back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 >> Sari la pagina:

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 20:41

De la: 9am104796, la data 2010-10-24 18:15:00Omul basescu se vede ca este cinstit dupa culoarea ochilor /

Domnul meu, ce culoare de ochi are ? Eu nu suport ochii albastrii. Asta fiindca cumnata mea pe care NU o suport are ochii albastri. Unul din fostii sefi avea ochii albastri. Au ceva in ocmun. Egoism, nesimtire, nepasare,insensibilitate, lipsa de scupul. Parca au fost crescuti la orfelinat. La mine asta a ramas intiparit despre cei cu ochii albastri. Am fix-urile mele.Recunosc ca e gresit sa am astfel de fix-uri dar le am. Ocolesc orice apropiere de o persoana cu ochi albastri. Ador ochii negri si ii accept pe cei verzi si caprui.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 20:41

De la: black10131307, la data 2010-10-24 20:36:08
De la: vasile_vali, la data 2010-10-24 19:51:34
De la: 9am126636, la data 2010-10-24 19:32:42 Silver- Eu am intrebat primul. Oricum, cinste ARMATEI ROMANE, cu exceptia ministrului actual al apararii. Reevaluatul asta a lui Base, tot un mafiot este. Si mai am un gind pentru politicienii care uneltesc impotriva acestui popor. Sa-i indrepte Dumnezeu. O sa le citesc Psalmii regelui David, pentru indreptarea lor. Si bine ar fi sa faca acest lucru cit mai multa lume. Traiasca Armata Romana, intregitoare de neam si tara.

Sper ca va referiti la partea din Armata care-si mai face datoria, caci informatiile mele din interiorul Armatei imi soptesc de continuarea vanzarii de carburanti/uleiuri/vopseluri/efecte_militare/spagi_la_intrare_in_sistem si la_promovari poate chiar de arme, vedeti scandalurile felurite in legatura cu armamentul...

Chiar daca nu sunt pe topicul potrivit, urez MSR Mihai I si a ceea ce a mai ramas din Armata Regala ca spirit "La multi ani!"

"Nihil sine Deo!"

Cine ii ureaza regelui la multi ani? Un gitan cu personalitate multipla care mai posteaza pe topicul asta si sub userul 'Sconcsul"! Bai aratare, dupa ce ti-ai insusit cu neobrazare deviza casei regale, mai ai si tupeul sa croncani? Pune-ti bai nomadule nicovala, asul de trefla...dar nu deviza regala!

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 20:43

De la: super_green_frog, la data 2010-10-24 20:41:26
De la: 9am104796, la data 2010-10-24 18:15:00Omul basescu se vede ca este cinstit dupa culoarea ochilor /

Domnul meu, ce culoare de ochi are ? Eu nu suport ochii albastrii. Asta fiindca cumnata mea pe care NU o suport are ochii albastri. Unul din fostii sefi avea ochii albastri. Au ceva in ocmun. Egoism, nesimtire, nepasare,insensibilitate, lipsa de scupul. Parca au fost crescuti la orfelinat. La mine asta a ramas intiparit despre cei cu ochii albastri. Am fix-urile mele.Recunosc ca e gresit sa am astfel de fix-uri dar le am. Ocolesc orice apropiere de o persoana cu ochi albastri. Ador ochii negri si ii accept pe cei verzi si caprui.

BROSCUTO,NEVASTA-MEA ARE NISTE OCHI ALBASTRI .........SUPERBI !!!
TU CUM TE MAI SIMTI ? SPER CA E BINE !!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 20:51

De la: super_green_frog, la data 2010-10-24 20:32:15
De la: Silver9AM, la data 2010-10-24 18:01:45
De la: gabigabi, la data 2010-10-24 17:57:47eu sunt naiva ? eu ? nu te imbata cu apa rece, silver ! pleaca multi ! chiar si profesori ! nepoata gazdei mele din Moeciu, profesoara de engleza, face pe baby-sitter in Anglia ! prietena mea , medic, lucreaza in Franta ptr. 3000euroi pe care-i primeste cinstit si doarme linistita noaptea ca stie ca n-are nimeni ce sa-i reproseze ! sunt convinsa ca tot omul isi doreste sa Nu fie pus in situatia de a primi "atentii " ,daca salariul lui ar fi mai mare .... fiecare om isi are demnitatea lui si punerea in situatia de a lua ,il umileste si scirbeste de propria persoana....crede-ma ,stiu ce spun !

PAI ASTA SPUNEAM SI EU..........PROFESORI CARE SA PREDEA IN STRAINATATE......EU NU AM AUZIT,MERG SA FACA ALTE MUNCI..........SI E PLATITA CU 3.000 PENTRU CA ASTEA SUNT SALARIILE PE ACOLO,LA NOI SUNT CELE CARE SUNT (SI CARE DE FAPT NU MAI SANT )..........

Sunt destui profesori care lucreaza ca profesori in strainatate. Eu cunosc o profesoara care lucreaza ca profesoara in Anglia. Dincolo de asta, stiam inca de pe vremea lui Ceausescu de la profesoara de mate care avea copiii plecati in strainatate. Imi arata testele nepotilor si imi spunea ca in cls. VII-a fac ceea ce facem noi in clasele primare. Recent, nepoata mea in cls. a X-a s-a mutat in Anglia si a inceput scoala. Asta seara imi spunea ca materia e mult in urma noastra. Fac acum ceea ce facea in Romania prin gimnaziu. Concluziile se intrevad dar nu le formulez eu acum.

NU AM FOST INTELES,DETEST PROFESORII SI DOCTORII PT. SIMPLU FAPT CA SUNT NISTE SPAGARI,SI CA SA FIU INTELES SI MAI BINE CER SPAGA SI DE LA CINE NU .........TREBUIE.........DAR SUNT INTRADEVAR SI PROFI. SI DOCTORI BUNI,SI CU VOCATIE PT. MES. LOR,DIN PACATE SUNT PUTINI ! CE SPUNEAM EU E CA NU AU SANSE SA PREDEA IN AFARA PROFI. CHIAR DACA SUNT F. CAPABILI......ORI SUNT LIPSITI DE SANSA,ORI NU SE RIDICA LA STANDARDELE LOR.......... ( ADEVARUL E CA MULTI DINTRE PROFII DE ACOLO SUNT MULT MAI SLABI DECAT AI NOSTRI ),ASTA VROIAM SA SPUN,BROSCUTO !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 20:58

nu mi-ai raspuns.

ai spus ca pensiile crescute au influentat negativ economia(ca papagalul boc).

cum frate?

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 21:02

De la: black10131307, la data 2010-10-24 17:00:38Ati vota motiunea de cenzura?
octombrie 23, 2010 Stefan Vlaston Politica & Doctrine 87 comentarii
7,030 Vizualizari

N-am avut alta treaba si am rasfoit motiunea de cenzura avand in cap intrebarea: as vota-o sau nu? Dincolo de sarcinile de partid, de apartenenta la un grup parlamentar, daca as fi singur in cabina, doar cu propria constiinta.

Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for. Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 21:28

De la: 9am049573, la data 2010-10-24 20:58:12nu mi-ai raspuns.

ai spus ca pensiile crescute au influentat negativ economia(ca papagalul boc).

cum frate?

EU TI-AM RASPUNS,TU NU AI PRICEPUT...........NU E VINA MEA,FIECARE CATA GLAGORIE ARE........
O SEARA PLACUTA.........TU NU MI-AI RASPUNS ..........ANIMALUTUL ALA E IEPURAS ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 21:31

De la: 9am049573, la data 2010-10-24 21:02:00
De la: black10131307, la data 2010-10-24 17:00:38Ati vota motiunea de cenzura?
octombrie 23, 2010 Stefan Vlaston Politica & Doctrine 87 comentarii
7,030 Vizualizari

N-am avut alta treaba si am rasfoit motiunea de cenzura avand in cap intrebarea: as vota-o sau nu? Dincolo de sarcinile de partid, de apartenenta la un grup parlamentar, daca as fi singur in cabina, doar cu propria constiinta.

SUNT CONSTIENT CA DACA S-AR VOTA MOTIUNEA,AR FI UN PAS ENORM INAPOI..........DAR CUM ROMANUL ,E PUTIN MASOCHIST........EU PERSONAL AS VOTA-O ! CONSIDERENTELE ,LE-AM EXPUS INTR-O POSTARE ANTERIOARA...............

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 21:52

De la: Silver9AM, la data 2010-10-24 20:41:36
De la: 9am126636, la data 2010-10-24 19:32:42 Silver- Eu am intrebat primul. Oricum, cinste ARMATEI ROMANE, cu exceptia ministrului actual al apararii. Reevaluatul asta a lui Base, tot un mafiot este. Si mai am un gind pentru politicienii care uneltesc impotriva acestui popor. Sa-i indrepte Dumnezeu. O sa le citesc Psalmii regelui David, pentru indreptarea lor. Si bine ar fi sa faca acest lucru cit mai multa lume. Traiasca Armata Romana, intregitoare de neam si tara.

Sper ca va referiti la partea din Armata care-si mai face datoria, caci informatiile mele din interiorul Armatei imi soptesc de continuarea vanzarii de carburanti/uleiuri/vopseluri/efecte_militare/spagi_la_intrare_in_sistem si la_promovari poate chiar de arme, vedeti scandalurile felurite in legatura cu armamentul...

Chiar daca nu sunt pe topicul potrivit, urez MSR Mihai I si a ceea ce a mai ramas din Armata Regala ca spirit "La multi ani!"

"Nihil sine Deo!"

Cine ii ureaza regelui la multi ani? Un gitan cu personalitate multipla care mai posteaza pe topicul asta si sub userul 'Sconcsul"! Bai aratare, dupa ce ti-ai insusit cu neobrazare deviza casei regale, mai ai si tupeul sa croncani? Pune-ti bai nomadule nicovala, asul de trefla...dar nu deviza regala!

Cetatene, prima la mana:sper sa nu fii aceeasi persoana cu individul care ma sufla in dos de-i sar bojocii!
A doua la mana: n-am nicio legatura cu personajul numit sconcsul asa cum crezi, luandu-te dupa un smintit!
Atat am avut de spus si nu am a da explicatii pt. umorile altora!

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 22:37

De la: vasile_vali, la data 2010-10-24 21:52:13

"Nihil sine Deo!"

Cetatene, prima la mana:sper sa nu fii aceeasi persoana cu individul care ma sufla in dos de-i sar bojocii!
A doua la mana: n-am nicio legatura cu personajul numit sconcsul asa cum crezi, luandu-te dupa un smintit!

"Nihil sine Deo!"

FII MAI EXPLICIT,VASILE_VALI,CU-I TE ADRESEZI ? CHESTIA CU CETATENE.......MI-A PLACUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 23:14

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"

Las-o moarta ca nu tine vrajeala asta ieftina Batman! Cand ai marturisit ca "pusesei un prieten" de-al tau sa imi copieze userul si avatarul si sa posteze niste cretinitati am verificat cine imi vizualizase profilul ca sa imi copieze avatarul. Singurii care intrasera erau Vanea, Silver si sconcsul. Cum primii doi nu erau responsabili, mai ramasese sconcsul. De aici si deductia ca tu esti sconcsul imputzit! Dar apropo, porecla asta ti-au pus-o copii cand erai mic? Mda, la satra e mai greu cu apa calda! De aici probabil si Nihil sine deo(dorant). Oricum, tot un tzigan imputzit ai ramane si daca te-ai spala!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 23:21

De la: Silver9AM, la data 2010-10-24 22:37:35

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"

FII MAI EXPLICIT,VASILE_VALI,CU-I TE ADRESEZI ? CHESTIA CU CETATENE.......MI-A PLACUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De regula, ma adresez persoanelor care mi se adreseaza sau care fac referire la mine. Si cum aplaudasesi vomitaturile ordinarului, m-am simtit dator sa-ti raspund, cred intr-un mod corect...
Tb. ta ce crezi in continuare, am dat doar o explicatie; in mod normal, ca un cadru militar ce afirmi ca esti, ar tb. sa fie de ajuns.

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 23:33

De la: vasile_vali, la data 2010-10-24 23:21:56

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"

De regula, ma adresez persoanelor care mi se adreseaza sau care fac referire la mine. Si cum aplaudasesi vomitaturile ordinarului, m-am simtit dator sa-ti raspund, cred intr-un mod corect...
Tb. ta ce crezi in continuare, am dat doar o explicatie; in mod normal, ca un cadru militar ce afirmi ca esti, ar tb. sa fie de ajuns.

"Nihil sine Deo!"

Bai Punjab, ordinar ca tine nu exista pe Pamant! O otreapa retardata care se crede vlastar nobil, asta esti. Caracteristica tuturor tziganilor, damblaua de a se declara cu sange nobil, desi s-au nascut si au trait in cort! Du-te cioara si fa-te regele tziganilor, imparatul lor, ce oi vrea tu, dar nu mai folosi ce nu iti apartine pentru ca nu ai dreptul! Cum poate o muhaia ca tine sa pangareasca simbolurile casei regale Hohenzollern - Sigmaringen?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 23:48

De luat aminte pentru toti partizanii televiziunilor mogulilor:

Stenogramele lui SOV printre randuri. Firul rosu
de Dan Tapalaga HotNews.ro
Miercuri, 20 octombrie 2010, 19:25 Actualitate | Opinii

Dan Tapalaga

Grava si infricosatoare, in stenogramele rusinii, este agresiunea continua, explicita si coordonata personal de Sorin Ovidiu Vantu asupra institutiilor statului si asupra unor figuri cheie din politica, in tentativa de a si le subordona in functie de interesele sale, nu din dorinta de a apara interesul public. Socheaza disponibilitatea generala, din politica si presa, la compromis si complicitate. Unii se arata chiar entuziasti sa o faca, dupa cum plastic se exprima SOV, "fara batista". Este firul rosu al discutiilor dintre el si jurnalisti, dintre el si politicieni. SOV are un plan si tinte clare. Sa puna el viitorul presedinte al Romaniei, sa obtina puterea absoluta.

Vrea o garantie ca nu o sa-l mai doara capul 20 de ani dupa aia. De mare relevanta ramane fragmentul in care Vantu se ingrijeste sa fie primul care-l felicita pe Geoana, despre care, cu o zi inainte, spunea ca a luat m... cu hidrantul. Il numeste solemn domnule presedinte al Romaniei, cerand sa fie notat in catastifele istoriei. Sa nu uite, cumva, cui ii datoreaza functia suprema.

Puterea absoluta l-ar fi facut mai intai un om liber, iar apoi liber sa faca orice. Recurs la memorie, pentru cei loviti de amnezie: pe data 2 decembrie, cu trei zile inainte de turul decisiv al alegerilor prezidentiale, Mircea Geoana il viziteaza pe Sorin Ovidiu Vantu. In aceeasi zi, tot pe 2 decembrie, Nicolae Popa este arestat la Jakarta. A doua zi, Mircea Geoana, intr-un interviu acordat lui Catalin Tolontan, declara ca o va schimba pe Laura Codruta Kovesi de la sefia Parchetului General. Acum, parca se vede mai limpede.

Putina istorie contrafactuala: Geoana iese presedinte, face ordine in Parchetul General. Dosarul Popa intra la congelat, iar indonezienii n-au decat sa-l extradeze pe omul lui Vantu cat vor. SOV scapa de arest, de dosarul favorizarii infractorului, dar si de acuzatiile de spalare de bani si returnare ilegala de TVA. Si reteaua Voicu continua sa functioneze, avand protectie de la cel mai inalt nivel. Daca mai faceti un mic efort de memorie, vi-l amintiti pe Voicu: "Baga-mi-as p.... in Geoana si cu toti americanii lui, care ni i-a adus la Curtea Suprema, ca multi au dosare. Si cu toate golancile, cu seful organizatiei PSD de la Dolj".

Pentru cateva ore, Mircea Geoana chiar iese presedinte. In acest interval al fericirii, armonia dintre Vantu si Geoana se restabileste. Presedintele Romaniei si un viitor inculpat, cercetat pentru favorizarea infractorului si spalare de bani, poarta un dialog care, asa cum viseaza Vantu, merita notat in catastifele istoriei, la capitolul "Cum era sa se aleaga praful de democratia romaneasca":

Mircea Geoana: Buna! Ce faci? Iarta-ma, n-am auzit telefonul, ca eram intr-o zona mai proasta.
Sorin Ovidiu Vantu: Domnul meu, nicio problema! Vreau sa fiu primul roman care va adreseaza urarea de: Felicitari, domnule presedinte al Romaniei!
Mircea Geoana: Doamne ajuta! Ce cifre ai?
Sorin Ovidiu Vantu: Domnule presedinte al Romaniei, sunt primul roman care v-a spus astfel. V-as ruga totusi sa ma notati in catastifele istoriei.
Mircea Geoana: Am notat. Deja sunt cu pixul in mana. (rad amandoi)

Cu doua zile inaintea alegerilor, Geoana se delimiteaza formal de Vantu. Il gaseste "malefic si cam turbulent", recunoscandu-i totusi o mica competenta in finante. Dupa trei zile, presedintele Romaniei ii cere maleficului iertare ca n-a auzit telefonul, il intreaba de rezultate si se amuza copios impreuna.

N-avea, inca, de unde sa stie ce scuipase gura lui Vantu in urma cu cateva zile, cum il facuse "catastrofa" dupa dezbaterea cu Traian Basescu si cum ii explica lui Stelian Tanase, care se oferea sa-l antreneze gratis pe candidatul PSD, ca Geoana a luat m... cu hidrantul. SOV traieste in zilele turului doi momente de agonie si extaz. Asista si se ingrijeste de nasterea noului presedinte al Romaniei ca de propriul sau copil. In ultimele zile de campanie, Vantu se roaga, stiind bine cu cine are de-a face, sa nu rosteasca vreo prostie majora, "vreo prostie din asta de te doare capul. Te doare capul 20 de ani dupa aia". In noaptea alegerilor vede peste tot alegeri furate.

Dupa ce-l felicita primul pe Geoana, Vantu incepe sa-si imparta puterea, mai in gluma, mai in serios. Imi dai mie Ministerul de Finante sau ti-l iei tu? Apararea o iei tu sau o iau eu? Politicienii se prind in jocul lui. Vantu a fost Dumnezeu pentru cateva ore. Visul se spulbera dimineata. Cele mai negre banuieli din campanie, cosmarul ca va ramane tot cu Traian Basescu deasupra lui, devin realitate.

Dimineata de dupa alegeri il gaseste busit. Ce sa fac, ma? Busit. Busit zic. M-am trezit pe la 11 fara ceva si am vazut rezultatele si nu mi-a venit sa cred. S-a ales praful de vigilenta si mobilizarea din campanie. Incepe sa caute explicatii si sa-si ia subalternii la rost: Sergiu, iarta-ma. Geoana a avut toate partidele politice minus PDL, in rest a avut toate partidele politice, toate sindicatele, aproape toata presa. Hai, mai, Sergiu, lasa-l naibii. A fost, bine, o oaste imensa, dar de stransura, exact cum a venit Baiazid peste Mircea cel Batran. Au venit 200.000 de tantalai peste 40.000 de moldoveni, decisi sa-i f..a.

Prima lui grija, dupa ce s-a convins ca totul e pierdut, a fost sa risipeasca zvonurile ca Patriciu a luat Realitatea. Vantu a vazut televiziunea mereu ca pe un scut si ca pe o sperietoare, tot in lupta cu institutii cheie din stat, de data asta cu justitia. A folosit-o in cazul Becali si a functionat. Gaseste o explicatie foarte pragmatica pentru zvonul lansat pe piata ca si-a vandut televiziunea: Si au facut-o ca ei se gandesc ca procurorii, judecatorii astia sunt speriati de mine si, daca se aude ca nu mai am Realitatea, o sa procedeze cum procedeaza cu carnatarii pe care-i prind la schimb de valuta. Deci, nu Patriciu a aruncat-o de data asta. Asa se raporteaza Vantu la stat si la lege. Ultima reduta e postul TV. Justitia trebuie intimidata continuu, agresata si tinuta la distanta cu ajutorul "armatelor regulate" la comanda carora se afla el.

Restul, il stiti. Kovesi a ramas procuror general, anchetele si-au vazut de drum. Vantu este azi anchetat in doua dosare. Intr-unul este acuzat de favorizarea infractorului, in altul de spalare de bani. Locotenentii sai din Petromservice nu se simt nici ei prea bine. Cinci dintre ei zac, de cateva zile, in arest preventiv. Reteaua Voicu a fost partial destructurata, senatorul PSD infunda arestul de vreo sase luni. Pe reteaua Voicu au picat tot felul de alte suprize.

Ca sa-si atinga scopul, Vantu a jucat ceva mai inteligent decat Voiculescu, adica n-a fost chiar atat de isteric. Si-a lasat supape majore in trust. El insusi ni le arata: Realitatea FM, Guerilla si Vox Publica, canale media fara mare influenta, asadar libere sa joace comedia libertatii de exprimare cu unicul scop de a credibiliza Realitatea TV. O recunoaste Vantu intr-un dialog cu Sergiu Toader, executant de un servilism sinistru, cureaua de transmisie dintre SOV si redactie. Toader se autoproclama comisarul sovietic, ghiceste in general din primele cuvinte cam ce vrea patronul sau si e gata sa calce orice jurnalist dizident in picioare.

Trustul trebuie sa actioneze dupa cum dicteaza el: azi apara Guvernul Boc, maine il ataca, azi il f... pe Basescu, de maine neutralitate sau razboi. Jurnalistii nu sunt liberi, iar lui nu-i pasa de cetatenii imbecili ai acestei tari, cum ii numeste. Poporul e tampit, Grivei, prostimea trebuie degajata. Angajatii sai uimesc prin servilism, unul se autoproclama soldatul sovietic, altul se ofera pe gratis sa faca training cu favoritul mogulului, catastrofa Geoana.

Stenogramele arata din nou cat de aproape de indeplinire a fost scenariul unei Romanii conduse de triada Vantu-Voicu-Geoana, cu tot ce am vazut in spatele lor: santaj, coruptie si crima organizata conectate la cea mai inalta functie in stat. Pe scurt, statul captiv. In slujba lor, o armata regulata de ziaristi si intelectuali. Cred ca acest lucru il constata, cu stupoare, toate cancelariile occidentale reprezentate la Bucuresti si raporteaza acasa cum o tara din UE s-a oprit milimetric la buza prapastiei. De la alegeri incoace, tot inclinam intr-o parte si in alta.

9am243174

7 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 00:22

NOI PARLAMENTARII PDL ,NU VOM PARICIPA LA VOT PENTRU MOTIUNEA PDL,ASTFEL CA MEMBRII PDL DIN PARLAMENT CARE AR DORI SA VOTEZE MOTIUNEA SA NU POATA AJUTA PSD -UL SA NE GONEASCA DE LA GUVERNARE.T.Stolojan,M.Toader si S. Voinescu roaga parlamentarii PDL sa se abtina ,altfel vom intra la pirnaie

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 07:23

De la: vasile_vali, la data 2010-10-24 23:21:56

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"

"Nihil sine Deo!"

SI EU ITI RASPUND LA FEL DE CORECT ! VEZITI LUNGUL NASULUI SI NU DA TU SFATURI CE SI CUI SA POSTEZE,ATATA TIMP CAT MUCLES,E OK. DACA NU MUCLES...........RAZBEL !!!

9am243176

12 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 08:15

NOI PARLAMENTARII PDL ,NU VOM PARICIPA LA VOT PENTRU MOTIUNEA PDL,ASTFEL CA MEMBRII PDL DIN PARLAMENT CARE AR DORI SA VOTEZE MOTIUNEA SA NU POATA AJUTA PSD -UL SA NE GONEASCA DE LA GUVERNARE.T.Stolojan,M.Toader si S. Voinescu roaga parlamentarii PDL sa se abtina ,altfel vom intra la pirnaie

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 08:41

black,

prin publicarea stenogramelor , base i-a oferit o nesperata portita de scapare lui Vantu (asta daca acuzatia de favorizare a infractorului se confirma cu probe nu cu fraieri) . o fi stiind el de ce .

cat despre buza prapastie, a lui dan tapalaga, am o veste proasta pentru tine: suntem in prapastie de 2 ani.

postezi in continuare prostii de prostit prostii vostrii care, iti reamintesc, nu l-ar mai vota pe base. iti propun si un exercitiu de imagine: imagineaza-ti cum ar arata stenogramele javrei-ordinare.

raspunsul dat de tine in legatura cu economia si pensiile arata cat de papagal esti cind repetii argumentele lui boc.
tu cu gurita ta ai spus, criticind motiunea, ca economia a ajuns cum a ajuns din cauza pensiilor si salariilor marite. nu mai fa afirmatii pentru prostii care va sunt electorat fidel. pe acest topic nu prea gasesti din astia.

statul si economia sunt 2 parteneri, nu-i mai amesteca ca un sarac cu duhul care ia venit minim garantat de la stat fara sa fi contribuit vreodata si e plimbat cu autocarul la mitingurile orange. prin grija pdl, cu pogea si boc, statul a bagat in groapa de tot economia, ca sa-l realeaga pe base.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 08:55

De la: 9am243176, la data 2010-10-25 08:15:33NOI PARLAMENTARII PDL ,NU VOM PARICIPA LA VOT PENTRU MOTIUNEA PDL,ASTFEL CA MEMBRII PDL DIN PARLAMENT CARE AR DORI SA VOTEZE MOTIUNEA SA NU POATA AJUTA PSD -UL SA NE GONEASCA DE LA GUVERNARE.T.Stolojan,M.Toader si S. Voinescu roaga parlamentarii PDL sa se abtina ,altfel vom intra la pirnaie

Dom'le,este o decizie fireasca si inteleapta in cadrul PDLului .Daca Doamne fereste se scarpina seful de grup parlamentar la nas, si aia voteaza sa treaca motiunea ? .Cand iti cunosti marfa si vezi ce pot saracii de ei ,este mai bine sa preintampini un nou vot gresit si sa ii trimiti pe afara pe copiii tampiti ca sa se joace in nisip .De votat pot sa voteze doar cand sunt singuri in sala si poate dubla Roberta numarul...

Uf,ce a degenerat si neamul lui Atilla ,Biciul lui Dumnezeu. II scoate PDLul afara din sala, promitandu-le probabil Ardealul cu ciocolata daca sunt cuminti si ling in continuare la Base ... .

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:00

coala-n strad, nu-n spital!

CTP

Nu suntem n Romnia lui Ceauescu din anii '80. N-am scris nimic pn n clipa de fa despre doamna nvtoare Cristina Anghel aflat n greva foamei de dou luni, ns acum cred c trebuie s-i transmit asta mpreun cu urri de sntate.

Doamna Anghel, att ct am vzut-o la televizor, mi se pare o femeie cu cap i inim. Vorbete coerent, curat, gndete i triete ce spune, are curaj i credin. Gestul ei este unul uman, nu politic, orict ar ncerca partidele s-l foloseasc sau s-l nege. Tocmai de aceea nu pot s cred c doamna Anghel nu-i va da seama pn nu e prea trziu c greete.

Orict de asemntoare ar fi starea pe care mi-o d Romnia de azi cu cea care m stpnea nainte de '89, situaia nu e aceeai. Cnd Dorin Tudoran fcea 45 de zile de grev a foamei, Romnia era un cavou. Nu existau partide, parlament, pres, sindicate, dreptul la grev, nu exista nicio posibilitate legal pentru cetean de a lupta mpotriva guvernului. Romnii erau incapabili s se uneasc, s se organizeze i s ias n strad cu miile, ca n Polonia. nduram i njuram n tcere, fiecare n coliorul lui. n astfel de condiii, gesturile-limit individuale aveau justificare. Nu i eficien. Fr presiunea american la nivel nalt, Dorin Tudoran ar fi sfrit prin a muri bine mersi, i astzi ar fi i mai puini cei crora numele lui le spune ceva.

Dac a vrea s fiu i mai cinic dect preedintele Bsescu, care a declarat vag agasat c habar n-are de cazul dumneavoastr, v-a propune o metod mai tare, i anume dai-v foc n Piaa Victoriei. A face-o tiind foarte bine c amintirea lui Liviu Babe, cel care s-a ars singur pe rug pe o prtie de schi din Poiana Braov n februarie '89, protestnd mpotriva "Auschwitzului" ceauist, e absent din mintea covritoarei majoriti a romnilor. Dincolo de retorica oficial, nu avem cultul martirilor, ba chiar, n subcontientul colectiv, cei care i pun viaa pentru binele celorlali deranjeaz, deoarece aduc aminte acestui popor c triete n complicitate cu sine nsui. Gesturi ca al dumneavoastr nu pot schimba nimic. Dac murii, murii fr rost.

Nu pot dect s sper, stimat i iubit de muli doamn Anghel, c v vei ridica de pe patul de spital i vei da o alt ntrebuinare curajului, cinstei i forei dumneavoastr interioare, mergnd n strad, n primele rnduri, nsufleindu-v colegii, cu gndul i cuvntul, n lupta mpotriva haloimsului criminal care stpnete acum Romnia.

black=silver de ce a mintit base? oricum are mandatul asigurat.
de frica cumva? pentru prostii care l-au votat? pentru ca e o javra? a mintit pentru voi, vuvuzelele orange? de ce??

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:01

De la: 9am049573, la data 2010-10-25 08:41:21black,

prin publicarea stenogramelor , base i-a oferit o nesperata portita de scapare lui Vantu (asta daca acuzatia de favorizare a infractorului se confirma cu probe nu cu fraieri) . o fi stiind el de ce .

cat despre buza prapastie, a lui dan tapalaga, am o veste proasta pentru tine: suntem in prapastie de 2 ani.

postezi in continuare prostii de prostit prostii vostrii care, iti reamintesc, nu l-ar mai vota pe base. iti propun si un exercitiu de imagine: imagineaza-ti cum ar arata stenogramele javrei-ordinare.

raspunsul dat de tine in legatura cu economia si pensiile arata cat de papagal esti cind repetii argumentele lui boc.
tu cu gurita ta ai spus, criticind motiunea, ca economia a ajuns cum a ajuns din cauza pensiilor si salariilor marite. nu mai fa afirmatii pentru prostii care va sunt electorat fidel. pe acest topic nu prea gasesti din astia.

statul si economia sunt 2 parteneri, nu-i mai amesteca ca un sarac cu duhul care ia venit minim garantat de la stat fara sa fi contribuit vreodata si e plimbat cu autocarul la mitingurile orange. prin grija pdl, cu pogea si boc, statul a bagat in groapa de tot economia, ca sa-l realeaga pe base.

RETARDAT IN GANDIRE SI LIPSIT DE GANDIRE LOGICA........

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:01

ah. broscuta mea cea draga, m-ai lovit in inima : ochii mei sunt verzi-albastri !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:03

De la: 9am049573, la data 2010-10-25 09:00:15coala-n strad, nu-n spital!

CTP

Nu suntem n Romnia lui Ceauescu din anii '80. N-am scris nimic pn n clipa de fa despre doamna nvtoare Cristina Anghel aflat n greva foamei de dou luni, ns acum cred c trebuie s-i transmit asta mpreun cu urri de sntate.

Doamna Anghel, att ct am vzut-o la televizor, mi se pare o femeie cu cap i inim. Vorbete coerent, curat, gndete i triete ce spune, are curaj i credin. Gestul ei este unul uman, nu politic, orict ar ncerca partidele s-l foloseasc sau s-l nege. Tocmai de aceea nu pot s cred c doamna Anghel nu-i va da seama pn nu e prea trziu c greete.

Orict de asemntoare ar fi starea pe care mi-o d Romnia de azi cu cea care m stpnea nainte de '89, situaia nu e aceeai. Cnd Dorin Tudoran fcea 45 de zile de grev a foamei, Romnia era un cavou. Nu existau partide, parlament, pres, sindicate, dreptul la grev, nu exista nicio posibilitate legal pentru cetean de a lupta mpotriva guvernului. Romnii erau incapabili s se uneasc, s se organizeze i s ias n strad cu miile, ca n Polonia. nduram i njuram n tcere, fiecare n coliorul lui. n astfel de condiii, gesturile-limit individuale aveau justificare. Nu i eficien. Fr presiunea american la nivel nalt, Dorin Tudoran ar fi sfrit prin a muri bine mersi, i astzi ar fi i mai puini cei crora numele lui le spune ceva.

Dac a vrea s fiu i mai cinic dect preedintele Bsescu, care a declarat vag agasat c habar n-are de cazul dumneavoastr, v-a propune o metod mai tare, i anume dai-v foc n Piaa Victoriei. A face-o tiind foarte bine c amintirea lui Liviu Babe, cel care s-a ars singur pe rug pe o prtie de schi din Poiana Braov n februarie '89, protestnd mpotriva "Auschwitzului" ceauist, e absent din mintea covritoarei majoriti a romnilor. Dincolo de retorica oficial, nu avem cultul martirilor, ba chiar, n subcontientul colectiv, cei care i pun viaa pentru binele celorlali deranjeaz, deoarece aduc aminte acestui popor c triete n complicitate cu sine nsui. Gesturi ca al dumneavoastr nu pot schimba nimic. Dac murii, murii fr rost.

Nu pot dect s sper, stimat i iubit de muli doamn Anghel, c v vei ridica de pe patul de spital i vei da o alt ntrebuinare curajului, cinstei i forei dumneavoastr interioare, mergnd n strad, n primele rnduri, nsufleindu-v colegii, cu gndul i cuvntul, n lupta mpotriva haloimsului criminal care stpnete acum Romnia.

black=silver de ce a mintit base? oricum are mandatul asigurat.
de frica cumva? pentru prostii care l-au votat? pentru ca e o javra? a mintit pentru voi, vuvuzelele orange? de ce??

DACA TU CONSIDERI CA A MINTIT......PROBABIL A FACUT-O SA TE OFTIGE PE TINE !!!!!!!!!!!!!!

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:03

Religia si Politica a fost si este o forma de dominare a maselor cu intelectul redus,pentru a le exploata mai usor de catre cei care au dobindit un surplus material.Omul ,propovaduieste religii si dogme politice,impotriva semenilor sai mai slabi cu duhul pe care reuseste sa le inoculeze sub diferite forme.Astfel lumea umana se imparte intre bogati si saraci-exploatatori si exploatati,momeala fiind banul.Poluarea masiva ,va duce la disparitia multor vietuitoare care traiesc in simbioza,influentind negativ viata omului,dezastrele ,cutremurele,incendiile,inundatiile,recesiunile economice,molimele si foametea vor constitui avertismentul pentru reconciliere in vederea transformarii constiintei umane pentru urmatoarea dimensiune

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Telfono/Fax (01662) 289 30 00
bilbe

409 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:09

De la: 9am243176, la data 2010-10-25 08:15:33NOI PARLAMENTARII PDL ,NU VOM PARICIPA LA VOT PENTRU MOTIUNEA PDL,ASTFEL CA MEMBRII PDL DIN PARLAMENT CARE AR DORI SA VOTEZE MOTIUNEA SA NU POATA AJUTA PSD -UL SA NE GONEASCA DE LA GUVERNARE.T.Stolojan,M.Toader si S. Voinescu roaga parlamentarii PDL sa se abtina ,altfel vom intra la pirnaie

Daca va tradeaza UNPR -ul si UDMRul ! Astia nu vor sa imparta celulele cu PDL istii !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:14

De la: gabigabi, la data 2010-10-25 09:01:22

ah. broscuta mea cea draga, m-ai lovit in inima : ochii mei sunt verzi-albastri !

Huh,si mie mi-a tras Broscuta cateva dupa ceafa . .Daca o sa ne intalnim candva cu Broscuta , trebuie sa imi pun ochelari de soare .

PS:Broscuto,doar cu Base ai dreptate referitor la culoarea ochilor

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:22

"Nihil sine Deo!"

ce ciudat imi pare ca tu, tocmai tu, sa-i spui lui vali_vasile gitan, cioara, tigan, nomad....pai, daca-mi aduc aminte ,la avatarul tau erau puse niste poze taman cu ce spui tu : un cal intro casa fara geamuri si tiganii p'afara .....chiar m-am gindit la un moment dat ca, zicindu-ti si black ,esti tigan dar, sincer sa-ti spun : nu m-a deranjat prea mult asta, asa cum vad ca te deranjeaza pe tine ,propovanduind ura de rasa ....e rusinos, sa stii ! dar, de ce ma mir : n-ai putea fi admirator al lui Bas' de n-ai fi asa ...."tiganca imputita" el a lansat-o pe piata ! a mai lansat si cuvintul " gaozar " si " zoaie " si "pui de comunist " ....ai vreo legatura si cu asta ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:22

pai nu spune base toata ziua ca e cel mai informat om din stat ?!?

destul de recent am intrat pe site-ul procesul comunismului, si am vazut ca aveau publicate niste materiale noi, dintre care unul despre actiunile celor din academiea militara tehnica din 1990. uitindu-ma un pic peste ele mi-am amintit de multe lucruri din acel 1990.

silver=black, daca le vei citi, vei vedea cat de jos ai ajuns , in slugarnicia ta plina de reverente, fata de idealurile acelor tineri din 1990.

in rest, ca si pina acum, nu aveti argumente proprii ci repetati sau resapati spusele slugilor orange, inca odata sper ca o faceti pentru bani.

de ce sa imi fie ciuda??? eu imi doresc ca toti care au votat pe base sa ajunga sa sufere, spre a le fi de invatatura si urmasilor lor. eu fac parte dintre cei care nu au fost prostiti!

karpov, era base 2 e mai amuzanta decit Ice Age 2?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:24

un alt lucru pe care nu-l inteleg este faptul ca sunteti atit de lipsiti de respect cu tiganii care v-au adus sute de mii de voturi pentru base.

cei de la centru stiu ce faceti voi aici? pina una alta incalcati o lgee a statului.

da, da stiu n-ar fi prima oara!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 09:25

De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 09:14:24
De la: gabigabi, la data 2010-10-25 09:01:22

Huh,si mie mi-a tras Broscuta cateva dupa ceafa . .Daca o sa ne intalnim candva cu Broscuta , trebuie sa imi pun ochelari de soare .

PS:Broscuto,doar cu Base ai dreptate referitor la culoarea ochilor

ei, uite ca nu mi-am dat seama ca ai ochi albastri : puteam sa jur ca ii ai caprui !

Pagini: << 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: