Info
x
Basescu
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 22:08
Cum sa dai la copii jucarii (papusele) cu handicap? Eu propun fabricilor de jucarii sa scoata pe piata papusa Funeriu pe care micutii sa invete cum s-o dezmembreze in diferite feluri.
Fraților, m-ã crucesc, de o vreme eu locuiesc la Zala, Ungaria. Dupã multã peripeții, mi-am gãsit partea care se denumește de obicei rostul vieții, pe aceste meleaguri splendide care seamãnã foarte mult cu locurile mele natale, de la Turia, Balvanyos. De aproximativ trei ani, am descoperit cã aici la granița cu Austria,realizãrile tehnicii, miracolul acesta a televiziunii pe cablu te pune în legãturã cu ai tãi…Da m-ați înțeles bine, aici vãd toate posturile tv. de acasã. Vãd tâmpeniile și lingușeala lui Morar, Nașul, vãd R1 , 2, dar vãd Realitatea, o tv, care între noi fie vorba chiar este …din punctul de vedere valoric foarte aproape de 0 absolut…pãcat, dar vãd misiuni excelente, Antena 3 . Aceastã emisiune este de o valoare pe care nici nu apreciați voi, acolo. Asearã mi-a fost sã aud niște lucruri de care m-am crucit…auzi ce tâmpenie sã dai copiilor … cu handicap? Fraților vin cu o întrebare, sincer ne vrând sã jignesc pe nimeni, cã domnul Tycu și așa îmi spune cã nu sunt patriot, cã…doar nici nu mã intereseazã, dar fraților la voi când cineva este promovat ministru, nu se supune la ceva text…dacã nu cumva are probleme cu etajul superior, cã am vãzut cã în parlamentul European ați trimis un alt tembel, care azi a reușit sã se facã iar de râs, dar nici nu aștept altceva de la Dl. Tudor, nume predestinat … Wc. Iar o sã urlã eu uzând ,pe domnul Funeriu, nu știu …Cu un președinte care a fost de cinci ori ministrul transporturilor…și nu aveți autostrãzi…Am vorbit astãzi cu un grup de austrieci, care acum venea de pe nisipul de aur…dupã ce au trecut odatã prin Constanța… Mi-au spus cã nu admitã comparație litoralul bulgãresc, fațã de cea Românã. Cea române a rãmas la nivelul anilor 90, cu prețul dublu fațã de bulgari… Aveți încã mult de fãcut, dar nu îmbolnãviți, copii cu…jucãrii cu handicap. Am înțeles asearã, la tv cã aveți o lege, dacã am reținut bine nr. 448- nu am reținut din ce ani , dar nici mãcar asta nu este respectat, cã trebuia sã existe peste tot, dacã rețin bine din 2007 amenajat, locuri de acces pentru cãrucioare pentru ahndicapați… Succese…
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 8 Septembrie 2010, ora 23:46
De la: bseceta, la data 2010-09-08 17:24:32De la: gabigabi, la data 2010-09-08 17:18:25De la: Realista, la data 2010-09-08 15:22:01M-da. Si ”tatucu ” Iliescu va ramâne un inger sau.... o fantoma”, in istorie, in ceea ce priveste Mineriadele? Voi, nihilistii, printr-o negare continua si absoluta, doriti (chiar daca nu constientizati) sa creati brandul Basescu. Deja l-ati creat!! Fiti fara nici-o grija! Ce mare idiot poti fi! dar cand PSD-ul facea pomene pe bani publici cum era?? va placea nu??? Mare cretin poti fi!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 08:01
R-orange-girl
am vrut doar sa va arat ce eforturi a facut si ce val constant de minciuni a ridicat in 20 de ani base pentru a-si ascunde pacatele, furturile si implicarea in cele mai nefaste momente de istorie post 90, ceea ce voi negati, numindu-l "despot luminat"... nimic mai amuzant decit base facind calcule economice... la cum batea cimpii aseara a incalcat pentru al saselea an carticica numita constitutie. chiar sunt motive de destituire in dejectiile pe care le arunca zilnic pe gura idolul vostru (eu prefer insa sa stea toti cei 5 ani pentru a va scoate pe nas reforma - una din reformele lui, din 2006, e reforma din sanatate ).nu vi se pare interesant/maladiv ca face mereu apel la curaj (condamnind lasitatea) in momente in care ar trebui sa faca apel la intelepciune?! asa cum si boc spune toata ziua: "clar si raspicat"!! gasesc nuante sado-masochiste in "raspicatul" lui muc. inca, odata, unde's ardelenii care se mindreau in decembire 2009 ca au colorat in portocaliu ardealul?!! uniii spun ca portocaliul si-a cam schimbat nuanta PS: aici postam despre base, daca vrei sa comentam psd sau pnl sau pdl (obtinut prin incrucisari succesive din frustratii din fsn, pnl si psd- uite de ce scria cartarescu cu orbitor stinga sau dreapta!!!) deschide un topic despre ei. fii linistita nu le voi lua apararea... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 13:50
Din ciclul vorbãrie multã ºi fãrã sens, plinã de amuzament ºi contradicþii, un subiect mi-a atras totuºi atenþia în discursul de asearã a lui Traian Bãsescu într-o Ediþie Specialã la TVR: "Venitul minim garantat trebuie diminuat ori scos." Da, un subiect social, cât se poate de "problematic" în actualul context.
Bãsescu a subliniat cã în România nu mai trebuie sã se încurajeze "nemunca": "Acel venit minim garantat, care a facut ca în mediul rural sã nu mai gãseºti un om dispus sã meargã o zi la cules sau sapã, trebuie eliminat sau dat numai acelora care chiar au nevoie de el" Ok. Da, aºa stau lucrurile ºi sunt de acord cu cele afirmate. Ce mã deranjeazã în acest caz este contextul din spatele acestor cuvinte: Guvernul Boc V trebuie sã mai facã rost de bani, iar acest lucru se poate face fie ºi prin diminuarea sau chiar tãierea venitului minim garantat. Tot tãiem, tãiem, tãiem ... Pe când punem la loc ce a distrus aceastã guvernare dezastruoasã ? Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 11/07/2010 |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 15:14
Bravo!
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 17:37
Bani se incaseaza cu ghiotura la buget. Problema e ca se pun intr-un sac fara fund. Toate institutiile statului fac incasari, functioneaza in sensul asta dar nu si in sensul atingerii finalitatilor pentru care au fost create si exista de fapt. Noua nu ne e bine. Pentru cine conduc astia tara, daca se poate sune ca e condusa?
Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
pescarul12345 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 18:56
pe sorta de basist imputit
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 19:09
De la: 9am049573, la data 2010-09-09 08:01:38R-orange-girl MAI CETATENE TURMENTAT,DA-MI UN SINGUR EX. IN CARE PRESEDINTELE A INCALCAT (CARTICICA ) CONSTITUTIA CUM II SPUI TU ??? DESPRE CALCULELE ECONOMICE,CE AI DE OBIECTAT ?DETII ALTE INFORMATII ? IAR COMENTARIUL TAU TE CALALOGHEAZA,DREPT UN PROFESORAS,MAI MULT DECAT MEDIOCRU...............VEZI CA INCEPE NOUL AN SCOLAR,TE-AI FACUT CU BANI PT. PERDELE,CALORIFER,FATA DE MASA,VAZA,FONDUL CLASEI,FONDUL.........MA.........TII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 19:10
De la: pescarul12345, la data 2010-09-09 18:56:25 PESCARUSUL E O PASARE F. FRUMOASA,TU MAI DEGRABA ESTI UN GRAUR,NU CREZI ?
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 20:03
De la: 9am049573, la data 2010-09-09 08:01:38R-orange-girl Auzi mai RED-MAN, are mareeeee legatura cu acest topic, pentru ca AICI voi rapândacii roș-galben, ati gasit sa va ascundet iin ”cucuruz” (te las sa cauti in DEX) ! Explica-mi tu frumusel, de cind, in ultimii 20 de ani , au ajuns la nivel de execelenta: Justitia, Învatamintul, Sanatatea, dar mai ales Bunul Simt al fiecarui individ, in ROMÂNIA? Ce zici parca au fost prezenti in cea perioada si cei pe care tu iîi aperi cu atita invesunare. De ce esti atât de nihilist in ceea ce-l priveste pe presedintele Basescu, iar pe tatucu Iliescu il propui se pare, pentru rolul principal, la premiul O-SCARA cãțâratã . Tu primesti premiul CE-ZARE indepartata! By the way, nu avea tu grija ardelenilor, sunt oameni cu mult peste ceea ce esti acum.. PS Propozitiile se incep cu litera mare. Ceea ce ai scris tu este lipsit atit de forma cât si de fond, deci nu are nici-un sens! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 21:59
De la: Realista, la data 2010-09-09 20:03:43De la: 9am049573, la data 2010-09-09 08:01:38R-orange-girl Madam, ai cel putin 7 greseli gramaticale intr-un text foooaaarte mititel, atat ca "miez", cat si ca marime! In cazul matale, se aplica de minune o zicere romaneasca, din Regat: "Rade harb de oala sparta!" Cat despre asta, de-l numesti presedinte, poate c-o fi presedinte pentru manelisti/mancurti/pupincuristi/dusii_cu_sorcova_din_Kabul-Cahul/ precupete/telenoveliste/batausi_de_copii/cocalari/mondiali/solomoni/nicolici/gutai etc.! Pentru ceilalti, traienel e un personaj trist, care isi mai da din cand in cand demisia in 5 minute, daca il suspenda Parlamentul... Hai pa, ardeleanco, tie si bocilor tai mono/bi/tri/tetra-cameralisti! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 22:04
Ce important te crezi! Râgâitorule!
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 22:06
De la: Dorinel, la data 2010-09-09 13:50:02Din ciclul vorbãrie multã ºi fãrã sens, plinã de amuzament ºi contradicþii, un subiect mi-a atras totuºi atenþia în discursul de asearã a lui Traian Bãsescu într-o Ediþie Specialã la TVR: "Venitul minim garantat trebuie diminuat ori scos." Da, un subiect social, cât se poate de "problematic" în actualul context. ...Pe cand romanul se v-a apuca serios de munca si nu v-a mai astepta sa faca altii pentru el si sa traiasca de pe o zi pe alta. Cu acele probleme scoase pe tapet de Basescu ne confruntam cu totii cei care dorim sa mai facem si productie nu numai sa comercializam importuri! Nu poti munci pamantul la tara cu tractoristi care te jecmanesc de bani pentru ca stiu ca nu gasesti forta de munca de nici un fel acolo! E plin la tara de tineri care traiesc din somaj sau din pensia de handicapat sau boala a parintilor dar nu fac numic decat daca ii plateste cineva dublu fata de valoarea munci lor. Bat mingea pe maidane toata ziua sau sprijina peretii carciumelor! Romanul in general trebuie sa-si schimbe mentalitatile. Ma uimeste cum astazi nimeni nu poate munci la tara! Bunicii mei aveau 5 hectare de pamant pe vremea lui Ceausescu, la noi nu a fost pamantul colectivizat niciodata si puteau munci 2 oameni tot pamantul asta cu boii si plugul. Asa au crescut 3 copii si 3 nepoti, mai dadeau si statului porcul din cotet pe deasupra si nu s-au plans niciodata de greutati. Astazi nimeni nu poate sa-l munceasca cu adevarat desi sunt tractoare destule la tara. Asta se numeste dezinteres total!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 22:35
De la: Realista, la data 2010-09-09 22:04:37Ce important te crezi! Râgâitorule! Madam, sper ca nu mie imi adresasi mesajul...Ca ma dezbrac imediat de caracter, asa cum face distinsul lu' matale mentor cand se adreseaza ziaristelor "de la Trusturi" cu bine-cunoscutele "fineturi" de betivan de bodega! Astept clarificari...Pana atunci, succesuri! PS: Niciun raspuns valoreaza pt. mine "da", adica mesajul mi-era adresat... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2010, ora 23:35
De la: click_cont, la data 2010-09-09 22:06:26De la: Dorinel, la data 2010-09-09 13:50:02Din ciclul vorbãrie multã ºi fãrã sens, plinã de amuzament ºi contradicþii, un subiect mi-a atras totuºi atenþia în discursul de asearã a lui Traian Bãsescu într-o Ediþie Specialã la TVR: "Venitul minim garantat trebuie diminuat ori scos." Da, un subiect social, cât se poate de "problematic" în actualul context. Ai dreptate cam 60%, Victorito! E adevarat, daca ai o sursa de a castiga un ban nemeritat, o folosesti pana se poate...Dar, pe de alta parte, de ce sa muncesti si sa castigi 2 lei la soare, cand pti lua 1 leu stand la umbra? Si in plus, munca in agricultura nu e rasplatita suficient: este istovitoare, nu e pentru oricine! Tb sa fii puternic dpdv fizic si sa ai o sanatate buna...De asta la tara oamenii se trec repede...si se duc la fel de repede catre strabuni...Si nu uita, la tara Salvarea nu vine repede.... Toate cele bune!, de la un adversar, dar doar de opinie... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 08:30
Salut !
I am back ... Am lipsit ceva vreme, voluntar de la aceste infinite dezbateri, bazate, ca de obicei, pe principiul romanesc "Ba pe-a ma-tii ...". Se prea poate ca, in viitor sa dau replici unora, dar acum, in acest moment, chestia asta imi repugna. M-am hotarat sa scriu pentru ca aseara l-au bagat la zdup, pentru 29 de zile, pe SOV. Asta n-ar fi fost vreun mare motiv, pentru ca acolo este locul acestui "distins domn" de multa vreme. Dar, pe cele doua televiziuni mogule (ma refer la mogulii aia rai, evident) au aparut cohorte de slugoi sa-l jeleasca pe SOV si sa ne inoculeze ideea ca acum e ca pe vremea lui Ceausescu, dictatura, crancena, ... presedintele face si drege, sugruma ... Am auzit ca daca ziarele sau televiziunile intre in insolventa (adicaltea, nu-si platesc taxele la stat, cum ar veni) este un atentat la libertatea presei, la libertatea de exprimare ... Ziaristi care se aratau indignati de faza cu FNI-ul de acum cativa ani, azi sunt aparatorii lui SOV. Mai bine zis, mercenarii lui. Si ei vorbesc despre ... libertatea de exprimare. Aseara s-a intamplat o premiera: in raport cu "invitatii", monseur Ursu si miss Oana, parea echidistanti, un fel de procurori la adresa patronului lor SOV... Paunescu ne-a mai aratat inca odata ca este cu adevarat un ... porc. A fost si ramane un mare porc. Deci, sa recapitulam: Nu cred ca este cineva in tarisoara asta care sa nu fie convins ca SOV a furat, prin ingineria aia cu FNI-ul, cateva sute de mii de romani, cu complicitati multiple in organele statului ... Nu cred ca este cineva sanatos la cap care sa nu inteleaga ca a facut asta prin interpusi ca Maria Vlas si arestatul de la Jakarta. Asa a reusit sa scape el de poveste. Aparent legal. Acum justitia nu e buna, pentru ca face cam ce trebuie, este. Era buna pe vremea lui Nastase, cand furai, la adapostul "legii" facute ca sa poata fura cine trebuie, pentru cine trebuia. Este ? Dinsecu spune ca basescu nu este loial celor care l-au sprijinit de-a lungul timpului.... In traducere, te-am sprijinit sa castigi alegerile, le-ai castigat, acum lasa-ma sa fur. Daca Basescu nu-i lasa, nu e ... loial. Interesant. In schimb SOV este loial celor care l-au ajutat sa fure. Faptele astea se prescriu dupa un numar de ani. Si atunci ? Te duci matale undeva in lumea asta mare, eu iti trimit bani sa traiesti imparateste toti anii aia care trebuie ca sa fie "legal", tu iti ti gura si gata treaba. Iar aici in tara, eu ii corup pe toti cei care te-ar putea cauta ... E ok, stimate domn Nicolae Popa ? Cam asa sta treaba. Are cineva alta parere ? Daca are sa fie sanatos, nu ma intereseaza, pentru ca minte. Acum se poate vedea de ce este Basescu un personaj incomod ? Acum se intelege de ce se relaxa Geoana la Vantu noaptea ? Pentru ca Geoana e "baiat de treaba", Basescu, nu ! Un fapt amuzant s-a petrecut in urma cu ceva vreme cand Emil Boc a facut apel la ... bunul simt al lui Patriciu ca sa-si platesca datoria de cateva sute de milioane de dolari catre statul roman ... Am inteles atunci ca sunt un om plin de ... bun simt, pentru ca-mi platesc, pana la ultimul leu, taxele si impozitele. Ma intreb, ar fi posibil ca si eu, si alti cetateni, sa platim taxele cand vom dori noi, la fel ca domnul Patriciu, si nu cand ne va da bunul simt afara din casa... De ce a facut Emil Boc aceasta afirmatie, ramane de neinteles. De ce nu actioneaza fiscul impotriva TUTUROR celor care nu-si platesc taxele, indiferent cum ii cheama ? De ce unlele persoane, taman alea care tipa cel mai tare pe peste tot, sunt rugate frumos sa-si plateasca taxele, in timp ce altor persoane li se aplica legea la sange ? Simplu, pentru ca persoane ca SOV si Patriciu si Voiculescu, si multi PDL-isti din anturajul puterii, sunt mai egali ca altii. Si pe ei nu-i suspenda nimeni pentru ca incalca "sfanta Constitutiune". PDL-ul a facut o mare greseala cu reducerea salariilor cu 25%.... Si-l va costa. Deja il costa. Daca ar fi reorganizat intregul aparat de stat pe centre de cost, cu diminuarea bugetelor dupa incasari, ar fi fost altceva... Cu totul altceva. Asa, se pare ca tara se va imprumuta in continuare, la infinit, pentru plata salariilor si pensiilor ... Altfel spus, lumea va merge la slujba si va plati taxe si impozite ca sa existe unii care sa ne explice ca nu fac nimic pentru ca n-au bani, pentru ca banii pe care-i dau cetatenii nu ajunga nici ca sa-i plateasca pe ai ca sa ne spuna ca nu fac nimic, doar iau salarii mici, e drept, dar degeaba ... Am inceput sa inteleg si de ce s-a lasat sistemul de invatamant sa decada atat de mult. Pentru ca sa fie si prosti destui, suficient de multi pentru a fi manipulari si convinsi usor sa voteze cu hotii care le fura banii. Sperante ? Slabe. Totusi, Basescu a devenit singurul personaj politic, pentru ca nu mai are pentru ce candida, care poate sa spuna adevarul. Si a inceput sa-l cam spuna. Numai ca alegatorul s-a invatat sa i se dea. Sa i se promita ca i se va da. Cand oamenii vor reusi sa inteleaga cat rau au putut sa faca Iliescu si ai lui, liberalii si toti ai lor, cate oportunitati au ratat sa aseze lucrurile pe un fagas normal, propice muncii, nu speculei, se va produce o schimbare in bine. Pana atunci nu. Se vorbeste aici ca oamenii ar fi puturosi si ar refuza munca din cauza pensiei minim garantate. Pai, daca pensia asta minima e de 350 lei iar salariul minim este de 600 lei, ... e ? De ce sa muncesti degeaba, cand poti sa stai degeaba pe bani un pic mai putini ? In fermele romanesti oamenii sunt platiti cu sume derizorii in timp ce, pentru aceeasi munca, in alte tari, salariul este de cca 1000 de euro. Si aceeasi oameni "puturosi" aici, devin, brusc, harnici. Iar merele, ca si alte produse agricole, costa tot atat. Unde se duc banii ? Diferenta de bani ... Atat pentru azi. Doamne Ajuta !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 13:43
Subscriu intru totul celor expuse. Cu o mica precizare, pe lânga micsorarea fondului de salarii (functie nivelul de colectarea a veniturilor la buget) în sistemul bugetar, ar fi trebuit sa se realizeze reevaluarea profesionala a angajatilor. Dar cine sa o faca? Sindicatele? Nu vor! Sefii de birou? Nu au putința si voințã! Câti ar mai ramâne in sistem daca s-ar organiza concurs pe fiecare post (necesar!!!!)? Inertia este mare.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 13:46
De la: Silviu, la data 2010-09-10 08:30:12Salut ! Dar moi-s posmagii
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 14:40
De la: vasile_vali, la data 2010-09-09 22:35:26De la: Realista, la data 2010-09-09 22:04:37Ce important te crezi! Râgâitorule! MONSIEUR Din politețe si bun simt, am sa-ți raspund. Chiar te vezi atât de important,astfel incât crezi câ un mesaj oarecare ți se adreseaza? Mai ai o farâmã de caracter? Expune-o. Pâna acum nu am remarcat-o. De ce atâtea divagații, fara o valoare cultural-literara, când ai fi putut sa-mi adresezi o simpla intrebare? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 17:34
De la: vasile_vali, la data 2010-09-09 22:35:26De la: Realista, la data 2010-09-09 22:04:37Ce important te crezi! Râgâitorule! MAI PARANGHEL,DE CE VREI U. SA TE DEZBRACI ? DE CAND AU CIORILE CARACTER ? MAI BINE MUCLES SI SACANA BULBUC !!!!!!!!MAI CIOARA ,DE PE TIMPUL LUI STEFAN CE MARE,VEZI CA AI NAPARLIT TOATA,MAI BINE REPARATI SIFONIERUL SI DA-TI POAMA LA CHESTIA AIA,MAI TULBUREL !!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 17:39
se vede @Silviule ca ai avut dor de forum,dupa pofta cu care ai scris ! te pup !
ca de obicei si cam la fel ca si Basescu, le amesteci : 2 minciuni si un adevar....in fraza urmatoare, 2 adevaruri si o minciuna....in urmatoarea ,3 adevaruri vor alterna cu alte 3 minciuni si uite asa se ametesc oamenii de cap, intrucit nu mai poti decanta adevarul de minciuna si "galusca" servita" este Otravita ! care S.O.Vintu a fost arestat ? omul de afaceri Banuit, dar nu si Dovedit si dupa cum sti : hotul neprins e negustor cinstit ? a avut si el grija, ca si Bas' in dosarul FLOTA, sa NU semneze el nimic ,ci totul s-a facut prin interpusi, asa cum ai zis ! deci , cum e ? - S.O. Vintu , Patronul Realitatii tv, a fost arestat ,ca urmare a celor citiva ziaristi care nu-l periaza pe Bas' ? a uitat oare Bas' ca realitateatv. l-a facut Presedinte in 2004 ? asa de repede a uitat,de se razbuna azi ptr. filmuletul cu "pixeli albastri " ? de unde atita ura pe acest drept de exprimare libera a unei massmedia private,mai ales ? oricum ,ca-i privata sau de stat , LIBERTATEA PRESEI ESTE UN DREPT GARANTAT DE CONSTITUTIE si, deci : din dragoste de democratie, Silviule draga sau din nevoia lui de autoritarism vrea el sa puna calus in gura oamenilor ?- a fost Omul S.O.Vintu arestat din cauza urii personale dintre cei doi ? de ce se amesteca cele 3 aspecte de nu se mai Vede motivul real al acestei arestari ? ....de altfel, dupa lovitura data lui geoana , in seara dezbaterii, cind Bas' l-a intrebat ce cauta la vintu, am zis ca acum ii va veni rindul acestiua sa i se ia gitul, intrucit si-a facut datoria de a-l atrage-n cursa si terminindu-l pe geoana - bineinteles strins cu usa si aratindu-i-se pisica N.Popa "care este arestat si a fost adus in tara "....sper ca-ti aduci aminte de minciuna asta, da ? .... ma rog, una dintre ele ,dar voi oricum NU LE VEDETI, NU LE TINETI MINTE, NU VA INTERESEAZA .....tot ce face el e perfect ,nu-i asa ? o alta intrebare este : chiar vrea Bas' sa fie adus N.Popa acasa ,cu listele lui compromitatoare ptr. multi ? se vorbeste-n tirg ,la fel ca si-n cazul lui Hayssan, ca Bas' stie el ce stie si despre asta si ca e Beneficiarul unei mari sume de bani de la FNI ,ca de altfel si alti potentati ai zilei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 17:56
De la: gabigabi, la data 2010-09-10 17:39:40 se vede @Silviule ca ai avut dor de forum,dupa pofta cu care ai scris ! te pup ! GABITO,PAREREA MEA ESTE CA S O V ESTE UN ESCROC SI UN OM FARA CARACTER,NU E RAZBUNAREA NIMANUI,ODATA SI ODATA TREBUIE SA PLATEASCA TOTI CEI CE GRESESC,IAR EL A GRESIT SI S-A BUCURAT LA MUNCA SI BANII ALTORA !!!!!!!!!!1 CATE VICTIME A FACUT ? IN AFARA DE CATE LACRIMI S-AU VARSAT,IN AFARA DE CATA SANATATE A MACINAT,CATI MORTI,MORTI ,GHABITO !!!!!!!!!!!!!!!!! IAR HAZNAUA AIA DE REALITATEA TV,E ZERO BARAT PT. MINE ! OMUL ASTA SOV,NU AR MAI TREBUI SA VADA LUMINA ZILEI,CHIAR DACA AR INAPOIA TOT CE A FURAT,E DOAR PAREREA MEA ! SUFERINTA ADUSA DE EL PENTRU CE A FACUT NU SE POATE MASURA,E INCOMENSURABILA SI DE UN TRGISM FEROCE ! EU L-AS EXECUTA CA IN IRAN,CU PIETRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS CAT DESPRE FLOTA,NU UITA CA EA A DISPARUT PE MANDATUL A 3 MINISTRI !!!!!!!!!!!!!!!! DE CE E ACUZAT DOAR UNUL ? DAR SI ASA DACA SE VA DOVEDI CU ACTE CA AU FOST FURATE SI VANDUTE ONEROS,CINE A FACUTO SA PLATEASCA,INDIFERENT DE NUME ! IAR REALITATEA L-A FACUT PRESEDINTE PE BASESCU SI IN 2004 SI IN 2009,PAREREA MEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE PUP,GABITO
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:06
aaaaaa, am uitat sa mai adaug ceva : din partea mea, sa-l aresteze, chit ca n-a furat din BANII STATULUI si nici N- A PERICLITAT STATUL ROMAN ! romanasii nostri n-au invatat lectia Caritasului,nici a lui Safi ,desi li s-a atras atentia asupra jocurilor piramidale si au pierdut pe mina lor : lacomia strica omenia ,dar tare as vrea sa-i vad Arestati si judecati pe bune pe toti cei care au pus economia tarii la pamint .....nu stim cine sunt ? ba stim ,dar nu se doreste ! n-avem bani in Buget ? avem-avem, dar sunt cautati in buzunarele amarastenilor care sunt victimele perfecte de o viata intreaga : si f...ti si cu banii luati si nu acolo unde sar in ochi cu opulenta etalarii nesimtite !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:22
ei,uite ca deja ti-am raspuns putin mai sus si as mai vrea sa-ti povestesc ceva : acum vreo 6 ani, locatarilor din blocul unde locuieste sora mea, li s-a taiat apa calda, gazul si liftul a fost oprit, sosindu-le niste somatii de plata ptr. suma exorbitanta de 1 mild. de lei ! disperati dar si nedumeriti de chestia asta, oamenii s-au dus la adminstratorul blocului si, ce crezi c-au aflat ? ca omul a luat bani din caserie ,neplatind utilitatile blocului si i-a investit in FNI !....de atunci se tot "judeca" acest caz si, ca si in cazul lui SOV, toata lumea "stie " despre ce-i vorba ,dar dureaza si dureaza....de parca-i reclama de la bateriile durasel....pina-i vine cuiva la interes sa dezgroape cazul ! ....aici e marea noastra problema : Justitia se face dupa cum vor muschii unuia sau altuia, atunci cind ii aduce cele mai mari beneficii de imagine si nu ptr. ca suntem un Stat de Drept in care Legea si Justitia au cel mai important rol !
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:26
De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 Vad ca ai avut dreptate,dar prostimea ,nici acum nu pricepe !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:29
De la: gabigabi, la data 2010-09-10 18:06:45aaaaaa, am uitat sa mai adaug ceva : din partea mea, sa-l aresteze, chit ca n-a furat din BANII STATULUI si nici N- A PERICLITAT STATUL ROMAN ! romanasii nostri n-au invatat lectia Caritasului,nici a lui Safi ,desi li s-a atras atentia asupra jocurilor piramidale si au pierdut pe mina lor : lacomia strica omenia ,dar tare as vrea sa-i vad Arestati si judecati pe bune pe toti cei care au pus economia tarii la pamint .....nu stim cine sunt ? ba stim ,dar nu se doreste ! n-avem bani in Buget ? avem-avem, dar sunt cautati in buzunarele amarastenilor care sunt victimele perfecte de o viata intreaga : si f...ti si cu banii luati si nu acolo unde sar in ochi cu opulenta etalarii nesimtite ! AI PERFECTA DREPTATE,CINE A FURAT SA DEA INAPOI,CA E DE LA STAT CA E DE LA PRIVAT,NU CONTEAZA,CINE A PUS INDUSTRIA PE CHITUCI DE ASEMENEA SA PLATEASCA,CINE ISI BATE JOC DE ROMANI SA PLATEASCA,SPUI CA STIM CAM CINE AR FI........DESIGUR CA SE STIE....PE TIMPUL CUI S-A DISTRUS INDUSTRIA ? PE TIMPUL CUI S-A DAT CELE MAI TARI TEPE IN DETRIMENTUL NOSTRU AL TUTURORA ? SI E INCA PROASPAT,UNDE SUNT BANII DE PE BCR ? INTREBAREA ASTA AM PUSO DE MULTE ORI PE TOPIC,RASPUNS ...........?!>>>>>>>>> DE CE AU FOST CHELTUITI 3 MILIARDE DE EURO CAND SE STIA CA URMEAZA O CRIZA? CU CE ECHIVALEAZA ACEST GEST ? CINE A AMANETAT O BUCATA DIN PAMANTUL TARII,UNDE SUNT RESURSE,SI CUI ? SI DE CE ? SI PE CAT ? CINE A VANDUT GAZUL,PETROLUL ? CINE A VANDUT SIDEXUL,SI PE CAT ?SUNT MULTE INTREBARI ,LA CARE STIM RASUNSUL,IL STIM CU TOTII,DAR CE SE FACE ? NE INJURAM UNII PE ALTII,PT. CA ASTA SI DORESC,SA DETURNEZE ATENTIA DE LA TOATE ASTEA SI SA-SI FACA LINISTITI TREABA.....CEI CARE AU CASTIGAT AVERI DIN MUNCA LOR,SUNT DE FELICITAT,PRIVATII MUNCESC PE RUPTE,LI S-A SCAZUT SALARIUL INCA DE LA SFARSITUL ANULUI 2008,AI AUZIT PE CINEVA SPUNAND CEVA ? AU SI EI SINDICATE,SUNT SI EI AFILIATI UNOR ORGANISME.....PROBLEMA SE PUNE DE CAND CU BUGETARII,VEZI SI U. SCOALA ROMANEASCA CE A A JUNS.........VEZI SI U. MEDICINA ROMANEASCA CE A A JUNS,DE JUSTITIE NU AM CUVINTE,SI ASTA DE CE ? CINE A ANGAJAT EFECTIV DUBLAND NUMARUL SALARIATILOR LA STAT ? ACUM SE VREA A SE FACE ORDINE.........VEZI CUM SAR TOTI ? CINE DETINE ADEVARUL ? ADEVARUL E CA NU SE MAI POATE ASA ,FARA ORDINE SI DISCIPLINA NU MAI PUTEM SA O DUCEM MULT,ORI,ORI ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:45
Si ce linistiti stau cei care au facut avere fara sa fure de la stat !
|
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:46
De la: Silviu, la data 2010-09-10 08:30:12Salut ! O ANALIZA OBIECTIVA SI PLINA DE ADEVAR !
|
|
Fosta membra 9am.ro 490 mesaje Membru din: 24/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 18:54
Treceti lamunca si cereti salariul minim de 600 ...de euro !
PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII.
EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46.
STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
|
|
9am242184 3 mesaje Membru din: 10/09/2010 |
Postat pe: 10 Septembrie 2010, ora 19:15
De la: gabigabi, la data 2010-09-10 18:06:45aaaaaa, am uitat sa mai adaug ceva : din partea mea, sa-l aresteze, chit ca n-a furat din BANII STATULUI si nici N- A PERICLITAT STATUL ROMAN ! romanasii nostri n-au invatat lectia Caritasului,nici a lui Safi ,desi li s-a atras atentia asupra jocurilor piramidale si au pierdut pe mina lor : lacomia strica omenia ,dar tare as vrea sa-i vad Arestati si judecati pe bune pe toti cei care au pus economia tarii la pamint .....nu stim cine sunt ? ba stim ,dar nu se doreste ! n-avem bani in Buget ? avem-avem, dar sunt cautati in buzunarele amarastenilor care sunt victimele perfecte de o viata intreaga : si f...ti si cu banii luati si nu acolo unde sar in ochi cu opulenta etalarii nesimtite ! Totul este o inscenare ordinara marca BaSESCU,PENTRU REFACEREA IMAGINII PIERDUTE,PENTRU ABATEREA ATENTIEI POPORULUI DE LA JAFUL SI INCOMPETENTA GUVERNULUI PDL
|
|
|

).
Dar moi-s posmagii
bravos gooaddict 2003 ,le spui adevarul!
DACA AJUNGE TARA PE MINA LOR ,ASTIA PUN IMPOZITE SI PE VINTURI