back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 01:10

De la: 9am126636, la data 2010-05-31 00:16:30 Ce bastept esti musiu, si acum evreii vin si ne iau ei noua averile si se fac proprietari in tara ta.
Industria de aparare de cine a fost anihilata? Nu cumva de firme evreiesti? FMI-ul cine l-a creat si in ce scop? Mai studiaza talica ceva istorie si mai citeste si altceva decit romane de Sandra Brown.
Si apoi parintii tai te-au adus pe lume in alta tara, decit Romania? Nu aici ai crescut, te-ai educat, ti-ai desavirsit pregatirea in spiritul propagandei comuniste? Bai pretenare, crerzi ca in alta tara face fiecare ce vrea, munceste cind i se scoala si umbla fara rost pe strada si i se plateste venitul minim garantat, ca asa vrea muschiul lui principal. Pai sa puna Ordine in tara asta piticania si cu chiorul, pe bune, nu din vorbe, daca au singe in instalatie. Am inteles, ai dinainte au adus tara in faliment in ultimii 18 ani. Dar daca portocaliii sunt asa destepti, ce asteapta, nu vad un program de guvernare, decit lozinci si jaf cit cuprinde. Probabil ca o fi de vina Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Avram Iancu......... Nu sunt buni militarii, dar la revolutie cine l-a judecat si asasinat pe Ceausescu? Vad ca de secu nu spui nimic,. sau ai crescut la scoala lor? Bai 50 de comunism nu se sterg asa usor si mai ales printr-un simulacru facut de Basescu, e istoria noastra indiferent ca vrem sau nu vrem si faptele de atunci le rascumparam in zilele de astazi, trecutul este viitorul de acum. Nimeni nu este perfect dar la noi este prea de tot. Suntem niste trepadusi la chermul smecherilor, cum vedem pe unul cu o masina bengoasa, il ridicam la rang de boss, cind el este de fapt un bandit ordinar. Cind in Romania o sa se strige "unitate, dreptate si libertate" atunci vom fi pe drumul cel bun, cu "fraternitate, egalitate si libertate" nu tine.

Doar nu iti inchipui c-o sa ma pun la mintea ta ...
N-ai inteles nimic din ce am scris.
Nu ma mir.
Lectiile politice din armata si indoctrinarea aia tampita au facut din tine ceea ce esti.
Amesteci lucrurile si dai dintr-una intr-alta.

Pentru mintea aia putina a ta, poate afli si tu ca armata aia din mintea ta care l-a omorat pe Ceausescu (dupa ce li l-a pus un civil in brate) a ucis pe strazile Timisoarei vreo 56 de persoane.
Pentru ca unor imbecili ca tine li s-a spus sa faca "ordine si disciplina" pe strazi, cu gloante ...
Si ei au facut.
Esti mult prea prost ca sa mai schimb vreo replica cu tine.
Adio !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am188899

13 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 08:23

De la: salvatorul, la data 2010-05-30 18:57:30 Oare ce melodii ,ce jocuri si la ce instrumente vor cinta cei de la PDL in timpul grevei ?
Sau nu mai este GREVA GENERALA !

Noi nu facem greva ,va asteptam !
8 domnisoare de vis,care iti ofera pasiune, extaz si senzualitate.Vino in lumea lor si nu vei uita niciodata timpul petrecut alaturi de ingerasii nostri.Te asteptam sa te convingi!!! 30 May 21:32
0762.913.112/ 0725.482.605/ 0751.321.438 0751.321.438
Email: office@angelsmassage.ro
www.angelsmassage.ro

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 08:39

...observ cã bugetarii au scos gorniºtii-faþã ºi le-au oferit partiturile necesare trâmbicozrii grevei generale, numai cã; or sã fie nevoiþi a sufla-n trompetã fãrã sã-ºi foloseascã muºtiucurile, iar de-aici pânã la-nvineþirea buzelor nu-i decât chestiune de timp.
...dupã ce cã Ro. n-are o economie capabilã sã susþinã rambursarea datoriilor externe scadente, pe termen scurt , mediu ºi lung, am observat liderii centralelor sindicale, în special pe-acel Hosu, Hosu ºi mai cum ?...caren trei fraze aruncã cinci revendicãri sindicale una mai aberantã decât alta.
Ce-o fi fãcut acest Hosu ptr. bugetari în ultimii 20 de ani nu prea ºtiu, dar dupã cum aºeazã-n temã prob. sindicale ale bugetarilor, este clar, habarnist, corupt, la mâna politicienilor ºi de-o nesimþire inimaginabilã.
...acum, când euro se prãbuºeºte faþã de dollar,când Grecia, a indus o stare generalã de neâncredere-n piaþa financiarã europeanã , prin însuºi planul financiar de salvare pe care l-a solicitat din partea statelor din zona euro, acum când, atacurile speculative , neâncrederea ºi hazardul de pe diferitele burse europene atinge cote maxime, nenea Hosu doreºte nici mai mult nici mai puºin decât; grevã generalã pe duratã nedeterminatã-n sectorul sindical bugetar.

..felicitãri, d-lui Hosu, la aºa lider sindical ce reprezintã interesele bugetarilor, chiar cã nu se mai poate vorbi nici mãcar despre corupþia ºi corupþii sistemului, despre diferite cumetrii, sau aranjamente de incompetenþã asezonate cu iresponsabilitate, a celor din sistemul bugetar.

...Dar nu disperaþi, încã mai aveþi cu ce plãtii datoriile externe, dacã nu vã place munca, responsabilitatea, competenþa ºi atributele unui profesionalism de-naltã calitate, atunci; ( aºa cum i-am spus lui Mihãiþã cu ceva vreme-n urmã pe un topic economic) aveþi sã pãtiþi cu; apartamentele, casele ºi vilele ce le-aþi agonisit prin credite cu buletinul, sau poate n-aþi auzit de închisoarea datornicilor din epoca victorianã...grijã mare domnilor lideri de sindicat, grijã mare domnilor greviºti, v-am mai spus pe acest forum, cel mai mare vinovat este M. Isãrescu, din prima tranºã FMI, ºi prin relaxarea politicii provizioanelor faþã de bãnci, a grºit profund.
Pentru ce aveau acele bãnci(filiale bancare ce-au indatorat populaþia oferind credite cu buletinul ºi-au declanºat acel promo agresiv) nevoie de lichiditãþi urgente, cuumva pentru cã bãncile mamã, doreau repatrierea urgentã a capitalului?...d-le Isãrescu, capitalul se afla împrumutat populaþiei, bãncile de-acolo trebuiau sã-l recupereze, conform contractelor de creditare, v-aþi grãbit d-le Isãrescu, aþi fãcut jocul bãncilor ºi n-aþi protejat finanþele ºi moneda naþionalã, sau poate cã "nu avea" informaþii despre ce va urma...

În fine, vã arde de grevã...mai vedem ce, cum ºi de unde se vor plãti datoriile statului faþã de creditori sau pensionari,copii,salariaþi bugetari , etc,etc...

Allllooo !...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 08:54

Gabi ce zici de iesirea la rampa a lui BOCULET?
Ma refer la ce a spus de 2011!

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 08:57

De la: 9am045616, la data 2010-05-31 08:54:59Gabi ce zici de iesirea la rampa a lui BOCULET?

Ce faci, 616? Ai venit cu benzina?

9am188899

13 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 09:08

mYTCOR ,LASA VRAJEALA,BANII SUNT LA basescu ,udrea,videanu,blaga,berceanu si toata gasca PDL ,urgent caderea guvernului si detronarea lui Basescu !
Apetisanta si pufoasa,studenta perversa,cu principii dar fara prejudecati,bisexuala convinsa,ofer companie intima d-lor plictisiti de banal.Ofer si web show.Detalii despre servicii dau numai la telefon,nu pe mes 30 May 15:37
0735 941 103 0735 941 103
Email: sweet_isabella22@yahoo.com Pret 120L/ora

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 09:12

Nu am pretins ca sunt un destept, dar poate ceva mai informat. Eu nu te-am facut prost, e o eroare a naturii. Poate ca nu ai auzit pina acum de grupuri de destabilizare sociala formate din cetateni romani fiugiti in Vest si unii dintre ei racolati si instruiti in tabere speciale pentru organizarea diversiunilor sociale.
Atunci in '89 serviciile de securitate din Romania stiau foarte bine ce menire aveau "turistii" din Vest si Est, care impinzisera teritoriul tarii si nu au luat nici o masura de contracarare. Din cauza ca Ceausescu se impotrivea schimbarii de regim dictata de americani si rusi, in vederea lansarii unui nou experiment de dominare a lumii de catre cercurile financiare mondiale, deoarece noi nu mai aveam nici o datorie externa (datorie achitata din spinarea acestui popor cu mari sacrificii), s-a luat masura de declansarea unei revolutii (finantata cu bani grei), revolutie care putea sa aduca, eventual si niste revendicari teritoriale pentru unele state vecine cu Romania. La Timisoara s-a urmarit in principal, prin crearea de diversiuni prin incitarea la violente si acte de sabotaj, discreditarea armatei si inducerea unui razboi civil, ce putea avea urmari incomensurabile. ( pai domnul Silviu, dumneata ai impresia ca noi romanii suntem asa de iubiti? Ce se intimpla acum in Romania este continuarea planului de dominare economica de acapararea bogatiilor acestei tari de dominarea acestui popor prin saracire si indobitocire de catre clasa politica aservita intereselor personale si BANULUI. Apoi deoarece a fost o revolutie, ca la orice revolutie, sunt si victime (revolutie fara victime nu se poate). Aici vina cea mare este a voastra a securistilor, deoarece ati stiut ce se punea la cale si nu ati luat masura de arestarea dictatorului printr-o "lovitura de palat". Armata a fost in acele zile pe picior de razboi pentru orice eventualitate. Oricum a fost un razboi mediatic, gratie TVRL si un razboi psihologic, dovezile sunt in pamint cei care au intuit realitatea nu mai sunt. Asta, domnul Silviu de la un indoctrinat, citire
Salut pe aceasta cale statul politienesc roman, glorie securistilor care au vindut tara. TACETI SI INGHITITI.

9am188899

13 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 09:12

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati deApetisanta si pufoasa,studenta perversa,cu principii dar fara prejudecati,bisexuala convinsa,ofer companie intima d-lor plictisiti de banal.Ofer si web show.Detalii despre servicii dau numai la telefon,nu pe mes 30 May 15:37

media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 10:18

De la: mytcor, la data 2010-05-31 08:39:42...observ cã bugetarii au scos gorniºtii-faþã ºi le-au oferit partiturile necesare trâmbicozrii grevei generale, numai cã; or sã fie nevoiþi a sufla-n trompetã fãrã sã-ºi foloseascã muºtiucurile, iar de-aici pânã la-nvineþirea buzelor nu-i decât chestiune de timp.
...dupã ce cã Ro. n-are o economie capabilã sã susþinã rambursarea datoriilor externe scadente, pe termen scurt , mediu ºi lung, am observat liderii centralelor sindicale, în special pe-acel Hosu, Hosu ºi mai cum ?...caren trei fraze aruncã cinci revendicãri sindicale una mai aberantã decât alta.
Ce-o fi fãcut acest Hosu ptr. bugetari în ultimii 20 de ani nu prea ºtiu, dar dupã cum aºeazã-n temã prob. sindicale ale bugetarilor, este clar, habarnist, corupt, la mâna politicienilor ºi de-o nesimþire inimaginabilã.
...acum, când euro se prãbuºeºte faþã de dollar,când Grecia, a indus o stare generalã de neâncredere-n piaþa financiarã europeanã , prin însuºi planul financiar de salvare pe care l-a solicitat din partea statelor din zona euro, acum când, atacurile speculative , neâncrederea ºi hazardul de pe diferitele burse europene atinge cote maxime, nenea Hosu doreºte nici mai mult nici mai puºin decât; grevã generalã pe duratã nedeterminatã-n sectorul sindical bugetar.

..felicitãri, d-lui Hosu, la aºa lider sindical ce reprezintã interesele bugetarilor, chiar cã nu se mai poate vorbi nici mãcar despre corupþia ºi corupþii sistemului, despre diferite cumetrii, sau aranjamente de incompetenþã asezonate cu iresponsabilitate, a celor din sistemul bugetar.

...Dar nu disperaþi, încã mai aveþi cu ce plãtii datoriile externe, dacã nu vã place munca, responsabilitatea, competenþa ºi atributele unui profesionalism de-naltã calitate, atunci; ( aºa cum i-am spus lui Mihãiþã cu ceva vreme-n urmã pe un topic economic) aveþi sã pãtiþi cu; apartamentele, casele ºi vilele ce le-aþi agonisit prin credite cu buletinul, sau poate n-aþi auzit de închisoarea datornicilor din epoca victorianã...grijã mare domnilor lideri de sindicat, grijã mare domnilor greviºti, v-am mai spus pe acest forum, cel mai mare vinovat este M. Isãrescu, din prima tranºã FMI, ºi prin relaxarea politicii provizioanelor faþã de bãnci, a grºit profund.
Pentru ce aveau acele bãnci(filiale bancare ce-au indatorat populaþia oferind credite cu buletinul ºi-au declanºat acel promo agresiv) nevoie de lichiditãþi urgente, cuumva pentru cã bãncile mamã, doreau repatrierea urgentã a capitalului?...d-le Isãrescu, capitalul se afla împrumutat populaþiei, bãncile de-acolo trebuiau sã-l recupereze, conform contractelor de creditare, v-aþi grãbit d-le Isãrescu, aþi fãcut jocul bãncilor ºi n-aþi protejat finanþele ºi moneda naþionalã, sau poate cã "nu avea" informaþii despre ce va urma...

În fine, vã arde de grevã...mai vedem ce, cum ºi de unde se vor plãti datoriile statului faþã de creditori sau pensionari,copii,salariaþi bugetari , etc,etc...

Allllooo !...
Allllooo ! Iar baþi piua pe lângã subiect ? De ce mama mãsii s-a ajuns aici ?
Nu cumva cu largul concurs a întregii clice politice, inclusiv a PD-L-ului ºi tovarãºului tãu iubit ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 12:59

Cât de strãin sunt de þara mea
ªi nici un dor nu mi-a rãmas -
Gând rãu ºi-ntunecat
Închide al dreptãþii glas.

Va fi târziu în ziua-aceea...
ªi bântuie în calea mea
Tãceri de vremi, sinistra foame!
Sau cântece ce plâng mereu:
- Grãbeºte nu mai aºtepta!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:42

De la: Dorinel, la data 2010-05-31 10:18:45
De la: mytcor, la data 2010-05-31 08:39:42...observ cã bugetarii au scos gorniºtii-faþã ºi le-au oferit partiturile necesare trâmbicozrii grevei generale, numai cã; or sã fie nevoiþi a sufla-n trompetã fãrã sã-ºi foloseascã muºtiucurile, iar de-aici pânã la-nvineþirea buzelor nu-i decât chestiune de timp.

Allllooo !...
Allllooo ! Iar baþi piua pe lângã subiect ? De ce mama mãsii s-a ajuns aici ?
Nu cumva cu largul concurs a întregii clice politice, inclusiv a PD-L-ului ºi tovarãºului tãu iubit ?

......mãi bãiete, tu pune mâna pe geografia economicã a Ro. predatã elevilor de clasa a-VII-a prin anii 1990-1994, ºi compar-o cu cea de atãzi, apoi sã-mi spui câte ramuri industriale au mai supravieþuit ºi care-i ponderea actionariatului majoritar de provenienþã externã. ok?...

..a ajuns sectorul privat din economia Ro. sã þinã-n spate cohorta de bugetari pripãºiþi prin toate cotloanele sistemului administraþiei de stat, bãgãtori de seamã, trepãduºi ai direcþiilor de miºcare a hârtiilor, ºtampiliºti de meserie !...
...ºtiþi când am sã vã cred c-aþi reformat sistemul ?...atunci când timpul ptr. înscrierea unui autoturism în circulaþie în Ro, are sã duureze maximum 35 min. cu instalarea plãcuþelor de-nmatriculare cu tot, iartaxa va fi de sub 500 euro achitabilã la un singur ghiºeu care va ºtampila o singurã datã un singur document....pânã atunci...PA ºi ce-a spus Gheorghe !...ce face greva, danseazã pinguinul ?...

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:51

De la: 9am049573, la data 2010-05-30 15:44:34dialogurile postate arata cit de nesimtiti erati si cit tupeu mai aveti si acum...
tu si ceilalti fan manelisti portocalii si violeti...

Tu si ceata ta de nemernici vorbiti despre tupeu??? Cine are mai mult tupeu ca voi? Si cine v-a reusi oare sa ne scape de tupeul vostru nesimtit?? Cat credeti ca vom mai suporta nesimtirea voastra?? Face greva? cine credeti ca va sustine? Doar voi pe voi. Tupeul vostru v-a fi in stare sa va faca sa spuneti ca v-am sustinut si noi din sectorul privat desi nu exista logica pentru asta, NU AVEM PENTRU CE! Cu cat scapam mai repede de voi cu atat mai bine.
Apropo, credeti ca veti castiga mai mult tragand chiulul cu greva voastra? Pe naiba! Acum vom putea vedea cine are chef de treaba si cine vrea doar salarii!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 14:57

De la: 9am049573, la data 2010-05-30 15:45:26vorbind ca intre 2 barbati, numai o scursura poate vorbi unei femei asa cum vorbesti tu ...
sa-ti fie rusine. si celor care te incurajeaza...

si indiferent de ce ai posta, asta e imaginea ta, un nesimtit care vorbeste urit unei femei.

daca ai fi fost barbat i-ai fi cerut scuze...

Vai draga, ti s-a aprins motorul!! Ai grija, ramai fara obiectul muncii

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:00

De la: click_cont, la data 2010-05-31 14:57:44
De la: 9am049573, la data 2010-05-30 15:45:26vorbind ca intre 2 barbati, numai o scursura poate vorbi unei femei asa cum vorbesti tu ...
sa-ti fie rusine. si celor care te incurajeaza...

si indiferent de ce ai posta, asta e imaginea ta, un nesimtit care vorbeste urit unei femei.

daca ai fi fost barbat i-ai fi cerut scuze...

Vai draga, ti s-a aprins motorul!! Ai grija, ramai fara obiectul muncii

SA VINA POMPIERIIIIIII...............................

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:01

Sa scapati de NOI ??? Cat mai repede ???? Sa inteleg ca ati decis asupra formei de exterminare. E hotarat lucru ? Doriti si aplauze ? Ia de aici ca sa "va simteti bine". si un pup ca i-l dati sefului unde stiti voi cel mai bine. L-as pupa si eu..tot acolo..cu mult drag......daca as vedea ca face ceva...minim minimorum dar e vax cu toata sleahta lui. Vedem ca para doar masuri "elucubrate" si nu elaborate. Avem toate scuzele din lume sa nu mai toleram prostia mana in mana cu hotia (legala).

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:06

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-31 15:01:34Sa scapati de NOI ??? Cat mai repede ???? Sa inteleg ca ati decis asupra formei de exterminare. E hotarat lucru ? Doriti si aplauze ? Ia de aici ca sa "va simteti bine". si un pup ca i-l dati sefului unde stiti voi cel mai bine. L-as pupa si eu..tot acolo..cu mult drag......daca as vedea ca face ceva...minim minimorum dar e vax cu toata sleahta lui. Vedem ca para doar masuri "elucubrate" si nu elaborate. Avem toate scuzele din lume sa nu mai toleram prostia mana in mana cu hotia (legala).

Si-a gasit cine sa vorbesca despre hotie legala! Uiti ca voi ati implementat-o si acum nu va vine sa credeti de ce ati fost in stare. Dar stai linistit, odata cu eradicarea ei veti disparea si voi... din peisaj.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:11

Allllooo !...

Vorbi GORNISTUL sef ! daca taceai..filozof ramaneai, dar asa e clar ca te impinge CEVA. Nu va mai mirati ca nu ne mai puteti duce cu presul. Varianta voastra a inceput sa "transpire". Ai dreptate cu bancile, capitalul, etc dar nu ai vinovatul potrivit. Al de taie si spanzura e sefu'. El conduce tara. Helllo !!???? Ce-l mai scuzati atat ? Ce pazeste acolo sus sus in capul tarii ? Si-au facut mersurile cum au vrut.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:25

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-31 15:11:16

Allllooo !...

Vorbi GORNISTUL sef ! daca taceai..filozof ramaneai, dar asa e clar ca te impinge CEVA. Nu va mai mirati ca nu ne mai puteti duce cu presul. Varianta voastra a inceput sa "transpire". Ai dreptate cu bancile, capitalul, etc dar nu ai vinovatul potrivit. Al de taie si spanzura e sefu'. El conduce tara. Helllo !!???? Ce-l mai scuzati atat ? Ce pazeste acolo sus sus in capul tarii ? Si-au facut mersurile cum au vrut.

Broscuþo, 'ai salt înainte ºi ,...la loc comanda !...þi-aº spune mai multe dar o ºã þi-o iei în cap, aºa cã , mã abþin !...

...totuºi o remarcã , micã, micã, mititicã !...voi ãºtia de tot spuneþi cã unul sau altul ar fi portocaliu,...mãi broscuþa Oac, ãºtia pupã un singur dos, dar voi ?...pupaþi dosurile unei întregi coaliþii, º-aceasta vã ocupã tot timpul,...n-aºa ?!...

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 15:57

De la: click_cont, la data 2010-05-31 15:06:39
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-31 15:01:34Sa scapati de NOI ??? Cat mai repede ???? Sa inteleg ca ati decis asupra formei de exterminare. E hotarat lucru ? Doriti si aplauze ? Ia de aici ca sa "va simteti bine". si un pup ca i-l dati sefului unde stiti voi cel mai bine. L-as pupa si eu..tot acolo..cu mult drag......daca as vedea ca face ceva...minim minimorum dar e vax cu toata sleahta lui. Vedem ca para doar masuri "elucubrate" si nu elaborate. Avem toate scuzele din lume sa nu mai toleram prostia mana in mana cu hotia (legala).

Si-a gasit cine sa vorbesca despre hotie legala! Uiti ca voi ati implementat-o si acum nu va vine sa credeti de ce ati fost in stare. Dar stai linistit, odata cu eradicarea ei veti disparea si voi... din peisaj.

Care NOI tanti ? Populatia ? Nu ma mai mira elucubratiile voastre. La cat puteti si cat va duce capul...s-a vazut ! Intrebarea ramane . Daca voi sunteti incompetenti, ce veti face ? Ne veti pune pe toti la zid ? E putin probabil. Mai degraba invers....la o adica. Se stie ca orice sistem super-stufos se distruge la un moment dat din interior. V-ati blindat in servicii pana o sa sucombati. S-a vazut dealtfel.

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 16:06

De la: mytcor, la data 2010-05-31 15:25:32
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-05-31 15:11:16

Allllooo !...

Broscuþo, 'ai salt înainte ºi ,...la loc comanda !...þi-aº spune mai multe dar o ºã þi-o iei în cap, aºa cã , mã abþin !...

...totuºi o remarcã , micã, micã, mititicã !...voi ãºtia de tot spuneþi cã unul sau altul ar fi portocaliu,...mãi broscuþa Oac, ãºtia pupã un singur dos, dar voi ?...pupaþi dosurile unei întregi coaliþii, º-aceasta vã ocupã tot timpul,...n-aºa ?!...

Timpul nostru e cea mai mica problema in tara asta. La cati someri au generat ...toata lumea sta bine cu timpul si va sta si mai bine. Vor acorda toata atentia dragilor guvernanti. Si-au facut-o cu mana lor. Prostului nu-i nevoie sa-i faci rau ca-si face singur de petrecanie.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 16:56

De la: 9am188899, la data 2010-05-31 09:08:02mYTCOR ,LASA VRAJEALA,BANII SUNT LA basescu ,udrea,videanu,blaga,berceanu si toata gasca PDL ,urgent caderea guvernului si detronarea lui Basescu !
Apetisanta si pufoasa,studenta perversa,cu principii dar fara prejudecati,bisexuala convinsa,ofer companie intima d-lor plictisiti de banal.Ofer si web show.Detalii despre servicii dau numai la telefon,nu pe mes 30 May 15:37

Esti prea subtil !!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 16:56

De la: 9am045616, la data 2010-05-31 08:54:59Gabi ce zici de iesirea la rampa a lui BOCULET?

@ 616- Boculet are capacitatea de a se face nevazut,necunoscut si neauzit.....are un fel de a vorbi ca imi face gindul sa fuga oriunde in alta parte, doar sa nu-l aud.....dar, v-am atras deja atentia ca purtatorul de vorbe al BNR -Vasilescu- a spus ca ACESTE MASURI LUATE , DE SCADERE CU 15 si 25 % NU SUNT MASURI DE RELANSARE ECONOMICA ci de Corectare a unor disfunctiunii in sistem ! asadar, @mytcore draga , Guvernul asta si presedintele ,ca unul ce A DECIS aceste masuri, fara nici-un gind de relansare ,ca n-au nici-o idee, NE- A NENOROCIT ! peste 3 luni banii adunati in buget vor fi si mai putini si ajungem in acelasi impas : nu-s bani in buget ! cit despre plata datoriei imense si a dobinzilor .... Seitan ne-a luat !
@Silviu draga, dar nu l-ai sustinut tu pe Bas' in speranta " ordinii si disciplinei " pe care o va instaura in tara ? ai uitat cumva discutiile despre "mina de fier " sau " mina forte " de dinainte de alegeri , atunci cind va intrebam daca va face el oare nationalizarea resurselor :gaze, petrol sau apa? sau c-ar putea face el o stabilizare sau sa puna sechestru pe averile ilicite ? iete ca n-a facut ninicuta-nimicuta, Sistemul ticalosit cu gr. de interese format din baieti destepti , e bine mersi ,dar aducem corectii anomaliei din sistemul bugetar prin plata unor imense pensii de 4-10mil. de lei vechi ....un adevarat Cancer ,dupa cum m-a /ne-a categorisit Presedintele Romaniei !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 17:06

De la: click_cont, la data 2010-05-31 14:51:29
De la: 9am049573, la data 2010-05-30 15:44:34dialogurile postate arata cit de nesimtiti erati si cit tupeu mai aveti si acum...
tu si ceilalti fan manelisti portocalii si violeti...

Tu si ceata ta de nemernici vorbiti despre tupeu??? Cine are mai mult tupeu ca voi? Si cine v-a reusi oare sa ne scape de tupeul vostru nesimtit?? Cat credeti ca vom mai suporta nesimtirea voastra?? Face greva? cine credeti ca va sustine? Doar voi pe voi. Tupeul vostru v-a fi in stare sa va faca sa spuneti ca v-am sustinut si noi din sectorul privat desi nu exista logica pentru asta, NU AVEM PENTRU CE! Cu cat scapam mai repede de voi cu atat mai bine.
Apropo, credeti ca veti castiga mai mult tragand chiulul cu greva voastra? Pe naiba! Acum vom putea vedea cine are chef de treaba si cine vrea doar salarii!

alooooo, tovarasica ,mai usor ! ne place entuziasmul dvs. tineresc , cu oameni ca tine am construit si comunismul si l-am facut pe tov. Ceausescu presedinte pe viata ! mai aveti putintica rabdare si o sa-l facem si pe tov. basescu ! sa-i terminam- cum bine ati zis- pe astia , sa schimbam constitutia, apoi Marea adunare....pardon : Unicameralul si, gata ! ne-am scos !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 17:15

De la: mytcor, la data 2010-05-31 14:42:22
......mãi bãiete, tu pune mâna pe geografia economicã a Ro. predatã elevilor de clasa a-VII-a prin anii 1990-1994, ºi compar-o cu cea de atãzi, apoi sã-mi spui câte ramuri industriale au mai supravieþuit ºi care-i ponderea actionariatului majoritar de provenienþã externã. ok?...

..a ajuns sectorul privat din economia Ro. sã þinã-n spate cohorta de bugetari pripãºiþi prin toate cotloanele sistemului administraþiei de stat, bãgãtori de seamã, trepãduºi ai direcþiilor de miºcare a hârtiilor, ºtampiliºti de meserie !...
...ºtiþi când am sã vã cred c-aþi reformat sistemul ?...atunci când timpul ptr. înscrierea unui autoturism în circulaþie în Ro, are sã duureze maximum 35 min. cu instalarea plãcuþelor de-nmatriculare cu tot, iartaxa va fi de sub 500 euro achitabilã la un singur ghiºeu care va ºtampila o singurã datã un singur document....pânã atunci...PA ºi ce-a spus Gheorghe !...ce face greva, danseazã pinguinul ?...
Te mai întreb încã o datã : Este sau nu vinovat tovarãºul Bãsescu ºi Guvernul Boc de situaþia dezastruoasã în care se gãseºte þara ?
Dar membrii marcanþi ai acestui partid derivat din FSN, prezenþi în politica româneascã imediat dupã '89?
Dar afacerile acestui partid care au explodat în nesimþire prin sumele astronomice aduse în discuþie ?
La obiect, Mytcor !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 18:25

@dorinel, ita neste cuvinte folosite de mytcor mai sus "dacã nu vã place munca, responsabilitatea, competenþa ºi atributele unui profesionalism de-naltã calitate, atunci". Ce ma mai astepti raspuns ?
Ei daca noi poporull (in viziunea lor) lenes, netrebnic, hot, infractor, iresponsabil nu vedem ca ne vor binele impunandu-ne "competenta" cu atributele sale, atunci de asta nu merge treaba in tara vezi doamne. Mai ramane sa ne scoata pe toti la biciuit in piata publica, sa ne trimita in inchisori ale datornicilor ca in epoca victoriana si ce le-o mai cloci lor mintea. Lucrurile au depasit orice masura si li se pare NORMAL.
De balbe,de minciuni, de hotie, de jaf, de incompetenta, de hopa mitica, de instabilitate,de incoerenta, nu zice nimic. Malc. Ce-l mai intrebi ? Ca noi vedem toate astea, suntem la comanda in opinia lor. Sau cel putin sugereaza asta de dragul pasiunii. Sa se scoata.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 20:29

click,
in greva intra doar fraierii care l-au votat pe base in 2009 si pdl in 2008.
cind o sa-ti platesti si tu in intregime impozitele la stat sunt gata sa accept teoria ta cu separatia intre privat si bugetar.

cum poti sa crezi teoria cu "aparatul de stat supraincarcat"? (mie imi arata ce jalnici sunt cei din guvern cind vin cu scuza asta ). in realitate sunt, spitale care mai au 50 % personal si in invatamint sunt peste 12000 de suplinitori. unde e supraincarcarea trimbitata? credeti ca fraierii tot ce trimbiteaza boc si base. n-ai vazut ca base nu gasea somerii din agentiile desfiintate?

in rest, n-am ce sa-ti spun. era o discutie intre barbati si faptul ca inca nu-si cer scuze arata ce oameni sunt. iti doresc sa ti se vorbeasca si tie tot asa.

realitatea (si nu tv!) e ca inca nu va cereti scuze pentru faptul ca ati readus in decembrie 2009 din nou ciuma portocalie in tara asta amarita. (si tu ar trebui sa o spui parintilor tai )

in limba turca "boc" inseamna cacat iar "seitan" este diavol. asta e guvernul pe care, prin fiiera base, l-ati readus in Romania.

ce fel de oameni sunteti ca aveti nerusinarea sa ne spuneti ca boc si base nu au mintit in ultimul an si jumatate? parca ti-am mai spus: esti ca o tinerica desprinsa din revolutia culturala din China anilor '960.
mi-aduc aminte ca faceam bancuri, cu ani in urma, despre generatia asta a voastra, "pro".

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 20:58

hai sa va mai dau un exemplu de reforma facuta de boc-seitan.
in acest moment mass-media scrie despre cresterea brusca a numarului de solicitanti care ies la pensie de la stat. boc/seitan zic ca fac restructurare iar voda base semneaza ca primaru' decrete de pensionare la magistrati si generali

ideea e ca nimeni din presa nu s-a prins (nici cei de la minsterul finantelor, inca ) ca toti care ies acum la pensii, multi anticipat, ies cu salarii compensatorii care sunt intre 50.000 - 200.000 lei noi! asta da economie! in conditiile existentei unei legi a salarizarii unice la bugetari pentru care boc, pdl si psd si-au asumat anul trecut raspunderea

boc si base sunt niste haiduci perversi: iau de la pensionari si de la bugetari amariti 15-25 %, largesc baza de impozitare iar pe usa din spate dau drumul la pensie la turme de mamuti care pleaca cu valize de bani!

din 2008 ma minunez de natura inversa a acestui guvern boc-base: despre salarizare si impozite vorbeste ministrul muncii iar despre reducerile de personal ministerul de finante.

sper sa-i mai votati si in 2012...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 21:05

Si inca un exemplu de ce presedinte cu obraz de bivol avem noi romanii la Cotroceni!!!!!!!!!!
Presedintele german Horst Koehler a anuntat ca demisioneaza in urma declaratiei sale foarte criticate, precum ca Germania isi foloseste militarii din Afganistan pentru protejarea intereselor economice.
Ia sa vedem cam ce mizerii a facut fraudulosul basescu: minciuni peste minciuni, pocnitul copiilor, tradator, uneltitor si securist, hot ordinar, retardat viclean, care si daca L-AM SCUIPA IN OCHII SAI SASII TOT N-AR PLECA DE LA COTROCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Observati va rog, care dintre aceste doua persoane, sau scuzati, o persoana si o gorila, are onoare?!!!!!!!
Herr Koehler sau nelegitimul interlop basescu?
Stiu ca este injositor pentru noi romanii sa facem o asemenea comparatie, DAR, multi romani AU VOTAT GORILA!!!!!!!!!!!!!!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 21:12

astept cu interes si noua lege a pensiilor.
bineinteles, dupa scrisoarea de intentie.
pardon, telenovela "scrisoarea asumata" in regia lui base "cea mai buna solutie".

ps: pentru finii cunoscatori, se mai joaca si "rinocerii".

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 23:04

De la: 9am049573, la data 2010-05-31 20:58:54
din 2008 ma minunez de natura inversa a acestui guvern boc-base: despre salarizare si impozite vorbeste ministrul muncii iar despre reducerile de personal ministerul de finante.

sper sa-i mai votati si in 2012...

Din "fericire" sunt încã destui tâmpiþi care susþin aberaþiile economice ºi administrative portocalii, cum am convingerea cã vor ºi în 2012. Nu aºa ca în 2008 ... dar un 20% tot vor fi !
Spãlarea de creiere îºi spune mãreþ cuvântul.

Pagini: << 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: