Info
x
Basescu
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 17:35
Poate chiar mai mare de gradul 9.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 17:39
De la: nastasemihail, la data 2010-10-31 17:35:00Poate chiar mai mare de gradul 9. SA INTELEG CA NICI ACUM NU AVETI CALDURA ? DIN VINA CUI ? VOI A-TI CERUT ? E INUMAN........... Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 17:54
De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 17:26:50De la: gabigabi, la data 2010-10-31 17:25:04De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 16:57:53De la: gabigabi, la data 2010-10-31 16:38:17Doinea Cornea a fost si este o opozanta a Comunismului ! la 9 grade, infatisarea lumii se schimba si, intradevar , s-a schimbat : a cazut comunismul ! din pacate, la noi a mai fost unul , tot mare, in dec. 2009 si lumea noastra, s-a intors cu fundul in sus ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 18:04
De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 17:39:36De la: nastasemihail, la data 2010-10-31 17:35:00Poate chiar mai mare de gradul 9. Da, eu nu am caldura. De la 1 noiembrie voi avea. Si sint de acord. Dar daca as avea eu caldura independent m-as gospodarii cum vreau eu, as dormi in caldura noaptea. Dar astia care mai au friiele prin diverse domenii, gindesc la fel ca comunistii cominternisti. Fac reguli aberante. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 18:05
De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 17:39:36De la: nastasemihail, la data 2010-10-31 17:35:00Poate chiar mai mare de gradul 9. Acum mi-a picat fisa. Da, nu am caldura cum vrem noi, fiindca este o incercare de intoarcere a comunismului. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 18:05
De la: gabigabi, la data 2010-10-31 17:54:11Au trecut cei 20 de ani ,,prognozati'' de Barladeanu si acum lichelele care au condus aceasta tara se zvarcolesc in ananghie pentru ca mai vor..m..........multa! Gata timpul vostru a expirat, acum PDLul va face tranzitia reala spre o democratie adevarata, asa cum ar fi fost normal sa o faca PSDul impreuna cu fratele geaman PNL.De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 17:26:50De la: gabigabi, la data 2010-10-31 17:25:04De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 16:57:53De la: gabigabi, la data 2010-10-31 16:38:17Doinea Cornea a fost si este o opozanta a Comunismului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 18:57
De la: gabigabi, la data 2010-10-31 15:48:25A doua luntre sun cam aa: m-am sturat de cei care ntind mna la stat ! Iar tu Gabi, dac vb pe limba liberalismului adevrat i-ai ndemna pe romnaii notri la/spre munc, nu la frecat coatele prin birturi c-i ateapt oricum acas pensioara de bolnavi nchipuii !... ![]() i suntei generaia pensionarilor la 50 de ani. nc capabili muli dintre voi de munc. Dar de ce s muncim cnd pensioara ne ateapt acas ? Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 19:11
Brucan.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 19:14
De la: gabigabi, la data 2010-10-31 16:19:43De la: black10131307, la data 2010-10-31 15:45:05Si inca ceva doamna Gabi! Cum este cu adoratia lui crin pentru Ilici! Realizezi macar acum penibilul in care va balaciti atunci cand mai deschideti gura despre Piata Universitatii??? Gabi, ma ingrijorezi! Vezi ce patesti daca nu ma asculti! Ti-am spus ca privitul in nestire la antene si irealitati tumefiaza anumite zone ale cortexului! te manifesti de parca ai fi moderatoare la talk-showrile de pe irealitati!!! Talmacesti si rasucesti toate evidentele pina cand ies niste aberatii care iti convin tie si apoi incepi sa te manifesti dictatorial, jignind in stanga si in dreapta pe cei care nu sunt de acord cu tine! Raspunde-mi concret, fara abureli moguliene, la urmatoarele intrebari: 1. cand a spus basescu ca pensionarii sunt cancerul bugetului? ti-am dat copy-paste la declaratia lui si acolo scria ca, citez:"cheltuielile cu salariile bugetarilor si pensiile sunt cancerul bugetului de stat", ceea ce nu este totuna cu fixul pe care ti l-ai creat tu! 2. de ce nu admiti ca ceea ce a spus antonescu despre iliescu atunci cand ii era recunoscator ca nu a pus armata sa traga, desi toata lumea stie ca au fost impuscati oameni de catre politie si macelariti de catre mineri, reprezinta o mare marlanie, intolerabila la un lider al unui partid victima a mineriadei! Cum sa spui ca apreciezi progresele lui ilici, aparatorul Constitutiei? 3. Neagu Djuvara nu este un istoric reputat? Dar cine ar fi? crin? Ce lucrari de istorie a scris crin? Pai este rusinos sa spui despre Djuvara ca s-a senilizat si nu mai stie ce spune, mai ales ca nici tie nu ti-ar conveni sa ti se spuna asta! Gandeste-te ca el nu mai este la varsta la care sa-l mai suspectezi ca vrea sa se bage sub pielea cuiva ca sa obtina foloase! 4. Unde scrie ca Djuvara a declarat ca PNL trebuia sa-l sustina pe Basescu? Eu nu am vazut asa ceva! Cum ai reusit sa interpretezi asa? Hai, spune tu sincer, da-mi un link la o declaratie in sensul asta! Deformezi crunt realitatea Gabi si la varsta ta ar trebui sa fi un exemplu pentru cei mai tineri si fara minte sau cu dovleacul gol, nu-i asa? Esti un exemplu elocvent pentru felul in care se comporta electoratul pnl, cum apeleaza la tot felul de trucuri pentru a-si justifica apropierea rusinoasa de psd! |
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 20:10
De la: nastasemihail, la data 2010-10-31 18:04:12De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 17:39:36De la: nastasemihail, la data 2010-10-31 17:35:00Poate chiar mai mare de gradul 9. EU VB. SERIOS........DE EX. EU MI-AM MONTAT CENTRALA PROPRIE,NU E ASA DE SCUMPA SI INTELEG CA IN PROVINCIE TOTI ,DAR ABSOLUT TOTI AI ASA CEVA,CHIAR SI PENSIONARI,SI SOMERI SI TOTI............ DAU DRUMUL LA CALDURA SI APA CALDA CAND AM NEVOIE.............PE MINE M-A COSTAT CAM 3,500 LEI TOTUL...........
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 20:14
De la: black10131307, la data 2010-10-31 19:14:56De la: gabigabi, la data 2010-10-31 16:19:43De la: black10131307, la data 2010-10-31 15:45:05Si inca ceva doamna Gabi! Cum este cu adoratia lui crin pentru Ilici! Realizezi macar acum penibilul in care va balaciti atunci cand mai deschideti gura despre Piata Universitatii??? SALUT BLACK PRIETENE,SCUZE CA AM POMENIT NUMELE TAU IN CHESTIA CU VASILE_VALI,ERA O INTREBARE DE A LUI GABI CARE FACEA ......CONFUZIE INTRE NUMELE TA SI POZELE DE PE ID. TAU,SCUZE CA M-AM BAGAT......GABITA INTELESE-SE CA TU ESTI IN ......POZE..........HA HA HA ,SA AI O SEARA MINUNATA PRIETENE !!!
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 20:16
De la: 9am126636, la data 2010-10-31 19:11:49 Brucan. ASA TE CHIAMA ,MAESTRE ???
|
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 20:19
De la: vaneamarin, la data 2010-10-31 15:10:48De la: corcodel, la data 2010-10-31 14:55:11De la: Dorinel, la data 2010-10-31 14:26:30PNT este si va ramane un partid cu adevarat romanesc. El a fost ingropat pentru ca era un real pericol pentru actualele scursuri politice. Cat despre extremism, depinde de modul in care se afirma . A fi patriot nu insemna extremism iar pacaleala cu Vadim a fost pusa in aplicare tocmai de cei care au vandut la pret de second-hand tara pentru a descuraja si a ridiculiza ideea de patriotism real.De la: corcodel, la data 2010-10-31 13:45:31n mod sigur nu va fi loc pt partide extremiste. Tati, cum sa-l pupe Iliescu pe frunte? Asa?Iliescu: "l apreciez pe Antonescu i ca persoan, i ca inut. E un om inteligent, un politician de factur liberal cu un comportament social-democrat", Si daca pionierul Crin este micutz de statura si nu ajunge sa treaca mai sus de cureaua lui Iliescu, poate sa-l pupe in dos, asa? Crin Antonescu: traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza "optimism din punct de vedere antropologic" si este "un efort care merita salutat". Aaaaaa, acum am inteles! Deci doar la adversari se fluiera hent cu mana, la ai nostri se permite! Cool! Mai Corcodele, vezi tu, poti sa treci pe la Ilici ca sa te pupe pe frunte dar....te inscrii intai in PNL si apoi te faci si lider! |
|
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 20:34
De la: Silver9AM, la data 2010-10-31 20:14:54De la: black10131307, la data 2010-10-31 19:14:56De la: gabigabi, la data 2010-10-31 16:19:43De la: black10131307, la data 2010-10-31 15:45:05Si inca ceva doamna Gabi! Cum este cu adoratia lui crin pentru Ilici! Realizezi macar acum penibilul in care va balaciti atunci cand mai deschideti gura despre Piata Universitatii??? Salut prietene! Nicio problema, nu ma supar dar este un efort zadarnic! Doamna Gabi are ideile dumneaei si atat! Este ca omul de la munte, cum te prinde cum te...judeca. Te mai lasa cinci minute, iar te prinde, iar te judeca! Nu te crede cand ii spui ceva, decat daca iti confirma cele spuse cei de la antene sau irealitati. In schimb o lasa subit vederea cand este vorba de handicapatii anti-Basescu care posteaza in draci sub mai multe ID-uri, sau spune ca nu o intereseaza! O seara buna si o saptamana usoara!
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Octombrie 2010, ora 21:33
"M-am sturat de Boc-san. Prea ne trateaz cu acelai proverb japonez: Ryouyaku kuchi ni nigashi (un medicament bun e amar). O tot face pe isha (doctorul). Uit c saru mo ki kara ochiru (pn i maimuele cad din pom). Dei, la ct a rezistat cu coasa n mn, e mai degrab genul nana korobi ya oki (cade de apte ori i se ridic de opt). Talentul lui i al echipei lui e - vorba japonezilor - s priveasc focul de pe cellalt mal al rului. Nu-I pot ierta ns c a stricat ceremonialul ceaiului - pensionarii l dau pe gt ca s le taie foamea. Nu se face. Pcat.
Boc-san ascult de Jeffrey Franks-sama ca un samurai de shogunul su. Ce-o s fac ns, cnd naltului funcionar al Bncii Mondiale i se va ncheia mandatul? Hara-kiri! i spun din timp ce i cum, fiindc un seppuku reuit nu se face la voia ntmplrii. E cu dichis, cu tabiet. Atenie: nu discutm despre chestiuni morbide, ci despre concept nltor: Onoare (cuvntul a fost scos de Guvern din dicionare prin ordonan de urgen). Cum e? Execui hara-kiri cnd i-ai pierdut onoarea, dar i atunci cnd vrei s i-o recapei n faa istoriei, s demonstrezi c - aa cum scrie la manual - viaa ta a fost aur curat, nu un aliaj fr valoare. Nu-i faci un hara-kiri ca melancolicii, singur. E public, e cu martori. Cel mai bun prieten (Andreea Vass Paul?) te ine de mn pn lng locul faptei, pe tatami, unde te aezi tacticos. Un maestru de ceremonii i nmneaz Wakizashi (sabia ritual), nclinndu-se adnc. N-o nfaci ca pe un bon de mas i treci la treab, ci te nclini i tu adnc n faa celor prezeni i glsuieti ceva memorabil. Atenie: nu bilanuri stupide, n-o mai spui pe aia cu medicamentul amar. Zici aa: "Eu singur, nesftuit de nimeni, am fcut i-am dres i ceea ce am fcut mi s-a prut corect, dar nu m-a neles nimeni. Vin astzi n faa voastr s-mi spl demnitatea n snge, v multumesc pentru atenie .a.m.d." Apuci sabia cu dou mini, nfigi i tai rapid ca la salarii. N-ai voie s greeti ca la deficit. Prietenului cel mai bun, care te-a condus pe tatami, i revine nalta cinste de a-i tia capul (formal lui i revine, nu mpratului). mpratul i trimite nite consilieri, ca s consemneze c a fost un spectacol mai reuit dect o moiune de cenzur". ![]() vad ca vuvuzele orange inca mai critica cele 4 televiziuni anti base. le recomand sa priveasca mai des pe TVR. joi in acelasi interval de timp, pe 2 canale tvr erau prezenti 2 consiglieri de a lui base. si ceva interesant , n-am vazut sa fie si invitati ai opozitiei. poate ii amendeaza base-cna.
Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 06:19
De la: 9am049573, la data 2010-10-31 21:33:46"M-am sturat de Boc-san. Prea ne trateaz cu acelai proverb japonez: Ryouyaku kuchi ni nigashi (un medicament bun e amar). O tot face pe isha (doctorul). Uit c saru mo ki kara ochiru (pn i maimuele cad din pom). Dei, la ct a rezistat cu coasa n mn, e mai degrab genul nana korobi ya oki (cade de apte ori i se ridic de opt). Talentul lui i al echipei lui e - vorba japonezilor - s priveasc focul de pe cellalt mal al rului. Nu-I pot ierta ns c a stricat ceremonialul ceaiului - pensionarii l dau pe gt ca s le taie foamea. Nu se face. Pcat. Ideea asta cu hara-kiri ti-a venit dupa ce a furat-o steoaia la Bistrita? Te inteleg! Pina cand o viata amara?Pina cand sa mai suporti papucul lui Beeeeecali-san pe grumaz? Da-i drumul bai ronine! Pentru eficacitate, incepe de la gat, si ai grija sa nu iti tremure mana. O sa ne fie dor de tine dar pina la urma o sa supravietuim durerii!
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 06:39
De la: black10131307, la data 2010-11-01 06:19:46De la: 9am049573, la data 2010-10-31 21:33:46"M-am sturat de Boc-san. Prea ne trateaz cu acelai proverb japonez: Ryouyaku kuchi ni nigashi (un medicament bun e amar). O tot face pe isha (doctorul). Uit c saru mo ki kara ochiru (pn i maimuele cad din pom). Dei, la ct a rezistat cu coasa n mn, e mai degrab genul nana korobi ya oki (cade de apte ori i se ridic de opt). Talentul lui i al echipei lui e - vorba japonezilor - s priveasc focul de pe cellalt mal al rului. Nu-I pot ierta ns c a stricat ceremonialul ceaiului - pensionarii l dau pe gt ca s le taie foamea. Nu se face. Pcat. BUNA DIMINEATA,PRIETENE ! ITI DORESC SI EU O SAPTAMANA PLINA DE SANATATE SI IMPLINIRI !!! SA TRAIESTI BAIATULE !!!
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:11
Si ce-o sa mai reduca Guvernul, dupa spusa lui Base, pentru mentinerea acordului? Si uite cum centura de siguranta s-a dus spre git si se transforma in lat. "Pe noi nicio criza nu ne poate afecta"
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:22
De la: black10131307, la data 2010-10-31 20:19:57Mai bine Corcodel decat PNList !De la: vaneamarin, la data 2010-10-31 15:10:48De la: corcodel, la data 2010-10-31 14:55:11De la: Dorinel, la data 2010-10-31 14:26:30PNT este si va ramane un partid cu adevarat romanesc. El a fost ingropat pentru ca era un real pericol pentru actualele scursuri politice. Cat despre extremism, depinde de modul in care se afirma . A fi patriot nu insemna extremism iar pacaleala cu Vadim a fost pusa in aplicare tocmai de cei care au vandut la pret de second-hand tara pentru a descuraja si a ridiculiza ideea de patriotism real.De la: corcodel, la data 2010-10-31 13:45:31n mod sigur nu va fi loc pt partide extremiste.
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:25
buna dimineata de Luni, domnilor @black si @silver, dar nu numai lor le urez o saptamina buna ci, tuturor !
@silver draga, cum ,cind am spus ca black ar fi in pozele afisate la avatar ? am intrebat De ce scrie sub ele "black in nero " si l-am intrebat ce legatura are cu userul @nero sau @camioneros ,cele doua avataruri apartinind lui Adi brasoveanul ! @black - daca tu citesti liniar si cuvintele au ptr. tine 1 singur sens, ptr. mine cuvintele au / pot avea nenumarate sensuri si de aici, probabil , impresia ta de rastalmacit ! acum reiau : - ai spus asa : " Daca crin il pupa pe ilici si voi pe crin , care este concluzia logica ? " si eu , in aceeasi logica ti-am spus ca daca salariile si pensiile sunt cancerul de stat si eu sunt pensionara - deci primesc pensia de la stat - care este concluzia logica, black ? nu inseamna implicit ca eu sunt cancerul bugetului ? - Djuvara .....daca a spus ca PNL NU trebuia sa-l sustina pe Geoana in turul 2 , in mod logic ce se intelege ? ca trebuia sa-l sustina pe Bas' , nu -i asta concluzia logica a frazei sale ,mai black ? .....mai era un al treilea de sustinut in turul 2 ?
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:36
De la: 9am126636, la data 2010-11-01 08:11:31 Si ce-o sa mai reduca Guvernul, dupa spusa lui Base, pentru mentinerea acordului? Si uite cum centura de siguranta s-a dus spre git si se transforma in lat. "Pe noi nicio criza nu ne poate afecta" buna dimineata ! toate vorbele astea spuse de Bas' intro zi ,ca a doua zi sa spuna altceva , m-au lamurit cu cine am de'aface ! intrebarea mea si nelamurirea mea este urmatoarea : fratilor portocalii, voua cum vi se pare aceasta trecere de la " pe noi nicio criza nu ne poate afecta " la "romanii sfideaza criza " ! "nu ne-am propus sa luptam cu criza " dar "ne vom imprumuta de la FMI ,dar nu ptr. salarii si pensii ...ci, ca o centura de siguranta " ,cind tocmai spusese ca "NU sunt probleme nici cu salariile si pensiile "! si mai suntatit de multe declaratii care se bat cap in cap, incit ma doare capul ! pe voi, dragilor , nu va doare ? nu va trezesc nelamuriri, nelinisti sau neincredere ? de ce nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 08:37
De la: gabigabi, la data 2010-11-01 08:25:52buna dimineata de Luni, domnilor @black si @silver, dar nu numai lor le urez o saptamina buna ci, tuturor ! SARUT MANA GABITO,SA AI SI TU O SAPTAMANA EXCELENTA !!!!!!!!!!! AI DAT DE INTELES IN POSTAREA TA CUM CA BLACK AR FI IN POZE,SI DE AICI CONCLUZIA,,,,,,,,CINE A POSTAT,HABAR NU AM DAR APAREA SUB ID. TAU !
|
|
9am243337 6 mesaje Membru din: 1/11/2010 |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:22
De la: dracusor, la data 2010-11-01 03:38:00 SEX TOTAL NEPROTEJAT --ANDREEA BLONDA SENZUALA --PROFESIONISTA AN ARTHA SEXULUII --OFER DOMNILOR SI CUPLURILOR --SEX ORAL --SEX NORMAL-- SEX ANAL-SEX AN GRUP --SHOW LEZBY-PENETRARE DUBLA FANTEZII EROTIKE MASAJ 69 SARUTURI 01 Nov 01:03
|
CR0N0S 1163 mesaje Membru din: 5/06/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 09:28
care este cel mai prost politician al momentului ? Ghici basescu cine e ?
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 13:06
Eu sunt de acord !
Dar ... despre ce e vorba ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:00
De la: Silviu, la data 2010-11-01 13:06:44Eu sunt de acord !Este vb de omul care crede c le tie pe toate, n realitate fiind un mare prost - n materie de guvernare eficient. Oare cine o fi ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
vdtoth 35 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:18
rugaciunea romanului:
Doamne tot ce imi place se pare ca-mi iei, actorul meu preferat Patrick Swayze l-ai luat, pe cantaretul meu preferat Michael Jackson l-ai luat, iti reamintesc Doamne cu ocazia asta ca politicianul meu favorit e Traian Basescu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:25
black=silver
nici nu a trecut o saptamina de cind te laudai cu cresterea industriei. azi vine fmi si ne spune ca economia a scazut cu 2%. e deja vu semestrial treaba asta cu voi, criza, fmi, base, boc si pdl. unde l-ati pitit pe videanu, dupa ce ati vrajit 2 ani economia? la partid? incompetentilor, mai bine ramineati la coasa ... cu fluturii vostrii cu tot. mai inghiti broaste poate va vin alte idei.
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:31
Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? Dar adevarul este ca nu este important sa castigi...este important sa-l faci pe celalalt sa piarda. Asta este mentalitatea Romaneasca...De asta suntem in stadiul in care suntem ... dar cu un clovn ca marinarul ...nici ca te miri!
sunt un tip timid,nu vrei s m cunoști,fromoaso! Au ncercat toate nevestele mele dar....
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 14:39
De la: profesor2010, la data 2010-11-01 14:31:21Munca nu a omorat niciodata pe nimeni......dar de ce sa risti? Dar adevarul este ca nu este important sa castigi...este important sa-l faci pe celalalt sa piarda. Asta este mentalitatea Romaneasca...De asta suntem in stadiul in care suntem ... dar cu un clovn ca marinarul ...nici ca te miri! UITE CINE VORBESTE.........BAI PAIAT-O,CE NATIONALITATE E TRECUTA PE BULETINUL TAU ? UPSSS AM UITAT TU NU AI BILETIN.........IA UITATE IN OGLINDA SI SPUNE CINE E .......CLAUN ???
|
|
|
|

si asteapta sa-si tina promisiunea !
.Sa treci pe la Iliescu sa te pupe pe frunte pentru noroc...
Asa?
Deci doar la adversari se fluiera hent cu mana, la ai nostri se permite! Cool!