back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Noul renault symbol sau dacia logan?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

alincaba

138 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 09:13

depinde cat de vechi a fost opelul astra... dar dekat restul.. categoric loganul e mai bun... dar ce zici.. decat loganul nu mai bine te simteai intr-un golf 5?...:) chiar daca are 2 ..3 ani.... sau nu ii mai bine oare intr-un audi a4 de 4...5. ani.. decat in logan?:) ia gandeste-te....

o zi buna:)

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 22:53

NU ALIN CINE CUMPARA O MASINA NOUA O CUMPARA IN RATE IN GENERAL SI PE LINGA RATE ARE GARANTIE CAT ARE SI SE ASTEAPTA SA NU MAI BAGE BANI SI IN MASINA DACA ITI CUMPERI UN SH SE POATE SA NU AI BAFTA SI SA MAI BAGI IN REPARATII BANI NEPREVAZUTI CARE DEPASESC BUGETUL DE CELE MAI MULTE ORI , TU ESTI SUBIECTIV DAR CAND OMUL STRANGE ....... SA MAI SI IL DOARA ESTE CHEAR GRAV APOI TU VEI SPUNE CA ADUCI MASINI BUNE DAR DACA AI SI TU GHINION , AI SAI SPUI TU PARLITULUI CARE SI-A LUAT UN CREDIT PUTIN LA LIMITA POSIBILITATILOR , DESPRE PROBLEMA MASINII , NU CRED!!!!!!!!!!

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 18:35

Ca firma.. 1 an garantie la orice masina..

alinchiorean

3 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 23:28

va dati smecheri uni! nu e cazul! romane nu te-ai nascut cu fundul in mercedes ca sa spun asa! LOGANUL pt tine romane e bun! poate tu nu ai ce iti trebuie prin casa si ti-ai luat AUDI sau MERCEDES! Sau poate stai si in chirie! Ma enervati putandrilor! Ce popor suntem!? De smecheri!? Ce are LOGANUL!? Iti spun eu care am avut si masini straine!E OK !Vrei un golf forjat care dupa cativa ani incepi sa repari la el! Masina noua pt. tine romanule e buna ca sa nu iti mai bati capul de unde faci rost de bani sa iti repari harbul! Fi serios neamule pana nu e prea tarziu si lasa fumurile si smecheriile! Crezi ca dincolo nu baga talpa in masini ! Sau crezi ca is mai robuste si nu se strica! Mai tatae atentie!Orice masina care o conduce un 'hoher'' e terminata in cativa ani! Nu tine mult! Asa ca cumparati ce arunca altii si va dat smecheri! Cand cumparati masina second eu o cumpar Loganul cu o KM! Peste cati ani o sa am la LOGAN km care ii aveti voi smecherilor cu gofurile second care au fost forjate pe autoband(autostradaUni sunteti poate niste putandri care nu se vor maturiza niciodata!Deci stai in chirie si cumparati masini second dar cu rezonanta! Fain POPOR! Ce gandire!

alinchiorean

3 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 23:38

am scris repede ! scuze pt. greseli!

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:44

alinchiorean... scuza`ma.. dupa felul cum vorbesti.. pari vre`un taran veritabil... si chiar meriti sa iti tzi fundul doar in logan.. vorba ta..

grow up`

o zi buna:)

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:01

eu cred ca toti cei ce au o afacere cu SH-uri si scriu pe acest forum sant subiectivisti desigur ca loganul are rugina dar este vina proprietarului nu a masini acelasi lucru poate fi la symbol albea etc chear si bmw dar o masina noua ingrijita nu are cum sa dezamageasca chear daca se numeste dacia

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 00:00

Va rog studiati si gaditi-va putin.. toti cei cu logan .. sa faca un drum cu loganul pana la bucuresti.. si apoi.. sa faca acelasi drum cu un audi a4 an 2002 ca sunt cam acelasi preturi.. si va rog frumos... zicetzi-mi apoi.. cat de rupt si obosit v-atzi simtit dupa calatoria cu loganul.. si cat de obosit v-atzi simtizt dupa calatoria cu audi`ul... si apoi.. dupa 3 ani de zile.. care din ele a avut vre-o problema si care nu?.. credeti-va.. audi castiga la orice test... chiar daca a avut inaintea voastra cine stie ce neamt....

ce vreau eu sa arat aici e ca.. la materialul brut si la ce se baga in logan.. ar fi putut scoate ceva mult mai bun! mult mai fiabil si mult mai frumos decat loganul...
Loganul in afara ca te duce.... si te aduce... nu are absolut nimic benefic.. Nu e confortabil.. (in comparatie cu alte masini cu 3..4.. 5 ani mai vechi chiar) nu e economic pt un motor de 1.4 sau 1.6, nu are dotarii .. chiar nimic.. doar ca e marca romaneasca...
Mi`e ciuda doar pe afurisitii de la renault.. ca nu vor sa scoata o masina buna si isi bat joc de noi romani.. uitatti-va ce a facut vw din scoda.. care acuma 10 ani era un gunoi de masina... renaultu de ce nu a putut face la fel??? dar mi-e sila de dorinta lor de a face bani fara sa ofere ceva bun in schimb...
Eu ma ocup cu import de masini de ceva vreme.. si am vandut multe masini la cei care au avut logan.. credeti-ma le stiu parerile lor.. si tot imi marturisesc ca nu mai vor logan cat traiesc ei... si ca ce au crezut ei ii o mare minciuna.....
Nu doresc sa schimbati toti loganurile.. dar va rog.. sa incercati.. si o sa vedeti diferenta... iar cine zice ca nu vede diferenta si se simte intr-un logan ca intr-un audi .. ala e un mare mincinos..!:))

O zi frumoasa si iertati-ma pentru ce am zis si v-am suparat..

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 00:01

Am zis un drum pana la bucuresti deoarece eu sunt din Oradea.. m`am referit sa faca un drum mai lung de 500 600 de km.. si or sa vada diferenta:)

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 20:38

mai alin tu an mare parte ai dreptate mie nu imi place audi nu mia placut niciodata dar imi place vectra desi opel are in ochii mei aceiasi imagine stearsa ca audi eu nu vreau audi vreau mercedez dar cat costa intretinerea piesele raman la vectra desi parca o skoda mi-ar fi pe plac dar hai sa ne intoarcem la subiectul acestui topic si as vrea sa ne spui tu ca comerciant daca ar fii sa aduci o masina din germania peste un an ,doi , trei , ce masina ai aduce , ce crezi tu ca om de afaceri ca ai putea sa vinzi lejer dar sa ai si sufletul impacat ca daca nu o vinzi o vei folosi tu , si am ales doua modele cu acelasi an de fabricatie 2008 logan dci vs. symbol dci

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 02:12

dintre cele 2.. categoric ash aduce renaultul... si itzi zic si de ce..

cautand odata undeva langa essen masini, vad intr-un parc 2 loganuri unul langa altul... unul la 3200 si unul la 3600 .. amandoua sub 50 000 de km.... si am intrebat de curios asa... de cand sunt ele acolo in parc... . turcul scurt mi-a zis.. cam de cand s-au fabricat:) crede-ma ca am ras...:) deci gandindu-ma ca turcul l-a scos la 3200.. ma intreb cat de dezamagit a fost neamtul care a lasat loganul la turc pt vreo 2500 de euro dupa ce a dat 8000 pe el:) si asa dupa vre-o 4 luni..:) ce pot sa zic mai mult?:)

Oricum eu sper ca noi sa ne trezim sa gasim o forma de protest si sa avem si noi o masina cu adevarat buna... si la bani care ii merita....

O zi frumoasa

George_Diaconu

21 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 10:15

LOGAN E MAI RABLA PT. CA NU E ASA LUNGA SI ZICI CA E PATRATOASA,E PREA INALTA!

George_Diaconu

21 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 10:17

RENAULT E LIDER MONDIAL PT. CA ARE CELE MAI MULTE CU 5 STELE LA EURONCAP!! INTRATI PE WWW.RENAULT.RO CA SA VEDETI

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 14:17

lider mondial la ce ????? daca vorbesti de siguranta sa stii ca stelele nu prea ajuta , volvo si mercedes au sisteme de prevenire ,avertizare si protectie mult mai avansate !!!!!!! nu este de ajuns sa ai 5 stele la impact frontal ca aici si loganul poate face fata cunosc pe cineva care cu un logan ful option a facut un frontal si in afara de coaste rupte de la centura si air bag in fata nu au patit nimic si vorbesc de dauna totala

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 17:08

Da, cu siguranta ii dau dreptate lui gigi:) Sunt masini mult mai sigure ca si renaultul.. . inca ce sunt eu curios la logan e cat de mult rezista la trecerea anilor.. adica asa dupa 5 ani ... 6 :)

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 17:00

cauta si tu un logan fabricat in primul an si ai sa vezi nu mai fii asa rautacios uite dute si tu la taximetristi si intreaba printre ei de un logan din primul an , in braila sant loganuri cu peste 120.000de kilometrii cu motor de 1,4 la care ia mai instalat si afurisita aia de butelie si vei afla cum merge un logan in timp

katynutza

3 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 10:45

Salut !!
Dintre cele 2 aleg Hyundai Accent ..este mai fiabil , CRDi este economic si mult mai stabil decat Loganul ...si acum au o oferta f buna 10 500 Euro - CRDI 110 CP ...
O zi buna !

katynutza

3 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 10:46

Aa....inca ceva ..decat LOgan MCV mai bine Tucson la 15 000 Euro

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:50

De la: katynutza, la data 2008-12-03 10:45:02Salut !!
Dintre cele 2 aleg Hyundai Accent ..este mai fiabil , CRDi este economic si mult mai stabil decat Loganul ...si acum au o oferta f buna 10 500 Euro - CRDI 110 CP ...
O zi buna !
MAI KATY TU AI DREPTATE CALITATIV SIGUR ACCENTUL ESTE CEA MAI BUNA ALEGERE AVAND IN VEDERE SI GARANTIA DE 7 ANI DAR LA ALTERNATIVA LA LOGAN MCV CRED CA AI CAM DATO IN BARA DEOARECE MCV-ul ARE 7 LOCURI LA UN PRET MAXIM DE 15000EUR CU FOARTE MULTE ACCESORII COMANDATE IN PLUS (ACCESORII AM SCRIS NU OPTIONALE ADICA TOATE ACCESORIILE POSIBILE APROX:1500EUR ) LA ACESTI BANI CUMPERI UN TUCSON PE BENZINA CU TRACTIUNE 4X2 NU CA UN 4X4 PRECUM ORICE SUV ADICA VEI CUMPARA O MAGAOAIE FARA UTILITATE PRACTICA CI DOAR ASA DE FITE CARE ITI VA CONSUMA FOARTE MULT SI NU IL VEI TINE MAI MUL DE 6-12 LUNI CA TE VA RUPE LA BUZUNAR SI CA SA VEZI CAT DE DE NEFOLOSITOR ESTE UN ASTFEL DE MODEL DUTE SI CUMPARATI UNUL LA MANA A DOUA LA UN PRET SUB CEL AL UNUI LOGAN AMBIANCE DIESEL NOU.

George_Diaconu

21 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 17:08

De la: gigi_braicovici, la data 2008-11-29 14:17:22lider mondial la ce ????? daca vorbesti de siguranta sa stii ca stelele nu prea ajuta , volvo si mercedes au sisteme de prevenire ,avertizare si protectie mult mai avansate !!!!!!! nu este de ajuns sa ai 5 stele la impact frontal ca aici si loganul poate face fata cunosc pe cineva care cu un logan ful option a facut un frontal si in afara de coaste rupte de la centura si air bag in fata nu au patit nimic si vorbesc de dauna totala

CREDEMA,NU PREA CRED CA AI DREPTATE!!!!TOATA LUMEA SPUNE CA RENAULT E CEA MAI BUNA!!!

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 12:49

totdeauna spuneti mai buna mai buna haideti sa va zic ei un .... BANC doi copii se certau PRIMUL COPIL : tata meu este mai bun decat tata tau ! CELALALT COPIL : ba nu al meu este mai bun ! dar PRIMUL zice: banu al meu este mai bun si mama mea este mai buna decat mama ta ! CELALALT AI RASPUNDE :bine mai aici ai dreptate si tata zice ca este mai buna mama ta decat mama!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 18:36

mai GEORGE trecand peste aceasta gluma BUNA a lui COSTICA eu cred ca ori esti copil ori nu ai habar de masini pai ce sa spun de S 500 cdi parca de la care incepe echiparea lui mercedez cu echiparea aceia super tare care anticipeaza si pregateste toate sistemele pentru impact astfel ca in cazul impactului centurile sant stranse deja si toate sistemele de protectie nu fac decat sa ai un impact cat mai comod . Parca de la s500 este echipat nu ALIN ??????? Dupa cum poate ti-ai dat seama sant prigonitul posesor si a unui logan dci dar asta nu face sa nu recunosc si puncte slabe sau mai putin slabe ale acestui model facut de renault

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 10:01

in fine.. care ii toata lumea aia care zice ca reanaultul e cea mai buna?:) eu inseamna ca traiesc in alta lume:) hehe
Vreau si eu o parere de la tine gigi, ma tot uit la preturi in ultima vreme si nu inteleg o chestie.....

Jaguarul... stiu ca pe vremuri era un mare lux sa ai un jaguar... masina buna, super lux interior, motoare mari... toate premisele pt o masina de lux... dar nu inteleg de ce si-a scazut garda asa mult si acum e cam ieftina.. adika un x-type din 2004...2005... e cam 9000... 10 000... so... tu ce zici?.. de ce s-a schimbat treaba?.. mie unul inca imi place jaguarul......:)parka e ceva diferit si luxos:)

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 19:50

putine marci auto chear mi-au placut de cand ma stiu mercedez ,peugeot ,crysler, rolls royce , rover ,bentley si desigur jaguar adresa mea fata de tine a venit in contextul in care tu esti activ in comertul auto de unde bag seama ca te pricepi sau ai cunostinte destul de vaste daca intrebarea ta este una rautacioasa sa stii ca gresesti in ce a ce ma priveste gandurile mele sant dintre cele mai bune desi nu par din comentariile mele eu sant un mare amirator al vehiculelor britanice asa ca un pic cred ca ma pricep istoria jaguar a fost destul de zbuciumata trecand de la extaz la agonie si mai mult la agonie luxul a fost la el acasa mereu , dar lipsa unei motorizari diesel si o fiabilitate destul de precara a indepartat mereu clientela desi dupa anul 2000 sau schimbat multe iar ford a investit masiv spatiul mic in cazul lui X type nu a ajutat bunul motor diesel sa se mentina pe piata SH deoarece precum noul mondeo care doar sigla de jaguar lipseste amaratul de X type sufera togmai de tehnologia ford destul scumpa la intretinere si spatiul mic ,vorbind despre pret mai incurand iti ei un mondeo din acelasi an desi un x type (2,5V) bun pe benzina 2003-2004 doar de la un pret de 13000eur gasesti ceva bun si deosebit daca tii la eticheta cu orice pret , desigur ca decat un logan 15dci 85cp la 11200eur alternativa X-type 2.0D este ispititoare dar si costisitoare eu raman aici la varianta opel vectra mult mai ieftina intretinerea si mult mai spatioasa acum ramane ca omul sa aleaga masina noua garantie / obraz subtire cu cheltuiala se tine apoi stii parerea mea cu masinile trecute prin multe maini si eu am una destul de apropiata de xtype poate chear mai buna

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 12:14

esti plin de clisee ! se vede treaba ca esti unul din cei care,daca vad in fata o masina mai putin performanta decat a lor , vad rosu in fata ochilor . si daca va uitati pe soselele si strazile noastre , veti vedea ca in marea majoritate a cazurilor , puterea masinilor este invers proportionala cu bunul simt al detinatorilor.(sau direct proportionala cu nesimtirea)

dpurice

13 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 14:11

apropo costumul din poza e tot sh?
ca la cum gandesti pt tine ar fi bun hai bafta

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 14:44

dpurice nu ma apuk akuma sa vorbesc cu tine, chiar nu consider k merita....:) crede`ma ca ma pricep la masini mai mult dakat te pricepi tu la fakut copii probabil.. so chiar nu are rost......:)

Restul o zi buna:)

alincaba

138 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 17:12

gigi vad ca ii tzi partea... sau sa zic ca daca se strica injectia la un logan costa in jur de 80 de miliaone.. si nu se face in garantie?.. orice masina poate avea problema, dar asta nu inseamna ca e voie sa iei dreptul la un om mai sarac sa aiba masina.... Spunei asta la femeia gravida care trebuie sa mearga 5 km pe jos in fiecare zi din cauza ca tariceanu nu o lasa sa isi cumpere o masinuta cu cei 3000 de euro ai ei....

Si totusi.. plimbati-va prin orasele in germania si o sa vedeti masini de toate nuantele plimbandu-se pe shosele... chiar foarte vechi.
Eu am masini noi, dar tot nu sunt deacord cu taxa asta pt ca este o mare discriminare.!

Salut la toti pana luni ca am plecat cu masina mea sh la munte:) hehehe

Fosta membra 9am.ro

303 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 14:15

eu nu stiu unde ai auzit de 8000ron pentru injectie poate sa mai marit si nu stiu eu dar si injectia nu se paradeste taman asa la orice logan sau orice masina diesel ,consider ca o masina intretinuta nu are probleme indiferent de marca de aceia eu sustin achizitia masinilor sh dar numai in anumite conditii, cele mai multe subiective cei drept. Cat priveste taxa este adevarat ca este exagerata si eu nu o sustin dar ce vreti fratilor din ardeal nu ati vrut voi coalitie de dreapta nu il injurati voi pe basescu nu considerati voi ca liberalii sant cea mai buna alegere ??????personal pentru tine imi pare rau dar astai romanica in care traim este o vorba in americi :::::::in nord se face campanie electorala cu televiziunea iar in america de sud se face politica cu arma in romania anului 2009 tu cu cine ai votat ?????

Fosta membra 9am.ro

127 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 14:27

vad ca tot va contrati ca prostii la ce naiba mai este topic logan vs symbol daca voi vorbiti de SH-uri

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Noul Renault Symbol sau Dacia Logan?
Mergi la: