back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 19:06

O indianca se afla in greva foamei de zece ani
O militanta pentru drepturile omului este in greva foamei de zece ani, in semn de protest fata de o lege ce sporeste puterile fortelor armate in nord-estul Indiei.

Irom Chanu Sharmila, 38 de ani, supranumita 'Doamna de fier din Manipur', a inceput greva foamei pe 2 noiembrie 2000, dupa ce a fost martora la moartea a zece persoane, ucise de armata intr-o statie de autobuz, relateaza AGERPRES.

Ea a fost arestata la putin timp dupa ce a inceput actiunea de protest, pentru tentativa de sinucidere, si trimisa la spitalul unei inchisori, unde este alimentata cu forta, prin perfuzii, de trei ori pe zi.

Eliberata prin hotararea unor tribunale locale, aceasta a reluat greva foamei, fiind arestata din nou. In prezent, Irom Chanu este detinuta la Spitalul Jawarharlal Nehru din Imphal, capitala statului Manipur, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit Daily Telegraph, protestul ei vizeaza abrogarea legii privind acordarea de puteri speciale fortelor armate, adoptata in 1990, (Armed Forces Special Powers Act, AFSPA) care le permite sa deschida focul pe loc si sa aresteze suspecti fara sa aiba un mandat in acest sens.

Mai multe asociatii din domeniul apararii drepturilor omului, printre care si Amnesty International, si-au exprimat solidaritatea cu Doamna de fier si condamna aceasta lege, care incalca drepturile omului.

"Ea a hotarat sa continue greva pana cand Guvernul va abroga legislatia draconica", a declarat Babloo Loitongbam, din cadrul asociatiei locale pentru apararea drepturilor omului, Human Rights Alert.

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 19:23

De la: Silver9AM, la data 2010-11-04 19:06:57O indianca se afla in greva foamei de zece ani
O militanta pentru drepturile omului este in greva foamei de zece ani, in semn de protest fata de o lege ce sporeste puterile fortelor armate in nord-estul Indiei.

Irom Chanu Sharmila, 38 de ani, supranumita 'Doamna de fier din Manipur', a inceput greva foamei pe 2 noiembrie 2000, dupa ce a fost martora la moartea a zece persoane, ucise de armata intr-o statie de autobuz, relateaza AGERPRES.

Ea a fost arestata la putin timp dupa ce a inceput actiunea de protest, pentru tentativa de sinucidere, si trimisa la spitalul unei inchisori, unde este alimentata cu forta, prin perfuzii, de trei ori pe zi.

Eliberata prin hotararea unor tribunale locale, aceasta a reluat greva foamei, fiind arestata din nou. In prezent, Irom Chanu este detinuta la Spitalul Jawarharlal Nehru din Imphal, capitala statului Manipur, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit Daily Telegraph, protestul ei vizeaza abrogarea legii privind acordarea de puteri speciale fortelor armate, adoptata in 1990, (Armed Forces Special Powers Act, AFSPA) care le permite sa deschida focul pe loc si sa aresteze suspecti fara sa aiba un mandat in acest sens.

Mai multe asociatii din domeniul apararii drepturilor omului, printre care si Amnesty International, si-au exprimat solidaritatea cu Doamna de fier si condamna aceasta lege, care incalca drepturile omului.

"Ea a hotarat sa continue greva pana cand Guvernul va abroga legislatia draconica", a declarat Babloo Loitongbam, din cadrul asociatiei locale pentru apararea drepturilor omului, Human Rights Alert.

atitudinea ta, a lui silviu, base si a pdl arata de fapt cum sunteti voi portocalii si mai ales cit de putin va intereseaza soarta cetatenilor romani.
mai arata ca nu aveti un dram de compasiune (silviu ar fi trebuit sa se abtina in a comenta sarcastic, stie el de ce, dar ce nu face el de dragul lui base!!).

e o lectie importanta pentru toti care l-au votat pe base si pdl!
si ghici ce? nu o sa va aduca nici voturi.

PS: ai vazut pe topicul cu urarile pentru base cit e de iubit? te-au cam lasat nervii acolo!.

Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 19:34

raspunsul lui base dat atunci cind a fost intrebat de invatatoarea aflata in greva foamei nu e cu nimic mai prejos decit gestul lui nuti udrea de a duce pantofi cu toc unor femei care si-au pierdut in inundatie tot avutul .

Sper ca toti care l-au votat pe base sunt multumiti de CINISMUL SI LIPSA DE COMPANISUNE PREZIDENTIALA.

PS: nu pot sa-i urez ceva, chiar si de rau, lui base. Nu merita sa-i fac acesta onoare, de al considera OM.

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 19:58

De la: 9am049573, la data 2010-11-04 19:34:27raspunsul lui base dat atunci cind a fost intrebat de invatatoarea aflata in greva foamei nu e cu nimic mai prejos decit gestul lui nuti udrea de a duce pantofi cu toc unor femei care si-au pierdut in inundatie tot avutul .

Sper ca toti care l-au votat pe base sunt multumiti de CINISMUL SI LIPSA DE COMPANISUNE PREZIDENTIALA.

PS: nu pot sa-i urez ceva, chiar si de rau, lui base. Nu merita sa-i fac acesta onoare, de al considera OM.

AICI AI NIMERITO,CUM AI REUSIT ? CUM POATE FI COMPARAT PRESEDINTELE BASESCU CU UN IEPURAS ?

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 20:00

De la: 9am049573, la data 2010-11-04 19:34:27raspunsul lui base dat atunci cind a fost intrebat de invatatoarea aflata in greva foamei nu e cu nimic mai prejos decit gestul lui nuti udrea de a duce pantofi cu toc unor femei care si-au pierdut in inundatie tot avutul .

DACA NU POTI URA..........CU,COLINDA POTI MERGE ? MAI FACI SI TU UN BAN...............

9am243424

10 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 20:47

De la: Silver9AM, la data 2010-11-04 20:00:05

DACA NU POTI URA..........CU,COLINDA POTI MERGE ? MAI FACI SI TU UN BAN...............

Basescu !mare nenorocire pe capul Romaniei !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 20:58

De la: 9am243424, la data 2010-11-04 20:47:07
De la: Silver9AM, la data 2010-11-04 20:00:05

Basescu !mare nenorocire pe capul Romaniei !

CI CINE AR FI MAREA ..........BUCURIE ???

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 21:26

Schimbarea populatiei !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 21:28

Petre Lazaroiu,a generat mirosul toxic din Coalitia Guvernamentala

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 23:01

Taxele de scolarizare ale celor doi copii ai presedintelui Senatului, Mircea Geoana, fiecare in valoare de peste 18.500 de euro, au fost achitate de mama si socrul senatorului PSD.

Taxa de scolarizare a fiului lui Mircea Geoana, in valoare de 18.605 euro, a fost achitata de Ion Costea, socrul acestuia, potrivit declaratiei de avere a presedintelui Senatului, publicata pe site-ul institutiei.

Declaratia de averere a presedintelui Senatului mai releva ca taxa de scolarizare a fiicei lui, Ana Maria, in valoare de 18.800 euro, a fost achitata de mama lui Mircea Geoana, Elena Iuliana.

■Averea sotilor Geoana

Potrivit aceleiasi declaratii, sotia lui Geoana un teren intravilan in comuna Corbeanca, cu o suprafata de 1.000 mp, cumparat in anul 2001. Sotii Geoana mai detin un apartament cu o suprafata de 98 mp, dobandit de Mihaela Geoana in anul 1988, prin donatie de la o ruda de gradul 1.

Geoana nu detine autovehicule, isi estimeaza obiectele de arta si bijuteriile la aproximativ 8.500 de euro, iar obiectele de cult la aproximativ 3.000 euro, transmite MEDIAFAX.

Potrivit aceleiasi declaratii de avere, presedintele Senatului a instrainat, in 15 iulie 2010, un autoturism VW Passat catre Bogdan Alexandru Mancas, pentru care a obtinut 6.000 euro.

Geoana declara si mai multe conturi bancare, cele mai semnificative fiind cel de la Morgan Stanley USA, in valoare de 105.973 dolari, si de la Citibank USA, in valoare de 76.377 dolari. El detine, de asemenea, aproximativ 173.000 lei in diverse conturi.

Presedintele Senatului precizeaza, in declaratia de interese, ca detine functia de presedinte al Institutului Aspen Romania si este membru in Consiliul Consultativ International al Asociatiei George C. Marshall Romania.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Noiembrie 2010, ora 23:25

Majoritatea toxica de la guvernare si mogulii ,ma face sa plec pe Mare,nu vreau sa-mi pregateasca poporul elicopterul

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 07:43

Da! Si? E mic copil. Educatia si invatatura costa.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 09:09

Bsescu, despre Ceauescu:" Dac sttea doar 10 ani, era un mare preedinte n istoria romnilor".(!!!!)

Va spun asta asa,ca fapt divers,sa vedeti si voi cine a condamnat comunismul in Romania...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 09:28

De la: vaneamarin, la data 2010-11-05 09:09:31Bsescu, despre Ceauescu:" Dac sttea doar 10 ani, era un mare preedinte n istoria romnilor".(!!!!)

Va spun asta asa,ca fapt divers,sa vedeti si voi cine a condamnat comunismul in Romania...

MISTO...........

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 09:46

mai este unul care condamna comunismul la mitingurile lui base!

"Nu cunoatem situaia ofierilor acoperii, nu tim exact, de pild, situaia lui Stolojan. De pild, Theodor Stolojan lucra i pentru Securitate, ct vreme era contabilul conturilor de aport valutar special (AVS), pe scurt, conturile lui Ceauescu, rezultate din vnzarea sailor, evreilor, plus
afacerile intermediate prin Crescent a lui Voiculescu i alte firme de la ICE Dunrea. Toi aceti bani veneau la AVS, iar Stolojan le inea contabilitatea, ceea ce presupune o strns legtur cu Securitatea, chiar dac acetia l numeau personal militar civil" (PMC). Erau n jur de 2.000 - 3.000 de astfel de PMC-iti, iar Theodor Stolojan este unul dintre ei, ns dosarele lor nu au fost scoase la iveal".

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 10:23

De la: vaneamarin, la data 2010-11-05 09:09:31Bsescu, despre Ceauescu:" Dac sttea doar 10 ani, era un mare preedinte n istoria romnilor".(!!!!)

Da, cretinel, daca Ceausescu ar fi condus doar pana in '74 nu se ajungea unde s-a ajuns.
Basescu a spus un adevar ...
Iar tu nu esti decat un biet cretin gata sa rastalmaceasca orice.
Si nu esti singurul.
O cohorta de personaje toxice raspandesc venin pe forumul asta zi de zi cu speranta ca ceilalti isi vor insusi punctele lor de vedere schioape si ciunte ...
Le pute la tot ce spune Basescu.
In schimb nu mai prididesc sa-i ridice in slavi tocmai pe cei care au adus tara in situatia asta nenorocita despre care, aceleasi persoane se vaita de ceasul mortii.
Se fac cum ca n-au auzit de criza economica si se fac (sau chiar nu pot sa inteleaga) ca nu se mai poate sa ne imprumutam toti cei care mai platim taxe si impozite pentru salarii si pensii. Pana intram in colaps. Asta vor cei ca Vanea: sa ne ia dracu' pe toti, doar de dragul bugetarilor si a asistatilor social.
Cat de cretin trebuie sa fi ca sa propui o lege prin care cel care are o pensie de sub 2000 lei sa nu fie impozitat in timp ce altul care are SALARIU sub 2000 de lei sa plateasca impozite ?
Cat de nenorocit sa fi sa accepti asa ceva ?
Nemernici fara margini sunt in tara asta, iar aici pe forum se da o batalie crunta intre ei, care mai de care sa iasa in evidenta, sa arate ca el e si mai imbecil decat celalalt ...
Va intreceti sa sustineti ineptiile de la televiziunile mogulilor de un populism desantat, fara sa va pese de unde se iau banii care sa fie "dati" tocmai celor care NU MUNCESC !
Cine sa dea banii astia ?
Politicieni tineri ca Banicioiu sau Corlateanu au preluat textele batranicioase ale idolilor lor Iliescu si Nastase si duc mai departe o politica dementa plina de minciuna si ipocrizie. Actori de mana a saptea ca Mircea Diaconu, au revelatii si fite de salon, iau "atitudini, fara sa inteleaga ce spun, fara sa priceapa ce se intampla in economie. Isi imagineaza ce e ca la teatru: ne facem ca jucam un personaj ! Ne iese, bine, nu, mai facem o repetitie si iese, ne luam banutul si mergem acasa linistiti.
De ce trebuie sas-i platesc eu pe actori indiferent daca imi place sau nu ?
De ce ei n-au indicatori de performanta ?
Vedeti, d-aia gandesc asa ...

In fine, ma plictisiti ingrozitor cu tampeniile voastre de luptatori "anti-portocalii" de profesie si anti-Basescieni pur-sange.

Greseala lui Basescu este ca nu-i aduce la putere pe preferatii vostri ca numai asa ati vedea ce-or sa va "dea" ei....
Eu stiu ce ne-ar da alde Ponta si Antonescu, pentru ca ne-au mai dat ...
Si voua v-au mai dat, dar va faceti ca nu va mai aduceti aminte.
Pentru ca v-au injectat cu ura televiziunile "libere".
Aceleasi care, pe vremea lui Nastase, n-aveau "deontologi" specializati in injuratul zilnic al lui Nastase si Iliescu pentru ca a doua zi, venea garda, nu mai primeau publicitate ....

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 10:40

Silviule,
de ce atat de multa ura?
iubitii tai portocalii o zbircesc de 2 ani.

am o intrebare pentru tine: sotia ta e asistat social?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 10:43

antibasescieni??

eu nu am nimic cu sustinatorii lui base care sunt basescienii. ii intreb din cind in cind daca sunt multumiti de starea in care tine base Romania de 2 ani (se vede ca nu).

eu am ce am cu base.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 11:06

De la: Silviu, la data 2010-11-05 10:23:29

Da, cretinel, daca Ceausescu ar fi condus doar pana in '74 nu se ajungea unde s-a ajuns.
Basescu a spus un adevar ...

Gunoiule,citeste mai sus ce a spus seful tau .A spus despre Ceausescu ca, "dac sttea doar 10 ani, ERA UN MARE PRESEDINTE IN ISTORIA ROMANILOR".Omul care a condamnat comunismul, declara despre un dictator comunist ,analfabet,lipsit de suflet si cretin ca el,ca ,daca statea doar 10 ani,ERA UN MARE PRESEDINTE IN ISTORIA ROMANILOR! Iata ce inseamna istoria romanilor si care sunt valorile in viziunea acestui ..."terminator" al comunismului !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 12:56

De la: 9am049573, la data 2010-11-05 10:40:45Silviule,
de ce atat de multa ura?
iubitii tai portocalii o zbircesc de 2 ani.

am o intrebare pentru tine: sotia ta e asistat social?

Sotia mea a murit in iunie anul asta, acum 4 luni. N-a fost asistata social decat pentru perioada prevazuta de lege pentru persoanele bolnave de cancer.
A platit asigurari de toate felurile din 1982 cand a terminat facultatea si a avut mereu slujbe bine platite conforma calificarii ei de economist. 28 de ani a platit.
Si a murit.

Si portocalii n-au zbarcit-o.
Se lupta cu cei care au faurtit strambatatile si chiar cu cei din propriul partid. Rau nu vine numai din PSD si PNL ci chiar din interiorul PDL ...
NU e simplu sa dregi ce-au facut nemernicii lui Iliescu si ai lui Ceausescu.
Dar, macar astia incearca ceva, cu hotii lor cu tot, dar incearca.
Cei dinaintea lor n-au incercat nimic, am mers ca niste boi, "tot inainte !" spre rapa pe marginea careia stam acum.
Am instrainat sursele de de bani la buget, gen PETRO si BCR si au marit salariile si pensiile in acelasi timp fara sa-si puna intrebarea de unde se vor mai lua bani pentru plata lor. Au dat certificate de tot ce vrei cui a platit mai mult, fara nici un discernamant. Si credeau ca asta va merge la infinit.
Si prosti ca voi cred ca asta va functiona la nesfarsit...
Pentru ca nu aveti capacitatea sa intelegeti lucruri simple.
Pun apriu ca toti astia de il injurati pe Basescu pe aici o faceti din pur interes personal, sunteti ori bugetari, ori asistati de vreun fel si nu va pasa nici cat negru sub unghie de unde vin banii.
Numai sa vina la voi si cat mai multi ...

Si va dau si apa la moara alde Ridzi si Udrea cu tampeniile pe care le fac ...
Si voi, numai astea le vedeti si le repetati la infinit ...
Nu sunteti altceva decat niste hahalere ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 13:03

Vanea, tu esti atat de idiot, incat consider ca nu am ce sa-ti explic, pentru simplul fapt ca tie nu iti este necesara nici o explicatie.
Unul de teapa ta nu vede si nu intelege.
Doar rastalmaceste !
Si nu esti singurul ...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 13:07

"Pot sa iti raspund la intrebare ca sa nu mori prost.Trebuie sa fii "cretin" si "nenorocit" ca nemtii(nu se impoziteaza pensiile pana in 1400Euro) ,austriecii(pana la 1100Euro nu se impoziteaza pensiile),suedezii,(pana la 3000Euro nu se impoziteaza) estonii,lituanienii,finlandezii ,etc,care asa au si ei legea .Tu insa,cretin cum esti,habar nu ai de asta si doar iti zbieri cretinsmele basesciene... "

Ce salarii au aia din tarile alea, imbecilule ?
Cum functioneaza economiile din tarile alea, retardatul ?
Cati salariati in raport cu asistatii sunt in tarile alea, tembelule ?

Este ca nu te intereseaza ?

Mare cretin esti, Vanea, mare de tot !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 13:07

De la: Silviu, la data 2010-11-05 13:03:50Vanea, tu esti atat de idiot, incat consider ca nu am ce sa-ti explic, pentru simplul fapt ca tie nu iti este necesara nici o explicatie.
Unul de teapa ta nu vede si nu intelege.
Doar rastalmaceste !
Si nu esti singurul ...

Si asa zasasi de Vanea!..............Cauta stramosii la ,,Leaganul civilizatieii Europene''...............origini vechi Rusesti

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 13:37

Fraiere...intre anii 1965-1975 Romania a fost la un pas de a trece in tabara tarilor democratice si daca nu am fi fost,, vegheati'' de Armata Rosie si de cozile de topor KGB gen Iliescu , Barladeanu, Brucan ,sigur s-ar fi intamplat ceva in aceasta directie. In primii 10 ani de presedentie Ceausescu chiar a fost un presedinte cu vederi democratice.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 13:39

De la: Silviu, la data 2010-11-05 13:07:00"Pot sa iti raspund la intrebare ca sa nu mori prost.Trebuie sa fii "cretin" si "nenorocit" ca nemtii(nu se impoziteaza pensiile pana in 1400Euro) ,austriecii(pana la 1100Euro nu se impoziteaza pensiile),suedezii,(pana la 3000Euro nu se impoziteaza) estonii,lituanienii,finlandezii ,etc,care asa au si ei legea .Tu insa,cretin cum esti,habar nu ai de asta si doar iti zbieri cretinsmele basesciene... "

Acum ati inteles dumneavoastra cat de imbecil poate sa fie acest retardat liberal?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 14:34

De la: Silviu, la data 2010-11-05 13:07:00"Pot sa iti raspund la intrebare ca sa nu mori prost.Trebuie sa fii "cretin" si "nenorocit" ca nemtii(nu se impoziteaza pensiile pana in 1400Euro) ,austriecii(pana la 1100Euro nu se impoziteaza pensiile),suedezii,(pana la 3000Euro nu se impoziteaza) estonii,lituanienii,finlandezii ,etc,care asa au si ei legea .Tu insa,cretin cum esti,habar nu ai de asta si doar iti zbieri cretinsmele basesciene... "

Te prefaci ca nu intelegi raspunsul Silviu ?Ce importanta are suma cand principiul este tot ala:pensiile pana la o anumita valoare nu se impoziteaza iar salariile da ! Tie asta iti parea o porcarie ,altora in schimb nu le pare asa deoarece, spre deoasebire de tine, nu gandesc doar cu capul lui Basescu .Oricum.de cand te stiu eu doar asta ai facut,ai injurat in slujba lui Basescu.Trebuie sa recunosc insa ca ,esti mai putin jenant decat dobitocul ala de Corcodel care tot asta face, dar se mai si pretinde independent .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 14:36

De la: corcodel, la data 2010-11-05 13:37:26

Fraiere...intre anii 1965-1975 Romania a fost la un pas de a trece in tabara tarilor democratice si daca nu am fi fost,, vegheati'' de Armata Rosie si de cozile de topor KGB gen Iliescu , Barladeanu, Brucan ,sigur s-ar fi intamplat ceva in aceasta directie. In primii 10 ani de presedentie Ceausescu chiar a fost un presedinte cu vederi democratice.

Corcodele,ti-am vazut partidul pe internet .Hai pupici si nu te mai baga in seama cu oamenii mari ,deoarece nu esti decat un oligofren care vrea si el saracu' sa aiba un partid al lui care sa-i slujeasca lu' baselu

www.ciutacu.ro/articol/partidul-alba-ca-zapada-se-arata-la-ochi/

Sa dai drumul la sonor ca sa auzi ce zice seful partidului tau .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 14:39

De la: corcodel, la data 2010-11-05 13:37:26

Tu esti ceva mai tampit decat media pe tara Corcodele ... .Cum trecea bai idiotule Romania in "tabara tarilor democratice" in 1965-1975? Mare idiot esti bai .... .Daca Ceausescu a fost democrat, atunci de democratie de acest gen sa ai parte tu si neamul tau ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 14:40

In 1990, nu se vroia marirea dobinzilor la CEC. Erau de 3,5 %. Se dorea spre 8-10%. Pur si simplu nu au facut-o. In Parlament erau discutiile. Sau cfsn.
Dupa citeva luni, s-a impus cu necesitate...... acea dobinda mare. La depozite.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Noiembrie 2010, ora 14:43

Comunism = democratie fugarita.

Democratie = comunism acceptat.

Nu dati, ca am plecat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: