Info
x
Noul renault symbol sau dacia logan?
|
adrian_moza 1 mesaj Membru din: 7/01/2009 |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 12:55
eu am logan van cu 70.000 km la bord
sunt foarte multumit nu vreau alta masina oricare ar fi ea si oricati bani as avea |
|
Allegro 40 mesaje Membru din: 18/09/2010 |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 12:25
Eu am un Daewoo Espero motor 2.0 16v an 2000 si sun f multumit de el,mananc si din logan si din symbol cu usurinta mai ales la depasiri nici nu ma chinui sa le depasesc...si Espero e o limuzina nu sedan ca loganu si symbolu...si ai mult spatiu in el..chiar daca are 10 ani fuge de rupe...si am tupeu sa ma intrec la orice ora si cu loganu si cu symbolu...asa ca ne vedem la o liniuta...numai bine!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2010, ora 18:11
De la: Allegro, la data 2010-09-18 12:25:04Eu am un Daewoo Espero motor 2.0 16v an 2000 si sun f multumit de el,mananc si din logan si din symbol cu usurinta mai ales la depasiri nici nu ma chinui sa le depasesc...si Espero e o limuzina nu sedan ca loganu si symbolu...si ai mult spatiu in el..chiar daca are 10 ani fuge de rupe...si am tupeu sa ma intrec la orice ora si cu loganu si cu symbolu...asa ca ne vedem la o liniuta...numai bine! Cati cp are magicul tau espero? 100 nu? sau ai 110 modificat? Acceleratia de la 0-100 km/h la una noua e cel mult 10,2, viteza maxima 185 km/h nu stiu cum mananci tu loganul si symbolul cu caii aia. ai facut liniute cu un logan 1.6 16 v? Probabil l-ai fi depasit dar nu-l mancai. Daca vrei o comparatie fa o liniuta cu un clio 2.0. 16 v, si sa vezi ce-i mananci tu fumul daca i-l mai prinzi si p-ala. Probabil ai depasit niste loganuri si symboluri ale unor oameni care n-aveau chef de liniute sau intreceri prostesti ori erau de 65, 75, 85 cp si logic ca ai un avantaj (dar raman la prima parte). Sa nu ne aruncam asa in afirmatii fara sa stim si practic. Daca ai mai mult de 100 cp, adica informatiile ce le-am gasit sunt eronate, retrag ce am scris. Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 14:16
Sandele..eu am pe Espero motor de 2.0 16v de Opel Calibra si am 150 cp nu 100 cum ziceai tu.....te rog mai informeazate inainte sa vorbim asa degeaba...si apropo cand o prinde Symbolu si Loganu 230km/h blana pe autostrada o sa ne miram...bafta in continuare si numai bine!
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 14:36
De la: Allegro, la data 2010-09-19 14:16:37Sandele..eu am pe Espero motor de 2.0 16v de Opel Calibra si am 150 cp nu 100 cum ziceai tu.....te rog mai informeazate inainte sa vorbim asa degeaba...si apropo cand o prinde Symbolu si Loganu 230km/h blana pe autostrada o sa ne miram...bafta in continuare si numai bine! Am scris ca informatiile posibil sa fie eronate. nu stii sa citesti?Atunci , mai rau pt tine. compari un motor de 2l, 150 cp, cu unul de 1,6 105 cp (varianta de top), o comparatie aiurea de tot. Ti-am spus sa incerci cu clio rs 2.0 si apoi sa te aud ca l-ai intrecut. Iar daca l-ai intrecut, desi sunt absolut sigur ca nu, incearca megane rs, 2.0. Am mai auzit comparatii, dar asta depaseste orice imaginatie. Asa ca mai bine gandeste inainte sa vorbesti degeaba Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 14:57
Nu am facut nici-o linutza cu masinile spuse de tine...dar cand am ocazia o sa fac...Eu stiu ce imi poate masina...www.1tuning.ro/masini_tunate/daewoo/espero/3695_pics.html?pic=94... uite un link si poate o sa iti schimbi parerea despre Espero
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:33
Dar oricum aici era vorba de symbol si logan...nu de symbol rs sau megane rs...ca alea sunt de raliu...ca si eu daca mai bag aproximativ 1000 euro in motor il fac de 200cp si se face de ras meganu rs dupaia...ramanem cu picioarele pe pamant...si totusi cand faceau cei de la Daewoo masini precum leganza sau espero prin ani 95 96 noi ne plimbam cu dacia 1310 ... Legaza are tapitarie piele,abs,servo,ceamuri electrice si multe alte dotari care symbolu si loganu viseaza si acum la ele..in anul 2010....
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 16:36
De la: Allegro, la data 2010-09-19 15:33:33Dar oricum aici era vorba de symbol si logan...nu de symbol rs sau megane rs...ca alea sunt de raliu...ca si eu daca mai bag aproximativ 1000 euro in motor il fac de 200cp si se face de ras meganu rs dupaia...ramanem cu picioarele pe pamant...si totusi cand faceau cei de la Daewoo masini precum leganza sau espero prin ani 95 96 noi ne plimbam cu dacia 1310 ... Legaza are tapitarie piele,abs,servo,ceamuri electrice si multe alte dotari care symbolu si loganu viseaza si acum la ele..in anul 2010.... Nu cred ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Intelege ca nimeni care se pricepe cat de cat la masini nu face o comparatie intre doua masini cu motor diferit atat la litraj cat si la putere. Deci comparatia intre motorul de pe espero pe care il ai, respectiv 2.0 150 cp, il faci hai sa zicem cu o laguna cu motor de 2.0 150 cp. e mai bine asa? si ca tu sa nu mai continui cu penibilitatea te sfatuiesc sa te informezi asupra megane rs de 250 cp, netunat Si pt informatia ta, pielea e doar o fita, e mult mai pracitc altceva, (oricum se poate pune pe orice masina), iar abs, servo, toate geamurile electrice, are si loganul. La symbol mai e si clima. Daca nu ai inteles nimic, fii sanatos, eu te-am sfatuit de bine, sa nu zici si in alte locuri ce prostii ai scris aici. Deci, masinile le compari in funcite de clase, motorizari, etc. Loganul si symbolul nu se compara cu espero. Daca ai timp si bunavoie chiar te rog sa scrii ce dotari avea leganza si espero in plus fata de logan dar si pretul. (la puterea de cumparare de azi). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 23:42
ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, controlul tractiunii, inchidere centralizata, airbag, servo directie, computer bord, ESP, proiectoare ceata, incalzire auxiliara,proiectoare ceata, Are Espero si Legaza
Loganu:ABS, geamuri electrice, inchidere centralizata, airbag, , servo directie, computer bord,aer conditionat,proiectoare ceata. Imi cer scuze daca nu am scris ceva...Si o Leganza din 2005 e pe undeva intre 3500E si 4000E Si un Logan din 2005 undeva intre 3000E si 3500E,bine ca preturile pot fi influentate de starea masinilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 23:49
Si apropo tu mai "provocat"zicand ca eu cu Espero meu nu "mananc"din logan si symbol,acu las la aprecierea ta daca as "manca" din ele sau nu...multi raman impresionati pt ca nu sunt multe Espero cu motoru schimbat,numai deschizand capota se vede diferenta.bafta si numai bine!
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:15
Oricum eu sunt f multumit de masina si inca sunt tinerel (22 de ani) si pt o masina veche de 10 ani arata f bine....si sandele eu vb de masina pe care o am....(vb si u de symbolu tau de 1.2 75cp)
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 10:53
Cu toate ca am scris o gramada mai scriu si pt tine, La symbolul meu, am toate geamurile electrice, oglinzi electrice, scaun sofer si volan reglabil pe inaltime, servo, abs, airbag-uri (cate doua pt sofer si pasager) , computer bord, proiectoare si stop de ceata, inchidere centralizata, controlul tractiunii nu am nevoie pt cei 75 cp, esp-ul ar fi ceva, da nu e indispensabil acum . eu datele care le-am gasit au fost pt espero nemodificat. Eu ti-am cerut preturi la o masina noua, nu sh, ca asa sh sunt o gramada de alternative. cum sa te fac sa intelegi sa nu compari un sh, motor de 2l, 150 cp, cu un logan sau symbol nou, maxim 16, 16 v 105 cp? ti-am spus ca nu mananci loganul ca la 100 cp stock nu era mare diferenta de performante. Intelege ca nu le poti compara. Deci vezi daca gasesti preturile la un espero nou sau o leganza, la puterea de cumparare de acum.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 19:48
Inca ceva am de adaugat....Espero motor de 1.5 16v are 90cp stock si espero 1.8 are 116cp tot stock si cel de 2.0l care la noi in Romania se gaseste f rar..eu unu am vazut decat 2 masini cu motor de 2.0 in Romania si au 136 cp...Si au o tabla pe ele de tank..unchiul meu are un espero motorizarea 1.8 si a intrat cu el sub un tir cu aproximativ 80km/h si a schimbat la el decat bara fata,farurile,radiatoru si capota(a intrat in remorca)...are un prieten logan si daca apas cu degetu pe capota se indoaie:)) atat am avut de spus...numai bine!
|
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 20:22
De la: Allegro, la data 2010-09-21 19:48:05Inca ceva am de adaugat....Espero motor de 1.5 16v are 90cp stock si espero 1.8 are 116cp tot stock si cel de 2.0l care la noi in Romania se gaseste f rar..eu unu am vazut decat 2 masini cu motor de 2.0 in Romania si au 136 cp...Si au o tabla pe ele de tank..unchiul meu are un espero motorizarea 1.8 si a intrat cu el sub un tir cu aproximativ 80km/h si a schimbat la el decat bara fata,farurile,radiatoru si capota(a intrat in remorca)...are un prieten logan si daca apas cu degetu pe capota se indoaie:)) atat am avut de spus...numai bine! Ma asteptam la ceva cu care sa ma aburesti, Nu mi-o lua in nume de rau, ai spus numai aberatii, dar eu in nu stiu cate posturi ti-am scris ca informatiile ce le-am gasit e posibil sa fie eronate, daca vrei iti dau si site-ul unde le-am gasit (parca era ceva oficial). eu te las cu aprecierile tale desi iti spun ca la faza cu indoitul tablei si cu espero care a intrat in remorca (deci nu in cabina, partea din fata a tirului ca iti garantez ca o sa ai lumnare la cap daca intri intr-una) gresesti enorm. Intreaba pe cineva profesionist, care stie si mecanica si fizica sa te lamuresti cu tabla asta si de ce trebuie sa se indoaie. Dar sper ca te-ai lamurit ca nu se compara logan cu espero Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 13:02
Sandele imi pare rau dar espero si leganza nu se mai fabrica momentan dar am gasit altceva pt tn..Noul Daewoo Nexia(Cielo) motor 1.6 16v 109 cp la 8200E full.Dotari:Abs,airbag,cutie automata sau manuala(cum preferi),volan reglabil,Ac,geamuri electrice,trapa,proiectoare ceata,Inchidere centralizata,oglinzi electrice,Gpl din fabrica(daca doresti) si cam atat...Momentan acest Cielo se fabrica in Rusia si trebuie sa te duci sa-til iei de acolo...cu transport cu tot ajungi cam la 10.000E,si se mai fabrica si cu motor de 1.5 16v de 90cp.Numai bine!
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 14:40
Sandele sincer sa fiu acu 1 an am vrut sa imi cumpar si eu un logan...am avut 10.000E si am vrut sa imi iau logan cu banii jos...dar unchiul meu ma sfatuit sa nu fac lucru asta..si acu ii dau dreptate..am dat 3000E pe espero,1500E in schimbarea motorului+cutie,1200E in schimbarea amortizoarelor+discurii de frana spate si planetare,am mai bagat 400E in jentii de aliaj si aprope 1500E in sistem audio, toba sport,xenoane in faruri si proiectoare...Am vb cu mecanicu care mi-a facut modificarile la motor si mi-a zis ca motoru poate ajunge pana la 300cp aspirat( am zis ca glumeste) dar nush cat o fi de adevarat....mai am sa o duc la vopsitorie,am inteles ca ma costa aprox 500E si asta am car fi tot...si o sa o las asa...
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 15:49
Of Doamne, cata rabdare pot mai avea cu omu asta. mai allegro, stiu ca nu se mai fabrica d-aia ti-am spus sa-mi spui pretul uneia noi cand se fabrica la puterea de cumparare de acum. Daca nu stii sa calculezi IPC, zi-mi cat era una noua atunci si calculez eu. Insa intelege odata pt totdeauna., NU POTI COMPARA LOGAN NOU (ca de asta vorbeam aici) CU UN ESPERO FIE EL NOU SAU SH. Ti-e greu sa intelegi lucrul asta?
Si cine produce cielo in Rusia? Sper ca stii ca tre sa-l mai si inmatriculezi si e masina din afara UE Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 16:43
Undeva pe la 20.000E costa un espero in 95,GM(general motors)fabrica cielo in Rusia.
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 16:46
Imi retrag ce am postat daca ceva e eronat...dar din cate am aflat GM fabrica cielo in Rusia
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 17:10
Nu le compar sandele....dar loganu nu indeplineste cerintele mele...adica sa fuga...dadeam 10.000E pe ea si dupaia mergeam cu 180km/h...eu sunt fan "viteza" asa am dat "7000"E si fuge...230km/h blana.Si cu asta am terminat...si iti doresc numai bine si nervi de otel prin Bucuresti,ca stiu si eu ce inseamna sa locuiesti in Bucuresti.
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 20:04
NICI UN NICI ALTA SUNT DOUA RAPANDULE DE MASINI.
|
Postat pe: 25 Septembrie 2010, ora 21:21
Pai vezi mai allegro ce pret avea atunci? Dotarile care le avea , la ce se ofera in ziua de azi poti spune ca era prea scump. Deci nu le putem compara si din punctul asta de vedere. Daca nu indeplineste cerintele tale...voila, deja ti-ai raspuns ca nu aveai de ce sa compari cu logan sau symbol. Si vezi ca la 230 esti cu mult peste limita legala. Plus ca nu vreau sa te vad la stirile de la 17 pro tv. Asculta bine ce-ti spun: Mai bine pierzi o secunda din viata, decat sa-ti pierzi viata intr-o secunda! Nu spun ca nu ai fi atent, nu ai conduce bine, in niciun caz, dar ca poate iti intra altu-n fata, un obstacol ceva, si la viteza aia e moarte sigura.
In bucuresti merg cat mai putin cu masina, timp pierdut, lipsa locului de parcare, eventuale spargeri ca am patit, etc. Asa mi-o las acasa la Braila, mai fac si ceva miscare si muschi (la aglomeratia din ratb si soferii ce se cred pe circuit) si folosesc masina in excursii, la aprovizionari etc. @luter La banii care ii dai pe ele gresesti ca sunt doua rapandule de masini, sunt corecte la pret. La un sh daca se duce ceva tre sa scoti bani grei din buzunar. Cu atat mai mult cat in Romania mecanicii sunt de trei feluri: 1. prosti, deci le dai banii degeaba2.priceputi da te rup la bani 3. cinstiti (aici incluzand pe cei care iti fac si treaba la pret decent si cei care daca nu stiu ceva nu se baga). Asa ca daca nu te pricepi la masina, mai bine iti iei noua, eventual leasing (masina nefiind pe persoana fizica, mecanicii nu-si bat joc de ele ca si-o iau serios) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 19:33
Sandele ai f mare dreptate....dar eu zic ca orice sofer ii da max o data la masina lui sa vada cat poate si ce poate.Mai mult de 150,160km/h nu merg pe autostrada...pt ca la o explozie ceva te poti rasturna...si adio viata...si mie unu nu mi-sa intamplat sa mi-sa sparga masina desi locuiesc in bucuresti...si nici nu ii doresc cuiva....
|
Marin80 9 mesaje Membru din: 30/09/2010 |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 20:07
Allegro?Ai nr de inmatriculare B-95-MUY?
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 20:10
Da dc?
|
Marin80 9 mesaje Membru din: 30/09/2010 |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 20:31
Veneam de la Constanta pe autostrada si la un moment dat vad un espero(al tau era daca ai zis ca e nr de inmatriculare ala) mergeam cu 100km/h pe banda a 2 a si vad flasuri....120km/h flasuri..140km/h flasuri...160km/h flasuri....180km/h flasuri....200km/h flasuri...220km/flasuri,dupa mam dat pe banda 1 ca imi era "frica" sa mai dau in masina(am golf 5) bravo pt masina...am vazut-o si prin bucuresti condusa de o pustoaica(mai mult de 20 de ani nu are) cu muzica in blana. arata frumos...bravo inca o data..pt ea
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 20:39
Ce-at facuuut???Ia sa va prezentati amandoi la Politia Fundulea cu amenzile cuvenite!!! Nu se putea tine elicopterul dupa voi, contravenientilor!!! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 20:50
Despre ce vorbesti tu sa intamplat acum 3 sau 4 zile..da imi aduc aminte dar eu statem paralel cu tn si in bord imi arata 210km/h...o fi de la jante ca sunt pe 16 si nu pe 14 cum scrie in carte...si ma "fura" la kilometraj...oricum eu zic ca ai "primit" ce ai meritat.Nu era mai bine sa te dai u pe banda 1? si dupa ce te depaseam daca te tinea masina ma luai tu la flasuri....eu zic ca era mai bine asa...si pustoaica e prietena mea...ea merge mai mult cu ea in cursul saptamani...pt ca eu am un BMW M5(alu sefu) si merg aproape in fiecare zi cu el si nu mai am timp si de espero meu decat in weekend...dar asta e...decat sa il tin in garaj...mai bine merge ea cu masina..numai bine!
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 20:54
Vrei sa ma prezint acum?
sau maine?Daca vrei vin acum....oricum fi serios...daca nu ma prins atunci nici ca ma mai prinde....si apropo..nu ai auzit si u de statie?
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 21:21
De la: Allegro, la data 2010-09-30 20:54:33Vrei sa ma prezint acum? Pai vino-n pasopt de ore si dai numai jumatate, ca politia e cu noi
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
|
|

sau maine?Daca vrei vin acum....oricum fi serios...daca nu ma prins atunci nici ca ma mai prinde....si apropo..nu ai auzit si u de statie?