Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:07
De la: 9am049573, la data 2011-01-08 11:44:35 VAD CA ESTI " DE RIT VECHI ",ADICA ESTI LIPOVAN,TII SARBATORILE PE VECHI,NU E RAU..........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 88 mesaje Membru din: 3/12/2010 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:07
DECI RECUNOSTI CA FACI PARTE DIN SERVICIILE SECRETE ?? PAI SE PUTEA ALTCUMVA ....
MULTUMESC PENTRU SINCERITATE ! Ma felicit pentru intuitia de care dau dovada si te felicit pentru cariera aleasa in viata . Cat despre acea discutie ... tare mi-e teama de consecintele ei pentru ficatul tau obosit de whiskey scump si mese la restaurant . NU TE AMENINT !!!!!!!!!!!!!! Nici nu as indrazni ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:11
Basescu trebuie eliminat....de la putere !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:13
De la: 9am244056, la data 2011-01-08 12:07:44DECI RECUNOSTI CA FACI PARTE DIN SERVICIILE SECRETE ?? PAI SE PUTEA ALTCUMVA .... K. AM INTELES...........
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:13
De la: Silviu, la data 2011-01-08 11:04:14De la: 9am049573, la data 2011-01-08 09:16:31nene black, Gabi mã face circar , iar "fraþii" ei ne fac javre , jigodii . Ce sã zic Silviule? Atâta pot ei , atâta reproduc . În orice caz, aºa cum ne-am obiºnuit , injuriile vin atunci când nu pot da o replicã pe mãsurã . Atunci când de fapt "vãd" cã avem dreptate ... N-ai vãzut ce-i spune lui Black ? Ignorã-mã ... asta da luptã ... secularã !!! Pe imbecilul ãsta nu dau o ceapã degeratã , dar decând posteazã jigneºte într-una ºi asta nu accept. În viaþa mea n-am întors celãlalt obraz ...
Jules Verne....
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:14
De la: CR0N0S, la data 2011-01-08 12:11:22Basescu trebuie eliminat....de la putere ! Basescu sta la Cotroceni din inertie nu din vointa maselor delasatore si nici din dreptul Constitutional !
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:21
De la: VINTUL_CHIMBARII, la data 2011-01-07 19:51:34De la: Black_Friday, la data 2011-01-07 19:41:12De la: gabigabi, la data 2011-01-07 18:54:46De la: Silver9AM, la data 2011-01-07 10:42:44De la: gabigabi, la data 2011-01-07 09:12:03De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 21:05:55De la: gabigabi, la data 2011-01-06 19:18:23De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 18:41:40De la: gabigabi, la data 2011-01-06 18:15:47De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 18:02:57De la: gabigabi, la data 2011-01-06 15:55:50De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 10:51:31De la: gabigabi, la data 2011-01-05 18:13:11de unde sti ca le-am acordat prietenia mea ? sa inteleg ca-mi tii calc. sub observatie ? maiiiiii , aveti grija ce faceti !
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:24
De la: ctitorul, la data 2011-01-08 12:21:06De la: VINTUL_CHIMBARII, la data 2011-01-07 19:51:34De la: Black_Friday, la data 2011-01-07 19:41:12
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:37
De la: VINTUL_CHIMBARII, la data 2011-01-07 19:51:34 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 12:56
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia Sloganul electoral al PD-L: Frati romani! Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 13:52
De la: 9am244056, la data 2011-01-08 11:25:54Acelasi discurs de patzachina ingamfata , provenind de la mai multe nevastuici cu epoleti care iau la misto orice si pe oricine.CE AVETI CU SOBARU , RAME ISTERICE ??? Mai dragi administratori ai forumului, mie mi-ati suspendat contul de doua ori pentru ca ii raspundeam miloagei cu aceeasi moneda, dar pe taraie bashini asta il lasati sa-si deserte matul ala gros care ii tine loc de creier, fara nicio problema! Stiam mai demult ce culoare politica aveti, dupa cum aveti grija sa cenzurati mesajele care nu va convin, dar sa procedati asa lasand sa zburde in libertate un cretin ca asta, intrece orice limita! Ca sa nu mai spun ca forumul asta mai are putin si se va transforma in agentie de plasare a asasinilor platiti, datorita mesajelor pe care le posteaza cretina miloaga, prin care face apel la lunetisti sa-l asasineze pe presedinte sau la popor sa ii ia gatul. Foarte frumos, nu am ce spune, probabil ca asta este o piesa din puzzelul marii coalitii PNL-PSD-PC,care lupta pentru reinstaurarea democratiei si a bunului simt in Romania! Boshorog ordinar, lucrurile nu se vor incheia in felul asta!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:08
Multumesc TUTUROR pentru atentia acordata si pentru larga colaboarare in impiedicarea manipulatorilor PDL !
Vreau sa te intreb .... LA CE RASPUNSURI TE ASTEPTAI , VIZAVI DE PORCARIILE PE CARE DEBITATI PE AICI ? CE RASPUNS ASTEPTATI , CAND LUATI LA MISHTO PE SOBARU ? CE RASPUNS VREI CAND NE TRIMITI UNILATERAL LA MUNCA , CA UN VECHIL PORTOCALIU CE TE AFLI ? CE RASPUNS VREI CAND MA FACI POMANAGIU , DESI NU AM LUAT IN VIATA MEA NICI MACAR SOMAJ , DARAMITE AJUTORUL SOCIAL PE CARE GUVERNUL BOC IL ACORDA TUTUROR OTREPELOR FARA O ZI DE MUNCA ? CE RASPUNS ASTEPTI CAND SUSTII UN GUVERN PE CARE IL INJURA TOATA TARA ? Poate am exagerat , dar nu ma pot compara cu un maestru ca tine ! Cat despre mesajul care incurajeaza la revolta , te asigur ca este FOARTE POPULAR , in toata tara, si fara contributia respectivei |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:10
am primit un e-mail pe care-l postez aici.
Vreau insa sa va reamintiti, toti basistii si cei "care au votat raul cel mai mic", cum timp de 2 ani ati strigat "Patricu plateste-ti datoriile!", acoperind incompetenta crasa a acestui guvern si a lui base, care au descoperit dupa 2 ani ca trebuie sa negocieze cu kazahii plata datoriilor si ca un contract e lege pentru parti. In acesti 2 ani , puterea portocalie a ignorat toate ofertele facute de kazahi, mai ales pe cea facuta in vara trecuta cind ei se ofereau sa ofere statului roman produse petroliere (benzina) in contul datoriei. Au pierdut 2 ani iar datele sunt acum altele... "STOP INDIFERENTEI! Protestul de la benzinarii trebuie sa CONTINUE! Asa ca romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa PIARDA BANI! Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN NICIO BENZINARIE! Mergem cu mijloacele de transport in comun, cu bicicletele sau pe jos, dar NU MAI ALIMENTAM MASINILE pt a nu le mai umple buzunarele! Da te rog mai departe acest mesaj pt ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si altii ca tine si ca mine! Va multumim. " Din pacate noul an nu poate ascunde incompetenta orange a ultimilor 2 ani! PS: boc e doar conferentiar si doctorand in drept (o mare eroare mediatica pe care trompetistul nu o contesta deloc ) si probabil unul din "tinerii care merita sa fie profesor universitar" dupa legea lui funeriu?Aveti idee citi conferentiari si lectori sunt in rindurile ministrilor, secretarilor de stat si consilierilor puterii potocaliu-violet care "merita sa fie profesori universitari", arzind etape, conform extra-ordinarului?
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:15
Nu ºtiu dacã alegerea politicã a unuia sau altuia ... dãuneazã grav sãnãtãþii ...
Sigur aici sunt ºi excepþii care nu fac altceva decît întãresc regula . Aceste alegeri politice , ºi aici mã refer strict la preferinþele personale ale fiecãruia , nu la vot , nu ar trebui sã constitue motiv de jigniri ºi înjurii. Putem trãi unul lângã celãlãlt ºi dacã avem simpatii diametral opuse , politic vorbind. Cum este normal ... Ceea ce faceþi voi , antibãsescienii de serviciu , nu este altceva decât propagandã ieftinã . Provocare . V-am mai spus asta de o mie de ori . Iar faptul cã voi continuaþi nu face altceva decât sã-mi dea dreptate ... Mereu fãrã argumente , este normal sã clacaþi la primul "duel" . ªi sã începeþi sã înjuraþi , cã altceva nu ºtiþi . Forum , înseamnã adunare , în sensul întrunirii în a purta discuþii, a schimba impresii , pãreri , idei ... În nici un caz nu înseamnã adunãturã , cum sunteþi voi obiºnuiþi ... Ceea ce vã lipseºte vouã în afarã de de educaþie ºi capacitate de analizã obiectivã , este omenia ! Începeþi sã nu vã mai deosebiþi de animale , pentru cã nu mai gândiþi . Aº vrea sã vã compar cu animalele , dar ãlea gândesc !! Mãcar aveþi ºi voi o virtute : aþi format o nouã specie !! E adevãrat cã este plictisitor sã vedem din partea voastrã mereu aceleºi mesaje postate la nesfârºit cu o tenacitate remarcabilã !!... tenacitatea însã , e bunã când doreºti sã realizezi ceva . În alte scopuri e sorã cu imbecilitatea crasã !!... Eu ... nu vã permit însã !! Sã jigniþi la nesfãrºit pe cine vã vine în "contrã" cu orice ... "mor" cu voi de gât ºi ... cu riscul de a REVENI mereu , banat fiind de aliaþii voºtri politici , adminii acestui site !!
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:18
black,
Tu injurai si faceai afirmatii rasiste, motive pentru care admin. acestui site ar putea fi amendati. "sluga", "penibil", "javra" si "ordinar" nu sunt deloc de calibrul termenului "gaozar" sau al afirmatiei referitoare la acea ziarista careia base i-a furat telefonul. "mai animalule" si "prostanacule" sunt poezie pura pe linga umorile portocalii revarsate in ultimii 2 ani in politica si in mass-media. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:22
valabil si pentru tine revenitule
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:24
NU ! !
In fatza mea ,pe bara de sub titlul acestui site, sta un cuvant mare : COMUNITATE ! Este o notiune care , alaturi de cuvantul FORUM, nu mai poate exista in romania zilei de azi ! NU POATE EXISTA o comunitate atata vreme cat unii dintre noi aleg sa se bage sub patrafirul "jmekerilor" momentului si sa aleaga ingrata misiune de a le preslavi greselile ! Nu vreau sa fac parte dintr-o astfel de COMUNITATE unde persoane ca voi castiga bani din nefericirea semenilor . ................................................................................................................................................................ La urma urmei poate am intrat aici si ca sa plangem unul pe umarul celuilalt , noi cei saraci, nu sa ascultam delirul si zbieretele unor slugoi , de orice culoare ar fi, portocalii , rosii sau galbeni ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ionell2003 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:28
Sa-mi spuna cineva de unde gaseste tara fonduri pentru spitale,invatamant,bugetari,pensionari. De vreme ce toata industria este la pamant,distrusa constant de la revolutie incoace,incepand cu tov. iliescu si toti in urma lui.... Cand toate firmele lucreaza la negru,fara sa plateasca darile la stat...Cine imi spune cum rezolvam aceasta problema...?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:28
de ce nu incerci sa plingi la biserica sau pe canapeaua unui psihiatru?!
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:29
FACETI SI VOI CEVA BUN IMBECILILOR, VOTATI AICI:
www.petitieonline.ro/petitie-p27067051.html MACAR FERITI-VA SA FITI FRAERII EUROPEI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:33
De la: ionell2003, la data 2011-01-08 14:28:05Sa-mi spuna cineva de unde gaseste tara fonduri pentru spitale,invatamant,bugetari,pensionari. De vreme ce toata industria este la pamant,distrusa constant de la revolutie incoace,incepand cu tov. iliescu si toti in urma lui.... Cand toate firmele lucreaza la negru,fara sa plateasca darile la stat...Cine imi spune cum rezolvam aceasta problema...? REZOL-VO TU IMBECILULE, DACA TE DUCE CAPUL. EU M-AM SATURAT SA PLATESC TAXE SI IMPOZITE CAND AM ALTA PROBLEMA PE CAP, CEA A SUPRAVIETUIRII. INSEAMNA CA STAI DESTUL DE BINE FINANCIAR DACA INCA MAI AI CHEF SA PLATESTI IMPOZITE SI TAXE ABERANTE. PLATESTE TU, ESTE SI ASTA O SOLUTIE! VEZI IATA CA S-A REZOLVAT, MAI TREBUIE "SA VREI"!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:35
Plansul la biserica dauneaza grav ... mandriei mele !
Plus ca D-zeu da , dar nu baga in traista ! Mi-a oferit mijloacele de a ma opune actualei situatii , si eu le folosesc . Stiu ca sunt demne de ras ! Auzi cum ne opunem noi celui mai puternic om din tara : NE INJURAM PE NET CU POSTACII LUI ... Nu sunt visator, nu ma astept sa apara Arhanghelul Gavriil , cu o sabie de foc, sa taie capetele celor pe care noi ii lasam sa ni se urce ... in cap , sau la Palatul Victoria . ATAT REGRET .... ca nu sunt lunetistul pe care il cauta oamenii de pe forumul asta ! As indeplini gratuit misiunea ACEEA . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:39
De la: 9am049573, la data 2011-01-08 14:18:38black, VA DORESC SA VA MOARA BAIETEII DROGATI IN ACCIDENTE DE MASINA , NEVESTELE SA VA PARASEASCA SI SA FUGA CU TIGANI RUDARI , FETITELE VOASTRE SA AJUNGA PE CENTURA IN ITALIA , PRESEDINTELE VOSTRU IUBIT SA CRAPE DE BAUTURA , ELENA UDREA SA MOARA DE CANCER LA OVARE SI ... TOATE PE CARE NI LE URATI VOI , NOUA . Hai aplauda javra penibila si sluga ordinara! Asta este gandirea voastra, fi-va-r de cap! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:45
click,
nu votez petitii on line, nici macar impotriva lui base. imi pare rau ca ai probleme dar ai optat pentru starea de lucruri de azi. imagineaza-ti ce greu este sa acepte acesta stare de lucruri cei care sunt in aceiasi situatie ca tine si care nu au optat pentru spectrul orange. PS: ati citit vreunul dintre voi legea privind votul prin corespondenta? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:48
black,
pentru tinerii care mor din cauza etnobotanicelor de vina sunt boc si blaga care s-au grabit ei sa dea bine iesint cu o ordonanta prost facuta in timp ce in parlament se lucra la o lege. iti amintesti cum se laudau atunci la tv? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 14:55
De la: 9am049573, la data 2011-01-08 14:45:23click, PAI DE CE NU SEMNEZI PETITII ONLINE ?? INSEAMNA CA-TI CONVINE SITUATIA, SI CA PUI UMARUL PENTRU MENTINEREA EI. NENEA TATA LUI IONUT!!!! TI-O TRIMIT PRIN POSTA, ASA O SEMNEZI? |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 15:01
black,click, revenitule, silver,
&co Am vazut ca seful vostru a spus linga Cioplea ca e bine "sa ne regasim spiritul profund al solidaritatii" dar eu va intreb pe voi, cum sa fiu solidar cu cei care au fost complici la frauda electorala din 2009 cind s-au furat voturi si cind s-a facut pipi pe 5,2 milioane de voturi in aplauzele voastre? Va sugerez sa revedeti imaginile de la Cioplea si sa urmariti doar mimica sotiei lui base pe tot timpul cit acesta a depitat toate prostiile, cu bataie pe 2011. Doamna respectiva a plecat, apoi s-a intors linga cel care ii este sot, fata ii era inflexibila, fara expresie, ochii mici, la fel fara expresie, fara nici cel mai mic semn de aprobare sau de intelegere a spuselor omului de linga ea. Daca ea, care e cea mai aproiata de el, nu da doi bani pe tot ce a spus base atunci si arata ca nu e nimic adevarat in acele spuse, voi de ce imi cereti mie acest lucru?
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 15:06
De la: 9am049573, la data 2011-01-08 15:01:22black,click, revenitule, silver, EU TE INTREB DOAR ATAT: TRAIESTI IN ROMANIA SAU TRAESTI PE MARTE? AI CUMVA IMPRESIA CA TREBUIE SA NE ASTERNEM LA PICIOARELE TALE?? TE INSELI! CU TINE SAU FARA ESTE TOT UNA, SI DACA N-AI AUZIT INCA "MINORITATEA SE SUPUNE MAJORITATII". NU MAI PLANGE DUPA VOTURILE TALE "PIERDUTE". SI ATUNCI CA SI ACUM, PENTRU CA NU SUNT SUFICIENT DE MULTE, "FAC CEVA PE ELE"!!! |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 15:07
De la: 9am049573, la data 2011-01-08 14:22:59valabil si pentru tine revenitule Eu mereu am reacþionat la postãrile voastre pline de venin . Veninul oamenilor învinºi. De la alegeri ºi pânã acum !! Pentru cã puternicul sentiment de neputinþã vã ieºea ºi iese prin toate orificiile... Spune-mi cã decând ai pierdut alegerile din cauza flãcãrii mov , ai reuºit sã demonstrezi ceva ? Sã demontezi ceva ? Pentru ce te agiþi cu atâta emfazã , nu ºtiu !! De ce jigneºti , iar nu ºtiu !! De aceea eu pe tine , nu te bag nici în categoria animalelor . Pur ºi simplu nnu te încadrezi . Postezi ºi tu aºaaaa , poate te bagã ºi pe tine cineva în seamã , cã în rest ... Conþinutul mesajelor tale , în afarã de jigniri , niciodatã nu spun nimic . Nu demonstrezã nimic . Bãºcãlie ºi jignire . Asta face Voiculescu , Vântu , Stan , Gâdea sau alþi potlogari de acelaºi subnivel ! Subnivel cultural , politic ºi social !! Cautã sã vezi cine sunt mâncãtorii de rahat de la tembelizorul îndobitocirii tale, în viaþa de zi cu zi ºi sigur te-ai rãzgândi sã mai susþii asemenea pãmpãlãi . BINE , TU NU TE-AI RÃZGÂNDI !! Nu te duce capul ... ºi te înþeleg . ai lipsit la multe lecþii !! Mai ales la cele ale vieþii !! Ce sã înþelegi tu . Copiezi. Atâta poþi !! Maimuþa face la fel !! dar cu mai mult cap ca tine . Cã o face urmãrind ca ea sã câºtige ceva !! Papagalul la fel . Aici te apropii , cã ãsta o face sã primeasvã mâncare . dar nu te poþi încadra , cã tu copiezi neurmãrind nimic .... Lamentabil comportament . Oricum , în faþa mea eºti ºi vei rãmâne un nimic ... impertinent !! Fãrã cei 7 ani de-acasã . ªi nu mã mirã , ptzr cã din oameni de genere este formatã toatã "opoziþia" ... Vax. Deci tot un cãlduros SICTIR îþi doresc !!
Jules Verne....
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2011, ora 16:45
De la: click_cont, la data 2011-01-08 14:33:15De la: ionell2003, la data 2011-01-08 14:28:05Sa-mi spuna cineva de unde gaseste tara fonduri pentru spitale,invatamant,bugetari,pensionari. De vreme ce toata industria este la pamant,distrusa constant de la revolutie incoace,incepand cu tov. iliescu si toti in urma lui.... Cand toate firmele lucreaza la negru,fara sa plateasca darile la stat...Cine imi spune cum rezolvam aceasta problema...? deci, ai ajuns la lupta ptr. Supravietuire ...eh, acum intelegi vorba noastra ....a nenorocitilor - asa cum ne spunei mai an , cind va spuneam ca ne vom musca pumnii alegind catastrofa numita Bas' ? nu-mi pare bine de loc de problemele tale , pe cuvint de onoare dar ,vezi tu cum cineva vegheaza... ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

, ASTIA AU ASIGURAT ROMANII CA CRIZA VA TRECE PE LANGA GRANITELE ROMANIEI,SI NU NE VA AFECTA.......DE EI SE PRICEPEAU,DOAR ERAU EXECUTIVUL,NU ?
n-a STIUT CA VINE CRIZA ! ....bine, nu mai spun chestia cu chilotii pe ochi , dar ceva va orbeste, nu stiu ce ! va pune ceva-n salariul ala maricel ?