ca Romania noastra sunt prea multi batrani care au conceptia total gresita ca dupa ce iesi la pensie, GATA, viata se termina, au invatat destul, acum isi astept asteapta binemeritatul sfarsit, au terminat cu zambetele, cu concediile frumoase, si-au innegrit hainele, viata lor nu mai e importanta si atunci e bine sa se bage in viata celorlalti mai tineri ca sa le dea sfaturi foarte pretioase, orice activitate constructiva nu mai este treaba lor, etc.

Parerea mea e ca atunci cand incetam sa mai invatam, atunci deja am murit.
De la oricine si din orice experienta, noi avem de invatat ceva bun si de castigat o noua viata in fiecare zi.
Deasemenea, noi trebuie sa ne bucuram cu adevarat de ceea ce avem, sa fim recunoscatori pentru fiecare clipa traita. Noi reusim sa ne facem viata frumoasa, dar numai daca dorim cu adevarat.

Imi permit sa te corectez "un pic" !
Aduni mere cu pere (padurete) si ti-ai dori sa rezulte... un un fruct tropical ! In primul rand nu intelegi, nici notiunea de batran si nici pe cea de "pensionar". Ajungi "batran" dupa ce ai parcurs un lung sir de ani si, indiferent daca acestia au fost incarcati de o copilarie tarzie sau o adolescenta precoce, de invatatura, activitati intelectuale sau munca bruta, bucurii, necazuri, iubire, ura, ani goi in care doar priveai cum iti cresc copiii si-n care le doreai sa aibe un vitor mai bun si mai fericit ca al tau si ce sfat dadeau acesti batrani copiilor, nepotilor..."SA INVETE". De la carte pana la o meserie. Ori ce, dar sa invete ! Ce rau ai gasit tu in aceste sfaturi !?
Deci ca sa ajungi batran, trebuie sa traiesti o viata in care ai invatat tot timpul. Ai invatat - prima data - sa plangi, apoi ai invatat sa razi ( uneori degeaba, doar pentru a capata experienta), apoi ai invatat sa pronunti primul cuvant inteligibil ( in afara de balbaielile plansului) - mama - (uni mai spun si tata),
apoi ai invatat sa legi cuvinte, ai invatat sa mergi, primi pasi nesiguri, apoi sa alergi. Ai mers apoi la scoala sa inveti si de la alti, sa-ti faci o meserie, sa termini o facultate. Cu alte cuvinte ai invatat sa traiesti !
O sa revin, sa continui - acum o sa plec, mai am ceva de invatat !

Revin pentru unele clarificari ! A invata este un vb. tranzitiv, in unele ipostaze si reflexiv.
"A invata", in general, nu intotdeauna reprezinta o "calitate", un lucru pozitiv, exemple: inveti sa minti, inveti sa injuri, inveti sa furi, inveti sa fii josnic, inveti sa te injosesti, inveti sa fii, cu alte cuvinte, "o lichea" ! Mai bine - vorba cuiva de pe sait- nu inveti nimic ca tot prost mori !
A invata dupa standarde, e un lux si nu toti isi permit dar, poti invata, si asta de mic, sa zambesti, sa iubesti, sa ierti, sa daruiesti, sa fi blajin, cinstit si corect- macar o vreme - ca daca esti fata..nu stiu cat timp poti ramane "cinstita"- pana la maritis, dupa aia mai poti sa-ti dai in petec !
Cu alte cuvinte invata sa fii "OM"cu pacatele si calitatile pe care le are de la Dumnezeu !
Si ca batranetea - pe care nu ai invatat, inca, s-o respecti - sa-ti fie, cat de cat tihnita, invata carte !!!

Vested tanar !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2011, ora 03:50

De la: 9am016446, la data 2010-04-19 15:33:36D-na( sau D-le) dagaio ! Credeti ca intregul proces de invatare al unei societati se reduce la ceeace trebuie sa mai invete inca pensionarii ?
Si din cauza ca ei si-au pus armele in cui, refuzand sa mai invete, societatea este condamnata la stagnare ?
Cei tineri ce treaba au pe lumea asta ? Sau, facand Dvs. parte din generatia celor tineri (Generatia PRO...), vorbiti in cunostinta de cauza (V-ati nascut atoatestiutori , pensionarii va tin in loc ?)
De la ce, va rog, va tin in loc ?
Mi-as dori sa primesc raspuns din partea Dvs.

Cu respect,
Un Pensionar care nu refuza sa invete, dar nici nu spera sa invete intr-atat incat sa salveze Romania.
Vai de tinerii care culpabilizeaza inaintasii, culmea, ca nu vor sa invete...

Nu ei sint generatia pro. Noi sintem generatia pro. Cei in jur de 50 de ani. Asta ca sa se stie.
Si 40.
Dar noi am fost cu exaltarea acelui post.

dalina

388 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2011, ora 20:16

De la: nastasemihail, la data 2011-03-05 03:50:26
De la: 9am016446, la data 2010-04-19 15:33:36D-na( sau D-le) dagaio ! Credeti ca intregul proces de invatare al unei societati se reduce la ceeace trebuie sa mai invete inca pensionarii ?
Si din cauza ca ei si-au pus armele in cui, refuzand sa mai invete, societatea este condamnata la stagnare ?
Cei tineri ce treaba au pe lumea asta ? Sau, facand Dvs. parte din generatia celor tineri (Generatia PRO...), vorbiti in cunostinta de cauza (V-ati nascut atoatestiutori , pensionarii va tin in loc ?)
De la ce, va rog, va tin in loc ?
Mi-as dori sa primesc raspuns din partea Dvs.

Cu respect,
Un Pensionar care nu refuza sa invete, dar nici nu spera sa invete intr-atat incat sa salveze Romania.
Vai de tinerii care culpabilizeaza inaintasii, culmea, ca nu vor sa invete...

Nu ei sint generatia pro. Noi sintem generatia pro. Cei in jur de 50 de ani. Asta ca sa se stie.
Si 40.
Dar noi am fost cu exaltarea acelui post.

Sigur ,sunteti cei exaltati!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2011, ora 10:16

De la: Ingrid, la data 2011-02-28 19:24:54...eu invat tot timpul, ca directori avem destui.

Cum se cultiva plante datatoare de iluzii!

Pagini: << 6 7 8 9 10 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DE CE SA INVATAM? CARE E AVANTAJUL?
Mergi la: