Info
x
Basescu
|
9am244971 102 mesaje Membru din: 19/01/2011 |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 22:17
Oh iubirea tineretii mele neimplinite , oh SilverBlackFriday ............
Ti am marturisit astazi cat te iubesc ? Nu ! Spre rusinea mea ........... Tu si numai tu reprezinti TOT ce este mai urat la poporul roman : duplicitate , lasitate , pupincurism , oportunism , gandire obtuza !
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 23:13
PE AICI IMI VINE SA STAU PE VINE !
Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 14:42
adevar sau provocare?
"Lovitura de imagine pe care a încercat astfel sã o dea Traian Bãsescu, demiþând un premier – dezastru ºi numind unul tehnocrat, a fost blocatã de propria sa Coaliþie. Acest lucru însã îi complicã socotelile pe care ºi le fãcuse în privinþa jocurilor interne din PDL, pentru cã scopul sãu era sã dea aceastã loviturã în aceste zile, înainte ca, sâmbãtã, sã aibã loc Consiliul Naþional al PDL. Planul lui Traian Bãsescu fusese sã preia în forþã partidul, sã numeascã un premier care sã-i aducã puncte la imagine ºi sã îl instaleze ºi pe Boc din nou la partid, înainte ca Blaga sau Frunzãverde sã aibã timp sã-ºi anunþe candidaturile la preºedinþia PDL. Situaþia este însã încurcatã, pentru cã, o parte dintre greii partidului nu acceptã ca Emil Boc sã fie candidat unic, impus din nou de cãtre Traian Bãsescu în fruntea partidului. De altfel, potrivit unor surse participante la ºedinþele de noapte de la Vila Lac 1, Vasile Blaga a avut o reacþie tranºantã ºi durã la adresa ideii reîntoarcerii lui Boc la partid, pe funcþia de preºedinte. "Dacã Boc calcã la partid, îl spulber!”, ar fi spus secretarul general al democrat-liberalilor în faþa lui Traian Bãsescu, fãrã sã se înþeleagã însã dacã era vorba de o spulberare fizicã sau una în cadrul alegerilor pentru funcþia de preºedinte. Sursele citate susþin cã ºi liderul de la Caraº Severin, Sorin Frunzãverde, a avut ºi el un dialog neortodox cu Traian Bãsescu, pe care n-a vrut sã-l apeleze politicos, spunându-i "domnule preºedinte”, ci l-a numit direct, ‚Traiane”, în faþa tuturor: "Traiane, ai ajuns unde þi-am zis cã o sã ajungi! Partidul ãsta este condus de Gelu Viºan ºi Alin Popoviciu, de a ajuns sã ne înjure toatã lumea!” Frunzãverde ºi-a îndreptat tirul ºi asupra Robertei Anastase, preºedinta Camerei Deputaþilor, pe care a acuzat-o pentru fraudarea votului de la legea pensiilor, spunând cã este responsabilã pentru ruperea relaþiilor cu Opoziþia. "Cum vreþi voi sã conduceþi þara fãrã Opoziþie?! N-aþi înþeles nimic despre ce înseamnã sã conduci o þarã!”, ar fi spus Frunzãverde. Sursele Jurnalului Naþional spun cã Roberta Anastase era lividã, încercând sã se ascundã de privirile colegilor. Aceeaºi atitudine a avut-o ºi Elena Udrea, care a încercat pe parcursul discuþiilor sã se facã neobservatã, punându-ºi mâinile la ochi, sub pretextul cã are de vorbit la telefon sau de citit ceva. Elena Udrea se pare cã ar avea ºi ea probleme în cazul în care Emil Boc ºi-ar depune mandatul de prim-ministru. Informaþiile de la vârful PDL spun cã noul prim-ministru ar urma sã primeascã "mânã liberã” la alcãtuirea Guvenului, dar cu misiunea sã schimbe 95% din actuala componenþã a Executivului. Astfel, noua echipã guvernamentalã n-ar mai urma sã o cuprindã ºi pe Elena Udrea, care, printre altele, ºi din cauza tentativelor ei de a obþine o înþelegere cu Vasile Blaga, ar fi cãzut în dizgraþia prezidenþialã." si ce se mai burzuluisera unii pe aici cind le-am spus ca base nu mai are slugi inteligente!! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 16:22
o sluga ramane sluga, indiferent cat de inteligenta este...
pacat ca unii mai cred ca daca schimba stapanii iisi schimba si ei statutul...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 17:02
de omnia dubitandum
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 19:42
tic tac / tic tac /
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 20:09
De la: 9am244971, la data 2011-02-15 22:17:01Oh iubirea tineretii mele neimplinite , oh SilverBlackFriday ............ Noi cum vrei sa te iubim, pe rand sau impreuna? Ho, dii boala ca doar am glumit, nu da buzna! Boala vacii nebune e la fel de periculoasa ca HIV-ul! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 20:18
De la: 9am104796, la data 2011-02-16 19:42:41 Ce faci bre nea Gogule, iti iei pulsul? Da-i inainte cu matrafoxul si o sa auzi tic tac, tic tac, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! Doamne fereste! Sincer mi-ar parea rau, ca ti-am zis ca semeni cu aprozaristul din Militari. Mai ales la ocarina, ca si el o avea rosie tot timpul, ca-i dadea cu tzoiul la fel ca matale! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 21:05
De la: Black_Friday, la data 2011-02-16 20:18:24De la: 9am104796, la data 2011-02-16 19:42:41 Mai degraba seamana cu Marica Leam facuto si la liderii sindicatelor ,am deturnat atentia de la spaga din vama
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 21:08
Liderii sindicali sunt niste caraghiosi daca cred ca suntem mai corupti noi PDL ul decit ei !
Oricum ,la rege nu se va ajunge !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 21:17
De la: CIURUITILOR, la data 2011-02-16 21:05:48De la: Black_Friday, la data 2011-02-16 20:18:24De la: 9am104796, la data 2011-02-16 19:42:41 Ce ai facut ma in copilarie? Ai crescut oile, ai dat cu sapa, de nu te-ai dus la scoala? Ai crescut in varf de munte sau ai fost aurolac in canale,de pocesti asa limba romana? Vai de capul tau! Cred ca si trenul are mai multe clase decat tine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 21:21
Pacat !!
Sa jignesti in halul asta ..... .... ... trenurileee !!
Jules Verne....
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 16 Februarie 2011, ora 22:10
basescu este deja in plin declin, e foarte posibil sa-si piarda in curand si viata (ca mintile si le-a pierdut deja), daca insista sa se ocupe cu barfa politica, fara a incepe sa faca investitii!!!!!
Fiti linistiti, il vom ingropa curand, paria sa ajunga cel ce-i va trimite vreo coroana la inmormantare!!!!! |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 04:01
De la: 9am178165, la data 2011-02-16 22:10:33basescu este deja in plin declin, e foarte posibil sa-si piarda in curand si viata (ca mintile si le-a pierdut deja), daca insista sa se ocupe cu barfa politica, fara a incepe sa faca investitii!!!!! II TRIMITE
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 4/12/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 06:01
Cine este Nicusor Paduraru, deputatul PDL care i-a spus lui Basescu: "In jurul dumneavoastra rar creste si iarba" Nicusor Paduraru a intrat in atentia publica dupa ce i-a spus presedintelui Traian Basescu, in cadrul intalnirii de marti de la Parlament: "in jurul dumneavoastra rar creste si iarba". Vicelider al grupului parlamentar PDL din Camera Deputatilor, Nicusor Paduraru si-a depus recent candidatura la sefia PDL Iasi, in perioada 2006-2008 a fost prefect de Iasi din partea PNL si apoi director in cadrul Ministerului Internelor, in timpul ministrului Cristian David. In 2008, Paduraru a demisionat de la liberali si a devenit membru PDL.
Nimic nu e imposibil pânâ nu devine imposibil! Galina
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 06:57
Era ceasu baiatu/ e timpul sa te pregatesti de spovedanie...................../
|
9am051082 9 mesaje Membru din: 16/05/2009 Oras: Arad |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 15:53
nici io nu vreau sa ma intorc sub conduceres nici unui partid care de curand au format o alianta doar pt a da jos un guvern. nu pt a cauta soluti sa iasa si romania din criza
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 15:58
De la: 9am051082, la data 2011-02-17 15:53:54nici io nu vreau sa ma intorc sub conduceres nici unui partid care de curand au format o alianta doar pt a da jos un guvern. nu pt a cauta soluti sa iasa si romania din criza atunci stai asa, pe vine, in pozitia ginditorului si asteapta solutii de la guvernul asta care ne-a nenorocit ptr. 10-20 ani de acum inainte ! cum gindim asa traim !
|
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:13
De la: _galina_, la data 2011-02-17 06:01:59Cine este Nicusor Paduraru, deputatul PDL care i-a spus lui Basescu: "In jurul dumneavoastra rar creste si iarba" Nicusor Paduraru a intrat in atentia publica dupa ce i-a spus presedintelui Traian Basescu, in cadrul intalnirii de marti de la Parlament: "in jurul dumneavoastra rar creste si iarba". Vicelider al grupului parlamentar PDL din Camera Deputatilor, Nicusor Paduraru si-a depus recent candidatura la sefia PDL Iasi, in perioada 2006-2008 a fost prefect de Iasi din partea PNL si apoi director in cadrul Ministerului Internelor, in timpul ministrului Cristian David. In 2008, Paduraru a demisionat de la liberali si a devenit membru PDL. Pentru cei care nu s-au prins, cel mai probabil deputatul PDL il citeaza Brancusi, care astfel justifica refuzul de a lucra in atelierul lui Rodin, la acea vreme cel mai apreciat sculptor: "Rien ne pousse à l’ombre des grands arbres" (La umbra marilor copaci nu creºte nimic). ...cu alte cuvinte, era supremul compliment ºi nu o jignire. Adica, din cauza personalitãþii Dvs. strivitoare nu ne gasim noi lider, ca nu se pune nici unul cu Dvs.
|
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:23
De la: 9am243736, la data 2011-02-17 16:13:15De la: _galina_, la data 2011-02-17 06:01:59Cine este Nicusor Paduraru, deputatul PDL care i-a spus lui Basescu: "In jurul dumneavoastra rar creste si iarba" Nicusor Paduraru a intrat in atentia publica dupa ce i-a spus presedintelui Traian Basescu, in cadrul intalnirii de marti de la Parlament: "in jurul dumneavoastra rar creste si iarba". Vicelider al grupului parlamentar PDL din Camera Deputatilor, Nicusor Paduraru si-a depus recent candidatura la sefia PDL Iasi, in perioada 2006-2008 a fost prefect de Iasi din partea PNL si apoi director in cadrul Ministerului Internelor, in timpul ministrului Cristian David. In 2008, Paduraru a demisionat de la liberali si a devenit membru PDL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 16:37
deh, daca nu te aplauda nimeni, hai s-o faci tu : adica, lauda-ma gura ca sa-ti dau friptura ! chestia pe care ai spus-o e corecta dar poate fi considerat si compliment si repros ,in acelasi timp ! eu consider ca a fost un Refuz politicos din partea lui Brincusi , chiar diplomatic si magulitor dar, in sine : un REPROS ! un adevarat Lider stringe-n jurul lui oameni talentati, ii scoleste , dindu-le ce-i mai bun din el celorlalti care-i vor duce mai departe arta ! ....si-n politica e la fel si, din pacate , Bas' nu are ce transmite mai departe....aaaaa, pardon : tupeu, agresivitate, duplicitate, da ! dar eu vorbeam despre a DA CE-I MAI BUN ....si aici e deficitar ca si Bugetu' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 17:14
iesi afara ,javra ordinara (de pe forum )
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 19:10
De la: Black_Friday, la data 2011-02-16 20:09:26De la: 9am244971, la data 2011-02-15 22:17:01Oh iubirea tineretii mele neimplinite , oh SilverBlackFriday ............ SE CREDE IMPORTANTA FUFA,CAND NU ARE CLIENTI ......CERSESTE PE FORUM,MAI DAO'N PIZD@A MASII DE PARASUTA.........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 19:13
De la: gabigabi, la data 2011-02-17 16:37:25 VORBESI DE BUGETUL LASAT DE TARTICEL AL TAU ? -5,4 %.......BINE CA RECUNOSTI MACAR ACUM...... Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 19:27
Avem o usoara crestere ; 0.1% HA / HA /Este sau nu stricat capul gaozarului? este permis doar faultarea adversarului la dna/////////////// ATENTIE/ a inceput reformarea statului cu sindicalistii/ politicienii sint plecati in concediu si nu pot fi deranjati/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 19:36
De la: gabigabi, la data 2011-02-17 15:58:40De la: 9am051082, la data 2011-02-17 15:53:54nici io nu vreau sa ma intorc sub conduceres nici unui partid care de curand au format o alianta doar pt a da jos un guvern. nu pt a cauta soluti sa iasa si romania din criza Nu stiu de ce dai o semnificatie peiorativa Ganditorului! A gandi a ajuns sa insemne ceva rau, la fel ca in anii '90 cand erau blamati intelectualii de catre tzatzele scoase din IMGB, care strigau cat le tineau bojocii "noi muncim, nu gandim"? Uite ca unii oameni prefera sa gandeasca si sa puna in balanta raul de acum cu raul pe care l vor aduce cei care s-au adunat cu gandul doar de a distruge ceva, nu sa schimbe ceva in bine! Nu au niciun plan economic, propunandu-si ca sigura masura eliminarea PDL si a lui Basescu! Va umple masura asta frigiderele romanilor? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 22:28
De la: 9am104796, la data 2011-02-17 19:27:58 Nea Gogule, daca tot ti-a murit pestisorul si s-a imputzit, cred ca mai potrivit acum este sa-ti spun Lady Gogu! Po-po-po-poker face, po-poker face!
|
|
9am244971 102 mesaje Membru din: 19/01/2011 |
Postat pe: 17 Februarie 2011, ora 22:34
Vai ce ma distrezi SilverBlackFriday ! Cand ma uit la tine , zic ca esti barbat
Oare de ce ma insel ? Sa fie onanismul pe care il practici zilnic ? Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
MARIUS_UNGUREAN 9 mesaje Membru din: 17/02/2011 |
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 00:51
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia ca sunteti batuti cu leuca in cap ! 6. situsim | 17 Feb 2011 18:58 SUNTEM POPORUL CEL MAI BATUT DE SUS AM OMORAT IN NUMELE LIBERTATII NE-AM UCIS SUFLETUL AM INJOSIT STALPII SOCIETATII AU LOVIT PRESEDINTELE SI CEI CARE NE-AU CONDUS BASESCU SI-A BATUT JOC DE ARMATA ISI BATE JOC IN CONTINUARE DE BISERICA A ARUNCAT CU NOROI SI NIMENI NU A RIDICAT MANA SA OPREASCA JAFUL SI NECISNSTEA NIMENI NICI EU NICI TU NIMENI SUNTEM CEI MAI DE RUSINE POPOR STUDENTII STIU CA DIN 2008 L-AU PUPAT IN FUND PE BASE STIU CAND ERA SA FIE SUSPENDAT ERA SA IAU AMENDA PENTRU INJURII ADUSE PUTERII DE STAT AM ZIS CA E HOT SI SI POLITIA CARE ACUM II PARE RAU DE CE A ALES ERA SA MA AMENDEZE ASTA E ARMATA NU M-AI AVEM FLACAII NU M-AI AJUNG BARBATII AJUNG NARCOMANI SI SE UMPLU DE ETNOBOTANICE AM 31 DE ANI AM FACUT ARMATA SI DE MULTE ORI PLANG DUPA ORDINEA SI DISCIPLINA DE ATUNCI AM FACUT FACULTATEA SI AM STIUT SA MA ORGANIZEZ CA IN ARMATA MA RUGAM IN BISERICA PENTRU SANATATEA SI PARINTII MEI AM DISTRUS TOTTTULLL PACAT OARE O SA RIDICAM MANA OARE O SA RIDICAM MANA SI SA STRIGAM ODATA PENTRU TOTDEAUNAAAAAAA AJUNGEEEEEEEEEEEEE HOTILORRRRRRRRRRRR
ca sunteti batuti cu leuca in cap !
6. situsim | 17 Feb 2011 18:58
SUNTEM POPORUL CEL MAI BATUT DE SUS
AM OMORAT IN NUMELE LIBERTATII
NE-AM UCIS SUFLETUL
AM INJOSIT STALPII SOCIETATII
AU LOVIT PRESEDINTELE SI CEI CARE NE-AU CONDUS
BASESCU SI-A BATUT JOC DE ARMATA ISI BATE JOC IN CONTINUARE DE BISERICA
A ARUNCAT CU NOROI SI NIMENI NU A RIDICAT MANA SA OPREASCA JAFUL SI NECISNSTEA
NIMENI
NICI EU
NICI TU
NIMENI
SUNTEM CEI MAI DE RUSINE POPOR
STUDENTII STIU CA DIN 2008 L-AU PUPAT IN FUND PE BASE
STIU CAND ERA SA FIE SUSPENDAT
ERA SA IAU AMENDA PENTRU INJURII ADUSE PUTERII DE STAT
AM ZIS CA E HOT
SI
SI POLITIA CARE ACUM II PARE RAU DE CE A ALES
ERA SA MA AMENDEZE
ASTA E
ARMATA NU M-AI AVEM
FLACAII NU M-AI AJUNG BARBATII AJUNG NARCOMANI SI SE UMPLU DE ETNOBOTANICE
AM 31 DE ANI
AM FACUT ARMATA SI DE MULTE ORI PLANG DUPA ORDINEA SI DISCIPLINA DE ATUNCI
AM FACUT FACULTATEA SI AM STIUT SA MA ORGANIZEZ CA IN ARMATA
MA RUGAM IN BISERICA PENTRU SANATATEA SI PARINTII MEI
AM DISTRUS TOTTTULLL
PACAT
OARE O SA RIDICAM MANA
OARE O SA RIDICAM MANA
SI SA STRIGAM ODATA
PENTRU TOTDEAUNAAAAAAA
AJUNGEEEEEEEEEEEEE HOTILORRRRRRRRRRRR
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 02:27
BAAUUUUUUUUU !
|
|
|

tic tac / tic tac /
Oricum ,la rege nu se va ajunge !
ai facut ma in copilarie? Ai crescut oile, ai dat cu sapa, de nu te-ai dus la scoala? Ai crescut in varf de munte sau ai fost aurolac in canale,de pocesti asa limba romana? Vai de capul tau! Cred ca si trenul are mai multe clase decat tine!
Era ceasu baiatu/ e timpul sa te pregatesti de spovedanie...................../
si asteapta solutii de la guvernul asta care ne-a nenorocit ptr. 10-20 ani de acum inainte ! cum gindim asa traim !