Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:36
În ajun de moțiune, PSD se legitimează cu mișcări sindicale și cutii cu semnături!
Scris de Sebastian Rusu După eșecul moțiunii de cenzură din vară, liderii PSD au orchestrat o altă strategie în bătălia pe care o duc împotriva Cabinetului Boc prin strângerea de semnături, operație care s-a desfășurat în vară pentru a aduce o presiune în plus la moțiunea de cenzură din această toamnă, sub pretextul de a fi populară. Dar cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, liderii PSD s-au văzut puși în fața unui eșec previzibil la votul de astăzi al moțiunii, ca urmare a abținerii aleșilor PDL-UDMR-UNPR și a celor ai grupului minorităților naționale, rămânându-le doar presiunea străzii și semnăturile a circa 2,5 milioane de cetățeni care ar putea fi simpatizanți ai social-democraților. Practic, întregul circ mediatic făcut de Ponta în aceste luni nu a convins românii nemulțumiți să semneze în masă pentru susținerea unei moțiuni de cenzură făcute pe picior, în termeni economici alegorici. În acest context, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri că semnăturile pe care PSD le-a strâns de la populație pentru demiterea guvernului au fost îndosariate și încărcate ieri într-un microbuz, urmând să fie transportate la grupul PSD din Camera Deputaților și amplasate, astăzi, în sala plenului Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură. Potrivit acestuia, toate semnăturile sunt însoțite de nume, prenume, adresă și cod numeric personal, fiind organizate în bibliorafturi, pe județe. Vreau să le transmit parlamentarilor de la putere că acești oameni i-au ales, nu i-a făcut senatori și deputați nici Boc, nici Udrea, nici Roberta Anastase. De voința lor trebuie să țină cont, nu de voința unei găști restrânse care a pus mâna pe PDL, pe guvern și au sugrumat România, a spus liderul PSD. Tupeul lui Ponta! După ce s-a faultat până ieri cu președintele PNL, Crin Antonescu, asupra posturilor din guvernul-fantomă, președintele PSD, Victor Ponta, a afirmat ieri că opoziției îi mai lipsesc doar patru voturi pentru ca moțiunea de cenzură care va fi votată astăzi să fie adoptată în Parlament. Potrivit acestuia, are promisiuni ferme de la mai mulți independenți și pedeliști că vor vota moțiunea de cenzură. În fapt, această declarație a micului Titulescu este o diversiune mediatică menită a mai îndulci un pic un eșec previzibil, ca urmare a strategiei chibzuite a coaliției de guvernare de la această moțiune. În acest moment ne lipsesc patru voturi pentru a trece moțiunea de cenzură. Fac apel la toți parlamentarii puterii să refuze statutul de oi închise și păzite în bănci de către doamna Udrea, de către domnul Oprea, de către domnul Borbely, cei care au în mână și banii, și puterea, a conchis președintele PSD.
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:38
De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:36:31 E UN ELEMENT DINN TABELUL LUI " MENDELEEV"........DE COLO NU,DE COLO NU .......ATUNCI DE UNDE ? CE,NU VA PLACE ?
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:42
De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:36:31 O parte din ea ....sigur !
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:43
azi v-a stat inima in chiloti toata ziua si acum ii vii cu postari dupa slugi de pe hotnews ?
un lucru care s-a mai vazut azi este faptul ca pdl este un partid care se opune miscarii sindicale prin toate mijloace posibile, dincolo de limita legilor. si aici pierdeti voturi !
Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:44
Antonescu: PNL a avut o strategie. Ar fi trebuit să o aibă și alții
Liderul PNL Crin Antonescu a sugerat astăzi că eșecul moțiunii de cenzură se datorează PSD. Noi am avut o strategie de la bun început. Acum mă gândesc că ar fi trebuit să o aplice și alții, a declarat Antonescu, pentru EVZ. Declarația vine în contextul în care liberalii au insistat pe lângă PSD să ajungă la o înțelegere concretă în privința guvernului de criză și al premierului înainte de moțiune. Vicepreședintele PNL Teodor Meleșcanu are altă versiune a eșecului. Banii și frica sunt în opinia lui cele care au stat la baza votului de astăzi din parlament. Moțiunea de cenzură inițiată de PSD și PNL a picat astăzi, opoziția nereușind să adune decât 219 voturi din cele 236 necesare pentru dărâmarea guvernului.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:44
De la: corcodel, la data 2010-10-27 19:42:55De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:36:31 si daca eu platesc unele din meditatii in natura voi ce impozitati?
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:51
Cum s-au manifestat intelectualii care au fost la miting
Ce vedeți mai jos e o colecție de instantanee de la mitingul de azi, ăla sfîrșit în fața Casei Poporului. Al cărui traseu a sfîrșit în fața Casei Poporului, că mitingul probabil se mai întîmplă și la ora asta. Vă sugerăm să vă aplicați cu atenție și cu emoție asupra eforturilor copywriter-ilor de lozinci și pancarte. Merită! Merită să știți ca să nu-i angajați, firește, dacă vă trece prin cap să organizați vreun miting la majorat sau la nuntă, de ce nu? Printre participanți îi veți identifica, în pozele noastre, și pe cei cu studii superioare, specializările intrare prin efracție și furt nocturn din cotețe. Vă pupăm, bandiței mici, tolerați de democrație! (Denisa VASILESCU
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:52
De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:44:46De la: corcodel, la data 2010-10-27 19:42:55De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:36:31 Vezi...? Si va mai plangeti ca o duceti rau ! Oricum nu voi sunteti cei mai loviti de masurile de austeritate, asa ca mucles. Ce poate fi mai misto......3-4 ore pe zi si de cele mai multe ori nici alea , concediu 72 de zile lucratoare pe an.....meditatii neimpozate .....cadouri de la parintii cu copii problema, etc.
|
|
|
|
|
Poldark 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:53
Toata stima si respectul meu de azi pentru guvernul BOC, romanii si mai ales bucurestenii in procent de 99% sunt prost de dau in gropi, na asa sa se uite pensionarii in pulicica mea la televizor si sa rabde frig si foame ca-si merita soarta, numai jegurile din bucuresti trebuia sa iasa cel putin 200.000 de bucati, domnule primministru Emil Boc taieti-le inca 25% la bugetari ca aveti la cine fara probleme, la pensionari impozitati-le pensiile ca merita si inca cu 25% nu 16% cum se vehicule, cu cat le taieti mai mult cu atat se linistesc mai tare !
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:54
De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:43:12azi v-a stat inima in chiloti toata ziua si acum ii vii cu postari dupa slugi de pe hotnews ? POATE ,DAR CUI ? E O INTREBARE ! SI.........CARE SINDICATE ? CARE INTELECTUALI ? CARE FLAMANZI ? CARE.....CARE....CARE ???? VA PACALITI SINGURI............
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:57
De la: Poldark, la data 2010-10-27 19:53:42Toata stima si respectul meu de azi pentru guvernul BOC, romanii si mai ales bucurestenii in procent de 99% sunt prost de dau in gropi, na asa sa se uite pensionarii in pulicica mea la televizor si sa rabde frig si foame ca-si merita soarta, numai jegurile din bucuresti trebuia sa iasa cel putin 200.000 de bucati, domnule primministru Emil Boc taieti-le inca 25% la bugetari ca aveti la cine fara probleme, la pensionari impozitati-le pensiile ca merita si inca cu 25% nu 16% cum se vehicule, cu cat le taieti mai mult cu atat se linistesc mai tare ! RAULE !!!
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:58
aia cu lipsa de doua voturi a lu` Poanta , probabil dupa ce ia tras in kur la Bombonel a facut adunarile si inmultirile, si a uitat de scazamant si uite asa nu ia iesit socoteala, niste puturosi de bucuresteni care in fata televizoarelor stateau bine mersi si se uitau la astia din provincie care au batut sute de km-iiiiii , numai in bucuresti sunt peste 450.000 pensionari si rahatimea statea si se uita la tv si astepta sa cada guvernul, adica sa scoata castanele cu mana altora, miticii si rahatii dracului, de asta au facut si minerii ce au vrut ca sunt niste imbecili si putrezi de lasi.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 19:58
De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:44:46De la: corcodel, la data 2010-10-27 19:42:55De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:36:31 IN NATURA..........MOARTA ???
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:03
mie mi-a placut lozinca "iesi afara persoana extraordinara"
poldark, recunosc, n-am fost la greva, am sarbatorit ziua sotiei la un restaurant. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:03
domnule primministru Boc, sa impozitati si banii pe care iau primit tiganii de la francezi la intoarcere, pe cuvant ca iasa tara din criza !
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:06
De la: Poldark, la data 2010-10-27 20:03:12domnule primministru Boc, sa impozitati si banii pe care iau primit tiganii de la francezi la intoarcere, pe cuvant ca iasa tara din criza ! POLDARK,ASTA NU A FOST UN FILM ? IN REST E DEMOCRATIE,POTI CERE CE VREI.........
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:11
sunt si carti cu acest personaj
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:13
De la: Silver9AM, la data 2010-10-27 19:58:50De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:44:46De la: corcodel, la data 2010-10-27 19:42:55De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:36:31 Cred ca domnul este sigur profesor de limbi....straine si plateste doar in natura !
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:22
ramane cum am stabilit, v-a astept sa-mi percepeti impozit!
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:31
De la: 9am049573, la data 2010-10-27 20:22:52ramane cum am stabilit, v-a astept sa-mi percepeti impozit! ADICA.........NE INVITI SI PE NOI LA ..........PREGATIRE ? .........STRENGARULE !!!!!!!!!!!!!!
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 21:05
Este vina parintilor ca pun odraslelor meditatori. Treaba este ca nu se vede in nivelul de pregatire al tinerei generatii un salt vizibil. Marea masa a elevilor tot slab pregatiti sunt. Invatatura este grea iar puterea exemplului anihileaza dorinta parintilor de a avea odrasle scolite, oricit de mult ar cheltui pentru asta. In primul rind copilul trebuie sa fie de mic obisnuit cu munca (invatatura inseamna munca). Sunt convins ca multi care posteaza pe aici au odrasle si pretind de la ele sa fie premiantii clasei. Total eronat.
Educarea si formarea unui copil necesita in primul rind din partea parintilor multa intelepciune, pricepere si arta de a comunica cu odrasla. Lasati copiii sa se dezvolte conform aptitudinilor lor si ajutatii, patrundeti in universul lor si veti descoperi ca de fapt trebuie sa invatati impreuna cu ei. Lasati influentele externe, cereti ajutorul cadrelor didactice in modelarea personalitatii tinerilor si priviti adevarul in fata referitor la capacitatile intelectuale ale odraslelor. Si inca un aspect important, dati copiilor de mincare, asigurati-le o alimentatie sanatoasa si un regim de viata sanatos. Acest lucru se poate face numai intr-o familie unita si cladita pe principii morale. In chestiunea cu puterea exeplului, las la precierea fiecaruia sa inteleaga ce crede de cuviinta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 22:32
De la: 9am178165, la data 2010-10-27 10:42:13Ma adresez tie dictatorule traian basescu. Si uite cum s-a facut brusc primavara !!!! Sala Parlamentului a fost plina de GHIOCEI pdl-isti cu Oajdea in frunte, care se da un pdl-ist cu fata umana. Azi compromisi ca oameni si ca politicieni pe viitor. Timpul rezolva lucrurile in cel mai corespunzator mod. Ne consolam cu asta. NU cred ca se simt prea bine in pielea lor. E cel mai rau lucru din lume. Noi oamenii de rand o sa cam facem abstractie de ceea se intampla pe la guvernare pana se va termina sarada asta. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 22:42
De la: Poldark, la data 2010-10-27 19:58:25aia cu lipsa de doua voturi a lu` Poanta , probabil dupa ce ia tras in kur la Bombonel a facut adunarile si inmultirile, si a uitat de scazamant si uite asa nu ia iesit socoteala, niste puturosi de bucuresteni care in fata televizoarelor stateau bine mersi si se uitau la astia din provincie care au batut sute de km-iiiiii , numai in bucuresti sunt peste 450.000 pensionari si rahatimea statea si se uita la tv si astepta sa cada guvernul, adica sa scoata castanele cu mana altora, miticii si rahatii dracului, de asta au facut si minerii ce au vrut ca sunt niste imbecili si putrezi de lasi. Am fost pe acolo sa vad cu ochii mei ce se intampla. N-am vrut sa fiu mintita de televiziuni. Da, rahatimea bucuresteana era lipsa. Oameni din provincie, inghetati, desfiintati, dezorientati, dezamagiti, batjocoriti. Unii erau pe la coada la covrigi manati de foame. Mitingul era in fata parlamentului dar ei, sindicalistii erau rasfirati prin tot orasul. Pe la 3 si ceva au plecat grupuri, grupuri, lasand mitigul in plata domnului. Ii plimba aiurea pe oamenii astia. Liderii isi fac numarul cu ei si apoi ii vand pe beneficii proprii. Ii cheama, ii arata cui trebuie si apoi ii trimit acasa cum au venit. Vant la pupa, domnului Basescu ! Dovada ca economia e la pamant dar o buna parte din romani "se descurca". Mai o bisnita, mai o meditatie, mai o munca la negru, un serviciu facut pe sub mana, o mica mare evaziune, anumiti "cetateni" platiti regeste, cert e a bucurestenii se descurca din moment ce nu sunt disperati. Asta e realitatea. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 00:02
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-27 22:42:26De la: Poldark, la data 2010-10-27 19:58:25aia cu lipsa de doua voturi a lu` Poanta , probabil dupa ce ia tras in kur la Bombonel a facut adunarile si inmultirile, si a uitat de scazamant si uite asa nu ia iesit socoteala, niste puturosi de bucuresteni care in fata televizoarelor stateau bine mersi si se uitau la astia din provincie care au batut sute de km-iiiiii , numai in bucuresti sunt peste 450.000 pensionari si rahatimea statea si se uita la tv si astepta sa cada guvernul, adica sa scoata castanele cu mana altora, miticii si rahatii dracului, de asta au facut si minerii ce au vrut ca sunt niste imbecili si putrezi de lasi. Bucurestenilor le este frica ....nu vor sa riste...Daca navigatorul pleaca de la cotroceni...il poate bate gandul sa candideze la primarie....Si ei stiu ca sunt destul de prosti ,ca sa-l voteze....
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 02:08
De la: _KARPOV, la data 2010-10-28 00:02:34De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-27 22:42:26De la: Poldark, la data 2010-10-27 19:58:25aia cu lipsa de doua voturi a lu` Poanta , probabil dupa ce ia tras in kur la Bombonel a facut adunarile si inmultirile, si a uitat de scazamant si uite asa nu ia iesit socoteala, niste puturosi de bucuresteni care in fata televizoarelor stateau bine mersi si se uitau la astia din provincie care au batut sute de km-iiiiii , numai in bucuresti sunt peste 450.000 pensionari si rahatimea statea si se uita la tv si astepta sa cada guvernul, adica sa scoata castanele cu mana altora, miticii si rahatii dracului, de asta au facut si minerii ce au vrut ca sunt niste imbecili si putrezi de lasi.
All Things Grow With Love
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 03:57
Dupa cum s-a aflat de la tv don base intermediaza energia cu baietii aia destepti si vine cocosul trimis de gaina in detrimentul poporului care-l storc si sug lipitorile astea si nu se mai satura ,alegesar ce ramane pe toba de ei si neamurile lor pina la anspea generatie.
|
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 08:31
De la: _KARPOV, la data 2010-10-28 00:02:34Voi sunteti dobitoci mai,, fermierilor''.! Voi ati votat 99% in 90 cu Iliescu pentru ca va dadea salam!De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-27 22:42:26De la: Poldark, la data 2010-10-27 19:58:25aia cu lipsa de doua voturi a lu` Poanta , probabil dupa ce ia tras in kur la Bombonel a facut adunarile si inmultirile, si a uitat de scazamant si uite asa nu ia iesit socoteala, niste puturosi de bucuresteni care in fata televizoarelor stateau bine mersi si se uitau la astia din provincie care au batut sute de km-iiiiii , numai in bucuresti sunt peste 450.000 pensionari si rahatimea statea si se uita la tv si astepta sa cada guvernul, adica sa scoata castanele cu mana altora, miticii si rahatii dracului, de asta au facut si minerii ce au vrut ca sunt niste imbecili si putrezi de lasi.
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 08:48
De la: corcodel, la data 2010-10-27 20:13:16De la: Silver9AM, la data 2010-10-27 19:58:50De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:44:46De la: corcodel, la data 2010-10-27 19:42:55De la: 9am049573, la data 2010-10-27 19:36:31 Ba sef de partid inexistent, asa vrei tu sa-ti atragi eventualii cotizanti=fraieri? Ba, de-aia nicio initiativa nu mai e credibila, ciolanarule, ca si tu esti ca ailalti pupincuroi: gura mare, minte putina, venin cat cuprinde, tupeu fara margini, slabut la romana/geogra/istorie/fizica/mate/biologie etc. Ebule, care esti tu eb in scaun electric! "Nihil sine Deo!" |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 08:51
De la: corcodel, la data 2010-10-28 08:31:35De la: _KARPOV, la data 2010-10-28 00:02:34Voi sunteti dobitoci mai,, fermierilor''.! Voi ati votat 99% in 90 cu Iliescu pentru ca va dadea salam!De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-27 22:42:26De la: Poldark, la data 2010-10-27 19:58:25aia cu lipsa de doua voturi a lu` Poanta , probabil dupa ce ia tras in kur la Bombonel a facut adunarile si inmultirile, si a uitat de scazamant si uite asa nu ia iesit socoteala, niste puturosi de bucuresteni care in fata televizoarelor stateau bine mersi si se uitau la astia din provincie care au batut sute de km-iiiiii , numai in bucuresti sunt peste 450.000 pensionari si rahatimea statea si se uita la tv si astepta sa cada guvernul, adica sa scoata castanele cu mana altora, miticii si rahatii dracului, de asta au facut si minerii ce au vrut ca sunt niste imbecili si putrezi de lasi. Ba ebule, am fost in Biroul electoral la tine in '90 si te-am vazut cum votai Iliescu si FSN-ul de-atunci, adica PD si PSD de azi: cu doua maini, "el lider minimo" ce esti= che guevarra in pampersi... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Octombrie 2010, ora 09:15
Suparare mare ...
Unde-i Vanea ? Nasol, n-a tinut figura ... Bucurestenii care n-au pus botul la basmele lui Ponta si Antonescu sunt acum "rahatimea" .... Ei nu gandesc. Aia de-au venit, adusi de liderii politici sau sindicali cu speranta, hranita de opozitie, ca se va intampla minunea sunt eroi, aia bunii ... Hazliu. Democratia este ceva ce-mi convine mie, par a spune cei care sperau in caderea guvernului... Daca nu-mi e bine mie, nu e democratie. Unii vorbesc aici despre ametita aia de invatatoare care e in "greva foamei" de 60 de zile ... ca despre o victima a lui Basescu ... o eroina. Ia incercati sa nu mancati vreo 7 zile ... si mai vorbim. Va mai amintiti ce-au patit minerii ? De ce nu s-ar aplica acelasi principiu si altor categorii profesionale ? Mult mai calificate decat un miner care da cu tarnacopul sau picamarul ? Nu-ti mai convine sa fi profesor, asta este, apuca-te de altceva ! De ce ii inveti pe altii sa faca ... cat de greu poate fi ? Nu-ti mai place sa fi medic ? Nu-ti mai convine ? Esti prost platit ? Asa, si ? Ce vrei, sa-ti dau eu salariul la infinit ca sa-ti platesti tu ratele la banca ? Nu zau ? Dar mie cine mi le plateste ? Pentru Diavolita, mamaita tinerica si cu clontu' mare ... Mamaitele sunt persoanele de sex feminin, rele da' bune, dotate cu accesoriile necesare pentru a starni interesul tataitilor, cu varste intre 18 si 80 de ani. Te incadrezi ? Ai dotari ? Atunci existi ! Eu am varsta din profil si chiar ma cheama precum spun ... Va recomand unora dintre voi sa nu mai scrie cu diacritice ... din motive lesne de inteles. Lumea nu prea intelege cum e treaba cu criza. Ar fi trebuit sa inteleaga atunci cand euro a sarit de la 3,5 la 4,3 lei. Dar, de, dupa ce a trecut socul ... paraca nu mai e atat de rau ... E criza ? Inca nu. Inca soselele sunt pline cu masini. In magazine mai e lume, uneori aglomeratie, se sta la coada la casa ... Se vorbeste despre drepturi, se cere de la altii ... Sa ni se dea ! Nu se vorbeste despre munca, despre legi care sa incurajeze munca ... Politicienii se adreseaza pensionarilor ... De "mila" lor gem politicienii. Nu se vorbeste despre muncitori, despre lucratori, despre incurajarea productiei de bunuri si servicii despre ce trebuie facut ca sa creasca acestea .... E bine ca se critica guvernantii ... pentru ca ei sa nu duca pe inalte culmi apucaturile preluate de la PSD si PNL si PNTcd si de la toti cei care au guvernat. Pentru ca au si ei apucaturi de genul asta din plin ... Dar, daca guvernantii, de orice culoare ar fi, au acelesi apucaturi, cum credeti ca arata cei care le dau puterea la alegeri ? Nu cumva la fel ca ei ? Nu cumva majoritatea romanilor judeca ingust dupa interesul propriu ? Daca mie mi-e bine, atunci si tarii i-i e bine ! Asa sa fie ? Cine e "tara" ? Tara cea buna e aia care gandeste ca mine. Tara cea rea e aia care gandeste altfel ... Ma gandesc la faza cu abtinutul de la vot al PDL Ce "revoltati" sunt Ponta si Crin ... vai, vai, vai, .... Dar cand au uschit-o de la vot la legea aia cu fraudarea pensiilor, cum a fost ? Era ok atunci, era "dreptul lor". Asa, astia acum le-au facut cam aceeasi figura ... De ce ? Pentru ca se poate ! Pentru ca ei au facut posibil sa se poata. Pentru ca au croit legile si regulamentele din tara asta plecand de la premiza ca Iliescu si ai lui vor fi vesnici ... Si acum se intorc impotriva lor ... Si "nu e bine".... Cine i-a oprit sa croiasca altfel "binele" cand au avut posibilitatea s-o faca ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
|

Cred ca domnul este sigur profesor de limbi....straine si plateste doar in natura !