Info
x
Noul renault symbol sau dacia logan?
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 2 Martie 2010, ora 19:59
oprimatii comunismului ce au ravnit cu neputinta la un ARO si au trecut din amarata dacie la un jeg de second hand si mai nou intrun SUV la mana a doua nu vor aprecia nici DUSTER . Desi are un pret de 10500 in 4x2 si 12300 in 4x4 motivand interiorul slab uitand cat de fermecat au fost de dacia lui tacsu din 84
|
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Martie 2010, ora 22:31
Eu cred ca lumea nu intelege cui i se adreseaza Duster. Toti cred ca daca ai un 4x4 esti barosan, dar uita pt ce au fost facute masinile astea. Parca pe zi ce trece se inmultesc, in Bucuresti de exemplu, jumatate din masinile dintr-o intersectie sunt reprezentate de Q7, Touareg, Tucson si Pathfinder. Curand cred ca astea vor fi inlocuite de tancu ala rusesc de 5 tone care a aparut acum, mie greu sa cred ca ceafa lata nu se vor reorienta.
Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 6 Martie 2010, ora 00:58
nu Sandel eu cred ca ceafa lata va considera ca mai bine cumpara un second hand mai marisor de cat un ,,imputit de duster '' doar masina nationala este pentru fraieri nu pentru ,,baietii destepti'' sigur doamnele bine parfumate se vor injosi dar asta este ,conducand un duster
unora chear le va place (si nu as vedea de ce sa nu le placa mititica frumusica ) masina se adreseaza totusi clasei mijlocii in romania afara este o cu totul alta discutie legata de mentalitati , bani , siguranta ,raport calitate , pret , intretinere etc... |
|
Postat pe: 7 Martie 2010, ora 21:43
Mie imi plac doar sedan-urile, mi-as lua un duster, doar asa sa sa ma uit mai de sus la tractoarele alea de pe strada, mai ales hummeru lu corbu si am mai vazut unul galben cu nr de ct (cica ar fi a lu cracanatu). SI i-as atinge-o numai asa de distractie curios sunt cat ar sta cu ea-n service
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
leonard_stoicescu 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:40
alincaba, dupa cum gandesti si dupa informatiile care le ai.. vreau sa te intreb: costumul ala e nou sau l-ai luat de la second-hand ? iti vad poza si cred ca ai facut-o la o nunta, undeva ..?
lasa sfaturile si aroganta asta ca esti varza frateee !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
shark_attack_jim 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:45
Nu neaparat puterea motorului conteaza, sau capacitatea. Am un Renault Noul Symbol 1.5 dci varianta de 85 cp, si la 170 km/h 5 persoane e cam zgomotoasa, si consumul sare de 9 litrii. In oras in schimb e foarte ok, si trage bine la turatii destul de joase. Ca si siguranta nu stiu ce sa zic. Teoretic ar trebui sa aiba 5 stele, dar nu as vrea sa am ocazia sa le constat. Pe de alta parte, am un Mitsubishi New Colt din 2009, 1.3 l 95 cp, ca si masina de serviciu, si cu care m-am dat peste cap. Daca eram in Dacie sau Symbol, nu cred ca scapam. Asa insa, masina s-a facut. Si a iesit chiar ok. E mai mica decat cele doua din topic, dar mult mai rezistenta. Spunea cineva ceva de SH-uri. Sa isi ia el cazane pe care nu stii cat le tii, cum au fost exploatate si cate incidente au avut. Masina noua e masina noua, desi se degradeaza de la iesirea pe poarta dealerului in prima zi. Si la drumurile noastre, Dacia isi face treaba, la fel si modelele de la Renault mai slab cotate, gen Symbol. Dezavantajul: piesele exagerat de scumpe. Dar ia dati in gropi cu alte masini sa vedem cat rezista!
Symbolul nu m-a dezamagit, Loganul la fel. Doar ca au o putere mult prea mica si sa vezi chin cu motor de 1.4 si 5 persoane pe Dealul Negru la urcare... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:49
De la: alincaba, la data 2008-11-20 19:44:50Nu ii vorba de lauda.. ii vorba aici de sfaturi care poate pe uni care nu is decisi ce masina sa isi ea... discutiile noapte ii ajuta.. poa unul vrea una noua, poa altul second.. asa fiecare vede parerea despre masinile ce le detin deja oameni de pe forum... :) ... dar poate lumea nu vrea sa afle parerile unor "cocalari" ca tine ... ramai linistit in parcul tau de SH "my friend" unii ca tine ne strica ziua :-) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:51
eu am un lastun si sunt foarte multumit de el ,nu ma lasat balta ni o data e super O K
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:55
De la: mona_simona2002, la data 2008-11-17 19:19:48De la: gigi_braicovici, la data 2008-11-17 19:09:55ptr alincaba :prietene fii sigur ca am condus destule masini SH pana sa imi cumpar prima si a doua masina noua .Este adevarat ca loganul nu se ridica la performantele celor enumerate de tine dar am spus si o mai zic masina este ca femeia iar eu prefer sa fiu primul la toate daca iti place la mana a doua nu ai decat sa alegi ce vrei . Acest topic este dedicat celor cu un buget de 8000-11000eur care vor sa aiba o femeie .................(pardon o masina la prima mana),sant chear intrigat de de a gasi o berlina noua cu ABS ,AER CONDITIONAT SI EVENTUAL PE MOTORINA care sa fie in bugetul de mai sus , APOI EU AM O INTREBARE DACA AI LAND ROVER DE CE FRATE TE MAI INTERESEAZA SARACIILE DE : LOGAN-MOTORINA ,ABS SI AC ,SYMBOL-MOTORINA,ABS SI AC , ALBEA-ABS SI AC , LADA KALINA -AC DAR FARA ABS CU INTERIOR ELEGANT , AVEO-- ABS SI AC , TATA INDICA -- AC, MOTORINA SI ABS DAR CU INTERIOR DE DEFENDER POSTBELIC catre mona_simona2002 linisteste-te mona si mai invata si tu gramatica 'gigi_braicovici' are dreptate pe tema disputata, asa ca tu retrage-te pisi ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:02
De la: gigi_braicovici, la data 2008-11-17 19:09:54ptr alincaba :prietene fii sigur ca am condus destule masini SH pana sa imi cumpar prima si a doua masina noua .Este adevarat ca loganul nu se ridica la performantele celor enumerate de tine dar am spus si o mai zic masina este ca femeia iar eu prefer sa fiu primul la toate daca iti place la mana a doua nu ai decat sa alegi ce vrei . Acest topic este dedicat celor cu un buget de 8000-11000eur care vor sa aiba o femeie .................(pardon o masina la prima mana),sant chear intrigat de de a gasi o berlina noua cu ABS ,AER CONDITIONAT SI EVENTUAL PE MOTORINA care sa fie in bugetul de mai sus , APOI EU AM O INTREBARE DACA AI LAND ROVER DE CE FRATE TE MAI INTERESEAZA SARACIILE DE : LOGAN-MOTORINA ,ABS SI AC ,SYMBOL-MOTORINA,ABS SI AC , ALBEA-ABS SI AC , LADA KALINA -AC DAR FARA ABS CU INTERIOR ELEGANT , AVEO-- ABS SI AC , TATA INDICA -- AC, MOTORINA SI ABS DAR CU INTERIOR DE DEFENDER POSTBELIC Gigi, el e personajul ala din bancul: "Am Land Rover ultima generatie, vila in Unirii.. nu vand nimic dar vreau sa ma laud" PENIBIL ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:06
De la: gigi_braicovici, la data 2008-11-18 19:59:24IMI CER SCUZE CATRE TOATE DOAMNELE SI DOMNISOARELE NU SANT MISOGIN SI APRECIEZ COMENTARIILE BUNE SAU RELE VROIAM DOAR SA FAC O COMPARATIE CU CEVA CARE NU ISI ARE LOCUL IN TOPIC INCA O DATA SCUZE DAR AS AVEA INCA CEVA DE POSTAT DE LA UN PRIETEN DE PE UN ALT FORUM : TOPICUL :MASINA DE 10000EUR :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Constantin Tudoran catre 'gigi_braicovici': TOATA STIMA pentru argumentarile si rabdarea de care dai dovada ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:12
De la: ionescucostica, la data 2010-03-06 00:58:38nu Sandel eu cred ca ceafa lata va considera ca mai bine cumpara un second hand mai marisor de cat un ,,imputit de duster '' doar masina nationala este pentru fraieri nu pentru ,,baietii destepti'' sigur doamnele bine parfumate se vor injosi dar asta este ,conducand un duster catre ionescucostica: mai baiete, de ce nu asculti tu manele, asa cum stii tu cel mai bine ?? ai vazut tu Duster-ul sa vorbesti despre el ?? aici e un forum despre masini nu despre cocalari cu ceafa lata ca tine. Stai cuminte baiete si lasa forumul sa fie constructiv in dialoguri si schimburi de impresii. |
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:14
De la: leonard_stoicescu, la data 2010-03-12 14:12:13De la: ionescucostica, la data 2010-03-06 00:58:38nu Sandel eu cred ca ceafa lata va considera ca mai bine cumpara un second hand mai marisor de cat un ,,imputit de duster '' doar masina nationala este pentru fraieri nu pentru ,,baietii destepti'' sigur doamnele bine parfumate se vor injosi dar asta este ,conducand un duster catre ionescucostica: si mai pune mana pe carte si tu pana una alta ! |
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:20
De la: 9am045616, la data 2010-03-12 13:51:06eu am un lastun si sunt foarte multumit de el ,nu ma lasat balta ni o data e super O K eu am niste pantofi "Leonardo" de 10 ani, nu am schimbat nimic la ei, nicio revizie pana acum si sunt foarte multumit de ei !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 14:24
De la: leonard_stoicescu, la data 2010-03-12 14:20:59Ahaaa,deci ai sarit din renaul in peji.......De la: 9am045616, la data 2010-03-12 13:51:06eu am un lastun si sunt foarte multumit de el ,nu ma lasat balta ni o data e super O K
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 19:19
rautacios mai esti mai leonard , asa cu toata lumea intro singura zii!!!! mai gresesc si eu ca nu mam nascut prof de limba romana cu dusterul nu am nimic , chear l-am si vazut imi place si recunosc ca pentru un om intreg la minte si 115 cp sant suficienti cum eu nu sant prea intreg astept o versiune mai puternica daca am ceva cu cineva am cu ceafa lata si asa zisii baieti destepti in rest numai de bine
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 21:02
De la: shark_attack_jim, la data 2010-03-12 13:45:00Nu neaparat puterea motorului conteaza, sau capacitatea. Am un Renault Noul Symbol 1.5 dci varianta de 85 cp, si la 170 km/h 5 persoane e cam zgomotoasa, si consumul sare de 9 litrii. In oras in schimb e foarte ok, si trage bine la turatii destul de joase. Ca si siguranta nu stiu ce sa zic. Teoretic ar trebui sa aiba 5 stele, dar nu as vrea sa am ocazia sa le constat. Pe de alta parte, am un Mitsubishi New Colt din 2009, 1.3 l 95 cp, ca si masina de serviciu, si cu care m-am dat peste cap. Daca eram in Dacie sau Symbol, nu cred ca scapam. Asa insa, masina s-a facut. Si a iesit chiar ok. E mai mica decat cele doua din topic, dar mult mai rezistenta. Spunea cineva ceva de SH-uri. Sa isi ia el cazane pe care nu stii cat le tii, cum au fost exploatate si cate incidente au avut. Masina noua e masina noua, desi se degradeaza de la iesirea pe poarta dealerului in prima zi. Si la drumurile noastre, Dacia isi face treaba, la fel si modelele de la Renault mai slab cotate, gen Symbol. Dezavantajul: piesele exagerat de scumpe. Dar ia dati in gropi cu alte masini sa vedem cat rezista! Daca voi aveti chin cu 1,4 cu 5 persoane, ca sa mai zic de mine la 1,2 cu 5 persoane portbagaj full? diesel nu am condus, dar la benzina , il tii la turatii ridicate chiar daca-ti consuma de te rupe , nu zic ca merge ca un ferarri dar e pt urcat dealu e de ajuns . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 21:08
De la: leonard_stoicescu, la data 2010-03-12 14:12:13De la: ionescucostica, la data 2010-03-06 00:58:38nu Sandel eu cred ca ceafa lata va considera ca mai bine cumpara un second hand mai marisor de cat un ,,imputit de duster '' doar masina nationala este pentru fraieri nu pentru ,,baietii destepti'' sigur doamnele bine parfumate se vor injosi dar asta este ,conducand un duster d nu leonard stoicescu, cred ca d nul ionescu ar trebui sa-ti spuna tie mai baiete, ori nu stii sa citesti o fraza de-a-ntregul ori nu intelegi ce spune. Si fiecare spune ce vrea, nu ai niciun drept sa interzici cuiva sa posteze atat timp cat nu lezeaza identitatea nimanui. Ne atacam opiniile , nu persoanele.
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 12:05
da, asa-i... recitind toate mesajele mele imi dau seama ca am fost rautacios !! scuzele mele la toata lumea
o zi buna Raporteaza abuz de limbaj |
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 13:32
NU DISCUT CE BANI AU ROMANI CE-SI CUMPARA ACESTA MARCA DE MASINA, DAR EU NICIODATA NU MI-AS CUMPARA MASINA FRANTUZEASCA ,DE CE, PENTRU SIMPLU FAPT CA VAND LA PRETURII MICI DAR TE DOBOARA LA CALITATE SI INTRETINERE .CEI CE AU SI NU RECUNOSC ACEST FAPT ESTE CA SI-AU LUT TEAPA.
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 16:55
De la: luter, la data 2010-03-23 13:32:18NU DISCUT CE BANI AU ROMANI CE-SI CUMPARA ACESTA MARCA DE MASINA, DAR EU NICIODATA NU MI-AS CUMPARA MASINA FRANTUZEASCA ,DE CE, PENTRU SIMPLU FAPT CA VAND LA PRETURII MICI DAR TE DOBOARA LA CALITATE SI INTRETINERE .CEI CE AU SI NU RECUNOSC ACEST FAPT ESTE CA SI-AU LUT TEAPA. Corect ca intretinerea este scumpa, dar ia intreaba un posesor de fabia cat ii ia la revizie si apoi mai vorbim. iar reviziile pana la 100000 cred ca ma vor costa pana in 3000 de euro , poate mai putin. adaugandu-se pretul de achzitie, cred ca stau destul de bine. una e sa da-i 3000 odata, sau cu dobanda la ei si alta sa-i dai in 3 ani. Iar calitatea e ceva subiectiv. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Martie 2010, ora 17:09
nu stiu de skoda ce tarife are dar avand in vedere ca este grupul vw nu ma mira nimic deja sant satul de problemele cu tuaregul sa nu mai imi doresc un vw toata viata sincer daca nu va fii o frantuzeasca citroen sau renault sigur imi voi lua o koreanca dar pana atunci masinile frantuzesti sant frumoase si fiabile .PS parca imi face cu ochiul un logan dci second hand al unui coleg ptr sotie
|
Fosta membra 9am.ro 23 mesaje Membru din: 13/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Aprilie 2010, ora 21:04
De la: Unkle, la data 2008-10-22 14:17:15Eu n-as da Symbolul pe Logan NICI UNA NICI ALTA ... SANT SATUL DE MASINILE FRANCEZE ,CE MIS ROMANI ,CE MIS FRANCEZII ,TOT O APA SI-UN PAMINT MAI BINE O NEMTOAICA LA MINA A DOUA LA BANII AIA IEI "AVION" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 08:01
De la: luter, la data 2010-03-23 13:32:18NU DISCUT CE BANI AU ROMANI CE-SI CUMPARA ACESTA MARCA DE MASINA, DAR EU NICIODATA NU MI-AS CUMPARA MASINA FRANTUZEASCA ,DE CE, PENTRU SIMPLU FAPT CA VAND LA PRETURII MICI DAR TE DOBOARA LA CALITATE SI INTRETINERE .CEI CE AU SI NU RECUNOSC ACEST FAPT ESTE CA SI-AU LUT TEAPA. coreeeect !!!!!!!!! ...
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 18:07
De la: DANNYEL, la data 2010-06-04 08:01:59De la: luter, la data 2010-03-23 13:32:18NU DISCUT CE BANI AU ROMANI CE-SI CUMPARA ACESTA MARCA DE MASINA, DAR EU NICIODATA NU MI-AS CUMPARA MASINA FRANTUZEASCA ,DE CE, PENTRU SIMPLU FAPT CA VAND LA PRETURII MICI DAR TE DOBOARA LA CALITATE SI INTRETINERE .CEI CE AU SI NU RECUNOSC ACEST FAPT ESTE CA SI-AU LUT TEAPA. la capitolul intretinere. ia zi-mi tu mie, e bine a doua revizie (40000) incluse un set de placute, total 520 lei? la ce am luat pe piata gaseam aceleasi dotari pe modele cu 2-3000 euro mai scumpe. crezi ca intretinerea pana in 100000 te costa mult mai mult decat 3000? ca nici nu cred ca ajunge atat. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 18:11
De la: DANNYEL, la data 2010-04-09 21:04:27De la: Unkle, la data 2008-10-22 14:17:15Eu n-as da Symbolul pe Logan cat vei sta tu in service cu un sh si cat stau eu cu asta? te-ai ars daca ti se duce ceva mai important. o sa o vinzi pe nimic. de cate ori te duci la pompa si de cate ori ma duc eu (la acelasi tip de carburant)? mergi in germania si cauta un sh bun, sa te si tina ceva timp. cand o sa incepi sa bagi bani in ea... mai mult ca la o frantuzoaica Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 20:35
sandeleeee tata , am fost acu 2 saptamani in elvetia , daca vezi cum arata masinile acolo , si cum merg , zici ca nu sa suit nimeni niciodata in ele , au sosele unde daca gasesti o groapa te premiaza , au servisuri unde daca nu-ti merge cel mai mic mecanism la ea nu-ti da itp-ul nici daca plingi in genunchi , nu exista cuvintul " spaga i" in dictionar ,nici motoarele nu se aud cand trec pe strada parca sant electrice si acuma daca oi avea norocu sa ti se defecteze ceva aia e o exceptie si nu putem generaliza , ca se poate intampla si la logan de nou sa-ti dea ulei pe la motor sau mai stiu io ce cum am vazut la 2 prieteni nu la unu ... la unu -i dadea pe la chiuloasa si la celalalt pe la distributie ... asa ca 8000 de euro nui dau pe un JAF DE LOGAN NICI DACA SE TERMINA TOATE MASINILE DIN LUME .. dar alceva va face sa va luati frantuzoaice , " ratele "
|
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 00:19
De la: DANNYEL, la data 2010-06-06 20:35:02sandeleeee tata , am fost acu 2 saptamani in elvetia , daca vezi cum arata masinile acolo , si cum merg , zici ca nu sa suit nimeni niciodata in ele , au sosele unde daca gasesti o groapa te premiaza , au servisuri unde daca nu-ti merge cel mai mic mecanism la ea nu-ti da itp-ul nici daca plingi in genunchi , nu exista cuvintul " spaga i" in dictionar ,nici motoarele nu se aud cand trec pe strada parca sant electrice si acuma daca oi avea norocu sa ti se defecteze ceva aia e o exceptie si nu putem generaliza , ca se poate intampla si la logan de nou sa-ti dea ulei pe la motor sau mai stiu io ce cum am vazut la 2 prieteni nu la unu ... la unu -i dadea pe la chiuloasa si la celalalt pe la distributie ... asa ca 8000 de euro nui dau pe un JAF DE LOGAN NICI DACA SE TERMINA TOATE MASINILE DIN LUME .. dar alceva va face sa va luati frantuzoaice , " ratele " aici suntem in Romania, masinile sunt asa pt ca le-au pastrat, orice masina daca o intretii cum trebuie nu ai de ce sa te plangi. Am vazut si eu recent un defect la logan 2 (de caroserie) ma rog, nu i cine stie ce. Nici motorul meu nu se aude pe strada cand merg, asta nu e relevant. nu-ti place, nu lua. Nu toti romanii au bani de toyota, golf, nou. La una noua daca ai ghinionul sa fie ceva defect ai garantie, da la aia ce-i mai faci? Si de ce nu faci un calcul la achizitie si intretinere? Doar te uiti la intretinere si gata, scump dom'le. Da ia du-te la banca pt o finantare de 9000 si una de 13000. si unii prefera lucru nou, asta nu inseamna ca sunt prosti, irationali etc. Stii cum e vb aia, gusturile nu se discuta. Si de ce generalizei la toate frantuzoaicele? Vrei sa-mi spui ca nu ti-ar placea un C5? Un megane rs? Si altele, ce nu le insir. Daca esti hotarat sa-ti iei masina , iti asumi un risc, de a cheltui foarte mult. Asa ca cine se plange de intretinere ar trebui sa-si aduca aminte de cum era inainte de achizitie . Uneori, banii nu reprezinta totul. Bucuria de a merge cu ceva nou, sa fii primul, etc e de nepretuit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 21:36
pariez mai daniel ca peste 10 ani vei cumpara un logan second hand din occident si stiu cam ce vorbesc . lL aparitia mult blamatului logan si azi vad in ochii unj coleg care spunea ca logan este un jaf de masina apoi si-a cumpatat un 1,4 cu ac si etc etc .Iam zis ::: pai bine ma nu ai zis tu ca este un jaf ??? nu mia raspuns de cat la a doua intrebare ::::: pai si un motor mai mare nu puteai sa ei??? raspuns :::atat am avut bani !!!! parerea mea este ca cei ce comenteaza impotriva loganului nu au cei 8000 de euro minim necesari pentru modelul echipat decent !!!
|
dumitrescusorinaurel 6 mesaje Membru din: 22/01/2009 |
Postat pe: 22 Iulie 2010, ora 18:45
Eu am Logan 1,4 si sunt multumit de el. Cumnatul meu are un Renaul Symbol de la firma si pot spune ca e o masina in care incap lejer doar 4 oameni. In Logan intra 5! In rest caracteristici asemanatoare, avantajul Loganului aparanf insa iarna. cand datorita gardei la sol, cu cauciucuri de iarna, se comporta ca un SUV!
In ceea ce priveste reparatiile, Loganul meu la 55.000 de km, in afara filtrelor de ulei, aer, polen si ulei, plus placutele de frana la 42.000 km, nimic alceva. Cumnatu pe la 35.000 a avut directia varza si l-a costat vre-o 4000 lei,de fapt a costat firma. Cat despre astia cu masini tari cum e LAND ROVER, vreau sa aud cat i-l costa impozitul si cum cat v-a costa prima reparatie majora! Seful meu are HSE si l-a lovit unul in usa de la sofer, l-a costat schimbatul usii cu oglinda 10.000 lei! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

) masina se adreseaza totusi clasei mijlocii in romania afara este o cu totul alta discutie legata de mentalitati , bani , siguranta ,raport calitate , pret , intretinere etc...
din tot sufletul iti doresc sa te bucuri de SH-urile tale ..........un prieten