Info
x
Basescu
|
9am244971 102 mesaje Membru din: 19/01/2011 |
Postat pe: 12 Februarie 2011, ora 22:29
Culca te SilvereBlackFriday si sa te mai trezesti cand te oi scula eu ! ADICA LA A DOUA VENIRE
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 09:07
De la: 9am244971, la data 2011-02-12 22:29:20Culca te SilvereBlackFriday si sa te mai trezesti cand te oi scula eu ! ADICA LA A DOUA VENIRE BEI VACA INCALTATA,VEZI CA'TI MIROSE BOTUL A .......... :
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
AnaCarmenBaciu 3 mesaje Membru din: 13/02/2011 |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 09:28
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 11:44
mai adaug si faptul ca 1.7 milioane de contracte de muncã s-au evaporat în 2010.
cum zicea base? "nu mai stati cum mina intinsa", "la munca", "asistati", "tatisme"?? •2008 – 6,3 milioane contracte (full time si part time) •2009 – 6,01 milioane contracte •2010 – 4,37 milioane contracte - guvernul boc 5 mosit si laudat, chiar reevaluat de base. (Sursa: Ministerul Muncii) Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
SPAGARII_PDL 13 mesaje Membru din: 13/02/2011 Oras: Suceava |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 11:55
De la: Black_Friday, la data 2011-02-12 18:52:20De la: 9am104796, la data 2011-02-12 18:30:45RAMIN RECEPTIV LA INDEMNUL ; Nu mai este loc la manastire ,acolo a facut BaSE bordel pentru PDL
|
m_nastasiu 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 15:30
Dracusorule
, nu cred ca un roman adevarat, mistuit de saracia in care l-au infundat asasinii economici ai Romaniei deci, lacomia, hotia si minciuna basescu - PDL si ceilalti mizerabili ai asazise clase politice dinaintea lor, ar plange de mila ta cand te intrebi aiurea ca ce tot avem cu basescu al tau. Doar l-ai auzit prea bine ca noi toti, cand, cu aroganta-i bine cunoscuta a spus-o si in repetate randuri ca este placerea lui sa fie un presedinte jucator. Este cel mai prost presedinte jucator de pe teren din cati a avut Romania. Pentru el conteaza o singura regula: sa ne faulteze pe toti, cu sau fara motiv anume . Si unde am ajuns? Vezi bine! Nu ma intereseaza de unde-ti bate vantul, cine esti si cum traiesti in aceste vremuri foarte grele pentru romani dictate de la Cotroceni, dar, cred ca e mai bine daca nu ai mai face pe naivul pentru ca devii penibil. Dracusorule, e iadul pe pamant. Cred ca de aia te simti bine la noi. Piei satano ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 17:23
Nu se poate la manastire ca popii si pdl au pus tva marit la spovedanie /
vezi ca acolo se spune tot si ce ai pupat si ce ai scuipat/ de iertat......... ne mai gindim pe cine PESTELE SA STRICAT SI TREBUIE ARUNCAT/ ce facem cu viermii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 18:00
@blackule, te-ai dat de gol : iti faci bagajul , pleci si ma saluti de pe alte meleaguri ! buuuun asa ! in sfirsit ai inteles ca aceasta guvernare si JUCATORUL Bas' ne-au nenorocit si NU MAI E NIMIC DE FACUT AICI ! .... ROMANIA tinde sa devina un AZIL ptr. cei 13 mil de Asistati si se desfiinteaza spitalele ptr. ca IESIREA DIN SISTEM sa se faca in liniste si cu calm ! .... Va multumim ptr. alegerea din noe. 2009 !
|
|
|
|
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 18:12
De la: gabigabi, la data 2011-02-13 18:00:21@blackule, te-ai dat de gol : iti faci bagajul , pleci si ma saluti de pe alte meleaguri ! buuuun asa ! in sfirsit ai inteles ca aceasta guvernare si JUCATORUL Bas' ne-au nenorocit si NU MAI E NIMIC DE FACUT AICI ! .... ROMANIA tinde sa devina un AZIL ptr. cei 13 mil de Asistati si se desfiinteaza spitalele ptr. ca IESIREA DIN SISTEM sa se faca in liniste si cu calm ! .... Va multumim ptr. alegerea din noe. 2009 ! NU E NEVOIE DE MULTUMIRI,MAI SUNT UNII CARE SI..........GANDESC........... Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
1_____1 58 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 18:15
De la: 9am049573, la data 2011-02-13 11:44:00mai adaug si faptul ca 1.7 milioane de contracte de muncã s-au evaporat în 2010. Visați revenire economicã, când vã paște rãzboiul civil! Criza economicã nu se terminã când zic politicienii. Ci când vrea ea. In ultimele 2 zile, cicã a ieșit România din crizã. Si cã n-ar mai avea nevoie de bani cu împrumut de la FMI. Bine ar fi! Pentru cã împrumuturile de la FMI au mers direct în salarii și pensii, și au încurajat guvernul român sa nu ia nici o mãsurã de reformã in 2009 si in 2010. Așa cã, bine ar fi…dar nu-i așa. In realitate, nimic din economia româneascã nu anunțã ieșirea triumfãtoare din crizã. Din contrã: in 2010, România a primit o loviturã economicã atât de puternicã, încât o sa-i trebuiascã ani de zile sã-și revinã. Câți ani? Poate și 50. 1.7 milioane de contracte de muncã s-au evaporat în 2010! • 2008 – 6,3 milioane contracte (full time si part time) • 2009 – 6,01 milioane contracte • 2010 – 4,37 milioane contracte (Sursa: Ministerul Muncii) În primul rând, aceastã prãbușire a numãrului de contracte de munca full time și part time a fost ținutã ascunsã în tot anul 2010. Iar asta e ilegal! Și este o crimã ca guvernul sã ascundã date economice vitale, din motive de “imagine”. Ea trebuia anunțatã pe mãsurã ce se producea, pentru ca oamenii de afaceri sã-și poatã estima corect vânzãrile și sã facã planuri de viitor realiste. Datele publice nu sunt proprietatea guvernului, sã facã el ce vrea cu ele. Ba chiar, în tot anul 2010, guvernul s-a lãudat cu scãderea șomajului, dând impresia cã economia își revine. Când de fapt, era dezastru! E iresponsabil sã încurajezi oamenii sã facã afaceri în România, când în realitate piața ta s-a prãbușit. Pur și simplu îi împingi la faliment și irosești atât niște bani, cât și pe întreprinzãtorul însuși, care este o valoare mai mare decât banii. Știu cã politicienii mint pentru cã, în capul lor prost, criza ar fi doar o crizã de încredere. Adicã nu are de fapt motive serioase și, dacã lumea începe iar sã cheltuiascã și sã investeascã, gata! Începem iar petrecerea, ca în 2008! E ca și când le-ai spune unor orbi: mergeți liniștiți, în fațã drumul e excelent! Când de fapt, în fața lor e prãpastie. Și asta, în speranța cã, dacã orbii nu aflã de prãpastie, or sã reușeascã cumva sã meargã pe aer. Doar în desene animate mai vezi chestia asta! Și aratã ca nu ești doar criminal, ci și dement! În realitate, criza are un motiv foarte serios: banii! Zeci de ani, ați luat banii cu forța de la firme și i-ați tocat. I-ați tocat pe protecție socialã (de fapt mitã electoralã) și pe spãgi. Iar firmele au fost obligate sã-și mãreascã preturile, pânã când au devenit necompetitive. Iar acum nu mai au nici clienți și nici bani. Adio! Așa cã asta nu se rezolvã cu încredere. Nu de încurajãri și de bãtãi pe umãr au nevoie firmele. Ci de bani. Adicã trebuie sã le jupuiți mai puțin și, evident, sã tocați și voi mai puțin. Iar în 2010 voi n-ați fãcut nimic din toate astea. Dimpotrivã: ați mãrit taxele sociale, ați mãrit TVA-ul, și ați mãrit și cheltuielile statului! Dar economia v-a dat o palmã: încasãrile voastre la buget nu s-au mãrit, dimpotrivã. Asta înseamnã cã o mare parte din economia româneascã s-a prãbușit în 2010. Lucru confirmat și de scãderea contractelor de muncã. E adevãrat: e posibil ca firmele respective, și oamenii rãmași fãrã contracte, sã lucreze în continuare la negru. Ar fi bine, dar eu nu cred. Dacã economia neagra s-ar fi dublat, am fi vãzut asta cu ochiul liber. Dar nu e așa. Din contrã: s-a dublat numãrul românilor cu datorii neplãtite la bãnci. La sfârșitul lui 2010, creditele restante au ajuns la 16,15 miliarde lei: dublu faþã de decembrie 2009. Asta aratã cã oamenii într-adevãr nu mai au bani. Nici bani negri, nici bani albi. Așa cã or sã-și piardã casele (asta pentru cã au avut încredere în viitorul luminos și au luat împrumuturi). Pãi și atunci, de unde revenire economicã? Care ieșire din crizã? Tunisia și Egiptul v-au bãgat frica-n oase, așa-i? Tunisia și Egiptul sunt primele victime ale crizei (dar nu și ultimele). Turismul era o componentã vitalã a economiei lor, iar din 2009, s-a prãbușit. Pensionarii din țãrile bogate, principalii clienți ai firmelor de turism, au rãmas acasã. Așa cã firmele bazate pe industria turisticã au dat faliment. Milioane de tunisieni și egipteni au sãrãcit în ultimii 2 ani. Și evident, au ieșit in stradã. Sigur cã asta n-o sa-i ajute, cum nu i-a ajutat nici pe greci. Dimpotrivã, și-au pierdut și putinii clienți pe care îi mai aveau. Dar asta a devenit deja o marcã a actualei crize: autodistrugerea. Sigur, existã și factorul politic – dictatura din cele 2 țãri. Totuși, în 2006-2008, când economia duduia, egiptenii și tunisienii n-au luptat împotriva dictaturii. Erau prea ocupați sã-i urce pe turiști pe cãmile și sã le ia banii. Și-au amintit de dictaturã, abia când au rãmas șomeri. Si așa se va întâmpla peste tot. Secolul 21, un secol fãrã protecție socialã. Pe mãsurã ce economia globala se degradeazã, pe mãsurã ce economia americanã se apropie de colaps (în 2017, datoria SUA va ajunge cât PIB-ul), este evident cã nimeni nu va mai avea bani de protecție sociala. Șomajul va fi masiv, dar statul nu va mai plãti ajutor de șomaj. Fãrã salariați, nu vor mai fi bani nici de pensii. Drepturile angajaților vor fi tãiate peste tot, pentru ca firmele sã poatã supraviețui. Adio concedii, adio 8 ore de munca pe zi, adio salariu garantat și siguranța locului de muncã. Noua legislație a muncii va fi simplã: scapã cine poate. Iar salariile vor scãdea la o treime fațã de cât sunt în prezent – asta pentru cine va avea noroc sã aibã de muncã. Revoltele sindicale, demonstrațiile, violențele de stradã se vor generaliza. Iar minciunile politicienilor cã gata, uite acum ieșim din crizã, vor agrava situația. E o prostie sã crezi cã oprești haosul economic cu propagandã. Pentru cã oamenii vor simți realitatea pe pielea lor, și își vor pierde și ultima brumã de încredere în guvernanți. Doar popoarele puternice, conduse de politicieni corecți, vor reuși sã accepte perioada de mizerie și sãrãcie cumplitã care urmeazã. Doar ele își vor pãstra o minimã democrație. Popoarele slabe se vor scufunda în haos și rãzboi civil. Iar haosului i se va pune capãt cu forța, prin dictaturi. Din ce categorie face parte România și poporul român? 2011 by Mihai Giurgea Raporteaza abuz de limbaj |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 19:52
De la: Silver9AM, la data 2011-02-13 18:12:07De la: gabigabi, la data 2011-02-13 18:00:21@blackule, te-ai dat de gol : iti faci bagajul , pleci si ma saluti de pe alte meleaguri ! buuuun asa ! in sfirsit ai inteles ca aceasta guvernare si JUCATORUL Bas' ne-au nenorocit si NU MAI E NIMIC DE FACUT AICI ! .... ROMANIA tinde sa devina un AZIL ptr. cei 13 mil de Asistati si se desfiinteaza spitalele ptr. ca IESIREA DIN SISTEM sa se faca in liniste si cu calm ! .... Va multumim ptr. alegerea din noe. 2009 ! Sa inteleg ca tu gindesti cu intirziere ?
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2011, ora 23:09
Mubasescu,mubasescu,mubasescu
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:38
De la: homeless, la data 2011-02-13 23:09:36Mubasescu,mubasescu,mubasescu Ce ai nene cu Mubaraku nostru ?
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 00:43
De la: _KARPOV, la data 2011-02-14 00:38:09De la: homeless, la data 2011-02-13 23:09:36Mubasescu,mubasescu,mubasescu Aaaa...nu ma prinsesem!!!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
CUVIOASA 4 mesaje Membru din: 14/02/2011 |
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 01:13
De la: Ingrid, la data 2011-02-14 00:43:27De la: _KARPOV, la data 2011-02-14 00:38:09De la: homeless, la data 2011-02-13 23:09:36Mubasescu,mubasescu,mubasescu Al nostru ,este mai ceva ca Mubarak
|
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 13:23
asa este,
mubarak este erou de razboi - base informator secu in institutul de marina muby, sef aviatie militara -base sef anver, si informator pe statul SIE muby a supravietuit unor atentate - base a spus gaozarule muby le spunea egiptenilor fii mei - base nu mai stati cu mina intinsa la munca. mubyy nu bea - base bea apa doar in cuburi de gheata Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 14 Februarie 2011, ora 23:16
Astazi, "constitutionalul"
ocupant la jiltului de la Kotro s-a dus la pedalai ca bea un spritz fara vin. Probabil ca articolele din Constitutie care'i permit asta sunt doar in cartulia lui de ne'o tot flutura cand peroreaza, caci din ceea ce reiese din Legea Legilor din Romania NU SCRIE!!!Astept sa'mi explice vreo/vreun maramureseanca, irealista, nerevenit unde, in ce articol al Legii fundamentale e scris ca presedintele [nu si al meu!] intervine in viata vreunui partid legal constituit? Hai, deotologilor, sa va vad! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 09:38
De la: vasile_vali, la data 2011-02-14 23:16:36Astazi, "constitutionalul" maiiii, da' ce circotasi sunteti ! tot vreti explicatii la ce nu se poate explica decit prin Incalcarea Constitutiei ....uite, vezi ? d'aia vrea s-o schimbe si , eventual, sa ne Impuna o rep. Prezidentiala, ca sa nu mai spuna nimeni ca NU MAI ARE DREPTUL SA INTERVINA IN PARTIDUL de baza ! si daca vrei sa sti, Vali_Vasile , pedelistii aia l-au" INVITAT " sa participe la intilnire , fiind la EL ACASA , la snagov !
|
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 14:56
curat ceausescu cu sefii de partid de la judetene!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:52
“Alea iacta est”
Mubarak , partea 2 Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 15:58
De la: homeless, la data 2011-02-15 15:52:18“Alea iacta est” Pai eru 2 Masturbac.........................dupa cate stiu 1 ata a agitat populatia cu camile cu tot pana cand au scuipat borduri si caramize!
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 16:28
De la: m_nastasiu, la data 2011-02-13 15:30:49Dracusorule A aparut ,cel usor? sau doar si-a schimbat parul?
|
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 16:38
De la: homeless, la data 2011-02-13 23:09:36Mubasescu,mubasescu,mubasescu Cand face basexu MUUUUUUUU?, Dupa wyzyki? Acum ii creste iar sondajul ca se infasie cu tricolorul sa creada fraierimea caaaa -i mare patriot. OBAMA l-a usuit pe muuu Barak urmeaza muuuba al nostru? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 16:50
De la: pettrusu_melbourne, la data 2011-02-13 18:15:39De la: 9am049573, la data 2011-02-13 11:44:00mai adaug si faptul ca 1.7 milioane de contracte de muncã s-au evaporat în 2010. FMI SI Banca Mondiala tocmai asta-i tinta lor ,aducerea tarilor in postura de iobagie. Adica ne dau bani pentru consum si nii cer exact atunci cand n-avem de unde, vin tot ei si zic , ia d-aici ca n-ai servici, ai grija ca sa nu pici, ca nu poti sa te ridici, bea o bere si 2 mici. La un sarac nu-i dai peste sa manance, Ii dai o undita sa pescuiasca,sa nu treaca iar la cersit dupa ce haleste pestele,cii merge la pescuit si face el singur rost de hrana. Pe unde au trecut aceste banci s-a ales praful si pulberea ,iar tarile muncesc pentru asi plati datoriile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
tury65z 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:05
La Radio Erevan un ascultator intreaba:
- Putem sa punem Baza pe domnul Traian Basescu? - Da, dar mai bine puneti acid...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:21
De la: Black_Friday, la data 2011-02-12 18:52:20De la: 9am104796, la data 2011-02-12 18:30:45RAMIN RECEPTIV LA INDEMNUL ; Vinul este un aliment ! |
|
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:21
De la: gabigabi, la data 2010-06-01 12:43:13De la: click_cont, la data 2010-06-01 00:42:26De la: gabigabi, la data 2010-05-31 17:06:04De la: click_cont, la data 2010-05-31 14:51:29De la: 9am049573, la data 2010-05-30 15:44:34dialogurile postate arata cit de nesimtiti erati si cit tupeu mai aveti si acum... IA UITA CE POSTEAZA TOV GABI...........E O DOAMNA,CE MAI......... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:23
De la: tury65z, la data 2011-02-15 20:05:11La Radio Erevan un ascultator intreaba: |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:41
De la: Silver9AM, la data 2011-02-15 20:21:49De la: gabigabi, la data 2010-06-01 12:43:13De la: click_cont, la data 2010-06-01 00:42:26De la: gabigabi, la data 2010-05-31 17:06:04De la: click_cont, la data 2010-05-31 14:51:29De la: 9am049573, la data 2010-05-30 15:44:34dialogurile postate arata cit de nesimtiti erati si cit tupeu mai aveti si acum... Scopul scuza mijloacele! Totul pentru Front, totul pentru victorie! Ei au voie sa vorbeasca cum vor, noi nu! Ei nu jignesc, ei combat! La ei, injuraturile au valoare logica, reprezinta argumente. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2011, ora 20:46
De la: Black_Friday, la data 2011-02-15 20:41:34De la: Silver9AM, la data 2011-02-15 20:21:49De la: gabigabi, la data 2010-06-01 12:43:13De la: click_cont, la data 2010-06-01 00:42:26De la: gabigabi, la data 2010-05-31 17:06:04De la: click_cont, la data 2010-05-31 14:51:29De la: 9am049573, la data 2010-05-30 15:44:34dialogurile postate arata cit de nesimtiti erati si cit tupeu mai aveti si acum... DA SUNT TERNI SI PE POZITII.......NISTE PREFACUTI ORDINARI..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

:
,
ocupant la jiltului de la Kotro s-a dus la pedalai ca bea un spritz fara vin. Probabil ca articolele din Constitutie care'i permit asta sunt doar in cartulia lui de ne'o tot flutura cand peroreaza, caci din ceea ce reiese din Legea Legilor din Romania NU SCRIE!!!