Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:28
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2009, ora 19:41
1. Cu cine votati la alegerile prezidentiale din toamna ?
Traian Basecu 20% 12 raspunsuri Mircea Geoana 5% 3 raspunsuri Crin Antonescu 35% 21 raspunsuri Radu Duda 18.33% 11 raspunsuri Sorin Oprescu 6.67% 4 raspunsuri Vadim Tudor 15% 9 raspunsuri
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 28 August 2009, ora 22:04
Eu cred cã ar putea salva România ( de astfel de descreieraþi precum 999FLORIN ºi compania) o molimã, o epidemie cu un virus faþa de care purtãtorii de cãcat în creier nu au imunitate.
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2009, ora 22:18
Dan Puric, un Român de 1 Decembrie
Dan Puric: “Mie demnitatea mi-o dã memoria. Eu m-am îndrãgostit de România din auzite”.
|
|
Postat pe: 28 August 2009, ora 22:24
De la: 999florin, la data 2009-08-24 17:01:32 nu ar fi o alegere prea ...rea!
|
|
Iosif 41 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 29 August 2009, ora 00:30
Nimeni nu va salva Romania, nu mai este nevoie de salare e nevoie de reanimare din "stara natiunii" cu Iliescu, Constantinescu, Basescu, Popescu.....................si abia atunci toti umar langa umar poate vom construi o tara mai educata, mai curata,mai competitiva,mai frumoasa ........
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 29 August 2009, ora 02:32
Avem nevoie de 43 de bombe ,pe care sa le aruncam cate 1 in fiecare consiliu judetean 1la guvern 1 la parlament da sa fie de 10 ori mai mare, si una la trei coceni undei parcata nava amiral, dupa aia mai facem rost de altele cam de fiecare judecatorie cate una plina cu parfum , sa nu mai fie stresati judecatorii si procororii, cate una in vilelesi palatele facute din furtisaguri,,si in ,palatele meleardarilor de carton ,care au furat bancorexul,CFRul,navele de pescuit,mineralierele,petrolierele,traulerele,,platformele de foraj marin,petrolul din marea neagra,,si toate combinatele de ciment ,combinatewle siderurgice,si toata industria romaniei.
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 August 2009, ora 09:44
Cine credeþi cã ar putea salva România?
Bulã a salvat o fatã de la viol. A convins-o! Aºa a convins Bãsescu. Cine sã ºtie, poate cã va convinge ºi de data aceastã...
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
|
|
asion 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2009, ora 11:12
Liberalii si CRINUL LIBERAL!
Resul e cancan. Cu respect, Adrian |
|
9am066282 61 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
Postat pe: 29 August 2009, ora 13:45
Rominia poate fi salvata cind ne va conduce altcineva din alta tara,aceasta tara nu se poate guverna decit cu forta altfel tiganii smecherii fura totul,razboiul a fost cistigat de catre occidentali,ne-am vindut totul,muntii nostri aur poarta ,noi cersim din poarta in poarta,ar trebui ca la Ceceni,sa intram in parlament peste ei,Udrea vrea statuie,Piedone a luat spaga din sect.6 pina s-a saturat impreuna cu Prima tv acum citiva ani ,am dovezi,Oprescu vrea ceasuri de multi bani si spaga aferenta,str Valea lunga e rupta in asfalt,vrea ceasuri,cimentul il vind francezii,apa tot ei gazul altii,curentul italienii,benzina austriecii,romtelecom ,grecii,ne-au cucerit cu acordul acestor guvernanti nesatui,e ca si cum eu pun rosii in gradina mea dar nu pot sa le iau trebuie sa mi le vinda mie strainii,TREZITI-VAne au vindut,incepind de la IUDA nr.1 ILIESCU,fac ce vor din noi,nu sunt bani la buget,d c juristii merita 10000 ron pe luna?in ministere la fel,politia cistiga 1500 ron iar in minister unde sunt nepotii peste 2500 ron.Catarama a inselat o tara intrega cu SAFI,Vintu la fel,cunosc pe cineva de cind lucreaza cu primaria la asfaltat are HUMMER,vile etc,de la contribuabilul care se duce sa plateasca impozitul gen batrinii care se calca in picioare la adm. financiare sa-i sature pe ei,dak ar avea nevoie de bani i-ar lua pe fiecare,Patriciu cum ai furat petrom?mafia s-a unit,ori dictatura militara ori o pseudo-nationalizare mai aduce inapoi banii furati de catre cei care ne-au distrus tara
|
|
cazaresulina 4 mesaje Membru din: 5/08/2009 |
Postat pe: 29 August 2009, ora 16:44
Sunt de acord , numai monarhia poate salva Romania. Acum tara nu este condusa de nimeni. Avem legi poaste si ambiigue, justitie corupta, politie incapabila,sistemul sanitar cu deficiente grave, educatie facuta prost, agricultara aproape ca nu mai exista importam mai tot din afara. Ma intreb cum de oare nu e criza in tara cum de au ajuns preturile apartamentele iar la 60.000 de euro. Romani trezitiva in directia aceasta suntem de 20 de ani si nu o sa schimbe prea curand ceva in bine si nici criza nu o sa se termine atat din cat nu incepem sa exportam ceva sanatos si durabil. Nu numai medici care fud din tara, fier vechi , paduri si cersetori.
Astadar solutia ar fi o mana care sa ii dirijeze pe toti. LA MUNCA SI NU LA INTINS MANA!!! cazare sulina, cazare delta dunarii cazare sulina, cazare delta dunarii |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2009, ora 14:18
PRM si Vadim , pot salva Romania!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 14:43
NOI PUTEM SALVA ROMANIA!CLASA POLITICA NU REPREZINTA INTERESELE POPORULUI ROMAN NU VREA SA CONSTRUIM TRACTOARE SA FIM STAPANI PE TARA NOASTRA PENTRU CARE AU LUPTAT BUNICII NOSTRI! POLITICIENII REPREZINTA DOAR INTERESELE UNUI GRUP CARE VREA SA NE IA LIBERTATEA SA NE FACA SCLAVI SA AVEM CONTROLATA TOATA VIATA BANCILE SUNT PRIVATIZATE PENTRU CONTROL ASUPRA BANILOR DE PERSOANE CARE NU REPREZINTA INTERESUL NATIONAL!NU CREZI UITATE AICI UNITIVA
www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw |
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2009, ora 14:56
txara asta nu e de una singura pe glob...exista o politica si o economie interna dar ea se raporteaza si la economia si politica din plan international....noi depindem de streini...dar ei de noi nu prea....cautam medicamente de provenienta streina....teoretic credem ca sunt mai bune...poate chiar sunt..nu stiu....dar cati streini cauta medicamentele produse in romania pentru ca ar crede ca sunt mai bune decat ale lor?????ne place sa inbracam tzoale de firme streine...italiene,franceze etc....dar cator streini le place sa le imbrace pe cele fabricate in romania????shi exemplele ar putea continua....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 15:07
De la: angelo007buk, la data 2009-08-30 14:43:30NOI PUTEM SALVA ROMANIA!CLASA POLITICA NU REPREZINTA INTERESELE POPORULUI ROMAN NU VREA SA CONSTRUIM TRACTOARE SA FIM STAPANI PE TARA NOASTRA PENTRU CARE AU LUPTAT BUNICII NOSTRI! POLITICIENII REPREZINTA DOAR INTERESELE UNUI GRUP CARE VREA SA NE IA LIBERTATEA SA NE FACA SCLAVI SA AVEM CONTROLATA TOATA VIATA BANCILE SUNT PRIVATIZATE PENTRU CONTROL ASUPRA BANILOR DE PERSOANE CARE NU REPREZINTA INTERESUL NATIONAL!NU CREZI UITATE AICI UNITIVA |
|
beke_emil 13 mesaje Membru din: 2/02/2009 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 16:04
Toti isi dau cu parerea , dar realitaea e cruda , romania de fapt un maI exista. Ce ai mai putea salva?. Aceasta fosta tara nu este a Ungariei, nu este a Germaniei, nu este a Rusiei, este de fapt a tiganilor care au reusit sa fure de fapt o tara, caz unic in istoria umanitatii. Bravos voa Politicienilor care de fapt ati infaptuit acest jaf!!!!!. Ati vandut cat ati putut din ce a fost Romania si va-ti facut averile pe care le aveti. Va venii o vreme cand voi sau urmasii vostrii vor platii pe masura cat a furat fiecare . Sunteti urmariti indeaproape indiferente ce ati face. Veti platii pentru aceste jafuri.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2009, ora 16:47
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 16:49
De la: ticu, la data 2009-08-30 14:18:50 inca nu i s-a dat posibilitatea sa arate ce poate!....
|
|
Marcel_Ghilinta 127 mesaje Membru din: 14/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2009, ora 19:33
De ce sa nu ne jucam daca tot ne-am dat cu stangul in dreptul 20 de ani alegand politicieni care mai de care mai patrioti.
Vadim Tudor ,este o gluma ,nu ?pentru ca daca gandesti serios asta ai o problema. Nu vreau sa-l vorbesc de rau dar daca te interesezi si Hitler avea talente de artist,pictura sau desen ,daca tin eu minte. |
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 22:35
ªI RUªINOS ªI DRÃGÃLAª, OPRESCU MAI NU VREA, MAI SE LASÃ(!)...
Inocent ºi pudic precum Cãtãlina din poemul eminescian, Sorin Mircea Oprescu, doctorul primar general(!) care s-a lepãdat de PSD-Vanghelie nu rateazã nicio invitaþie sã se dea pe sticlã ºi în presa scrisã, virgin politic fiind, independent convins ºi (încã foarte) nehotãrât dacã sã o punã sau nu de o prezidenþialã. Dar, ca ºi fata mare care se grãbeºte la mãritat, devine nerãbdãtor sã se vadã mireasã ºi, aºa cum a lãsat sã se înþeleagã recent, ºi-a pus deja pirostriile ºi ºi-a fãcut cunoscutã opþiunea pentru prezidenþiale, infirmându-ºi propriile afirmaþii de pânã deunãzi: „Repet ce am mai spus ºi înainte (cãnd afirma exact pe dos...). În acest moment iau în calcul foarte serios candidatura mea la Cotroceni, pentru cã mizez pe toþi care aºteaptã de ani de zile sã trãiascã în normalitate”. În care normalitate, (mã) întreb retoric?...Cãci nu cred sã fie „normal” ca un bãrbat politic care se vrea bãrbat de stat sã se tot codeascã, sã facã „acum” pe mironosiþa indecisã, sã dea falsa impresie cã se lasã mai greu, curtatã ºi rugatã, cã ea nu exclude cã ar vrea dacã ar vrea ºi el, feciorul (a se citi „poporul”) ºi sã îºi condiþioneze candid(!) candidatura - de altfel foarte previzibilã încã de anul trecut, cum a fãcut ºi la alegerile pentru capitalã când a jucat aceeaºi farsã, aceeaºi scenetã de operetã... Nu este „normal” ca un politician autentic, de rasã ºi cu pedigreu sã revinã doar dupã câteva zeci de zile asupra propriei decizii, ba de a candida, ba de a nu candida... Era pe la începutul primãverii când, tot pe sticlã ºi tot la Realitatea CaþaVântu(!), în faþa întregului popor (telespectator al acestui post din ce în ce mai îndoielnic) doctorul declara rãspicat cã nu candideazã ºi cã „mi se pare cã aº fi un mare mincinos cu un nas de Pinocchio”, în caz contrar, deºi, prin acel refuz de a candida (dirijat), ºi-a deranjat, privind interesele, „toþi prietenii” cu interese... Nu este „normal” ca acest politician fals ºovãitor, care vrea sã fie crezut ºi luat în serios, sã reafirme (parcã mai puþin convingãtor pe la sfârºitul primãverii) cã intenþioneazã sã ramânã Primar General vreme ( bio...logicã) de vreo 12 ani prin votul bucureºtenilor, cã nu doreºte dezamãgirea acestora prin abandonarea primãriei în schimbul fotoliului de preºedinte ºi cã dezavueazã amestecul politicii în managementul administrativ. Dacã ne uitãm ºi mai încoace în budoarul public al Oprescului(!), nu mai demult de concertul Madonnei, la sfârºit de august, doctorul primar general, deja vãdit ºovãielnic ºi înduplecat de gospodine, studente (extreme care ar trebui sã se atragã sau sã se...retragã, electoral), a declarat stoic ºi cu nesimþire citadinã cã: „Mã înþeleg cu tot ce înseamnã gospodinã”...De tot comicul aceste declaraþii, ca ºi cum ºi-a ales dinainte electoratul cãruia trebuie sã i se adreseze în funcþie de circul recordurilor cu cârnaþi ºi crãciunþe mobilizate în anul decisiv de trambulinã, de salt carierist prin care, acum, la început de septembrie, are prilejul sã îºi ridice, în sfârºit, fustele de fatã mare ºi sã i se joace gãina ca ºi cum ar fi mireasa secolului. Folclor!... Un film cu proºti pentru telespectatori care gustã filme pentru proºti.Un fel de Kramer ccntra Kramer în versiune dâmboviþeanã în care unii politicieni (între care ºi doctori, profesori-doctori ºi directori de spitale din casta fesenistã ) ne cred mai tâmpiþi decât Bãseºtii (vorbim deja la plural), Bocii, Udrele, Videnii... Apropo de Berceanu: pe 29 August 2009 Sorin Oprescu reconfirma intrarea în cursa electoralã. Omul îºi lua în calcul foarte serios candidatura...Omul spunea cã nu a spus(!) niciodatã cã este mai bun decâat Geoanã, Antonescu sau Duda (pe Bãsescu nu l-a pomenit). Omul se considera cel puþin la fel de bun ca ceilalþi dar cu ceva în plus, calitatea de a fi independent, ceea ce nu mai crede(a) nimeni! Fiindcã ºi anul trecut a jucat dupã alte reguli (ºi fonduri alocate de cãtre sponsori, de cãtre „prieteni”) decât cele care þin de cuvântul de onoare de politician (senator, deputat, baron, duce, lord ...sau simpli membru de partid). |
|
Marcel_Ghilinta 127 mesaje Membru din: 14/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2009, ora 23:12
Onoarea unui om nu sta in puterea altuia; ea are puterea in ea insasi si nu depinde de opinia oamenilor. Onoarea nu se apara prin spada si prin scut, ci printr-o viata cinstita si fara pata." J.J. ROUSSEAU
|
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 02:02
VADIM ESTE SINGURUL CARE POATE SA SALVEZE ROMANIA.
|
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 02:05
BRAVOS EMILE SUNT TOTALMENTE DE ACORD SI AI SPUS UN ADEVAR .
|
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 09:22
De la: 9am049714, la data 2009-08-30 19:33:49De ce sa nu ne jucam daca tot ne-am dat cu stangul in dreptul 20 de ani alegand politicieni care mai de care mai patrioti. Nu este o gluma,VadimTudor este singurul care poate salva ce mai e de salvat,singura persoana apta,pentru presedentie , cu PRM in frunte . ! Hitler o singura greseala a facut de a pierdut razboiul, altfel predomina lumea. -si-a impartit armata in mai mute fronturi in acelas timp! -daca le lua pe rand ...!
Ticu
|
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 09:24
De la: romanita, la data 2009-08-30 22:35:52 ªI RUªINOS ªI DRÃGÃLAª, OPRESCU MAI NU VREA, MAI SE LASÃ(!)...: sml-happy0065: Asa este cu Oprescu, aici mi-a placut !
Ticu
|
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 09:26
De la: beke_emil, la data 2009-08-30 16:04:55Toti isi dau cu parerea , dar realitaea e cruda , romania de fapt un maI exista. Ce ai mai putea salva?. Aceasta fosta tara nu este a Ungariei, nu este a Germaniei, nu este a Rusiei, este de fapt a tiganilor care au reusit sa fure de fapt o tara, caz unic in istoria umanitatii. Bravos voa Politicienilor care de fapt ati infaptuit acest jaf!!!!!. Ati vandut cat ati putut din ce a fost Romania si va-ti facut averile pe care le aveti. Va venii o vreme cand voi sau urmasii vostrii vor platii pe masura cat a furat fiecare . Sunteti urmariti indeaproape indiferente ce ati face. Veti platii pentru aceste jafuri.
Ticu
|
|
marin_slv 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:38
noi am putea salva romania dar nu o facem pentru ca nu suntem uniti si cei mai multi tineri se indreapta cu locul de munca spre strainatate asa ca va lasam pe voi sa face ti ceva cei care mai sunte ti in tara.eu cred ca iliescu ar putea salva romania daca ar incepe o noua REVOLUTIE ca cea din 89 .din 20 in 20 de ani ce mama dracului daca romani nu sunt in stare sa iasa in strazi cum fac germanii francezii greci sa i invete minte pe cei din guvern ca inainte sa de ao lege sa o gandeasca mai intai nu dupa ce o da.asa ca sa i ia mama dracu ca de asta nu merge nimic in tara acum ca ROMUNUL NU A FACUT PANARAMA a stat asa in patratelulu lui toata viata
|
|
marin_slv 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:42
nu o mai salveaza nimeni pt ca nu mai ai ce salva .o revolutie si dupa aia vedem ce e rau aruncam si ce e bun punem deoparte
|
|
ticuta2IV1940 46 mesaje Membru din: 29/07/2009 Oras: Braila |
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:20
tot Basescu,mafia politica are puterea economica dobandita fraudulos si lupta sa si-o mentina ,asa ca poate in urmatorii 5 ani sa poata sa mai starpeasca din ei cu conditia sa nu vina altii din generatia noua de politicieni,in care ne punem multa baza.
|
|
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:47
Atentiune! Salut, prieteni si dusmani forumisti! Azi aveti... liber la cleveteala. Program de voie, mars! |
|
|
|

PRM si Vadim , pot salva Romania!
.Unire iti trebuie tie si altor "revolutionari" iar apoi vedeti voi cum folositi acea "unire".