9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 20:34
De la: corcodel, la data 2010-11-02 20:09:46De la: 9am178165, la data 2010-11-02 19:47:13De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:02:25De la: 9am126636, la data 2010-11-02 18:52:38 Alungati FMI-ul din tara daca mai puteti. Alungati asasinii economici. Basescu este o marioneta, este bagat pina peste cap in distrugerea tarii si aservirea ei intereselor straine. Portocaliilor, suspendati-l pe Basescu.
PRESEDINTELE BASESCU ESTE ( DUPA OPINIA MEA ) MANA FORTE DE CARE AVEA NEVOIE ROMANIA ! INCHIPUIESTETI CA IESEA JEOANA........BRRRRRRRR ,NE MANCAU CAINII !!! DE MULT SCRIA FALIMENT PE ROMANIA !!!
FMI,E UN ORGANISM MONETAR CARE DA BANI IN MOMENTE DE CRIZA LA CERERE,DAR PUNE SI CONDITII,CUM AR FACE ORICINE.......... ADEVARUL CA IN ROMANIA AVEM NEVOIE DE MAI MULTA DISCIPLINA SI O MANA DE FIER...........PACAT CA ACTUALUL GUVERN NU SE RIDICA LA STANDARDELE PRESEDINTELUI...........
Auzi pupincuristule????
Ticalosul basescu e mana care "da cu jula", care fura si jefuieste tot ce prinde: flota, invalizi, copii, bugetari, sportivi, pensionari, firme.
Si sa-ti mai spun ceva idiotule: Geoana nu ar fi fost atat de dezechilibrat mintal ca scarba de basescu, NU AR FI AVUT PRETENTIA SA CONDUCA SINGUR TARA, NU S-AR FI BAGAT LA MODUL ASTA PESTE PREMIER. DL. JOHANNIS, O PERSOANA INTEGRA NU AR FI ACCEPTAT NEVER EVER SA SE AMESTECE CINEVA IN DECIZIILE SALE CINEVA, IAR MINISTRII AR FI FOST NISTE PROFESIONISTI SERIOSI, NU NISTE NEMERNICI CARE FAC EXPERIENTE PE ROMANIA. Deja s-ar fi simtit acum efectele planului de relansare economica gandit de liberali si de dl. Johannis. Sa nu uitam ca acest domn are conexiuni economice importante in spatiul german.
Dar n-ati vrut agenti secreti, speciali si inutili sa lasati Romania sa devina o democratie autentica asa ca in Vest, nu ticalosilor, l-ati vrut pe talharul de basescu, pe frauduloasa anastase, voi nemernicilor sunteti cei care VRETI CU TOT DINADINSUL SA MENTINETI ROMANIA IN LUMEA A TREIA CA STADIU DE DEZVOLTARE.
Meritati sa va blesteme toate generatiile de romani care se vor naste de acum inainte pana la a 7 generatie, ca v-ati batut joc securistilor ca tara in care ati vazut lumina zilei, pentru niste parale amarate.
Sa dea Dumnezeu si Maica sfanta sa dati socoteala numai voi si nu si urmasii vostri si urmasii urmasilor vostrii pentru crimele voaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mama ce vorbe mari spuse de un om mare....,,.Deja s-ar fi simtit acum efectele planului de relansare economica gandit de liberali si de dl. Johannis.'' Nu stiam ca planul de redresare economoca al PNL a fost gandit si de catre primarul Sibiului. Moama....moama..asta da prim-primar....
Fii sigur, ca deja s-ar fi inceput investitiile, fii sigur ca national-liberalii ar fi atras deja niste multinationale in Romania, gen Mercedes, etc., care ar fi platit taxe la statul roman, nu mai vorbesc de locurile de munca si de angajati care nu primeau bani de la stat ca someri, ci ar fi platit CAS-uri. Nu vezi ca guvernul asta de prosti nu e capabil sa faca drumul ala amarat, ca Ford Craiova sa inceapa productia. Cheltuim pe frunze idioate, pe planuri de fezabilitate, pe site-uri de 500 de milioane de euro, dar o singura masura economica si pragmatica de construire a drumului pentru Ford care ar fi adus atatia bani tarii, NU SUNT CAPABILI SA O IA.
DA, GUVERN DE PROSTI, HOTI SI RETARDATI, ASTA AVEM!!!!!!!!!!!
PSD-ul a adus Renaultul, PNL-ul a adus Nokia, PD-L-ul a adus saracie si disperare, crapa-u-ar toti portocalii care fura de la bugetul de stat, pana maine.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 20:39
De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 20:28:59De la: corcodel, la data 2010-11-02 16:44:56De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.
Cateodata stau si la hotel si laptopul il am la mine tot timpul, inclusiv la slujba. ce este asa de incredibil in asta? Si mai avem si pretentii la ei ca sa inteleaga reformele actuale!
Bai corcodele, sunt in Sist. Public si vad "reformele" bocului mai bine ca tine, ba, sunt "in"!!! Asa vrei tu sa resuscitezi mortu'=PNT-ul, pupand ca si Radu Vasile - alt mare taranist esuat- poala pedalista! Ba, tie nu ti-e rusine fata de memoria Seniorului Coposu? Nu-ti tremura un pic obrazul de jena ca ai adu PNT-ul la stadiul de remorca_celor_fara_istorie_si_fara_viitor, portocaloii?
"Reformele" basecsului-Kabul sunt: "Aici sunt banii dvs.!" = in pamant; "Dati-mi Consiliul!" = Mihaileanu;"Adriane, ce trist pt. tara asta ca are de ales intre 2 fosti [?] comunisti"; "Un fleac, i-am ciuruit"; mogulii, tigancile imputite, pasaricile, zoaiele, impozitul forfetar, centurile de "castitate", gaozarii, adica o Romanie a lipsei de speranta, fara un lider charismatic, care sa ofere Directia!! O Romanie in care Jeffrey Francks vorbeste despre legi votate din greseala, ca si cum FMI-ul nu e si romanesc, cel putin intr-o mica parte...Trist, jale, asta va lasa acest impostor care nu a facut nimic bun in viata!
"Nihil sine Deo!" Mai Vasli , tu nu intelegi cat esti de penibil atunci cand amintestiTU numele SENIORULUI? In locul tau mi-as da o palma cu piciorul. Ai recunoscut ca ai votat ILICI? OK, atunci ....mucles mai aripioara Iliestiana.
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 20:56
De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:32:27
Impostoarea grevist Cristina Anghel a fcut jocul Opoziiei, dup care s-a retras n glum
Scris de Drago Stnculescu
Mai mult pentru palmares dect pentru o cauz, n cea de-a 70 zi de aa-zis greva foamei, nvtoarea Cristiana Anghel se simea de parc ar fi dobort mai degrab un record mondial dect s fi fost nfometat de dou luni i zece zile. Revelaia ieirii din com, susinea ea, s-ar fi produs dup o ntlnire cu episcopul Covasnei i Harghitei, IPS Ioan Selejean, care ar fi vizitat-o, la finele sptmnii trecute, n rezerva spitalului unde consuma actul de protest. Mai multe voci din rndul oamenilor care ntr-adevr au fcut greva foamei pentru deziderate n care credeau s-au artat extrem de indignate de aciunea nvtoarei din Caracal. Acetia au pus-o la zid pe eroina telenovelei exploatate i consumate la maxim de goarnele mogulice iRealitatea TV i Antena3. E adevrat, din motive uor diferite. Realitatea lui Vntu trebuia s distrag atenia opiniei publice de la pucriabilul ei patron care era demascat pentru o jigodie care mparte Romnia ca la pia, pe tarab, cu prostnaci i alte euglene verzi din politic, iar Antena felixian se bucura de muniie pentru a da n guvernul Boc care nu le mai d publicitate i i tranform ntr-un post muribund. Poate una dintre cele mai ndreptite voci din societatea civil, cea a fostului lider al Sindicatului Liber din TVR, Dumitru Iuga, care a fost condamnat la 12 ani de nchisoare n 1984, a declarat recent c nvtoarea n cauz, dup attea zile de greva foamei, nu ar mai fi putut nici s se ridice din pat, da s mai dea interviuri, live-uri i sincroane pe care televiziuni. Asistm, n cazul acestei muieri, la o manipulare grosolan a opiniei publice! tiu despre ce vorbesc! Am recurs la aceast form de protest i n pucrie, i n Televiziune, dar... n-am minit niciodat c nu mnnc! La 60 de zile de nfometare, chiar mai devreme!... nu dai interviuri la pres, ci vine popa s-i dea mprtania final, declara recent Iuga.
n zodia grevelor
Dac ar fi s facem o comparaie ntre nvtoarea Cristina Anghel i liderul Asociaiei 21 Decembrie 1989 Teodor Mrie, acesta a fcut la nceputul anului o grev de 78 de zile dup care arat ca un cadavru inut n via doar de aparatele din spital. La terminarea protestului, Mrie afirma c are 52 de kilograme. Din cauza atrofierii unor muchi ai aparatului respirator, ca urmare a celor 78 de zile de grev a foamei, Mrie respira foarte greu i acuza tot felul de dureri. n schimb, nvtoarea noastr, dup 70 de zile de protest, organiza conferin de pres la care declara c a plecat la drum cu Dumnezeu, l-am rugat s m sftuiasc, s fie lng mine. Poate vi se pare hilar, dar eu vorbesc cu Dumnezeu.
A renunat dintr-o glum
Aceasta a mai spus la conferina de pres c o glum spus de printele Ioan a determinat-o s pun capt acestei greve i s l lase pe Mrie s dein supremaia, am aduga noi. Pn la un anumit moment, semnele au fost pozitive i ntr-adevr i eu m-am simit bine, a spus ea, preciznd ns c odat cu vizita printelui Ioan a neles c trebuie s se opreasc. De fapt, a explicat ea, o glum a printelui Ioan a determinat-o s renune, scrie Hotnews. Gluma ar fi fost despre un pustnic care tria ntr-o peter, dar au venit inundaiile. Mai muli oameni au venit cu o barc pentru a-l salva, dar pustnicul a afirmat c Dumnezeu este alturi de el i-l va salva. Dup ce a refuzat trei brci, pustnicul moare necat. n Rai, l-a ntrebat pe Dumnezeu de ce l-a lsat, iar Dumnezeu i rspunde: Eu i-am trimis trei brci, c tu nu ai vrut s te urci n niciuna asta e alt chestiune, a povestit nvtoarea gluma care a determinat-o s renune la greva foamei.
Protest cu repetiie
Reamintim c aceast nvtoare caracalean nu este la prima aciune de acest gen. n cadrul emisiunii Ora de foc de la nceputul lunii trecute de la iRealitatea TV a escrocului Vntu, Cristina Anghel povestea cu nonalan cum c nu este la prima isprav de acest gen i c, n 2008, ministrul-menestrel Vosganian, pe atunci ef la Finane, a fcut un abuz n serviciu i ceva trafic de influen pentru a o ajuta pe aceast femeie s obin o Hotrre de Guvern favorabil. Era vorba de o hotrre judectoreasc pe care o aveam din 2005, dar statul refuza s o pun n aplicare n 2008. Era vorba de casele naionalizate. O cas a tatlui meu pentru care aveam o hotrre. Existau bani, i atunci am fcut acest protest 36 de zile, dar a vrea s v spun c de la cea de-a 28-29-a zi toat lumea s-a mobilizat. Domnul Vosganian a fcut n aa fel nct s obin Hotrrea de Guvern i s ies din aceast form de protest, a povestit de pe patul de spital Cristina Anghel. E adevrat c miza era mult mai mare atunci. Probabil a crezut c i de data asta i va iei schema i se va transforma ntr-o martir pe altarul educaiei romneti.
Pur si simplu unii oameni nu pot intelege cum cineva poate,pentru drepturile sale ,sa faca un protest individual si iesit din comun ,fara sa ceara voie (la primarie,prefectura ,minister de interne,curtii constitutionale,eventual lui Base), impotriva unui regim care incalca pe fata drepturile unui cetatean .Este prea mult pentru nivelul de intelegere al acestor oameni , al caror singur scop este sa slujeasca intr-un mod obedient ,abject,cea mai incapabila si daunatoare guvernare a Romaniei, condusa de Traian Basescu.Nu-si imagineaza imbecilii ca, daca exista astfel de oameni, ca doamna Cristiana Anghel(cea ignorata de presedintele... tuturor romanilor) ,atunci noi ca popor avem un viitor ,o speranta! Nu suntem infranti si umili cum ne vrea Traian Basescu,luptam si actionam ca sa ne aparam drepturile! Singura perceptie a sclavilor basescieni ,primitiva si josnica,COMUNISTA IN ESENTA,este ca TOT CE FACE BASESCU ESTE MINUNAT.Este singura lor regula de viata,singurul gand din captele lor de oi manate de un derbedeu inconstient,singura lor viziune despre viata.Ca urmare mintile lor inguste, vad in orice om care se opune regimului,in orice forma de protest ,un lucru oribil,organizat de cineva in scopul de a il ataca pe Zeus al lor,o cacialma ingrozitoare , si stau si se gandesc din punctul lor de vedere primitiv-basescian,cine este in spatele acestui protest si care sunt interesele meschine.Nu pot vedea mai mult ,sunt incapabili sa inteleaga ceva ce nu are legatura cu Basescu,ceva ce tine de demnitate umana si de principii .Ei se intreaba doar golaneste care este mogulu', cine da banu', care este smecheria aia ordinara prin care este atacat MINUNATUL lor sef.Nu pot trece de nivelul de derbedeu al sefului lor.
Pana nu vom scapa de astfel de gunoaie umane ca cei care din dragoste portocalie calca totul in picioare,Romania nu va reusi sa fie o tara demna si prospera.Pana nu ii vom arunca la ghena istoriei ,acesti indivizi vor indrazni sa perverteasca orice idee de decenta,orice actiune provenita din demnitate umana,isi vor bate joc joc de orice forma de protest si vor ingradi orice forma de libertate ca sa isi pastreze puterea.Vor perverti si perveresc Romania IN FIECARE ZI ! Avem de ales intre a face totul ca sa scapam de ei ,sau ,varianta trista,....A AJUNGE CANDVA CA EI ,prin acceptarea unei dictaturi care se faureste incet si cu pasi clari, chiar sub ochii nostri.
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 21:00
De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 18:42:24De la: corcodel, la data 2010-11-02 17:20:10De la: gabigabi, la data 2010-11-02 16:53:39De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 14:51:18De la: gabigabi, la data 2010-11-02 14:33:41De la: Silviu, la data 2010-11-02 12:20:04Ce-a mai facut Basescu zilele astea, ca n-am fost prea atent ?
V-a suparat iarasi ?
Ca de obicei ?
Cu ce ?
Nu vrea sa se consulte cu el Antonescu ?
Nici Ponta ?
Vai, vai , vai, ce pierdere inestimabila ...
Sa se duca ei sa discute cu Javra Ordinara ...
Neeeeeee ... n-au ce.
Despre ce sa discute acesti doi titani ai politicii noastre de sant cu Basescu, cu seful statului ?
Nu exista, domnule ...
Pai, daca se duc, brusc, incep sa para mici, mititei, nu mai pot urla, ca la televizor, liberi, "jos Basescu !" "jos, tiranul ! ...
Paparudele astea, ziaristii deontologi ai mogulilor, tot felul de zmei si parazmei, se potolesc brusc in contact direct cu Basescu. Pentru ca nu sunt in stare sa poarte un dialog cu el. Pentru ca, de fata cu el, nu mai merge cu demagogia, ii taxeaza la fiecare vorba, devin pitici in prezenta lui, nu sunt in stare sa gestioneze un dialog, nu-si mai pot declama dorinta de facere de bine pentru popor ... se incurca ... cu alte cuvinte pierd electorat, pierd credibilitate ...
Altminteri, daca esti tare pe picioare dupa cum te pretinzi pe la televiziuni si prin presa scrisa, de ce sa nu te duci, sa asculti ce ti se propune si sa-ti dai cu parerea despre subiect ?
Pentru ca trebuie sa raspunzi pe loc si nu ti-a aprobat mogulul raspunsul corect ?
In rest ce-a mai facut Basescu ?
Numai bine pentru tara si popor, nu ?
Cata vreme il injura Ponta si Antonescu inseamna ca face bine ... pentru tara.
Pentru toata tara, nu pentru bugetari ...
De bugetari se ocupa FMI-ul ... asa ca-l injurati de pomana pe Basescu si pe Boc pentru chestia asta ...
Injurati-l pe FMI !
drag imi esti cind faci pe niznaiu' .....pai ,cind te duci la Basescu se-ntimpla ca pe vremuri : "la sefu te duci cu ideile tale si iesi cu ale lui " ....ai uitat de chestia asta ? ce CONSULTURI mai sunt alea, cind totul este HOTARIT deja ? beeeei omule ! nu ti-a spus si aseara, pe tvr1, ca el a negociat cu FMI ca e datoria lui ca Sef de Stat ? INCORECT ! NU el trebuia sa negocieze, Silviule ! nici acum, nici asta- primavara , caci el nu-i EXECUTIVUL ! premierul....min. de finante ,da , dar nu ii intra-n atributii, ce naiba e asa de greu de inteles asta ? rezultatul primei negocieri ? ptr. ca el a facut-o, tot el ne-a si comunicat-o in acea seara din 6 mai cind a iesit pe "sticla" si a spus clar - clar - clar : AM DECIS si ne-a comunicat hotarirea lui : taiat 25% din salariile bugetarilor si 15% din pensii ....ca nu i-a iesit pasienta cu pensiile, nu mai conteaza in discutia asta ! Ideea este ca EL DECIDE , fara a se consulta cu nimeni in prealabil, apoi face pe democratu' si cheama partidele la " consultari " ! ce sa mai consulte ? aaaa, poate le ia tensiunea, le mai face o analiza de singe, de urina, ca alte consultatii sunt fara obiectul muncii ....Totul e HOTARIT de el .....dar se mira de ce toata lumea da vina pe el ca tara e DATOARE VINDUTA ! e Vinduta, Silviule, vinduta !
POI GABITO,TOCMAI TU ? PAI DACA NU FMI,DE LA CINE BANI PT PENSII,SALARII,SPITALE,ARMATA......ETC ? DE PE PIATA INTERNA ? LA CE DOBANZI ?DACA NU GASEA SOLUTIA ASTA CU FMI,ERA JALE........!!! TOTI URLA ,SE AGITA,DAR HOTARAREA A TRECUT PRIN PARLAMENT SI CAND S-A INCHEIAT ACORDUL,PARCA ERA SI PSD LA GUVERNARE ,MA INSEL ? CAT DESPRE GUVERNUL BOC,O SPUN CU TOATA RASPUNDEREA SUNT EXECRABILI !!!!!!!!!!!!!! DAR ASTA NU INSEAMNA CA PSD SAU PNL AR AVEA O FORMULA DE GUVERNARE STRALUCITA.........TREBUIA-U SA-SI UNEASCA FORTELE SA DE-A CEI MAI BUNI OAMENI TOATE PARTIDELE SI SA SCOATA TARA ASTA DIN KK-AT,NU SA SE CERTE SI SA SE INJURE CA NISTE AGIAMII !!!!!!!!
pai ,daca Nu eu ,atunci cine ? voi n-o sa-i criticati niciodata deciziile, actiunile sau rezultatul actiunilor lui , de ce sa ne ascundem dupa deget ? dar vad ca trebuie s-o luam de la inceput : Silver , dragul meu, Incepi o Reforma , o Reducere a cheltuielilor Statului ,cu INSTITUTIILE STATULUI ....de acolo incepi intii si-ntii sa reduci cheltuielile ! e la bunul -simt, dar asta-i marea noastra problema: nu prea mai exista ! adica tu vrei sa-mi spui ca acea crestere cu 35 % anul trecut si cea de aproape 50% a bugetului adm. prezidentiale, ptr. 2011 , a guvernului si parlamentului, inseamna REFORMA ? ptr. asta avem nevoie de inca un imprumut ,ca pe primul l-am fituit deja pe nu se stie ce !
P.S. parca zicea Sefu' ca nici nu se pune problema unui imprumut - asta in 2008 , iti aduci aminte ? Pai nu tot in 2008 Tericeanu spunea ca economia bubuie si ca aceasta criza ne va ocoli? Cine il dezimforma pe presedinte ???
VOI AVETI CE AVETI CU PRESEDINTELE,VI S-A CASUNAT PE EL,E OK ! DAR DE CE SPUNETI DOAR CEIA CE VA CONVINE ? DA MARIREA APARATULUI BUGETAR IN ANII 2007-2008 CU APROAPE 50 % ,CRESTERE CARE INSEAMNA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BANI DE PE VREMEA LUI TARICEANU ,DE CE NU SPUNETI NIMIC ??? EEEE.....ce stim noi mai Silver  Noi nu intelegem ca aceasta crestere a aparatului bugetar se numeste.....,,,.investitie '' , adica astia(PSD-pnl) au facut reforma si au creat locuri de munca
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 21:08
De la: 9am178165, la data 2010-11-02 19:47:13De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:02:25De la: 9am126636, la data 2010-11-02 18:52:38 Alungati FMI-ul din tara daca mai puteti. Alungati asasinii economici. Basescu este o marioneta, este bagat pina peste cap in distrugerea tarii si aservirea ei intereselor straine. Portocaliilor, suspendati-l pe Basescu.
PRESEDINTELE BASESCU ESTE ( DUPA OPINIA MEA ) MANA FORTE DE CARE AVEA NEVOIE ROMANIA ! INCHIPUIESTETI CA IESEA JEOANA........BRRRRRRRR ,NE MANCAU CAINII !!! DE MULT SCRIA FALIMENT PE ROMANIA !!!
FMI,E UN ORGANISM MONETAR CARE DA BANI IN MOMENTE DE CRIZA LA CERERE,DAR PUNE SI CONDITII,CUM AR FACE ORICINE.......... ADEVARUL CA IN ROMANIA AVEM NEVOIE DE MAI MULTA DISCIPLINA SI O MANA DE FIER...........PACAT CA ACTUALUL GUVERN NU SE RIDICA LA STANDARDELE PRESEDINTELUI...........
Auzi pupincuristule????
Ticalosul basescu e mana care "da cu jula", care fura si jefuieste tot ce prinde: flota, invalizi, copii, bugetari, sportivi, pensionari, firme.
Si sa-ti mai spun ceva idiotule: Geoana nu ar fi fost atat de dezechilibrat mintal ca scarba de basescu, NU AR FI AVUT PRETENTIA SA CONDUCA SINGUR TARA, NU S-AR FI BAGAT LA MODUL ASTA PESTE PREMIER. DL. JOHANNIS, O PERSOANA INTEGRA NU AR FI ACCEPTAT NEVER EVER SA SE AMESTECE CINEVA IN DECIZIILE SALE CINEVA, IAR MINISTRII AR FI FOST NISTE PROFESIONISTI SERIOSI, NU NISTE NEMERNICI CARE FAC EXPERIENTE PE ROMANIA. Deja s-ar fi simtit acum efectele planului de relansare economica gandit de liberali si de dl. Johannis. Sa nu uitam ca acest domn are conexiuni economice importante in spatiul german.
Dar n-ati vrut agenti secreti, speciali si inutili sa lasati Romania sa devina o democratie autentica asa ca in Vest, nu ticalosilor, l-ati vrut pe talharul de basescu, pe frauduloasa anastase, voi nemernicilor sunteti cei care VRETI CU TOT DINADINSUL SA MENTINETI ROMANIA IN LUMEA A TREIA CA STADIU DE DEZVOLTARE.
Meritati sa va blesteme toate generatiile de romani care se vor naste de acum inainte pana la a 7 generatie, ca v-ati batut joc securistilor ca tara in care ati vazut lumina zilei, pentru niste parale amarate.
Sa dea Dumnezeu si Maica sfanta sa dati socoteala numai voi si nu si urmasii vostri si urmasii urmasilor vostrii pentru crimele voaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Geoana nu ar fi fost atat de dezechilibrat mintal ca scarba de basescu, NU AR FI AVUT PRETENTIA SA CONDUCA SINGUR TARA..."
Cine este atat de cretin ca sa creada ca ar fi condus Geoana tara singur? El ar fi stat la spa si ar fi condus Vantu!!! Geoana a fost destul de dezechilibrat mintal incat sa se duca noaptea la Vantu, ca o pitzipoanca, inainte de ultima confruntare electorala, asa ca trebuie sa fi imbecil ca sa mai ai indoieli!
"DL. JOHANNIS, O PERSOANA INTEGRA NU AR FI ACCEPTAT NEVER EVER SA SE AMESTECE CINEVA IN DECIZIILE SALE CINEVA, IAR MINISTRII AR FI FOST NISTE PROFESIONISTI SERIOSI, NU NISTE NEMERNICI CARE FAC EXPERIENTE PE ROMANIA"
Dl Santa Klaus Johannis a dovedit ca are o coloana vertebrala destul de flexibila ca sa accepte maimutareala cu PSD si PNL, cand era clar ca era doar o paiata, asa ca nu i-ar fi fost greu sa stea si in genunchi daca i-o cerea coalitia Grivco. Cat despre ministrii profesionisti si seriosi, desigur...ar fi fost la fel de profesionisti si seriosi ca si ministrul caltabos Remes sau ca Paul Pacuraru care se juca cu stremeleacul in fata camerei web, ca sa impresioneze o studenta careia ii promisese nu stiu ce post in tara! Astia da oameni seriosi!!
"Sa nu uitam ca acest domn (Johannis) are conexiuni economice importante in spatiul german"
Care sunt acele conexiuni? In Germania pot sa va asigur ca nu a auzit nimeni din cei pe care ii cunosc eu de Herr Johannis! Habar nu au cine este asta! S-a vazut si dupa cum s-a repezit Angela Merkl cu limba scoasa la Sibiu sa-l vada pe impricinat! Tiriac este mult mai cunoscut in Germania si chiar si Marica, decat jucaria asta a mogulilor!
"Dar n-ati vrut agenti secreti, speciali si inutili sa lasati Romania sa devina o democratie autentica asa ca in Vest..."
Pentru orice om posesor a mai mult de doi neuroni este clar de ce fel de democratie am fi avut parte in cazul in care reuseau sa puna mana pe Romania Geoana si ai lui, doar citind stenogramele Vantu! Dar repet, este nevoie de mai mult de doi neuroni, conditie obligatorie!
"Meritati sa va blesteme toate generatiile de romani care se vor naste de acum inainte pana la a 7 generatie, ca v-ati batut joc securistilor ca tara in care ati vazut lumina zilei, pentru niste parale amarate."
Aici as fi mai precaut cu blestemele, pentru ca se stie ce efecte au! Se utilizeaza o energie negativa care se intoarce impotriva autorului si a celor din jurul lui. Orice preot poate spune asta, asa ca ai grija mai bine de familia ta si in primul rand de copil, pentru ca el este mai expus. Oricum asa cum te cunosc, daca as transfera mintea ta la o vaca ar incepe sa pasca pe asfalt, asa ca tot nu ai sa pricepi nimic si ai sa continui sa te comporti ca o tiganca.
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 21:10
De la: corcodel, la data 2010-11-02 20:39:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 20:28:59De la: corcodel, la data 2010-11-02 16:44:56De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.
Cateodata stau si la hotel si laptopul il am la mine tot timpul, inclusiv la slujba. ce este asa de incredibil in asta? Si mai avem si pretentii la ei ca sa inteleaga reformele actuale!
Bai corcodele, sunt in Sist. Public si vad "reformele" bocului mai bine ca tine, ba, sunt "in"!!! Asa vrei tu sa resuscitezi mortu'=PNT-ul, pupand ca si Radu Vasile - alt mare taranist esuat- poala pedalista! Ba, tie nu ti-e rusine fata de memoria Seniorului Coposu? Nu-ti tremura un pic obrazul de jena ca ai adu PNT-ul la stadiul de remorca_celor_fara_istorie_si_fara_viitor, portocaloii?
"Reformele" basecsului-Kabul sunt: "Aici sunt banii dvs.!" = in pamant; "Dati-mi Consiliul!" = Mihaileanu;"Adriane, ce trist pt. tara asta ca are de ales intre 2 fosti [?] comunisti"; "Un fleac, i-am ciuruit"; mogulii, tigancile imputite, pasaricile, zoaiele, impozitul forfetar, centurile de "castitate", gaozarii, adica o Romanie a lipsei de speranta, fara un lider charismatic, care sa ofere Directia!! O Romanie in care Jeffrey Francks vorbeste despre legi votate din greseala, ca si cum FMI-ul nu e si romanesc, cel putin intr-o mica parte...Trist, jale, asta va lasa acest impostor care nu a facut nimic bun in viata!
"Nihil sine Deo!" Mai Vasli , tu nu intelegi cat esti de penibil atunci cand amintestiTU numele SENIORULUI? In locul tau mi-as da o palma cu piciorul. Ai recunoscut ca ai votat ILICI? OK, atunci ....mucles mai aripioara Iliestiana.
In turul 2 in 2000, contra vadimului! Ceea ce nu vrei si pace sa intelegi, e ca Iliescu, de altfel o hoasca batrana comunista, a inteles ca electoratul de dreapta stie sa cantareasca si ca l-a votat ATUNCI pentru a nu arunca Romania in haos, cred ca nu esti absurd sa spui ca ar fi fost mai bine cu vadim...A mai invatat Iliescu ca liberalii sunt adunati in jurul unor valori si nu in jurul unui sg. om [PNl si-a schimbat cei mai multi presedinti, asta nu-ti spune nimik?], ca formeaza un partid cu adevarat istoric, care se "hraneste" nu din basme, ci din idei/ratiune/echilibru/curaj...
Si daca tot m-ai provocat, uite iti spun cu cine am votat de-a lungul vremii:
1990 - PNL si Campeanu;
1991 - contra Constituiei, monarhist fiind;
1992 - PNL si Constantinescu;
1996 - CDR si Constantinescu;
2000 - Isarescu si PNL;in turul 2 Iliescu;
2003- contra Constitutiei;
2004 - Ciuhandu si D.A.; in turul 2 Basecsu;
2007 - P.E. cu PNL;
2008 - PNL;
2009 - PNL la PE, iar la presedinte Antonescu, turul 2 cu Geoana, dar nu pt mi-a spus Antonescu, ca nu mi-e sef pe simpatiile/antipatiile mele!
Multamit? N-as crede!
"Nihil sine Deo!"
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 21:13
Am uitat de Referendumul din 2007: am votat pentru demiterea tiranului!
"Nihil sine Deo!"
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 22:39
De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:45:52De la: black10131307, la data 2010-11-02 19:41:17De la: 9am126636, la data 2010-11-02 08:04:47 Pe 27 oct. P-ta Constitutiei era intesata de filaizeri, pe toate bplocurile erau baietii ascultaori si clar-vazatori. Aia cu stelitu' ai vazut tu in filmele americane, caci la aia se poate. Dar din moment ce suntem cu 100 de ani in urma tarilor dezvoltate si "tot pa loc tot pa loc"(vorba lui Caragiu), satelit ne mai trebuie. Mai bine cu stenogramele, avem traditie sa stam cu urechea pilniometru. Baietii cu adevarat destepti ne-au intrebat daca nu cumva avem vre-o molima in padurile patriei ca prea s-au topit asa repede, au crezut ca li s-au defectat satelitii. Da ca sa umbli cu laptopul pentru a circoti pe niste forumuri de 2 lei, este prostia maxima. Maxim am zis (nu mitraliera Maxim aia racita cu apa).
Domnule, laptopul este obiectul muncii mele, in proportie de 75 % si cateodata la serviciu, in pauza, nu rezist tentatiei sa mai arunc un ochi pe forum, ca sa vad ce s-a mai postat. Nu imi permit mai mult pt. ca nu lucrez la stat!
SALUT BLACK,CE FACI ?
Salut Silver! Pe langa casa.
|
|
|
profesor2010
438 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 23:48
Este un nimeni... care face cu voi ce vrea... si voi acceptati de prosti ce sunteti....!
sunt un tip timid,nu vrei s m cunoști,fromoaso! Au ncercat toate nevestele mele dar....
|
profesor2010
438 mesaje
|
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 23:48
sunt un tip timid,nu vrei s m cunoști,fromoaso! Au ncercat toate nevestele mele dar....
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 00:30
Lumeeeeee......lumeeeee.....soooorrrooooo......lumeeeee.....unde  este tronu'.....
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 10:10
De la: profesor2010, la data 2010-11-02 23:48:35Este un nimeni... care face cu voi ce vrea... si voi acceptati de prosti ce sunteti....!
BAI ACIDENT GENETIC,PROST E ALA DIN ..........POZNA !!!!!!!!!! IA UITATE MAI ATENT SA VEZI CE MOACA DE CIUMPALAC ARE !!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 10:19
De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 21:10:09
1990 - PNL si Campeanu;
2007 - P.E. cu PNL;
2008 - PNL;
2009 - PNL la PE, iar la presedinte Antonescu, turul 2 cu Geoana, dar nu pt mi-a spus Antonescu, ca nu mi-e sef pe simpatiile/antipatiile mele!
Multamit? N-as crede!
"Nihil sine Deo!"
Interesanta ideea ta ...Postez deci ci eu toate voturile de dupa 1989 pana acum:
1990 -PNT si Ratiu
1991-Nu am participat la referendumul pentru Constitutie fiind de acord cu indemnul la boicot al PNT si PNL.
1992 -CDR(intentia de vot fiind PNT) si Emil Constantinescu
1996-CDR si Constantinescu
2000-Nu am participat nici in turul 1, nici in turul 2 intre Vadim si Iliescu
2003-Nu am participat la referendum.
2004-Ciuhandru si D.A. ,in turul doi nu am votat intre Basescu si Nastase
2007-Alegeri P.E cu PNL.
2007-La referendum am votat pentru demiterea presedintelui Basescu.
2008-PNL
2009-europarlamentare PNL,presedentie tur 1 cu Antonescu,tur 2 cu Geoana (ca sa scap de Base si pentru proiectul Johannis)
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 14:56
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 14:56
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 15:24
Hai ca dupa ce posteaza toti cu cine au votat de 20 de ani incoace, o sa constatam ca n-a votat nimeni (din cei 85%) cu Iliescu, cu Constantinescu, cu Vadim, cu Iliescu iar, si nici cu .... Basescu n-a votat nimeni.
Asta asa, ca o mostra de cinste si corectitudine ...
Mai sa fie ... numai oameni cinstiti pe forumrile astea.
Si sinceri, nevoie mare !
N-am pomenit !....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 16:02
De la: Silviu, la data 2010-11-03 15:24:46Hai ca dupa ce posteaza toti cu cine au votat de 20 de ani incoace, o sa constatam ca n-a votat nimeni (din cei 85%) cu Iliescu, cu Constantinescu, cu Vadim, cu Iliescu iar, si nici cu .... Basescu n-a votat nimeni.
N-am pomenit !....
Silviule,chiar ti-am spus adevarul si ma doare undeva daca ma crezi sau nu .Stiu ca iti pare rau ca te-a pacalit Iliescu .O sa iti para si de Basescu,se pare ca te pacalesti cam usor in politica...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 16:13
He,he,s iar rade lumea de guvernul Boc  .Se pare ca sunt asa de tampiti incat o tin numai din gafa in gafa .Stiau de data trecuta ce nu trebuie sa isi asume raspunderea pe legea invatamantului insa, tampiti cum sunt, au mai incercat iar deoarece Marko le-a spus ca "daca lege nu asumat la voi ,io Marko pupat la voi si spus ciao, bace Bok ".Tremurand de frica si cu ochii plansi ca poate Base ii bate daca strica coalitia, guvernul a incercat sa isi asume raspunderea PE CEA MAI CRETINA LEGE PROPUSA PANA ACUM IN ROMANIA,CEA MAI ANTINATIONALA (are niste prevederi incredibile care practic discrimineaza romanii in propria lor tara -O RUSINE DE LEGE). Eh,Curtea le-a spus ca nu se poate asa ca boul sa iti asumi raspunderea, si le-a zis sa isi vada de treburile lor si sa lase baietii mai mari sa se ocupe de chestiile importante .
PS:Marko,ce le spui votantilor tai ca ai realizat de cand guvernezi cu PDLul?  Salarii si pensii micsorate,nu ?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 16:24
De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 18:37:38POI GABITO,TOCMAI TU ? PAI DACA NU FMI,DE LA CINE BANI PT PENSII,SALARII,SPITALE,ARMATA......ETC ? DE PE PIATA INTERNA ? LA CE DOBANZI ?DACA NU GASEA SOLUTIA ASTA CU FMI,ERA JALE........!!! TOTI URLA ,SE AGITA,DAR HOTARAREA A TRECUT PRIN PARLAMENT SI CAND S-A INCHEIAT ACORDUL,PARCA ERA SI PSD LA GUVERNARE ,MA INSEL ? CAT DESPRE GUVERNUL BOC,O SPUN CU TOATA RASPUNDEREA SUNT EXECRABILI !!!!!!!!!!!!!! DAR ASTA NU INSEAMNA CA PSD SAU PNL AR AVEA O FORMULA DE GUVERNARE STRALUCITA.........TREBUIA-U SA-SI UNEASCA FORTELE SA DE-A CEI MAI BUNI OAMENI TOATE PARTIDELE SI SA SCOATA TARA ASTA DIN KK-AT,NU SA SE CERTE SI SA SE INJURE CA NISTE AGIAMII !!!!!!!!
SCUZE GABITO,DAR PROBABIL AI OMIS ACEASTA POSTARE.......CUM COMENTEZI ?
eu am raspuns la intrebare ...a ta sau a lui @black,nu mai stiu....dar cred ca n-ai vazut-o tu : mai dragilor , de ce nu vreti voi sa va aduceti aminte ca se creease o majoritate parlamentara care l-a propus ca premier pe Iohannis ? si ce-a facut base cu propunerea asta ? s-a sters, pardon, cu ea la poponet ,ignorind legalitatea ei si l-a scos la inaintare pe "livache "- c'asa il alinta el pe Liviu Negoita, apoi a zis ca premierul TREBUIE sa fie Specialist - al naibii boc ce mare specialist e  - si a pedalat pe L. Croitoru .....
ce s-a intimplat cu dl. Specialist Croitoru dupa alegerile parlamentare din 2008 ? NIMIC ! boculet a fost reinvestit in functia de premier ....el, demisul printr-o motiune, contestatul si ineficientul , a fost considerat cel mai bun !
de ce ? hehehe ....simplu : urmau alegerile prezidentiale si era musai ca bas' sa se realeaga !
ar fi permis L. Croitoru, finantist de marca, jaful facut din banul public ptr. realegerea sefului, cind deja criza era in toi ? in niciun caz si atunci, SENIN , sefu' l-a pus pe boc ,intrucit ala nu discuta- executa !
@ corcodele : intradevar suferiti de orbul gainilor ,frate !
v-am intrebat pe voi si nici-unul nu mi-a raspuns la intrebare :
- a stiut sefu ca vine criza ? da sau nu ?
daca da , A STIUT ( ca el stie tot ) , e rau de tot ! ....a stiut, a tacut , apoi a spus ca nu-i criza linistind populatia care si-a vazut in continuare de treaba ei, mai luind un credit,mai facind o rata .... ptr. ca daca nici in spusele sefului statului nu poti avea incredere, atunci in cine ?
daca NU A STIUT , e si mai rau : inseamna incompetenta !
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 16:38
De la: vaneamarin, la data 2010-11-03 10:19:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 21:10:09
1990 - PNL si Campeanu;
2007 - P.E. cu PNL;
2008 - PNL;
Multamit? N-as crede!
"Nihil sine Deo!"
Interesanta ideea ta ...Postez deci ci eu toate voturile de dupa 1989 pana acum:
1990 -PNT si Ratiu
1991-Nu am participat la referendumul pentru Constitutie fiind de acord cu indemnul la boicot al PNT si PNL.
2007-Alegeri P.E cu PNL.
2008-PNL
2009-europarlamentare PNL,presedentie tur 1 cu Antonescu,tur 2 cu Geoana (ca sa scap de Base si pentru proiectul Johannis)
1990-PNT presedentie- PNLcamere
1991-Nu am participat
1992- CDR
1996-CDR
2000 ,2003,2004,2007,2008,2009 NU am votat.
:
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 16:47
De la: corcodel, la data 2010-11-02 20:39:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 20:28:59De la: corcodel, la data 2010-11-02 16:44:56De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.
 si crezi ca Seniorul ar fi fost de acord sa-l votezi pe basescu ? tocmai pe cel ce a ingropat PNTCD.ul ? hai, ca ma dai gramada cu logica asta de boc !
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 16:50
Din 1991...pana in prezent ...am votat o singura data....Remus Cernea...In rest ...nu mi s-a permis...In 1996 cica nu-mi permitea constitutia...desi aveam si eu o varsta....5 ani.....  ...si stiam sa citesc...in schimb li s-a permis unor analfabeti...unor bolnavi psihic....unor retardati.....unor alzheimeristi...( a nu se confunda cu udemeristi  )
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 17:00
De la: vaneamarin, la data 2010-11-02 20:56:10De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:32:27
Impostoarea grevist Cristina Anghel a fcut jocul Opoziiei, dup care s-a retras n glum
Scris de Drago Stnculescu
Mai mult pentru palmares dect pentru o cauz, n cea de-a 70 zi de aa-zis greva foamei, nvtoarea Cristiana Anghel se simea de parc ar fi dobort mai degrab un record mondial dect s fi fost nfometat de dou luni i zece zile. Revelaia ieirii din com, susinea ea, s-ar fi produs dup o ntlnire cu episcopul Covasnei i Harghitei, IPS Ioan Selejean, care ar fi vizitat-o, la finele sptmnii trecute, n rezerva spitalului unde consuma actul de protest. Mai multe voci din rndul oamenilor care ntr-adevr au fcut greva foamei pentru deziderate n care credeau s-au artat extrem de indignate de aciunea nvtoarei din Caracal. Acetia au pus-o la zid pe eroina telenovelei exploatate i consumate la maxim de goarnele mogulice iRealitatea TV i Antena3. E adevrat, din motive uor diferite. Realitatea lui Vntu trebuia s distrag atenia opiniei publice de la pucriabilul ei patron care era demascat pentru o jigodie care mparte Romnia ca la pia, pe tarab, cu prostnaci i alte euglene verzi din politic, iar Antena felixian se bucura de muniie pentru a da n guvernul Boc care nu le mai d publicitate i i tranform ntr-un post muribund. Poate una dintre cele mai ndreptite voci din societatea civil, cea a fostului lider al Sindicatului Liber din TVR, Dumitru Iuga, care a fost condamnat la 12 ani de nchisoare n 1984, a declarat recent c nvtoarea n cauz, dup attea zile de greva foamei, nu ar mai fi putut nici s se ridice din pat, da s mai dea interviuri, live-uri i sincroane pe care televiziuni. Asistm, n cazul acestei muieri, la o manipulare grosolan a opiniei publice! tiu despre ce vorbesc! Am recurs la aceast form de protest i n pucrie, i n Televiziune, dar... n-am minit niciodat c nu mnnc! La 60 de zile de nfometare, chiar mai devreme!... nu dai interviuri la pres, ci vine popa s-i dea mprtania final, declara recent Iuga.
n zodia grevelor
Dac ar fi s facem o comparaie ntre nvtoarea Cristina Anghel i liderul Asociaiei 21 Decembrie 1989 Teodor Mrie, acesta a fcut la nceputul anului o grev de 78 de zile dup care arat ca un cadavru inut n via doar de aparatele din spital. La terminarea protestului, Mrie afirma c are 52 de kilograme. Din cauza atrofierii unor muchi ai aparatului respirator, ca urmare a celor 78 de zile de grev a foamei, Mrie respira foarte greu i acuza tot felul de dureri. n schimb, nvtoarea noastr, dup 70 de zile de protest, organiza conferin de pres la care declara c a plecat la drum cu Dumnezeu, l-am rugat s m sftuiasc, s fie lng mine. Poate vi se pare hilar, dar eu vorbesc cu Dumnezeu.
A renunat dintr-o glum
Aceasta a mai spus la conferina de pres c o glum spus de printele Ioan a determinat-o s pun capt acestei greve i s l lase pe Mrie s dein supremaia, am aduga noi. Pn la un anumit moment, semnele au fost pozitive i ntr-adevr i eu m-am simit bine, a spus ea, preciznd ns c odat cu vizita printelui Ioan a neles c trebuie s se opreasc. De fapt, a explicat ea, o glum a printelui Ioan a determinat-o s renune, scrie Hotnews. Gluma ar fi fost despre un pustnic care tria ntr-o peter, dar au venit inundaiile. Mai muli oameni au venit cu o barc pentru a-l salva, dar pustnicul a afirmat c Dumnezeu este alturi de el i-l va salva. Dup ce a refuzat trei brci, pustnicul moare necat. n Rai, l-a ntrebat pe Dumnezeu de ce l-a lsat, iar Dumnezeu i rspunde: Eu i-am trimis trei brci, c tu nu ai vrut s te urci n niciuna asta e alt chestiune, a povestit nvtoarea gluma care a determinat-o s renune la greva foamei.
Protest cu repetiie
Reamintim c aceast nvtoare caracalean nu este la prima aciune de acest gen. n cadrul emisiunii Ora de foc de la nceputul lunii trecute de la iRealitatea TV a escrocului Vntu, Cristina Anghel povestea cu nonalan cum c nu este la prima isprav de acest gen i c, n 2008, ministrul-menestrel Vosganian, pe atunci ef la Finane, a fcut un abuz n serviciu i ceva trafic de influen pentru a o ajuta pe aceast femeie s obin o Hotrre de Guvern favorabil. Era vorba de o hotrre judectoreasc pe care o aveam din 2005, dar statul refuza s o pun n aplicare n 2008. Era vorba de casele naionalizate. O cas a tatlui meu pentru care aveam o hotrre. Existau bani, i atunci am fcut acest protest 36 de zile, dar a vrea s v spun c de la cea de-a 28-29-a zi toat lumea s-a mobilizat. Domnul Vosganian a fcut n aa fel nct s obin Hotrrea de Guvern i s ies din aceast form de protest, a povestit de pe patul de spital Cristina Anghel. E adevrat c miza era mult mai mare atunci. Probabil a crezut c i de data asta i va iei schema i se va transforma ntr-o martir pe altarul educaiei romneti.
Pur si simplu unii oameni nu pot intelege cum cineva poate,pentru drepturile sale ,sa faca un protest individual si iesit din comun ,fara sa ceara voie (la primarie,prefectura ,minister de interne,curtii constitutionale,eventual lui Base), impotriva unui regim care incalca pe fata drepturile unui cetatean .Este prea mult pentru nivelul de intelegere al acestor oameni , al caror singur scop este sa slujeasca intr-un mod obedient ,abject,cea mai incapabila si daunatoare guvernare a Romaniei, condusa de Traian Basescu.Nu-si imagineaza imbecilii ca, daca exista astfel de oameni, ca doamna Cristiana Anghel(cea ignorata de presedintele... tuturor romanilor) ,atunci noi ca popor avem un viitor ,o speranta! Nu suntem infranti si umili cum ne vrea Traian Basescu,luptam si actionam ca sa ne aparam drepturile! Singura perceptie a sclavilor basescieni ,primitiva si josnica,COMUNISTA IN ESENTA,este ca TOT CE FACE BASESCU ESTE MINUNAT.Este singura lor regula de viata,singurul gand din captele lor de oi manate de un derbedeu inconstient,singura lor viziune despre viata.Ca urmare mintile lor inguste, vad in orice om care se opune regimului,in orice forma de protest ,un lucru oribil,organizat de cineva in scopul de a il ataca pe Zeus al lor,o cacialma ingrozitoare , si stau si se gandesc din punctul lor de vedere primitiv-basescian,cine este in spatele acestui protest si care sunt interesele meschine.Nu pot vedea mai mult ,sunt incapabili sa inteleaga ceva ce nu are legatura cu Basescu,ceva ce tine de demnitate umana si de principii .Ei se intreaba doar golaneste care este mogulu', cine da banu', care este smecheria aia ordinara prin care este atacat MINUNATUL lor sef.Nu pot trece de nivelul de derbedeu al sefului lor.
Pana nu vom scapa de astfel de gunoaie umane ca cei care din dragoste portocalie calca totul in picioare,Romania nu va reusi sa fie o tara demna si prospera.Pana nu ii vom arunca la ghena istoriei ,acesti indivizi vor indrazni sa perverteasca orice idee de decenta,orice actiune provenita din demnitate umana,isi vor bate joc joc de orice forma de protest si vor ingradi orice forma de libertate ca sa isi pastreze puterea.Vor perverti si perveresc Romania IN FIECARE ZI ! Avem de ales intre a face totul ca sa scapam de ei ,sau ,varianta trista,....A AJUNGE CANDVA CA EI ,prin acceptarea unei dictaturi care se faureste incet si cu pasi clari, chiar sub ochii nostri.
" Nu pot trece de nivelul de derbedeu al sefului lor ", ptr. ca acesta-i si nivelul lor ! in clipa in care esti dincolo de acest nivel, intelegi cit de gaunos este acest om.... care-i valoarea lui reala si te feresti de el ca de ciuma, ptr. ca se ia !
ca dovada cit de putini inteleg despre ce-i vorba, ziaristul asta de facu vorbire despre un om superior moral lui, e un habarnist : ce i-a spus parintele Ioan , doamnei Angel ,NU E O GLUMA ....E O PILDA si omul inteligent Nu nesocoteste o pilda ci, dimpotriva : mediteaza asupra ei si actioneaza-n consecinta !
 ptr. dictionar!
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 17:10
De la: gabigabi, la data 2010-11-03 16:47:33De la: corcodel, la data 2010-11-02 20:39:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 20:28:59De la: corcodel, la data 2010-11-02 16:44:56De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.
si crezi ca Seniorul ar fi fost de acord sa-l votezi pe basescu ? tocmai pe cel ce a ingropat PNTCD.ul ? hai, ca ma dai gramada cu logica asta de boc ! Doamna Gabi, de cate ori trebuie sa va amintesc ca EU nu am votat Basescu? Chiar este atat de greu de tinut minte acest amanunt?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 17:22
De la: vaneamarin, la data 2010-11-03 10:19:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 21:10:09
1990 - PNL si Campeanu;
2007 - P.E. cu PNL;
2008 - PNL;
Multamit? N-as crede!
"Nihil sine Deo!"
1990 -PNT si Ratiu
2007-Alegeri P.E cu PNL.
2008-PNL
eeeee,ce faceti aici ?
1990 - I. Ratiu - PNT
1991- idem Vanea
1992 - i-am ramas credincioasa lui Ratiu- PNT
1996 - Constantinescu - CDR
2000- anulat voturile turul 1 si 2
2003 - nu mai stiu ce referenduma fost ....daca ptr. Constitutie, am zis ca Nu
2004- offfff, turul 1 si 2 Basescu !
2007- idem Vanea
2007 - am fost al 322
+ 1 care a fost de acord cu suspendarea presedintelui
2008 - PNL
2009 - tur 1- Crin Antonescu
tur 2 - cu gindul la IOHANNIS, l-am stampilat pe Geoana !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 17:33
De la: corcodel, la data 2010-11-03 17:10:04De la: gabigabi, la data 2010-11-03 16:47:33De la: corcodel, la data 2010-11-02 20:39:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 20:28:59De la: corcodel, la data 2010-11-02 16:44:56De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.
si crezi ca Seniorul ar fi fost de acord sa-l votezi pe basescu ? tocmai pe cel ce a ingropat PNTCD.ul ? hai, ca ma dai gramada cu logica asta de boc ! Doamna Gabi, de cate ori trebuie sa va amintesc ca EU nu am votat Basescu? Chiar este atat de greu de tinut minte acest amanunt?
Sincer, da ! si asta ptr. ca desi zici ca NU l-ai votat, esti in limba dupa el
adica, vorbesti aceeasi limba cu el si-l sustii de nu se poate ! ....dar, mai spun odata : e treaba fiecaruia cu cine voteaza , e dreptul lui la optiune ! problema apare in momentul in care spui una si scrii alta !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 17:42
De la: vaneamarin, la data 2010-11-03 16:02:53De la: Silviu, la data 2010-11-03 15:24:46Hai ca dupa ce posteaza toti cu cine au votat de 20 de ani incoace, o sa constatam ca n-a votat nimeni (din cei 85%) cu Iliescu, cu Constantinescu, cu Vadim, cu Iliescu iar, si nici cu .... Basescu n-a votat nimeni.
N-am pomenit !....
Silviule,chiar ti-am spus adevarul si ma doare undeva daca ma crezi sau nu .Stiu ca iti pare rau ca te-a pacalit Iliescu .O sa iti para si de Basescu,se pare ca te pacalesti cam usor in politica...
aaaa,nu,sa nu crezi ca l-a "pacalit " Iliescu sau Basescu... nu, asa gindeste el ! e adeptul miinii autoritare ....a ordinii si disciplinei dae de un partid in care Toata lumea asculta de un Sef , in conf. cu CIINELE din fabula " ciinele si catelul " ,care e de acord cu democratia intre Dulai...care insa nu-i si ptr. catei !
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 17:52
De la: black10131307, la data 2010-11-02 21:08:19De la: 9am178165, la data 2010-11-02 19:47:13De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:02:25De la: 9am126636, la data 2010-11-02 18:52:38 Alungati FMI-ul din tara daca mai puteti. Alungati asasinii economici. Basescu este o marioneta, este bagat pina peste cap in distrugerea tarii si aservirea ei intereselor straine. Portocaliilor, suspendati-l pe Basescu.
Auzi pupincuristule????
"Geoana nu ar fi fost atat de dezechilibrat mintal ca scarba de basescu, NU AR FI AVUT PRETENTIA SA CONDUCA SINGUR TARA..."
Cine este atat de cretin ca sa creada ca ar fi condus Geoana tara singur? El ar fi stat la spa si ar fi condus Vantu!!! Geoana a fost destul de dezechilibrat mintal incat sa se duca noaptea la Vantu, ca o pitzipoanca, inainte de ultima confruntare electorala, asa ca trebuie sa fi imbecil ca sa mai ai indoieli!
"DL. JOHANNIS, O PERSOANA INTEGRA NU AR FI ACCEPTAT NEVER EVER SA SE AMESTECE CINEVA IN DECIZIILE SALE CINEVA, IAR MINISTRII AR FI FOST NISTE PROFESIONISTI SERIOSI, NU NISTE NEMERNICI CARE FAC EXPERIENTE PE ROMANIA"
Dl Santa Klaus Johannis a dovedit ca are o coloana vertebrala destul de flexibila ca sa accepte maimutareala cu PSD si PNL, cand era clar ca era doar o paiata, asa ca nu i-ar fi fost greu sa stea si in genunchi daca i-o cerea coalitia Grivco. Cat despre ministrii profesionisti si seriosi, desigur...ar fi fost la fel de profesionisti si seriosi ca si ministrul caltabos Remes sau ca Paul Pacuraru care se juca cu stremeleacul in fata camerei web, ca sa impresioneze o studenta careia ii promisese nu stiu ce post in tara! Astia da oameni seriosi!!
"Sa nu uitam ca acest domn (Johannis) are conexiuni economice importante in spatiul german"
Care sunt acele conexiuni? In Germania pot sa va asigur ca nu a auzit nimeni din cei pe care ii cunosc eu de Herr Johannis! Habar nu au cine este asta! S-a vazut si dupa cum s-a repezit Angela Merkl cu limba scoasa la Sibiu sa-l vada pe impricinat! Tiriac este mult mai cunoscut in Germania si chiar si Marica, decat jucaria asta a mogulilor!
"Dar n-ati vrut agenti secreti, speciali si inutili sa lasati Romania sa devina o democratie autentica asa ca in Vest..."
Pentru orice om posesor a mai mult de doi neuroni este clar de ce fel de democratie am fi avut parte in cazul in care reuseau sa puna mana pe Romania Geoana si ai lui, doar citind stenogramele Vantu! Dar repet, este nevoie de mai mult de doi neuroni, conditie obligatorie!
"Meritati sa va blesteme toate generatiile de romani care se vor naste de acum inainte pana la a 7 generatie, ca v-ati batut joc securistilor ca tara in care ati vazut lumina zilei, pentru niste parale amarate."
Aici as fi mai precaut cu blestemele, pentru ca se stie ce efecte au! Se utilizeaza o energie negativa care se intoarce impotriva autorului si a celor din jurul lui. Orice preot poate spune asta, asa ca ai grija mai bine de familia ta si in primul rand de copil, pentru ca el este mai expus. Oricum asa cum te cunosc, daca as transfera mintea ta la o vaca ar incepe sa pasca pe asfalt, asa ca tot nu ai sa pricepi nimic si ai sa continui sa te comporti ca o tiganca.
Prin urmare securistule, pentru Romania vrei sa spui ca cea mai potrivita este dictatura marlaneasca a lui traian basescu, care e pe cale sa injumatateasca populatia tarii. Adica 10 milioane de oameni trebuie sa crape in iarna asta de, de frig si de boala, PENTRU CA VOI SECURISTII TRANDAVI NU L-ATI VRUT PE GEOANA SI PE KLAUS JOHANNIS.
Spune mai bine adevarul, si anume faptul ca v-ati temut cumplit ca va pastea desfiintarea, mai cei 70.000 de agenti speciali, secreti si inutili ai Romaniei. Hai n-o mai coti, adevarul gol-golut
e ca v-ati fi pierdut privilegiile. Ce Elvetia, ce Olanda, ce Suedia, nooooo......, noi trebuie sa ramanem la nivelul Kirgistanului si al Ruandei ( ca si asa amenintati nealiniatii, poate vreti sa-i ucideti cu maceta).
Si de ce nu construieste ma fraudulosul tau drumul de acces auto pentru Ford Craiova???? Chiar nu vrea traian basescu sa se produca nimic, "made in Romania"??
Are alergie sa auda ca poate functiona si economia romaneasca?????
Si ma` tradatorilor, NU EU VA BLESTEM MA`, ci va blestema "raul, ramul", va blestema pensionarul, va blestema copilasul pentru care si un corn a devenit prea scump, va blestema vaduvele, va blestema patronii, va blestema bugetarii, va blestema tot ce e viu in aceasta tara. Sa nu v-ajunga clipa cand va vor ajunge aceste blesteme, ca nu va va ramane un oscior intreg...........................................!
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 18:06
De la: gabigabi, la data 2010-11-03 17:33:35De la: corcodel, la data 2010-11-03 17:10:04De la: gabigabi, la data 2010-11-03 16:47:33De la: corcodel, la data 2010-11-02 20:39:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-02 20:28:59De la: corcodel, la data 2010-11-02 16:44:56De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.
Sincer, da ! si asta ptr. ca desi zici ca NU l-ai votat, esti in limba dupa el
adica, vorbesti aceeasi limba cu el si-l sustii de nu se poate ! ....dar, mai spun odata : e treaba fiecaruia cu cine voteaza , e dreptul lui la optiune ! problema apare in momentul in care spui una si scrii alta ! Nu spun una si fac alta draga Gabi! Eu sustin un fapt concret, anume ca actualii guvernanti nu au inlocuitori in acest moment. Atat PNL cat si PSD sunt partide de tot kktul , la fel de mincinoase si corupte ca PDL. Ce rost mai are sa-i schimbam atata timp cat in locul lor vor venii tot niste fomisti, mincinosi cu state vechi in ciordeala? Hai sa mai asteptam ca si asa ei fac doar ce dispozitii primesc de la FMI la fel cum ar face si ai vostrii ,,partioti''. Poate pana la primavara o da domnul sa apara ceva mai credibil in viata ploitica romaneasca..
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2010, ora 18:23
bine-bine, hai sa te cred...c-asa sunt eu, credula ca o fata mare  dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare : STIA BASESCU sau NU despre criza mondiala si cum va atinge Romania ?
...a fost pe aici, probabil ca-l sti , un @mytcor care, ne certa pe noi astia, antibas' , pe la sf. lui 2008 si inceputul lui 2009 ca vine Criza....inainte de realegerea lui Bas, deja imi reprosa MIE ca Romania va intra in faliment si nu fac nimic, dind de inteles cum ca sg. capabil sa scoata tara din criza si sa nu intram in imposibilitate de plata, ar fi Bas si PDL.ul ! .... stau si ma gindesc inca, de ce doamne, nu i-o fi scris lui Bas', lui Boc, lui Isarescu si nu mie pe un amarit de topic ?! deci ,ramine intrebarea : A STIU SAU NU ?
|
|
|