back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 23:58

De la: black10131307, la data 2010-10-26 20:33:10
De la: diavolita_40, la data 2010-10-26 15:21:39
Asta e Basescu

Sacrifice à la roumaine. Un roman, un american si un englez s-au pierdut in Alaska si cum numai aveau nimic de mancare au inceput sa manance din fiecare cate ceva. La micul dejun americanul a fost primul si-a taiat o gamba de la picior si a zis: - Acum mancam pulpa. La cina a fost randul englezului. Si-a taiat halca din spate si a zis: - Acum avem costita de mancare. Pe la 11 noaptea a venit randul romanului. Si-a desfacut pantalonii si americanul si englezul au exclamat: - Ce bine! Mancam carnacior!! La care romanul zice: - Mancati carnacior pe naiba!! Beti un ceiutz cald si la culcare!!

Asta vor primi maine psd si pnl, un ceiutz de culcare!

Cam așa ești tu acum:
Un copil sarman i-a trimis o scrisoare lui Mos Craciun in care scria tremurat si cu litere sui:
"Draga Mos Craciun,
Eu mi-as dori un calculator cat de ieftin dar parintii mei nu au bani si cred ca nici tu nu ai putea sa-mi trimiti asa ceva dar cate lucruri frumoase n-as putea sa fac eu cu un calculator?
Toti colegii mei au calculator si se lauda dar eu nu m-as lauda si as face tot felul de minunatii care ar aduce numai bucurie alor mei. Fiindca nu cred c-o sa-mi poti trimite un calculator te rog sa-mi trimiti o ciocolata."
Scrisoarea a fost pusa la cutie si a ajuns la oficiul postal de care apartinea copilul si fiindca nu avea timbru diriginta a decis s-o deschida si citind-o i-au dat lacrimile. S-a sfatuit cu colegele si au pus mana de la mana, au cumparat un calculator ieftin si l-au trimis din partea lui Mos Craciun copilului amarat.
Dupa cateva zile in cutia de scrisori a aparut un alt plic scris de aceeasi manuta tremuranda si femeile l-au deschis curioase. Iata ce scria:
"Mos Craciun,
Multumesc pentru calculator si promit ca o sa fac cele mai minunate lucruri cu el si o sa invat si mai bine si o sa fiu si mai cuminte si o sa auzi despre mine numai lucruri de lauda. Daca ai fost asa de bun si mi-ai cumparat calculator sunt sigur ca mi-ai trimis si o ciocolata dar au furat-o curvele alea de la Posta."

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 00:01

Sau așa:

Bula in al doilea razboi mondial. Vine un neamt si bula se arunca intr-o fantana goala. El vrea sa faca pe a ecoul. Zice neamtul:

-Ma duc sa beau apa!! Bula si el: -Ma duc sa beau apa!AJUNGE neamtul la fantana si zice: -Pai... nu este apa!Iar bula: -Pai nu este apa!Neamtu: pai...ma duc in padure! Bula: -pai... ma duc in padure! Neamtu: sau mai bine arunc o grenada!Bula: sau mai bine te duci in padure!!

Raporteaza abuz de limbaj
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 07:54

De la: 9am243226, la data 2010-10-26 21:09:59GUVERNUL BOC ,PDL UL SI BASESCU OFERA DISTRACTIELA Alina Plugaru, vedeta filmelor pentru adulti si castigatoarea premiului de Cea Mai Buna Actrita Romanca XXX la Premiile Industriei Erotice din Romania in 2008 si 2009, va invita sa vizitati salonul ei de masaj erotic si relaxare Mon Amour. Amplasat in Bucuresti, intr-o locatie ultra-centrala, salonul de masaj erotic al Alinei Plugaru va ofera o incursiune intr-o lume a senzatiilor unde va puteti elibera de stresul cotidian. La Mon Amour visele dumneavoastra pot deveni realitate iar oferta variata de servicii care va sunt puse la dispozitie va va satisface cu siguranta chiar si cele mai ascunse dorinte
programare la 0732889966

Vedeti cita grija va poarta Guvernul !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 09:04

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 09:39

De la: black10131307, la data 2010-10-26 09:51:24
De la: vasile_vali, la data 2010-10-26 08:28:01
De la: 9am178165, la data 2010-10-25 22:33:31
De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 21:51:00
De la: 9am178165, la data 2010-10-25 21:34:30
De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 21:28:39
De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 18:50:46
De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 17:28:31
De la: gabigabi, la data 2010-10-25 15:52:34
De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 12:23:30Pentru a se evita proteste pe platoul din fața Palatului Cotroceni s-a apelat la o șmecherie de zile mari. O organizație de revoluționari (Blocul Național al Revoluționarilor) a cerut - și culmea a și obținut – autorizație de a picheta Palatul Cotroceni, zilnic, între 18 octombrie și 24 decembrie. Evident, nu a protestat nimeni în aceste zile, și nici nu va protesta acolo vreun revoluționar din aceastã organizație. Pentru simplul motiv cã BNR este o organizație pro PD-L și pro-Bãsescu, gruparea implicându-se activ în campania electoralã prezidențialã din 2009. Mai mult, liderul BNR, George Costin, a fost numit, pe 21 octombrie a.c., secretar de stat pentru problemele revoluționarilor. Un prim rezultat al "concesionãrii" zonei de protest, s-a vãzut zilele trecute, când Sindicatului militarilor rezerviști și în retragere nu li s-a dat autorizație, pe 25 octombrie, pe platoul din fața Palatului Cotroceni, pe motiv cã protesteazã altcineva acolo.

sa picheteze ? pe ce motiv trebuie pichetat palatul Cotroceni ? dau turcii ? vine marea debarcare,incepeal III razboi mondial sau ce ? mamaaaaa, cum isi pune chelul mina-n cap !
cred insa ca au gresit cu ceva cadrele militare de azi si explic ce vreau sa zic : dat fiindca astazi este Ziua Armatei, ar fi trebuit sa fie imbracati de gala ....si sa cinte ostaseste ,atit ! sa-i aduca aminte lui Bas' ca el nu-i Romania decit vremelnic si ca si-a uitat Juramintul de Credinta fata de tara si ca ofiter si ca cetatean si ca simplu om si ca Presedinte a ei si, ca atare a venit momentul sa iasa din post !

TU AI AUZIT VRE-O CERERE CREDIBILA ? EU NU........ SI ACELE CADRE MILITARE CARE AU LUAT CATE UN SAC DE BANI SA FIE TRECUT IN REZERVA,AU PENSII TRIPLE FATA DE TINE CARE AI MUNCIT IN .....CIVIL,CARE MULTI DINTRE EI AU IESIT LA PENSIE LA 40 DE ANI IAR ACUM II VEZI SI CU PENSII SI ANGAJATI LA POL. COMUNITARA,PE LA FIRMELE DE STAT....PESTE TOT. E CORECT SA OCUPE LOCURILE DE MUNCA ,PE CARE AR PUTEA VENI UN TANAR ? NU PUTINI DINTRE ACEI " MILITARI " ERAU MILITARI,ERAU MEMBRI DE PARTID ....ROSII !!! CIUME !!!!!!!!!! PLEAVA ARMATEI ROMANE !!!

Si astia sunt domnu' Silver la fel de magari ca politistii,profesorii,doctorii,functionarii,pensionarii etc?Sunt magari ca tot poporul roman ? Iar l-au suparat pe Base? Pacat doar, ca sunt din bransa dumneavoastra si ca nu va pasa de ei .Trist ,trist rau ca nu va pasa de nimeni si de nimic in afara de BASE si pe toti ii vedeti colorati in rosu ...in afara de Base.V-a pus Base ochelari domnu' Silver ca sa vedeti doar ce vrea el.

PS:Nu inteleg domnu' Silver ,toti romanii erau indemnati sa munceasca cat mai mult daca nu le convin veniturile ,si sa aiba 2-3 joburi, iar acum dumneavoastra puneti problema (reala dupa mine) ca iau locul tinerilor.... .

VANIA,NU FA PE NIZNAIU,IAR DACA VOR SA MUNCEASCA.........LA PRIVAT,NU CREZI CA E MAI CORECT

Si de unde joburi??? Ca numai la SRI se mai fac angajari!!!!
Poate ca agenti de vanzari cu salariul in functie de realizari. Ca pe saracia asta mai si cumpara cineva ceva!!! Poate SRI-stii sa cumpare bautura!!!!
Ca s-a umplut pe la SRI de neamuri proaste!!!!!!!

" SILVU PLE MESIU " ASA SA MI TE ADRESEZI MILOAGO,VUVUZELA DE 2 BANI,PUNE SUNCILE LA TREABA SI INCETEAZA CU VAICAREALA,MAI DUTE IN MA-TA,CA-MI FACI SCARBA............

Esti un animal ordinar, N-AI MA` ONOARE, N-AI DUMNEZEU, N-AI MAMA, N-AI TATA, ESTI PUR SI SIMPLU UN MANCATOR DE K...T CARE SE TARASTE CA UN SARPE , caruia ii sticlesc ochii doar pe baza de monetar.
Esti tot ceea ce poate fi mai mizerabil si mai descalificant, esti ultimul homo retardatus , esti o femeie pentru barbatii cu o orientare sexuala incerta (vezi, basescu), faci orice, stai oricum, trepidezi la foc automat , orice, dar orice, numai sa iasa BANIIIIIIII, OOOOOO DAAAAAAA, MUUUUULTI BANI!!!!!
Da javra ordinara, sluga tot unei javre ordinare, esti dezgustator mestere.
Intoarce-te in haznaua din care ai iesit!!!!!!!!!!!!

Ca sa contrabalansez atitudinea unor cetateni de "onoare" in ceea ce va priveste, tin sa va multumesc pentru energia de care dati dovada si entuziasmul mereu viu.
Aveti toata stima si consideratia mea!

"Nihil sine Deo!"

Urrrrrraaaa, Urrrrraaaa! Traiasca Cioara si miloaga, cioara si miloaga pentru noi sunt ca Iliescu 2! Asa, bravo, pupati-va in c r reciproc, adoptati pozitia 69! Doi handicapati, retardati si cu aere de filozofi! Bleah, mi-e scarba de voi ca de o flegma pe asfalt!

BLACK + SILVER+APEX + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER +APEX+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

Sa continui? V-ati calmat otrepelor??????
Voi vorbiti femei ale lui basescu, daca femei ca voi prefera???????

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 09:52

De la: 9am049573, la data 2010-10-26 20:08:58
tactica aleasa pentru maine de pdl arata ce lamentabili sunt: nu au incredere nici macar in parlamentarii lor ca sa-i lase sa se apropie de urne!!

Domnule ,dansii prin aceasta masura doar vor sa respecte Constitutia tarii ,nimic altceva.

Constituþia României
ARTICOLUL 36 – Dreptul de vot

(2) Nu au drept de vot debilii sau alienaþii mintal, puºi sub interdicþie, ºi nici persoanele condamnate, prin hotãrâre judecãtoreascã definitivã, la pierderea drepturilor electorale.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 09:59

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 10:31

vanea,

sa mai spuna cineva ca nu privesti partea plina a paharului!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 10:42

Ma adresez tie dictatorule traian basescu.
Sunt sigura ca oamenii tai la aceasta ora corup sau santajeaza la parlamentari atatia cat au mai ramas de santajat. Interesant este dictatorule si infractorule basescu, ca procedezi exact la fel ca mafia rusa: pei cei patati ii santajezi, iar pe cei inocenti ii discreditezi, le faci dosare, nu-i asa????
Asa procedeaza si rusii: cand au ochit pe cineva, si in SUA daca pleaca persoana, cei de acolo primesc dosare suspecte cum ca ar fi fost KGB-ist.
Interesant filoamericanism!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 12:34

Nu, Cotoroanto, eu nu mi-am schimbat numele ...
Treaba sta nasol, pentru ca voi, trupa anti, ati reusit sa ii determinati pe cei din trupa adversa sa cam dezerteze din plictiseala...
Ia, uitati-va si voi ce vorbe de duh schimbati intre voi, din lipsa de opozanti.
Nu e asa ca va plictisiti.
Ce orgasme trebuie sa aveti cand va uitati la televizor pe posturile voastre favorite, a lui Vantu si a lui Voiculescu ...
Ce frumos trebuie sa fie pentru voi cum anunta aia grevele, cum se scufunda tara, cum vine revolta de la Bobalna ...
Si ce nasol trebuie sa va vina cand constatati, pe strada sau in magazine, ca pe omul de rand i-l doare-n basca.
Cum se face ca din 1,2 mil de bugetari, la mitingurile astea, anuntate cu surle si trambite, abia se aduna cateva mii de mitingisti ?
Da, da, stiu, ceilalti lupta-subteran ...
I-i asupreste regimul tiranului .... desigur....

In fine, ati devenit hazlii.
Ce bine va intelegeti voi.
Ce buni sunteti.
Si ce rai suntem noi, astialaltii care nu vedem ...

A mai aparut un ametit care vorbeste direct cu ... dictatorul.
Foarte tare frate ...

Ma plictisiti ingrozitor.
S-au dus vremurile de altadata cand se mai citea cate ceva pe topicul asta.
In ultima vreme a aparut si mamaita asta care-si spune Diavolita, care vad ca posteaza bancuri pe toate forumurile. Lucru bun.

Ceva nou ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 13:33

De la: Silviu, la data 2010-10-27 12:34:29Nu, Cotoroanto, eu nu mi-am schimbat numele ...
Treaba sta nasol, pentru ca voi, trupa anti, ati reusit sa ii determinati pe cei din trupa adversa sa cam dezerteze din plictiseala...
Ia, uitati-va si voi ce vorbe de duh schimbati intre voi, din lipsa de opozanti.
Ce orgasme trebuie sa aveti cand va uitati la televizor pe posturile voastre favorite, a lui Vantu si a lui Voiculescu ...
Ce frumos trebuie sa fie pentru voi cum anunta aia grevele, cum se scufunda tara, cum vine revolta de la Bobalna ...
Si ce nasol trebuie sa va vina cand constatati, pe strada sau in magazine, ca pe omul de rand i-l doare-n basca.
Cum se face ca din 1,2 mil de bugetari, la mitingurile astea, anuntate cu surle si trambite, abia se aduna cateva mii de mitingisti ?

Ce buni sunteti.

Foarte tare frate ...

In ultima vreme a aparut si mamaita asta care-si spune Diavolita, care vad ca posteaza bancuri pe toate forumurile. Lucru bun.

Ceva nou ?

Pai nu mai intra vere pe forum daca esti asa de plictisit!!! Te obliga cineva???
Crezi ca murim daca nu-ti expui maretele idei?? Nu murim vere, abia scapam de un plictisit!!!!!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 13:35

De la: 9am178165, la data 2010-10-27 13:33:32
De la: Silviu, la data 2010-10-27 12:34:29Nu, Cotoroanto, eu nu mi-am schimbat numele ...

Ce buni sunteti.

Foarte tare frate ...

Ceva nou ?

Pai nu mai intra vere pe forum daca esti asa de plictisit!!! Te obliga cineva???
Crezi ca murim daca nu-ti expui maretele idei?? Nu murim vere, abia scapam de un plictisit!!!!!

Lasa vrajeala!............Ce face ala micu!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 13:42

De la: Tramp, la data 2010-10-27 13:35:49

Ce buni sunteti.

Foarte tare frate ...

Ceva nou ?

Lasa vrajeala!............Ce face ala micu!

Sta pe pat si ma pandeste de dupa monitor!!!!! Stie ca mami il priveste din cand in cand de acolo, asteapta si tipa ascutit!!!!
Si manaca de rupe!!! Luptator de K1 il face mama!!!!!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 14:09

Ce buni sunteti.

Foarte tare frate ...

Ceva nou ?

De acord cu dvs., un pedalau plictisitor mai putin! Si in plus, nu am mai citi agramatismele acestui pseudo-intelectual, care-si permite sa ii critice pe altii, in loc sa puna mana pe-o gramatica! Rau facem ca ii bagam in seamape astia; sa facem ca la Academia Platonica unde se scria: "Sa nu indrazneasca sa intre cineva care nu stie matematica!" In cazul nostru, sa nu le mai raspundem celor care-s habarnisti de lb. romana, semn al neevolutiei intelectuale...

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 17:20

Mersi,tataita Silviu,aveam nevoie de tine ca sa ma trezesti la realitate.Esti un dulce si nu esti rau de loc.Din punctul meu de vedere,chiar esti foarte bun,mai trezesti mamaite ca mine la realitate.Numai ca vezi tu,eu cred ca ar trebui sa ma adresez tie cu dumneavoastra,nu s chiar asa mamaita,cum crezi tu.Din profilul tau reiese,ca esti mult mai in varsta decat mine,asta bineinteles daca varsta afista acolo e reala.Dar nu-i bai ca mie imi plac tataitii.Dar,intotdeauna exista un dar,trebuie sa recunosc ca in ceea ce ai scris tu mai sus ai mare dreptate,asa mamaie cum sunt.Ceva nou,Silviu?Ca ceea ce ai spus tu mai sus știam și eu,cu excepția faptului cã sunt mãmãițã.Dar nu-i problemã cã am aflat mai târziu,mai bine mai târziu decât niciodatã.Dar ce modest ești tu,cã ești din altã localitate,și ce nemodestã sunt eu cã sunt olteancã.Și eu în raport cu tine mã aflu în opoziție,ca nu cumva din lipsã de opozanți sã dezertezi și tu de pe internet.De,e mai simplu sã vezi gunoiul din ochii altora decât pe al tãu.Iar uneori trebuie sã fii dur ca sã te faci înțeles,mai ales în România,și în special cu mãmãițele ca mine.Dar,și iar dar,dar așa îmi place mie sã mã repet,vezi cã nu sunt tocmai nouã pe 9 AM ãsta,dar din lipsã de opozanți pe mãsura,am luat o pauzã cam lungããã,asta nu înseamnã cã nu am vãzut ce ai scris tu p-aci pe 9Am.Cã 9 Am-ul m-a ținut la curent,îmi trimite zilnic noutãțile.Și pentru asta le mulțumesc.Și ca sã nu te plictisești,ce rea sunt eu și ce bun ești tu,când îi faci pe domnii aștia amețiți.
De la o mãmãițã tânãrã încã.

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 17:29

Cine a votat schimbarea nu are decit sa o schimbe/
ROMANE FII DESTEPT/

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 17:32

Ce buni sunteti.

Foarte tare frate ...

Ceva nou ?

toate-s noi si vechi sunt toate !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 18:43

De la: 9am178165, la data 2010-10-27 09:39:25
De la: black10131307, la data 2010-10-26 09:51:24
De la: vasile_vali, la data 2010-10-26 08:28:01
De la: 9am178165, la data 2010-10-25 22:33:31
De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 21:51:00
De la: 9am178165, la data 2010-10-25 21:34:30
De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 21:28:39
De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 18:50:46
De la: Silver9AM, la data 2010-10-25 17:28:31
De la: gabigabi, la data 2010-10-25 15:52:34
De la: vaneamarin, la data 2010-10-25 12:23:30Pentru a se evita proteste pe platoul din fața Palatului Cotroceni s-a apelat la o șmecherie de zile mari. O organizație de revoluționari (Blocul Național al Revoluționarilor) a cerut - și culmea a și obținut – autorizație de a picheta Palatul Cotroceni, zilnic, între 18 octombrie și 24 decembrie. Evident, nu a protestat nimeni în aceste zile, și nici nu va protesta acolo vreun revoluționar din aceastã organizație. Pentru simplul motiv cã BNR este o organizație pro PD-L și pro-Bãsescu, gruparea implicându-se activ în campania electoralã prezidențialã din 2009. Mai mult, liderul BNR, George Costin, a fost numit, pe 21 octombrie a.c., secretar de stat pentru problemele revoluționarilor. Un prim rezultat al "concesionãrii" zonei de protest, s-a vãzut zilele trecute, când Sindicatului militarilor rezerviști și în retragere nu li s-a dat autorizație, pe 25 octombrie, pe platoul din fața Palatului Cotroceni, pe motiv cã protesteazã altcineva acolo.

sa picheteze ? pe ce motiv trebuie pichetat palatul Cotroceni ? dau turcii ? vine marea debarcare,incepeal III razboi mondial sau ce ? mamaaaaa, cum isi pune chelul mina-n cap !
cred insa ca au gresit cu ceva cadrele militare de azi si explic ce vreau sa zic : dat fiindca astazi este Ziua Armatei, ar fi trebuit sa fie imbracati de gala ....si sa cinte ostaseste ,atit ! sa-i aduca aminte lui Bas' ca el nu-i Romania decit vremelnic si ca si-a uitat Juramintul de Credinta fata de tara si ca ofiter si ca cetatean si ca simplu om si ca Presedinte a ei si, ca atare a venit momentul sa iasa din post !

TU AI AUZIT VRE-O CERERE CREDIBILA ? EU NU........ SI ACELE CADRE MILITARE CARE AU LUAT CATE UN SAC DE BANI SA FIE TRECUT IN REZERVA,AU PENSII TRIPLE FATA DE TINE CARE AI MUNCIT IN .....CIVIL,CARE MULTI DINTRE EI AU IESIT LA PENSIE LA 40 DE ANI IAR ACUM II VEZI SI CU PENSII SI ANGAJATI LA POL. COMUNITARA,PE LA FIRMELE DE STAT....PESTE TOT. E CORECT SA OCUPE LOCURILE DE MUNCA ,PE CARE AR PUTEA VENI UN TANAR ? NU PUTINI DINTRE ACEI " MILITARI " ERAU MILITARI,ERAU MEMBRI DE PARTID ....ROSII !!! CIUME !!!!!!!!!! PLEAVA ARMATEI ROMANE !!!

Si astia sunt domnu' Silver la fel de magari ca politistii,profesorii,doctorii,functionarii,pensionarii etc?Sunt magari ca tot poporul roman ? Iar l-au suparat pe Base? Pacat doar, ca sunt din bransa dumneavoastra si ca nu va pasa de ei .Trist ,trist rau ca nu va pasa de nimeni si de nimic in afara de BASE si pe toti ii vedeti colorati in rosu ...in afara de Base.V-a pus Base ochelari domnu' Silver ca sa vedeti doar ce vrea el.

PS:Nu inteleg domnu' Silver ,toti romanii erau indemnati sa munceasca cat mai mult daca nu le convin veniturile ,si sa aiba 2-3 joburi, iar acum dumneavoastra puneti problema (reala dupa mine) ca iau locul tinerilor.... .

VANIA,NU FA PE NIZNAIU,IAR DACA VOR SA MUNCEASCA.........LA PRIVAT,NU CREZI CA E MAI CORECT

Si de unde joburi??? Ca numai la SRI se mai fac angajari!!!!
Poate ca agenti de vanzari cu salariul in functie de realizari. Ca pe saracia asta mai si cumpara cineva ceva!!! Poate SRI-stii sa cumpare bautura!!!!
Ca s-a umplut pe la SRI de neamuri proaste!!!!!!!

" SILVU PLE MESIU " ASA SA MI TE ADRESEZI MILOAGO,VUVUZELA DE 2 BANI,PUNE SUNCILE LA TREABA SI INCETEAZA CU VAICAREALA,MAI DUTE IN MA-TA,CA-MI FACI SCARBA............

Esti un animal ordinar, N-AI MA` ONOARE, N-AI DUMNEZEU, N-AI MAMA, N-AI TATA, ESTI PUR SI SIMPLU UN MANCATOR DE K...T CARE SE TARASTE CA UN SARPE , caruia ii sticlesc ochii doar pe baza de monetar.
Esti tot ceea ce poate fi mai mizerabil si mai descalificant, esti ultimul homo retardatus , esti o femeie pentru barbatii cu o orientare sexuala incerta (vezi, basescu), faci orice, stai oricum, trepidezi la foc automat , orice, dar orice, numai sa iasa BANIIIIIIII, OOOOOO DAAAAAAA, MUUUUULTI BANI!!!!!
Da javra ordinara, sluga tot unei javre ordinare, esti dezgustator mestere.
Intoarce-te in haznaua din care ai iesit!!!!!!!!!!!!

Ca sa contrabalansez atitudinea unor cetateni de "onoare" in ceea ce va priveste, tin sa va multumesc pentru energia de care dati dovada si entuziasmul mereu viu.
Aveti toata stima si consideratia mea!

"Nihil sine Deo!"

Urrrrrraaaa, Urrrrraaaa! Traiasca Cioara si miloaga, cioara si miloaga pentru noi sunt ca Iliescu 2! Asa, bravo, pupati-va in c r reciproc, adoptati pozitia 69! Doi handicapati, retardati si cu aere de filozofi! Bleah, mi-e scarba de voi ca de o flegma pe asfalt!

BLACK + SILVER+APEX + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

Sa continui? V-ati calmat otrepelor??????
Voi vorbiti femei ale lui basescu, daca femei ca voi prefera???????

MILOAGO,AI LUAT-O IM CU----R,BAGA-TI UNGHIA IN GAT !!! SI TU SI SIMPATIZANTUL TAU " ONORABIL " AI SA PRIMESTI UN TRUSOU DIN ALA DE DANTELA..........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 18:45

Toate-s vechi si noua toate.... Doar greva generala.......mai poate schimba guvernul inainte de alegeri. Inca romanii nu au ajuns la disperare si trebuie sa mai sufere pentru "supid people", o meritam din plin. Deja avem exemplul doamnei imvatatoare care flaminzeste de peste 60 de zile. Dar putini sunt aceia capabili de o astfel de performanta si spirit de sacrificiu. Vrem sa fim respectati? Trebuie sa murim cu ei de git.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 18:47

De la: vaneamarin, la data 2010-10-27 09:52:44
De la: 9am049573, la data 2010-10-26 20:08:58
tactica aleasa pentru maine de pdl arata ce lamentabili sunt: nu au incredere nici macar in parlamentarii lor ca sa-i lase sa se apropie de urne!!

Domnule ,dansii prin aceasta masura doar vor sa respecte Constitutia tarii ,nimic altceva.

Constituþia României
ARTICOLUL 36 – Dreptul de vot

(2) Nu au drept de vot debilii sau alienaþii mintal, puºi sub interdicþie, ºi nici persoanele condamnate, prin hotãrâre judecãtoreascã definitivã, la pierderea drepturilor electorale.

VAI VANIA ,CAT DE DUR ESTI TU !!!!!!!!!!!!!! DE CATE ORI AU IESIT DIN SALA LIBERALII SI COMUNISTII.........ASTA ERA MOTIVUL ? SINCER NU AM STIUT.............MAI AM DE INVATAT DE LA TINE,ESTI UN PROFESOR BUN..............ACOLO ERA BUBA........CONSTITUTIA ,BAT-O VINA.........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 18:50

De la: 9am126636, la data 2010-10-27 18:45:05 Toate-s vechi si noua toate.... Doar greva generala.......mai poate schimba guvernul inainte de alegeri. Inca romanii nu au ajuns la disperare si trebuie sa mai sufere pentru "supid people", o meritam din plin. Deja avem exemplul doamnei imvatatoare care flaminzeste de peste 60 de zile. Dar putini sunt aceia capabili de o astfel de performanta si spirit de sacrificiu. Vrem sa fim respectati? Trebuie sa murim cu ei de git.

IAR ? DA MAI LASATI-MA FRATE SA MA LINISTESC SI EU...........CU CINE VREI TU SA MORI DE GAT ? AI VRE-O PREFERINTA ? EU TI-AM MAI SPUS CA " NOI SUNTEM PREGATITI ",DAR............GHINION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 18:57

De la: 9am126636, la data 2010-10-27 18:45:05 Toate-s vechi si noua toate.... Doar greva generala.......mai poate schimba guvernul inainte de alegeri. Inca romanii nu au ajuns la disperare si trebuie sa mai sufere pentru "supid people", o meritam din plin. Deja avem exemplul doamnei imvatatoare care flaminzeste de peste 60 de zile. Dar putini sunt aceia capabili de o astfel de performanta si spirit de sacrificiu. Vrem sa fim respectati? Trebuie sa murim cu ei de git.

CE AR FI CA TU SA FACI O GREVA GENERALA A FOAMEI ? AI IMPUSCA 2 IEPURI ODATA,CE ZICI ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:07

sa inteleg ca voi si base asteptati ca femeia aceea sa moara in greva foamei?

stupid orange people!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:09

De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:07:16sa inteleg ca voi si base asteptati ca femeia aceea sa moara in greva foamei?

stupid orange people!

TIE CHIAR DACA-TI DESENEZ NU INTELEGI,ASA CA LAS-O ............STUPID MEN !!!!!!!!!!!!!!!!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:12

nu e o competitie, sportiva. azi pdl a mai pierdut inca 5% din electorat!

vreau sa-i vada lumea pina unde pot sa mearga in incompetenta lor. nici nu iti imaginezi cit de multi fraieri care i-au votat acum regreta.

mai avem de indurat...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:13

De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:12:24nu e o competitie, sportiva. azi pdl a mai pierdut inca 5% din electorat!

vreau sa-i vada lumea pina unde pot sa mearga in incompetenta lor. nici nu iti imaginezi cit de multi fraieri care i-au votat acum regreta.

mai avem de indurat...

MANANC SI PLANG..........MANANC..............

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:26

stii teoria mea , sa dea in ei pina sa le curga singele portocaliu pe nas.

eu am rabdare. nu ma asteptam sa pice guvernul. in familie am suficienti de multi fani si membrii pdl la fel si prieteni, ca sa stiu ca acum isi rod unghiile .

diferenta dintre mine si amaritii care au stat azi in piata este ca eu intuiesc ce miscari vor face guvernul sa vezi bucuriii in ianuarie.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:32

Profesorii care dau meditaþii - premianþi la evaziune fiscalã

Scris de Oana Voinea
Sunt printre cei mai vocali bugetari ºi sunt întotdeauna pregãtiþi pentru proteste împotriva guvernanþilor. Arma lor favoritã este ºantajul. Forþeazã måna autoritãþilor pe spinarea elevilor - anul ºcolar începe cu greve ºi ameninþãri de blocare a cursurilor ºi se sfårºeºte cu declaraþiile liderilor sindicali despre amånarea pe termen nedefinit a bacalaureatului. Mai nou, intrã în greva foamei cerånd majorarea salariului cu 50%. Sunt profesorii care cer „respect“ ºi mai mulþi bani! Se declarã intelectuali, dar scandãrile din timpul marºurilor îi fac deseori sã roºeascã ºi pe huliganii galeriilor de fotbal. Spun cã salariile mizerabile obþinute dupã ce ºi-au pierdut tinereþile prin facultãþi nu le asigurã un trai decent ºi sunt forþaþi sã trãiascã din meditaþii. Asta în condiþiile în care piaþa meditaþiilor este estimatã la aproximativ 320 milioane de euro anual. Cer respectarea legii, dar de cãtre ceilalþi. Cånd vine vorba de declararea veniturilor din pregãtirea suplimentarã pe care o fac cu elevii, spun cã e complicat, birocraþia devenind scuzã pentru evaziunea financiarã. Nu spunem cã toþi profesorii sunt la fel. Pe långã cei care fac gratuit pregãtire suplimentarã cu elevii, sunt ºi dascãli care îºi declarã veniturile suplimentare ºi plãtesc impozit. Din pãcate, aceºtia sunt foarte puþini - sub 0,7% din numãrul total de profesori care predau la clasele I-XII. Potrivit datelor Agenþiei Naþionale de Administrare Fiscalã (ANAF) puse la dispoziþie la solicitarea ziarului „Curentul“, anul trecut doar 1.443 de persoane fizice au depus declaraþii pentru venituri realizate din meditaþii.
Chiar ºi liderilor sindicali li se pare aceastã cifrã foarte micã, dar le gãsesc profesorilor circumstanþe atenuante. „Nu profesorii sunt marii evazioniºti. În toate domeniile este evaziune, iar situaþia precarã în ceea ce priveºte salarizarea poate fi o circumstanþã atenuantã pentru profesori“, ne-a declarat preºedintele Federaþiei Sindicale Alma Mater, Anton Hadãr.

Deºi recunoaºte cã tocmai profesorii ar trebui sã fie un exemplu în ceea ce priveºte respectarea legii, Hadãr spune cã „s-a sãturat lumea din învãþãmant sã fie exemplu ºi sã moarã de foame!“.
„Profesorii nu sunt singurii care fac evaziune fiscalã. În Romånia, evaziunea fiscalã e la rang de cinste. Profesorii îi vãd pe ceilalþi cã nu îºi declarã veniturile ºi n-o fac nici ei, deºi ar trebui“, spune liderul sindical.
Hadãr recunoaºte cã sunt situaþii în care profesorii nu îºi fac datoria la clasã ºi îºi obligã, practic, elevii sã vinã la meditaþii. „Aceºti profesori ar trebui scoºi din sistem, poate chiar închiºi pentru ce fac“, spune Hadãr, adãugånd cã el este cel care a propus un amendament la legea educaþiei prin care sã li se interzicã dascãlilor sã dea meditaþii propriilor elevi.
Deºi admite cã ceea ce fac colegii sãi de breaslã este ºi ilegal ºi imoral, Hadãr le gãseºte repede circumstanþe atenuante: „N-a zis Bãsescu sã se descurce fiecare cum poate? Profesorii asta fac, se descurcã ºi ei cum pot“. Adicã fac evaziune.

Într-o ºcoalã cu 143 de profesori, doar unul ºi-a declarat meditaþiile

Datele puse la dispoziþie de ANAF, la solicitarea „Curentul“, aratã cã anul trecut au fost înregistrate în evidenþa fiscalã 1.443 de persoane fizice care au realizat venituri din servicii executate de meditatori. Venitul net mediu anual a fost de 2.873 lei, iar cel mai mare venit net realizat - 80.273 lei.
Reprezentanþii ANAF precizeazã cã „datele prezentate se referã la persoanele fizice care au declarat venituri din prestare servicii executate de meditatori, impuse pe bazã de norme de venit, cåt ºi în sistem real pe cod CAEN 8559 «Alte forme de învãþãmånt», neputåndu-se identifica care dintre acestea sunt cadre didactice“. Cu alte cuvinte, nu se poate spune cåþi dintre cei care ºi-au declarat veniturile sunt profesori ºi cåþi sunt ingineri, artiºti etc, care dau ºi ei meditaþii contra cost.
Chiar dacã toate cele 1443 de persoane ar fi profesori, numãrul celor care plãtesc impozite este extrem de mic.
Cifrele ANAF se raporteazã la un numãr de 206.376 cadre didactice (numãrul total de profesori care au predat la clasele I-XII în anul scolar 2009-2010, potrivit Ministerului Educaþiei).
Un calcul simplu aratã cã doar 0,7% dintre profesori ºi-au declarat ºi plãtit impozitul pe meditaþii la Fisc.
Spre exemplu, în medie, este vorba de doar un singur profesor într-o ºcoalã cu 143 de cadre didactice. Adicã dacã se fac meditaþii la matematicã, limba romånã, chimie, fizicã, limbi strãine, numai unul dintre aceºti profesori respectã legea.
Potrivit art. 9, alin. (1) litera a, din Legea 241/2005 privind combaterea evaziunii fiscale, constituie infracþiuni de evaziune fiscalã ºi se pedepsesc cu închisoare de la 2 ani la 8 ani ºi interzicerea unor drepturi urmãtoarele fapte sãvårºite în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaþiilor fiscale:
a) ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile.
ªi atunci, cum rãmåne cu respectarea legii? Doar 34 de profesori în medie pe fiecare judeþ fac meditaþii? Romånii care au copii la ºcoalã ºtiu mai bine care este rãspunsul corect, orele de meditaþii fiind vitale pentru elevii care sunt interesaþi de viitorul lor.

Mercurialul evaziunii

Cei care sunt tentaþi sã creadã cã sumele obþinute din meditaþii sunt mici, se înºealã. Piaþa meditaþiilor se ridicã la aproximativ 320 milioane de euro anual.
Potrivit unui studiu realizat în aceastã varã de firma Daedalus Millward Brown, 17% din totalul elevilor cu vårste cuprinse între 6 ºi 19 ani au fãcut meditaþii anul acesta. Ceva mai puþin decåt anul trecut, cånd 20% dintre elevi fãceau pregãtire.
Pentru 2010, cifrele din studiu aratã cã numãrul elevilor care fac meditaþii este de 617.000, iar o orã de meditaþie ajunge, în medie, la 18 lei.
Studiul aratã cã pãrinþii plãtesc lunar 26,7 milioane de euro pentru pregãtirea suplimetarã a copiilor lor. Adicã peste 320 milioane de euro anual.
Dacã mai era nevoie, studiul aratã cã profesorii nu se înghesuie sã plãteascã impozite. Doar 9% din cei care fac meditaþii au declarat cã primesc chitanþã de la profesori.
Potrivit studiului, matematica, limba englezã ºi limba romånã sunt disciplinele la care elevii fac cele mai multe meditaþii.
La englezã fac meditaþii în special copiii din clasele I-IV, iar la matematicã ºi la limba romånã cei de la gimnaziu.
La liceu, elevii încep pregãtirea pentru bacalaureat ºi admiterea în facultate ºb fac meditaþii ºi la chimie, fizicã, biologie, istorie ºi limba francezã.

Ce nu fac la clasã predau acasã

Cercetarea aratã cã 30% dintre elevi fac meditaþii cu profesorul pe care îl au ºi la clasã, în timp ce 60% fac ore suplimentare cu un alt profesor.
68,1% dintre cei care fac meditaþii cu profesorul de la clasã ºi-au justificat alegerea prin faptul cã acesta este un bun profesionist, iar 8,6% sperã cã, astfel, profesorul va fi mai indulgent.
În ceea ce priveºte domiciliul, 7% dintre copiii care locuiesc în mediul rural ºi 27% dintre cei care locuiesc în mediul urban au fãcut pregãtire suplimentarã.
Astfel, 83% din suma pentru medidaþii e încasatã de profesorii de la oraº, iar 17% din bani merg la dascãlii din mediul rural.
O orã de meditaþie ajunge, în medie, la 18 lei. În Ardeal ºi Banat, meditaþiile dintr-o lunã costã 148 de lei, în Dobrogea 215 lei/lunã, iar în Moldova 189 de lei/lunã. Potrivit studiului, pãrinþii din Bucureºti dau cei mai mulþi bani pe meditaþii - 265 de lei/lunã.
Cercetarea a fost realizatã în perioada 23 aprilie-15 mai 2010, pe un eºantion de 1.500 de chestionaþi, iar interviurile au fost realizate cu pãrinþii copiilor care merg la meditaþii.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:34

De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:26:06
stii teoria mea , sa dea in ei pina sa le curga singele portocaliu pe nas.

eu am rabdare. nu ma asteptam sa pice guvernul. in familie am suficienti de multi fani si membrii pdl la fel si prieteni, ca sa stiu ca acum isi rod unghiile .

diferenta dintre mine si amaritii care au stat azi in piata este ca eu intuiesc ce miscari vor face guvernul sa vezi bucuriii in ianuarie.

CINE ISI ROD UNGHIILE ? BAI ........TU NU ESTI CUMVA " MAMA OMIDA " ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:36

la voi asta e rezolvarea evaziunii fiscale??

Pagini: << 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: