Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:08
@revenitule, am sa te declar campion al demagogiei, pe aici, pe forum !
bun , zici ca intrebarile mele au raspunsul inclus : dar al tau care e ? e un ticalos criminal sau un incompetent cu pretentii ceausiste de a le stii el pe toate ? in rest, ca de obicei : blablabla ! |
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:21
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:08:30@revenitule, am sa te declar campion al demagogiei, pe aici, pe forum ! Gabito jur pe crucea sfanta ca mai demagog ca tine nu sunt !! Nu am interes in a-mi promova ideile sau in a ma da mare cu incultura mea ... Cum faceti voi . Ma simt bine in pielea mea , asa cum sunt eu . Cu defectele sau calita... nu , SI calitatile mele . Nu fac (nici nu am facut ca tine sau imbecilul ala de jigneste fara intrerupere ...) propaganda . Ce fac eu este sa imi pun mintea la contributie si sa gandesc logic , inainte de a "vorbi" pe forum ... Atat . Sunt eu , nu copiez pe nimeni si de aceea ma simt liber , nu subjugat ... Dar mintile voastre pline de google-copypaste, nu pot intelege asa ceva . Normal . Aaaaa, pai stiu ca tocmai bla-blau` asta deranjeaza , de-aia scriu. Oricum , cand iti dau replica tie , sa sti ca mereu am lacrimi in ochi !! Atat imi este mila de tine .... Pana la lacrimi !!! Jur !! Hai Lareventindeo ... Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:29
De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:21:07De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:08:30@revenitule, am sa te declar campion al demagogiei, pe aici, pe forum ! si postarea asta e tipic demagoga : generalizezi, fentezi, arunci cu gunoi si NU RASPUNZI la intrebare : A STIUT CA VINE CRIZA , da sau nu ? daca Da si a cheltuit in nestire ca sa fie reales, e un Criminal daca NU ,atunci e un Incapabil care ocupa un loc nepotrivit deci , revenitule , tu care nu esti subjugat si gindesti cu capul tau : A STIUT sau NU ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:34
revenitule,
ai vrut idei. cum laude nu prea aveti, ti-am postat ideile lui nastase sa le tocati marunt, marunt. surpriza!! nu prea va vine... cel mai mult imi place acest paragraf: "3.In ceea ce priveste privatizarea PETROM, acest mare sarlatan care este Basescu, se preface ca nu-si mai aduce aminte de faptul ca angajamentul de privatizare, cu peste 50%, a Petrom, la fel ca si a sistemului bancar romanesc, a distributiilor de gaze si de energie, a fost semnat de EL INSUSI, in calitate de ministru, coordonator al programului PSAL, cu Banca Mondiala, in 1998-2000 (Vezi HG 202/1998, HG 362/1998, HG 363/1998, HG 374/1999, HG 456/2000). Angajament care a devenit si o conditionalitate in relatia cu UE. Tot repeta povestea asta, si el si unele din slugile lui de la PDL. Mi-as dori sa-i dau fiecaruia dintre ei cu cate un exemplar, din Memorandumul care cuprinde acest angajament, peste ochi." click o sa aiba multe de comentat pentru ca a fost experta anului 2010 in petrol pe acest topic. ati vazut cum spune nastase? cam asa: "slugile lui de la PDL"... coincidenta? e suficient sa intrati pe legislatie.just.ro/ si sa verificati HG362/1998 si sa vadeti semnatura lui base pe planul de privatizare a Petrom in 1998. personal cred ca imaginea cu ramele i se trage javrei extraordinare de la suptul viermisorilor din tequila. ce parere aveti? comenteaza cineva argumentele lui nastase sau repetati ca papagalii argumentele din campaniile 2008 si 2009?? ce mai spun si ceilalti ardeleni !?!
Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:40
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:29:47De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:21:07De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:08:30@revenitule, am sa te declar campion al demagogiei, pe aici, pe forum ! ce debitezi tu acolo , nu este demagogic !! Raspunsul meu , in schimb este !! Mai fata , dar daca tu iti dai raspunsurile singura , ce dracului vrei de la mine ?? Esti cu capul ??? Criza , asta de care voi nu aveti nici cea mai mica idee , te intreb , a izbucnit la noi ?? Suntem noi romanii o mare putere mondiala ? Avem fraiele lumii in mainile noastre ??? Cine sa ne prezica venirea crizei si la ce proportii , flacara visinie ???? Ca aia mov are alte atributiuni ... Numa` tu sti ce indrugi acolo. Pe mine mai pierdut , pentru ca in nici-un caz nu fac parte din Universul in care salasui tu .... Aaaa si apropos . O intrebare mai infantila ca : stia , nu stia ... nu exista !! Dar tu , ai gasit-o !! Si nu copiezi pe nimeni .... Hai las-o jos , ca macane !!! Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:52
E de remarcat faptul ca in acest inceput de an , postacii basisti, cei portocalii si cei ai serviciilor nu sustin deloc pronosticurile superoptimiste ale lui base, boc si incompetentilor din guvern si pdl .
Poate pentru ca ca viata bate filmul? Eu zic sa va "reevaluati" atitudinea, sa lasati deoparte vinul fiert si sa sustineti virtos noul plan media de culoare orange-violet.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:53
A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ?
chiar nu intelegi ,timpitule care te dai destept , mai destept decit te duce tartacuta , ca raspunsul la intrebarea asta este CHEIA a tot ce se-ntimpla de 2 ani in tara asta ? papagalule ,mi-e o scirba infinita de voi....ne-ati NENOROCIT pe toti si continuati sa stati cu coada pe sus , criminali idioti ce sunteti care NU INTELEGETI NICI ACUM CE-ATI FACUT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:55
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:29:47De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:21:07De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:08:30@revenitule, am sa te declar campion al demagogiei, pe aici, pe forum ! PAI,DACA TIN MINTE.......PARCA AM LAMURIT "CINE A STIUT PRIMUL DESPRE CRIZA SI CINE ERA IN MASURA SA IA MASURI IN CONSECINTA " ,TU CONTINUII GABITO,CU ACCEIAS PLACA ? VB. LUI @ REVENITU,CINE E DEMAGOG ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:59
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? PAI INTREABA'L PE TARICEANU CE A FACUT,SI PE GUVERNUL LIBERAL.........SI DE CE VB. ASA ? EU CEL PUTIN TE-AM TRATAT CU RESPECT,TU ? AI GRIJA LA TENSIUNE........... Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 17:59
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? Te-a jignit cineva , scumpa Gabriela ???? Atat te duce capul si pe tine , sa injuri , sa jignesti ???? Vrei sa m-i te impui asa ??? Hai du-te ... la culcare ca esti super stresata de Basescu asta , care nu mai pleaca o data ... Nu te jignesc , pentru ca nu am chef de tine acum , una , si pentru ca sigur suta la suta , sunt muuuult mai educat ca tine !!
Jules Verne....
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:10
De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? cind continui sa ma trimiti la bucatarie,la ceapa si sarmale sau trimitindu-ma la culcare ca sunt stresata , minimalizind si ironizind tot ce spun, vine din RESPECT , nu ? este exact acelasi tip de RESPECT cu care si dragul vostru - minunea secolului - Mesia neamului romanesc - isi trateaza cetatenii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:16
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? TI'A PLACUT PLANUL ECONOMIC ? HAI DESTINDETE SI NU MAI FI NERVOASA,SPUI CA AI FACUT SARMALE ? HMMMMM ,IS CU VARZA ACRA ?.......POFTA MARE,SI GANDESTETE SI LA MINE........
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:24
silver
Ai atins un punct interesant dar gindit portocaliu-cãcãniu si violet! Primii 5 exportatori din Romania sunt producatori straini, primul Nokia si doar in pozitia a 3 a Renault. Citi bani se intoc in Romania din vinzarile lor? E logic ca nu toti. Cit de firesc este ca boc sa se laude cu exportul cind nu toti banii se intorc? De ce nu au spus violet-cãcãnii nimic despre cele 3 fabrici Coca Cola inchise in 2010, despre mutarea fabricii Colgate in Polonia sau despre cea a Kraft in Bulgaria? De ce BNR nu a spus de unde sunt cei 4,5 miliarde de euro cheltuiti in 2010 pentru controlul inflatiei, suma despre care se scrie in raportul bancii mondiale? Pina si Vasilescu de la BNR a inceput sa accepte ca 2011 va fi mai greu decit 2010 dar spune el "poate fi bun sau rau". Daca ne gindim ca 60% din afacerile mediului privat sunt facute cu statul si ca doar 20% din afacerile privat-privat sunt exporturi avem imaginea economica reala din 2010 si putem concluziona pe ce se bazeza pronosticurile pentru 2011 facute de incompetentii alesi de voi . Si care reforma? Au taiat peste 100.000 de posturi de la stat vacante (vedeti declaratiile lui seitan din martie 2010)? Nu mai spun ca reforma statului nu are nico legatura cu redresarea de care are nevoie economia. "derapaj" si "reevaluare"... noile cuvinte trendi ... PS: citi bani va produce Agricultura in 2011 cind preturile produselor agricole cresc si cind Romania are griu in rezervele statului pina in februarie? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:24
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 18:16:16De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? Uite iar am trecut prin Romania si m-am ghiftuit cu sarmale in foi de varza acra,sorici,fripturi si cirnati de casa.Credeam ca este criza ,dar nu ati ajuns ca americanii ! Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:34
silver
am uitat sa mai spun de sutele de firme din Romania care se muta sau isi deschid puncte in Bulgaria. intr-un interviu ministrul bulgar de finante spunea ca e vorba de sute de firme pe zi. eu spun ca Romania portocaliu-cãcãmie si violet-annelidã se duce dracului si daca se muta doar sute de fime pe saptamana. tot asa, pentru imaginea copleta: -investitii straine in Romania in 2008- peste 8 miliarde de euro - 2009- peste 4 miliarde de euro - 2010 - 2 miliarde de euro asa dar, 2011 va fi an de relansare? poate spirituala ... dar cum base toata ziua pe sticla ne ofera doar mirlanie si minciuni ma indoiesc... deci exist! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:41
De la: 9am049573, la data 2011-01-09 18:34:37silver A FOST O GLUMA.........SA O MAI INVESELESC PE GABITA........... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:42
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 18:16:16De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? adica tu zici ca n-ai mincat sarmale ? ma faci sa-ti pun citeva intr-o casoleta si sa te strig la poarta Cotrocenilor : "nenea garda lu' basel ", vino la sarmale !? .... neeeeee,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:48
De la: 9am049573, la data 2011-01-09 18:34:37silver ba inca Vasilescu a mai spus una....a trecut cam neobservata, dar a zis-o cam asa ...ca acum, e aproape un CONFLICT DE INTERESE INTRE POLITICA SI ECONOMIE ! ...poate vor sa ne explice finii nostri observatori portocalii ai acestui topic ,cam care-i mesajul Bancii Nationale in aceasta fraza ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:52
silver
am realizat ca faceai o gluma dar am vrut sa va arat opinia mea asupra viitorului, pe care puteti sa o faceti zob daca aveti si alte informatii. nu vreau sa va schimb opiniile, e dreptul vostru dar recunosc ca nu ma pot abtine sa nu mai dau si cu parul in voi (e o forma de eliminare a stresului profesional daca vreti) important e sa fie scrise cit mai multe opinii, in limite acceptabile si altii sa le poata citi liber. astept comentarii pe ideile lui nastase, al carui fan nu sunt deloc dar textul lui nu poate fi ignorat daca vrem sa apreciem cit mai realist ce se intimpla. PS: poate purtam in viitor si o dicutie despre viziunea basista asupra sanatii. Din ce am vazut ca bate el cimpii v-ar fi de folos sa vedeti filmul lui Michael Moore "Sicko", dat recent pe procinema. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:53
De la: 9am049573, la data 2011-01-09 18:34:37silver E PAREREA TA.......DAR FII TU SIGUR CA SITUATIA IN FAPT NU SE PREZINTA CHIAR ASA.........SI O SA-TI SPUN ( PAREREA MEA ) DE CE: PT. CE CREZI CA SE LUPTA ATATIA SACALI SA INTRE IN POLITICA ? PT. A FACE POLITICA ? NTT,PT BINELE POPORULUI ROMAN ? NTTT,.........PT. A FACE AFACERI SI A CASTIGA CAT MAI MULTI BANI ! DACA NOI NE-AM DUCE DE RAPA NICI EI NU AR MAI AVEA NICI UN INTERES SI AVANTAJ SA FACA POLITICA. CONCLUZIE : CAND VEZI CA BATAIA PT SCAUNUL DE PARLAMENTAR E MAI APRIGA ,INSEAMNA CA MAI E CEVA DE ROS,SI INCA E BINE............. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 18:57
De la: 9am049573, la data 2011-01-09 18:52:06silver CINE COMENTEAZA DESPRE NASTASE,E PUS " SA'I NUMERE OUALE" ASA CA EU MA ABTIN....... DECAT SA'I NUMAR OUALE LUI ALA MAI BINE MANANC OUA DIN ....GERMANIA.......
|
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:01
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:42:51De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 18:16:16De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? GABITO SARMALE AM MANCAT.....DAR CUM LE FACI TU............NTTTTTTTT,ASA CA ,NU E O IDEE REA.......ITI INCHIPUI CE OR SA SCRIE ZIARELE MAINE ?
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:26
- SA TRAITI BINEEE/ SA TRAITI BINEEE/// striga mincinosul din caruta stricata.....................
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:38
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 19:01:03De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:42:51De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 18:16:16De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? acuuuu' depinde care ziare ! alea portocalii vor spune ca : uite poporul, e solidar cu Base' ! uite ce iubit eu ! uite cum vin oamenii sa-si imparte mincarea cu cel mai iubit Actual fiu al poporului....ca, stii ! pa alalalt l-a ciuruit poporul ....astalalt a ciuruit el poporul ! meci cistigat momentan de el.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Ianuarie 2011, ora 19:59
De la: gabigabi, la data 2011-01-09 19:38:32De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 19:01:03De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:42:51De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 18:16:16De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? SA DE'A D-ZEU SA VA FIE BINE CU ANTONESCU,VOICULESCU,VANTU,PATRICIU,SI PONTA........DAR ,MA CAM INDOIESC......MA ROG ,E UMILA MEA PARERE.................. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
HOLTEIUL 12 mesaje Membru din: 10/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 08:04
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 19:59:38De la: gabigabi, la data 2011-01-09 19:38:32De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 19:01:03De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:42:51De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 18:16:16De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
HOLTEIUL 12 mesaje Membru din: 10/01/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 08:14
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 19:59:38De la: gabigabi, la data 2011-01-09 19:38:32[ TI'A PLACUT PLANUL ECONOMIC ? HAI DESTINDETE SI NU MAI FI NERVOASA,SPUI CA AI FACUT SARMALE ? HMMMMM ,IS CU VARZA ACRA ?.......POFTA MARE,SI GANDESTETE SI LA MINE........ [/quote]adica tu zici ca n-ai mincat sarmale ? ma faci sa-ti pun citeva intr-o casoleta si sa te strig la poarta Cotrocenilor : "nenea garda lu' basel ", vino la sarmale !? .... neeeeee, [/quote]GABITO SARMALE AM MANCAT.....DAR CUM LE FACI TU............NTTTTTTTT,ASA CA ,NU E O IDEE REA.......ITI INCHIPUI CE OR SA SCRIE ZIARELE MAINE ? [/quote]acuuuu' depinde care ziare ! alea portocalii vor spune ca : uite poporul, e solidar cu Base' ! uite ce iubit eu ! uite cum vin oamenii sa-si imparte mincarea cu cel mai iubit Actual fiu al poporului....ca, stii ! pa alalalt l-a ciuruit poporul ....astalalt a ciuruit el poporul ! meci cistigat momentan de el....[/quote] SA DE'A D-ZEU SA VA FIE BINE CU ANTONESCU,VOICULESCU,VANTU,PATRICIU,SI PONTA........DAR ,MA CAM INDOIESC......MA ROG ,E UMILA MEA PARERE..................[/quote] Experienta lui Basescu,consta in studiul alcoolului ,studiul la bibliotecile sexuale din ANVERS,deturnarile atentiei publice cu scamatorii,diversionism,delapidari de fonduri de la Buget prin intermediul pajului Boc,pai ce REFORMA poate sa faca un asemenea specimen?A transformat Romania in tara prostitutiei politice si sexuale !
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 10:14
De la: Black_Friday, la data 2011-01-09 12:12:49De la: 9am049573, la data 2011-01-09 12:01:23 sa inteleg ca toti basistii nu au alte contra argumente la spusele lui nastase privind minciunile lui base?? sa mai adaug ca din octombrie 2010 (de cind se stia de neadmitere in spatiul S.) pina in prezent base a spus numai minciuni ? de ce sa minti pe cei care te-au votat timp de 3 luni de zile, din respect?!? aveti ce ati votat: "raul cel mai mic"...
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 10:48
Va mai explic o data , looserilor , pe urma gata !... pe aici o sa mai intru fffff rar . M-am saturat de injuriile voastre de oameni needucati si prosti facuti gramada ...
Si pentru explicatie iau exemplu lui Vadim cu evacuarea , amplu prezentat de media ... Deci acest "creator" de legi din Romania , vine evacuat din sediul PRM de o hotarare judecatoreasca , care nu are nici cea mai mica legatura politica sau activitatea sa ziaristica .... Dar "educatul" , "scriitorul" si "poietul" de renume mondial , care nici dracu n-a auzit de el , devine haimana de mahala si injura mai abitir decat tigancile alea de le uraste el de moarte , semn ca a luat lectii chiar de la ele !!... Ce este important este insa faptul ca , in fata camerelor tuturor televiziunilopr prezente , acest animal politic incult si nesimtit , face referire la Basescu ... Va dati seama cat de frica au trepadusii astia de puscarie , daca la orice "ocazie" , nu uita cine le este Nasul ... Si cica "ataca"... Deci Basescu a "ordonat" evacuarea lui din sediu .... Ma , da` importanta piesa se crede nea Vadim asta , pe scena politica ...El nu aduna voturi nici macar de o asociatie de cartier , dar e "piesa" in cartile "opozitiei" .... Asta faceti si voi . Si (poate) voi nu aveti frica de puscarie , ca increzutul asta de Vadim ... In tot si in toate il bagati pe Basescu , poate-poate isi da demisia ... Iar unde nu mai "vedeti" , unde nu mai aveti cuvinte , incepeti si injurati mai ceva ca un cocalar ... Deci , dupa ce va dati palme singuri cu exprimarea NON-ideilor voastre , cica atent gandite si analizate, mai si injurati ( ca altceva nu mai stie nanocreierul sa produca ).... Adica aruncati la gunoi tot "bagajul" studiilor , ce cu emfaza va laudati din 5 in 5 minute ... Ca Vadim este un infam , a demonstrat-o inca o data , desi nu era neaparat necesar . Infami sunteti si voi , de asta ne-am convins cu varf si indesat !!! Manipularea ieftina care a incercat-o Vadim la evacuare , amintind repetat ca executoarea a fost trimisa de Basescu, sigur voua va incalzeste inimioarele. Dar este totusi , O MANIPULARE !! ... care mintile vostre incetosate nu o vad !! Pentru ca zice de Basescu , pe care voi nu il iubiti .... Atat voiam sa va spun . Ca sunteti MANIPULATI copilareste , desi va dati rotunzi ca aveti studii superioare ... Le aveti degeaba . Hai ca va las ca poate voi aveti treaba si eu va retin ... PS. Nu , nu dau bir cu nici-un fugit , daca asa interpretati mesajul ... Pur si simplu eu chiar am treaba ...
Jules Verne....
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2011, ora 10:48
De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 19:59:38De la: gabigabi, la data 2011-01-09 19:38:32De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 19:01:03De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:42:51De la: Silver9AM, la data 2011-01-09 18:16:16De la: gabigabi, la data 2011-01-09 18:10:37De la: revenitu, la data 2011-01-09 17:59:53De la: gabigabi, la data 2011-01-09 17:53:23 A STIUT CA VINE CRIZA, DA SAU NU ? Mai rau nu se poate. Nadajduim sa apara niste masuri de revigorare economica, de relansare, de incurajare sau macar de crutzare a celor care mai stau in picioare pe efortul propriu si nu conectati. Astia neconectati si care lucreaza legal nu vad cum ar mai rezista daca nu scade taxarea muncii si alte chestiuni. Actualmente progresul statului se bazeaza pe jecmanirea, estorcarea cetatenilor si secatuirea mediului de afaceri. In felul asta isi face statul mendrele deocamdata cat mai are pe cine jecmani. Cred ca in mod intentionat fac asta "dupa ei potopul". Sunt constienti ca sunt compromisi iremediabil, de ce nu ar lasa jale in urma lor. Asa ca sa se vada ca si cu altii tot rau va fi. Se inseala. Niciodata nu e prea tarziu daca pana la urma se vor lua masurile portivite momentului in care se va afla tara. Pana acum totul s-a facut tardiv si dezlanat desi echipa de guvernare a fost compacta, cu painea si cutitul in mana. Nici o scuza. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
|
|

DECAT SA'I NUMAR OUALE LUI ALA MAI BINE MANANC OUA DIN ....GERMANIA.......