back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


De ce sa te sinucizi?

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Membru din: 14/03/2009
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 20:21

BAI AGRAMATULE,SICTIR INAPOI IN PESTERA DE UNDE AI APARUT!


Fosta membra 9am.ro

481 mesaje
Membru din: 14/03/2009
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 20:22

RELIGIA E OPIUMUL POPOARELOR!


lerolv4

282 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 20:32

De la: freddythebestman, la data 2009-03-15 20:21:44BAI AGRAMATULE,SICTIR INAPOI IN PESTERA DE UNDE AI APARUT!

Ce morti mati ai? Fututi creativitatea mati in gura, de cacat pansat pe gura varsat, de mata mancat la masa de pranz azi. Sa imi iei p.la la tranta si sa te dai cu sania pe uscat de bucurie, nu cumva esti un om rau? Rau care nu stie sa faca rau? Caci raul are limite si de accea nu ma inspaimanti de nici o culoare. Auzi am o intrebare. Esti Roman? Nu de alta ca nu se vede.Daca esti strain si doar adus aici cu treaba, citeste mesaju de mai jos, daca esti Roman intelege ca cererea ta nu se poate implini, din mai multe motive pe care un Roman le-ar intelege. Deci citeste mesajul si cultiveazati sufletul cu teama:

www.youtube.com/watch?v=uMi5-gYEmLg

www.youtube.com/watch?v=KtIXCcw7x4s

Voi vedeti oamenii politici ce saluta aliatii noi, copii care saruta parintii si fratii au devenit sclavi si de asta ne conduc altii, cati dintre voi aud cum plang Sarbii si Croatii, daca as fi Romania as striga Yugoslavia, ce sa intamplat cu tine verisoara mea, as vrea sa imi i-au inapoi fica Basarabia si so strang la piept alaturi de republica, Molova sora mea hai sa ne tinem de mana, pentru ca toti suntem la fel si avem aceiasi limba romana, nene Iancule canta-ne noi suntem Romani, aminteste-ne ca suntem aici in veci stapani, sunt campiile noastre si muntii tot ai nostri, eu nu inteleg altii ce cauta(?) plecati in mortii vostri(!), parvenitilor(!), voi chiar credeti ca am uitat cu ce vati ocupat si cine sunteti de fapt, nici o maicuta n-a spalat, camasile ce sau patat pe campu de lupta cu sangele vostru varsat, asa ca degeaba vreti sa fiti voi stapanii lumii, pentru ca noi romani nu ne-am uitat strabunii, nici tu nici eu nu suntem copii de senatori sau deputati, suntem copiii bravilor soldati care ne-au zis luptati voi, de ce va lasati daca sunteti ca noi, nu va mai temeti, vom castiga gloria in razboi;
Ma intreb de ce va bateti joc de aceasta tara frumoasa, conducatori Lasi ce nu ati privit in urma voastra, ati uitat de neamul nostru crestin, ne-a-ti vandut la straini, strabunii mei nu le-ar fi dat nici un strop de vin si venin, de ce sa ma inchin la bani, cand am de atata timp un Dumnezeu, care ma binecuvantat si mi-a fost aproape, mereu aproape la greu, tu de ce taci si iti faci aliati doar prin interese, sau mai bine zis de ce ne faci sa ne sarutam cu toate curvele perverse(?), cand sti si tu ca esti roman si nu le pasa de tine(!), in mine creste ura pentru toate natiunile meschine, nu e bine imi spune mama mea care e bolnava, tara mea ca si ea, de ce tot facem compromisuri, cand Europa nu ne vrea, de ce sa fim asa, de ce sa stam cu capul plecat, cand defapt suntem fii ai marilor eroi care niciodata nu au ingenunchiat, ne facem de cacat ma faci sa ma intreb, cine a bagat frica in noi si de ce frati mei ma privesc acum cu ochi straini si goi, dar stiu ca nu e prea tarziu sa ne facem alt viitor, stiu ca batranii vor sa ridicam sus sfantul nostru tricolor, asa ca fratele meu ridicate in picioare pentru onoare si fi roman adevarat, chiar daca doare cel mai tare. Moartea este marea Viata neincetat la lucru. Ea nu este dusmanul de indepartat, ci sora care ne da mana pentru a trece pragul nuntii cu Fiinta si a intra in Tara pe care de fapt nu am parasit-o niciodata...(?)(!) va las pe voi sa adaugati...(?)(!)CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!


Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 21:31

Sinuciderile apar ca urmarem a slabiciunii de caracter,a clacarii psihicului,dar mai ales a nesimtirii celor din jurul lor,care nu le intinde o mana.
Egoismul uman este cea mai joasa insusire,indiferenta este egoismul mascat.
Omul este dator sa lupte,viata ii este data,gandind justificativ la sinucideri ar insemna masacru in massa,dupa cate nenorociri sunt in lume.


damian_nicoleta2004

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 15:20

...viata este dificila si uneori iti ofera lucruri de neinteles, daca esti singur poti claca. Te simti in fata unei fundaturi, iar puterile tale sunt din ce in ce ma slabe. Daca ai un prieten de incredere spune-i ce e cu tine, comunicarea te va ajuta. Nu renunta usor. Viata trebuie traita pentru fiecare inceput pe care ti-l ofera. Atunci te vei simti puternic, iar dupa ce trece momentul dificil, vei realiza ca viata este frumoasa.


Fosta membra 9am.ro

37 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:44

De la: tud_parhon, la data 2008-11-25 15:08:33Sa te sinucizi inseamna ca esti bolnav rau de tot cu capul


si asta poate deveni insuportabil. de exemplu teama obsesiva si intensa de moarte poate determina o persoana sa se sinucida, sa vrea sa termine. Bolnavii psihic nu sunt niste infractori sunt doar niste bieti oameni bolnavi care insa nu sufera de stomac sau de dinti sau de hemoroizi ci au dureri mult mai dificil de perceput ca atare de aceea trebuie sa i privim cu compasiune fiindca in psihiatrie cu toate progresele stiintei, specialistii inca pun multe diagnostice pe bajbaite.


Fosta membra 9am.ro

37 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:48

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-25 17:33:40Sunt patrui motive de sinucidere acceptabile :1. pentru o cauza politica corecta ( ex , studentii lituanieni care in 1990 , s - au sinucis pentru a atrage atentia lumii cu privire la soarta tarii lor ocupate de catre rusi ) 2 . Pentru salvarea altor persoane 3. pentru a evita o viata de sclav si 4 . in cazul unor boli , malformatii , handicapuri , mutilari , care fac viata normala imposibila si ingreuneaza si existenta celor din jur. In toate celelalte cazuri , avem de a face cu LASITATE .

subscriu!


Fosta membra 9am.ro

37 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 17:01

De la: kali13, la data 2009-01-19 20:33:33vieru_cezar_iasi,
Din ce secta faci "parte/ "propavaduiesti" si dai citire cu atata inversunare si tinere de minte? Va indoctrineaza cu lecitina, pentru a urma papagaliceste falsa dogma? Pentru a parafraza un citat care nu e in Biblie- "spune-mi in ce secta esti, ca sa stiu cine te indoctrineaza!"
Mai citeste/documenteaza-te despre religie si ai sa intelegi/simti(daca iti permite secta )ce inseamna iadul,virginule mental


Domne eu nu-l contrazic pentru simplul motiv ca nu am rabdare sa i citesc cersafurile de posturi dar este uimitor cat timp are la dispozitie pentru facut educatie pe forumuri si bloguri oilor bete ce suntem. Este de a dreptul socant. Oare il plateste cineva?? care e treaba cu el? nu are si el o meserie cinstita si practica in slujba umanitatii, nu plateste si el impozite, nu l afecteaza criza??


Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 12:56

ce e iubirea? ce isi doresc femeile? de ce se sinucid?
Poate pentru ca au crezut in iubirea acea trainica si romantica pe care o vedem prin filme
Poate pentru ca vor sa-l faca sa sufere pe el...
Poate pentru ca nu vor sa ramana singure...
Poate pentru ca realizeaza ca acea iubire nu exista si nu v-a exista niciodata in aceasta lume.
Poate pentru ca speranta ca intr-o zi v-a gasi pe cineva este mica.
Poate pentru ca cei buni sunt deja dati.
Poate pentru ca ti-ai facut sperante prea mari in ceea ce vroiai de la o casnicie



dianet

202 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 13:10

De la: magie74_z, la data 2009-04-08 12:56:00ce e iubirea? ce isi doresc femeile? de ce se sinucid?
Poate pentru ca au crezut in iubirea acea trainica si romantica pe care o vedem prin filme
Poate pentru ca vor sa-l faca sa sufere pe el...
Poate pentru ca nu vor sa ramana singure...
Poate pentru ca realizeaza ca acea iubire nu exista si nu v-a exista niciodata in aceasta lume.
Poate pentru ca speranta ca intr-o zi v-a gasi pe cineva este mica.
Poate pentru ca cei buni sunt deja dati.
Poate pentru ca ti-ai facut sperante prea mari in ceea ce vroiai de la o casnicie





Fata draga, nu fii trista fiindca o sa faci riduri si dauneaza grav relatiilor interpersonale. Nu vreau sa te iau la misto, pentru ca daca varsta din profil e reala, esti inca la varsta basmelor si mi-e lene sa m-apuc sa-ti desenez de ce nu exista mos craciun. El exista numai pentru cei care vor sa creada in el, sau in spiritul craciunului. In ultima instanta, e acelasi lucru. Da' te rog eu frumos, nu mai arunca idei de telenovele despre motivele de sinucidere ale unei femei. Sau cel putin nu generaliza. Fa-te mare, sau ramai mica, dar scuteste-ne de platitudini.

Cat despre casnicie, daca ai trecut prin asa ceva, nu cred ca ai stiut ce faci. Daca nu, tine-ti comentariile pentru tine. Ca idee pentru o casnicie fericita: sa stii exact ce vrei, sa te uiti la persoana respectiva fara s-o infrumusetezi cu ce vrei tu sa fie si sa ii oferi tot ce ai 9asta daca ai gasit persoana potrivita). Prin persoana potrivita inteleg persoana care este asa si nu persoana care ti-ar placea tie sa fie.


In fine, comentariul tau e de un egoism crunt si de o naivitate infioratoare. Zi buna sa ai.


"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton) Work Shall Set You Free!
Fosta membra 9am.ro

37 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 16:43

De la: magie74_z, la data 2009-04-08 12:56:00ce e iubirea? ce isi doresc femeile? de ce se sinucid?
Poate pentru ca au crezut in iubirea acea trainica si romantica pe care o vedem prin filme
Poate pentru ca vor sa-l faca sa sufere pe el...
Poate pentru ca nu vor sa ramana singure...
Poate pentru ca realizeaza ca acea iubire nu exista si nu v-a exista niciodata in aceasta lume.
Poate pentru ca speranta ca intr-o zi v-a gasi pe cineva este mica.
Poate pentru ca cei buni sunt deja dati.
Poate pentru ca ti-ai facut sperante prea mari in ceea ce vroiai de la o casnicie



fara sa fiu cinica dar daca din cauzele ASTEA se sinucid femeile atunci n-au decat sa-i dea drumu o sa ramanem mai putine si o sa punem mana pe cei mai buni si frumosi barbati


nostalgicu

59 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 00:30

De ce se sinucid unii oameni? Pur si simplu, pentru binele societatii! Se anunta vremuri mai grele ca oricand, se vor ingrosa randurile somerilor, care ,sa fim seriosi, n-au nicio sansa intr-o tara ca Romania. Acesti oameni vor fi respinsi de familie, iar mai apoi de societate, iar apoi vor intra intr-un cerc vicios fara iesire. N-ar putea decat sa ingroase randurile cersetorilor si delincventilor.


vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 02:32

Cine se sinucide ajunge în iad, pentru cã moare cu acest pãcat pe suflet. Numai Dumnezeu e stãpânul vieþii. Nimeni nu are dreptul sã se sinucidã pentru nimic în lume, oricât ar suferi. Oricum suferinþa pãmânteascã se va sfârºi, dar suferinþa din iad e cu mult mai intensã ºi nu are sfârºit. Dumnezeu nu e rãzbunãtor, dar, pe lângã atributul de a fi iubitor el este ºi drept. ªi nici nu poate minþi, iar în Biblie ne vorbeºte de multe ori atât de fericirea veºnicã, cât ºi de suferinþa veºnicã.

Sunt foarte multe argumente ºi dovezi cã existã Dumnezeu ºi viaþã dincolo de moarte. Unele dintre ele sunt redate pe blogul urmator:
www.cezar-iasi.blogspot.com/
În afarã de argumente, pe blog mai gãsiþi: înregistrãri video cu miracole; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV ºi de radio on-line) ; cãrþi foarte interesante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator) ; articole ; adrese ; numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã servicii caritative, etc.
Vã rog intraþi pe blog ºi trimiteþi-l mai departe ca sã foloseascã ºi altora. Chiar se meritã.

Necazurile ºi suferinþa au intrat în lume datoritã pãcatului strãmoºesc al omului. Ele nu sunt date de Dumnezeu, ci sunt doar permise de el. Sunt permise ºi ca încercari pentru noi. Toþi suntem încercaþi pe pamant. Dar Dumnezeu ne spune în Biblie cã el nu permite ca cineva sã fie încercat peste puterea sa, chiar dacã, atunci când pierdem sau suferim în viaþã, nouã ni se pare cã necazurile noastre sunt prea mari pentru noi. Nici un om nu e încercat peste puterea sa, nici cei cu handicap, boli incurabile sau diferite deficienþe mai mult sau mai puþin grave. Un om e încercat mai mult, altul mai puþin, pentru cã unul e capabil sã suporte încercãri mai mari, altul e capabil sã suporte încercãri mai mici, dar nimeni nu este încercat peste puterea sa.
Pe de altã parte, suferinþa are ºi rolul de a ne da ocazii pentru a practica iubirea unii faþã de alþii. În acest sens, papa Ioan Paul al II – lea scria despre suferinþã : « Suferinþa e prezentã în lume pentru a face sã se descãtuseze iubirea, pentru a face sã se nascã fapte de iubire faþã de aproapele. »
Necazurile ºi rãul din lume sunt explicate mult mai pe larg de ramura teologiei numitã teodicee.

În legãturã cu suferinþa este exemplul lui Iov în Biblie. Iov era un om drept ºi un diavol îi spune lui Dumnezeu cã îi este uºor sã fie drept când îi merge bine apoi îi cere voie lui Dumnezeu sã-l punã la încercare cu necazuri. Primul necaz : pierde toatã averea ºi îi mor toþi copiii. Nu cârteºte împotriva lui Dumnezeu, ci spune : «Gol am ieºit din pântecele mamei mele ºi gol mã voi întoarce în pãmânt! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!» (Iov 1,21). Atunci diavolul cere voie pentru a doua încercare : îi dã o boalã grea, încât Iov ajunsese sã stea pe o grãmadã de gunoi, plin de bube. „Atunci nevasta lui a zis cãtre el : «Te þii mereu în statornicia ta? Blesteamã pe Dumnezeu ºi mori! ». Dar Iov îi rãspunse : «Vorbeºti cum ar vorbi una din femeile nebune! Ce? Dacã am primit de la Dumnezeu cele bune, nu vom primi oare ºi pe cele rele?» ªi în toate acestea, Iov n-a pãcãtuit de loc cu buzele sale. ” (Iov 2, 9 – 10) Pentru cã nu a pãcãtuit în ciuda atâtor încercãri, Dumnezeu l-a rãsplãtit, dându-i din nou sãnãtate, mulþi copii ºi prosperitate, toate într-o mãsurã mult mai mare decât înainte.


Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Iasi

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 02:57

De la: Republicanus, la data 2009-03-15 20:15:48Foarte simplu: ai ajuns la capatul rabdarii, ai impresia ca lumea te-a abandonat, ca locul tau nu mai e aici, ca lucrurile care au mers din rau in mai rau nu au vreo sansa sa se imbunatateasca vreun pic (experienta iti spune ca va fi si mai rau). Nu mai poti, nu mai suporti si vrei sa se termine tot chinul prin care treci. De aia.
Multi considera asta lasitate, dar hai sa va intreb ceva... cati dintre noi au curaj sa se uite "ochi in ochi" la "calitatea" de MURITORI pe care o avem? Sa fim seriosi, e natural sa ne fie frica de moarte, e scris adanc in codul nostru genetic. Ar trebui sa ne dea de gandit faptul ca cineva e intr-o situatie suficient de disperata incat sa treaca peste cea mai mare frica a omului (de fapt a tuturor vietuitoarelor). Adica, omul ala CHIAR NU MAI POATE din moment ce a ajuns sa i se para moartea ca fiind o alternativa mai buna la viata!


Eu zic ca tot lasitate se numeste si ca nu exista motiv sa te sinucizi.Si exista oameni care nu se tem de moarte,pentru ca stiu ca merg la cele sfinte si care vad moartea doar ca pe o trecere :) eu am intalnit astfel de oameni,oameni cu credinta in Dumnezeu


Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 03:02

De la: monica_savu, la data 2009-04-08 16:43:08
De la: magie74_z, la data 2009-04-08 12:56:00ce e iubirea? ce isi doresc femeile? de ce se sinucid?
Poate pentru ca au crezut in iubirea acea trainica si romantica pe care o vedem prin filme
Poate pentru ca vor sa-l faca sa sufere pe el...
Poate pentru ca nu vor sa ramana singure...
Poate pentru ca realizeaza ca acea iubire nu exista si nu v-a exista niciodata in aceasta lume.
Poate pentru ca speranta ca intr-o zi v-a gasi pe cineva este mica.
Poate pentru ca cei buni sunt deja dati.
Poate pentru ca ti-ai facut sperante prea mari in ceea ce vroiai de la o casnicie



fara sa fiu cinica dar daca din cauzele ASTEA se sinucid femeile atunci n-au decat sa-i dea drumu o sa ramanem mai putine si o sa punem mana pe cei mai buni si frumosi barbati




Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Craiova

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 16:28

Unii se sinucid din lasitate,altii de frica viitorului.


ds_ioana

9 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 21:09

Si mie mi-a trecut gandul asta prin cap cu multi ani in urma... Noroc ca sunt o persoana foarte egoista (si nu simt nici o vina pt asta)....Asta m-a oprit. Pur si simplu, am realizat ca nimic din jurul meu nu valoreaza atat de mult incat sa mor, ca nimic nu este atat de pretios pt mine ca propria mea persoana... Mi-am mai dat seama ca-i sec mult mai mult pe cei din jur daca traiesc decat daca mor.... Si atunci am simtit o pofta nebuna sa traiesc si sa ma simt bine. Asta este razbunarea perfecta: faptul ca-mi este bine...


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 16:59

De la: ds_ioana, la data 2009-04-13 21:09:11Si mie mi-a trecut gandul asta prin cap cu multi ani in urma... Noroc ca sunt o persoana foarte egoista (si nu simt nici o vina pt asta)....Asta m-a oprit. Pur si simplu, am realizat ca nimic din jurul meu nu valoreaza atat de mult incat sa mor, ca nimic nu este atat de pretios pt mine ca propria mea persoana... Mi-am mai dat seama ca-i sec mult mai mult pe cei din jur daca traiesc decat daca mor.... Si atunci am simtit o pofta nebuna sa traiesc si sa ma simt bine. Asta este razbunarea perfecta: faptul ca-mi este bine...



Foarte bine gândit... Felicitãri ! Sã ºtii însã cã mai existã un motiv... nu, nu cel cu "Iadul"... asta-i o poveste în care nu mai cred nici copiii.


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:02

De la: d_popic, la data 2009-03-16 21:31:40Sinuciderile apar ca urmarem a slabiciunii de caracter,a clacarii psihicului,dar mai ales a nesimtirii celor din jurul lor,care nu le intinde o mana.
Egoismul uman este cea mai joasa insusire,indiferenta este egoismul mascat.
Omul este dator sa lupte,viata ii este data,gandind justificativ la sinucideri ar insemna masacru in massa,dupa cate nenorociri sunt in lume.




9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:05

De la: Luizuma, la data 2009-01-30 09:57:23Pentru nimeni si nimic in lume nu merita sa-ti iei viata, deoarece ti-a fost data ca sa o traiesti pana la capat! Cu bune, cu rele, cu griji, cu nevoi....


Foarte adevãrat ce spui... O luptã-i viaþa/ Deci te luptã/ Cu dragoste de ea, cu dor!" (Vlahuþã).


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:09

De la: eurobgb, la data 2009-01-30 16:03:28cum sa te sinucizi???!!!e atat de frumoasa viata.Trebuie sa va bucurati pentru fiecare zi,pentru fiecare clipa traita pe acest pamant.Trebuie sa luati de la viata doar ce e frumos,ce va da sperante si bucurii,restul e pleava...Pacat ca unii din voi nu puteti discerne raul din bine!!!pacat!!Bai fratilor nu sunt de vina parintii,credeti-ma,sunteti de vina voi doar ca nu aveti multe in cap si asta din cauza ca sunteti potrivnici...trezirea nebunaticilor,puneti-va pe invatat si deveniti oameni ,nu numai fite in cap si ganduri rele...vai de capul vostru neajutorati,dar na-i ce sa le faci cu doar atat i-a inzestrat natura.Pacat!


Nu toþi au o viaþã frumoasã! Dar nici cei ce au de înfruntat o soartã grea nu trebuie sã recurgã la acest gest disperat. Nu trebuie însã, în nici un caz, sã fie condamnaþi, eventual plânºi...


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:15

De la: proasta_satului, la data 2009-01-31 15:29:33Pentru nimic in lume nu merita sa te sinucizi.
In primul rand, gandeste-te la sufletul tau care trece dincolo nelinistit, nemultumit, razvratit, nepregatit. Sinuciderea nu-ti va aduce linistea daca asta credeai. Demersul tau este deci inutil.
Al doilea motiv ar fi ca iti furi singur sansa de desavarsire in aceasta viata.
" Munceste ca si cand nu ai muri niciodata si ingrijeste-te de suflet ca si cand ai muri maine". Desavasirea presupune impacare,multumire, liniste si pace.
Un alt motiv ar fi ceremonia de inmormantare care ofera cel mai sinistru si crud tablou. Sa ingropi si sa arunci pamant pe sicriul cuiva este mai tragic si mai urat decat moartea in sine. Cine isi poate dori cu buna stiinta sa faca parte din acest tablou urat si tragic sau sa-i oblige pe cei dragi cu buna stiinta sa indure asta numai fiindca asa a vrut el? Doar decizia ta nu este suficienta pentru a justifica suferinta provocata. Sufletul tau trece dincolo rau si egoist!


Iatã motivul pentru care nimeni nu ar trebui sã se sinucidã... foarte bine punctat !... Nu povestea cu iadul, de care râde azi ºi un copil... Cine-ºi închipuie cã "încheie" socotelile cu viaþa, crede pesemne cã nu este decât "þãrânã"... se înºealã cumplit, asta-i marea eroare! Dacã ar ºti adevãrul, în mod cert nu ar alege aceastã variantã disperatã!


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:19

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-17 15:20:49nu am apucat sa citesc mesajele voastre insa vazand titlul topicului mi-a venit imediat in minte o sintagma...*generatia EMO*....
curentul asta se promoveaza la televizor si a prins foarte bine la tineri...
ce s-a incercat oare prin el?....de ce au ajuns tinerii sa creada k trebuie sa se sinucida?...k viata lor nu mai merita traita?...k ei traiesc degeaba?
raspunsul nu poate fii decat acela k unii isi doresc scaderea numarului oamenilor....exista tot felul de minti bolnave kr considera k suntem prea multi pe glob....
vedeam odata un documentar despre ce planuri au unii in reducerea numarului locuitorilor planetai la 500 de milioane....6 miliarde inseamna mult prea mult...cu cat sunt mai putini oameni cu atat ei pot fii mai usor manipulati...
k sa-si atinga scopurile diabolice au promovat in lume contraceptive si avorturi(kr duc la scaderea drastik a natalitatii),vaccinuri *impotriva cancerului de col de col uterin*,mancare otravitoare.....si curentul emo.....
tinerii sunt incurajati sa se sinucida...e ingrozitor!!!...e problema extrem de grava a societatii...curentul acesta ar trebui interzis....
tinerii aceia sun platitorii de impozite de maine...ei sunt viitorii medici,profesori,avocati,muncitori etc.....ei reprezinta viitorul acestei societati...dak ei vor disparea societatea va deveni una imbatranita....o societate putreda cu niste oameni incapabili sa mai munceasca si incapabili sa se sustina unul pe celalalt....
fiecare dintre acesti tineri krora se incearca sa li se induca ideea k traiesc degeaba conteaza in societate....absenta lui va fii simtita....
sinuciderea tinerilor este un lucru extrem de grav ,iar incurajarea ei face parte din planurile diabolice ale unora de a domina planeta....


un raspuns la intrebarea din titlul topicului....*de ce sa te sinucizi?*....k asa vor unii...k asa ai ai fost invatat....k societatea si media in general ti-au indus ideea k traiesti degeaba...k tu nu nu contezi asa cum nu conteaza un soldat intr-o armata.....
nimik mai fals....la conceptia de mai sus a ajuns o societate traita in comunism, doctrina kr pune interesele societatii in fata intereselor individuale....k sa scapam de ea trebuie sa privim fiecare om individual..(.acest demers a fost denumit de noica *logica lui hermes*pe kr l-a opus celui de mai sus numit tot de el *logik lui ares*.....)...fiecare om e unic ...poseda un adn propriu...un om la fel nu se va mai naste.....nu mai poate fii inlocuit de nimeni...el are propriul lui scop in lume,scop pe kr nu il va atinge un altul in locul sau.....
poate k dak oamenii ar constientiza cat de importanti sunt ei pe pamant si cat de mult conteaza viata lor nu ar mai ajunge sa se sinucida.....


Felicitãri ! La Tv, toþi psihologii îºi dau cu pãrerea... bla-bla-bla... se învârt în jurul cozii, dar nu vor sã punã punctul pe i...


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:29

De la: Republicanus, la data 2009-03-15 20:15:48Foarte simplu: ai ajuns la capatul rabdarii, ai impresia ca lumea te-a abandonat, ca locul tau nu mai e aici, ca lucrurile care au mers din rau in mai rau nu au vreo sansa sa se imbunatateasca vreun pic (experienta iti spune ca va fi si mai rau). Nu mai poti, nu mai suporti si vrei sa se termine tot chinul prin care treci. De aia.
Multi considera asta lasitate, dar hai sa va intreb ceva... cati dintre noi au curaj sa se uite "ochi in ochi" la "calitatea" de MURITORI pe care o avem? Sa fim seriosi, e natural sa ne fie frica de moarte, e scris adanc in codul nostru genetic. Ar trebui sa ne dea de gandit faptul ca cineva e intr-o situatie suficient de disperata incat sa treaca peste cea mai mare frica a omului (de fapt a tuturor vietuitoarelor). Adica, omul ala CHIAR NU MAI POATE din moment ce a ajuns sa i se para moartea ca fiind o alternativa mai buna la viata!


Un caz relatat la Tv, cu ani în urmã: o biatã femeie, ajunsese la nici 40 kg, avea 2-3 copiii, cel mare de 9 ani... s-a sinucis, cãci nu mai avea putere sã-ºi creascã copilaºii... iatã un motiv care poate fi socotit grav, serios, nu ca sinuciderea din dragoste (aiurea!)... dar, nu pot sã nu pun o întrebare retoricã: acea mamã, ca adult nu mai putea lupta pentru copilaºi ei... dar, acei copilaºi, vor fi putut sã munceascã mai mult, sã lupte mai bine ca mama lor?!? La asta s-o fi gândit oare înainte sã facã acel gest disperat?!? Nu o condamn, nu o judec, o plâng... trebuie sã spunem: Doamne, fereºte!


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:38

De la: blagaiulia, la data 2009-01-17 22:43:34Eu cred ca ati suparat-o pe Dora si de aceea a trecut la atac...

Vieru..cei care se sinucid ajung in iad? Scuza-ma dar s-a intors vreunul sa-ti spuna ca a ajuns acolo?...Ma rog, e treaba ta daca crezi, dar este parerea ta...si DA, religia a fost inventata sa controleze populatia!


Sclavii dogmelor nu pot înþelege cã mai mult îi îndepãrteazã pe oameni de Dumnezeu, decât sã-i apropie... mai ales povestea cu iadul... Mai ales afirmaþia: "Crede ºi nu cerceta!" face cel mai rãu omenirii. Dacã oamenii ar ºti adevãrul, nu ar recurge însã la acest gest disperat... din alt motiv, care totuºi este cunoscut... totul e sã vrei.


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:44

De la: dagaio, la data 2008-10-27 18:34:45Probabil ca toti din lumea asta am trait la un moment dat o clipa neagra cand ne-am gandit sa ne sinucidem. Eu, dupa a cea clipa neagra, m-am gandit cum ar arata inmormantarea mea. Am plans de mila celorlalti si atunci m-am trezit ca am de ce sa traiesc intotdeauna.
Mi se pare stupid sa ajung la fapte de acest gen daca mai am constiinta. Viata nu ne-am dat-o singuri. De ce sa avem dreptul sa ne-o luam? de ce sa fim lasi si sa renuntam la lupta? Viata e o lupta continua. Pe tot parcursul vietii invatam cum sa ne ridicam dupa ce am cazut. Noi sa fim oare cei cu cele mai mari probleme? Nici vorba. Nimic nu ne-ar putea da dreptul sa ne sinucidem. Singura care ne-ar duce la asta, ar fi PROSTIA.


Nu, nu tuturor ne-a trecut prin cap gândul sinuciderii... oricâte greutãþi am avut de înfruntat... în rest ai dreptate!


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:47

De la: geta_tutza, la data 2008-10-27 22:59:06Faptul ce nu dai doi bani pe viata ta inseamna ca n-ai stiut sa traiesti sau sa iei din viata ta ce e mai bun.
Nu e un act de curaj sa terfelesti ce nu ai pretuit niciodata...sa-ti bati joc de tine si de viata ta...culmineaza cu intreruperea relatiilor, de fapt viata termina cu tine si nu tu termini cu ea.... E un paradox!
In 45 de ani de viata, cam de 4 ori am luat-o de la capat cu ceva: de 2 ori in viata de familie si de 2 ori in cariera. Viata de familie a fost cum a fost dar cariera? Am fost in top, m-au inselat, mi-au luat banii, m-au gonit... partenerii mei cu care am pornit afacerea de la zero...pe care i-am imbogatit... Am murit? O Doamne... Nu aveam un ban, nu aveam un sprijin, nu mai aveam casa... Ce credeti? Mi-am revenit, m-am mobilizat... acum o duc chiar mai bine decat atunci. Am pierdut niste ani, e drept, dar n-am trait degeaba!
Nimic nu este mai important decat viata ta cu exceptia copiilor tai si a sacrificiului de sine pentru salvarea altor vieti, atat.
Nu ai motive sa te sinucizi!


Sincere felicitãri ! Spui cã nu existã motive sã te sinucizi, ºi ai perfectã dreptate! Aº adãuga doar cã existã un motiv întemeiat pentru a nu recurge la acest gest disperat !


9am023185

198 mesaje
Membru din: 28/03/2009
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 17:52

De la: lyly, la data 2008-12-19 09:58:40De ce sa te sinucizi ?
Cati oameni pot indura greutatile vietii ?

Sa va povestesc un caz dramatic.
Am cunoscut pe internet un tanar modest si singur .
Are varsta fiului meu.
Datorita faptului ca este un tanar modest si singur, politia din localitatea in care locuieste isi bate joc de el .
Ii vorbeste urat , il obliga sa faca curatenie in sectia de politie , dar ce-i mai grav este faptul ca l-a acuzat de o fapta pe care nu a savarsit-o si pentru care i s-a intocmit un dosar penal .
Deseori ma intreaba ;'' Ce sa fac, doamna , cui sa-i cer ajutorul ?
Eu nu am facut asa ceva ! Eu nu-s hot ! Traiesc si muncesc cinstit .''
Eu si cu administratorul unui forum cautam sa-l ajutam cu ce putem .
L-am sfatuit cui sa-i scrie o petitie, cum sa-si demonstreze nevinovatia si cum sa se comporte cu oamenii legii.
Pentru a doua oara zilele trecute mi-a zis ;'' eu, daca este sa se intample ceva eu ma ma sinucid''
In numele lui Dumnezeu l-am rugat sa nu faca asa ceva .
Ii este frica sa nu ajunga in inchisoare nevinovat .
''sincer doamna mi-e frica de dumnezeu sa mint cu ceva m-am saturat numai stiu ce sa mai fac m-am lamurit ma trezesc ca fac si puscarie degeaba''

Ce trebuie sa faca acest tanar in situatia de fata ?



Eºti o femeie cu suflet bun! La întrebarea din final, aº rãspunde cã sinuciderea nu este în niciun caz soluþia... m-aº bucura sã pot discuta cu acel tânãr... sper cã situaþia nu s-a înrãutãþit.


Master_Chan

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Mai 2009, ora 18:03

Intrebare: De ce sa te sinucizi? Raspuns: De STREANG!


Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:01

,,Ca viata are un sfarsit devine o idee placuta,daca:
- suprimi nazuinta catre nemurire;
- moartea nu are nici o legatura cu noi;
- orice bine si rau se afla in senzatie;


Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce sa te sinucizi?
Mergi la: