back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2009, ora 23:43

Pana la urma sa faca ce vor dar nu pe banii nostrii ca oricum nu-i prinde nimeni desi cunoastem cu totzii magariile lor. Se pare ca exista unii care vor sa dea statul roman pentru jefuire legalizata, institutzionalizata. Noi am acceptat sa fim furatzi ani de zile sub papucul intereselor de sleahta, cand unii cand altii.
Sa ne "fiscalizeze" rezonabil, in rest "laisser -faire laissez-passer" ca nu ne va durea pe noi capul. Altfel nu scapa de obida noastra si nu va iesi bine nimeni din asta. Noua nu ne e bine de prea mult timp iar lor a inceput deja sa nu le fie bine si nu le va mai fi niciodata in felul asta fiindca nu doarme niciul linistit. La ce bun jaful asta asupra tuturor?

All Things Grow With Love
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:33

Romania poate fi salvata de noi, nu cred ca poate exista un om care sa poata face acest lucru. N-eam ciocoit prea mult ca sa poata cineva sa mai salveze ceva. Oricum Romania nu are nevoie sa fi salvata, ci locutorii ei.
Noi ne putem salva daca am constientiza faptul ca suntem o forta, dar ne-am pierdut vointa si ne lasam dezbinati de politicieni.
Politica este raul care ne submineaza ne fura timpul pretios pentru munca, pentru invatatura, pentru credinta. Cititi "Psihologia poporului roman" de C.Radulescu Motru si veti avea raspunsul.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:48

De la: 9am126636, la data 2009-09-01 11:33:12
Politica este raul care ne submineaza ne fura timpul pretios pentru munca, pentru invatatura, pentru credinta. Cititi "Psihologia poporului roman" de C.Radulescu Motru si veti avea raspunsul.

Suna cam radical verdictul acesta prin care "politica" devine brusc raul cel mai mare si ne rapeste timpul pretios de munca,invatatura,credinta.Este gen "noi muncim/noi nu gandim!".

octav_paul

3 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 11:59

Stiu eu!!

Declaram razboi Americii si vin aia ne cuceresc si apoi ne conduc ei!!

nu e o solutie buna?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 12:06

De la: octav_paul, la data 2009-09-01 11:59:51Stiu eu!!

nu e o solutie buna?

NUUUUUUUU!!!!Daca vin rusii sa ne apere ?!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 12:47

De la: vaneamarin, la data 2009-09-01 12:06:21
De la: octav_paul, la data 2009-09-01 11:59:51Stiu eu!!

nu e o solutie buna?

NUUUUUUUU!!!!Daca vin rusii sa ne apere ?!

Tu de asta stai aici? Te-au lasat rusii tai sa ne aperi?
Hai acum pe bune, cind iti iei biletul ala, doar dus, pentru Moskova?

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 12:58

@ black

Dupã îndemnul tãu, deduc faptul cã ai lucrat la transporturi cu Traian Bãsescu. Acum ca între noi forumiºtii 9am, în perioada 97-99 ai asigurat ºi bilete pentru traficul aerian de armament ?

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
potyi46

4 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 20:34

sant de acord cu cele scrise de Dvstr.-este singura modalitate ,adevaratele valori umane trebuesc folosite.

tibi.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 20:46

De la: black10131307, la data 2009-09-01 12:47:21
Tu de asta stai aici? Te-au lasat rusii tai sa ne aperi?
Hai acum pe bune, cind iti iei biletul ala, doar dus, pentru Moskova?

Bine Black,bine.. .Rusi,Patricu,oligarhi,denigrarea oricui nu este SLUGA lui Base iar BASE ESTE DUMNEZEUL VOSTRU SALVATOR.Doamne ce simplist ganditi (sau gandesc cei care va monteaza)voi astia care aveti RELIGIE basesciana si va inchinati neconditionat lui Base.Zau ce eu sunt sincer plictisit de PROPAGANDA asta ieftina a voastra de cativa ani buni.

9am127518

1 mesaj
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 23:01

Daca trebuie sa candideze acum la aceste alegeri eu l-as propune pe d-l PAVEL CORUT cu conditia sa vrea sa candideze

anagnosteiulia

2 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 00:23

Domnul presedinte al asociatiei PRO DEMOCRATIA probabil ar putea salva ROMANIA! (doar pentru domnia sa voi mai pleca la vot)CRISTIAN PARVULESCU

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 05:18

O larga uniune nationala.++++++++

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 05:18

Na ca mi-a iesit pasarica....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:22

RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui:

...agenþi acoperiþi din presã ai serviciilor de informaþii a cãror existenþã a fost recunoscutã oficial de cãtre aceºtia ºi „postaci“ de pe Internet din aºa-zisele gherile digitale plãtite la bucatã a fost pilonul de rezistenþã...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:33

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:22:22

RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui:

...agenþi acoperiþi din presã ai serviciilor de informaþii a cãror existenþã a fost recunoscutã oficial de cãtre aceºtia ºi „postaci“ de pe Internet din aºa-zisele gherile digitale plãtite la bucatã a fost pilonul de rezistenþã...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

Chiar nu mai înþeleg ce vrea userul "romaniþa". Îmi aduce reproºuri fiindcã am afirmat cã sunt sãtul de moralitatea generaþiei mele, generaþie din care face parte ºi dumnealui. Este adevãrat ! Chiar sunt cu adevãrat sãtul de moralitatea generaþiei mele.
În decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat în altceva decât este acum. Mã simt chiar vinovat. Am avut ocazia, împreunã cu mulþi alþi colegi, de a schimba ceva. ªi spun cu asumarea responsabilitãþii cã am fi putut schimba direcþia de mers a României.
Am fost niºte naivi! Am crezut cã noua putere politicã trebuie lãsatã sã-ºi punã în aplicare programul reorientãrii þãrii spre o societate democraticã. Aºa credeam noi. O societate se construieºte prin voinþa puterii politice. Nu doresc sã spun mai multe. Nu meritã un user, de „teapa” tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, sã-mi cunoascã adevãrata identitate ºi atitudinile avute atunci pentru ca România sã se îndrepte spre o adevãratã societate democraticã. Sincer, nu meritã! Oameni ca el s-au infiltrat în rândul nostru ºi au trãdat.
Mulþi useri îmi cunosc numele ºi mi-au citit cãrþile despre decembrie 1989. Mulþi foºti studenþi îmi cunosc ideile ºi principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului în cauzã, printr-un mesaj privat, cã sunt unul dintre cei arestaþi pe timpul evenimentelor din Timiºoara ºi cã sunt bucuros dacã un securist este demascat. Nu a înþeles nimic. Mã atacã atât pe mine cât ºi pe alþi useri, cunoscuþi mie, useri care, în perioada anilor `90 au încercat sã dea un alt curs istoriei. Cã nu s-a întâmplat, este o altã „poveste”. Procentul FSN-ului (actual despãrþit formal în PSD ºi PD-L), a fost atât de zdrobitor încât ideile noastre nu numai cã au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care apãrau puterea. Ca ºi acuma!
Atitudinea acestui user, nemulþumit de faptul cã schimbarea de sistem i-a îngrãdit ascensiunea în ierarhia comunistã, ierarhie deja prefiguratã a fi realã prin patalamaua oferitã de facultatea muncitoreascã, dovedeºte încrâncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a încerca sã se strecoare în grupul parveniþilor politici. A ajuns chiar ºi în prejma familiei regale.
Securitatea nu doarme. Romanita o aratã din plin.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
speranzza70

2 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 22:15

Monarhia Constitutionala Si 2 partide politice în care sã nu intre securisti vechi si noi,cripto-comuniºtii-ceva asemãnãtot Spaniei dupã Franco.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:04

Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la preºedinþia României, scriu jurnaliºtii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Primarul Sorin Oprescuîºi va anunþa candidatura pentru Cotroceni. Potrivit catavencu.ro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fãcut joi o vizitã la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena. Aceeaºi sursã scrie cã suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de omul de afaceri Dinu Patriciu.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:18

De la: romanita, la data 2009-09-04 13:04:19Sorin Oprescu a vorbit cu Ion Iliescu despre candidatura sa la preºedinþia României, scriu jurnaliºtii de la Catavencu.ro. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Primarul Sorin Oprescuîºi va anunþa candidatura pentru Cotroceni. Potrivit catavencu.ro, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fãcut joi o vizitã la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena. Aceeaºi sursã scrie cã suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de omul de afaceri Dinu Patriciu.

Am avut dreptate, cum ai ceva la îndemânã de copiat, laºi înjurãturile. Este lãudabil efortul pe care îl faci...

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:24

COMPLEXATULE, RATATULE, POSTACULE, RASPANDACULE!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 13:32

De la: romanita, la data 2009-09-04 13:24:11COMPLEXATULE, RATATULE, POSTACULE, RASPANDACULE!

Bravo! Este mai bine decât înjurãturile de maidan, deºi când le foloseºti mai uitã-te în dicþionar. Nu trebuie sã foloseºt majuscule. Nu-i nimic, nu te descuraja, aºa este la început. Încet, încet poate reuºesc sã-þi dau ceva educaþie. Deocamdatã gratis... Când începem ºi lecþii mai complicate, referitoare la educaþie, o sã am pretenþii...

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 17:49

CERTATIVA INJURATIVA SI NU FACETI NIMIC! TOTI SUNTEM ROMANI AR TREBUI SA FIM UNITI SA SCOATEM TARA ASTA DIN KKT!ROMANI IUBITIVA SI RESPECTATIVA MACAR ATAT VA CER!AU VENIT ALTII SI AU LUAT CAM TOT DISTRIGAZ ENEL ETC ETC SI VI TOT VA MAI CERTATI!O SA DISPARA ROMANIA SI VOI TOT VA CERTATI!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 18:55

Ca agent electoral si postac angajat al Antonescului, mascariciule nu prea iti meriti retributia, mai securici DINU-FLORIN! Daca vei face la fel si in televiziunea lui Patriciu...Faci un mare deserviciu echipei. Faptul ca nu reusesti sa convingi pe nimeni sa iti imbratiseze ineptiile e una, dar ca si pe cei cativa indecisi cu usoare simpatii pentru castratul de Crin reusesti sa ii scarbesti, este o performanta din lunga ta lista de succesuri(!). Motiv pentru care te felicisictir!

Iosif

41 mesaje
Postat pe: 4 Septembrie 2009, ora 23:37

Strigati toti: UITE LUPUL, NU E LUPUL! si cand vine "LUPUL" ii multumiti frumos sau il injuratide mama focului si "LUPUL" tot lup ramane chiar daca are haine de miel, Basesc eu basesti tu sau altii. Si tot asa de 20 de ani incoace "cainii latra si LUPUL tot la COTROCENI MERGE" . Nici macar vanatorii din Victoriei sau cei de la CASA POPORULUI NU NIMERESC CEVA VANAT PTR POPORUL ROMAN.................. ................ Daca si ne da "mura-n gura" Europa fonduri si noi nici macar planuri de afaceri si de dezvoltare nu stim sa facem, de fapt nu avem timp ca ne ocupam cu magariile dintre noi si asfel ramnem cu gura plina de un gust amar de atatia ticalosi ce ne conduc ca nici macar ce ni se ofera gratis nu stim sa impartim sa promovam o tara pustiita de "PROSTIA TUTUROR" SI DE NEPUTINTA CELOR CARE AR FACE CEVA DAR NU AU CUM.............

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 08:57

De la: 111dinu, la data 2009-09-04 18:22:09
De la: angelo007buk, la data 2009-09-04 17:49:46CERTATIVA INJURATIVA SI NU FACETI NIMIC! TOTI SUNTEM ROMANI AR TREBUI SA FIM UNITI SA SCOATEM TARA ASTA DIN KKT!ROMANI IUBITIVA SI RESPECTATIVA MACAR ATAT VA CER!AU VENIT ALTII SI AU LUAT CAM TOT DISTRIGAZ ENEL ETC ETC SI VI TOT VA MAI CERTATI!O SA DISPARA ROMANIA SI VOI TOT VA CERTATI!

De ce nu vã uniþi voi, unul câte unul ? Pe mine lãsaþi-mã singur ! M-am sãturat de cei care îmi solicitã unire doar pentru simplu motiv cã sunt român. Unire la ce ? " La a face" zid Elenei Udrea pentru a nu rãspunde în faþa parlamentului ? "La a face" zid în jurul lui Bãsescu pentru a contracara pe cei care s-au sãturat de scandaluri, de minciuni, de sifonarea banului public? "la a face" zid Monicãi Macovei împotiva celor care o acuzã de corupþie?

Sa facm zid impotriva ungurilor, a fascismului secuiesc ca vor Ardealul? ca asa vrea fascistul Marko Bela? aici sa ne unim , sa starpim aceste naparci UDMR-iste !!!

Ticu
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 09:27

De la: ticu, la data 2009-09-05 08:57:58
De la: 111dinu, la data 2009-09-04 18:22:09
De la: angelo007buk, la data 2009-09-04 17:49:46CERTATIVA INJURATIVA SI NU FACETI NIMIC! TOTI SUNTEM ROMANI AR TREBUI SA FIM UNITI SA SCOATEM TARA ASTA DIN KKT!ROMANI IUBITIVA SI RESPECTATIVA MACAR ATAT VA CER!AU VENIT ALTII SI AU LUAT CAM TOT DISTRIGAZ ENEL ETC ETC SI VI TOT VA MAI CERTATI!O SA DISPARA ROMANIA SI VOI TOT VA CERTATI!

De ce nu vã uniþi voi, unul câte unul ? Pe mine lãsaþi-mã singur ! M-am sãturat de cei care îmi solicitã unire doar pentru simplu motiv cã sunt român. Unire la ce ? " La a face" zid Elenei Udrea pentru a nu rãspunde în faþa parlamentului ? "La a face" zid în jurul lui Bãsescu pentru a contracara pe cei care s-au sãturat de scandaluri, de minciuni, de sifonarea banului public? "la a face" zid Monicãi Macovei împotiva celor care o acuzã de corupþie?

Sa facm zid impotriva ungurilor, a fascismului secuiesc ca vor Ardealul? ca asa vrea fascistul Marko Bela? aici sa ne unim , sa starpim aceste naparci UDMR-iste !!!

Ticule, subscriu la acest soi de unire, însã nu sunt de acord cu limbajul folosit.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 10:49

DESPRE FOSTUL POLITIST PREDA FLORIN PETRE, alias 999FLORIN, FLORIN_BAD_BOY2006..................

Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008 privind respingerea ...
- 10:31
Petre Ninosu - judecator. Ion Predescu - judecator ... Cristian Constantin Coman, Aurelian Preda, Florin Petre, Danut Toma, Vasile Gheorghe, Ilie Valentin ...
www.legestart.ro/Decizie-nr-55-din-2008-(MzAwOTM2).htm - În Cache - Pagini similare -

Curtea Constitutionala
Decizie nr. 55 din 31/01/2008 (Decizie 55/2008)
privind respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru

politisti

Publicat in Monitorul Oficial nr. 118 din 14/02/2008

Pe rol se afla solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor pentru politisti,

C U R T E A,

examinand incheierile de sesizare, punctul de vedere al Avocatului Poporului, rapoartele intocmite de CURTEA CONSTITUTIONALA

In numele legii

D E C I D E:

Respinge, ca fiind inadmisibila, exceptia de neconstitutionalitate a Hotararii Guvernului nr. 677/2003 privind conditiile de acordare in mod gratuit a asistentei medicale si psihologice, a medicamentelor si protezelor

pentru politisti,

exceptie ridicata de ....................................................

Preda Florin Petre

......................................................................................

Definitiva si general obligatorie.
Pronuntata in sedinta publica din data de 31 ianuarie 2008.

PRESEDINTELE CURTII CONSTITUTIONALE,
prof. univ. dr. IOAN VIDA

Prim-magistrat-asistent,
Claudia Miu

Act incarcat complet.

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 11:13

De ce nu-l adaugi si pe doctorul Ciomu? Dar pe Dan Diaconecu de ce sa-l lasi deoparte?

bonker4u87

6 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 11:19

SIncer Romania poate fi salvata numai de NOI romanii .... Trebuie sa invatam sa nu mai acceptam sa dam spaga ca sa se rezolve ceva, sa Nu acceptam functionarii publici sa isi bata joc de noi cand mergem sa platim taxe si impozite... sa stea ei la povesti in timp ce noi facem coada in fata ghiseurilor. Sa incercam sa ne respectam reciproc, sa nu mai aruncam mizeria din mers ... Dar cel mai important lucru este sa Votam cu capul nu cu capul sau cu posteriorul. Pentru ca altfel nici peste 100 de ani nu vom avea macar un sfert din cate au restul tarilor in ziua de astazi. Trebuie sa ne facem auziti si intelesi ca defapt noi ii conducem pe ei ... si nu ei pe noi ... ca defapt este tara noastra si nu a politicienilor, hotilor si al jegosilor care se afla la conducere in momentul de fata. NOI omul de rand, altcineva nu este cine sa ne salveze.. daca asteptam sa vina vreun Super-erou... atunci visati in continuare.. ca noi ROMANII suntem acei eroi.

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 11:26

SUBOFITERUL PETRE FLORIN PREDA:

UN TORTIONAR AL MILITIEI DE LA JILAVA TRANSFORMAT IN EROU RANIT IN REVOLUTIE

www.asociatia21decembrie.ro/?p=3507

Sa facem ceva concret pentru salvarea dosarelor Revolutiei! Guvernul invoca faptul ca nu poate raspunde cererii CEDO din cauza lipsei de fonduri pentru achizitionarea topurilor de hartie necesare finalizarii operatiunii de copiere a celor peste un milion de pagini care compun Dosarul Revolutiei. Pentru a nu mai putea fi invocat acest motiv pueril, a aparut o initiativa de colectare a hartiei necesare. Citeste aici mai multe si roaga-i pe prieteni sa contribuie si ei!

"...asa cum dumneaei si-a consumat energia si poate,sanatatea,pentru a-i ajuta pe altii.De nenumarate ori si-a ignorat boala,medicatia si regimul,mergand pana la a i se face rau in plina strada,in aceasta zbatere "nebuna" pentru ceilalti,zbatere care i-a ocupat timpul si sufletul zi de zi.Noptile pierdute,consumul nervos,compasiunea sincera si profunda probabil ca si-au spus cuvantul."
Portalul Revolutiei, despre d-na Maria Magdalena Rotaru

Lista dosarelor avizate de cãtre CPRD
Nota: listele nu contin momentan eroii-martiri si urmasii de erori martiri (liste in procesare)

Asociatie - prin corespondenta cu cele oficiale (listele de la CPRD nu contin denumirile oficiale) Vezi corespondenta aici

Nume:
Dosar:

Nr.
Dosar , Bis
Calitatea
Prenume , Nume
Asociatie

14909
RÃNIT+REÞINUT
FLORIN-PETRE PREDA
ASOCIAÞIA JILAVA 89-RÃNIÞI ªI REÞINUÞI

cezar_the_priest

18 mesaje

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 12:05

De la ce?De la dezmembrare ,probabil!Ca ungurimea se strange azi sa rupa Covasna ,Harghita si Mures!Avem o clasa politica de rahat,fara coloana vertebrala,niste slugarnici si profitori!Ce-i aia PATRIE SI PATRIOTISM ?Zice el,Daniel Iancu si are dreptate!N-am invatat nimic din lectiile pe care ni le-a servit Istoria!Cu amestecul de balcanism,tiganie si mahala,cu certurile pe ciolan,cu slugarnicia fata de occidentul secularizat si secularizant,cu ascendenta noastra latina amestecata cu lenea seculara si cu betia dacica,cu vesnica vaicareala si plangere de mila,iese o mixtura al dracului de imposibila!Ne-ar fi trebuit ceva din spiritul si seriozitatea germana,dar am aruncat-o si pe-asta la gunoi...mai suntem si tradatori si curve cu doua fete!Ce-ar fi fost daca mergeam pana la capat cu nemtii in razboi?Acum culegem roadele pentru ca ne-am omorat varfurile intelectualitatii romanesti si am umplut puscariile cu ei....oare peste cat timp se vor mai naste asemenea SERIOZITATI politice si economice?Cand va fi SCOALA ADEVARATA ,cu DISCIPLINA,cu UNIFORMA SI MATRICOLA asa cum am purtat cei care suntem acum la 40 de ani?Cui nu-i convine,pas!Ne-ar trebui vreo cinci ani de conducere militara dura si-atunci va fi bine.Aud pe unii zicand de Monarhie Constitutionala.DA !Dar nu cu impostorii astia de Margareta si Radu Duda,actorasul asta stil marioneta!Strangerea randurilor pe langa Maica noastra Biserica Ortodoxa!Nu,Nu ma intelegeti gresit!Nu la ziduri ma refer ci in duhul CREDINTEI IN DUMNEZEU,IN NEAM SI PATRIE,IN DESCOPERIREA VALORILOR CRESTINE AUTENTICE,IN CULTUL STRABUNILOR,IN EXEMPLUL STRAMOSILOR SI PARINTILOR.CE-AR ZICE BUNII NOSTRI DACA S-AR SCULA ACU DIN MORMINTE?uN VLAD TEPES NE-AR TREBUI!Sau mai multi,ca tare ne-am inrait si ne mancam intre noi!Zic:DOAMNE,NE FERESTE DE CEEA CE NE FACEM SINGURI !!!!

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: