back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 18:55

Un salut calduros tuturor , indiferent de orientarea politica ! Le dorec PSDistilor si PNListilor sa devina in scurt timp..... cei mai infocati sustinatori ai presedintelui.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:02

Salutare Silver, mult noroc si un an mai bun!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:05

De la: 9am244056, la data 2011-01-06 11:49:10Am ajuns in rahatul in care suntem din cauza unor astfel de prostovani cu capul in traista, (majoritari in romania) care pun botul la vrajeala ieftina ca ASUMAREA sefului tau .
Cum au pus botul si la "presedintele jucator" si la "marim leafa profesorilor cu 50%"
MI-E RUSINE CA SUNT ROMAN!

Dar nu ti-e rusine si cu fata pe care o ai?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:07

Bineinteles ca fiecare intelege ce vrea. Multumim pentru urare. Oricum, LA MULTI ANI ! pe anul asta.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:16

De la: 9am244056, la data 2011-01-06 11:58:02TRAIASCA PARTIDUL !
TRAIASCA CONDUCATORUL SAU, CEL MAI BUN FIU AL PATRIEI care isi asuma si face si drege ! ETC, ETC
Altceva ce mai stiti ???
Aaaa, stai asa ... DUSMANUL DE CLASA !
MOGULII , PESEDISTII, LIBERALII CARE AU RISIPIT BANII TARII ETC, ETC
................................................................................................
Sunteti blocati in comunism si pana nu mor cei ca voi, adica TOATE PERSOANELE CARE AVEAU IN JUR DE 25 DE ANI LA REVOLUTIE , in acelasi rahat o sa ne tineti cu nasul , prin modul vostru de gandire si halul in care votati
HAI CARATI-VA DIN VIATZA !

Bai monster, ce dreaq s-a intamplat la voi in Prazilia? A explodat centrala de la Kozlodui si v-au afectat radiatile sau ai mancat prea mult praz alterat si ai facut o intoxicatie?
Da' dastept esti tu meltene! tu cu facultatile tale facute prin corespondenta, ca sahul prin posta. Fraiere, ca sa ai salariu mare trebuie sa si meriti! Trebuie sa stii sa faci ceva! Bucata aia de carton nu tine loc de experienta si profesionalism, asa ca trebuie sa si muncesti, sa-ti dovedesti valoarea si apoi sa pretinzi salariu mare!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:18

De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 18:41:40
De la: gabigabi, la data 2011-01-06 18:15:47
De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 18:02:57
De la: gabigabi, la data 2011-01-06 15:55:50
De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 10:51:31
De la: gabigabi, la data 2011-01-05 18:13:11de unde sti ca le-am acordat prietenia mea ? sa inteleg ca-mi tii calc. sub observatie ? maiiiiii , aveti grija ce faceti !
referitor la intrebarea ta ,despre unirea PSD+ PC + PNL .....trebuia facuta si asta , legal si sa vina cu un program de scoatere a tarii din criza....un program pe termen scurt, mediu si lung ! sunt mult prea multe probleme si toate foarte serioase, ca sa ne mai kkm pe noi de cum se poate uni stinga, centru si dreapta ! se poate foarte bine, intrucit problemele noastre acopera tot spectrul politic ! ....parerea mea !
acusica o sa cam ies de pe net ! i-am promis sotului meu o mamaliguta cu brinza si smintina ! o seara buna si, pe miine ! saluta-l si black din partea mea !

ACUM LA SPATRTUL .......CRIZEI ? DACA O FACEAU SI EI IN PLINA CRIZA......MAI SPUNEAM,DAR ASA ? PE CINE PACALESC EI ? VOR SA O PUNA DE O ALIANTA PT. .......SUSPENDARE,NU CREZI ?

zici ca-i "SPARTUL CRIZEI " ? ....aoleu, mama , asa ti-a zis la fiecare sfirsit de an si Basescu si vuvuzeaua boc, dar nu te culca pe o ureche : mai stringem cureaua vreo 3-4 daca nu chiar 5 ani !

NU EU STIU DESPRE CRIZA DE LA PRIM'MINISTRU DE ATUNCI ,NU STIU DACA'TI MAI AMINTESTI ,UNUL TARICEANU CARE MA SFATUIA SA-MI IAU CASA IN STATE,SI DE LA MIN. DE FINANTE TIT DIN VREMEA AIA ,UNUL VOZGANIAN........PARCA , ASTIA AU ASIGURAT ROMANII CA CRIZA VA TRECE PE LANGA GRANITELE ROMANIEI,SI NU NE VA AFECTA.......DE EI SE PRICEPEAU,DOAR ERAU EXECUTIVUL,NU ?

se vede ca tragi chiulul de la informarea politica ! tocmai ca dl. presedinte a zis ca nu-i Criza si Tariceanu si PNL sunt "apocaliptici " cu sperietoarea numita Criza ! .... dupa putin timp ne-a ASIGURAT ca ROMANII SFIDEAZA CRIZA .....apoi , ne-a spus ca ESTE CRIZA dar o vom depasi....dupa vreo luna NE-AM IMPRUMUTAT de la FMI doar ca sa avem O CENTURA DE SIGURANTA .....apoi, s-a razgindit si ne-a spus ca Nici El si NICI GUVERNUL n-a promis nimic ! sa se descurce fiecare cum poate , ptr . ca STATUL NU- I RASPUNZATOR PTR. CETATENII LUI !

P.S. Tariceanu a spus ca acum putem sa ne luam o casa in America , ptr. acolo oamenii -si vindeau casele pe nimic din cauza Crizei , ramasi fara lichiditati .....poate ca a fost o "glumita" putin cam deplasata ,dar asta era sensul ei !

GABITO HAI SA JUCAM CINSTIT...........
CE ROL ARE EXECUTIVUL INTR'O TARA,SI CE ROL ARE PRESIDENTIA ?
DECI NU MAI UMBLAM CU CIORA VOPSITA SI SPUNEM CA E PAUN........PRESEDINTELE PRIMEA INFORMATII DE LA GUVERN,EL ADMINISTRA SI STIA EXACT CUM STAM CU ECONOMIA,DE FAPT CA SA-TI DAI SEAMA CE CAPABIL GUVERN AM AVUT,LA O CRESTERE ECONOMICA DE PESTE 8% A LASAT UN DEFICIT DE PESTE 5%........CAPABILI RAU.......LIBERALII.........

Intotdeauna am jucat CINSTIT !
in Ro, ptr. ca suntem o Rep. PARLAMENTARA , presedintele are un rol de Reprezentare in afara tarii , de GARANT al respectarii CONSTITUTIEI si de MEDIEREA si mentinerea unui echilibru intre fortele politice , economice- poate, dar nu bag mina in foc ptr. asta - din tara ! din clipa in care el s-a Declarat presedinte JUCATOR a facut primul pas de incalcare a constitutiei care tocmai asta NU PERMITE unui presedinte ,in Sistemul asta - daca eram intr=o rep. PREZIDENTIALA ca Franta, de ex., era permis !.....apoi, pas cu pas, a tatonat cit un pic -cit un pic sa vada cit iimerge sa intinda coarda ....si i-a MERS cu ajutorul oportunistilor, obedientilor fata de Putere, carora poti sa le ceri orice, numai a nu pupa talpa, fundul si mina STAPINULUI nu o pot face !

9am163078

4 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:19

Basescu este cel mai bun presedinte care l'a avut Romania pana in prezent.

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:21

DIN NOU UN TOVARASESC " MARSH LA MUNCA , SECURISTULE " , CE TI-AM URAT NU RETRAG !
SA VA DEA DUMNEZEU PENSIE "STIL PDL" TIE SI COPIILOR TAI ....
AOLEUUU, STAI CA NU ... TU ESTI SECURIST, TU APERI PATRIA CU TASTATURA IN BRATZE SI MOUSE-UL IN DINTI ... TU TREBUIE SA AI O PENSIE CONSISTENTA , DOAR DUCI O VIATA PLINA DE PRIVATIUNI, INDRUMIND POPORUL PE CALEA CEA DREAPTA, ADICA DUPA CIOBANUL-CAPITAN MACHITOR SAU CINE S-O MAI NIMERI PE LA CONDUCEREA TARII !
MOARTE SECURISTILOR !

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:26

Tu de unde ai aparut ? Ai terminat programul de birou si faci munca de teren ??
Pai vin si eu la munca , la "firma" aia a ta la care "lucrezi" toata ziua pe forumuri ......
GATAAAA JMEKERILOR, NE-AM TREZIT SI NOI , NU MAI VREM PE 200 DE EURO PE LUNA, PROGRAM 12 ORE PE ZI , VREM SI NOI CA .... VOI , PROGRAM DE LA 8 LA 16 , SALARIU IN JUR DE 1000 DE EURO, VACANTE DECONTATE DIN BUGET, CA DOAR .... BUGETARI SUNTETI , NU?NE-ATI PROSTIT DESTUL , JMENARILOR !
MARSH TU LA MUNCA , SECURISTULE, PE 800 DE LEI /LUNA !
MOARTE SECURISTILOR !

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:26

De la: 9am163078, la data 2011-01-06 19:19:56Basescu este cel mai bun presedinte care l'a avut Romania pana in prezent.

Urrraaaaa...urrraaaaaa...urrraaaaaa....

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:27

De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 17:51:39
De la: 9am244056, la data 2011-01-06 15:46:56Baaaa, du-te ma si te pitula, si plangi tu prin WC ca nu mai e Udrea virgina!
N-am luat in viata mea SOMAJ MACAR , maimutza portocalie, dupa terminarea liceului 1998 am intrat la o facultate de stat, si imediat dupa asta , in 2003, am facut ARMATA, daca stii tu ce e aia , securist imbuibat , si apoi am lucrat pana in 2006, cand am plecat din tara SA FAC BANI , BAI POSTACULE CU OCHI ALBASTRI !
Acum NU VREAU SA LUCREZ, fiindca sunt JMEKER , si nu vreau sa iti sustin tie salariul de BUGETAR GOMOS !
MOARTE SECURISTILOR !

OLTEAN JMEKER ? ........MINUNE,DECI TU NU ESTI SCAPAT IN CAP DIN CARUL ALA........PE TINE,T'EA CALCAT CARUL........SI FACULTATEA UNDE AI FACUTO ? S-AU PURTAT BINE CU VOI ? SAU ESTI FETITA ACUM ? LIMBRICULE.......

Salut Silver! Ce are melteanul asta? A terminat zaibarul si a intrat in sevraj?
O sa fiu indulgent cu el, ca am facut armata la Rm. Valcea! Daca era mai tanar cu vreo 6 ani, poate era fi'miu, ca era plina Valcea de fetite zglobii. In fiecare zi se buluceau oltencutele la geamuri cand ne intorceam din Goranu si bateam pas de defilare prin fata fabricii de olteni (maternitatea)!

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:35

Auuuleoooo ! Tu esti domnul colonel SRI , nu ??
Se vede dupa intrarea "la gioale" facuta .... ai si bagat o aluzie la mama .
Raportez ca toti subordonatii dumitale isi indeplinesc constiincios sarcinile , combatind oligofrenii obraznici care indraznesc sa critice Presedintele , Partidul si Primul Ministru .

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 19:58

De la: 9am244056, la data 2011-01-06 19:35:15Auuuleoooo ! Tu esti domnul colonel SRI , nu ??
Raportez ca toti subordonatii dumitale isi indeplinesc constiincios sarcinile , combatind oligofrenii obraznici care indraznesc sa critice Presedintele , Partidul si Primul Ministru .

Mai Suca, eu am facut armata la Scoala de ofiteri de Geniu, unitatea aia de linga gara, nu la Secu!
Si in Valcea mai erau vanatorii de munte, nu securistii. Aia faceau armata la Breaza. Oricum, am facut-o la TR, asa ca nu pot sa fiu colonel. Tot respectul insa pentru cei care au facut o scoala militara, dupa revolutie! Nu acelasi respect am insa pentru armata de absolventi de facultati prin corespondenta!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 20:02

De la: 9am244056, la data 2011-01-06 19:35:15Auuuleoooo ! Tu esti domnul colonel SRI , nu ??

Auzi, am un lapsus, nu vrei sa ma ajuti tu? Cum se numeste parcul ala din centru? Si era un bar acolo, cu nume de capitala. Dar cartierul ala dinspre sudul orasului Rm. Valcea?

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 20:23

Auzi , tu cobori discutia la nivel de .... trocul porcului !
Vezi ca nu stii ce studii am si eu nu mi-am bagat INCA nimic in studiile tale de securist , pe unde or fi nu ma intereseaza , si doi la mana , mai lasa-ma cu intrebarile despre Valcea, ca stiu ce urmeaza ... o sa-mi spui ca stiu si unde stau , si ca s-ar putea sa vii dupa mine

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 20:29

Sfirsitul de an a facut din base si boc doua javre turbate care ne dadeau sfaturi din toate pozitiile!
Probabil vrajeala lor e pentru papagalii care-i mai cred si pentru javrele portocalii de pe acest topic sau pentru atragerea investitorilor straini.

Boc (clar si raspicat) vrea crestere economica de exact 1,5. Vreau si eu sa vad cum crestem la +1,5 de la -1,9% crestere economica!! O sa vina iar Realista sa vorbeasca despre nihilism.
Daca stai si vezi ca in 2008 (guvern Tariceanu) au fost peste 8 miliarde investitii straine in Romania, in 2009 doar 4 miliarde iar in 2010 numai 2 miliarde (in plina Romanie cu chipul javrei ordinare) sigur te umplii de optimism gen "dupa greu vine si bine"!

Un investitor american dornic sa sparga/investeasca ceva dolari in Romania cu chipul lui base se va uita prea putin in gura otrepelor de la putere si se va intreba cam asa: " Cum sta Armata rosie Coca Cola, made US, in Romania ?". I se va raspunde: In 2010 Coca Cola au inchis 3 fabrici (Buc, Iasi si Bihor - una redeschisa in Moldova pretina ) dar boc zice vor avea crestere de 1,5%.
OK, dar Colgate? Sir, e mutata in Polonia , tot in 2010 dar base spune ca suntem pe val! Dar Kraft? E in Bulgaria din 2010 dar in Romania se reformeaza statul! OK vin sa investesc in Romania!!

Cel mai potrivit raspuns la toate prostiile debitate de putere in ultimile 3 saptamini e Contra editorialul lui Patrick Andre de Hillerin din Academia Catavencu

"Acum vreo 500 de ani, René de Hillerin, mic nobil din Vendée, contribuia la oastea lui Francisc I cu vreo 12 oameni. Atât putea el sã-ºi permitã de pe cele trei moºii ale lui ºi ale nevesti-sii, Jeanne du Plessis de Richelieu. Pentru René, statul era reprezentat de cãtre seniorul lui, René de Montejehan, Mareºal al Franþei. Ca vasal, de Hillerin îi datora lui de Montejehan supunere, niºte dãri anuale, în funcþie de recoltã, ºi o micã trupã înarmatã ºi întreþinutã de el, în caz de gâlceavã. În schimb primea protecþie ºi justiþie, ceea ce primeau, la rândul lor, supuºii sãi. Nu beneficia de asistenþã medicalã gratuitã, învãþãmânt gratuit pentru copiii sãi, medicamente compensate, autostrãzi, infrastructurã, televiziune prin cablu, fibrã opticã sau wireless.

Dar asta se întâmpla între 1468 ºi 1536, în plin feudalism, când statele moderne abia înmugureau. Statul era suveranul, iar pe suveran îl durea în regeasca-i bascã de supuºi. Nici supuºii nu prea aveau conºtiinþã civicã, ce-i drept, pentru cã nu ieºeau la vot. Dar, cum am spus, asta se întâmpla acum 500 de ani, iar de atunci au murit foarte mulþi oameni pentru a schimba acea stare de lucruri.

Astãzi, ca supus român, încep sã mã simt din ce în ce mai mult ca acel îndepãrtat strãmoº al meu. Suveranul (cãci începe sã se simtã din ce în ce mai mult ca un suveran) îmi spune cã statul nu este responsabil pentru fiecare cetãþean ºi cã nici nu va putea vreodatã sã aibã grijã de fiecare cetãþean. Eu înþeleg aceastã abordare. Când este ebrietat, statul abia de mai poate avea grijã de el însuºi, d-apãi sã se mai uite ºi dacã eu am tot ce-mi trebuie. Înþeleg ºi accept. Ba chiar merg mai departe ºi-l rog pe stat (sau pe suveran, care o fi mai aproape de gazetã în acest moment) sã se lase degrevat complet de responsabilitatea pe care o reprezint eu. Sã mã uite. Sã mã ºteargã din catastife. Sã-mi spunã cât e zeciuiala, câte zile de clacã am de fãcut ºi la ce datã trebuie sã fac viramentul online pentru fumãrit. De restul mã ocup eu, singur sau în asociere cu alþi vasali ai acestui stat nereformat.

Am vorbit deja cu vecinii de bloc. Punând mânã de la mânã, feudele noastre de câte 80 de metri pãtraþi pot asigura echiparea, hrana ºi plata câte unui mercenar/scarã. Toatã asociaþia de mici feudali, care cuprinde vreo 15 blocuri a câte douã scãri, ar putea asigura o micã armatã de 30 de oameni bine pregãtiþi. În caz de nasolealã, am mai pune ºi noi, bãrbaþii valizi, mâna pe buzdugane ºi frigãrui ºi am da piept cu duºmanul. Ar ieºi o ceatã micuþã, dar nespus de vioaie. Ne-am face rost de medici, de profesori ºi de ce ne-ar mai trebui, iar dacã magazinul de cartier ar rãmâne fãrã marfã, am da iama prin magazinele celorlalþi feudali vecini ºi ne-am face aprovizionarea. Viaþa ar fi mai simplã, iar baronii locali ar trebui sã ne ofere niºte avantaje palpabile pentru a trece de partea lor. Cam ãsta este statul pe care, dupã ce paharnicul pare a fi avut destul de mult de muncã, îl descrie Traian Bãsescu. Dar dacã asta îºi doreºte, ar trebui ca mãcar unul dintre consilierii lui sã-i aminteascã faptul cã la final de feudalism s-a þinut o mare petrecere, unde s-au servit seniori pe cozonac, în mult sânge. Or, azi, nu prea mai este cazul. Fiindcã Boc nu i-ar ajunge mulþimii de cetãþeni îndelung neîngrijiþi nici mãcar pe o mãsea, iar mãgar în sos de whisky s-ar putea sã nu fie pe placul tuturor".

Vad ca javrele portocalii vin cu aceleasi lozici din 2009 si 2008...dar veniti si voi cu niste laude despre guvernul iluminat si voda betivu'. Be positive, be orange!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 20:35

NUUUUUU , ESTI O CANALIE PESEDISTO-LIBERALA !
NU PDL ESTE VINOVAT DE CE SE INTAMPLA AZI , CI PSD SI PNL !
NU TRAIAN BASESCU CONDUCE TARA SPRE DEZASTRU , CI MOGULII CEI RAI !
NU PDL A "SCAPAT-O " PE RIDZI , CI PARLAMENTARII PSD SI PNL !
MOGULII I-AU MITUIT PE AIA DE LA UE CA SA NU NE PRIMEASCA IN SCHENGEN !
CAT VA MAI IA SA INTELEGETI CA AVETI CEL MAI BUN GUVERN POSIBIL SI CEL MAI CINSTIT PRESEDINTE EXISTENT, CARE A LUCRAT TOATA VIATA LA STAT DAR E MILIONAR IN DOLARI !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 20:55

De la: corcodel, la data 2011-01-06 19:02:49Salutare Silver, mult noroc si un an mai bun!

SALUTARE SI LA MULTI ANI ,CORCODEL ! UN AN BUN,PLIN DE SANATATE SI BAFTA IN AFACERI !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:05

De la: gabigabi, la data 2011-01-06 19:18:23
De la: gabigabi, la data 2011-01-05 18:13:11de unde sti ca le-am acordat prietenia mea ? sa inteleg ca-mi tii calc. sub observatie ? maiiiiii , aveti grija ce faceti !
referitor la intrebarea ta ,despre unirea PSD+ PC + PNL .....trebuia facuta si asta , legal si sa vina cu un program de scoatere a tarii din criza....un program pe termen scurt, mediu si lung ! sunt mult prea multe probleme si toate foarte serioase, ca sa ne mai kkm pe noi de cum se poate uni stinga, centru si dreapta ! se poate foarte bine, intrucit problemele noastre acopera tot spectrul politic ! ....parerea mea !
acusica o sa cam ies de pe net ! i-am promis sotului meu o mamaliguta cu brinza si smintina ! o seara buna si, pe miine ! saluta-l si black din partea mea !

ACUM LA SPATRTUL .......CRIZEI ? DACA O FACEAU SI EI IN PLINA CRIZA......MAI SPUNEAM,DAR ASA ? PE CINE PACALESC EI ? VOR SA O PUNA DE O ALIANTA PT. .......SUSPENDARE,NU CREZI ?

zici ca-i "SPARTUL CRIZEI " ? ....aoleu, mama , asa ti-a zis la fiecare sfirsit de an si Basescu si vuvuzeaua boc, dar nu te culca pe o ureche : mai stringem cureaua vreo 3-4 daca nu chiar 5 ani !

NU EU STIU DESPRE CRIZA DE LA PRIM'MINISTRU DE ATUNCI ,NU STIU DACA'TI MAI AMINTESTI ,UNUL TARICEANU CARE MA SFATUIA SA-MI IAU CASA IN STATE,SI DE LA MIN. DE FINANTE TIT DIN VREMEA AIA ,UNUL VOZGANIAN........PARCA , ASTIA AU ASIGURAT ROMANII CA CRIZA VA TRECE PE LANGA GRANITELE ROMANIEI,SI NU NE VA AFECTA.......DE EI SE PRICEPEAU,DOAR ERAU EXECUTIVUL,NU ?

se vede ca tragi chiulul de la informarea politica ! tocmai ca dl. presedinte a zis ca nu-i Criza si Tariceanu si PNL sunt "apocaliptici " cu sperietoarea numita Criza ! .... dupa putin timp ne-a ASIGURAT ca ROMANII SFIDEAZA CRIZA .....apoi , ne-a spus ca ESTE CRIZA dar o vom depasi....dupa vreo luna NE-AM IMPRUMUTAT de la FMI doar ca sa avem O CENTURA DE SIGURANTA .....apoi, s-a razgindit si ne-a spus ca Nici El si NICI GUVERNUL n-a promis nimic ! sa se descurce fiecare cum poate , ptr . ca STATUL NU- I RASPUNZATOR PTR. CETATENII LUI !

P.S. Tariceanu a spus ca acum putem sa ne luam o casa in America , ptr. acolo oamenii -si vindeau casele pe nimic din cauza Crizei , ramasi fara lichiditati .....poate ca a fost o "glumita" putin cam deplasata ,dar asta era sensul ei !

DECI NU MAI UMBLAM CU CIORA VOPSITA SI SPUNEM CA E PAUN........PRESEDINTELE PRIMEA INFORMATII DE LA GUVERN,EL ADMINISTRA SI STIA EXACT CUM STAM CU ECONOMIA,DE FAPT CA SA-TI DAI SEAMA CE CAPABIL GUVERN AM AVUT,LA O CRESTERE ECONOMICA DE PESTE 8% A LASAT UN DEFICIT DE PESTE 5%........CAPABILI RAU.......LIBERALII.........

Intotdeauna am jucat CINSTIT !
in Ro, ptr. ca suntem o Rep. PARLAMENTARA , presedintele are un rol de Reprezentare in afara tarii , de GARANT al respectarii CONSTITUTIEI si de MEDIEREA si mentinerea unui echilibru intre fortele politice , economice- poate, dar nu bag mina in foc ptr. asta - din tara ! din clipa in care el s-a Declarat presedinte JUCATOR a facut primul pas de incalcare a constitutiei care tocmai asta NU PERMITE unui presedinte ,in Sistemul asta - daca eram intr=o rep. PREZIDENTIALA ca Franta, de ex., era permis !.....apoi, pas cu pas, a tatonat cit un pic -cit un pic sa vada cit iimerge sa intinda coarda ....si i-a MERS cu ajutorul oportunistilor, obedientilor fata de Putere, carora poti sa le ceri orice, numai a nu pupa talpa, fundul si mina STAPINULUI nu o pot face !

GABITO,MAI EXPLICIT DECAT TI'A EXPLICAT BLACK,CU DOVEZI PALPABILE ,EU NU MA STRADUIESC...........IAR DESPRE PUPAT FUNDURI........VEZI CA AI GRESIT .....ADRISANTUL,ESTI ALUNECOASA RAU GABITO,INTODEAUNA IEI DOAR CEIA CE ITI CONVINE RESTUL........NU SE VEDE.

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:08

Vorbeste frumos , ba urangutan portocaliu , sau te-au luat sefii la refec fiindca v-a scazut ceata de hotzi (pardon Partidul) in sondaje ?????????
Baga mana in birou si mai trage un gat de tuica , sa te calmezi , pana vine caporalul de serviciu in control, sa vada cum combati pe aia care iti injura seful .
VOI SUNTETI CIUMA TARII, NU POLITICIENII , CI VOI , O ADUNATURA DE PORCI MISTRETI CARE BAGATI BOTUL IN TROCUL ORICUI AJUNGE LA PUTERE
MOARTE SECURISTILOR !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:12

De la: Black_Friday, la data 2011-01-06 19:27:10
De la: 9am244056, la data 2011-01-06 15:46:56Baaaa, du-te ma si te pitula, si plangi tu prin WC ca nu mai e Udrea virgina!
N-am luat in viata mea SOMAJ MACAR , maimutza portocalie, dupa terminarea liceului 1998 am intrat la o facultate de stat, si imediat dupa asta , in 2003, am facut ARMATA, daca stii tu ce e aia , securist imbuibat , si apoi am lucrat pana in 2006, cand am plecat din tara SA FAC BANI , BAI POSTACULE CU OCHI ALBASTRI !
Acum NU VREAU SA LUCREZ, fiindca sunt JMEKER , si nu vreau sa iti sustin tie salariul de BUGETAR GOMOS !
MOARTE SECURISTILOR !

OLTEAN JMEKER ? ........MINUNE,DECI TU NU ESTI SCAPAT IN CAP DIN CARUL ALA........PE TINE,T'EA CALCAT CARUL........SI FACULTATEA UNDE AI FACUTO ? S-AU PURTAT BINE CU VOI ? SAU ESTI FETITA ACUM ? LIMBRICULE.......

O sa fiu indulgent cu el, ca am facut armata la Rm. Valcea! Daca era mai tanar cu vreo 6 ani, poate era fi'miu, ca era plina Valcea de fetite zglobii. In fiecare zi se buluceau oltencutele la geamuri cand ne intorceam din Goranu si bateam pas de defilare prin fata fabricii de olteni (maternitatea)!

SALUT BLACK,STII SUNT IN LUMEA ASTA MULTI " CITITOTRI " UNII IN STELE,IN PLANETE,IN BOABE DE CAFEA,IN BOGHI...........ASTA E UN CITITOR DIN SCANTEIA,E OFTICAT RAU CA NU'I MAI DA TAT'SU BANI DE PILEALA SI FACE URAT....AJUTORUL SOCIAL NU A VENIT,IAR EL SE DA CU CAPUL DE ZIDURI ,SI BINEINTELES PT. ASTA TREBUIE SA FIE CINEVA VINOVAT........IAR FACULTATE NICI MACAR LA ID. NU A FACUT ,A FACUT " FACULTATEA " DE JMEKERY,DIN CARACAL..........E ,UN MUC INTR'O CANALIZARE........

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:13

Esti o jigodie portocalie !
MOARTE SECURISTILOR !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:16

De la: 9am244056, la data 2011-01-06 21:08:35Vorbeste frumos , ba urangutan portocaliu , sau te-au luat sefii la refec fiindca v-a scazut ceata de hotzi (pardon Partidul) in sondaje ?????????
Baga mana in birou si mai trage un gat de tuica , sa te calmezi , pana vine caporalul de serviciu in control, sa vada cum combati pe aia care iti injura seful .
VOI SUNTETI CIUMA TARII, NU POLITICIENII , CI VOI , O ADUNATURA DE PORCI MISTRETI CARE BAGATI BOTUL IN TROCUL ORICUI AJUNGE LA PUTERE
MOARTE SECURISTILOR !

E IARNA,E FRIG.......SI TU VREI LA FACULTATE,NU ? SE ARANJEAJA............ACOLO AI SI MANELE,TE SATISFAC SI BAIETII,PRIMESTI SI DE PAPA,CE MAI.......O PUI,DOAR ESTI JMEKER,NU ?

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:20

DISPARI MAAAAA !
ACUM MA BAGI SI LA PARNAIE , CUFUREALA INTELECTUALA CE ESTI ???!!!
Hai spune: ti-am luat IP-ul, te dau la garda, te bag pe 10 ani
Ma doare la.... doi metri in fatza organului genital , cum se spunea in armata ! Ce am de pierdut ???

illyrialazar

25 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:21

total de acord..daca nu tinea basescu carma va lua valul grandomaniei atipice care va duce de mult timp..pentru voi politica este un meci de dat cu capul...sa plece ai nostrii sa vina ai vostrii ca vi s a uscat gatul de asteptare..adio mititei adio berica adio zeci de mii de euro daca vii in romania...

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:38

bãi nuumãrule murat ,
pe cine faci tu javrã portocalie mãi sugaciule ? Cum îþi permiþi sã dai tu nume bãi neînsemnatule ? Cine mãta te crezi tu mãi linge-blide ? Te uiþi ziua în oglindã bãi nichitumba ?? Cã noaptea cred cã faci infarct la inimã de cord !!! Nici nu legi 2 cuvinte din propia-þi minte inexistentã ºi faci mereu clãbuci pe forum ! Ia mai du-te-n mãta bãi gãozarule ºi mai taie niºte frunze la câini cã de altceva tot nu eºti bun !
Ia mai dute dracului cã m-am sãturat de jignirile tale de maimuþoi îngâmfat . Cine dracului vã credeþi voi zdrenþele dracului sã tot jigniþi la nesfârºit euglenele dracului ! Bãi marþafoilor , învãþaþi dracului limba românã , duceþi-vã dracului la un cabinet de logopedie sã învãþaþi sã purtaþi un dialog , ºi pe urmã sinucideþi-vã-n grup , cã faceþi numai umbrã pãmântului degeaba , nesimþiþii dracului de impertinenþi ce sunteþi !!!
Ai dracului nu leagã 2 vorbe bâlbâite ºi vin aici sã dea ei lecþii de copiat aberaþii sfruntate ale unor belicoºi împuþiþi , alþi taie frunzã la câini cu arfe de analiºti !!!
Mai puneþi dracu' mâna pe lopeþi sã vedeþi ce este aia muncã fir-aþi ai dracului de potlogari duºi de nas cu zãhãrelu' . Bããããi , n-aþi avea noroc în viaþã sã staþi în faþa mea 5 secunde sã vã-nveþe taica pluguºoru' pe patru voci de unu' singur , gãlbejiþii dracului de foame !!!!
N-aþi realizat nimic în viaþã ºi veniþi aici sã daþi lecþii de deontologie inventatã de voi ºi anteniºti, nenorociþii dracului , needucaþi împuþiþi !!
Cum vã permiteþi sã jigniþi aºaaa la nesfârºit amibele dracului când voi nu vã vedeþi de ceaþa din stomac cocomârlele dracului . Nu vã crapã obrazul ãla la cât sunteþi de umflaþi în pene paramecii dracului !!
Tu bãi murãturã ai întrecut mãsura !!
Eºti un idiot , un cretin ,un nenorocit fiþos care provoci numai scârbã cu exprimãrile tale excrementale !! Pe care ºi p-ãlea le copiezi cã loazã cum eºti ....
Nu e de mirare cã vã asociaþi toþi nepricãjiþii ãºtia cicã antibãsescu . Doi atât dintre voi , doi meritã sã mai schimbi douã vorbe , în rest gunoaie nesimþite ºi fãrã cei 7 ani de-acasã !
Hai sictir imbecilu' dracului , cã dacã ai fi în faþa mea acum te-aº învãþa literã cu literã adevãratul sens al cuvintelor jiogodie portocalie , de toatã viaþa ta m-ai pomeni !! Dar de la nivelul scaunului cu rotile , berbecu' dracului !!!!
De-oi muri , sã-mi porþi cãciula
De-oi trãi , sã-mi ........

Hai cã te-am ºi urat , dã-te dracului , sã-þi meargã bine pe anul în curs !!

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:40

Mesaj ptr Bill Murrãturã , ºtie el ...

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:44

De la: Silver9AM, la data 2011-01-06 21:12:37
De la: Black_Friday, la data 2011-01-06 19:27:10
MOARTE SECURISTILOR !

SALUT BLACK,STII SUNT IN LUMEA ASTA MULTI " CITITOTRI " UNII IN STELE,IN PLANETE,IN BOABE DE CAFEA,IN BOGHI...........ASTA E UN CITITOR DIN SCANTEIA,E OFTICAT RAU CA NU'I MAI DA TAT'SU BANI DE PILEALA SI FACE URAT....AJUTORUL SOCIAL NU A VENIT,IAR EL SE DA CU CAPUL DE ZIDURI ,SI BINEINTELES PT. ASTA TREBUIE SA FIE CINEVA VINOVAT........IAR FACULTATE NICI MACAR LA ID. NU A FACUT ,A FACUT " FACULTATEA " DE JMEKERY,DIN CARACAL..........E ,UN MUC INTR'O CANALIZARE........

E socat din copilarie saracu! Nu vezi ce fata de mutant are! Da, a facut Fac. de jmekeri cocliti, sectia manelisti cu valoare. Si acum e un parazit etno-botanist, ca la valoarea lui recunoscuta pe plan mondial, nu gaseste de lucru in Romania. Nu stie tara asta ce pierde!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:49

Pai daca nu stii nici macar care sunt atributiile specifice fiecarei puteri a atatului, eu zic sa ne lasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu de alta dar esti foarte slabut, si..........., e cam greu sa porti discutii fructuoase chiar si in contradictoriu cu cineva care nu are notiuni de drept constitutional, macar la nivel elementar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

88 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2011, ora 21:52

Nu o sa iti vina sa crezi , dar rad in hohote acum !
MA BUCUR CA AM PUS BETZE IN ROATE UNOR IMBUIBATI , UNOR SEMIDOCTI DE BANEASA, UNOR JIGODII FASCISTE CARE AU PRETENTIA SA IMI SPUNA CUM SA GANDESC SI CUM SA VAD GUVERNUL DE ANALFABETI CU BAC-UL DAT LA 24 ANI !
V-AM DEJUCAT PLANUL LA VRAJEALA PE ZIUA ASTA, CATZEI IN HAINE DE FIRMA CE SUNTETI !
MARSH LA MUNCA SECURIST IMPUTIT !

Pagini: << 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: