back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:36

De la: gabigabi, la data 2011-01-07 09:28:32
De la: Black_Friday, la data 2011-01-06 23:04:22
De la: 9am178165, la data 2011-01-06 23:00:30
De la: 9am178165, la data 2011-01-06 22:22:13
De la: 9am178165, la data 2011-01-06 21:49:54
De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 18:41:40
De la: gabigabi, la data 2011-01-06 18:15:47
De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 18:02:57
De la: gabigabi, la data 2011-01-06 15:55:50
De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 10:51:31
De la: gabigabi, la data 2011-01-05 18:13:11de unde sti ca le-am acordat prietenia mea ? sa inteleg ca-mi tii calc. sub observatie ? maiiiiii , aveti grija ce faceti !
referitor la intrebarea ta ,despre unirea PSD+ PC + PNL .....trebuia facuta si asta , legal si sa vina cu un program de scoatere a tarii din criza....un program pe termen scurt, mediu si lung ! sunt mult prea multe probleme si toate foarte serioase, ca sa ne mai kkm pe noi de cum se poate uni stinga, centru si dreapta ! se poate foarte bine, intrucit problemele noastre acopera tot spectrul politic ! ....parerea mea !
acusica o sa cam ies de pe net ! i-am promis sotului meu o mamaliguta cu brinza si smintina ! o seara buna si, pe miine ! saluta-l si black din partea mea !

ACUM LA SPATRTUL .......CRIZEI ? DACA O FACEAU SI EI IN PLINA CRIZA......MAI SPUNEAM,DAR ASA ? PE CINE PACALESC EI ? VOR SA O PUNA DE O ALIANTA PT. .......SUSPENDARE,NU CREZI ?

zici ca-i "SPARTUL CRIZEI " ? ....aoleu, mama , asa ti-a zis la fiecare sfirsit de an si Basescu si vuvuzeaua boc, dar nu te culca pe o ureche : mai stringem cureaua vreo 3-4 daca nu chiar 5 ani !

NU EU STIU DESPRE CRIZA DE LA PRIM'MINISTRU DE ATUNCI ,NU STIU DACA'TI MAI AMINTESTI ,UNUL TARICEANU CARE MA SFATUIA SA-MI IAU CASA IN STATE,SI DE LA MIN. DE FINANTE TIT DIN VREMEA AIA ,UNUL VOZGANIAN........PARCA , ASTIA AU ASIGURAT ROMANII CA CRIZA VA TRECE PE LANGA GRANITELE ROMANIEI,SI NU NE VA AFECTA.......DE EI SE PRICEPEAU,DOAR ERAU EXECUTIVUL,NU ?

se vede ca tragi chiulul de la informarea politica ! tocmai ca dl. presedinte a zis ca nu-i Criza si Tariceanu si PNL sunt "apocaliptici " cu sperietoarea numita Criza ! .... dupa putin timp ne-a ASIGURAT ca ROMANII SFIDEAZA CRIZA .....apoi , ne-a spus ca ESTE CRIZA dar o vom depasi....dupa vreo luna NE-AM IMPRUMUTAT de la FMI doar ca sa avem O CENTURA DE SIGURANTA .....apoi, s-a razgindit si ne-a spus ca Nici El si NICI GUVERNUL n-a promis nimic ! sa se descurce fiecare cum poate , ptr . ca STATUL NU- I RASPUNZATOR PTR. CETATENII LUI !

P.S. Tariceanu a spus ca acum putem sa ne luam o casa in America , ptr. acolo oamenii -si vindeau casele pe nimic din cauza Crizei , ramasi fara lichiditati .....poate ca a fost o "glumita" putin cam deplasata ,dar asta era sensul ei !

GABITO HAI SA JUCAM CINSTIT...........
CE ROL ARE EXECUTIVUL INTR'O TARA,SI CE ROL ARE PRESIDENTIA ?
DECI NU MAI UMBLAM CU CIORA VOPSITA SI SPUNEM CA E PAUN........PRESEDINTELE PRIMEA INFORMATII DE LA GUVERN,EL ADMINISTRA SI STIA EXACT CUM STAM CU ECONOMIA,DE FAPT CA SA-TI DAI SEAMA CE CAPABIL GUVERN AM AVUT,LA O CRESTERE ECONOMICA DE PESTE 8% A LASAT UN DEFICIT DE PESTE 5%........CAPABILI RAU.......LIBERALII.........

Pai daca nu stii nici macar care sunt atributiile specifice fiecarei puteri a atatului, eu zic sa ne lasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu de alta dar esti foarte slabut, si..........., e cam greu sa porti discutii fructuoase chiar si in contradictoriu cu cineva care nu are notiuni de drept constitutional, macar la nivel elementar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asta are placa zgariata! Atata poate, atata face! Astia's oamenii lui Antonescu!

nu, "oamenii"lui Antonescu va pun niste intrebari la care voi nu vreti sa raspundeti nicicum : v-am adus aminte - si-i aici, in postarea asta - slalomul facut de Bas' cu uite criza- nu-i criza si degringolada provocata-n tara de aceste declaratii contradictorii ,caci daca nici in ceea ce zice Pres. tarii Nu MAI POTI AVEA INCREDERE, atunci in CINE ?
v-am adus aminte ca RO este o rep. PARLAMENTARA si pretentia de pres. JUCATOR INCALCA CONSTITUTIA !

P.S. ca de obicei, are un TUPEU extraordinar ....aseara, la tvr, zicea senin ca Romanii au nevoie de RESPECT ! intocmai asta-i lipseste acestui om aflat in postura de presedinte al tuturor romanilor : Respectul ! si-a batut joc de toti : ca suntem TARA DE MINA A DOUA ; ca suntem o tara de ASISTATI cu 13 mil. de pomanagii puturosi ! ....ca Invatamintul SCoate numai IDIOTI ; ca filozofii sunt inutili....ca si doctorii , de altfel ..... suntem niste gaozari, puiuti de comunisti si zoaie ei da, asta da RESPECT ! si acum acest respect se intoarce spre el , caci masura cu care ii vei judeca pe altii , cu aceeasi vei fi judecat tu insuti !

Asta este cu voi , frate !! V-au îndobitocit antenele de nu mai faceþi diferenþa între ce este real ºi ce este fals . Mie îmi place modul tãu de a te exprima Gãbiþo !! Nicidecum tu nu copiezi exprimãri ale unor "deontologi" de-ai tãi iubiþi , lãtrãii lui Voiculescu !!
Preºedintele a spus demult cã suntem o þarã de asistaþi ! DEMULT ! Nu asearã . Iar ãsta este cruntul adevãr . Nu avem industrie sau agriculturã sã îmbogãþim un buget , ºi avem milioane de pensionari pe caz de boalã închipuitã , orbi ºoferi, handicapaþi alpiniºti ... Asta spunea Preºedintele tãu !! Iar industrie sau agriculturã nu ai , pentru cã ILIESCU-NÃSTASE au reuºit sã le distrugã în 2 mandate de guvernare. Nu avem o economie solidã sã susþinã pensionari închipuiþi sau bolnavi închipuiþi pe care ºpãgarii de doctori ( cã ºpãgari sunt de pe vremea lu' Ceaºcã) i-au "aranjat" !! În doi ani de scandaluri politice personale inutile ºi o crizã financiarã grea , ce vrei sã realizezi ?? Realiza Geoanã al tãu puternic sprijinit de Moscova ºi ... Vãntu, nu-i aºa ??? Mã faci sã râd.
Dacã ai ajunge în minusculul tãu sistem de gândire sã îþi pui întrebarea DE CE ? ºi sã îºi poþi rãspunde fãrã vsã te influenþeze NIMENI asupra rãspunsului , poate vei înþelege altfel mesajele lumii politice .
Dar tu nu faci altceva decât sã repeþi ceea ce tu crezi cã altul a gândit (bine) înaintea ta !!
Exemple :
Întrebare : De ce Romînia a ajuns o þarã de asistaþi ?
Rãspuns : .... ( la tine funcþioneazã modelulu - de vinã e Bãsescu- )....
Întrebare : De ce nu are Romînia buget ?
Rãspuns : ......( la tine funcþioneazã modelul - l-a furat Bãsescu + gaºca )...
Întrebare : Unde beste o halcã mare din bugetul României de la sfârºitul guvernãrii PNL??
Rãspuns : ......( pe tine ãstea nu te intereseazã ) ....

Hai Lareventindeo !

PS. Uite-te prin acest topic la modul aleatoriu . Vei avea surpriza plãcutã sã vezi cu ce fel de oameni te-ai "aliat" în lupta secularã .... Bine, oameni spun la modul absurd ...
Nu mã dau eu perfecþiunea întruchipatã , dar nici nu m-aº compara cu ... aliaþii tãi !!

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:42

De la: gabigabi, la data 2011-01-07 09:12:03
De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 21:05:55
De la: gabigabi, la data 2011-01-06 19:18:23
De la: gabigabi, la data 2011-01-05 18:13:11de unde sti ca le-am acordat prietenia mea ? sa inteleg ca-mi tii calc. sub observatie ? maiiiiii , aveti grija ce faceti !
referitor la intrebarea ta ,despre unirea PSD+ PC + PNL .....trebuia facuta si asta , legal si sa vina cu un program de scoatere a tarii din criza....un program pe termen scurt, mediu si lung ! sunt mult prea multe probleme si toate foarte serioase, ca sa ne mai kkm pe noi de cum se poate uni stinga, centru si dreapta ! se poate foarte bine, intrucit problemele noastre acopera tot spectrul politic ! ....parerea mea !
acusica o sa cam ies de pe net ! i-am promis sotului meu o mamaliguta cu brinza si smintina ! o seara buna si, pe miine ! saluta-l si black din partea mea !

ACUM LA SPATRTUL .......CRIZEI ? DACA O FACEAU SI EI IN PLINA CRIZA......MAI SPUNEAM,DAR ASA ? PE CINE PACALESC EI ? VOR SA O PUNA DE O ALIANTA PT. .......SUSPENDARE,NU CREZI ?

zici ca-i "SPARTUL CRIZEI " ? ....aoleu, mama , asa ti-a zis la fiecare sfirsit de an si Basescu si vuvuzeaua boc, dar nu te culca pe o ureche : mai stringem cureaua vreo 3-4 daca nu chiar 5 ani !

NU EU STIU DESPRE CRIZA DE LA PRIM'MINISTRU DE ATUNCI ,NU STIU DACA'TI MAI AMINTESTI ,UNUL TARICEANU CARE MA SFATUIA SA-MI IAU CASA IN STATE,SI DE LA MIN. DE FINANTE TIT DIN VREMEA AIA ,UNUL VOZGANIAN........PARCA , ASTIA AU ASIGURAT ROMANII CA CRIZA VA TRECE PE LANGA GRANITELE ROMANIEI,SI NU NE VA AFECTA.......DE EI SE PRICEPEAU,DOAR ERAU EXECUTIVUL,NU ?

se vede ca tragi chiulul de la informarea politica ! tocmai ca dl. presedinte a zis ca nu-i Criza si Tariceanu si PNL sunt "apocaliptici " cu sperietoarea numita Criza ! .... dupa putin timp ne-a ASIGURAT ca ROMANII SFIDEAZA CRIZA .....apoi , ne-a spus ca ESTE CRIZA dar o vom depasi....dupa vreo luna NE-AM IMPRUMUTAT de la FMI doar ca sa avem O CENTURA DE SIGURANTA .....apoi, s-a razgindit si ne-a spus ca Nici El si NICI GUVERNUL n-a promis nimic ! sa se descurce fiecare cum poate , ptr . ca STATUL NU- I RASPUNZATOR PTR. CETATENII LUI !

P.S. Tariceanu a spus ca acum putem sa ne luam o casa in America , ptr. acolo oamenii -si vindeau casele pe nimic din cauza Crizei , ramasi fara lichiditati .....poate ca a fost o "glumita" putin cam deplasata ,dar asta era sensul ei !

DECI NU MAI UMBLAM CU CIORA VOPSITA SI SPUNEM CA E PAUN........PRESEDINTELE PRIMEA INFORMATII DE LA GUVERN,EL ADMINISTRA SI STIA EXACT CUM STAM CU ECONOMIA,DE FAPT CA SA-TI DAI SEAMA CE CAPABIL GUVERN AM AVUT,LA O CRESTERE ECONOMICA DE PESTE 8% A LASAT UN DEFICIT DE PESTE 5%........CAPABILI RAU.......LIBERALII.........

Intotdeauna am jucat CINSTIT !
in Ro, ptr. ca suntem o Rep. PARLAMENTARA , presedintele are un rol de Reprezentare in afara tarii , de GARANT al respectarii CONSTITUTIEI si de MEDIEREA si mentinerea unui echilibru intre fortele politice , economice- poate, dar nu bag mina in foc ptr. asta - din tara ! din clipa in care el s-a Declarat presedinte JUCATOR a facut primul pas de incalcare a constitutiei care tocmai asta NU PERMITE unui presedinte ,in Sistemul asta - daca eram intr=o rep. PREZIDENTIALA ca Franta, de ex., era permis !.....apoi, pas cu pas, a tatonat cit un pic -cit un pic sa vada cit iimerge sa intinda coarda ....si i-a MERS cu ajutorul oportunistilor, obedientilor fata de Putere, carora poti sa le ceri orice, numai a nu pupa talpa, fundul si mina STAPINULUI nu o pot face !

GABITO,MAI EXPLICIT DECAT TI'A EXPLICAT BLACK,CU DOVEZI PALPABILE ,EU NU MA STRADUIESC...........IAR DESPRE PUPAT FUNDURI........VEZI CA AI GRESIT .....ADRISANTUL,ESTI ALUNECOASA RAU GABITO,INTODEAUNA IEI DOAR CEIA CE ITI CONVINE RESTUL........NU SE VEDE.

daca eu sunt alenecoasa, atunci , tu cum esti ? m-ai intrebat care-s atributiile Presedintelui si ti-am raspuns la obiect ! si tu ,ce faci ? o dai cotita, ascuzindu-te in spatele fratelui mai mare, black !
asadar, va mai intreb o data, dar si mai in clar : notiunea , atitudinea si actiunea de pres. JUCATOR , incalca Constitutia actuala a Ro ? scurt : da sau ba ?

IN PRIMUL RAND,EU NU SUNT ....ALUNECOS,NICI NU PUP DOSUL CUEVA,NICI NU FAC SLUJ IN FATA CUIEVA .............CU BLACK SUNT PRIETEN SI PE ALT TOPIC TOCMAI CITISEM UN RASPUNS PT. TINE,MAI MULT DECAT DETALIAT IN PRIVINTA PERFORMANTEI GUVERNARII TARICEANU,,DECI IN CONCLUZIE NU MA ASCUND IN SPATELE NIMANUI !
ATRIBUTIILE PREZIDENTIALE SUNT IN MARE ,CORECT PREZENTATE DE TINE,DAR FACI REFERIRI RAUTACIOASE LA { PRESEDINTE JUCATOR } ,NU VREAU SA-TI EXPLIC CE INSEAMNA IN CONCEPTIA PRESEDINTELUI ACEASTA SINTAGMA,TE LAS PE TINE SA O DENUMESTI CUM ITI CONVINE ,E DREPTUL TAU IN FOND..........SI ACUM SA LAMURIM PROBLEMA.........EU AM AFIRMAT CA GUVERNAREA TARICEANU AVEA TOATE DATELE { MULT MAI MULTE DECAT PRESEDINTELE } CU PRIVIRE LA CRIZA CE URMA SA VINA,DEASEMENI DIN DECLARATIILE PRESEDINTELUI RAPOARTELE PRIMITE IN ACEASTA PRIVINTA AU FOS CEL PUTIN AMBIGUI,DECI EU CONSIDER CA GUVERNUL IN CALITATE DE EXECUTIV AVEA DATORIA SA IA MASURI SI SA AVERTIZEZE POPULATIA REFERITOR LA CE AVEA SA VINA........CRIZA ECONOMICA,ERA CEL MAI INFORMAT SI AVEA TOATE PARGHIILE LA INDEMANA.........DAR EI AU PREFERAT UN DEFICIT DE 5,4%.........CONCLUZIA TRAGEO TU ! SPER SA NU CONCLUZIONEZI IN STILUL TAU CARACTERISTIC CA MI-A PUS PRESEDINTELE CHILOTII IN CAP CA MA ASCUND IN SPATELE LUI BLACK,,CA PUP DOSURI,SI ALTE .......AMABILITATI DE GENUL ACESTA.............

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:45

gabigabi , stai ca iti explic eu !
Vezi unde a dus pasivitatea poporului roman ????? Vezi daca nu le-am taiat porcilor de orice culoare politica macaroana mai de mult??
TU INTREBI : DE CE FURA GUVERNUL PDL ??
EL RASPUNDE : FIINDCA A FURAT SI GUVERNUL NASTASE, DE CE NU PROTESTAI SI PE VREMEA AIA, FATO ???
In curand vor face arestari noaptea, ca in anii '50 ! Si ia imagineaza-ti ....
TU INTREBI : DE CE SE FAC ARESTARI POLITICE LA MIEZUL NOPTII ?
EL RASPUNDE : FIINDCA SI GUVERNUL GROZA FACEA ARESTARI NOAPTEA, DE CE NU PROTESTAI TU SI ATUNCI ???
Asta inseamna porci cu tupeu, care mai au si norocul sa fie intr-un staul de oi !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:46

De la: click_cont, la data 2011-01-06 22:54:00
De la: vasile_vali, la data 2011-01-06 22:44:58
De la: click_cont, la data 2011-01-06 22:33:09

Pai daca nu stii nici macar care sunt atributiile specifice fiecarei puteri a atatului, eu zic sa ne lasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu de alta dar esti foarte slabut, si..........., e cam greu sa porti discutii fructuoase chiar si in contradictoriu cu cineva care nu are notiuni de drept constitutional, macar la nivel elementar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAI FATO, NU TI-A CERUT NIMENI SA NE ARATI CA STII SA TE REPETI...

La multi ani si multiu bani, Victorito! Speram si eu sa iti mai indulcesti viersul, dar tot acida, tot "revolutionara" esti! Vctorito, am auzit ca in curand ramai fara basel. Ce te faci atunci, de partea cui o sa mai fii, ca stii cum e cu vasul care se scufunda si cu sobolani....sper.!?
Lasa politica, e o dama de consumatie, las'o barbatilor, Victorito!
Sarutari de maini si un an bun si foarte bun iti doresc!

JOS FRAUDULOSUL DICTATOR!

TARE AS VREA S-O VAD SI P'ASTA...NU L-AR PLANGE NIMENI DACA NE-AR FI MAI BINE, DAR TARE MA TEM CA AR FI UN ADEVARAT DEZASTRU CU CEILALTI... IN REST SALUTARI SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI!

E ADEVARAT,NU SUNTEM AMERICANI SA NE PLANGEM PRESEDINTELE,DAR NU BAGA MANA IN FOC CA NU AR FI OAMENI CARO-RA SA LE PARA CEL PUTIN .........RAU !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:47

Atât ai învãþat în cei o ani de ºcoalã bãi împãþitule ? Cuvântul jigodie ? De ce ? Aºa o striga tac-tu pe mã-ta, aºa-i ?? Cred cã sunt mândrii de tine acum , cã au realizat ce ºi-au propus . Un nenorocit nesimþit , un bãdãran fãrã minte ....
Hai sictir berbecule !

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:47

De la: 9am244056, la data 2011-01-07 10:45:49gabigabi , stai ca iti explic eu !
Vezi unde a dus pasivitatea poporului roman ????? Vezi daca nu le-am taiat porcilor de orice culoare politica macaroana mai de mult??
TU INTREBI : DE CE FURA GUVERNUL PDL ??
EL RASPUNDE : FIINDCA A FURAT SI GUVERNUL NASTASE, DE CE NU PROTESTAI SI PE VREMEA AIA, FATO ???
In curand vor face arestari noaptea, ca in anii '50 ! Si ia imagineaza-ti ....
TU INTREBI : DE CE SE FAC ARESTARI POLITICE LA MIEZUL NOPTII ?
EL RASPUNDE : FIINDCA SI GUVERNUL GROZA FACEA ARESTARI NOAPTEA, DE CE NU PROTESTAI TU SI ATUNCI ???
Asta inseamna porci cu tupeu, care mai au si norocul sa fie intr-un staul de oi !

TIE ITI PLACE MAI MULT ZIUA ? K,SE ARANJEAZA..........

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:51

De la: revenitu, la data 2011-01-07 10:47:40Atât ai învãþat în cei o ani de ºcoalã bãi împãþitule ? Cuvântul jigodie ? De ce ? Aºa o striga tac-tu pe mã-ta, aºa-i ?? Cred cã sunt mândrii de tine acum , cã au realizat ce ºi-au propus . Un nenorocit nesimþit , un bãdãran fãrã minte ....
Hai sictir berbecule !

LA CUM POSTEAZA SI MAI ALES CE POSTEAZA............CRED CA MANELISTUL ASTA E TRECUT BINE DE 60 ANI.........PREA STIE MULT DIN ,SCANTEIA,DESPRE GROZA...........SI MAI ALES CUM SE FACEAU ARESTARILE IN ACELE TIMPURI,OARE NU O FI PARTICIPAT SI EL LA ASTA ? POATE E BINE DE AFLAT............

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 10:52

Esti mic la minte si mai ales la suflet ! Ti-am mai zis, esti un sobolan cu epoleti care pune BICIUL pe poporul din care provine !
De unde stiu ca esti CU EPOLETI ???????? Una-doua ameninti cu arestarea .... Ptiu !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:00

De la: 9am244056, la data 2011-01-07 10:52:24Esti mic la minte si mai ales la suflet ! Ti-am mai zis, esti un sobolan cu epoleti care pune BICIUL pe poporul din care provine !
De unde stiu ca esti CU EPOLETI ???????? Una-doua ameninti cu arestarea .... Ptiu !

ESTI ASA DE PROST INCAT TE ARESTEZI SINGUR,BAI PARAZITULE..........

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:01

Silver , referirile rãutãcioase cãtre Preºedinte , folosite pe acest topic de toþi antibãsescienii sunt pur ºi simplu "reluãri" ale exprimãrilor aºa-ziºilor deontologi de pe antena 3 , realitatea ... Adicã repetã papagaliceºte ce spun ãia !! Nu mai þin seama cã acolo erau puºi sãgeþile lui Voiculescu ºi ai lui Vãntu sã le poarte rãzboiul personal ...
Ei cred cu tãrie cã Bãsescu e cel prezentat în discuþiile ãlora plãtiþi cu bani grei sã mãnînce rahat , indiferent de circumstanþe .
Ce pe mine mã mirã este înverºunarea cu care aceºti postanþi repetã aceleaºi tâmpenii . Oare a murit puterea de a discerne din ei ?? Nu cred .
Eu cred cã s-au ramolit ....

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:06

De la: Silver9AM, la data 2011-01-07 10:51:14
De la: revenitu, la data 2011-01-07 10:47:40Atât ai învãþat în cei o ani de ºcoalã bãi împãþitule ? Cuvântul jigodie ? De ce ? Aºa o striga tac-tu pe mã-ta, aºa-i ?? Cred cã sunt mândrii de tine acum , cã au realizat ce ºi-au propus . Un nenorocit nesimþit , un bãdãran fãrã minte ....
Hai sictir berbecule !

LA CUM POSTEAZA SI MAI ALES CE POSTEAZA............CRED CA MANELISTUL ASTA E TRECUT BINE DE 60 ANI.........PREA STIE MULT DIN ,SCANTEIA,DESPRE GROZA...........SI MAI ALES CUM SE FACEAU ARESTARILE IN ACELE TIMPURI,OARE NU O FI PARTICIPAT SI EL LA ASTA ? POATE E BINE DE AFLAT............

Eu cu mangafaua asta n-am nimic ! El ce ºtie aia reproduce . Cu numãrul celãlalt de are poza lui Bill Murray pe avatar am ce am ! Ãla e un impertinent de joasã speþã .
Ãsta e ºi el pe-aici ....

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:10

De la: revenitu, la data 2011-01-07 11:01:33Silver , doliupolitic.x-ro.eu/ referirile rãutãcioase cãtre Preºedinte , folosite pe acest topic de toþi antibãsescienii sunt pur ºi simplu "reluãri" ale exprimãrilor aºa-ziºilor deontologi de pe antena 3 , realitatea ... Adicã repetã papagaliceºte ce spun ãia !! Nu mai þin seama cã acolo erau puºi sãgeþile lui Voiculescu ºi ai lui Vãntu sã le poarte rãzboiul personal ...
Ei cred cu tãrie cã Bãsescu e cel prezentat în discuþiile ãlora plãtiþi cu bani grei sã mãnînce rahat , indiferent de circumstanþe .
Ce pe mine mã mirã este înverºunarea cu care aceºti postanþi repetã aceleaºi tâmpenii . Oare a murit puterea de a discerne din ei ?? Nu cred .

Lasa revenitule,ca le fac datorii la romani pina termin mandatul ,sa ramina in doliu pe viata

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:16

De la: revenitu, la data 2011-01-07 11:01:33Silver , referirile rãutãcioase cãtre Preºedinte , folosite pe acest topic de toþi antibãsescienii sunt pur ºi simplu "reluãri" ale exprimãrilor aºa-ziºilor deontologi de pe antena 3 , realitatea ... Adicã repetã papagaliceºte ce spun ãia !! Nu mai þin seama cã acolo erau puºi sãgeþile lui Voiculescu ºi ai lui Vãntu sã le poarte rãzboiul personal ...

EU I'AM NUMIT DE MULT TONOMATE,IN PRINCIPIU AI DREPTATE,ATATA STIU ATATA.......EXECUTA !

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:24

Sunteti dusi tata !
Voi o tineti ca nebuna la mormant cu aceeasi placa despre Basescu si PDL , si acuzati pe ceilalti ca sunt tonomate !
A dracu' scoala politica aveti .... Cand apare vreunul de al vostru la TV si i se spune ca e saracie in tara , imediat da replica : AAA, NU DISCUTAM ASA, NU ACCEPT UN DISCURS POPULIST !
Cand tu ne faci "tonomate", esti patriot preocupat de soarta tarii prin stabilitatea guvernului , cand eu te fac "maimuta portocalie" sunt un semidoct cu diploma de hartie igienica .
CHIAR MERITATI IMPUSCATI ! MOARTE SECURISTILOR !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 11:45

De la: 9am244056, la data 2011-01-07 11:24:03Sunteti dusi tata !
Voi o tineti ca nebuna la mormant cu aceeasi placa despre Basescu si PDL , si acuzati pe ceilalti ca sunt tonomate !
A dracu' scoala politica aveti .... Cand apare vreunul de al vostru la TV si i se spune ca e saracie in tara , imediat da replica : AAA, NU DISCUTAM ASA, NU ACCEPT UN DISCURS POPULIST !
Cand tu ne faci "tonomate", esti patriot preocupat de soarta tarii prin stabilitatea guvernului , cand eu te fac "maimuta portocalie" sunt un semidoct cu diploma de hartie igienica .
CHIAR MERITATI IMPUSCATI ! MOARTE SECURISTILOR !

BAI MAIMUTA CU SORICI,DE UNDE ATI MAI APARUT? UNU CU JOS DICTATORUL,UNU CU MOARTE SECURISTILOR..........DACA AVETI SANGE DE CE NU VENITI SA ...........VA RAZBUNATI ? PITPALACILOR..........

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 12:05

Foarte amuzanti mi se par supradotatii care spun ca Basescu indatoreaza tara ca vrea el, de-al dracului, ca sa plateasca datoriile copii, copiilor nostri ...
De unde or fi crezand ei ca le vine banul de pensie, nu-mi dau seama ...
De unde si-aor fi imaginand ei ca se platesc salariile, chiar mici asa cum sunt, bugetarilor, iar ramane un mister ...
Daca Romania nu s-ar imprumuta, ar putea sa ne spuna domnii de unde ar fi bani pentru toti asistatii ?
Sa-i intrebe pe cei care le-au tocat banii in vant, pana la aparitia lui basescu la sefia statului nici nu le trece prin minte. Daca o au .
Nu, ei repeta la nesfarsit "E dreptul meu, mie sa-mi dea banii mei, am cotizat o viata !" si nu le pasa ca banii aia, pe care i-au cotizat au fost de mult furati sau irositi tocmai de catre Iliescu, Nastase, Tariceanu si acum chiar si de niste PDL-isti tampiti.
Urla ca dementi ca nu ne trebuie imprumuturi externe, ca si cum cineva ar sta pe un sac cu bani si nu ar avea de facut altceva decat sa-i arunce in stanga si in dreapta bugetarilor si pensionarilor, precum si nesfarsitei liste de asistati sociali, indreptatiti sau fraudulosi.
Mentalitate de prosti.
Da' nu de prosti de rand ci de unii deosebit de prosti.
Papagalii antenelor !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 12:10

Cine a facut un milion de pensii sociale , de-alea minime , de 350 de lei , ca sa aiba voturi ??
Eu stiam ca PDL , dar acum o sa vii sa imi spui ca nu e adevarat , ca e vina lui Vacaroiu sau a lui Radu Vasile, sau a Regelui Mihai, sau a lui Brancoveanu , ca voi nu stiti ce e aia cheltuiala, voi doar suferiti si strangeti pentru POPOR , VIERMII ASTIA CARE NU VA INTELEG EFORTURILE SI IL REFUZA PE TATUCA TRAIAN !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 12:39

De la: Silviu, la data 2011-01-07 12:05:51Foarte amuzanti mi se par supradotatii care spun ca Basescu indatoreaza tara ca vrea el, de-al dracului, ca sa plateasca datoriile copii, copiilor nostri ...
De unde si-aor fi imaginand ei ca se platesc salariile, chiar mici asa cum sunt, bugetarilor, iar ramane un mister ...
Daca Romania nu s-ar imprumuta, ar putea sa ne spuna domnii de unde ar fi bani pentru toti asistatii ?
Sa-i intrebe pe cei care le-au tocat banii in vant, pana la aparitia lui basescu la sefia statului nici nu le trece prin minte. Daca o au .
Nu, ei repeta la nesfarsit "E dreptul meu, mie sa-mi dea banii mei, am cotizat o viata !" si nu le pasa ca banii aia, pe care i-au cotizat au fost de mult furati sau irositi tocmai de catre Iliescu, Nastase, Tariceanu si acum chiar si de niste PDL-isti tampiti.
Urla ca dementi ca nu ne trebuie imprumuturi externe, ca si cum cineva ar sta pe un sac cu bani si nu ar avea de facut altceva decat sa-i arunce in stanga si in dreapta bugetarilor si pensionarilor, precum si nesfarsitei liste de asistati sociali, indreptatiti sau fraudulosi.
Mentalitate de prosti.
Papagalii antenelor !

La Mulþi Ani Silviu !!
Nooo , nu o sã ai ºansã sã te înþeleagã ei !
Au o pâclã pe ochi .
Sunt deja îndobitociþi de antene ºi sunt înverºunaþi ! Tu vrei sã mai înþeleagã ceva din mecanisme economice ce funcþioneazã de sute de ani în acelaºi mod ?
Pe ei îi intereseazã doar sã reproducã !! Ferm convinþi cã ãlea sunt ideile lor !

E ca ºi cum ai vorbi la zid ....
Cred cã au un blocaj mental , dar îºi revin ei ....
Într-o altã dimensiune , cred ...

Un an nou fericit , plin de satisfacþii îþi doresc !!

PS. Am notat numãrul ! Promit cã te "calc" cu un bzzzz !! Poate ºi live !

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 13:45

De la: gabigabi, la data 2011-01-07 09:28:32
De la: Black_Friday, la data 2011-01-06 23:04:22
De la: 9am178165, la data 2011-01-06 23:00:30
De la: 9am178165, la data 2011-01-06 22:22:13

Asta are placa zgariata! Atata poate, atata face! Astia's oamenii lui Antonescu!

nu, "oamenii"lui Antonescu va pun niste intrebari la care voi nu vreti sa raspundeti nicicum : v-am adus aminte - si-i aici, in postarea asta - slalomul facut de Bas' cu uite criza- nu-i criza si degringolada provocata-n tara de aceste declaratii contradictorii ,caci daca nici in ceea ce zice Pres. tarii Nu MAI POTI AVEA INCREDERE, atunci in CINE ?
v-am adus aminte ca RO este o rep. PARLAMENTARA si pretentia de pres. JUCATOR INCALCA CONSTITUTIA !

P.S. ca de obicei, are un TUPEU extraordinar ....aseara, la tvr, zicea senin ca Romanii au nevoie de RESPECT ! intocmai asta-i lipseste acestui om aflat in postura de presedinte al tuturor romanilor : Respectul ! si-a batut joc de toti : ca suntem TARA DE MINA A DOUA ; ca suntem o tara de ASISTATI cu 13 mil. de pomanagii puturosi ! ....ca Invatamintul SCoate numai IDIOTI ; ca filozofii sunt inutili....ca si doctorii , de altfel ..... suntem niste gaozari, puiuti de comunisti si zoaie ei da, asta da RESPECT ! si acum acest respect se intoarce spre el , caci masura cu care ii vei judeca pe altii , cu aceeasi vei fi judecat tu insuti !

STII JOCUL ALA ? UNUL SPUNE UN CUVANT..EX. POPOR,SI DACA UNUL DINTRE JUCATORI E PRESEDINTELE TU SPUI :

P.S. ca de obicei, are un TUPEU extraordinar ....aseara, la tvr, zicea senin ca Romanii au nevoie de RESPECT ! intocmai asta-i lipseste acestui om aflat in postura de presedinte al tuturor romanilor : Respectul ! si-a batut joc de toti : ca suntem TARA DE MINA A DOUA ; ca suntem o tara de ASISTATI cu 13 mil. de pomanagii puturosi ! ....ca Invatamintul SCoate numai IDIOTI ; ca filozofii sunt inutili....ca si doctorii , de altfel ..... suntem niste gaozari, puiuti de comunisti si zoaie ei da, asta da RESPECT ! si acum acest respect se intoarce spre el , caci masura cu care ii vei judeca pe altii , cu aceeasi vei fi judecat tu insuti
AI O IMAGINATIE DE'A DREPTUL DEBORDANTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR DACA ACELAS CUVANT IL SPUNEA ANTONESCU ? ATUNCI RASPUNDEAI CA E DREPTUL LUI,CA APARA POPORUL SI NEAMUL SI BLA-BLA.......IAR LA INTREBAREA DACA PRESEDINTELE INCALCA CONSTITUTIA,EU NU POT SA RASPUND DECAT CITAND CC.
PRESEDINTELE NU INCALCA CONSTITUTIA !!! MULTUMITA ? ACUM DEZVOLTA,SI LUMINEAZAMA...............

SUSPENDATU

7 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:41

De la: revenitu, la data 2011-01-07 12:39:57
De la: Silviu, la data 2011-01-07 12:05:51Foarte amuzanti mi se par supradotatii care spun ca Basescu indatoreaza tara ca vrea el, de-al dracului, ca sa plateasca datoriile copii, copiilor nostri ...
Mentalitate de prosti.
Papagalii antenelor !

La Mulþi Ani Silviu !!
Au o pâclã pe ochi .
Sunt deja doliupolitic.x-ro.eu/ îndobitociþi de Basescu ºi sunt înverºunaþi ! Tu vrei sã mai înþeleagã ceva din mecanisme economice ce funcþioneazã de sute de ani în acelaºi mod ?
Pe ei îi intereseazã doar sã reproducã !! Ferm convinþi cã ãlea sunt ideile lor !

Cred cã PDLeii au un blocaj mental , dar îºi revin ei ....

Mai revenitule din betie,au dreptate ca le indatorez tara,am folosit banii pentru capitalizarea firmelor PDLilor si a bancilor straine din Romania,in loc sa investesc in fabrici si uzine sa creez locuri de munca ,unde sa se produca plus valoarea sa achitam imprumuturile !Industrie nu ,agricultura nu,doar mogulii PDL se ingrasa si atirna greu in spatele contribuabililor.

SUSPENDATU

7 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:44

De la: 9am244056, la data 2011-01-07 12:10:19Cine a facut un milion de pensii sociale , de-alea minime , de 350 de lei , ca sa aiba voturi ??
Eu stiam ca PDL , dar acum o sa vii sa imi spui ca nu e adevarat , ca e vina lui Vacaroiu sau a lui Radu Vasile, sau a Regelui Mihai, sau a lui Brancoveanu , ca voi nu stiti ce e aia cheltuiala, voi doar suferiti si strangeti pentru POPOR , VIERMII ASTIA CARE NU VA INTELEG EFORTURILE SI IL REFUZA PE TATUCA TRAIAN !

Pai numai asa am reusit sa pacalesc prostimea ,plus caldari pungi deplastic si alte nimicuri !

SUSPENDATU

7 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:46

De la: CIURUITILOR, la data 2011-01-07 11:10:33
De la: revenitu, la data 2011-01-07 11:01:33Silver , doliupolitic.x-ro.eu/ referirile rãutãcioase cãtre Preºedinte , folosite pe acest topic de toþi antibãsescienii sunt pur ºi simplu "reluãri" ale exprimãrilor aºa-ziºilor deontologi de pe antena 3 , realitatea ... Adicã repetã papagaliceºte ce spun ãia !! Nu mai þin seama cã acolo erau puºi sãgeþile lui Voiculescu ºi ai lui Vãntu sã le poarte rãzboiul personal ...

Lasa revenitule,ca le fac datorii la romani pina termin mandatul ,sa ramina in doliu pe viata

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:46

De la: SUSPENDATU, la data 2011-01-07 14:41:35
Mentalitate de prosti.
Papagalii antenelor !

La Mulþi Ani Silviu !!
Au o pâclã pe ochi .
Sunt deja doliupolitic.x-ro.eu/ îndobitociþi de Basescu ºi sunt înverºunaþi ! Tu vrei sã mai înþeleagã ceva din mecanisme economice ce funcþioneazã de sute de ani în acelaºi mod ?

Mai revenitule din betie,au dreptate ca le indatorez tara,am folosit banii pentru capitalizarea firmelor PDLilor si a bancilor straine din Romania,in loc sa investesc in fabrici si uzine sa creez locuri de munca ,unde sa se produca plus valoarea sa achitam imprumuturile !Industrie nu ,agricultura nu,doar mogulii PDL se ingrasa si atirna greu in spatele contribuabililor.

pai bine domnule, iar construim fabrici si uzine, sa aiba astia ce sa mai fure, pardon privatizeze?
tu nu ai aflat ca statul, in special cel roman, este cel mai prost manager, ca doar statul austriac, francez, italian, mai nou kazahstan sunt buni manageri?...

SUSPENDATU

7 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 14:48

De la: SUSPENDATU, la data 2011-01-07 14:41:35
Mentalitate de prosti.
Papagalii antenelor !

La Mulþi Ani Silviu !!
Au o pâclã pe ochi .

Cu schengenul am cam incurcato dar va descurcati voi cu buletinul !Vama trebuie facuta si taxele majorate !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:06

Uite de-aia merge þara !!
Cã la voi bãºcãlia e sport naþional .
E bãtaie care sã iasã pe primul loc !!
Maimuþoilor ! Chinuiþilor de soartã !...
...postaþi ºi voi aºa sã vã simþiþi bãlegaþi în zeamã ...
Prostani au fost , prostani sunt încã .
Hai cã vã ridic o statuie , dã-vã dracu' de simpatici .
Monomentul Prostiei vi-l închin vouã !!!

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:13

Asa eeeee ! Traiascaaaaa!
Marsh la munca vreo 35 - 40 de ani , FARA SA MARAITI DESPRE SALARII , ca avem noi grijaaaa !
Traiti in timpul asta CU PRETURI EUROPENEEEE, ca stim noi de ceeee !
Si treziti-va si voi mai asaaaaa .... PE LA VARSTA PENSIEI , cu surpriza minunata ca platiti medicamente la fel de scumpe ca in Germania , DAR AVETI PENSIA 150 DE EURO IN LOC DE 1500 DE EURO !
................................................................................................................................................................
INTR-UN CUVANT, FITI ROMANI BATUTI IN CAP , LASATI AERELE DE EUROPENI !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:25

De la: 9am163078, la data 2011-01-06 19:19:56Basescu este cel mai bun presedinte care l'a avut Romania pana in prezent.

Parerea ta ! O respectam. Cei ca tine aui stiut mai bine decat noi cei care am mers la vot ce presedinte vrem. Ni l-ati pus de gat si acum aud ca afirma o minune " cei 22 de milioane de romani merita respect". (????) Pai cum sa ne respecte altii din moment ce guvernarea actuala in fryunte cu presedintele ne balacaresc de 6 ani cum se poate mai rau, ba suntem hoti, ba milogi, ba lenesi, ba infractori samd. Daca ne respecta presedintele, daca legea ne respecta, respectam si noi si eram la randul nostru respectati. Cum poti sa respecti o guvernare care practica cu nerusinare aplicarea retroactiva a unei legi emise de ex, in Oct. 2009 si trimiti somatii de executare pentru sume datorate din 2000, sume nascute in 2009 in baza unui ordin si incarcate deja cu penalitatile pe toti anii trecuti in care practic datoria nu exista fiindca legea nu prevedea acele obligatii. Tot asa a inceput anul asta cu PFA-urile. Obligatii catre CAS "retrioactive" desi legea nu a prevazut in anii trecuti aceste obligatii. Ele s-au nascut brusc retroactiv si incarcate cu penalitati uriase. Asa se creste masa contributorilor ? Nu, asa se fura.
Masa contributorilor s-ar fi marit daca legea ar permite ca un nene X care vrea sa incheie contract de asigurari sa-l poata incheia fara a fi obligat in mod absurd, irational si imbecil sa plateasca retroactiv obligatiile pentru toata perioada in care nu a fost asigurat. Pai NU a fost asigurat pe riscul lui si din moment ce NU a fost asigurat NU a beneficiat de nimic. Pentru ce conditionezi incheierea unui contract de asigurari de sanatate cu plata retroactiva pe o perioada in care NU ai fost asigurat?
Controbutiile ar creste daca si numai daca taxarea muncii nu ar fi atat de scumpa. Multi au salariul minim declarat si incaseaza sume rezonabile la negru. Daca taxarea muncii nu ar fi atat de scumpa ar creste numarul angajarilor si statul ar mai scapa de niste someri in timp util si nu dupa ce ne moare nervul tuturor. Nimic nu s-a facut in timp util. Statul asta prost isi fura singur palaria si tranteste intotdeauna pe cei care mai pot ceva. Daca pana la urma ne va tranti pe toti ce va urma ? ce urmareste un astfel de SStat ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:30

Cui spui asa cevaaaaa?
Cu cine vorbesti tuuuu? Cu niste chiori care nu vad ca CEA MAI TAXATA SI IMPOZITATA activitate in romania este MUNCA ! Tu chiar iti inchipui ca astia care il LAUDA , muncesc ceva pe undeva, ALTCEVA decat in armata, politie , servicii secrete ????
Nu merita altceva decat injuraturi ....

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 15:44

De la: broscuta_super_verde, la data 2011-01-07 15:25:42
De la: 9am163078, la data 2011-01-06 19:19:56Basescu este cel mai bun presedinte care l'a avut Romania pana in prezent.

Parerea ta ! O respectam. Cei ca tine aui stiut mai bine decat noi cei care am mers la vot ce presedinte vrem. Ni l-ati pus de gat si acum aud ca afirma o minune " cei 22 de milioane de romani merita respect". (????) Pai cum sa ne respecte altii din moment ce guvernarea actuala in fryunte cu presedintele ne balacaresc de 6 ani cum se poate mai rau, ba suntem hoti, ba milogi, ba lenesi, ba infractori samd. Daca ne respecta presedintele, daca legea ne respecta, respectam si noi si eram la randul nostru respectati. Cum poti sa respecti o guvernare care practica cu nerusinare aplicarea retroactiva a unei legi emise de ex, in Oct. 2009 si trimiti somatii de executare pentru sume datorate din 2000, sume nascute in 2009 in baza unui ordin si incarcate deja cu penalitatile pe toti anii trecuti in care practic datoria nu exista fiindca legea nu prevedea acele obligatii. Tot asa a inceput anul asta cu PFA-urile. Obligatii catre CAS "retrioactive" desi legea nu a prevazut in anii trecuti aceste obligatii. Ele s-au nascut brusc retroactiv si incarcate cu penalitati uriase. Asa se creste masa contributorilor ? Nu, asa se fura.
Masa contributorilor s-ar fi marit daca legea ar permite ca un nene X care vrea sa incheie contract de asigurari sa-l poata incheia fara a fi obligat in mod absurd, irational si imbecil sa plateasca retroactiv obligatiile pentru toata perioada in care nu a fost asigurat. Pai NU a fost asigurat pe riscul lui si din moment ce NU a fost asigurat NU a beneficiat de nimic. Pentru ce conditionezi incheierea unui contract de asigurari de sanatate cu plata retroactiva pe o perioada in care NU ai fost asigurat?
Controbutiile ar creste daca si numai daca taxarea muncii nu ar fi atat de scumpa. Multi au salariul minim declarat si incaseaza sume rezonabile la negru. Daca taxarea muncii nu ar fi atat de scumpa ar creste numarul angajarilor si statul ar mai scapa de niste someri in timp util si nu dupa ce ne moare nervul tuturor. Nimic nu s-a facut in timp util. Statul asta prost isi fura singur palaria si tranteste intotdeauna pe cei care mai pot ceva. Daca pana la urma ne va tranti pe toti ce va urma ? ce urmareste un astfel de SStat ?

sunteti un pic in eroare, legea nu este din 2009 si se aplica retroactiv, legea este din 2000 si primii care au pus-o in aplicare au fost liberalii, au intarziat din cauza programului informatic, se luau in calcul ultimii 5 ani si din cate stiu eu nici nu s-a aplicat in toata tara, poate acum si nici nu se aplica cum spuneti dvs...
daca vreti, o sa va dau detalii, este destul de intortocheata, in 2009 s-a incercat si reusit sa se indrepte o anomalie, adica daca un pensionar avea un depozit bancar si a luat sa zicem 1 leu dobanda pe un an, atunci trebuia sa plateasca la casa de sanatate c/v asigurii la un salariu minim pe economie pe anul respectiv...adica cateva sute de lei...

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2011, ora 16:12

Cine naiba v-a fãcut hoþi , milogi , leneºi, infractori 6 ani la rând , mãi dragã ???
Ce inepþii rosteºti în gând când compui un mesaj ??? Iar fãrãmiþa aia a ta de computer de bord nu intrã în error când te aude ???
Deci ,
tu spui cã Bãsescu-Boc , acest clan al ruºinii naþionale n-a respectat legile þãrii , de aceea nici tu ! Cã tu care erai o respectatoare ºefã a legilor României , deodastã ai vãzut tu , acum 6 ani cã bravii tãi conducãtori nu mai respectã nici o lege ºi te-ai hotãrât subit nici tu sã nu mai respecþi nimic ºi pe nimeni !! Numa' aºa sã-i faci în ciudã lui Bãsescu. Cã de el vorbeam parcã ...
Gãselniþele creºterii bugetare prin plãþi retroactive pe ceva ce n-a existat , sunt desigur , gândite ºi aprofundate tot de cei doi în tandem !! Cã asta este datoria lor .... Altfel soluþii de creºtere bugetarã prin alte cãi TU ai , dar pentru cã nu eºti respectatã de aceºti doi rãi , nu le faci cunoscute !! Le þii poate , pentru vremea când TU vei guverna România LIBERÃ de Bãsescu-Boc !!
Deocamdatã , mãi dragã , bugetul se umple majoritar, din colectare taxelor pe salarii !! Nu Bãsescu este vinovat cã legea permisivã ºi interpretabilã le dã dreptul celor ce þin contabilitatea firmelor cu profit real din Romînia , sã le treacã pe minus profit care este egal cu ciu-ciu taxe plãtite la stat !! ªi nu de 6 ani , ci mult mai demult ... Deci patronul jme' NU PLÃTEªTE NIMIC cã are un "bun" contabil , dar angajaþii lui , toþi în pãr , plãtesc pânã la ultimul cent !! Aºa putem explica un fenomen draga mea, OBIECTIV !!! Nu ca tine ...
Cã sunt companii puternic sprijinite de diverse partide sau asociaþii , neinteresant ! Toþi practicã aceeaºi tacticã !! ªi absolut nimeni nu zice nimic-nimicuþ. S-a trezit Bãsescu ãsta sã schimbe puþin foaia ºi toþi patronii s-au rãsculat !! .... Naivul ãsta de Bãsescu a propus sã "joace" lumea cu cãrþile pe masã , referitor la taxe , impozite . ªi cea ieºit a fost o mareeee "rãscoalã" . Toatã îndreptatã împotriva lui , care e un nemernic ....
Spui tu , cã dacã taxarea ar fi mai ieftinã ....
Ca sã se creeze climatul scãderii taxelor ca valoare în domeniul muncii , ar trebui create întradevãr mai multe locuri de muncã !!! Asta înseamnã contracte , finanþãri , investiþii . E crizã financiarã mondialã , ºtiai ?
Cine crezi tu cã mai are bani cash ptr a investi în ceva ?? Sau cât de uºor obþii acum un împrumut bancar pe firmã????
Bun , sã zicem cã ai . Investeºti . Dar ceea ce voi produce eu are cãutare undeva ?? Este dispus cineva sã-mi cumpere produsul meu ??? Am piaþã ??? Merge Bursa ????
E uºor sã arunci vorbe goale pe pielea ursului din pãdure ... când nimic nu ai a spune ....
Realitatea cruntã cu care se lovesc economiile lumii , voi , angajaþii de la stat, nu prea o cunoaºteþi bine . Deloc , de fapt !!
Firmele mari , mijlocii ºi mici se confruntã cu mari probleme de supravieþuire pe pieþele rãmase . Ei fac mereu restructurãri , în nici-un caz investiþii sau dezvoltãri ! Asta e drama . Asta este realitatea de azi. Poate , pe viitor se vor crea climate politice , economice , financiare ºi lumea va ieºi din crizã ! atunci altfel se va sta de vorbã . Pânã atunci însãã , ciocu' mic cã sunteþi pe din'afarã !!! pe voi vã intereseazã ce vã dã Statul !! Eu nu v-am înþeles niciodatã . care stat ???.. statul degeaba ....

Hai lareventindeo ºi tu cã mor de plictisealã ....

Jules Verne....
Pagini: << 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: