back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 10:15

De la: profesor2010, la data 2010-11-01 22:40:30UITE CINE VORBESTE.........BAI PAIAT-O,CE NATIONALITATE E TRECUTA PE BULETINUL TAU ? UPSSS AM UITAT TU NU AI BILETIN.........IA UITATE IN OGLINDA SI SPUNE CINE E .......CLAUN ??

Ai grije... cu chinezu! Doi tractoristi scot pita ,slana, bat o ceapa de roata de la tractor si se pun sa manance. Vine seful turbat de nervi si ii intreaba:
- Voi de ce nu semanati ?!?
Unu dintre ei raspunde:
- Pai... nu suntem frati!

Asta este mi frate c suntem romni amndoi dar nu semnm... eu sunt Ardelean și pentru nimic n lume nu ași schimba cu tine...nici la fizic nici la intelect, n rest s auzim numai de bine, c dimnieața cred c merg napoi la copii mei... dar tu greșești copile... ai impresia c ești deștept , dar credem... ești srac la etajul de sus... pcat dar nu ești singurul.... da așa se ntmpl cnd furi ceva de la cineva tot timpul eștoi obligat s arți , cauți s demonstrezi c tu ești proprietarul... Da Țara asta nu este una normal. Asta este cauza c,... se discut acum la Tv c Albania ste n plin dezvoltare, iar noi, mai perecis voi... Noroc c UE nu v va lsa s muriți n prostia voastr... Dar așa se ntmpl cnd furi ceva...tot timpul vrei s demonstrezi c bunul ți aparține... dar numai este cazul... Toat Europa cunoaște adevrul , pentru asta ați fosrt primiți... și vor avea grij s nu crpați de foame, și ncetul cu ncetul și naționalismul sta șovin o s v treac... Nu o s aveți ce face...Dar ncepeți deacum...citiți, cultivați-v doar ați intrat n UE...dar v comportați ca și n balcan....

NOI,VOI.......NU ESTI PREA ALAMBICAT,CAM INCOERENT ? SI CE NATIE ESTI TU DACA TE EXPRIMI IN FELUL ASTA ? ESTI FEMEIE,BARBAT ? ESTI ROMAN,ARDELEAN,UNGUR ? CE AMTA ESTI BAI HERMAFRODITULE ??? HAI SICTIR !!! VIERME !!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 10:59

Pentru a imbunatati comunicarea pe acest topic va propun sa intelegem toti sensul unor cuvinte pe care ambele tabere le folosesc dar care au intelesuri diferite in cele mai multe cazuri.

DICTIONAR PDList-roman

Reforma = actiune daunatoare Romaniei efectuata de catre PDL,porcarie, incompetenta.

Clasa politica =sintagma peiorativa care se refera la ansamblul partidelor politice , mai putin PDLul .

FSN=partid politic din care PDLul nu a facut parte niciodata si impotriva caruia a luptat mereu cu indarjire .Sinonim cu PSDul.

Mineriada=actiune prin care minerii au venit in Bucuresti la cererea "FSN" (vezi FSN)pentru a lupta impotriva adevaratei drepte, reprezentata de PDL.

Marire=miscsorare cand se refera la venituri.Isi pastreaza sensul din limba romana atunci cand se foloseste pentru taxe si impozite.Ex :"marire cu 50% a salariilor profesorilor " inseamna o miscorare cu 50% a veniturilor acestei categorii profesionale.

Jucator=demagog,incompetent,marsav.

Dreapta= directie doctrinara asociata cu orice decizie a PDL, subliniaza doctrinar necesitatea saracirii poporului roman in numele capitalismului portocaliu.

Independent politic=Senator sau deputat care sustine PDLul din cauza unor avantaje materiale sau fiind santajabil, dar nu are apartenenta oficiala la un partid .

Doctrina =Totalitate de principii, de idei fundamentale,extrem de flexibile,extensibile, si preluate de la diverse partide.Sinonim:abureala.

Premier =Dusman al tarii cand nu asculta de ordinele presedintelui; sclav,servitor in cazul in care asculta.

Anticomunism= curent politic prin care se subliniaza faptul ca PDL este de dreapta .(vezi "dreapta" in limbaj PDL)

Competenta = termen utilizat pentru a justifica recompensarea materiala ilegala a politrucilor PDL.

Moguli- oameni de afaceri ce nu cotizeaza la PDL ,persoane ingrozitoare ce lupta impotriva lui Traian Basescu dorind cu indarjire distrugerea Romaniei.Se foloseste in preajma alegerilor.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 12:20

Ce-a mai facut Basescu zilele astea, ca n-am fost prea atent ?
V-a suparat iarasi ?
Ca de obicei ?
Cu ce ?

Nu vrea sa se consulte cu el Antonescu ?
Nici Ponta ?
Vai, vai , vai, ce pierdere inestimabila ...
Sa se duca ei sa discute cu Javra Ordinara ...
Neeeeeee ... n-au ce.
Despre ce sa discute acesti doi titani ai politicii noastre de sant cu Basescu, cu seful statului ?
Nu exista, domnule ...
Pai, daca se duc, brusc, incep sa para mici, mititei, nu mai pot urla, ca la televizor, liberi, "jos Basescu !" "jos, tiranul ! ...
Paparudele astea, ziaristii deontologi ai mogulilor, tot felul de zmei si parazmei, se potolesc brusc in contact direct cu Basescu. Pentru ca nu sunt in stare sa poarte un dialog cu el. Pentru ca, de fata cu el, nu mai merge cu demagogia, ii taxeaza la fiecare vorba, devin pitici in prezenta lui, nu sunt in stare sa gestioneze un dialog, nu-si mai pot declama dorinta de facere de bine pentru popor ... se incurca ... cu alte cuvinte pierd electorat, pierd credibilitate ...

Altminteri, daca esti tare pe picioare dupa cum te pretinzi pe la televiziuni si prin presa scrisa, de ce sa nu te duci, sa asculti ce ti se propune si sa-ti dai cu parerea despre subiect ?
Pentru ca trebuie sa raspunzi pe loc si nu ti-a aprobat mogulul raspunsul corect ?

In rest ce-a mai facut Basescu ?
Numai bine pentru tara si popor, nu ?

Cata vreme il injura Ponta si Antonescu inseamna ca face bine ... pentru tara.
Pentru toata tara, nu pentru bugetari ...
De bugetari se ocupa FMI-ul ... asa ca-l injurati de pomana pe Basescu si pe Boc pentru chestia asta ...
Injurati-l pe FMI !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 14:33

De la: Silviu, la data 2010-11-02 12:20:04Ce-a mai facut Basescu zilele astea, ca n-am fost prea atent ?
V-a suparat iarasi ?
Ca de obicei ?
Cu ce ?

Nici Ponta ?
Neeeeeee ... n-au ce.
Despre ce sa discute acesti doi titani ai politicii noastre de sant cu Basescu, cu seful statului ?
Nu exista, domnule ...
Pai, daca se duc, brusc, incep sa para mici, mititei, nu mai pot urla, ca la televizor, liberi, "jos Basescu !" "jos, tiranul ! ...
Paparudele astea, ziaristii deontologi ai mogulilor, tot felul de zmei si parazmei, se potolesc brusc in contact direct cu Basescu. Pentru ca nu sunt in stare sa poarte un dialog cu el. Pentru ca, de fata cu el, nu mai merge cu demagogia, ii taxeaza la fiecare vorba, devin pitici in prezenta lui, nu sunt in stare sa gestioneze un dialog, nu-si mai pot declama dorinta de facere de bine pentru popor ... se incurca ... cu alte cuvinte pierd electorat, pierd credibilitate ...

Altminteri, daca esti tare pe picioare dupa cum te pretinzi pe la televiziuni si prin presa scrisa, de ce sa nu te duci, sa asculti ce ti se propune si sa-ti dai cu parerea despre subiect ?
Pentru ca trebuie sa raspunzi pe loc si nu ti-a aprobat mogulul raspunsul corect ?

De bugetari se ocupa FMI-ul ... asa ca-l injurati de pomana pe Basescu si pe Boc pentru chestia asta ...
Injurati-l pe FMI !

drag imi esti cind faci pe niznaiu' .....pai ,cind te duci la Basescu se-ntimpla ca pe vremuri : "la sefu te duci cu ideile tale si iesi cu ale lui " ....ai uitat de chestia asta ? ce CONSULTURI mai sunt alea, cind totul este HOTARIT deja ? beeeei omule ! nu ti-a spus si aseara, pe tvr1, ca el a negociat cu FMI ca e datoria lui ca Sef de Stat ? INCORECT ! NU el trebuia sa negocieze, Silviule ! nici acum, nici asta- primavara , caci el nu-i EXECUTIVUL ! premierul....min. de finante ,da , dar nu ii intra-n atributii, ce naiba e asa de greu de inteles asta ? rezultatul primei negocieri ? ptr. ca el a facut-o, tot el ne-a si comunicat-o in acea seara din 6 mai cind a iesit pe "sticla" si a spus clar - clar - clar : AM DECIS si ne-a comunicat hotarirea lui : taiat 25% din salariile bugetarilor si 15% din pensii ....ca nu i-a iesit pasienta cu pensiile, nu mai conteaza in discutia asta ! Ideea este ca EL DECIDE , fara a se consulta cu nimeni in prealabil, apoi face pe democratu' si cheama partidele la " consultari " ! ce sa mai consulte ? aaaa, poate le ia tensiunea, le mai face o analiza de singe, de urina, ca alte consultatii sunt fara obiectul muncii ....Totul e HOTARIT de el .....dar se mira de ce toata lumea da vina pe el ca tara e DATOARE VINDUTA ! e Vinduta, Silviule, vinduta !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 14:47

Asa o fi ...
Si daca se duceau zmei-zmeilor la el in barlog si-i spuneau toate astea ce mare branza ar fi fost ?
Ce sunt fitele astea ori de cate ori sunt chemati la Ctroceni, chiar de forma ?
In ce fel respecta smecherii astia institutia prezidentiala ?
De ce maraie ei pe al televiziuni si nu o fac la Basescu ?
N-au sange in instalatie ?
Ce sa faca ei cu acordul cu FMI-ul ?
Ce treaba are Antonescu si Ponta cu acordul ?
A vorbit Basescu si trebuia s-o faca Boc ...
Asa si ?
Nu sunt amandoi din puterea executiva ?

Cotoroanto, mai usor cu pianul pe scari.
Iti vine greu sa recunosti ca mascaricii astia doi, Ponta si Crin, nu sunt in stare sa faca opozitie ca lumea si ii dai cu Basescu in sus si-n jos ... mai ales in jos.

Altminteri te pup cu duiosia de care ma sti in stare ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 14:51

De la: gabigabi, la data 2010-11-02 14:33:41
De la: Silviu, la data 2010-11-02 12:20:04Ce-a mai facut Basescu zilele astea, ca n-am fost prea atent ?
V-a suparat iarasi ?
Ca de obicei ?
Cu ce ?

Nici Ponta ?
Neeeeeee ... n-au ce.
Nu exista, domnule ...

Injurati-l pe FMI !

drag imi esti cind faci pe niznaiu' .....pai ,cind te duci la Basescu se-ntimpla ca pe vremuri : "la sefu te duci cu ideile tale si iesi cu ale lui " ....ai uitat de chestia asta ? ce CONSULTURI mai sunt alea, cind totul este HOTARIT deja ? beeeei omule ! nu ti-a spus si aseara, pe tvr1, ca el a negociat cu FMI ca e datoria lui ca Sef de Stat ? INCORECT ! NU el trebuia sa negocieze, Silviule ! nici acum, nici asta- primavara , caci el nu-i EXECUTIVUL ! premierul....min. de finante ,da , dar nu ii intra-n atributii, ce naiba e asa de greu de inteles asta ? rezultatul primei negocieri ? ptr. ca el a facut-o, tot el ne-a si comunicat-o in acea seara din 6 mai cind a iesit pe "sticla" si a spus clar - clar - clar : AM DECIS si ne-a comunicat hotarirea lui : taiat 25% din salariile bugetarilor si 15% din pensii ....ca nu i-a iesit pasienta cu pensiile, nu mai conteaza in discutia asta ! Ideea este ca EL DECIDE , fara a se consulta cu nimeni in prealabil, apoi face pe democratu' si cheama partidele la " consultari " ! ce sa mai consulte ? aaaa, poate le ia tensiunea, le mai face o analiza de singe, de urina, ca alte consultatii sunt fara obiectul muncii ....Totul e HOTARIT de el .....dar se mira de ce toata lumea da vina pe el ca tara e DATOARE VINDUTA ! e Vinduta, Silviule, vinduta !

POI GABITO,TOCMAI TU ? PAI DACA NU FMI,DE LA CINE BANI PT PENSII,SALARII,SPITALE,ARMATA......ETC ? DE PE PIATA INTERNA ? LA CE DOBANZI ?DACA NU GASEA SOLUTIA ASTA CU FMI,ERA JALE........!!! TOTI URLA ,SE AGITA,DAR HOTARAREA A TRECUT PRIN PARLAMENT SI CAND S-A INCHEIAT ACORDUL,PARCA ERA SI PSD LA GUVERNARE ,MA INSEL ? CAT DESPRE GUVERNUL BOC,O SPUN CU TOATA RASPUNDEREA SUNT EXECRABILI !!!!!!!!!!!!!! DAR ASTA NU INSEAMNA CA PSD SAU PNL AR AVEA O FORMULA DE GUVERNARE STRALUCITA.........TREBUIA-U SA-SI UNEASCA FORTELE SA DE-A CEI MAI BUNI OAMENI TOATE PARTIDELE SI SA SCOATA TARA ASTA DIN KK-AT,NU SA SE CERTE SI SA SE INJURE CA NISTE AGIAMII !!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 16:14

De la: Silviu, la data 2010-11-02 14:47:04Asa o fi ...
Si daca se duceau zmei-zmeilor la el in barlog si-i spuneau toate astea ce mare branza ar fi fost ?
Ce sunt fitele astea ori de cate ori sunt chemati la Ctroceni, chiar de forma ?
In ce fel respecta smecherii astia institutia prezidentiala ?
De ce maraie ei pe al televiziuni si nu o fac la Basescu ?
N-au sange in instalatie ?
Ce sa faca ei cu acordul cu FMI-ul ?
Ce treaba are Antonescu si Ponta cu acordul ?
A vorbit Basescu si trebuia s-o faca Boc ...
Asa si ?
Nu sunt amandoi din puterea executiva ?

Cotoroanto, mai usor cu pianul pe scari.
Iti vine greu sa recunosti ca mascaricii astia doi, Ponta si Crin, nu sunt in stare sa faca opozitie ca lumea si ii dai cu Basescu in sus si-n jos ... mai ales in jos.

Altminteri te pup cu duiosia de care ma sti in stare ...

Parlamentul este Legislativul ....Guvernul este Executivul ....in cazul acordului cu FMI , negocierea o face Guvernul si este APROBATA de Parlament ....Presedintele Vegheaza ca totul sa fie ok ! de fiecare data, insa, dl. presedinte UITA si de Parlament si de Guvern.....el este Totul in acest moment : si guvern si presedinte ....si legislativ si executiv....este Unicul DECIDENT !
la celelalte intrebari : tocmai ptr. ca partidele PSD/ PC si PNL RESPECTA Institutia Prezidentiala Nu se pot duce cum spui tu " in birlogul ursului " si sa-l balacareasca acolo si nici ptr. ca n-ar avea singe-n instalatie ci, din respect ptr. palatul Cotroceni, simbol al Presedentiei Republicii ! in schimb, in Parlament ,loc de dezbateri mai mult sau mai putin furtunoase , au si singe ,au si aplomb !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 16:33

Cei mai buni oameni, cei mai buni fii ai poporului!!!!! S-au luptat bunii cu raii si au cistigat raii fiindca au fost mai buni. Ce zici tu straine/ Stefan, e departe........ Pai nu avem baietii cei buni de la FMI, ce ne mai trebuie, mergem pe mina lor. Este in interesul national. Si sa vezi circ la legea bugetului........
Portocaliilor puneti osul la treaba caci altfel va ia benga.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 16:42

De la: vasile_vali, la data 2010-11-01 21:18:30
De la: corcodel, la data 2010-11-01 20:25:37
De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.
La matale ince nu au aparut pe piata laptopurile?

Bai corcodele, pe la PNT au venit fonduri de la popularii europeni?
De aia ai tu laptop? Ca sa ne faci in ciuda, cu bani nemunciti de tine? Si mai vrei sa zici ca scoti un partid nou-nout! Ce gogorite de adormit pruncii!
PS: Ce aripa esti tu, Milut, Sarbu sau ala care tot bengane pe la toate tv, am si uitat cum il cheama=tot un nimeni?

"Nihil sine Deo!"
Vasile draga, afla ca din anul 1992 eu sunt propriul meu stapan, adica am o afacere si nu sunt bugetar fara calificare asa cum cred ca esti matale! Cat priveste PNTul afla mai alifie ca nu avem inca legaturi cu dumnealor, dar nu le excludem.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 16:44

De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51
De la: 9am126636, la data 2010-11-01 20:13:10 Hai, dom'le, ne lesi!!. Parca ai sta la hotel. Si cind nu dai pa'casa de unde ne bombardezi pe forum? Asta s-o spui la portocalele tale.

Cateodata stau si la hotel si laptopul il am la mine tot timpul, inclusiv la slujba. ce este asa de incredibil in asta?
Si mai avem si pretentii la ei ca sa inteleaga reformele actuale!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 16:53

De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 14:51:18
V-a suparat iarasi ?
Ca de obicei ?
Cu ce ?

Nici Ponta ?
Neeeeeee ... n-au ce.
Nu exista, domnule ...

Injurati-l pe FMI !

POI GABITO,TOCMAI TU ? PAI DACA NU FMI,DE LA CINE BANI PT PENSII,SALARII,SPITALE,ARMATA......ETC ? DE PE PIATA INTERNA ? LA CE DOBANZI ?DACA NU GASEA SOLUTIA ASTA CU FMI,ERA JALE........!!! TOTI URLA ,SE AGITA,DAR HOTARAREA A TRECUT PRIN PARLAMENT SI CAND S-A INCHEIAT ACORDUL,PARCA ERA SI PSD LA GUVERNARE ,MA INSEL ? CAT DESPRE GUVERNUL BOC,O SPUN CU TOATA RASPUNDEREA SUNT EXECRABILI !!!!!!!!!!!!!! DAR ASTA NU INSEAMNA CA PSD SAU PNL AR AVEA O FORMULA DE GUVERNARE STRALUCITA.........TREBUIA-U SA-SI UNEASCA FORTELE SA DE-A CEI MAI BUNI OAMENI TOATE PARTIDELE SI SA SCOATA TARA ASTA DIN KK-AT,NU SA SE CERTE SI SA SE INJURE CA NISTE AGIAMII !!!!!!!!

pai ,daca Nu eu ,atunci cine ? voi n-o sa-i criticati niciodata deciziile, actiunile sau rezultatul actiunilor lui , de ce sa ne ascundem dupa deget ? dar vad ca trebuie s-o luam de la inceput : Silver , dragul meu, Incepi o Reforma , o Reducere a cheltuielilor Statului ,cu INSTITUTIILE STATULUI ....de acolo incepi intii si-ntii sa reduci cheltuielile ! e la bunul -simt, dar asta-i marea noastra problema: nu prea mai exista ! adica tu vrei sa-mi spui ca acea crestere cu 35 % anul trecut si cea de aproape 50% a bugetului adm. prezidentiale, ptr. 2011 , a guvernului si parlamentului, inseamna REFORMA ? ptr. asta avem nevoie de inca un imprumut ,ca pe primul l-am fituit deja pe nu se stie ce !
P.S. parca zicea Sefu' ca nici nu se pune problema unui imprumut - asta in 2008 , iti aduci aminte ?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 17:20

De la: gabigabi, la data 2010-11-02 16:53:39
V-a suparat iarasi ?
Ca de obicei ?
Cu ce ?

Nici Ponta ?
Neeeeeee ... n-au ce.
Nu exista, domnule ...

Injurati-l pe FMI !

pai ,daca Nu eu ,atunci cine ? voi n-o sa-i criticati niciodata deciziile, actiunile sau rezultatul actiunilor lui , de ce sa ne ascundem dupa deget ? dar vad ca trebuie s-o luam de la inceput : Silver , dragul meu, Incepi o Reforma , o Reducere a cheltuielilor Statului ,cu INSTITUTIILE STATULUI ....de acolo incepi intii si-ntii sa reduci cheltuielile ! e la bunul -simt, dar asta-i marea noastra problema: nu prea mai exista ! adica tu vrei sa-mi spui ca acea crestere cu 35 % anul trecut si cea de aproape 50% a bugetului adm. prezidentiale, ptr. 2011 , a guvernului si parlamentului, inseamna REFORMA ? ptr. asta avem nevoie de inca un imprumut ,ca pe primul l-am fituit deja pe nu se stie ce !
P.S. parca zicea Sefu' ca nici nu se pune problema unui imprumut - asta in 2008 , iti aduci aminte ?
Pai nu tot in 2008 Tericeanu spunea ca economia bubuie si ca aceasta criza ne va ocoli? Cine il dezimforma pe presedinte ???

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 18:37

SCUZE GABITO,DAR PROBABIL AI OMIS ACEASTA POSTARE.......CUM COMENTEZI ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 18:42

De la: corcodel, la data 2010-11-02 17:20:10
De la: gabigabi, la data 2010-11-02 16:53:39
V-a suparat iarasi ?
Ca de obicei ?
Cu ce ?

Nici Ponta ?
Neeeeeee ... n-au ce.
Nu exista, domnule ...

Injurati-l pe FMI !

Pai nu tot in 2008 Tericeanu spunea ca economia bubuie si ca aceasta criza ne va ocoli? Cine il dezimforma pe presedinte ???

VOI AVETI CE AVETI CU PRESEDINTELE,VI S-A CASUNAT PE EL,E OK ! DAR DE CE SPUNETI DOAR CEIA CE VA CONVINE ? DA MARIREA APARATULUI BUGETAR IN ANII 2007-2008 CU APROAPE 50 % ,CRESTERE CARE INSEAMNA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BANI DE PE VREMEA LUI TARICEANU ,DE CE NU SPUNETI NIMIC ???

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 18:52

Alungati FMI-ul din tara daca mai puteti. Alungati asasinii economici. Basescu este o marioneta, este bagat pina peste cap in distrugerea tarii si aservirea ei intereselor straine. Portocaliilor, suspendati-l pe Basescu.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:02

De la: 9am126636, la data 2010-11-02 18:52:38 Alungati FMI-ul din tara daca mai puteti. Alungati asasinii economici. Basescu este o marioneta, este bagat pina peste cap in distrugerea tarii si aservirea ei intereselor straine. Portocaliilor, suspendati-l pe Basescu.

PRESEDINTELE BASESCU ESTE ( DUPA OPINIA MEA ) MANA FORTE DE CARE AVEA NEVOIE ROMANIA ! INCHIPUIESTETI CA IESEA JEOANA........BRRRRRRRR ,NE MANCAU CAINII !!! DE MULT SCRIA FALIMENT PE ROMANIA !!!
FMI,E UN ORGANISM MONETAR CARE DA BANI IN MOMENTE DE CRIZA LA CERERE,DAR PUNE SI CONDITII,CUM AR FACE ORICINE.......... ADEVARUL CA IN ROMANIA AVEM NEVOIE DE MAI MULTA DISCIPLINA SI O MANA DE FIER...........PACAT CA ACTUALUL GUVERN NU SE RIDICA LA STANDARDELE PRESEDINTELUI...........

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:32

Impostoarea grevist Cristina Anghel a fcut jocul Opoziiei, dup care s-a retras n glum

Scris de Drago Stnculescu
Mai mult pentru palmares dect pentru o cauz, n cea de-a 70 zi de aa-zis greva foamei, nvtoarea Cristiana Anghel se simea de parc ar fi dobort mai degrab un record mondial dect s fi fost nfometat de dou luni i zece zile. Revelaia ieirii din com, susinea ea, s-ar fi produs dup o ntlnire cu episcopul Covasnei i Harghitei, IPS Ioan Selejean, care ar fi vizitat-o, la finele sptmnii trecute, n rezerva spitalului unde consuma actul de protest. Mai multe voci din rndul oamenilor care ntr-adevr au fcut greva foamei pentru deziderate n care credeau s-au artat extrem de indignate de aciunea nvtoarei din Caracal. Acetia au pus-o la zid pe eroina telenovelei exploatate i consumate la maxim de goarnele mogulice iRealitatea TV i Antena3. E adevrat, din motive uor diferite. Realitatea lui Vntu trebuia s distrag atenia opiniei publice de la pucriabilul ei patron care era demascat pentru o jigodie care mparte Romnia ca la pia, pe tarab, cu prostnaci i alte euglene verzi din politic, iar Antena felixian se bucura de muniie pentru a da n guvernul Boc care nu le mai d publicitate i i tranform ntr-un post muribund. Poate una dintre cele mai ndreptite voci din societatea civil, cea a fostului lider al Sindicatului Liber din TVR, Dumitru Iuga, care a fost condamnat la 12 ani de nchisoare n 1984, a declarat recent c nvtoarea n cauz, dup attea zile de greva foamei, nu ar mai fi putut nici s se ridice din pat, da s mai dea interviuri, live-uri i sincroane pe care televiziuni. Asistm, n cazul acestei muieri, la o manipulare grosolan a opiniei publice! tiu despre ce vorbesc! Am recurs la aceast form de protest i n pucrie, i n Televiziune, dar... n-am minit niciodat c nu mnnc! La 60 de zile de nfometare, chiar mai devreme!... nu dai interviuri la pres, ci vine popa s-i dea mprtania final, declara recent Iuga.

n zodia grevelor

Dac ar fi s facem o comparaie ntre nvtoarea Cristina Anghel i liderul Asociaiei 21 Decembrie 1989 Teodor Mrie, acesta a fcut la nceputul anului o grev de 78 de zile dup care arat ca un cadavru inut n via doar de aparatele din spital. La terminarea protestului, Mrie afirma c are 52 de kilograme. Din cauza atrofierii unor muchi ai aparatului respirator, ca urmare a celor 78 de zile de grev a foamei, Mrie respira foarte greu i acuza tot felul de dureri. n schimb, nvtoarea noastr, dup 70 de zile de protest, organiza conferin de pres la care declara c a plecat la drum cu Dumnezeu, l-am rugat s m sftuiasc, s fie lng mine. Poate vi se pare hilar, dar eu vorbesc cu Dumnezeu.

A renunat dintr-o glum

Aceasta a mai spus la conferina de pres c o glum spus de printele Ioan a determinat-o s pun capt acestei greve i s l lase pe Mrie s dein supremaia, am aduga noi. Pn la un anumit moment, semnele au fost pozitive i ntr-adevr i eu m-am simit bine, a spus ea, preciznd ns c odat cu vizita printelui Ioan a neles c trebuie s se opreasc. De fapt, a explicat ea, o glum a printelui Ioan a determinat-o s renune, scrie Hotnews. Gluma ar fi fost despre un pustnic care tria ntr-o peter, dar au venit inundaiile. Mai muli oameni au venit cu o barc pentru a-l salva, dar pustnicul a afirmat c Dumnezeu este alturi de el i-l va salva. Dup ce a refuzat trei brci, pustnicul moare necat. n Rai, l-a ntrebat pe Dumnezeu de ce l-a lsat, iar Dumnezeu i rspunde: Eu i-am trimis trei brci, c tu nu ai vrut s te urci n niciuna asta e alt chestiune, a povestit nvtoarea gluma care a determinat-o s renune la greva foamei.

Protest cu repetiie

Reamintim c aceast nvtoare caracalean nu este la prima aciune de acest gen. n cadrul emisiunii Ora de foc de la nceputul lunii trecute de la iRealitatea TV a escrocului Vntu, Cristina Anghel povestea cu nonalan cum c nu este la prima isprav de acest gen i c, n 2008, ministrul-menestrel Vosganian, pe atunci ef la Finane, a fcut un abuz n serviciu i ceva trafic de influen pentru a o ajuta pe aceast femeie s obin o Hotrre de Guvern favorabil. Era vorba de o hotrre judectoreasc pe care o aveam din 2005, dar statul refuza s o pun n aplicare n 2008. Era vorba de casele naionalizate. O cas a tatlui meu pentru care aveam o hotrre. Existau bani, i atunci am fcut acest protest 36 de zile, dar a vrea s v spun c de la cea de-a 28-29-a zi toat lumea s-a mobilizat. Domnul Vosganian a fcut n aa fel nct s obin Hotrrea de Guvern i s ies din aceast form de protest, a povestit de pe patul de spital Cristina Anghel. E adevrat c miza era mult mai mare atunci. Probabil a crezut c i de data asta i va iei schema i se va transforma ntr-o martir pe altarul educaiei romneti.

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:38

De 6 ani tot mina de fier este, a facut si desfacut guverne si tot in rahat am nimerit. As fi preferat sa aiba mintea brici si sa fie de partea poporului nu sa se inchine la Iluminatii de peste ocean.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:41

De la: 9am126636, la data 2010-11-02 08:04:47 Pe 27 oct. P-ta Constitutiei era intesata de filaizeri, pe toate bplocurile erau baietii ascultaori si clar-vazatori. Aia cu stelitu' ai vazut tu in filmele americane, caci la aia se poate. Dar din moment ce suntem cu 100 de ani in urma tarilor dezvoltate si "tot pa loc tot pa loc"(vorba lui Caragiu), satelit ne mai trebuie. Mai bine cu stenogramele, avem traditie sa stam cu urechea pilniometru. Baietii cu adevarat destepti ne-au intrebat daca nu cumva avem vre-o molima in padurile patriei ca prea s-au topit asa repede, au crezut ca li s-au defectat satelitii. Da ca sa umbli cu laptopul pentru a circoti pe niste forumuri de 2 lei, este prostia maxima. Maxim am zis (nu mitraliera Maxim aia racita cu apa).

Domnule, laptopul este obiectul muncii mele, in proportie de 75 % si cateodata la serviciu, in pauza, nu rezist tentatiei sa mai arunc un ochi pe forum, ca sa vad ce s-a mai postat. Nu imi permit mai mult pt. ca nu lucrez la stat!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:41

Crin se joac de-a preedintele Romniei

Scris de Sebastian Rusu
Dup eecul moiunii de cenzur i al tentativei de loviluie sindical marca PSD, preedintele PNL Crin Antonescu s-a ntors ctre propriile interese din snul PNL reuind ieri s puncteze la imagine n ncercarea sa de a se impune lider absolut al opoziiei, respingnd invitaia Cotroceniului de a se prezenta astzi la consultrile iniiate de preedinte pe teme legate de acordul cu FMI, precum i cu deciziile Consiliului European de Toamn. n fapt, aceast impolitee nu ar fi ieit prea mult n eviden dac liderul PNL nu ar fi ncercat s se substituie efului statului i s lanseze propria rund de consultri cu partidele politice pe teme de mare actualitate, dup ce n urm cu cteva sptmni i-a construit propriul cabinet din umbr. Astfel, Crin Antonescu a declarat, ieri, c formaiunea sa invit la consultri Guvernul i partidele parlamentare, cu excepia UNPR, pentru a conveni asupra unor msuri pe teme de interes naional care s fie aplicate de oricine va guverna Romånia. Potrivit acestuia, temele vizate de PNL privesc reforma fiscal, administrativ, precum i reforma n sntate i n educaie, iar invitaia adresat de PNL este una n contrapartid la faptul c formaiunea sa nu particip la consultrile de la Cotroceni, iniiate de eful statului.

Singur mpotriva tuturor!

De fapt, la mijloc este o mic frustrare a liderului PNL de a deveni ntr-un viitor mai apropiat preedinte al romnilor dup ce n toamna trecut a mizat n turul al doilea pe un cal breaz reprezentat de social-democratul Mircea Geoan spre stupefacia liberalilor cu greutate, de genul lui Neagu Djuvara. Vom adresa o invitaie pentru discuii, pentru dialog politic pe teme de interes public major i Guvernului i partidelor parlamentare de la putere i din opoziie, cu excepia acestei formaiuni care se numete UNPR i care s-a constituit n afara i mpotriva voinei electoratului, a spus preedintele PNL. Dincolo de aceast strategie bizar, liderul PNL a reiterat poziia formaiunii sale de a nu se prezenta la consultrile iniiate de eful statului la Cotroceni, cu excepia celor care ar privi constituirea unui nou Guvern, eventuala dizolvare a Parlamentului i organizarea de alegeri anticipate sau situaii extraordinare care ar privi sigurana naional. n fapt, n centrul acestei ostilitii evidente mpotriva lui Bsescu ar putea sta varianta renfiinrii Alianei DA alturi de PDL, ceea ce ar nsemna debarcarea Crinului de la crma liberalilor

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:44

De la: 9am126636, la data 2010-11-02 19:38:26 De 6 ani tot mina de fier este, a facut si desfacut guverne si tot in rahat am nimerit. As fi preferat sa aiba mintea brici si sa fie de partea poporului nu sa se inchine la Iluminatii de peste ocean.

DE 6 ANI .......NU A DESFACUT GUVERNE !!!!!!!!!!!! AI TRAIT IN RO ? ATUNCI ADU-TI AMINTE DE 2005 2009 CE GUVERN A AVUT ? PNL+ PSD ! BAI CE MEMORIE ........AVETI !!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:45

De la: gabigabi, la data 2010-11-02 08:05:32
De la: black10131307, la data 2010-11-01 20:10:33
De la: gabigabi, la data 2010-11-01 08:25:52
@black - daca tu citesti liniar si cuvintele au ptr. tine 1 singur sens, ptr. mine cuvintele au / pot avea nenumarate sensuri si de aici, probabil , impresia ta de rastalmacit ! acum reiau :
- ai spus asa : " Daca crin il pupa pe ilici si voi pe crin , care este concluzia logica ? " si eu , in aceeasi logica ti-am spus ca daca salariile si pensiile sunt cancerul de stat si eu sunt pensionara - deci primesc pensia de la stat - care este concluzia logica, black ? nu inseamna implicit ca eu sunt cancerul bugetului ?
- Djuvara .....daca a spus ca PNL NU trebuia sa-l sustina pe Geoana in turul 2 , in mod logic ce se intelege ? ca trebuia sa-l sustina pe Bas' , nu -i asta concluzia logica a frazei sale ,mai black ? .....mai era un al treilea de sustinut in turul 2 ?

Doamna Gabi, scuza-ma ca iti raspund asa de tarziu, dar unii mai trebuie sa si munceasca, sa contribuie la bugetul de pensii.

- pentru mine alb inseamna alb si negru inseamna negru! Pentru tine vad ca au o multitudine de sensuri, asa cum ti le talmacesc tie latrinele lui Voiculescu si irealitatea lui sov! Daca Base a spus ca in acel moment, cheltuielile cu salariile bugetarilor si pensiile reprezinta cancerul bugetului de stat, nu inteleg de unde ai scos-o tu cu pensionarii? Ca ti-au spus-o tembeliziunile enuntate mai sus? Si tu le tii isonul? Pai aia sunt platiti din greu sa manance fkl, nu mi-i da mie exemplu de excelenta in logica!

- Intr-adevar, nu exista al treilea candidat dar exista a treia varianta, crin sa nu sustina pe nimeni si sa-si lase electoratul sa decida, nu sa-si plimbe gingas limbuta pe poponetul lui geoana! Ar fi crescut putin in ochii mei daca facea asta! Ar fi dat un mesaj ca politicianismul lui gaunos are o limita, liderul unui partid cu traditie in Romania antebelica care a patimit din cauza comunismului si a lui iliescu, nu se strecoara totusi in asternuturile urmasului lui ilici.
Eu, spre exemplu nu m-as duce sa votez daca as avea de ales intre Ponta si Crin! Intre cine sa alegi, intre pionierii tatucului Iliescu?

de cind ma domnesti ? parca-mi ziceai , simplu, Gabi ....este ca te-am umplut de respect ? se vede ! ....in rest , doar o vorba sa-ti mai spun : chiar crezi ca daca VOIAM sa-l votez pe Bas' ,ma impiedicam de recomandarea lui Crin de a-l vota pe Geoana ? pffff, pe cuvint ca ma faci sa rid ! nu te-ai prins pina acum ca sunt un om cu o personalitate destul bine conturata ca sa-mi spuna Antenele, realitatea , Crin sau tu ce si cum sa gindesc ?
P.S. iete ca ma maninca limbuta ca sa-ti mai zic vreo doua : in 2000, pe cine ai votat ? pe Vadim , este ? ca doar nu-l votai pe iliescu, nu ? si, ideea asta cu Nu a vota, chiar e o lasitate ! macar du-te si anuleaza-ti votul, ca sa nu poata fi folosit de catre cine " numara voturile " ! hai ca te pup si vezi ca , cuvintele sunt rotunzi si adinci si daca Albul are ptr. intelesul de Puritate, ptr. japonezi de ex., are sensul de Moarte ! deci, iubire : cu cite st imai multe, cu atita conexiunile devin multiple ,iar cuvintele prind viata....

In 2000 nu am votat in turul doi. Nu aveam ce sa aleg si mi-a fost scarba sa ma mai duc la vot, desi ai dreptate, trebuia sa anulez buletinul.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:45

De la: black10131307, la data 2010-11-02 19:41:17
De la: 9am126636, la data 2010-11-02 08:04:47 Pe 27 oct. P-ta Constitutiei era intesata de filaizeri, pe toate bplocurile erau baietii ascultaori si clar-vazatori. Aia cu stelitu' ai vazut tu in filmele americane, caci la aia se poate. Dar din moment ce suntem cu 100 de ani in urma tarilor dezvoltate si "tot pa loc tot pa loc"(vorba lui Caragiu), satelit ne mai trebuie. Mai bine cu stenogramele, avem traditie sa stam cu urechea pilniometru. Baietii cu adevarat destepti ne-au intrebat daca nu cumva avem vre-o molima in padurile patriei ca prea s-au topit asa repede, au crezut ca li s-au defectat satelitii. Da ca sa umbli cu laptopul pentru a circoti pe niste forumuri de 2 lei, este prostia maxima. Maxim am zis (nu mitraliera Maxim aia racita cu apa).

Domnule, laptopul este obiectul muncii mele, in proportie de 75 % si cateodata la serviciu, in pauza, nu rezist tentatiei sa mai arunc un ochi pe forum, ca sa vad ce s-a mai postat. Nu imi permit mai mult pt. ca nu lucrez la stat!

SALUT BLACK,CE FACI ?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:47

De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:02:25
De la: 9am126636, la data 2010-11-02 18:52:38 Alungati FMI-ul din tara daca mai puteti. Alungati asasinii economici. Basescu este o marioneta, este bagat pina peste cap in distrugerea tarii si aservirea ei intereselor straine. Portocaliilor, suspendati-l pe Basescu.

PRESEDINTELE BASESCU ESTE ( DUPA OPINIA MEA ) MANA FORTE DE CARE AVEA NEVOIE ROMANIA ! INCHIPUIESTETI CA IESEA JEOANA........BRRRRRRRR ,NE MANCAU CAINII !!! DE MULT SCRIA FALIMENT PE ROMANIA !!!
FMI,E UN ORGANISM MONETAR CARE DA BANI IN MOMENTE DE CRIZA LA CERERE,DAR PUNE SI CONDITII,CUM AR FACE ORICINE.......... ADEVARUL CA IN ROMANIA AVEM NEVOIE DE MAI MULTA DISCIPLINA SI O MANA DE FIER...........PACAT CA ACTUALUL GUVERN NU SE RIDICA LA STANDARDELE PRESEDINTELUI...........

Auzi pupincuristule????
Ticalosul basescu e mana care "da cu jula", care fura si jefuieste tot ce prinde: flota, invalizi, copii, bugetari, sportivi, pensionari, firme.
Si sa-ti mai spun ceva idiotule: Geoana nu ar fi fost atat de dezechilibrat mintal ca scarba de basescu, NU AR FI AVUT PRETENTIA SA CONDUCA SINGUR TARA, NU S-AR FI BAGAT LA MODUL ASTA PESTE PREMIER. DL. JOHANNIS, O PERSOANA INTEGRA NU AR FI ACCEPTAT NEVER EVER SA SE AMESTECE CINEVA IN DECIZIILE SALE CINEVA, IAR MINISTRII AR FI FOST NISTE PROFESIONISTI SERIOSI, NU NISTE NEMERNICI CARE FAC EXPERIENTE PE ROMANIA. Deja s-ar fi simtit acum efectele planului de relansare economica gandit de liberali si de dl. Johannis. Sa nu uitam ca acest domn are conexiuni economice importante in spatiul german.
Dar n-ati vrut agenti secreti, speciali si inutili sa lasati Romania sa devina o democratie autentica asa ca in Vest, nu ticalosilor, l-ati vrut pe talharul de basescu, pe frauduloasa anastase, voi nemernicilor sunteti cei care VRETI CU TOT DINADINSUL SA MENTINETI ROMANIA IN LUMEA A TREIA CA STADIU DE DEZVOLTARE.
Meritati sa va blesteme toate generatiile de romani care se vor naste de acum inainte pana la a 7 generatie, ca v-ati batut joc securistilor ca tara in care ati vazut lumina zilei, pentru niste parale amarate.
Sa dea Dumnezeu si Maica sfanta sa dati socoteala numai voi si nu si urmasii vostri si urmasii urmasilor vostrii pentru crimele voaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:50

De la: black10131307, la data 2010-11-02 19:41:17

Hmmmm, curios, eu stiam ca SRI-ul tine de sistemul bugetar. Explica-te!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:51

Buget "de criz" la Senat: Aproape 2,5 milioane de euro pentru maini Duster i limuzine
Autor: Anca Simina

Doar zece minute le-au trebuit astzi senatorilor pentru a-i aproba bugetul pe 2011, mai mare chiar dect cel din 2008 cnd era criz economic i care le d liber la achiziionarea a 137 de maini Duster, Logan-urile de acum fiind considerate "depite moral". Nota de plat pentru noul parc auto: aproape 2,5 milioane de euro.

Sursa: AgerpresDe la putere sau de la opoziie, senatorii n-au avut nicio disput pe banii pentru anul viitor, adoptndu-i bugetul cu 86 de voturi "pentru", 2 "impotriv" i 2 abineri.

Din cele 127 de milioane pentru anul viitor - cu 30% mai mult dect n 2010 i cu aproape 20 de milioane n plus fa de 2008 cnd nici nu i btea nimeni capul cu criza - 11,7 milioane ( aproape 2,7 milioane de euro) au fost prevzute pentru maini echipamente i mijloace de transport . Astfel, aproximativ 2 milioane de euro au fost alocate pentru achiziionarea, n loc de Logan-uri, a 137 de maini Duster, de aproximativ 15.000 de euro bucata, i a 7 limuzine pentru Biroul Permanent, cel mai probabil tot Audi, cum sunt n prezent. Pentru acestea din urm au fost rezervai aproape 500.000 de euro.

Tot mainile "consum" mai mult de jumtate din banii prevzui pentru Adunarea Parlamentar a NATO, din octombrie 2011, de la Bucureti, 15 din cele 26 de milioane de lei alocate.

nlocuirea parcului auto a fost motivat n plen de liberalul Dan Radu Ruanu prin faptul c acestea "sunt depite moral".

Senatorii au prevzut n buget i banii pentru carburani, 2,3 milioane de lei. De asemenea, pentru deplasri se pot baza pe 16,6 milioane, din care mai mult de 13 sunt prevzute pentru cele interne i doar 3 pentru cele externe.

Banii alocai pentru 2011 ar trebui s asigure, totodat, indemnizaiile plus sumele forfetare i chiar acoperirea unei creteri medii de 14% n funcie de prevederile legii salarizarii.

Senatorii n-au uitat nici de investiiile pentru restaurantul propriu i o intrare separat pentru angajai.

Pentru protocol s-au alocat 3,6 milioane de lei, iar pentru plata utilitilor 2,4

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 19:57

De la: vaneamarin, la data 2010-11-02 10:59:23Pentru a imbunatati comunicarea pe acest topic va propun sa intelegem toti sensul unor cuvinte pe care ambele tabere le folosesc dar care au intelesuri diferite in cele mai multe cazuri.

DICTIONAR PDList-roman

Reforma = actiune daunatoare Romaniei efectuata de catre PDL,porcarie, incompetenta.

Clasa politica =sintagma peiorativa care se refera la ansamblul partidelor politice , mai putin PDLul .

FSN=partid politic din care PDLul nu a facut parte niciodata si impotriva caruia a luptat mereu cu indarjire .Sinonim cu PSDul.

Mineriada=actiune prin care minerii au venit in Bucuresti la cererea "FSN" (vezi FSN)pentru a lupta impotriva adevaratei drepte, reprezentata de PDL.

Marire=miscsorare cand se refera la venituri.Isi pastreaza sensul din limba romana atunci cand se foloseste pentru taxe si impozite.Ex :"marire cu 50% a salariilor profesorilor " inseamna o miscorare cu 50% a veniturilor acestei categorii profesionale.

Jucator=demagog,incompetent,marsav.

Dreapta= directie doctrinara asociata cu orice decizie a PDL, subliniaza doctrinar necesitatea saracirii poporului roman in numele capitalismului portocaliu.

Independent politic=Senator sau deputat care sustine PDLul din cauza unor avantaje materiale sau fiind santajabil, dar nu are apartenenta oficiala la un partid .

Doctrina =Totalitate de principii, de idei fundamentale,extrem de flexibile,extensibile, si preluate de la diverse partide.Sinonim:abureala.

Premier =Dusman al tarii cand nu asculta de ordinele presedintelui; sclav,servitor in cazul in care asculta.

Anticomunism= curent politic prin care se subliniaza faptul ca PDL este de dreapta .(vezi "dreapta" in limbaj PDL)

Competenta = termen utilizat pentru a justifica recompensarea materiala ilegala a politrucilor PDL.

Moguli- oameni de afaceri ce nu cotizeaza la PDL ,persoane ingrozitoare ce lupta impotriva lui Traian Basescu dorind cu indarjire distrugerea Romaniei.Se foloseste in preajma alegerilor.

Nota 10 cu felicitari, ati tradus perfect zoiala din capul pedalacilor! Dar nu si al nostru...

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 20:09

De la: 9am178165, la data 2010-11-02 19:47:13
De la: Silver9AM, la data 2010-11-02 19:02:25

Auzi pupincuristule????
Ticalosul basescu e mana care "da cu jula", care fura si jefuieste tot ce prinde: flota, invalizi, copii, bugetari, sportivi, pensionari, firme.
Si sa-ti mai spun ceva idiotule: Geoana nu ar fi fost atat de dezechilibrat mintal ca scarba de basescu, NU AR FI AVUT PRETENTIA SA CONDUCA SINGUR TARA, NU S-AR FI BAGAT LA MODUL ASTA PESTE PREMIER. DL. JOHANNIS, O PERSOANA INTEGRA NU AR FI ACCEPTAT NEVER EVER SA SE AMESTECE CINEVA IN DECIZIILE SALE CINEVA, IAR MINISTRII AR FI FOST NISTE PROFESIONISTI SERIOSI, NU NISTE NEMERNICI CARE FAC EXPERIENTE PE ROMANIA. Deja s-ar fi simtit acum efectele planului de relansare economica gandit de liberali si de dl. Johannis. Sa nu uitam ca acest domn are conexiuni economice importante in spatiul german.
Dar n-ati vrut agenti secreti, speciali si inutili sa lasati Romania sa devina o democratie autentica asa ca in Vest, nu ticalosilor, l-ati vrut pe talharul de basescu, pe frauduloasa anastase, voi nemernicilor sunteti cei care VRETI CU TOT DINADINSUL SA MENTINETI ROMANIA IN LUMEA A TREIA CA STADIU DE DEZVOLTARE.
Meritati sa va blesteme toate generatiile de romani care se vor naste de acum inainte pana la a 7 generatie, ca v-ati batut joc securistilor ca tara in care ati vazut lumina zilei, pentru niste parale amarate.
Sa dea Dumnezeu si Maica sfanta sa dati socoteala numai voi si nu si urmasii vostri si urmasii urmasilor vostrii pentru crimele voaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mama ce vorbe mari spuse de un om mare....,,.Deja s-ar fi simtit acum efectele planului de relansare economica gandit de liberali si de dl. Johannis.'' Nu stiam ca planul de redresare economoca al PNL a fost gandit si de catre primarul Sibiului. Moama....moama..asta da prim-primar....

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 20:26

De la: vaneamarin, la data 2010-11-02 10:59:23Pentru a imbunatati comunicarea pe acest topic va propun sa intelegem toti sensul unor cuvinte pe care ambele tabere le folosesc dar care au intelesuri diferite in cele mai multe cazuri.

DICTIONAR PDList-roman

Reforma = actiune daunatoare Romaniei efectuata de catre PDL,PSD,PNLporcarie, incompetenta.

Clasa politica Toata in ansamblu=sintagma peiorativa care se refera la ansamblul partidelor politice , .

FSN=partid politic din care Melescanu si Petrica nu au facut parte niciodata si impotriva caruia a luptat mereu cu indarjire Ion Iliescu.Sinonim cu PSDul.

Mineriada=actiune prin care minerii au venit in Bucuresti la cererea "FSN" (vezi FSN)pentru a lupta impotriva adevaratei drepte, reprezentata de PNT.

Jucator=demagog,incompetent,marsavEx; Crin Antonescu, Victor Ponta.

Dreapta= directie doctrinara asociata cu orice decizie a PSD-PNL, subliniaza doctrinar necesitatea saracirii poporului roman in numele capitalismului Iliestian.

Independent politic=Senator sau deputat care sustine PDLul din cauza verticalitatii morale , dar nu are apartenenta oficiala la un partid .

Doctrina =Totalitate de principii, de idei fundamentale,extrem de flexibile,extensibile, si preluate de la diverse partide.Sinonim:Politician PSD-PNL-PDL.

Premier =Dusman al tarii cand nu asculta de ordinele presedintelui si doar al Patriciului sclav,servitor in cazul in care asculta doar de Vantu, Patriciu, Voiculescu. Ex Tericeanu

Competenta = termen utilizat pentru a justifica recompensarea materiala ilegala a politrucilor PDL,PSD-PNL atunci cand aduc bani multi la partid din afaceri cu statul.

Moguli- oameni de afaceri care si-au uitat de multa vreme nationalitatea ,persoane ingrozitoare ce lupta impotriva cetateanului roman dorind cu indarjire distrugerea Romaniei.Se foloseste in preajma alegerilorindiferent de tabara,grupare mafiota in slujba Vantului Ex. PLN-PSD.

Bravo draga Vanea. Ai dreptate ! Felicitari !

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 20:28

De la: corcodel, la data 2010-11-02 16:44:56
De la: black10131307, la data 2010-11-01 21:43:51

Cateodata stau si la hotel si laptopul il am la mine tot timpul, inclusiv la slujba. ce este asa de incredibil in asta?
Si mai avem si pretentii la ei ca sa inteleaga reformele actuale!

Bai corcodele, sunt in Sist. Public si vad "reformele" bocului mai bine ca tine, ba, sunt "in"!!! Asa vrei tu sa resuscitezi mortu'=PNT-ul, pupand ca si Radu Vasile - alt mare taranist esuat- poala pedalista! Ba, tie nu ti-e rusine fata de memoria Seniorului Coposu? Nu-ti tremura un pic obrazul de jena ca ai adu PNT-ul la stadiul de remorca_celor_fara_istorie_si_fara_viitor, portocaloii?

"Reformele" basecsului-Kabul sunt: "Aici sunt banii dvs.!" = in pamant; "Dati-mi Consiliul!" = Mihaileanu;"Adriane, ce trist pt. tara asta ca are de ales intre 2 fosti [?] comunisti"; "Un fleac, i-am ciuruit"; mogulii, tigancile imputite, pasaricile, zoaiele, impozitul forfetar, centurile de "castitate", gaozarii, adica o Romanie a lipsei de speranta, fara un lider charismatic, care sa ofere Directia!! O Romanie in care Jeffrey Francks vorbeste despre legi votate din greseala, ca si cum FMI-ul nu e si romanesc, cel putin intr-o mica parte...Trist, jale, asta va lasa acest impostor care nu a facut nimic bun in viata!

"Nihil sine Deo!"

Pagini: << 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: