Info
x
Basescu
|
9am244971 102 mesaje Membru din: 19/01/2011 |
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:17
HUUUOOOO CENZURA SI MAIMUTELE PORTOCALII !
LUATI DE LA BASESCU , CUM ATI LUAT INAINTE DE LA ILIESCU NATIE DE SLUGI HUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOO PDL ! ! !
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:29
Prãpãditule ,du-te mã dracului în budã , dã-þi doo perechi dã pãlmi zdravene , cã poate-þi revii !!!
Nu vezi cã eºti prost de dai în gropi ? Antenistule de 2 parale !!! Bãã, ãsta când o sã vândã sticlele , devine milionar peste noapte !! Pfoooooooaaaaaicãããã mia ce mã oftic ............
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:36
Dispari limbric peltic !
Fugi repede si sugi de la Basescu !
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:43
iar va certati pe "iapa din tirg"?
Pe Base nici nu-l doare-n... de voi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:47
Pai si daca nu il doare in .... de mine inseamna ca trebuie sa ii inghit prostiile si sa ii suport delirul pe fond etilic? Sau sa inghit marlaniile postacilor de serviciu ?
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:49
DESTEAPTA-TE ROMANE...inainte de alegeri! Si nu dupa!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:49
Dragã Will , doar nu crezi cã cineva se ceartã pe acest subiect ?....
Aici e "prinde orbu' scoate-i ochii" ... Nu te-ai prins ?.... Ei ne-njurã 25 de pagini , noi dãm replica . Uite-aºa ºi iaaaaaar aºaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Eu îi înþeleg Will ! Pe bune !! Le-a furat Bãse ºi ultimul licãr de la capãtul tunelului ... Hoþu' ãsta ! Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:51
De la: 9am244971, la data 2011-02-10 21:17:50HUUUOOOO CENZURA SI MAIMUTELE PORTOCALII ! Luam de la Basescu si alaptam viteaua cu aripi de musca! Bazai pe aici ca viteaua-musca la privata! ! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:53
s-a suspendat suspendarea?
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 21:57
De la: Will, la data 2011-02-10 21:49:01DESTEAPTA-TE ROMANE...inainte de alegeri! Si nu dupa!
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2011, ora 22:01
De la: 9am244971, la data 2011-02-10 21:47:18 MAI DU-TE MÃI DRACULUI DE MARÞAFOIUL DRACULUI , CARE ÎNJURI ÎNTR-UNA FÃRà ÎNTRERUPERE ªI FÃRà VREUN ROST . TU ªI TOÞI PROªTII DE TE BAGà ÎN SEAMà . MAI DÃ-TE DRACULUI DE CIUFLENGHER , ÞINE HANGU' POPII !!!! CINE DRACULUI CREZI Cà ÎÞI BAGà ÎN SEAMà INEPÞIILE CE LE ÎNDRUGI AICI MÃI CIOFLINGARULE ? ÎÞI PERMIÞI Sà FACI AFIRMAÞII DE GENUL ??? AI CU MINE VREO TANGENÞà BÃI LINGE BLIDE? TE INVIT PUBLIC Sà DAI OCHII CU BEÞIVUL DE MINE , DACà ÎÞI Dà MÂNA MÃI NENOROCITULE , Cà SPÃL TOATE BUDELE INFECTE DE BUCUREªTI CU TINE BÃI TROGLODITULE !!!! AI TU DIALOG CU MINE , MÃI TUFà ? DU-TE DRACULUI DE ZACI ÎN CONTINUARE ÎN PUTUROªENIA DE TE CARCTERIZEAZà , BÃI GÃOZARULE !!!!!!!! IA UITE Mà MANGAFAUA PRINDE CORAJ ÎN OGLINDà AMIBA DRACULUI . BªTI Bà NESIMÞITULE Cà DACà ZBIER Pà TINE RÃCEªTI , BÃI ÎNAPOIATULE MINTAL !
Jules Verne....
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 12:11
revenitule,
"adevar sau provocare?" ce spun colegii tai de birou despre conditiile acceptate de guvernul boc, miruit de base-ordinarul? cit de mult ai suferit revenitule pentru vadim, acum o faci pentru javra, miine pentru cine? la fel ca tine sunt multi alti basisti trecuti de la vadim la base ... aceleasi umori care nu mai sunt tricolore ci doar portocaliu-violete. adu si tu 2 argumente in favoarea lor ca in afara de faptul ca "le spune", ca traim intr-o epoca a stenogramelor si a arestarilor preventive nu vad nimic decit bale si umori din care va luati voi aplaudacii energiile negative. ce vina au copii orfani ca in urma economiilor lui boc sunt returnati de la asistentii maternali la orfelinat sau mamele care nasc si tau in concediul post natal sunt concediate? sunteti doar niste umori otravitoare, "ciuma din vremea javrei" Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 12:59
acesta este ultimul mesaj pe care-l voi scrie pe topicele politice,indiferent ce grandoman,dement,troglodit,prostanac sau hahalera va ajunge sa conduca vremelnic aceasta tarisoara,cititi si luati aminte toti cei care v-ati implicat de-o parte sau de alta a baricadei politice
la ora actuala nu poti fii partizan al nici unui partid politic,grupare,gasca sau politician,noi nu avem oameni politici la ora actuala,toti sunt ori hoti,escroci,ori dementi,prosti sau analfabeti,ADEVARATUL OM POLITIC RESPONSABIL SI CU GANDIREA NEVICIATA DE MARUNTE LUPTE DE GASCA---gen sa le-arat io lor ca i-am ciuruit sau ca fac ceva mai multa valva ca ei----NU TREBUIE SA FIE INTERESAT DECAT DE POLITICA NATIONALA,FACUTA IN INTERESUL CETATENILOR,NICIDECUM ASA CUM SE INTAMPLA LA ORA ACTUALA CAND TOTI MARINARII SAU COSASII SAU PROSTANACII ORI TURNATORII SECURISTI,NESIMTITI SAU FARA SCRUPULE PROCEDEAZA SFIDAND UN INTREG POPOR IN FOLOSUL PROPRIU SAU AL GASTII DE SERVICIU....RESTUL PUTETI GANDI SI SINGURI DACA VA TINE SI TRAGETI CONCLUZII NEVICIATE SPOR LA GANDEALA....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 14:52
De la: XYW, la data 2011-02-11 12:59:44acesta este ultimul mesaj pe care-l voi scrie pe topicele politice,indiferent ce grandoman,dement,troglodit,prostanac sau hahalera va ajunge sa conduca vremelnic aceasta tarisoara,cititi si luati aminte toti cei care v-ati implicat de-o parte sau de alta a baricadei politice prea te-ai suparat si prea esti pretentios! de unde sa luam asemenea politicieni? dar noi chiar ii meritam? iar aici facem discutii politice, sa mai arda gazul, evitam explozia...
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 15:37
De la: Silver9AM, la data 2011-02-10 18:13:10De la: gabigabi, la data 2011-02-10 16:02:28 @revenitule : nu-i prima oara cind mi se-ntimpla ca , citindu-te si raspunzind la postarea ta ,sa nu-mi apara scrisul, desi mi se spune ca am postat cu succes ! ai contract cu "cineva, undeva" sa fie oprite postarile "urite" ? care este Minciuna....sau Perfidia ....sau, care-s Nascocirile din ce-am scris ? EXEMPLIFICA, nu mai arunca cu vorbele de paraca ai da cu pietre ! ARGUMENTEAZA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:32
@blackule, sa nu crezi ca reciproca nu-i valabila : citesc ce spui si-mi fac cruce ! daca ce spun eu ti se pare Ilogic, conf. cu felul tau de a gindi....si nu esti singurul, toti proB ginditi asa - idem cu gindirea basesciana suie si strimba ca si persoana lui, Atunci, in conf. cu logica mea si a celorlalti antiB, voi sunteti Ilogici si, hai s-o desfacem pe bucatele :
- Bas' a primit semnale de la Franta si Germania ca NU sunt de acord cu aderarea la spatiul schengen, inca din oct-noe. anul trecut , da ? ce-a facut el si deontologii de serviciu indemnati sa latre ? a inceput sa faca valuri : ca suntm devaforizati, nedreptatiti, ca granitele sunt securizate , ca din pct. .de vedere tehnic suntem ok, da ? a facut asta, da sau nu ? pai daca tu , presedinte ,esti INFORMAT - nu de 6 luni, ci din 2005 - ca tehnic o fi cum o fi OK , dar OAMENII de la VAMA sunt CORUPTI si ca nu numai ca NU sunt securizate granitele din cauza Factorului Uman ,ci sunt un real pericol ptr. ca POATE TRECE ORICE ! intelegi? ORICE ! si , in loc sa recunoasti ca mai sunt probleme si sa promiti ca se vor rezolva intr-o luna-doua, tu te RATOIESTI , te superi pe UE ca vacarul pe sat ! ... ce-a vrut sa demonstreze astfel, ca ce ? ce- a dovedit cu asta, mai @black sau mai @revenitule ? ca EI au AVUT DREPTATE REFUZIND INTRAREA RO in SCHENGEN ! se dovedeste azi ca in RO e o coruptie infernala care ajunge pina la partidul de guvernamint si ei au toate motivele sa ne spuna : halt ! deci : pledoaria mea era si este ptr. Diplomatie, Moderare si Intelepciune in relatia cu UE ....or, Bas' ...! - de mult trebuiau facute aceste controale drastice si arestari....le APLAUD ! ce-am spus este ca, desi organele in drept si procurorii stiau ca vor urma aceste arestari , NU AU FOST INTOCMITE MANDATELE DE ADUCERE conf. Legii, dindu-le astfel ocazia avocatilor ca se prevaleze de Viciu de Procedura , existind astfel posibilitatea ca si astia sa scape- ca si altii de dinaintea lor ! - NU pot sa tin cu coruptii in nici-un caz si Nu apar pe nimeni ,de la nici-un partid ! VREAU sa se TERMINE o data cu JAFUL asta la scara Nationala si Vreau ca cei Vinovati sa PLATEASCA ....dar, sa fie totul CORECT, LEGAL si NU POLITIC ! lasati naibii si JUSTITIA si ECONOMIA din laba voastra portocalie ....vi s-a spus deja ca POLITICUL este in CONFLICT DE INTERESE cu tot ce se-ntimpla-n tara asta ! o sufocati , asta faceti : lasati-o sa se autoregleze si sa-si revina ...poate ca nu va dati seama, dar asa cum procedati i-ati devenit cei mai mari dusmani : o omoriti ! |
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:39
De la: revenitu, la data 2011-02-10 20:45:31De la: Black_Friday, la data 2011-02-10 20:10:25De la: 9am049573, la data 2011-02-10 20:02:50revenitule, nu te mai da mare ,ca te-nseli ! postul de saltimbac este ocupat de tine , iar silver concureaza la postul de ciinele de paza al forumului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
dalina 388 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:43
De la: XYW, la data 2011-02-11 12:59:44acesta este ultimul mesaj pe care-l voi scrie pe topicele politice,indiferent ce grandoman,dement,troglodit,prostanac sau hahalera va ajunge sa conduca vremelnic aceasta tarisoara,cititi si luati aminte toti cei care v-ati implicat de-o parte sau de alta a baricadei politice Sa preia BISERICA conducerea ,macar la spovedanie nu trebue POLITIE,SRI,DNA,DGA.........! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 16:56
De la: revenitu, la data 2011-02-10 22:01:17De la: 9am244971, la data 2011-02-10 21:47:18 Pentru ca pe acest forum CICA sunt interzise injuriile , am pentru tine cateva intrebari si declaratii : Imi vine sa iti sparg dintii , dar de ce sa te fac sa arati mai bine ? Orice asemanare dintre tine si o fiinta umana este pura intamplare . Esti mereu asa de prost sau azi e o ocazie speciala ? Ce parere ai despre specia mea umana ? Mama ta a avut copii care au trait ? Parintii tai te au rugat vreodata sa fugi de acasa ? Daca as avea o fata ca a ta , mi-asi da in judecata parintii ! Continua sa vorbesti , poate ai sa spui si tu vreodata ceva interesant ! Nu i asa ca iubesti natura , in ciuda ceea ce ti a facut ? Cum de esti aici ? Credeam ca la Zoo e inchis azi ! As fi putut fi tatal tau , dar boschetarul din fata mea a avut marunt , iar eu nu . Salut ! Eu sunt un om , dar tu ce esti ? Nu stiu sigur ce esti , dar sunt sigur ca toata lumea va fi de acord ca esti urat ! De cate ori trebuie sa trag apa , ca sa dispari ? Trebuie sa recunosc ca ai adus religia in viata mea ......pana nu te am cunoscut nu credeam in diavol! Arati foarte bine pentru varsta ta ...........zici ca esti in viata ! Cine are un creier mic , o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni ? Tu ! Imi place de tine , nu spui tampenii mereu , ci doar cand deschizi gura ! Nu stiu de ce , dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca ! Ai terminat de vorbit sau trebuie sa mai dorm ? Data viitoare cand ai ceva de spus , sa taci din gura ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 17:01
De la: gabigabi, la data 2011-02-11 16:32:58@blackule, sa nu crezi ca reciproca nu-i valabila : citesc ce spui si-mi fac cruce ! daca ce spun eu ti se pare Ilogic, conf. cu felul tau de a gindi....si nu esti singurul, toti proB ginditi asa - idem cu gindirea basesciana suie si strimba ca si persoana lui, Atunci, in conf. cu logica mea si a celorlalti antiB, voi sunteti Ilogici si, hai s-o desfacem pe bucatele : SI AI FI PREFERAT CA PRESEDINTELE SA'SI IA BASCA IN MANA SI UMIL SA SE DUCA LA FRANCEZI CA SA CERSEASCA ,EVENTUAL DUPA METODA 'SILVUPLE MESIU " ? TU CA CETATEAN AL ROMANIEI TREBUIE SA INTELEGI CA AI ACELEASI DREPTURI CA ORSICE CETATEAN INDIFERENT DIN CE TATA ADERATA LA UE.PRIN URMARE TREBUIESC RESPECTATE TOTE DREPTURILE SI OBLIGATIILE PE CARE LE AVEM........COMISIA SPECIALA CARE A ANALIZAT INTRAREA NOASTRA IN SENGEN SI CRE NE'A INSARCINAT CU SECURIZAREA GRANITELOR,NE'A DAT ACCEPTUL ........DOAR FRANTA SI GERMANIA S'AU OPUS SI ASTA DIN ALTE MOTIVE, EU UNUL SUNT MANDRU CA SUNT REPREZENTAT DE ACTUALUL PRESEDINTE CARE NU S-A UMILIT SI NICI NU A ACCEPTAT CA POPORUL LUI SA FIE UMILIT,CAND NI SE CER BANII PE COTIZAREA NOASTRA IN UE. SUNTEM BUNI,NU MAI SUNTEM LEGATI DE BULGARIA DAR CAND AVEM DREPTUL SA NI SE DE'A DREPTUL NOSTRU ........NU MAI SUNTEM BUNI........SI LAS'O JOS CU PROBLEMA VAMESILOR ,PE CARE TU O AMESTECI IN NE-SECURIZAREA GRANITELOR,PROBLEMA VAMESILOR FACE PARTE DIN COMBATEREA CORUPTIEI,E ALT PROGRAM ,ADICA O ALTA MARIE SI O ALTA PALARIE........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 17:09
De la: 9am244971, la data 2011-02-11 16:56:38De la: revenitu, la data 2011-02-10 22:01:17De la: 9am244971, la data 2011-02-10 21:47:18 BEI VACA INCALTATA SI STEARPA,CINE TE CREZI TU DE INTRI IN VORBA CELOR MARI ? HAI PE CENTURA SI PASTE PANA'TI CRAPA UGERUL IN TINE,IAR DUPA RUMEGA IN ....GAND......EJECT SI SICTIR
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 17:14
De la: Silver9AM, la data 2011-02-11 17:01:49De la: gabigabi, la data 2011-02-11 16:32:58@blackule, sa nu crezi ca reciproca nu-i valabila : citesc ce spui si-mi fac cruce ! daca ce spun eu ti se pare Ilogic, conf. cu felul tau de a gindi....si nu esti singurul, toti proB ginditi asa - idem cu gindirea basesciana suie si strimba ca si persoana lui, Atunci, in conf. cu logica mea si a celorlalti antiB, voi sunteti Ilogici si, hai s-o desfacem pe bucatele : ERATA.........SCHENGEN......SCUZE.....
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:11
De la: Silver9AM, la data 2011-02-11 17:01:49De la: gabigabi, la data 2011-02-11 16:32:58@blackule, sa nu crezi ca reciproca nu-i valabila : citesc ce spui si-mi fac cruce ! daca ce spun eu ti se pare Ilogic, conf. cu felul tau de a gindi....si nu esti singurul, toti proB ginditi asa - idem cu gindirea basesciana suie si strimba ca si persoana lui, Atunci, in conf. cu logica mea si a celorlalti antiB, voi sunteti Ilogici si, hai s-o desfacem pe bucatele : TACEREA E DE AUR , silvare ! trebuia sa TACA ! nu l-a intrebat nimeni nimic atunci ! informatia venise pe canale diplomatice si NU era Obligat sa faca Declaratii Publice si mai ales de felul celor pe care le-a facut de mi-a crapat obrazul de rusine ! ....si alergatura aia dupa sarkozy , de i-a pus ala mina-n piept sa nu dea buzna-n sufletul lui , tot greseala de CONDUITA si Respect ptr. PARTENERI europeni a fost ...si tu vorbesti de DEMNITATEA lui ?! ! STII ca Bas' nu AVEA CE CAUTA LA ACEL SUMMIT, din Portugalia ? stii ca acolo au fost doar ministri tarilor UE , exceptie facind Sarkozy ptr. ca Franta e singura Rep. PREZIDENTIALA din UE ? STII care-i Diferenta ? nu , nu stii si nici Basescu NU stie sau IGNORA- de fapt, SFIDEAZA aceasta Diferenta si se Mira ca de ce NU E RESPECTAT ...de ce Nu e INVITAT pe Nicaieri ....ca NU E BAGAT IN SEAMA ! tu intelegi despre ce-i vorba cind se vorbeste despre SECURIZAREA FRONTIERELOR, mai omule ? ce-nseamna-n fapt asta , beiii ? cine stopeaza trecerea frauduloasa a Orice de granita ? TEHNICA sau Omul ? tehnica inseamna MASINA si ea face ce vrea Omul ! daca omul e corupt poti avea cele mai sofisticate aparate de urmarire, blabla ca tot degeaba ! |
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:20
stii @silvare, spunind ce-ai spus, ma-ntreb daca tu chiar esti ce-ai dat de inteles c-ai fi, intrucit TU ar trebui sa Stii ca poate fi tehnica de lupta oricit de sofisticata, daca omul ce-o manevreaza e corupt, toata tehnica devine un spanac !
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:20
De la: gabigabi, la data 2011-02-11 18:11:00De la: Silver9AM, la data 2011-02-11 17:01:49De la: gabigabi, la data 2011-02-11 16:32:58@blackule, sa nu crezi ca reciproca nu-i valabila : citesc ce spui si-mi fac cruce ! daca ce spun eu ti se pare Ilogic, conf. cu felul tau de a gindi....si nu esti singurul, toti proB ginditi asa - idem cu gindirea basesciana suie si strimba ca si persoana lui, Atunci, in conf. cu logica mea si a celorlalti antiB, voi sunteti Ilogici si, hai s-o desfacem pe bucatele : NU STIU,O FACI DIN URA DIN IGNORANTA DIN CE MOTIV O FACI ???????? SAU CE TE'MPINGE IN LUPTA PE TINE FARA SA AI ........CARTUSE ? DE CE TREBUIA SA TACA? TREBUIE SA'I FIE RUSINE DE CINEVA ANUME ? CE A FACUT ASA DE URAT DE TI'A CRAPAT OBRAZUL ? A INJURAT IN DIRECT DE MAMA ? POVESTEA CU SARKOZY,O INTERPRETEZI TU CUM ITI PLACE.......ADEVARUL E ALTUL,CU TOTUL ALTUL.......IAR DE SECURIZAREA FRONTIERELOR .........NU'TI MAI DA CU PAREREA DACA NU STII..........CE ARE DE A FACE .....UNA CU ........PTEFECTURA........
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:23
De la: gabigabi, la data 2011-02-11 18:20:14stii @silvare, spunind ce-ai spus, ma-ntreb daca tu chiar esti ce-ai dat de inteles c-ai fi, intrucit TU ar trebui sa Stii ca poate fi tehnica de lupta oricit de sofisticata, daca omul ce-o manevreaza e corupt, toata tehnica devine un spanac ! PAI E SIMPLU SI TI'AM MAI SPUS CU CE MA OCUP,PT NUMELE LUI D-ZEU........... EU SAP SANTURI ,PUS DE PRIMARIE PT. A PRIMI AJUTORUL SOCIAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDE ERA VB. DE TEHNICA DE LUPTA ? AUD ? CRED CA AM ADORMIT...............
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:31
De la: gabigabi, la data 2011-02-11 18:20:14stii @silvare, spunind ce-ai spus, ma-ntreb daca tu chiar esti ce-ai dat de inteles c-ai fi, intrucit TU ar trebui sa Stii ca poate fi tehnica de lupta oricit de sofisticata, daca omul ce-o manevreaza e corupt, toata tehnica devine un spanac ! SI CA SA VIN CU ARGUMENTE,(NU CA TINE ),ADICA SA FIU CAT MAI CREDIBIL ,IA ACT DE DECLARATIA COMISIEI DE SPECIALITATE DIN PLENUL UE CARE NE'A DAT UN VERDICT FAVORABIL,SI DE ASEMENEA IA LA CUNOSTINTA SI DECLARATIA COMISARULUI EUROPEAN ,DECLARATIE FACUTA CHIAR IERI,IMPREUNA CU MIN. NOSTRU DE INTERNE..........DECI SI ASTIA MINT? SAU NU SUNT CE'A CE .........SUNT ? STII EU CRED CA I-A ADUS PRESEDINTELE SA JOACE LA CACEALMA..............DAR SA NU MAI SPUI LA NIMENI,DA ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:41
si vamesu de la cotrobaieni nu stie dastea
ba da cand umbla cu vesela pe mare ce dreaq facea ?contrabanda neamule ,adica o infractiune ,ca asta stiu si io ,ce insamna . Deferenta intre io si iel e mare eu nu este infractor el ieste ! Daia nam io sanse la alegeri
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:48
De la: homeless, la data 2011-02-11 18:41:08si vamesu de la cotrobaieni nu stie dastea BEI TU NU AI SANSE CA TE .......PISHI TOATA ZIUA........SI MAI ALES CA TE PISHI CONTRA VANTULUI,SI PUTI...............
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2011, ora 18:53
De la: homeless, la data 2011-02-11 18:41:08si vamesu de la cotrobaieni nu stie dastea da' daca vrei sa stii , el LUPTA IMPOTRIVA COMUNISMULUI atunci cind aduceasi el la copilitele lui o rapire, un blugulet, o cafea, o tigarusca, una-alta ! deci : d'aia el e presedinte : a fost ANTICOMUNIST COMUNIST FIIND , beiiiii ! te-ai prins, tomberone ?
|
|
|

greseala cusuta cu ata alba ! cui i foloseste ?
CRED CA AM ADORMIT...............
ba da cand umbla cu vesela pe mare ce dreaq facea ?contrabanda neamule ,adica o infractiune ,ca asta stiu si io ,ce insamna . Deferenta intre io si iel e mare eu nu este infractor el ieste ! Daia nam io sanse la alegeri