Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:01
De la: gabigabi, la data 2010-10-22 18:46:24@corcodele, ce aveti frate-n cap de le balmajiti de nu se mai intelege nimic ? frate draga , in timp ce revolta spontana a strazii s-a transformat in revolutie, dragul tau tov. Bas' era mare sef in guvernul lui Dascalescu ! intelegi ca era Nomenclaturist, intelegi sau nu ?Doamna Gabi, asa cum PDul a devenit dintr-un partid de stanga unul de dreapta, asa si PNLul a reusit sa treaca cu succes de la dreapta la stanga tatalui(a se citi ILIESCU)Eu nu pot uita ca acest PNL a ingropat PNTcd atunci cand a dezertat din Conventie pentru a propune regele (cea mai mare nesimtire posibila) la functia de presedinte. Atunci PNLul a distrus sansa Romaniei de a deveni un stat monarhic. Acest PNL este mult mai vinovat de actuala stare decat chiar PSD. Nu sunt sustinator PDL, dar ii accept pentru ca incearca sa faca reforma, atat si nimic mai mult. |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:06
Si mai este ceva......niciodata nu voi fi alaturi de PSD si partidele lui satelit(pnl-pc-prm) , chiar si atunci cand vor deveni si ei democrati(realizezi ca acest partid nu va fi democrat niciodata)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:09
De la: Silver9AM, la data 2010-10-22 17:34:22Aceste "vorbe de duh" poi s le adresezi crmaciului vostru ...De la: Dorinel, la data 2010-10-22 17:16:38De la: black10131307, la data 2010-10-22 09:33:05Pu--ache, ncercam s-i spl o ruine ! Eti ultima persoan alturi de vechii barosani din PD-L care s ne vb nou de doctrine.De la: Dorinel, la data 2010-10-22 01:38:02De la: black10131307, la data 2010-10-21 20:53:48 Pai cele mai multe comentarii sunt de fapt injuraturile unor idioti care nu au mai prins trusou de la stat sau carora nu le place Base pentru ca nu-i frumos ca si Crin. Astora cum poti sa le raspunzi, decat cu "Ba pe'a Ma-ti"? Vreti sa discutam doctrine? Sunteti invitati!Extraordinar ! Auzi la el, doctrine !? Ideea e c m-am sturat s vb civilizat cu voi. Nu meritai. Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:12
De la: corcodel, la data 2010-10-22 19:06:36Si mai este ceva......niciodata nu voi fi alaturi de PSD si partidele lui satelit(pnl-pc-prm) , chiar si atunci cand vor deveni si ei democrati(realizezi ca acest partid nu va fi democrat niciodata)Toat lumea tie c PSD-ul de azi e cu mult mai democrat dect PD-L-ul. Hai Corcodel, nu m mai face s rd att ! Apropo, voi avei tot "doctrina" PD-L-ului ?
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:44
De la: Dorinel, la data 2010-10-22 19:09:17De la: Silver9AM, la data 2010-10-22 17:34:22Aceste "vorbe de duh" poi s le adresezi crmaciului vostru ...De la: Dorinel, la data 2010-10-22 17:16:38De la: black10131307, la data 2010-10-22 09:33:05Pu--ache, ncercam s-i spl o ruine ! Eti ultima persoan alturi de vechii barosani din PD-L care s ne vb nou de doctrine.De la: Dorinel, la data 2010-10-22 01:38:02De la: black10131307, la data 2010-10-21 20:53:48 Pai cele mai multe comentarii sunt de fapt injuraturile unor idioti care nu au mai prins trusou de la stat sau carora nu le place Base pentru ca nu-i frumos ca si Crin. Astora cum poti sa le raspunzi, decat cu "Ba pe'a Ma-ti"? Vreti sa discutam doctrine? Sunteti invitati!Extraordinar ! Auzi la el, doctrine !? DORINELE,CRED CA E ULTIMA OARA CAND TE MAI BAG IN SEAMA,NU MERITI ESTI PREA MIC,SI NEINSEMNAT PE ACEST TOPIC. INSA NU UITA CA NOI DOI AVEM DE VORBIT,DE FAPT O SA VORBESC CU TOTI CEI CE S-AU LEGAT DE FAMILIA MEA. AI CE AI CU MINE ,E OK,SPUNE CAT VREI,DAR DE FAMILIE ,NTZ !!!!!!!!! ASA CUM TI-AM SPUS EU NU AM DATORII...........SI NICI NU O SA AM ,INDIFERENT DE SITUATIE,CONJUNCTURA,ETC.........DEOCAMDATA SA PUPI TALPILE "CARMACIULUI" ,DE CE ? O SA-TI SPUN ,CAND VOM "VORBI " PANA ATUNCI BUCURATE DE VIATA !!!!!!!!!!!! O SEARA PLACUTA DORINELE !!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:47
De la: corcodel, la data 2010-10-22 17:24:19 Totusi actualii guvernanti datorita presiunii situatiei (criza economica, ceritelor UE, FMI)de voie de nevoie au inceput sa faca reformele mult asteptate.. Ce reforme Corcodele si asteptate de cine ?! Astept un raspuns clar de la un independent ca tine , in care sa imi arati cu CE REFORME te-au uimit pe tine astia de la PDL si cine dracu' astepta sau dorea saracirea generala,economia si societatea facute vraiste , ultimul loc din Europa din toate punctele de vedere al Romaniei ,sufocarea cu politruci PDL a institutiilor tarii,difuzarea de stenograme securiste si multe astfel de lucruri ca.... REFORMA.Presupun ca tu si NOUL TAU PARTID : ,vedeti o reforma in actiunile lui Base si ale PDLului ,imi place sa cred ca nu vorbesti ca tampitul.Astept sa imi spui deci ce reforma a facut PDLul si ce anume te-a extaziat pe tine si pe partidul tau din actiunile "reformatoare" ale lui Base (ca PDLul este o turma, iar ciobanul este Base)
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:52
De la: vaneamarin, la data 2010-10-22 19:47:19De la: corcodel, la data 2010-10-22 17:24:19 Totusi actualii guvernanti datorita presiunii situatiei (criza economica, ceritelor UE, FMI)de voie de nevoie au inceput sa faca reformele mult asteptate.. VANIA,SINGURUL CIOBAN DIN BUCURESTI E GEORGE BECALI,PAI SE POATE ? NICI AICI NU-L LASATI ? DE PE STADION IL ALUNGATI,DIN REVISTA CELOR MAI BOGATI LA-TI EXCLUS,ACUM SI TITLUL DE BACI,IL LUATI ? VAI DE SARACUL LATIFUNDIAR,CE ZILE TRAIESTE........OARE CAT O SA MAI COBOARE ??? Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 19:59
De la: corcodel, la data 2010-10-22 17:42:19Si va mai laudati ca ati fost in Piata Universitatii? Cine sa va mai creada? Sigur nu un tampit basescian ca tine, care prin toate postarile sale este OPUS spiritului Pietei Universitatii. Tu esti de fapt exact in stilul in care BASESCU A INCERCAT SA ADUCA PIATA UNIVERSITATII,O ADUNATURA DE IMBECILI CARE SA IL APLAUDE LUNAR PE EL SI CARE SA CONFUNDE VALORILE SUSTINUTE IN ACEA PIATA CU DEMAGOGIA IEFTINA A LUI. Nu-ti bate capul cu Piata Universitatii,TU NU POTI INTELEGE NIMIC DIN CE A FOST ACOLO, asa cum in general nu poti intelege nimic din ce se intampla in Romania. |
|
|
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 20:24
Intrebat de diaconescu in campanie, la otv, de ce nu se mai intilneste cu lumea in Pta Univ. base a spus ca el trecea pe acolo dar nu era nimeni...
toata prostimea din romania asta care nu a vazut niciodata piata universitati i-a dat dreptate: uite, omul a mers acolo si nu era nimeni !... lingaii, numiti astazi basescianisti, care stiu cum arata piata univ. au trecut peste acest amanunt nesemnificativ (e in campanie, e scuzabil) asa cum trec astazi peste interceptarea ilegala a convorbirilor, fraudarea votului in parlament, taierea pensiilor, lipsa de transparenta in modificarea domeniului fiscal, intimidarea sindicatelor, chestii nesemnificative pentru ei dar scrise in Constitutie. aia folosita de base la wc. de vina sunt mereu ceilalti...si criza.
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 20:34
pentru ca e de multa prostie furajata pe ogoarele patriei de la actuala putere si base iar laudacii nu au ce sa mai invoce, va postez articolul de ieri al lui marius nitu din gandul. merita recitit si pus alaturi de postarile laudacilor. si nu numai pentru ca se refera la oile taranilor mei din suceava ...
TVA scris cu oi pe Dealul Parlamentului P-DL a scris mare, cu deputai, pe Dealul Parlamentului: TVA de 5% pentru alimente, pensiile sub 2.000 lei nu sunt impozitate. Culmea e c partidul lui Boc n-a vrut, dar a votat. Asculttori, precum oile proptite ntre uluci de Flutur pe dealurile Bucovinei, pedelitii au ridicat minile la semn, dar semnul a fost greit. Fr s realizeze ce a fcut, Ioan Oltean a jubilat la prezidiu: "290 de voturi pentru, zero abineri, zero voturi mpotriv, ca la Marea Adunare Naional". Dup aia, toi se ddeau de toi pereii pentru a schimba schimbarea politicii fiscale, dar este greu: Parlamentul suveran la cap s-a pronunat. Totui, aici nu mai este vorba de prostie cu imunitate n stare pur sau, cum i zic unii alei, de o "eroare de tehnic legislativ". Proti sau mai puin proti sunt deputaii notri, poporul i-a ales. E vorba de o demonstraie clar a falimentului principiului votului uninominal, care n-are nicio legtur cu IQ-ul respectivilor. Cum ar veni, avem 290 de inteligene unice, de 290 de ini alei bucat cu bucat de grupuri de ceteni care, uneori au interese divergente, de 290 de reprezentani a ase partide diferite plus independenii, avem o problem grav care i afecteaz pe absolut toi romnii i ce obinem? Unanimitate de poziii, ca n Bucovina oilor-litere. Mai are rost s vorbim de consecinele economice ale acestor legi, de cte miliarde se pierd sau se ctig la buget, dac n Parlament nu tie Dreapta ce face Stnga i invers? Aici e util o comparaie cu o democraie funcional, unde responsabilitatea nu e doar o vorb goal. n America anului 1941, dup atacul japonezilor de la Pearl Harbor lansat fr o declaraie de rzboi, indignarea opiniei publice era uria. Camera Reprezentanilor trebuia s ndeplineasc formalitatea de a vota intrarea SUA n rzboi dar, surpriz! Votul n-a fost unanim, o femeie, Jeannette Rankin a votat mpotriv. Era o pacifist fanatic, era nebun, dorea ca doar Declaraia de Independen s fie votat n unanimitate, nici nu mai conteaz. Important e faptul c n-a fost unanimitate i toat lumea a considerat acest lucru ca o dovad de normalitate. La noi, n Parlament, parc avem bancuri de roboi n probe de lucru ce sunt testai prin apsarea unor butoane, iar printre ei stau aliniai buimaci i minitri de la Finane, Munc i Dezvoltare. Votul e unanim, doar justificrile sunt diferite. Pedelitii n-au tiut, deci n-au vrut, cei de la UDMR au tiut, dar au vrut s trdeze guvernul din care fac parte, pentru a apra poporul, PSD i PNL au vrut, dar nu se tie sigur dac au tiut ce-au votat, iar unii independeni "au votat cu subcontientul". Cum ar veni, dup ce c se doarme mult n Parlament, acum avem i cazuri de somnabulism legislativ Cnd vezi asemenea metode de lucru, te bucuri c Parlamentul n-a declarat rzboi Japoniei sau c nu se ocup cu numrtoarea pentru lansarea unei rachete n spaiu. Oricum, gafele de ieri din Parlament las, nc odat, tot partidul lui Boc la mna preedintelui Bsescu n al crui pix st promulgarea legii. Tot PDL-ul e silit s intoneze acum n cor: "Cotroceni, we have a problem!". Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 20:43
De la: corcodel, la data 2010-10-22 19:06:36Si mai este ceva......niciodata nu voi fi alaturi de PSD si partidele lui satelit(pnl-pc-prm) , chiar si atunci cand vor deveni si ei democrati(realizezi ca acest partid nu va fi democrat niciodata) Corcodele,esti tu penibil dar esti si amuzant rau . .Ti-ai ales un partid din opozitie,PSD,pe care toti basescienii il considera nasol deoarece vor sa-si uite originile, si l-ai declarat un fel de sef al partidelor de opozitie (adica al PNL de fapt ) .Nu indraznesti sa spui de FSN ci doar de PSD si inteleg de ce ,deoarece Base si toata gasca lui de rahat erau in FSN sub Iliescu ,iar acum incearca marlaneste asa cum fac ei mereu, sa transfere aceasta denumire doar asupra PSDului .In plus faci din PNL un partid satelit al PSDului desi nu de mult timp ,PDLul a avut o guvernare impreuna cu PSDul iar Base a spus ca "si-a vazut visul cu ochii". .Ca sa fie totul si mai nasol si sa arati ce ingrozitoare este opozitia fata de Base ,mai adaugi si PRMul lui Vadim in galeata ,uitand ca PDL-ul l-a pus pe Vadim vicepresedinte al senatului ca sa injure de partea lor, si ca PRMul nu mai este in parlament.Tu insa,ratoi basesciano-independent,ai memoria slaba si intelegerea fragila .Tu intelegi ca partid mai nedemocrat decat PDLul nu a existat niciodata in Romania?Intelegi ca PDLul este un cosmar comunist,o rabufnire a anilor 1950 SI O ULTIMA TENTATIVA COMUNISTA DE A DISTRUGE ROMANIA SI DE A O TRANSFROMA IN CEVA GEN BELARUS ? PDListii discutau despre alegerile din alte partide (PNL si PSD) daca au fost sau nu democrate, dar nici pana azi(au amanat cu mai mult de un an) nu au fost capabili sa organizeze alegeri in propriul partid deoarece Base nu s-a hotarat pe care lasa si pe care il sacrifica. PDLul asta "democrat" voteaza ca oile ridicand copita iar apoi intra in panica si spun ca vor da o alta lege care sa o anuleze pe prima. Oi democrate pe care tu ,ca ...independent ,le admiri si le compari cu toti ceilalti care sunt rai. Putere =bun,opozitie=cah,gandire de om care chipurile se vrea independent ...PS:Tu chiar ti-ai ales bine numele de utilizator,esti chiar o pasare de balta .Treci la prins peste ca evident pentru asta ti-a dat Dumnezeu capatana si altceva nu poti face. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 20:44
Spiritul Pietei Universitatii nu poate fi anulat de nimeni. La unii a intrat in casa, cu cei care au fost acolo. Si tot l-au cunoscut.
80-90 % ideal. El e cel care trage materialul dupa el. Motivul principal ptr care sintem in aceasta situatie este negarea idealului. Ptr material, idealul este o idee forta, din domeniul creativ. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 21:13
De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 20:44:10Spiritul Pietei Universitatii nu poate fi anulat de nimeni. La unii a intrat in casa, cu cei care au fost acolo. Si tot l-au cunoscut. incep sa ma mir ca mai sunt si altii care-si amintesc
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 21:19
De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:13:04De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 20:44:10Spiritul Pietei Universitatii nu poate fi anulat de nimeni. La unii a intrat in casa, cu cei care au fost acolo. Si tot l-au cunoscut. Nu am uitat nici un moment. Si motivul principal ptr care ma enervez, este cind sint contrazis si mi se spune sa bag capul in noroi, ca ala e idealul. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 21:24
De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 21:19:15De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:13:04De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 20:44:10Spiritul Pietei Universitatii nu poate fi anulat de nimeni. La unii a intrat in casa, cu cei care au fost acolo. Si tot l-au cunoscut.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 21:52
De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 16:37:46Oricum carnea trebuie sa se mai ieftineasca. Sintem natia cu cel mai mic consum de carne din Europa si vine iarna grea. La carne ar trebui sa nici nu fie TVA, mai ales iarna. Si la energia electrica. Da, sa vedeti ieftiniri de sarbatori! Comerciantul roman, de la marile hypermarketuri si pina la buticurile de bloc scumpesc marfurile in perioada sarbatorilor, pe principiul fraierul are nevoie si cumpara! In rest sigur ca se vor ieftini cele ale gurii: fluierele, flautele, naiurile si ocarinele. Probabil ca tot Basescu este de vina si pentru nesimtirea romanului pus pe inavutire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 21:57
De la: Dorinel, la data 2010-10-22 17:16:38De la: black10131307, la data 2010-10-22 09:33:05Pu--ache, ncercam s-i spl o ruine ! Eti ultima persoan alturi de vechii barosani din PD-L care s ne vb nou de doctrine.De la: Dorinel, la data 2010-10-22 01:38:02De la: black10131307, la data 2010-10-21 20:53:48 Pai cele mai multe comentarii sunt de fapt injuraturile unor idioti care nu au mai prins trusou de la stat sau carora nu le place Base pentru ca nu-i frumos ca si Crin. Astora cum poti sa le raspunzi, decat cu "Ba pe'a Ma-ti"? Vreti sa discutam doctrine? Sunteti invitati!Extraordinar ! Auzi la el, doctrine !? Aici ai dreptate bai Lascarica, esti mare...PROST! Data viitoare cand mai deschizi gura, ai mare grija ca s-ar putea sa-ti intre ceva in ea si sa ramai ca nedumerit ca proasta in targ! |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 21:57
De la: black10131307, la data 2010-10-22 21:52:29De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 16:37:46Oricum carnea trebuie sa se mai ieftineasca. Sintem natia cu cel mai mic consum de carne din Europa si vine iarna grea. La carne ar trebui sa nici nu fie TVA, mai ales iarna. Si la energia electrica. Cinismul tine loc de normalitate. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 22:07
De la: gabigabi, la data 2010-10-22 18:46:24@corcodele, ce aveti frate-n cap de le balmajiti de nu se mai intelege nimic ? frate draga , in timp ce revolta spontana a strazii s-a transformat in revolutie, dragul tau tov. Bas' era mare sef in guvernul lui Dascalescu ! intelegi ca era Nomenclaturist, intelegi sau nu ? Fenomenalii liberali din piata Universitatii fac acum schimb de bezele cu cel mai anticomunist posibil: Ion Iliescu! Dupa numai un an liberalii, in frunte cu farul calauzitor Patriciu, intrau in guvernul FSN, asa, in semn de protest. Acum Crinuta ii pupa poala martirului anticomunist Ilici. Ba chiar apreciaza la el progresele pe care le-a facut pe calea democratiei! Frate, sunteti criminali! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:38
De la: gabigabi, la data 2010-10-22 18:46:24@corcodele, ce aveti frate-n cap de le balmajiti de nu se mai intelege nimic ? frate draga , in timp ce revolta spontana a strazii s-a transformat in revolutie, dragul tau tov. Bas' era mare sef in guvernul lui Dascalescu ! intelegi ca era Nomenclaturist, intelegi sau nu ? Ca o pilula pentru re-improspatarea memoriei liberalilor: "Crin Antonescu: Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii '90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii de Ionut Baias HotNews.ro Luni, 26 octombrie 2009, 21:45 Candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu, a declarat la "Stirea zilei" (Antena 3) ca Ion Iliescu este de apreciat pentru ca in anii '90 nu a pus armata sa impuste oameni in Piata Universitatii. Liderul PNL a mai spus ca traseul lui Ion Iliescu de la partidul comunist la cel al unui politician care a ajuns sa lupte pentru Constitutie si pluralism genereaza "optimism din punct de vedere antropologic" si este "un efort care merita salutat". Victime ale Mineriadei Ion Iliescu: Nu este nici un mort provocat de mineri. Date oficiale: 6 morti, 746 de raniti Estimari ale organizatiilor neguvernamentale: 188 de morti, 746 de raniti, 1024 de arestari ilegale, 3500 de oameni batuti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:48
De la: vaneamarin, la data 2010-10-22 19:47:19Nu uita ca TOTUL se datoreaza politicilor ,,reformatoare''De la: corcodel, la data 2010-10-22 17:24:19 Totusi actualii guvernanti datorita presiunii situatiei (criza economica, ceritelor UE, FMI)de voie de nevoie au inceput sa faca reformele mult asteptate.. ale PSD si PNL care in perioada premergatoare a crizei au stiut doar sa fure. Tarile care au reusit sa treaca mai usor aceasta criza au luat masuri eficiente (investitii) in anii de crestere economica , in timp ce guvernarea PSD-PNL( 2005-2008) nu a fost decat o perioada de dezmat . Da acum vad inceputul unor reforme necesare cu toata impotrivirea unei anumite paturi din structura PDL. Da acum se fac ceva reforme care din pacate nu vor fi duse la capat tocmai datorita acelui sistem de care amintea Constantinescu la finele mandatului. Eu unul gasesc vinovat PNL pentru tot raul pe care il traiesc cetatenii acestei tari , deoarece a secatuit resursele economice ale tarii in pragul unei mari crize mondiale la sfarsitul anului 2008.
|
Postat pe: 22 Octombrie 2010, ora 23:59
De la: vaneamarin, la data 2010-10-22 19:59:13Cred ca voi sunteti cei care ati calcat in picioare spiritul Pietii Universitati, atunci cand PSD a devenit aliatul vostru. Golanii adevarati nu pot vota cu ILIESCU.De la: corcodel, la data 2010-10-22 17:42:19Si va mai laudati ca ati fost in Piata Universitatii? Cine sa va mai creada?
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 00:03
De la: black10131307, la data 2010-10-22 22:07:51Pacat de cei care au murit pe 13-15 iunie din porunca lui Iliescu , iar Roman& Melescanu(membrii de frunte ai PNL) incercau sa-i spele mainile pline de sangele Golanilor prin ambasadele straine.De la: gabigabi, la data 2010-10-22 18:46:24@corcodele, ce aveti frate-n cap de le balmajiti de nu se mai intelege nimic ? frate draga , in timp ce revolta spontana a strazii s-a transformat in revolutie, dragul tau tov. Bas' era mare sef in guvernul lui Dascalescu ! intelegi ca era Nomenclaturist, intelegi sau nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 00:13
De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:24:06De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 21:19:15De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:13:04De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 20:44:10Spiritul Pietei Universitatii nu poate fi anulat de nimeni. La unii a intrat in casa, cu cei care au fost acolo. Si tot l-au cunoscut. Nimeni dintre cei care am fost in Piata, dintre cei care atunci chiar credeam si nu doar visam ca SE POATE, N-AM UITAT ! Idealul a ramas si va ramane in noi pana la sfarsit. Dar cu speranta ce facem !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 00:15
De la: dandragos69, la data 2010-10-23 00:13:50Subscriu.De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:24:06De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 21:19:15De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:13:04De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 20:44:10Spiritul Pietei Universitatii nu poate fi anulat de nimeni. La unii a intrat in casa, cu cei care au fost acolo. Si tot l-au cunoscut. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 00:17
De la: dandragos69, la data 2010-10-23 00:13:50De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:24:06De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 21:19:15De la: Ingrid, la data 2010-10-22 21:13:04De la: nastasemihail, la data 2010-10-22 20:44:10Spiritul Pietei Universitatii nu poate fi anulat de nimeni. La unii a intrat in casa, cu cei care au fost acolo. Si tot l-au cunoscut.
|
9am243135 11 mesaje Membru din: 23/10/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 01:25
AJUTOR financiar. om de afaceri, 35 ani, simpatic, civilizat, ofer minim 1.000 ron lunar unei fete dragute si educate, preferabil studenta, din Bucuresti, pentru relatie discreta, rog e-mail cu poze si tel. sau sms de prezentare; 0729.874.882 0729.874.882 ; vlad1002@gmail.com >>> 22 Oct 11:00
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 02:02
De la: 9am243135, la data 2010-10-23 01:25:53AJUTOR financiar. om de afaceri, 35 ani, simpatic, civilizat, ofer minim 1.000 ron lunar unei fete dragute si educate, preferabil studenta, din Bucuresti, pentru relatie discreta, rog e-mail cu poze si tel. sau sms de prezentare; 0729.874.882 0729.874.882 ; vlad1002@gmail.com >>> 22 Oct 11:00
|
9am243139 8 mesaje Membru din: 23/10/2010 |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 04:27
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opiniaBAIAT 23 pentru domnisoare si doamne 18-45, sex total, 22 Oct 11:00 0743.912.640 0743.912.640 Email: aladin_id2000@yahoo.com |
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 08:43
De la: corcodel, la data 2010-10-22 23:48:24De la: vaneamarin, la data 2010-10-22 19:47:19Nu uita ca TOTUL se datoreaza politicilor ,,reformatoare''De la: corcodel, la data 2010-10-22 17:24:19 Totusi actualii guvernanti datorita presiunii situatiei (criza economica, ceritelor UE, FMI)de voie de nevoie au inceput sa faca reformele mult asteptate.. Mai Corcodele ,tu esti tampit ?Nu intelegi ce te-am intrebat mai sus?Despre ce pana mea reforme ale lui Base vorbesti bai ?....Hai,mai citeste ce ti-am scris mai sus si lasa gargara asta ieftina basesciana in care toti sunt rai si vinovati, iar Base este bun si reformator.Este gretoasa si penibila gandirea asta de fanatic portocaliu ,ce dracu... .Guvernul cu cele mai bune rezultate,al lui Tariceanu , il gasesti vinovat si ingrozitor ,iar guvernul cel mai penibil si mai nedemocrat ,al lui Boc,il gasesti reformist si minunat.Esti dus cu pluta bai "independentule".
|
|
|
|

, in care sa imi arati cu CE REFORME te-au uimit pe tine astia de la PDL si cine dracu' astepta sau dorea saracirea generala,economia si societatea facute vraiste , ultimul loc din Europa din toate punctele de vedere al Romaniei ,sufocarea cu politruci PDL a institutiilor tarii,difuzarea de stenograme securiste si multe astfel de lucruri ca.... REFORMA.Presupun ca tu si NOUL
TAU PARTID : ,vedeti o reforma in actiunile lui Base si ale PDLului ,imi place sa cred ca nu vorbesti ca tampitul.Astept sa imi spui deci ce reforma a facut PDLul si ce anume te-a extaziat pe tine si pe partidul tau din actiunile "reformatoare" ale lui Base (ca PDLul este o turma, iar ciobanul este Base)
PDLul asta "democrat" voteaza ca oile ridicand copita iar apoi intra in panica si spun ca vor da o alta lege care sa o anuleze pe prima.