Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 14:11
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 14:06:21Stie cineva unde este doamna Gabi ?....Sper ca este bine . Sper ca este la Moeciu...altfel nu rabda ea sapte zile.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 16:30
De la: Ingrid, la data 2010-09-03 14:11:40De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 14:06:21Stie cineva unde este doamna Gabi ?....Sper ca este bine . pai si-am inteles ca are acces la internet acolo....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 18:05
De la: vasile_vali, la data 2010-09-02 21:21:18De la: 9am178165, la data 2010-09-02 20:49:17Stimati parteneri de forum, se afla printre noi fiinte pentru care care normele moralitatii si ale bunului simt nu au nici o valoare. Sunt realmente niste pomanagii care n-au muncit O SINGURA ZI DIN VIATA LOR, care nu fac decat sa minta, sa dezinformeze, sa intoxice populatia cu informatii idioate emanate de la fraudulosul basescu. Pentru acestia, regulile normale ale vietii sunt CA UNII SA MUNCEASCA PENTRU CA CEILALTI SA POATA TRAI BINE. Dar sunt convinsa, ca cei care sunt de buna credinta dintre dvs. s-au convins de asta. In occident astfel de personaje neadaptate sunt paria societatii si traiesc la marginea comunitatilor umane. Nu mai trebuie sa ne miram ca astfel de personaje apara un individ precum basescu - la randul lui un dezechilibrat mintal care nu a putut face "cariera" decat in timpul unui regim paranoic, regimul Ceausescu (ma refer aici la cariera de securist si NU la cea de navigator). BA SA VEZI ,CERSETOAREA CU TIGANU,TIGANU CU CERSEALA......SE POTRIVESC BINE,NU ???????
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 18:27
De la: 9am178165, la data 2010-09-03 12:57:20De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-02 22:53:47De la: 9am178165, la data 2010-09-02 08:56:53De la: black10131307, la data 2010-09-02 07:17:45Doi oligofreni, astia sunt exponentii de frunte ai contestatarilor lui Basescu. Cocalarul oltean number one si dementa care indeamna la lovitura de stat. Pomanagioaica e catranita rau pentru ca nu mai primeste trusou pentru copil, in loc sa se duca "D-le profesor de istorie", nevasta-ta, sau tu impreuna cu sticluta, sunteti intotdeauna de acord cu "STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc.??? pentru ca din cele citite pe aici pana acum am dedus un singur lucru: una vrea nevasta, sau sticluta si alta vrei tu!!! Daca o tii tot asa o sa putem spune peste ceva vreme ca a disparut deja unul sau una dintre aceia pentru care "NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA". Ce te deranjaza mai mult, ca noi astia prostii nu stam cu mana intinsa la banii statului, sau faptul ca ne deranjaza si pe noi ca nu suntem la fel de favorizati ca unii dintre voi??? Lucrurile nu pot sa ramana asa ca si pana acum, ori se darama acest sistem ori devine echitabil pentru toti, nu numai pentru alde voi. Nu vad de exemplu ce e atat de greu pentru acest stat sa dea o lege prin care cotizatiile la sistemul public de sanatate sau la pensii sa poata fi folositi de catre contribuabili si dupa pierderea locului de munca, desigur in limita contributiilor depuse!? sau ce ti se pare asa de greu daca o pensie devine echitabila tot in limitele contributiilor? Nu asta se urmarea prin pensiile private, tocmai o descentralizare si o sansa a angajatului de a-si mari pensia pe care urmeaza a o primi? De cand au devenit cei care cotizeaza la plata salariului tau "lipitori", pentru ca nu vor sa se mai lase jecmaniti de stat??? Halal profesor, sau a vorbit acum sticluta? ca nevasta-ta in nici un caz! Asta stie doar urla. |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 18:43
"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul"
Zise cersetoarea, intizand mana ca sa-i mai dea statul un trusou! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 19:59
De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" CRED CA IN LOC DE TRUSOU,AR MERITA UN TRASOR.......... Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 20:22
De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 19:59:12De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" Dar tu bai Cifra ,pentru injuraturile,amenintarile,violenta si prostia ta consecventa,depusa ca ofranda in fata lui Basescu, ce ai merita ?Ai merita un Nobel ? Idiotule,nu ai merita nici macar sa te bage cineva in seama, altfel decat asa cum fac eu periodic in scop social-profilactic,(cauta in DEX) ca sa iti reamintesc conditia ta umila de prostovan needucat ,fanatic basescian,primitiv,lipsit de inima si absolut inutil societatii. Are Base destui sustinatori pe forum, insa putini sunt asa de dobotoci ca tine. General vorbind,am vazut pe acest forum sustinatori de la diverse partide, dar nu am mai gasit un idiot nici macar comparabil cu tine printre oamenii aia. PS:Te rog sa ma scutesti de amenintarile cu puscaria,cu momentul cand o sa fim noi doi fata in fata si eu voi plange .Esti doar un dobitoc care nu intelege pe ce lume este,ce sustine ,ce vrea, si cum se scrie cat de cat normal in romana .Tu doar injuri in numele lui Base,idiotule sau inventezi niste legende despre "misiunila tale importante" .Jenantule,Rambo basescian ce esti !....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 20:34
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 20:22:48De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 19:59:12De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" MAI RUS MUC SI PROSTOVAN,TE-AI AUTO-CARACTERIZAT PERFECT,DOAR CA IN LOCUL LUI BASESCU PUPI PE TARICEANU,SI MAI NOU PE PAPUSA CEAKI,IN REST TOATE CELE BUNE.......
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 21:36
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 20:22:48De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 19:59:12De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" Dom' Vanea, apelezi la un limbaj care nu te caracterizeaza! Macar trebuie sa mimezi ca voi penelistii sunteti niste baieti stilati, educati si bine crescuti! Asta-i Romania bunului simt pe care voiati sa o construiti? Pai ne acuzati pe noi ca suntem badarani si voi ne dovediti ca sunteti campioni? Pai se poate? Daca te aude crin? Ce te-a starnit asa? Faptul ca Silver face bascalie de tzoapa aia miloaga care vrea sa-i ia beregata lui Basescu pentru ca nu si-a luat trusoul? Acum fi cinstit si spune-mi, te identifici cu ea? Vrei si tu un trusou, ceva, o maslina, o scobitoare... si nu vrea Boc sa-ti dea? De ce il jignesti pe Silver, doar pentru ca el nu vrea de la viata ceea ce vrei si tu? De ce suntem obligati sa credem toti in ceea ce crezi tu? Asta este Romania bunului simt pe care o clamati? A educarii cu forta? Silver nu a jignit-o pe tzoparlanca pana nu si-a dat ea in petec si a inceput sa scuipe in dreapta si in stanga! A sfatuit-o de bine, sa inceteze cu idiotzeniile alea cu lovitura de stat, pentru ca are un copil de crescut si pana la urma ceea ce face ea intra sub incidenta legii. Crezi ca nu exista metode sa depistezi adresa unui utilizator de internet? Dar pe cei pe care au inceput sa-i aresteze pentru piraterie, cum crezi ca i-au dibuit? |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 21:56
De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 20:34:56De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 20:22:48De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 19:59:12De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" Pleaca dracu' la culcare bai Cifra ca iar nu ai inteles nimic. Primitivule in gandire,dupa tine intre sustinerea lui Hitler si a celor care luptau impotriva lui Hitler(doua tabere opuse ),nu exista diferenta.Mintea ta neteda nu pricepe deosebirile, deoarece sunt prea subtile pentru un bolovan ca tine.Bine -rau,adevar-minciuna,se fac varza in capatana ta iar rezultatul este ca injuri in numele lui Base,ameninti ,te manifesti ca un porc needucat iar apoi spui ca si ceilalti "sustin" ...dar pe altcineva. Uf,bolovan esti mai Cifra.... .
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 21:57
PT. BLACK cel NEGRU si PROSTIA-I INFINITA
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea. (Georges Brassens) ceea ce la tine blecica puiule nu e cazu' , mai fa niste clisme,poate cine stie reusesti sa gasesti bucati din creierul de-l avusesi la nastere intreg si neatins de boala,,portocala pletoasa''
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
9am242038 11 mesaje Membru din: 3/09/2010 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 22:11
Noua remaniere regizata de Basescu demonstreaza inca odata ca ;fara hotie politica nu are sens,iar fara prostie nu exista nici natiune ,nici politicieni
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 22:12
De la: black10131307, la data 2010-09-03 21:36:50De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 20:22:48De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 19:59:12De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" Ce dragut !Aveti suflet bun domnu' Black si va iubiti potaile. .Il mangaiati pe burtica pe Cifra cand musca bine ?!...Ii dati Chappi sa aiba blana mai lucioasa si sa prinda curaj in "lupta" cu ...dusmanu' ? Ce sa fac domnu'Black cu limbajul ?...Daca dumneavoastra nu va dresati potaile, este nevoie sa o faca altcineva.Nu se poate domnu' Black sa ii explicati dumnevoastra javrei acesteia cateva comenzi simple gen "sezi", aport",latra" ,"la picior" etc.Lasati potaile in libertate, iar apoi acuzati cetatenii ca sunt necivilizati, dupa ce sunt muscati ? Oricat de mult v-ati iubi potaia domnu' Black si oricat de devotat sunteti fata de Base ,nu se poate sa nu va dati seama ca Cifra asta este cel mai mare injurac de pe acest forum,cel mai mare nesimtit ,cel mai oribil si mai violent personaj. Oare este omul lui Patriciu ? .Poate il plateste PNLul dom'le sa faca pe tampitul in slujba lui Base?...
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 22:15
De la: XYW, la data 2010-09-03 21:57:00PT. BLACK cel NEGRU si PROSTIA-I INFINITA Meltene iar te plictisesti singur pe acasa? Pardon, am uitat ca tu esti homeless,... pe langa gluga de coceni! Fa si tu ce fac oltenii cand se plictisesc, arunca-ti caciula pe jos si te prefaci apoi ca ai gasit-o. Te-a invatat nentu' Vanghele sa umbli pe Goagal si acu ne dai citate celebre? Stai pe'aproape, tu nu ai sanse sa-ti dai seama cat esti de prost, de-aia si spargerile astea in figuri! Se umfla taratza in tine cocalarule? Ai grija sa nu ti se incinga prea tare cerebelul ca stii doar din ce se face praful de pusca: din creiere uscate de olteni, ca sunt atat de prosti, ca bubuie!
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 22:22
De la: black10131307, la data 2010-09-03 22:15:34De la: XYW, la data 2010-09-03 21:57:00PT. BLACK cel NEGRU si PROSTIA-I INFINITA e clar,blecica,in cazul tau nu mai e nimic de salvat,criza ti-a afectat profund si ramasita de creier de-o mai purtai in loc de caciula vara sa nu se vada golul din capatana ce-o porti pe umeri sa nu-ti ploua-n gat
|
|
9am242038 11 mesaje Membru din: 3/09/2010 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 22:35
Machiajul aplicat de Basescu Guvernului muribund Boc,nu acopera mirosul de frauda ,si dezastru national din ultimii 6 ani.
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:31
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 14:06:21Stie cineva unde este doamna Gabi ?....Sper ca este bine . Eu i-am dat un mesaj privat saptamana asta. Am sa incerc s-o sun. Aveam fix-ul pe undeva. Poate e in concediu (???) Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:33
De la: 9am242038, la data 2010-09-03 22:11:00Noua remaniere regizata de Basescu demonstreaza inca odata ca ;fara hotie politica nu are sens,iar fara prostie nu exista nici natiune ,nici politicieni Iarna nu-i ca vara...
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:40
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-03 23:33:14De la: 9am242038, la data 2010-09-03 22:11:00Noua remaniere regizata de Basescu demonstreaza inca odata ca ;fara hotie politica nu are sens,iar fara prostie nu exista nici natiune ,nici politicieni nici BASEXU' nu-i NAPOLEON Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 23:59
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-03 23:33:14De la: 9am242038, la data 2010-09-03 22:11:00Noua remaniere regizata de Basescu demonstreaza inca odata ca ;fara hotie politica nu are sens,iar fara prostie nu exista nici natiune ,nici politicieni Remaniere,la actualul Guvern,o frectie la un picior de lemn !
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 14:23
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 14:06:21Stie cineva unde este doamna Gabi ?....Sper ca este bine . Intr-un timp era la Moeciu
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 16:53
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 18:01
Romania libera
Tismãneanu: Ion Iliescu încearcã un nou puci 2 Septembrie 2010 Vladimir Tismãneanu atrage atenþia cã Ion Iliescu încearcã, printr-o nouã suspendare a lui Traian Bãsescu, sã organizeze un puci menit sã "destabilizeze sistemul politic pentru a recupera poziþiile pierdute ºi pentru a-l elimina din joc pe principalul adversar al oligarhiei pesedisto-penelistã". "Omul care a prelungit regimul comunist dupã ce a patronat lichidarea fizicã a predecesorului sãu, personajul direct ºi fãrã dubiu responsabil pentru sângeroasa mineriadã din 13-15 iunie 1990, sponsorul din umbrã al scenariilor cu teroriºti soldate cu moartea a peste o mie de oameni, iese din nou în arenã ºi cere capul lui Traian Bãsescu", scrie Tismãneanu pe blog, monitorizat de ziare.com, referindu-se la declaraþiile lui Ion Iliescu din ºedinþa Comitetului Executiv Naþional al PSD de luni. În opinia istoricului, "suspendarea lui Traian Bãsescu în 2007 a fost un puci parlamentar organizat de o coaliþie a revansei, amoralitãþii ºi corupþiei. Se pare cã Ion Iliescu, cel care a condus juntã instalatã la putere în decembrie 1989, încearcã sã-l repete". Tismãneanu spune despre fostul preºedinte al României cã este "promotorul propriei viziuni despre socialism, asemeni celui care i-a fost cândva mentor ºi protector, Nicolae Ceauºescu". "Diferite cã grad de sofisticare, socialismul lui Ceauºescu ºi cel al lui Iliescu sunt ambele îndatorate autoritarismului manicheist de tip bolºevic. Ambele au fost marcate de aversiunea visceralã pentru pluralism. În cazul lui Ion Iliescu, actualele declaraþii sugereazã o revenire la pasiunile anilor 1945-1946 când participã cu ardoare la distrugerea democraþiei româneºti", mai scrie istoricul. Acesta considerã cã "ceea ce-l iritã cel mai mai tare pe Ion Iliescu în cazul Bãsescu este exact efortul de clãdire a statului de drept, deci opusul propriilor sale strãdanii întru perpetuarea hegemoniei neo-nomenklaturii profitocratic-spoliatoare". În acest context, Tismãneanu apreciazã cã Ion Iliescu este "piatrã de moarã" atârnata de "gâtul unei posibile, dar inexistente stângi româneºti în sensul real al cuvântului", iar "o stânga veritabilã româneascã trebuie sã se separe fãrã inutile menajamente de aceastã nefastã povarã". |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 18:46
De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 21:56:03De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 20:34:56De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 20:22:48De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 19:59:12De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 18:50
De la: XYW, la data 2010-09-03 23:40:53De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-03 23:33:14De la: 9am242038, la data 2010-09-03 22:11:00Noua remaniere regizata de Basescu demonstreaza inca odata ca ;fara hotie politica nu are sens,iar fara prostie nu exista nici natiune ,nici politicieni DA,AI DREPTATE...........DAR NICI TU NU ESTI,ZORBA.....NU ? MAI DEGRABA BOMBA............ Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 18:58
De la: black10131307, la data 2010-09-03 21:36:50De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 20:22:48De la: Silver9AM, la data 2010-09-03 19:59:12De la: black10131307, la data 2010-09-03 18:43:33"In ceea ce priveste parazitii sociali precum cei prezenti pe acest forum, care se autointituleaza de foarte multe ori, "oameni de succes", "ofiteri" sau alte asemenea specimene, in oricare din aceste situatii AR DISPAREA IN MAREA LOR MAJORITATE PENTRU CA NU AR MAI EXISTA BANI PUBLICI CARE SA-I INTRETINA. De aceea, nu are rost sa ne miram ca ne trezim injurati la modul cel mai murdar cu putinta in momentul in care sustinem idei precum: STATUL FUNCTIONAL, SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ECHITATE SOCIALA, etc., pentru ca acestor INDIVIZI LE CONVINE DE MINUNE DEZORDINEA ACTUALA A LUCRURILOR. Acestia sunt precum lipitorile intr-o balta tulbure si murdara, care se inmultesc si cresc in dimensiuni. Daca am schimba apa insa cu una curata, ar disparea aproape cu totul" PRIETENE,DOMN IL POTI NUMI DOAR LA STO......E UN FOST PARNAIAS,BETIVAN NOTORIU,CUNOSCUT ,SI AVAND ANTECEDENTE ( INTERZISE PE ATUNCI )DE HOMALAU,SI O JIGODIE IN GENERAL.......... EU AM VB. PERSONAL CU EL,E O PRICAJANIE,DE STRANUTI MAI TARE CADE JOS,NU TE UITA CA PE NET E MARE VITEAZ,E O NULITATE........MIE IMI PLACE SA IL NECAJESC,DAR NICI O CLIPA NU MI-AS PUNE MINTEA CU O ASEMENEA SPECIE DE ......RUS MUC SI PROST . AUZI CICA ACUM SUNT CAINELE TAU,TOT LA CAINE SE GANDESTE........CHIAR DE CE NU II DAI TU CAINELE TAU SA-I FACA CEVA CU LIMBA....JUL LUI ? DAR DACA E ......MAI BINE NU !!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 19:03
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-03 23:31:49De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 14:06:21Stie cineva unde este doamna Gabi ?....Sper ca este bine . CHIAR BROSCUTO ,STII CEVA DE GABITA ? DACA VB. CU EA SPUNENE SI NOUA ......SPER CA SE DISTREAZA !!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
cotaraneu 18 mesaje Membru din: 15/01/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 19:12
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opiniaDar ce parere ai despre cei ce se lasa manipulati de o hahaiala fara fond si de circul fara paine? Ei nu trebuie sa se intereseze.Nu trebuie sa investigheze.Basescu nu are minusuri.Nu are nimic. el este raul.Nu este nevoie sa se uite lumea la antene,dar nici in gura lui basescu.Este suficient sa asculti oamenii,sa le vezi tristetea si disperarea din ochi . Probabil inca mai ai o slujba.Probabil nu ai pensionari in familie.Probabil nu ai rude sau prieteni ce si-au pierdut slujbele sau le-au fost taiate salariile.probabil ai tot ce ti-ai dorit. probabil. |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 19:17
De la: TEMERAR, la data 2010-09-04 14:23:42De la: vaneamarin, la data 2010-09-03 14:06:21Stie cineva unde este doamna Gabi ?....Sper ca este bine . Doamnei Gabi i-a murit calculatorul... Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
cotaraneu 18 mesaje Membru din: 15/01/2009 |
Postat pe: 4 Septembrie 2010, ora 19:51
De la: dracusor, la data 2008-10-12 08:10:00mai ranily si daca tu ai 54 io zic sa lasi deoparte internetul si forumurile cate cam depasesc si sa te apuci sa crosetezi ceva ce zici?Dracusor,tare prost stai cu limba romana .Ai vre-o problema cu ea de o chinui in halul asta?
|
|
|

la munca! Sta toata ziua pe forum si isi expune indecenta prostiei crase. Chiar nu intelegeti ca s-a terminat cu pomenile, ca daca vreti bunastare trebuie sa puneti osul la treaba?
.Esti doar un dobitoc care nu intelege pe ce lume este,ce sustine ,ce vrea, si cum se scrie cat de cat normal in romana .Tu doar injuri in numele lui Base,idiotule sau inventezi niste legende despre "misiunila tale importante" .Jenantule,Rambo basescian ce esti !....
Primitivule in gandire,dupa tine intre sustinerea lui Hitler si a celor care luptau impotriva lui Hitler(doua tabere opuse ),nu exista diferenta.Mintea ta neteda nu pricepe deosebirile, deoarece sunt prea subtile pentru un bolovan ca tine.Bine -rau,adevar-minciuna,se fac varza in capatana ta iar rezultatul este ca injuri in numele lui Base,ameninti ,te manifesti ca un porc needucat iar apoi spui ca si ceilalti "sustin" ...dar pe altcineva.
.Il mangaiati pe burtica pe Cifra cand musca bine ?!...Ii dati Chappi sa aiba blana mai lucioasa si sa prinda curaj in "lupta" cu ...dusmanu' ?
.Poate il plateste PNLul dom'le sa faca pe tampitul in slujba lui Base?...