Info
x
Basescu
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 20:19
De la: gabigabi, la data 2010-09-10 18:22:38 Eu stiu pe cineva care a decis sa puna banii unei scoli la FNI pentru a-i inmulti rapid. Nu a avut noroc. Unii au avut. Care or fi aia ? Oricum nu inteleg la ce ne va folosi noua romanilor. Va primi cineva banii inapoi ? Nu cred. In multe alte tari civilizate si cu experienta in democratie au existat astfel de fonduri si jocuri piramidale. Banul e ochiul dracului. Lacomia te impinge de la spate. Cine i-a pus ? Statul ? Pai vad ca statul cheltuie pentru o rezolvare, adica noi toti cei care nu au dat si nu au luat de la FNI. Legal probabil nu este posibil dar mosorul ar trebui dat inapoi iar cheltuiala sa cada in sarcina celor care au beneficiat de fenoment. Din beneficiari sa devina datornici. Stiu ca e utopie dar ma intreb care e finalitatea si cum se va rasprange ea pozitiv asupra nivelului nostru de trai. Pentru cine functioneaza statul asta ? E dedicat numai unui grup de numiti care isi dau schimb ? Cand unul e acuzat, celalat e acuzator si invers. Personajele sunt fix aceleasi. O mana de "oameni alesi". Care va sa zica pentru ei functioneaza institutiile statului cu dedicatie speciala, zi si noapte.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 20:46
De la: 9am242184, la data 2010-09-10 19:15:04De la: gabigabi, la data 2010-09-10 18:06:45aaaaaa, am uitat sa mai adaug ceva : din partea mea, sa-l aresteze, chit ca n-a furat din BANII STATULUI si nici N- A PERICLITAT STATUL ROMAN ! romanasii nostri n-au invatat lectia Caritasului,nici a lui Safi ,desi li s-a atras atentia asupra jocurilor piramidale si au pierdut pe mina lor : lacomia strica omenia ,dar tare as vrea sa-i vad Arestati si judecati pe bune pe toti cei care au pus economia tarii la pamint .....nu stim cine sunt ? ba stim ,dar nu se doreste ! n-avem bani in Buget ? avem-avem, dar sunt cautati in buzunarele amarastenilor care sunt victimele perfecte de o viata intreaga : si f...ti si cu banii luati si nu acolo unde sar in ochi cu opulenta etalarii nesimtite ! Noi, masa necesara de imbecili traim ancorati in saracia prezenta si cu nadejde slaba in viitor. Pe noi ne intereseaza ca au explodat preturile la alimente, ca suntem in plina criza si in prag de iarna. Cum vor preveni infometarea ? Nu am auzit nimic despre asta. Ne da Vantu bani de mancare si facturi la iarna ? Nu, statul trebuia sa micsoreze TVA-ul la produsele de baza. O masura strict necesara pentru a trece cu bine de iarna. Altfel de unde ne vor ramane bani in buzunar de facturi si alte alea ? Refacerea imaginii e tardiva doar cu vanarea de vant. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 20:52
Sarut' mana, Cotoroanto ... salutare tuturor.
Nu ma iau de ciuf cu tine, despre Basescu n-avem ce discuta, se cunoaste pozitia fiecaruia, e lipsit de sens. Broscuta zicea ca ce sens are, isi va mai primi cineva banii inapoi ? Are ! Are sens ! Pentru ca asa, numai asa se poate intelege ca altii sa nu mai repete figura. Si, da, se pot lua si banii inapoi de la un derbedeu ca SOV. Dureaza, dar se poate. O chestie me enerveaza pe mimne in povestile astea cu "personaje" gen SOV sau Becali, sau DD-Senzationescu ... Cum o functiona frate Curtea de Apel ? Dupa ce reguli ? Poate stie vreunul pe aici, poate e vreun avocat harsait prin tribunale sa ne spuna. Am avut ceva probleme pe care a trebuit sa le rezolv in justitie si am ajuns si la curtea de apel. Pai, dupa ce depui hartia ti se da un termen de cel putin o luna, daca nu chiar mai mult.... E un fel de programare ... ca la medic pentru operatie. Cand e vorba de baieti d-astia, gen Patriciu, SOV, DD, Becali, azi ii aresteaza pentru 29 de zile, nici n-apuca sa serveasca micul dejun (stiti povestea cu painea uscata a puscariei ...) ca, hop, se si judeca apelul, unde, de obicei, sunt eliberati iar ei se considera deja nevinovati. Normal. Nici azi nu se mai stie despre ce a fost vorba cu povestea arestarii lui Becali ... S-a judecat procesul ala, i-a sechestrat pe derbedeii care i-au furat masina, sau nu, de ce l-au arestat pana la urma ? Presa asta nenorocita mai sufla vreo vorba despre chestiile astea ? Ciuciu ... Cum merge treaba prin justitia Iliesciana, oameni buni ? Zic Iliesciana pentru ca imbecilul asta i-a eternizat pe toti judecatorii, i-a facut inamovibili, fara nici o tresarire, fara nici o testare, fara nici o treaba.... Vedeti cat de grave se dovedesc, in timp, ispravile acestui tembel ? Cum se numesc cei care au tupeul sa vorbeasca despre "justitia lui Basescu". Chiar credeti ca Basescu e atat de influent incat sa-i manipuleze pe oamenii bine infipti ai lui Iliescu ? Sa fim seriosi ... Ii vad pe unii cum povestesc frumos despre ce nenorociri ar fi facut Basescu in ultimii ... 20 de ani. Parca imi aduce aminte de vremea lui Ceausescu cand era proslavit si se spunea ca "lupta tovarasului a inceput de cand avea 16 ani si era ucenic ..." Cam acelasi scenariu. Aduceti-va aminte cine a condus tara asta pana in 2004, daca nu sunteti cretini de-a binelea ... aduceti-va aminte ce au facut activistii si securistii lui Iliescu imediat dupa revolutie si lasati tampeniile cu Basescu omniprezente si responsabil de tot ce misca de decenii, ca nu pacaliti pe nimeni ... Si daca nu reusiti sa va amintiti, luati un memo-plus.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 21:17
Bine ai venit ! Sa de Dumnezeu sa fie cum zici. In rest, nu mai am de comentat fiindca e inutil. Chiar vorbeam cu o prietena. E mai bine sa dormim pe noi ? Sa nu vedem, sa nu ne intereseze sau sa nu zicem nimic ? Am concluzionat ca nu e o solutie sa stai impasibil fata de ceea ce se intampla in jur. Poate din cauza inertiei noastre a fost posibil sa se intample atatea in tara asta. Am intrat in democratie cu obiceiul de a fi de acord cu tot ce se intampla, de a nu vorbi de frica samd. Intre timp, ne-a mai trecut dar vad ca unul ca prigoana considera "otravitor" dreptul la libera exprimare si informare. A spus si repet, din moment ce nu sunt oligofrena, prefer sa-mi fac cenzura singura, la TV, pe internet si oriunde. Daca asta e o infractiune, pardon fiecare dintre noi isi asuma riscul. Nu e cazul sa tacem cu totii cu exceptia celor care aduc osanale. E un principiu periculos din moment ce suntem abia scapati dintr-o dictatura. Nu are nimeni dreptul sa ne faca vorbire de asa ceva si mai ales sa ne pretinda sau sa ne constringa prin forta legii.
Mai bine sa latram noi gratuit decat sa se stie toti din capul locului ca nimeni nu are dreptul sa reactioneze si ca atare ei cei de la putere, oricare ar fi, pot face tot ce vor. In adevartul sens nu infranam cu nimic "restructurarea si "modernizarea. Asta se face sau nu dupa cum ei pot sau nu pot s-o faca.
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 21:41
Cine a condus tara pina in 2004, o conduce si acum. Clasa politica de o diversitate de culori ne baga mina in buzunare, fara ca noi sa cerem acest lucru (pensii taiate recalculate, principiul solidaritatii, principiul contributivitatii, 25% din salarii, TVA marit......). Si sa nu uitam ca multi politicieni au fost clienti si s-au folosit de serviciile unor oameni ca SOV si altii ca el. Romania este intr-o recesiune galopanta iar clasa politica nu mai poate face nimic pentru redresarea economiei, chiar daca bugetarii nu vor primi salariile timp de 6 luni tot nu se mai poate face nimic, urmeaza intrarea in incapacitate de plata. Ceausescu si martirii revolutiei au murit degeaba. Anul acesta este un dezastru pentru agricultura si nimeni nu ia in calcul acest aspect. Romania dupa 1989 a devenit o tara unde se experimentaza diverse scenarii sociale, se duce o actiune de segrgare intre popor si asa-zisele elite politice. Oricum Basescu nu mai conteaza, un emanat ca si Iliescu, nu mai are credibilitate si priza la mase si vremurile ce vor urma va accentua acest lucru. Tot acest circ cu SOV este facut pentru a atenua "linistea" dinaintea furtunii, dar aceasta liniste exista. Imi place aceasta liniste.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 21:47
Cine a condus tara pina in 2004, o conduce si acum?>>>>>>>>Something new>?....Gresit....
Tara este condusa de odraslele fostilor si urmasii urmasilor celor dintotdeauna...Clasele opresoare....Politruci,Biserica...etc.etc.... Raporteaza abuz de limbaj
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 22:08
De la: 9am242184, la data 2010-09-10 19:15:04De la: gabigabi, la data 2010-09-10 18:06:45aaaaaa, am uitat sa mai adaug ceva : din partea mea, sa-l aresteze, chit ca n-a furat din BANII STATULUI si nici N- A PERICLITAT STATUL ROMAN ! romanasii nostri n-au invatat lectia Caritasului,nici a lui Safi ,desi li s-a atras atentia asupra jocurilor piramidale si au pierdut pe mina lor : lacomia strica omenia ,dar tare as vrea sa-i vad Arestati si judecati pe bune pe toti cei care au pus economia tarii la pamint .....nu stim cine sunt ? ba stim ,dar nu se doreste ! n-avem bani in Buget ? avem-avem, dar sunt cautati in buzunarele amarastenilor care sunt victimele perfecte de o viata intreaga : si f...ti si cu banii luati si nu acolo unde sar in ochi cu opulenta etalarii nesimtite ! La asa vremuri,nu strica un pic de teatru,mai uita romanul de cele necesare,mai injura si se culca !
Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
zeco 159 mesaje Membru din: 29/07/2010 |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 22:26
De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33O chestie me enerveaza pe mimne in povestile astea cu "personaje" gen SOV sau Becali, sau DD-Senzationescu ... Domnul Silviu stiti ce ma enerveaza pe mine, pe langa faptul ca acesti derbedei pe care ii mentionati mai sus scapa imediat,( iar aceasta ma face sa cred ca e doar praf in ochi)? Faptul ca apropiatii sefului de trib basescu (cum ar fi doamna ritzi) nici macar nu sunt retinuti pt. 24 de ore cu toate ca vinovatia le este probata. Astept raspuns. Raporteaza abuz de limbaj
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 22:33
De la: TEPAI, la data 2010-09-10 22:26:49Cum sa lovim in membrii PDL ?De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33O chestie me enerveaza pe mimne in povestile astea cu "personaje" gen SOV sau Becali, sau DD-Senzationescu ...
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 22:36
La noi laPDL ,exista coruptie dar nu exista corupti,nu se fura,se completeaza dupa necesitati conform statutului
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 23:02
De la: 9am242184, la data 2010-09-10 19:15:04De la: gabigabi, la data 2010-09-10 18:06:45aaaaaa, am uitat sa mai adaug ceva : din partea mea, sa-l aresteze, chit ca n-a furat din BANII STATULUI si nici N- A PERICLITAT STATUL ROMAN ! romanasii nostri n-au invatat lectia Caritasului,nici a lui Safi ,desi li s-a atras atentia asupra jocurilor piramidale si au pierdut pe mina lor : lacomia strica omenia ,dar tare as vrea sa-i vad Arestati si judecati pe bune pe toti cei care au pus economia tarii la pamint .....nu stim cine sunt ? ba stim ,dar nu se doreste ! n-avem bani in Buget ? avem-avem, dar sunt cautati in buzunarele amarastenilor care sunt victimele perfecte de o viata intreaga : si f...ti si cu banii luati si nu acolo unde sar in ochi cu opulenta etalarii nesimtite ! Mereu gasiti cate un motiv. Oricare ar fi motivul insa dobitocul asta merita sa stea cativa ani dupa gratii. Nu e o scuza ca a gasit fraieri si s-a imbogatit. Un om care-si merita libertatea nu face asta niciodata!!! O astfel de hotie este echivalenta cu jaful unei tari. Puteti considera ca nemernicii astia v-au bagat si voua mana in buzunar si nu o data. Oare cate tunuri din astea trebuie sa mai primiti sa va dati seama ca tot hotie se numeste orice furt??? |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 23:09
De la: Silver9AM, la data 2010-09-10 18:46:56Aºa e ...! De luni vã aºteptãm la B1Tv sã mai faceþi asemenea "analize" ... noi ãºtia anti"orange". A, pline de "adevãr", da, da,De la: Silviu, la data 2010-09-10 08:30:12 ºi nu uitaþi, sã fie obiective.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 23:18
Rog ºi pe liberali ºi pesediºti sã ne explice ºi nouã, noi ãºtia scârbiþi de actuala clicã politicã, cum e cu afirmaþia lui Dragnea care spune cã Opoziþia va veni cu un pachet comun de mãsuri active cu aplicativitate imediatã, pentru cazul în care va prelua guvernarea dupã moþiunea de cenzurã.
Astfel, a rãspuns ºi declaraþiilor fãcute miercuri searã, la TVR, de cãtre Traian Bãsescu, în opinia cãruia PSD ºi PNL nu au capacitatea de a scoate þara din crizã. Au sau nu au acele mãsurile anticrizã cu care s-au tot lãudat ...?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 23:20
De la: vasile_vali, la data 2010-09-09 23:35:07De la: click_cont, la data 2010-09-09 22:06:26De la: Dorinel, la data 2010-09-09 13:50:02Din ciclul vorbãrie multã ºi fãrã sens, plinã de amuzament ºi contradicþii, un subiect mi-a atras totuºi atenþia în discursul de asearã a lui Traian Bãsescu într-o Ediþie Specialã la TVR: "Venitul minim garantat trebuie diminuat ori scos." Da, un subiect social, cât se poate de "problematic" în actualul context. Hai sa nu mai facem nici unul nimic, stam toti cu burta la soare pentru ca daca muncim "nu vine salvarea" si oricum statul ne va da bani ca sa nu murim cel putin de foame! Nicaieri nu se traeste mai bine ca la tara, daca iti place sa muncesti!!! Tine minte asta, acolo mananci sanatos daca esti interesat, ai toate conditiile sa traiesti 100 de ani, dar, e mult mai dulce tuica pe banii statului, si la propriu si la figurat. Nu uita insa ca nu e la fel de sanatoasa!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 23:27
De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33Sarut' mana, Cotoroanto ... salutare tuturor. Bine ai revenit! |
|
Angel_1 10 mesaje Membru din: 4/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 00:06
De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33 Buna seara! Fara a ma considera avocatul harsait prin instante,caci experienta instantelor n-o consider o harsiala ,ci doar o placere a meseriei, voi incerca sa va raspund. Curtea de Apel functioneaza in baza aceleasi legii in care functioneaza toate instantele judecatoresti.In ceea ce privesc termenele procesuale acestea sunt defipte de legiuitor si sunt:pe ore,zile, luni, ani(in situatii exceptionale) si sunt diferite intre procesualul civil si cel penal. in cazurile enuntate de DVs procedura era cea de propunere mandat de arestare data de catre parchet dupa orodonanta de retinere..acestea se judeca in interiorul ordonantei,deci pana la expirarea orelor.daca instanta de judecata confirma mandatul recursul la mandat se declara tot in 24 de ore...si-n cateva zile se pune dosarul pe rol si se si judeca...deci in ceea ce privesc masurile preventive termenele sunt extrem de scurte si sunt termene procesuale defipte de legiuitorul in C proc.pen... sper ca am putut sa fac putina lumina in caile "intunecate"ale justitiei de ce sunt aceste diferente de termene si ca nu este nici o conspiratie la mijloc Dvs probabil ca aveti o cauza civila (sau penal,dar evident ca nu pe masura de arest preventiv)fie in apel, fie in faza de recurs, daca fondul s-a judecat la judecatorie si atunci termenele sunt mai lungi...daca v-ati luat termen intr-o luna, sunteti un caz fericit...se dau termene si la cateva luni :-( asta se datoreaza instantelor de judecata care sunt extrem de solicitate..au si peste 70 de cauze intr-o zi...acum mai depinde si de la oras la oras. a...si eram sa uit..termenele se dau automat de catre pc la inregistrarea unei cereri pe rolul unei instante...in cursul judecatii termenul il da presedintele completului de judecata. si inca un amendament:faptul ca sunt pusi liberi,asta nu presupune ca sunt nevinovati, ci doar se judeca in stare de libertate si nu de arest...dosarul se judeca in continuare in toate fazele lui procesuale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 02:06
De la: TEPAI, la data 2010-09-10 22:26:49De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33O chestie me enerveaza pe mimne in povestile astea cu "personaje" gen SOV sau Becali, sau DD-Senzationescu ... Asa este, dar, ma gandesc la faptul ca daca astia de acum ii baga le zdup pe cei dni tabara adversa, peste ceva vreme ceilalti le vor veni si lor de hac, hotilor lor, si va disparea "fratietatea asta la furat. Sper sa fie asa. Oricum e un pas inainte. Ce-or face ai lui Ponta, vom vedea. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 02:11
De la: Angel_1, la data 2010-09-11 00:06:24De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33 Multumesc, ai fost foarte clara. Asa este, n-am avut probleme de natura asta, ci de cu totul alta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 02:17
De la: BASELEANA, la data 2010-09-10 22:33:29De la: TEPAI, la data 2010-09-10 22:26:49Cum sa lovim in membrii PDL ?De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33O chestie me enerveaza pe mimne in povestile astea cu "personaje" gen SOV sau Becali, sau DD-Senzationescu ... Cum sa loviti in membri PDL ? Simplu. Cand veti ajunge la putere, sa nu mai furati, cum pretindeti ca fac portocalii, sa indreptati toate strabatatile pe care le-au facut chiar aia de-i simpatizati si felul asta o sa capatati simpatia pe veci a poporului suverani pe care il slujiti, nu-i asa ?, cu credinta si devotament. E greu ? Ce zici, se poate ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 02:28
Am o propunere ...
Sa vedem cine vrea sa participe. Ha sa lasam sfada asta de doua parale pe tema "jos Basescu" ca e plictiseala mare, si sa incercam o ridicare a nivelului. Sa spuna fiecare, fara nume, fara atacuri la adresa cuiva, de ce crede ca s-a ajuns in situatia asta nenorocita in care ne aflam si cam ce crede el (sau ea) ca ar fi de facut. Daca se poate fara misto. Daca e cu misto, macar sa fie mai spalat ... E, ce ziceti ? Va bagati ? Dar sa nu ma plictisiti cu chestii de genul, "Basescu, inca din 90, pe cand era ministrul transporturilor si a adus minerii in Bucuresti .... alea, alea, ..." le-am fumat, m-au plictisit destul Vanea si Dorinel si compania. Ceva mai serios, se poate ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 04:21
De lipsa de asta
www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related s-a ajuns in situatia asta.......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 06:31
Cred ca situatia in Romania ,este foarte grava si nu mai este cazul sa facem glume.
Dupa1990,haitele politice,perindate la conducerea Romaniei,au avut un singur scop,jaful national. Instrainarea principalelor capacitati economico-productive,din proprietatea statului unor pretinsi investitori straini,care aveau interes sa la falimenteze,au redus drasnic veniturile la bugetul Romaniei,dar au majorat conturile celor care au facut tranzactiile.Incercarea de iesire din colaps ,prin dezvoltarea mediului privat a esuat ,fiind continu frinata de catre potentatii politici ,care au favorizat,evaziunea fiscala in propriul interes de gasca politica,inrobid populatia cu taxe si impozite impovaratoare,pentru mascarea fraudelor clasei politice.Singura posibilitate de salvare a Romaniei ,este confiscarea averilordobindite ilicit,nationalizarea principalelor capacitati economico productive (lasate pe mina strainilor care transfera profiturile in tarile de origina) promovarea si subventionarea sectorului privat productiv autohton, care a fost vitregit de catre toate haitele politice perindate la putere.Sunteti de aceias parere contrarie cu mine ? |
|
9am242192 16 mesaje Membru din: 11/09/2010 |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 10:55
Noi suntem la cules capsuni in Spania ,voi aveti grija de Basescu si Boc,sa nu sparga norma
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 17:33
~Noi suntem la cules capsuni in Spania ,voi aveti grija de Basescu si Boc,sa nu sparga norma ~
Glumã, glumã dar este foarte trist. Când însãși președintele țãrii invitã, la plecarea din țarã, în vederea salvãrii vieții. Eu nu știu, și întreb știut fiind cã este un bețivan, un afemeiat, un agent al serviciilor, …fraților de ce l-ați ales, și a doua oarã? Sã nu spuneți cã voi v-ați fãcut datoria cã nu ați mers nici la vot…cu atât mai rãu…Discutam acum, în varã cu, oameni veniți din județul Bacãu, sã viziteze bãile din județul Zala – spuneau cã mafia din România a repus pe tapet pe Dictatorul de Bãsescu… Greșit, nimeni nu putea sã-l pune, dacã voi toți v-ați fi dus la vot, s-au nu v-ați fii vândut votul, pentru cã se pare, din cea ce se vorbește cã au existat și astfel de cazuri…Ori cum de aici și pânã sã spune cineva pe un alt forum cã responsabili pentru alegerea acestui personaj jalnic, ca președinte sunt maghiarii și americanii…. Existența mafiei, este un adevãr, pentru chiar acum , când scriu urmãresc la Antena 3, hoția lemnelor din România…Hoția primarului din Bilbor, care legãturi merg pânã la senat… apãi fraților ați fãcut-o cu mâna voastrã, așa cã acum trebuie sã rezistați, dar din pãcate vine iarna… și iarna la voi este mult mai durã ca aici…Asta este când nu vã gândiți la urmãrile faptelor, numai faptul cã personajul acesta pe care voi l-ați ales, și pentru termometru este mic, da mi-te sã conducã o țarã…și a gãsit pe unul și mai mic, sã nu aibã complexe…pe piticul Boc…țarã condusã de doi pitici și o țigancã deghizatã, cum numea cineva pe elena…sãrmanii de voi, și dacã te gândești cã și în țãrile din jur este recesiune, dar unul de vârsta ta, de pregãtirea ta, de talia ta,duce bine este liniștit, calm sigur pe ziua de mâine…cã țara are datorii? și ce dacã, acolo banii împrumutați de la FMI au fost învestiți în relansarea economiei autohtonã, în autostrãzi, dezvoltarea localitãților, ori la voi și ce a construit Ceaușescu , se duce de râpã….Hai fraților treziți-vã odatã din somnul adânc in care ați intrat…Faceți vã rog sã explodeze deja o datã mãmãliga româneascã…..
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 17:56
De la: profesor2010, la data 2010-09-11 17:33:33~Noi suntem la cules capsuni in Spania ,voi aveti grija de Basescu si Boc,sa nu sparga norma ~ SA INTELEG CA ESTI PROFESOR DIN 2010,SAU PANA IN 2010 ? IN REST POLOLOGHIA TA,LASA MULT DE DORIT......VORBE MULTE...NIMIC CONCRET DE SPUS,SI DACA MAI ZICI CA SCRII SI TE SI UITI LA ANTENA 3 .......E CLAR !!!!!!!! CINE A VANDUT SI CUMPARAT VOTURI IN 2009 ? TOTI,DAR CELE MAI MEDIATIZATE CAZURI AU FOST ALE PSD-ULUI......DACA VREI SA SPUI CEVA FII MAI SUCCINT,DACA FACI SI IN CLASA ASA........O SA CHEMI TOTI ELEVII LA PREGATIRE.......PE BANII PARINTILOR,BINEINTELES.........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 18:09
De la: Silviu, la data 2010-09-10 20:52:33Sarut' mana, Cotoroanto ... salutare tuturor. PROBLEMA NOASTRA E .......DE TIP BALCANIC !!!!!!!!! AVEM POLITISTI CU ADEVARATI BUNI,CARE ISI FAC MESERIA INDIFERENT DE SALARIU......AVEM JUDECATORI ( TINERI IN GENERAL ) CARE-SI FAC LA FEL DE BINE MESERIA........PROBLEMA E CA SE AJUNGE UNDEVA !!!??? UNDE PUTEREA DE DECIZIE E A CELOR CONTRA CARORA A IESIT LUMEA IN STRADA,SI ACEI FOSTI COMUNISTI CU RELATIILE LOR,CU STILUL LOR COMUNIST DE A PUNE PROBLEMA IAU HOTARARILE CARE NE STUPEFIAZA PE TOTI..... TRAIM IN BALCANI,AVEM TEMPERAMENT BALCANIC,MITA,CIUBUCUL,PILA,NU VA DISPAREA DIN RO. PREA USOR...... VEZI CAZUL PARTICIU,BECALI,DIACONESCU,SI ACUM AL LUI SOV,BINE SUNT F. MULTI DE DAT EX. DAR AM LUAT LA INTAMPLARE CATEVA NUME MAI SONORE.....DE ACEIA ,EU CRED CA PANA NU VOM SCAPA DE BALCANISM........NU AVEM NICI O SANSA.......DIN PACATE SI TINERII NOSTRI SCOLITI PE LA LONDRA,PARIS,ETC,DUPA CE SE INTORC IN TARA IN MAXIM UN AN,DEVIN B A L C A N I C I ! TE-AI GANDIT VREO DATA CUM DE DOSARELE ACELOR POMENITI MAI SUS,AJUNG DOAR PE MESELE ,DOAR A UNOR JUDECATORI ? CAM ACCEIASI DE OBICEI........IAR REZULTATUL E PREVIZIBIL........ PS. STIE CINEVA CEVA DE BLEK ? O FI PLECAND IN GERMANIA ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 19:49
De la: Ic3, la data 2010-09-10 21:47:00Cine a condus tara pina in 2004, o conduce si acum?>>>>>>>>Something new>?....Gresit.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 19:56
Draga ”Silver 9 AM ” Frumos cã te interesezi de mine! Sincer mã bucurã…Dar sã nu înțelegi ce poate însemna - profesor 2010- …nu dã dovadã de multã inteligențã! … Așa cã ia notițã și ascultã…Poate nu am fost destul de coerent în relatãrile mele, dar ori cum deja de la poștã vã demascați cã nu v-a convenit cã am zis ceva de PDL și implicit de șeful lui pe care-l nici nu-l pot numii om…care este un terorist. Da, sã știți cã chiar de mã uit și la Tv. și știu ce am declarat , este un terorist, așa cã spre sã termine activitatea lui politicã , ca atare….Dar pentru cultura generalã a dvs. ca sã nu-i plângeți pe elevii mei…. Cuvântul „terorism" a fost menþionat în urma cu peste 200 ani (1798), în suplimentul Dicþionarului Academiei Franceze. Într-o carte consacratã acestui fenomen, Walter Laqueur, istoric ºi comentator de politicã externã american, aprecia cã între 1936 si 1981 au fost date peste 100 de definiþii ale terorismului, dar nici una nu este suficient de cuprinzãtoare. Britanicii – printre primii care au reacþionat faþã de recrudescenþa fenomenului terorist, în a doua jumãtate a secolului trecut – îl defineau într-o lege din 1974, astfel: „Folosirea violenþei in scopuri politice, incluzând orice recurgere la violentã în scopul de a plasa publicul sãu orice secþiune a publicului intr-o stare de teamã". Nici aceasta definiþie nu este suficient de riguroasã, cãci demonstraþiile de stradã violenþe, de exemplu, nu pot fi considerate acte de terorism. Principala caracteristicã a terorismului este intimidarea prin violentã. Mijloacele folosite sunt extrem de variate (rãpirea de persoane, luarea de ostatici, asasinatul, producerea de explozii, distrugerea unor edificii publice, sabotarea cãilor ferate, a instalaþiilor industriale sau a mijloacelor de telecomunicaþii, ruperea unor diguri, otrãvirea apei, rãspândirea unor boli contagioase, bombardamente etc.) Ori cea ce face , acest personaj de … exact asta face. Nu contest vinovãția sau nevinovãția, magnatului de presã Ovidiu Vântu, dar metodele folosite, aduc aminte de alt personaj sinistru a istoriei Românești contemporane…. Vã implor nu încercați, apãrarea acestor nenorociți, care vã duc într-o direcție greșitã…deschideți ochi…acționați…cât nu este târziu…
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 20:16
In '89 traiam prost dar nu aveam datorii, in 2010 traim prost dar avem datorii. Diferenta este ca Ceausescu si gasca lui au fost mici copii fata de astia de acum. Intrebarea este cit o sa mai suportam sa se imbogateasca astia pe spinarea noastra?
|
Postat pe: 11 Septembrie 2010, ora 21:00
De la: profesor2010, la data 2010-09-11 19:56:57Draga ”Silver 9 AM ” Frumos cã te interesezi de mine! Sincer mã bucurã…Dar sã nu înțelegi ce poate însemna - profesor 2010- …nu dã dovadã de multã inteligențã! … Așa cã ia notițã și ascultã…Poate nu am fost destul de coerent în relatãrile mele, dar ori cum deja de la poștã vã demascați cã nu v-a convenit cã am zis ceva de PDL și implicit de șeful lui pe care-l nici nu-l pot numii om…care este un terorist. Da, sã știți cã chiar de mã uit și la Tv. și știu ce am declarat , este un terorist, așa cã spre sã termine activitatea lui politicã , ca atare….Dar pentru cultura generalã a dvs. ca sã nu-i plângeți pe elevii mei…. Cuvântul „terorism" a fost menþionat în urma cu peste 200 ani (1798), în suplimentul Dicþionarului Academiei Franceze. Într-o carte consacratã acestui fenomen, Walter Laqueur, istoric ºi comentator de politicã externã american, aprecia cã între 1936 si 1981 au fost date peste 100 de definiþii ale terorismului, dar nici una nu este suficient de cuprinzãtoare. Britanicii – printre primii care au reacþionat faþã de recrudescenþa fenomenului terorist, în a doua jumãtate a secolului trecut – îl defineau într-o lege din 1974, astfel: „Folosirea violenþei in scopuri politice, incluzând orice recurgere la violentã în scopul de a plasa publicul sãu orice secþiune a publicului intr-o stare de teamã". Nici aceasta definiþie nu este suficient de riguroasã, cãci demonstraþiile de stradã violenþe, de exemplu, nu pot fi considerate acte de terorism. Principala caracteristicã a terorismului este intimidarea prin violentã. Mijloacele folosite sunt extrem de variate (rãpirea de persoane, luarea de ostatici, asasinatul, producerea de explozii, distrugerea unor edificii publice, sabotarea cãilor ferate, a instalaþiilor industriale sau a mijloacelor de telecomunicaþii, ruperea unor diguri, otrãvirea apei, rãspândirea unor boli contagioase, bombardamente etc.) Ori cea ce face , acest personaj de … exact asta face. Nu contest vinovãția sau nevinovãția, magnatului de presã Ovidiu Vântu, dar metodele folosite, aduc aminte de alt personaj sinistru a istoriei Românești contemporane…. Vã implor nu încercați, apãrarea acestor nenorociți, care vã duc într-o direcție greșitã…deschideți ochi…acționați…cât nu este târziu… DESPRE CAT DE INTELIGENTI SUNTEM.........EU,TU,E ALTA POVESTE.....DACA NU ESTI IN STARE SA PERCEPI O IRONIE,E PROBLEMA,TA.......IN REST IAR TE-AI LANSAT INTR-O PERORATIE FARA CAP SI FARA COADA.......SUBIECTUL TAU E BASESCU,SI ASTA DA DOVADA DE CATA IGNORANTA SUFERI.......ESTI INDOCTRINAT CU ANTENE,IREALITATI SI CE E MAI RAU PUI BOTU !!! NU DISCERNI INTRE CEIA CE TREBUIA FACUT DE MULT SI CEIA CE SE INCEARCA A SE FACE,ESTI CATRANIT CA " TERORISTUL " BASESCU TI-A LUAT 25% DIN LEAFA,LA CAT GANDESTI,CRED CA TREBUIA SA-TI IA 50% SI DUPA SA TE DEA SI AFARA...........ESTI MEDIOCRU RAU,DE FAPT ESTI UN SPAGAR,CARE JUPUIESTE DE BANI PARINTII ELEVILOR TAI,ASA CA HAI SI FATE UTIL PRIN ,DECENTA MACAR !!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

ei,uite ca deja ti-am raspuns putin mai sus si as mai vrea sa-ti povestesc ceva : acum vreo 6 ani, locatarilor din blocul unde locuieste sora mea, li s-a taiat apa calda, gazul si liftul a fost oprit, sosindu-le niste somatii de plata ptr. suma exorbitanta de 1 mild. de lei ! disperati dar si nedumeriti de chestia asta, oamenii s-au dus la adminstratorul blocului si, ce crezi c-au aflat ? ca omul a luat bani din caserie ,neplatind utilitatile blocului si i-a investit in FNI !....de atunci se tot "judeca" acest caz si, ca si in cazul lui SOV, toata lumea "stie " despre ce-i vorba ,dar dureaza si dureaza....de parca-i reclama de la bateriile durasel....pina-i vine cuiva la interes sa dezgroape cazul ! ....aici e marea noastra problema : Justitia se face dupa cum vor muschii unuia sau altuia, atunci cind ii aduce cele mai mari beneficii de imagine si nu ptr. ca suntem un Stat de Drept in care Legea si Justitia au cel mai important rol !
Unii au avut. Care or fi aia ?
ºi nu uitaþi, sã fie obiective.