Info
x
Noul renault symbol sau dacia logan?
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 01:01
De la: alincaba, la data 2008-11-16 21:37:45logan, symbol, opel , ford si alte marci. gunoaie de masini. dar astea ni le permitem si asta e.. tre sa alegem dintre astea nuh?:) |
|
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 01:41
Catre alincaba,
Amice, pot intelege ca nu te poti abtine fiind unul care traieste din gunoaie (nu ca ar fi un lucru rau, a se vedea cazul d-lui Prigoana), dar nu cred ca ai inteles fenomenul - lumea aici discuta si argumenteaza pe doua masini. Tu te lauzi cu super-masina ta (range rover- nu?) dar ai uitat sa ne spui cit consuma, cit te costa o revizie, cit te costa s-o incalti, nu mai zic de cazul in care ai nefericirea so indoi - cit dureaza si in ce bani o repari, etc..... Fii pe pace, aici nu prinzi clienti oricit ai incerca tu sa ne convingi ca o femeie rodata si incercata de prea multi e mai tentanta decit o virgina frumos mirositoare (fie ea si din segmentul low end) . Din cite te-am citit, dupa poza la costum (dezideratul celor care n-or sa acceada vreodata in postura in care "uniforma" sa le fie necesara), dupa gramatica de balta si nesimtirea de a face omul prost fara sa argumentezi macar, esti aici ori sa ne mai bagi o manea ori esti disperat de faptul ca ti-a blocat tariceanu banii in doua trei masini pe care nu le mai poti vinde (fapt pentru care cu toata intelegerea , te scuzam :))) ) Bag de seama ca esti prea ocupat cu "afacerile" si n-ai avut timp sa afli ca nu doar fabrica de la Mioveni are probleme si ca vinzarile sint o problema pentru toti constructorii, de oriunde ar fi ei. Dar nu esti tu un pic cam "prostut" ? Parerea noastra...... Si daca tot veni vorba, cu toata compasiunea pentru cei care si-au luat-o prin modul jegos de a face legi in tara asta, taxa lui tariceanu are si o parte buna, se vor mai goli poate strazile de troacele vechi de 20 de ani care chipurile sint mai bune decit daciile de aceeasi virsta (asta-i argumentul......) , dacii care au inceput in mod firesc sa dispara, inlocuite fiind de niste pericole si mai mari - ala cu dacia e constient ca nu prea are ce vitejii face cu ea si isi vede de treaba, pe cind zmeii proprietari de bmw din 90 (luat cu 200 de euro - sa nu creada cineva ca nu stim) zboara pe sosea punind in pericol nu atit vietile lor (ca mi se rupe.....) ci pe mine, pe noi, pe copii nostri s.a.m.d. Si sintagma conform careia cel care era hotarit sa-si ia golf sh din germania nu se suceste sa-si ia logan nou doar din cauza taxei e falsa. Ala a strins din buci maxim sa stringa bani sau a depasit plafonul de indatorare la banca doar ca sa-si cumpere imagine. Fraiere, stim cu totii cum arata modelul de audi a 6 din 2000, asa ca nu ne spune tu noua ca e din 2007 , dar pe partea asta stam linistiti, ca ai ramas fara bani de masina , nu-i asa?........................ :)))))) |
|
danut1965 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 09:22
Eu am un Logan MCV 1.5 DCI 85 cai si un Renault Megan Sedan de 1.6 ;16V , 110 cai. Sunt multumit de fiecare. Ce nu pot sa inteleg la postarile anterioare este faptul ca unii au un limbaj neadecvat. Pe orice forum discutiile trbuie sa fie amicale si parerea fiecaruia trebuie respectata, chiar daca uneori nu suntem deacord cu ea.
Eu de Logan sunt multumit pana acum , are doar 10.000 km. Meganul are 68.000 km si am avut cateva mici probleme . Am schimbat 2 bobine recent care m-au costat cam mult(320 lei/ buc) iar revizia de la 60.000 a fost 1.800 lei. Daca ar fi sa le compar , Meganul este mult peste Logan, dar nu fac parte din aceeasi clasa. Daca ar fi sa aleg intre Logan si Symbol, as alege Logan Ce nu-mi place la Logan este ABS-ul care in comparatie cu Meganul este cam grosolan. |
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 17:32
De la: bb_ess, la data 2008-12-27 20:00:14Smecheria cu opel-ul la noi e ca multi vor masina nemteasca dar nu spune niciunul ca astra e facut la turci........... O fi bine n-o fi bine...........OPEL ASTRA CLASIC ESTE FACUT IN RUSIA SI DIN CATE STIU NICI IN UNGARIA SI NICI IN POLONIA NU SE MAI FABRICA DE TURCIA NU STIAM DAR ASA O FII SI APOI LOGANUL ESTE PROIECTAT CAM IN VREMEA LUI ASTRA H
|
|
George_Diaconu 21 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 21:20
dintre cele doua aleg Symbolul,arata mai bine si mai spatios decat loganul!mai bn nissan qashqai decat toyota rav4 la 26.000 euro,am un nissan qashqai visia gri cu 4x4 si 150 cp,este o masina mai stabila si cea de a 2-a la euroncap dupa Megane III
|
|
Fosta membra 9am.ro 303 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 21:57
De la: GEORGED, la data 2008-12-28 21:20:04dintre cele doua aleg Symbolul,arata mai bine si mai spatios decat loganul!mai bn nissan qashqai decat toyota rav4 la 26.000 euro,am un nissan qashqai visia gri cu 4x4 si 150 cp,este o masina mai stabila si cea de a 2-a la euroncap dupa Megane IIIVAD CA VATI FACUT DE CAP PE AICI SI ATI CAM SPUS PUNCTUL PE , I "LA TREBA CU CONFORTUL SE PARE CA NU AI URCAT PE CANAPEAUA DIN SPATE LA SYMBOL 3 PERSOANE EU FIIND MAI MITITEL AM FOST NEVOIT SA URC SI CUM IMI PLACE SA PRIVESC PE GEAM M-AM CAM DAT CU CAPUL DE MANERELE DE SUSTINERE PRIVITOR LA QASHQAI SI MIE IMI PLACE CEL DE 1,5DCI MOTOR CARE IL CUNOSC DEALTFEL SI PARCA ESTE ALTFEL DECAT MULTE SUV-URI DAR LA O COMPARATIE CU RAV 4 MA CAM GANDESC DACA ESTE OK
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 01:10
masina buna mazda 3/2005 capacitate 2000 cm benzina
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 05:14
La Multi Ani,Loganul este o masina normala si buna, nu-i de lux , dovada ca Wolfwagen, scoate una asemanatoare Loganului, ma refer la echipare si la pret anul viitor, se va face in Brazilia, asa ca judecati si dvs..... |
|
|
|
|
remusdumitriu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 12:14
Salutare,
Eu am Symbol, si vreau sa spun ca sunt multumit atat in ceea ce priveste consumul cat si confortul. Intr-adevar Symbolu e mai scump, dar are si dotari ce nu exista la un Logan cum ar fi : clima, comenzi pe volan, airbaguri laterale, ABS samd. Poate e putin mai incapator ca Loganul, dar eu zic ca finisajele sunt mai bune ca la Logan. Intr-adevar revizia e mai scumpa, dar o revizie la o masina mai scumpa, va fi intotdeauna mai scumpa decat revizia la o masina mai ieftina. In legatura cu cel care spune " amandoua niste jafuri de masini" il rugam sa se abtina pentru ca sunt convins nu are nici unul din aceste modele, si de aceea sa-si pastreze parerile pentru el. Nu-i contest dreptul la acest punct de vedere, dar cred ca cei care nu detin nici una din marcile care fac subiectul topicului nu ar trebui sa-si dea cu parerea aici. Poate dumnealui are o masina mult mai buna, stim cu totii ca exista si alte masini, poate mult mai bune decat cele in discutie, dar fiecare opteaza in functie de bugetul propriu si interesele proprii. O zi buna, tuturor! |
|
alincaba 138 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 16:06
Pentru BB es sau nu stiu cum....!
Deci in primu rand nu m-am laudat cu nimic, in al doilea rand eu import masini de maxim 2 ani, toate euro 4... deci nu stiu cum le poti numi gunoaie cand tu poate ai vrea sa o ai in fata blocului oricare dintre ele... cat despre gramatica mea.. recunosc ca nu sunt atent cand postez mesaje poate chiar pentru faptul ca ma grabesc sa imi zic vre-o idee... partea cu maneaua... chiar ma confunzi din plin... cred ca sunt printre putini oameni care nu le pot asculta nici cand sunt beat!:) Deci mai baiatule ce ai vrut sa fi filozov... eu zic ca esti mai mult complexat.. sau tzi ciuda pe altzi oameni.. eu zic sa mergi sa iti cauti inteligenta in carti ca inca nu ai reusit sa inveti nimic.......... si asa sa fiu rau la sfarsit... :) Bai bb .. eu am un range rover sport, motor v8 motor 4.4 benzina, 300 hp:)... ti`ai face o poza la volan ha?.... hahah hai pa ca m`ai pliktist... pt restul tot respectul.. dar nu suport oameni individosi.. ca asha nu or sa obtzina nimik dela viata... La multi ani la toata lumea... mai ales la interlocutori mei cu care m-am mai contrazis din cand in gand.. gigi si restul:) ... si iertati-ma daca am exagerat cateodata.... Un an nou fericit la toti |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 18:52
mai bine symbol pt. ca e mai rapida decat Loganul si mergi mai bine pe drumurile din afara orasului si este mai luxos!
[URL=flagcounter.com/more/xnTz][IMG]flagcounter.com/count/xnTz/bg=FFF... |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 19:25
Draga Alin si eu iti urez un an nou mai bun si mai prosper, desigur ca noi doi cel putin , ne-am contrat de foarte multe ori , ca am avut si cu ce ,!!!!!!!!!! Uneori am fost si subiectivi dar cel mai important este ca am fost OAMENI si ne-am respectat desi santem pozitionati unul unde se pune harta in cui si celalalt unde este stinghia de jos a harti pentru mine in ciuda divergentelor de opinie vei ramane un baiat fain si tot ce vreau este sa ne contram sanatosi si la anu". |
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 19:46
Draga Remus si dacia logan si sandero are ac abs si airbag-uri laterale desigur cei care nu au avut bani nu si-leau luat, dar acestea chear exista cat priveste spatiul nu stiu la noul symbol ca nu ma interesat cum este pe canapeaua din spate , dar cel vechi sigur nu ai facea fata loganului la confortul pe canapeaua din spate . Privitor la consum nu are nimeni de ce sa se planga posesor de logan sau symbol iar calitatea este dupa banii dati adica mai buna un pic decat decat a loganului ce nu am inteles eu este de ce la o masina cu un pret mai mare cu aprox. 15% pentru fiecare nivel de echipare in parte esti nevoit sa platesti dublu fata de logan!!!!!!!Cineva spunea ca are matiz si iar cineva spunea ca nu are nevoie ca ocupantii din spate sa fie multumiti ca ai primeste in spate si sincer ai dau dreptate decat sa cumper ex matiz spark panda si altceva de genul asta pe benzina mai bine un symbol 1,4 destul de bun pentru deplasari in oras dar cum ai spus si tu fiecare are dreptul si posibilitatea de a alege si mie mi-ar fi placut dar nu imi era util activitatii ce o prestam daca mi-ai citit comentariile UN AN NOU MAI BUN TIE SI TUTUROR DE PE FORUM .
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 20:26
de acord cu tine, multi nu au nici o masina dar comenteaza
|
|
georgeyuly 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 00:29
eu am o TOYOTA COROLLA ALLEX de 1,5 cc 120 cp abs clima inauntru foarte spatioasa, tot ce iti doresti, am luato acum un an cu 13500, pana atunci am avut logan. ca diferenta vreau sa spun ca nu se compara. loganul imi consuma aproape dublu. sincer sa fiu nu as dao pentru nici o alta masina si o recomand tuturor.
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 21/10/2008 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 01:19
are dreptate gigi cand spune ca decat un spark panda sau getz mai bine un symbol (dar din primele generatii cred ca vroiai sa spui nu ?) la gabarit se potrivea ca masina de oras sau la o familie mai tanara, noul symbol cred are ceva din masina de familie cu buget restrans eu nu am logan dar cred ca pentru romania este mai indicat mi-a placut atitudinea lui george si sant de acord in ce a ce priveste calitatea corolei sotia mea are aygo si poate santem subiectivisti dar chear este buna toyota acum nu toata lumea are puterea financiara de a avea doua sau mai multe masini !!! asa ca trebuie sa ai intelegem si pe cei care ca tot romanul vor berlina(portbagaj) , ieftin , bun si nou poate loganul nu este cea mai buna alegere la pretul sau ex. alternativa la logan benzina ------ chevrolet aveo iar la diesel -------hyundai accent dar este o masina pentru romani facuta de romani UN AN NOU CU BINE TUTUROR !!!!
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 01:27
De la: alincaba, la data 2008-12-29 16:06:22Pentru BB es sau nu stiu cum....! Aline, Aline............. nu-i asa de greu de inteles....., n-o sa dezvolt subiectul pentru ca ar fi o polemica inegala si nu caut sa-mi cistig respectul in felul asta. Ramai sanatos, ca stiu ca astia ca tine n-au boala (si nici leac :))) ); si daca tot ne despartim tin sa te felicit - daca s-ar face facultatea de manelisti, tu ar trebui sa fii decan................. :))))) |
|
remusdumitriu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 11:03
Fie Logan ori Symbol,
Eu va doresc tuturor, Sanatate, La multi ani!, Si la anu' mai multi bani, Sa va luati masini mai bune, Sa mergeti cu ele-n lume Sa fiti mandri le-aveti Trageti plugul mai baieti! Ahoooo! La multi ani tuturor, 2009 |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 15:09
felicitari remus pentru poezie:) ai talent..
iar tu bb.... tzin sa te anuntz ca am terminat 2 facultati .. una de bussines in cluj napoca la babes si una in oradea la tcm (tehnologia constructiilor de masini) si sunt la master la bussines... deci daca esti sub nivelul meu... te rog frumos daka ai putina mintiuka.. taci..... tu kred ca esti chiar tu manelist.. altfel nu vad de ce atata dorinta pt cuvantul asta la tine... ca eu unul chiar nu am nimik cu ele.. nici makar vre-un cantaretz nu stiu cum il cheama:) deci.. spre binele tau.. te rog taci...:) in rest.. la multi ani la toti si sa fiti sanatosi in anul ce urmeaza |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 21:43
De la: alincaba, la data 2008-12-31 15:09:01felicitari remus pentru poezie:) ai talent.. Nu vrei deloc sa ma contrazici........ MANELIST....................... Ca un biet inginer, absolvent de termotehnica, nu prea stiu ce e bine pentru mine. Spune-mi tu................ |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 16:16
nu am chef sa vb cu tine crede`ma.. pa
un an frumos la toti. |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 17:15
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 20:23
o hai ma,asta-i forum dacia logan sau renault symbol?eu cred ca e un forum cu tachinari!
!dati-va si voi numerele de tel. si tachinati-va acolo! O,da si alin,incearca sa nu te mai lauzi,deja imi vine rau!incearca si tu sa vb fara laude ca deja incepem sa stricam forumul! Si ce daca ai Range Rover sport?poate e masina ta de servici si nu e pe banii tai! In rest sarbatori fericite la ceilalti! |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:55
vad ca si`o adus bb colegu de orash:)
Eu nu ma laud.. dar am fost f provocat.. daca erai atent iti dadeai seama!:) o zi buna la toti..:) |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 11:46
alin alin alin!nici nu-l cunosc pe bb,incearca sa-ti tii comentariile astea pt. tine sau spune-le vecinilor tai! |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 13:58
daka iti citesti tu tzie comentariile .. ti-ai da seama ca tu nu te-ai putut abtine de la ele.. si ca tu te-ai bagat in seama...
bye |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 00:03
Mai,
eu nu ma bag..... Un sfat totusi - George, iti pierzi timpul...... Bafta ! |
|
Evident 66 mesaje Membru din: 27/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 19:13
De la: jovi_ro77, la data 2008-12-28 00:11:37bb_ess ai perfecta dreptate... De acord. Admitem ca se strica la fel de des. Dar preturile la piese sunt mult mai mari. Si pot sa-ti dau oricate exemple vrei. Pentru moment doar unu: Macara electrica spate stanga BMW 525TDS 2001 480lei, macara electrica fata stanga Renault Megane 1.9D 2001 1280lei. Nu e vorba de masina din care cobori, da incerca tu sa dai 180km/h la megane sa vedem cum face. |
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 23:15
"Nu e vorba de masina din care cobori, da incerca tu sa dai 180km/h la megane sa vedem cum face. "
Pe UNDE???!!! (fara suparare....)
|
|
Evident 66 mesaje Membru din: 27/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:05
De la: bb_ess, la data 2009-01-17 23:15:05"Nu e vorba de masina din care cobori, da incerca tu sa dai 180km/h la megane sa vedem cum face. " In general pe A1 si A2, dar mai sunt cateva portiuni si pe E-uri pe unde se poate. In afara de asta mai sunt si concediile afara, unde chiar iti trebe' o masina care sa duca. |
|
|
|

MOTOR CARE IL CUNOSC DEALTFEL SI PARCA ESTE ALTFEL DECAT MULTE SUV-URI DAR LA O COMPARATIE CU RAV 4 MA CAM GANDESC DACA ESTE OK
La Multi Ani,
pentru mine in ciuda divergentelor de opinie vei ramane un baiat fain
si tot ce vreau este sa ne contram sanatosi si la anu".
de acord cu tine, multi nu au nici o masina dar comenteaza
!dati-va si voi numerele de tel. si tachinati-va acolo! O,da si alin,incearca sa nu te mai lauzi,deja imi vine rau!incearca si tu sa vb fara laude ca deja incepem sa stricam forumul!
(fara suparare....)