back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Noul renault symbol sau dacia logan?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 22:08

Incep prin a mentiona ca nu detin actiuni dacia....... Apoi vreau sa va zic ca nu sint de acord cu ce citesc mai sus. Si uite de ce:
*la stilul de sofat al unora pe saraciile astea de drumuri, nicio masina nu rezista
*sint unul dintre cei care a testat indelung "apele", inainte sa-si ia logan si in afara de micile lucruri care te bucura (gen suport pahare etc) si de calitatea materialelor de finisaj nu prea vad diferenta intre golf 4 de ex si logan .
*avind in vedere pretul nu prea merita sa dau dublu si mai bine pe o masina care ma duce tot pe-acolo, si daca nu ai treaba zilnic pe A1, A2 sau pe europene iti bati joc de banii tai (desi nici asa.....)
*diferenta de bani care-ti ramine o poti cheltui pe mai multe vacante in strainatate, platindu-ti si bilet de avion, ca doar nu esti lovit la cap sa pierzi 15-20 de ore in trafic numai pina iesi din tara
*daca ai o pasiune pentru lux atunci nu vorbim de masini din segmentul low end, dar pentru asta chiar iti trebuie bani. Un opel vectra nu-i asa o mare minunatie si nici nu te duce singura.
In final va provoc ca pentru fiecare defect sau calitate a loganului sa mentionati si una despre favorita voastra. Pariez ca dupa max 10 enumerari o sa cam ramineti fara argumente.....
Numai bine tuturor !

Evident

66 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 12:27

De la: bb_ess, la data 2009-01-20 22:08:26Incep prin a mentiona ca nu detin actiuni dacia....... Apoi vreau sa va zic ca nu sint de acord cu ce citesc mai sus. Si uite de ce:

*la stilul de sofat al unora pe saraciile astea de drumuri, nicio masina nu rezista

*sint unul dintre cei care a testat indelung "apele", inainte sa-si ia logan si in afara de micile lucruri care te bucura (gen suport pahare etc) si de calitatea materialelor de finisaj nu prea vad diferenta intre golf 4 de ex si logan .

*avind in vedere pretul nu prea merita sa dau dublu si mai bine pe o masina care ma duce tot pe-acolo, si daca nu ai treaba zilnic pe A1, A2 sau pe europene iti bati joc de banii tai (desi nici asa.....)

*diferenta de bani care-ti ramine o poti cheltui pe mai multe vacante in strainatate, platindu-ti si bilet de avion, ca doar nu esti lovit la cap sa pierzi 15-20 de ore in trafic numai pina iesi din tara

*daca ai o pasiune pentru lux atunci nu vorbim de masini din segmentul low end, dar pentru asta chiar iti trebuie bani. Un opel vectra nu-i asa o mare minunatie si nici nu te duce singura.

In final va provoc ca pentru fiecare defect sau calitate a loganului sa mentionati si una despre favorita voastra. Pariez ca dupa max 10 enumerari o sa cam ramineti fara argumente.....

Numai bine tuturor !

Pai hai s-o luam asa:

1) Loganul este urat cu spume. Si spun asta in cel mai stiintific mod posibil. Arata ca un sifonier culcat si cu roti.

Acuma lasand gluma:

-este prost proportionat. E ingust si inalt, are garda la sol prea mare; rezulta un Cx foarte prost ceea ce afecteaza consumul si stabilitatea (a picat testul elanului). Si nu ma luati cu consumul fabulos al Loganului, ca stiu ca un 1.4 MPI, la 150 consuma ca un tanc sovietic din WWII.

-calitatea materialelor de la interior este jenanta: plastic ieftin, culori de lego, suruburi la vedere, butoane prea mari si inestetice ergonomie 0

-piese FOARTE SCUMPE; ex: la logan 1,5 Dci pompa de injectie cost 6200 RON, la BMW 525d E60, pompa de injectie costa 1000 EURO.

-in final sa nu uitam ca platforma tehnica a loganului e imprumutata de la renault. Renault sunt recunoscuti pentru faptul ca fac masini putin fiabile si cu piese foarte scumpe. Acum nu va plangeti ca majoritatea celor ce au dat in boala loganului de abia au apucat sa faca un 40 - 50 mii KM, dar sa va vad cu conservele dupa 100.000 KM cand o sa pice tot, si o sa coste revizia cat o rata la Ferrari.

zola1981

1 mesaj
Oras: Slatina

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:00

.... Se cam incind spiritele .... Va dau exemplul meu si va las sa ma judecati ...
Mi-am luat un logan Dci de aproximativ 1 an am la activ ~80K Km.
L-am cumparat pentru ca:
- e noua (timpul nu-mi permite sa alerg prin service-uri ) plus ca ultima masina second pe care am cumparat-o, am avut o surpriza neplacuta cu ea .... m-au lasat franele in giratoriu de atunci mi-am jurat ca nu ma mai ating de Second-uri.
-am platit ~9000Euro
-locuiesc la 8km de Slatina si lucrez in Craiova
-mi se dau bonuri de carburant si care datorita consumului redus nu mai trebuie sa scot nimic din buzunar pentru deplasarile in interes personal
-drumurile sunt proaste si m-ar durea sufletul sa rup in doua un Passat nou.
-loganul este o masina care te ajuta sa ajungi din punctul A in punctul B si ATAT(vezi discutia celor dela 5Gear).
-are garda inalta, ma duc frecvent la pescuit si intru cu ea pe toate tipurile de drum, fara menajamente
-in prealabil am vb cu amici taximetristi care deja ajunsesera la 200K Km si erau multumiti.
Impresii:
-Functioneaza impecabil, sunt multumit pt scopul pt care am cumparat-o.
-Vopseaua e cam proasta;
-Plastice de o calitate indoielnica (oricum un coleg si-a luat megan lol am vazut ca si acolo fac rabat....nu ca la Logan dar totusi...)
-nu recomand sa mergeti cu mai mult de 130KM/h;
-se comporta super bine pe zapada;
-intentionez sa o tin pana la 160k km;
-consum .... cu 63l motorina fac peste 1200KM
Daca am gresit in alegerea masinii .... puteti sa-mi dati alternative si justificare, eu raman la ideea: principala utilizare VS pret de achizitie.
PS. Soferii buni se cunosc dupa frecventa cu care schimba placutele de frina.

eastside

179 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 21:19

Zola, esti de-al meu....
Nu contest citeva argumente aduse de evident, atita doar ca eu am mcv..... La capitolul design chiar le-a iesit, dar asta deja tine de gust, cit despre materiale si finisaje , cine a fost atent stie ca am zis-o si eu. Chiar ieri am fost plecat la drum (vreo 300 km) si am resetat calculatorul sa vad, de curiozitate, cit mai ia la suta. Raspunsul - 4.5 l / %(motorina). Exact ce spuneai si tu, depinde la ce-ti trebuie masina. Daca vrei sa agati si tu ceva sa-ti tina de cald noaptea ........ cu loganu, poate mai prin marginime Eu am optat pentru mcv fiindca imi mai trebuie la munca, dar nu cred ca as fi dat cei 13 000 de euro pe megane, astra sau ceva pe-acolo. Cunosc taximetristi, care dupa 250 000, erau super-multumiti. Oricum masina a devenit bun de consum; daca azi mai vezi vreo volga din aia de cind era bunica fata, pariez pe ce vreti voi ca peste 15 ani nu vedem nicio masina facuta anul asta.....
Salutare !

crispred

10 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:51

pe mine la Symbiol ma deranjeaza faptul ca e ingusta si nu prea inalta.... in spate am incercat sa stai si dau cu capu de tavan.... oare de ce au taiat-o asa strimb?
Loganul e o masina, cu plusurile si minusurile ei dar, cel mai important lucru, o masina ce a fost cumparata de nemti, olandezi si alti europeni datorita raportului pret/calitate.... eu zic ca isi merita cu virf si indesat un ABS plus de 1,6 cu 90 cai, cu AC la un 8200 Eur....
Variantele de peste 10.ooo EUR deja ma duc cu gindu la o clasa superioara.

michi_ghelase

10 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 19:59

De la: crispred, la data 2008-11-03 14:53:52Dacia Logan face acelasi lucru ca si Symbolul.... numai ca este mult mai ieftina, mult mai spatioasa.

Diferenta de pret nu se justifica !

Si arata ca un sifonier.Cat despre siguranta in exploatare ce sa mai vorbesc,testul la care a fost supusa la nemti cred ca a fost suficient de clar,cu ce usurinta au rasturnato.La banii astia (cat costa Loganul ) tot SH ramane solutia cea mai profitabila.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:08

cand iti iei masina de second, indiferent ce-ti spune vanzatorul, imediat iti schimbi la ea toate consumabilele (curea distributie, filtre de toate felurile, placute de frana, completezi nivele de orice sau inlocuiesti ceva-ul)
In acest fel nu ramai fara frane in sensul giratoriu si nici altundeva.
Verificarile astea le faci si la masina noua, daca ai ceva in cap ... macar un timp de cand ai luat-o pana te convingi ca totul merge asa cum te astepti.

Acum nu e momentul !
nykebo

1 mesaj
Oras: Craiova

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:09

fratilor,aveti masinile astea de care vorbiti?eu am si loganuri si meganuri si benz si diesel si merg super toate

andrei_marius85

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:29

am cumparat in vara lui 2007 un logan van de 1.5 dci si sunt foarte multumit de el.cu unele exceptii: la 40 de mii de km mi-a cazut injectia si chiar daca era in garantie,aceasta numita garantie nu acopera injectia,adica injectoare,pompe,etc...pretul la un injector la reprezentanta e de 1000 ron,iar intreaga injectie face 15000 de ron. ma intreb cat de ieftina e totusi restul masinii daca valoarea ei a fost de 25000 ron. acum sunt client al unui service care imi carpeste din 10 in 10 mii injectia,dar nu mai trage de loc ,viteza maxima e de 120km/h. Anul trecut am cumparat un astra de prin 2001 ,are acum 200 de mii de km pe bord si am reusit sa-i schimb in afara de consumabile, doar rulmentii/fata. in concluzie recomand tuturor sa-si cumpere logan,dar sa aiba grija mare de el si sa nu se plimbe prea mult ca ii costa mult prea mult....

George_Diaconu

21 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 20:56

Amandoua sunt slabe!;
Motive:
Dezavantaj Logan:
-Ingusta si inalta;
-La inceput miroase putin oribil;
-Se rupe repede (am facut un accident prin 2005 cu Loganul si s-o rupt bine,si doar cu o dacie 1100)! ;
-La viteze de 90 km/h aluneca un pic!;
-La oamenii care stau in fata,cam peste 1m si 76 cm (cam ca si mine) se da cu capul de tavan!;

Dezavantaj Symbol:
-Prea scund si prea ingust;
-Mult prea incet (max. 130 km/h);
-Garda la sol joasa;
-Nu prea e solida (la o dacie 1300 se rupe aproape pana la baterie;

Eu va recomand Nissan Qashqai,e pregatit pt. orice!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:02

Loganul este o masina buna, nu este de lux, dar e buna, am vazut in Sofia foarte multe MCV-uri , le vind pe alea vechi romanilor si ei isi iau Logan, Clio noi, daca nu credetzi duceti-va sa vedetzi. Cred ca trebuie o taxa sa nu mai intre masini vechi in Romania, aici in Constanta sint strazile pline de masini second hand de toate marcile, unele mai vechi si de 10 ani, de a ajuns pietonii sa mearga pe strada fiindca trotuarele sint pline cu masini la vinzare, gasesti si cu volan pe dreapta acum mai nou, nu sint deacord sa fim prostii Europei.

peruvrg

3 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:13

De la: iuri_blioju, la data 2009-01-28 11:02:32 Loganul este o masina buna, nu este de lux, dar e buna, am vazut in Sofia foarte multe MCV-uri , le vind pe alea vechi romanilor si ei isi iau Logan, Clio noi, daca nu credetzi duceti-va sa vedetzi. Cred ca trebuie o taxa sa nu mai intre masini vechi in Romania, aici in Constanta sint strazile pline de masini second hand de toate marcile, unele mai vechi si de 10 ani, de a ajuns pietonii sa mearga pe strada fiindca trotuarele sint pline cu masini la vinzare, gasesti si cu volan pe dreapta acum mai nou, nu sint deacord sa fim prostii Europei.

Logan... masina buna?? 1. nu se incadreaza in categoria asta! este o cutie cu 4 roti. 2. prostii Europei? ... sau iti e ciuda ca ti`ai luat Dacia in loc sa iei de ex. un Golf4-GolfV SH la aceiasi bani? deh... nu ai deschis ochii la timp.
banuiesc ca esti unul dintre sustinatorii noii taxe de mediu sau de cum or mai numi`o. eu ii spun hotie cu legea in mana!
inainte de a vb, condu o masina straina chiar de 10-12 ani vechime (Germana de preferat). ai sa vezi diferenta si sunt convins ca ai sa vrei sa`ti vinzi Dacia sau sa`i dai foc.

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:56

symbol ca o masina de munca ar fi ideala ptr mine deoarece este destul de spatioasa apoi are patru usi desi in spate nu prea este comod dar cum spunea cineva cine are nevoie poate sta inghesuit apoi portbagajul este super dar cum cel ce este multumit de ceva nu il schimba nu voi renunta nici eu la logan-ul dci apoi am sa vand 75 -ul si am sa imi cumpar o masina de familie adica un logan MCV apoi as vrea sa stiu cati dintre cei ce ridicati in slavi SH-urile ati recunoscut si problemele tehnice care le aveti la ele ???? Ar mai fi o problema cumparand un SH de afara ati contribuit la ridicarea inflatiei prea multe produse de afara si prea putine produse autohtone ,si sigur toti dar toti vati cumparat SH-ul cu bani de la banca , care si-a marit dobanda si voi oricum nu mai aveati bani !!!!intrebarea mea este ce va faceti amaratilor daca masina se strica (si voi nu aveti garantie),apoi odata cu inflatia se poate voi sa nu aveti bani de rate sau mai rau sa fiti disponibilizati si toate doar din vina voastra ca nu ati ales un produs romanesc .Nu rad de voi si eu am avut aceiasi mentalitate ca voi mi-am cumparat un SH in loc sa cumpar de la roman brasov ceva nou dar SH -ul meu face bani nu ma plimb cu el nu fac fite nu astept sa vina ziua de salariu sa ai bag motorina desi inca mai slujesc la o companie pe un salariu !!!!!!!!

alincaba

138 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 14:22

gigi :) nu am mai scris demult pe forum dar acum nu m-am mai putut abtine... :)

Deci... in primul rand..... chestia ca.. masina de familie.... e ok mcv`ul... daca nu faci deplasari f lungi..... pt un max de 100 de km in oras pe zi sau maxim 200 in afara... e bun...... dar daca iti place sa calatoresti mult (si daca sunt fonduri clar, ca, cu criza asta e cam complicat) atunci recomand o masina de familie mai serioasa..... cred ca cunosti sharanul si sti ca e o masina buna... si iei unul bun la pretul de pe mcv..... deci... ce ne mai complicam atat sa convingem lumea ce masina sa isi ea... cred ca cel mai bine invata lumea din propria experienta... de fapt asa sunt invatati romanii:)

Eu nu recomand nici un sh care are mai mult de 4, 5 ani.... la nimeni... dar.. nu recomand nici dacia.... adica... aia utilitare sincer imi place cum arata.... (nush cum merge) dar in rest nu recomand.. doar ca sa protestez ca tot romani sunt devina ca a dat dacia renaultului.... oare cum arata dacia daca era luata de vw ?:) cred ca altfel...:))

ne mai auzim si o zi frumoasa la toti:)

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:57

DA ALIN ai dreptate si se pare ca am inceput sa ne cunoastem foarte bine , eu sincer ma gandeam la Alhambra dar nebunia cu cele 7-9 locuri la mine este mare atat de mare ca daca nu era vorba de confort (si familia ) la banii de mcv imi luam un DEFENDER SAU TRANZIT in plus am masina de zi cu zi si sant asa multumit de ia ca nu as cumpara altceva decat tot LOGAN , dar MCV . Si iti zic m-am saturat de SH -uri chear si de 75 -ul de care sant mandru si nu cred ca mai este o masina ca el in oferta de SH , atat de bine rafinat cum doar englezii stiu sa faca lux .Daca ne ajuta Dumnezeu si trecem de criza poate la anu o masina mica de alergatura gen clio ( symbol ) sau un sandero restilizat cu diesel????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR OBIECTIVUL ANUL ACESTA ESTE LOGAN MCV ! ASTA ESTE EU SANT MAI ,,, TRACTORIST " (CE SE NASTE DIN PISICA .......CAMIOANE MANANCA SI DACA SANT NOI ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------MAI BINE . si credema ca am mers cu toata familia nu 200 ci 500 de km zilnic timp de o saptamana dus si ala intors , eu personal lunar fac un drum de aprox 1000 de km si ca unul care a condus si camioane si camionete nu ma plang de confortul loganului la drum intins . PS LOGANUL VAN CRED CA MERGE MAI BINE DECAT FORD TRANZIT CONECT (VANUL) SI DECAT OPEL COMBO ,NU STIU PICK-UL ????? !!!!!!!!!!! APROPO INTERESANT SI FOARTE PRECISSFATUL TAU DE PE CELALALT TOPIC

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:03

De la: George_Diaconu, la data 2009-01-27 20:56:00Amandoua sunt slabe!;
Motive:
Dezavantaj Logan:
-Ingusta si inalta;
-La inceput miroase putin oribil;
-Se rupe repede (am facut un accident prin 2005 cu Loganul si s-o rupt bine,si doar cu o dacie 1100)! ;
-La viteze de 90 km/h aluneca un pic!;
-La oamenii care stau in fata,cam peste 1m si 76 cm (cam ca si mine) se da cu capul de tavan!;

Dezavantaj Symbol:
-Prea scund si prea ingust;
-Mult prea incet (max. 130 km/h);
-Garda la sol joasa;
-Nu prea e solida (la o dacie 1300 se rupe aproape pana la baterie;

Eu va recomand Nissan Qashqai,e pregatit pt. orice!
DAR CE TE FACI CA NU SE INCADREAZA IN BUGET

murariu_a1

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 11:11

Salut. Am citit tot topicul pentru a-mi face o idee.
1. In primul rand imi doresc o masina noua in care sa nu trebuiasca sa mai investesc dupa ce o cumpar
2. Bugetul este de 10-11000 euro, maxim 12
3. Umblu 90% din timp in oras si am nevoie de o masina care sa ma duca din punctul A in punctul B, sa nu-mi consume mult si sa-mi ofere un minim de confort si siguranta (un AC, un Airbag, geamuri electrice, servodirectie si un Cd-MP3 player cat sa nu ma plictisesc)
4.Reviziile si investitiile in masina sa ma coste cat mai putin
5. Nu vreau sa merg cu 200 si nici sa fac liniute asa ca puterea motorului si stabilitatea la viteze de peste 150km/ora nu prea ma intereseaza; in traficul din Bucuresti esti mai mult decat fericit daca reusesti sa schimbi a 3-a (exceptand zilele de sambata si duminica).
Nu cred ca o masina SH s-ar potrivi nevoilor mele actuale. Sigur ca un Audi sau un Bmmw sunt mult mai luxoase si mai confortabile dar nu cred ca merita sa bag bani mai multi intr-o masina doar pentru a sta pe un scaun mai comod in trafic.
Cred ca Loganul este o alegere mai buna cu motorul 1.5dci 85cp. Garda inalta este un alt avantaj pentru parcari pe borduri si prin tot felul de locuri. Renaultul probabil ca este putin mai bun calitativ, arata poate putin mai bine si arata mai bine la interior dar are si un pret mai mare a reviziilor si probabil si a pieselor.
Cred ca am fost destul de la subiect.

oficial_grigore

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 15:40

De la: alincaba, la data 2008-11-19 23:55:13mircea .. parerea mea e ca esti prostutz.. Parerea mea:)

pai mai...topicul era despre renault symbol sau logan....asa ca nu mai veni cu femei ... pardon masini (vorba ta) de care vrei tu. ai de spus parere despre logan sau clio...ti-ai spus-o, acum jet ma d'aci.
Gata...nu tre sa te lauzi k ti-a luat tati range rover sau sa compari masinile cu femei sau sa ii faci prosti pe unu si pe altu. Pun pariu ca ai un job taaaare plictisitor si un prieten ;) pe masura.

eastside

179 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 21:22

De la: murariu_a1, la data 2009-02-04 11:11:37Salut. Am citit tot topicul pentru a-mi face o idee.
1. In primul rand imi doresc o masina noua in care sa nu trebuiasca sa mai investesc dupa ce o cumpar
2. Bugetul este de 10-11000 euro, maxim 12
3. Umblu 90% din timp in oras si am nevoie de o masina care sa ma duca din punctul A in punctul B, sa nu-mi consume mult si sa-mi ofere un minim de confort si siguranta (un AC, un Airbag, geamuri electrice, servodirectie si un Cd-MP3 player cat sa nu ma plictisesc)
4.Reviziile si investitiile in masina sa ma coste cat mai putin
5. Nu vreau sa merg cu 200 si nici sa fac liniute asa ca puterea motorului si stabilitatea la viteze de peste 150km/ora nu prea ma intereseaza; in traficul din Bucuresti esti mai mult decat fericit daca reusesti sa schimbi a 3-a (exceptand zilele de sambata si duminica).
Nu cred ca o masina SH s-ar potrivi nevoilor mele actuale. Sigur ca un Audi sau un Bmmw sunt mult mai luxoase si mai confortabile dar nu cred ca merita sa bag bani mai multi intr-o masina doar pentru a sta pe un scaun mai comod in trafic.
Cred ca Loganul este o alegere mai buna cu motorul 1.5dci 85cp. Garda inalta este un alt avantaj pentru parcari pe borduri si prin tot felul de locuri. Renaultul probabil ca este putin mai bun calitativ, arata poate putin mai bine si arata mai bine la interior dar are si un pret mai mare a reviziilor si probabil si a pieselor.
Cred ca am fost destul de la subiect.

florin2k4

3 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:02

salutare,

m-a cam intrigat forumul asta asa ca o sa va spun 'povestea' mea
sunt un sofer fericit al unui symbol 1.5 dci si nu regret deloc ca am facut aceasta alegere. motivele care m-au determinat sa aleg symbol si nu logan ar fi urmatoarele:

- arata mult mai bine decat un logan, atat ca design exterior cat si interior. si chiar daca nu e asa spatioasa in interior, ce mai conteaza, nu am luat-o pt a plimba prea multi pasageri.
eu unul nu am inteles niciodata designul loganului, e la fel de patratos si inestetic ca un 'ARO' (cunoscatorii stiu la ce ma refer)
- se comporta mult mai bine ca tinuta de drum, e mult mai stabila la curbe si chiar la viteze mai mari fiind mai scunda decat loganul, am dus-o pana la 160km/h (viteza maxima constructiva) si se comporta excelent
- tind sa cred din ce in ce mai mult ca reclama aia in care rar o vezi in service e pe bune, nu m-a deranjat deloc sa dau intre 400 si 450 roni pt revizii, schimband doar ce era necesar, adica consumabilele.
- si cine zicea de increderea in turci sau romanii de la mioveni poate ca stia el ce stia, trebuie sa recunosc ca turcii mi-au montat scaunul gresit la sofer (unul normal in loc de reglabil pe inaltime, dar i-am iertat) insa nu stiu daca pot sa am incredere in piesele romanesti de pe logan (am vazut pe bune cum se faceau ventilatoarele de la radiatoare la electroaparataj)

si pentru toata lumea:
NU MAI VORBITI DE ALTE MASINI DIN ALTE CLASE ! Titlul topicului e clar: 'Noul Renault Symbol sau Dacia Logan?' e atat de greu sa va rezumati la asta ?

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 17:18

Ai dreptate Florin in tot ce ai scris cat priveste ventilatoarele cred ca nici nu le vei mai gasi pe cele de la electroaparataj pe dacia (daca stie cineva este bine sa ne zica) , renault a venit cam cu toti furnizorii sai care ai avea in europa asia america de sud desigur sant aceiasi si in turcia , calitatea nu difera , poate nu au fost de acord sa investiasca in romania ????!!!!!!!dar calitatea produselor ramane aceiasi.

claudiu_medan3000

22 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 19:43

cu scuzele de rigoare poate ca dumneata ai bani sa iti iei mercedese si BMW-ee si sa le si intretii dupa aia.Sau esti din categoria golf3-cea mai penala masina posibila

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:19

Nu pot sa fiu intru totul de acord cu tine Florin din cate stiu revizia la symbol dci este dubla fata de logan dci si cred ca diferenta se pastreaza si la benzinare ,GIGI stiu ca ai loganuri deci cred ca esti si un pic subiectiv dar iti dau dreptate cand vine vorba de calitate ,calitate care este pretutindeni aceiasi la symbol vs. logan . Desi in MEXIC si loganul si symbolul erau mai ieftine decat in europa astfel ::::::::www.nissanaprio.com.mx/ ,,,,,,, www.nissanplatina.com.mx/ si www.nissantiidasedan.com.mx/ sant produse pe continentul sud american si nu sant diferente de calitate fata de versiunile europene doar pretul la toate dar la toate este mai mic decat in europa

florin2k4

3 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 20:38

@ionescucostica: nu stiu de unde ai scos-o p-asta cu revizia ca fiind dublu la symbol fata de logan, eu am 2 revizii facute la symbol pana acum: prima a fost ~400 roni iar a 2-a ~450 roni, vrei sa zici ca revizia la un logan dci e 200-225 roni ???

si la benzinarie ? la ce te referi ? am pus euro 4 pana sa bage euro 5 la pompa si asa voi merge in continuare, sau credeai ca alimentez symbolu' cu kerosen ???

iar consumul (daca la asta te-ai referit) > calc de bord imi indica o medie de 5,6 la suta (75% din drumuri in bucuresti si 25% in afara), ti se pare ca un logan dci ar consuma 2,3 ???

florin2k4

3 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 21:11

again @ionescucostica: ar trebui sa fie edit la postu' dinainte, te refereai la "benzinare" si nu la benzinarie, sorry mi-au fugit ochii dar chiar si asa, nici aici nu pot sa fiu de acord

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 17:15

Draga Domnule Florin de la raposata dacia 1310 odata cu binecuvantata revolutie toate idealurile mele au fost legate de masinile pe motorina ,fata de unii de aici gen Dl Alin Caba sau Dl Gigi Braicovici si altii cativa care chear se pricep la masini desigur doar gusturile difera eu nu ma pricep la nimic legat de tehnica iata de ce imi canalizez tot interesul catre partea financiara .Cautand o oferta cat mai rentabila pentru Doamna mea am aflat si ca revizia la clio simbol DCI la costat pe un amic dublu fata decat pe un taximetrist cu logan DCI CLIO ai placea sotiei dar totul pana a vazut toyota yaris iar eu am ales diesel desigur ca la acel pret as fii cumparat precum un coleg , logan mcv dar gusturile nevoile si situatia financiara nu se discuta . Nu ma intereseaza motoarele pe benzina deci nu stiu sa spun nimic de ale .

molady11

2 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 20:06

Eu am un Renault 11 cu Motor 1.4 benzina din 83, si vreau sa spun k se conduce si merge mult mai bine de cat un logan nou, am facut multe comparatii :P cat despre cealalta masina e mica si inghesuita :( deci nici una, de banii astia iti iei un opel astra sau altceva fff bun

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:30

De la: molady11, la data 2009-02-14 20:06:45Eu am un Renault 11 cu Motor 1.4 benzina din 83, si vreau sa spun k se conduce si merge mult mai bine de cat un logan nou, am facut multe comparatii :P cat despre cealalta masina e mica si inghesuita :( deci nici una, de banii astia iti iei un opel astra sau altceva fff bun
un prieten mai are un cielo din 96 si eu am un break din 94 si socrumiu are o dacia1300 din 83 toate exemplele sant boboc de bine intretinute ce sa-i faci nebunia mare dar toti am cumparat masini noi prietenul symbol dci eu cateva logane si socrumiu sandero dao dracului ca vb de masini noi aici

mihai_anastasiu

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 12:56

Am un Symbol de 1,4 benzina..e o masina foarte buna pentru oras. Daca o compar cu un Logan sunt de acord ca acesta din urma e mult mai confortabil...si e mai ieftin. Unde sta prost Loganul ? La finisaje , suruburi... maruntisuri...etc ....repet ....in comparatie cu Symbolul. Mi se pare aiurea ca cineva sa posteze pe acest mini forum ca WW, Audi, Ford....(= marci consacrate...de parca Renault ce ar fi?) e mai buna chiar si second hand....Pai e clar ca e o diferenta....pentru ca o masina adevarata ( la prima mana= din fabrica) incepe de la 15000-17 000 Euro!...Asa ca toti care vor sa isi dea cu parerea aici sa raspunda strict la intrebarea pusa....."Renault Symbol sau Logan?" !
Asa ca pentru buzunarul romanului de rand...e buna si una si alta...uitati-va si la nemti pe ProSieben la reclamele pentru Logan.....acum o vor si nemtii....culmea !

George_Diaconu

21 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 18:40

am o dacia logan si sunt incantat de ea,e spatioasa,inalta,ieftina si usor de intretinut!si mai am un megane si un nissan qashqai (care e in service,i s-o spart becul de la spate stanga si tabla care tine conducta cu uleiul la fel,am gasit si o fisura in teava si am mai facut o comanda de conducte din germania si astept o luna!din toate aleg qashqaiul,e mare,cu 4x4,mai spatios decat loganul si e mai usor de condus!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Noul Renault Symbol sau Dacia Logan?
Mergi la: