Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:01
De la: adiuc, la data 2010-05-28 12:47:25De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 09:18:04De la: 9am045616, la data 2010-05-28 09:06:47De la: luter, la data 2010-05-28 09:03:10mai tata tu esti normal ,cum sa chemi lefiteri din armata sa-ti faca tie dreptate .pai tu ai facut armata si cunosti comportamentul ofiterului roman ,ce manca la popota ,casa de la stat ,basca dupa '45 nu a mai participat la nici un razbel .A huzurit in costum cu vipusca si cu salariu mare ,o mare parte dintre ei propagandisti verosi ,crezi tu ca noi trebuie sa avem incredere in ei dupa episodul lovituri de stat din '89 .tara a ajuns aici numai din vina clasei politice de dupa '90 .acum tu spargi totul in capul lui boc si basescu ,este drept ce zici .unul mai sus scrie ca s-a furat deja si rezerva nationala aB.N.R.-ULUI ,cine crezi ca furat-o ?tot basescu ,boc ,videanu.VOI CHIAR NU SUNTETI NORMALI CAND BAGATI ASEMENEA TEXTE.
Da ce tu esti fratele lui basescu?
Mai vrei ceva arme,pentru vandut?
Dupa "voce" pare doamna Udrea
mda, pare un om mai rational decat multi postaci de pe aici...
Da,este poate putin mai rational decat tine, iti dau dreptate aici,dar pe ansamblu este un tip irational,un basescian prostut care se baga in seama delirand de partea lui Base.
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:12
De la: adiuc, la data 2010-05-28 12:24:05De la: gabigabi, la data 2010-05-27 16:41:01De la: adiuc, la data 2010-05-27 16:05:08De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
@adiuc sau adicucu sau cum te-o chema, citeste si tu ce-am scris mai sus si te mai intreb si pe tine : ai impresia ca nu se vor mari taxele si impozitele ? ai impresia ca nu vom face ecomie la gaze si electrica si caldura, caci NU vor fi bani ptr. ele si vom ajunge la rationalizarile Epocii de aur ? a avut grija Bas si acest guvern de a stimula economia ca sa ai bani ? altii decit din imprumuturi ?
Mai este RO o rep. parlamentara ? mai exista Democratie in tara asta ?
ce probleme ridici tu nu au legatura cu momentul de fata...
nici un guvern din lumea asta nu-si ia un asemenea angajament...
ca visteria tarii este goala, ca si tartacuta ta, a avut grija pnl, numai cine nu vrea nu intelege...
nici cu cei de la guvernare nu mi-e rusine, dar uara care te caractrizeaza pe tine te face sa nu poti gandi corect...
cred ca masurile luate acum sunt bune, trebuiau luate mai demult... pana mai ieri, toate partidele erau de acord cu asemenea masuri, acum si-au schimbat parerea...
sunt de acord si cu scaderea cheltuielilor publice, si aici risipa este mare, clientelismul politic, nu numai la pdl, in orasul meu psd, conduce... nu are importanta culoarea...
aici tebuie sa insiste toata lumea, sa se reduca chelt publice, sa nu mai fie contracte de achizitii, etc, secretizate...
dar lucrurile astea nu le vor toti, ca doar sunt o singura gasca de culori diferite, sindicatele nu vor nici ele lucrurile astea, liderii lor fiind manjiti... este mai usor sa manipulezi lumea decat sa indrepti niste nedreptati.... sau esti de acord cu salariile de sute de milioane pe care le castiga unii, am vazut salariu de 3100 lei la o educatoare, adevarat, cu vechime de 35 ani, si gradatie de merit..., esti de acord cu pensiile nesimtite care nu trin cont de vechime si cuantumul contributiei? uni sunt prea sus fata de lege, nu presus...
cum zici tu, cel prea destept ? ca intrebarile mele nu au legatura cu momentul de acum ? phai, noroc ca nu esti atit de prost ca mine, caci atunci ai fi inteles ca nu vor trece 3 luni si vor creste taxele si impozitele....dar,deh, si guvernul asta e la fel de destept ca si tine si nu se gindeste la urmatoarea miscare...
masurile de astazi NU trebuiau luate decit daca masura controlului averilor ilicite, a evaziunii fiscale, a economiei la negru si reducerea agentiilor si ministerelor energobugetare , nu reausea sa aduca banii care lipsesc din buget ! in tot timpul capanie electorale, ni s-a spus despre : Sistem ticalosit....e bine mersi, sti ? baietii destepti.....sunt sanatosi ,sti ? grupurile de interese.....nu le-a deranjat nimeni, sti ? mogulii sunt si ei bine, dna Udrea, dl. Blaga, Videanu, Berceanu, de asemenea....nu fi ingrijorat ca nu vor sifona in continuare pusculita publica ! de ce crezi ca s-au luptat pe viata si pe moarte sa recistige Bas', desi stiau ca-i criza ? ptr. ca are balta peste, desteptule, dar e numai ptr. cine are legitimatie de partid !
esti mai tare ca mama omida dar de ce liberalii n-au lasat un program clar pe urmatorii 25 ani?
de ce au cheltuit tot, dupa ei potopul?
mie imi face impresia ca ti se trage de la medicamente, dar vezi ca daca vorbesti prostii doamn doamne nu te ajuta, ori esti nefut-ta si mai speri sa te fu-a cineva la cap si pe tine...
vezi poate incurci medicamentele, ne-ai face un mare bine....
bunica mea asa delira si ea si a mai trait 3 zile...
auzi,Mirlane, daca era adevarata chestia ca Tariceanu si liberalii au cheltuit tot, atunci de ce mama-dracului s-a MILOGIT base' de el si de PNL sa refaca alianta D.A,mai Mirlane ? baga si tu un pic de logica in ce spui ! in chiar seara in care a recistigat ( fraudulos) alegerile, dadea ca Sigura refacerea Aliantei D.A ca, deh ,partide de dreapta fiind Trebuia sa fie impreuna....ai uitat, Mirlane ? daca nu te tine memoria, ia si tu niste lecitina....ptr. prostie si mirlanie, imi pare rau : nu exista tratament !
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:14
De la: Dorinel, la data 2010-05-27 21:04:52De la: gabigabi, la data 2010-05-27 17:14:45De la: Dorinel, la data 2010-05-27 16:39:26Din toatã povestea asta cu reducerile de venituri aplicate unei largi categori de persoane, un singur lucru vreau sã-l evidenþiez ºi sã-l salut: „Pensiile speciale vor fi regândite”. Mai exact, începând cu drepturile lunii iunie 2010, pensiile stabilite potrivit legilor cu caracter special, cuvenite sau aflate în platã, se recalculeazã utilizând algoritmul de calcul prevãzut de Legea 19/2000 ...
salut, Dorinele ! macar de-ar fi asa ,dar i-auzi ce zice dl. Vasilescu, purtatorul de cuvint al BNR....cica masurile astea NU vor redresa economia tarii, ci este doar o corectie a unei disfunctiuni.... deci ,prea iubiti potocalii , ce urmeaza ? ce mai urmeaza ? Nu mã surprinde ce ne spune dl. Vasilescu ... cum nu mã surprinde ce afirmã însuºi tovarãºul Bãsescu în spetele uºilor închise: " Statul român ar avea nevoie de o creºtere de 21% pe an în PIB pentru a susþine aparatul bugetar, chiar ºi cu aceste scãderi de venituri" ...! Asta pe lângã "ironia" mãreþiei sale în faþa unei probleme extrem de sensibile legatã de pensia minimã : "Probabil eram sub influenþa bãuturilor alcoolice" ...
În legãturã cu prima afirmaþie , dupã o analizã mai atentã a datelor furnizate de INS dupã primele luni ale anului în curs , dar ºi analizând construcþia Bugetului de Stat pe 2010, are dreptate. Întrebarea este de ce ascunde asta publicului larg ºi umblã în continuare cu "cioacele" sale specifice !
Din nefericire Gabi , în Românica noastrã , cu largul concurs a tuturor guvernãrilor de dupã 1989 ... nimic nu mai merge dupã o minimalã cerinþã a unei economi de piaþã funcþionale. Cu excepþia a unor mici perioade când am avut chiar ºi excedent bugetar (...) ºi creºtere economicã, în general s-a cheltuit mai mult decât a produs real economia. Care economie realã ?! Aia cât mai avem din ea !
Nimic nu scuzã incompetenþa crasã a actualei guvernãri portocali ºi a situaþiei în care adus România azi, cum nimic nu scuzã risipa banului public de cãtre guvernul liberal în cea de-a doua jumãtate a anului 2008. Sunt niºte realitãþi de care nu putem face abstacþie doar pentru cã avem anumite simpati politice.
Personal, ceva îmi spunea cã se va ajunge aici - cum am convingerea cã recesiunea va fi ºi mai adâncã. Din pãcate "scapã cine mai poate" în faþa tendinþelor confirmate ale unui stat totalitar bãsescian.
imi place cum gandesti, chiar daca uneori exagerezi lucrurile...
as vrea sa-ti reamintesc ca traim intr-o societate capitalista si , cel putin tu, ar trebui sa fii obisnuit cu principiile capitaliste...
nu compara romania cu alte tari vestice, nici ca nivel de trai si nici ca popoare... nici intr-o mie de ani romanii nu vor fi uniti ca nemtii in redresarea economiei...
traim in minciuna, manipulare, totul este permis, nimic nu este imposibil! anormalul face parte din cotidian, normalul ne sperie, ne supara, agita conducatorii, sindicalistii, ei sunt cei mai manjiti dar nici cu restul nu-mi este rusine... economia subterana.., coruptia, care ar fi cauzele, vinovatii? cata vina are statul cata vina are justitia, cata vina mass media si cata vina are poporul, toti contribuim, prin diverse forme, la ea...MAI GRAV ESTE CA NE PLACE LUCRUL ASTA, imediat ce se incearca ceva, sun sute de binevoitori care explica cum sa nu faci acel ceva...., nu te poti impune, ca este dictatura....
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:18
De la: gabigabi, la data 2010-05-28 13:12:07De la: adiuc, la data 2010-05-28 12:24:05De la: gabigabi, la data 2010-05-27 16:41:01De la: adiuc, la data 2010-05-27 16:05:08De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
@adiuc sau adicucu sau cum te-o chema, citeste si tu ce-am scris mai sus si te mai intreb si pe tine : ai impresia ca nu se vor mari taxele si impozitele ? ai impresia ca nu vom face ecomie la gaze si electrica si caldura, caci NU vor fi bani ptr. ele si vom ajunge la rationalizarile Epocii de aur ? a avut grija Bas si acest guvern de a stimula economia ca sa ai bani ? altii decit din imprumuturi ?
ca visteria tarii este goala, ca si tartacuta ta, a avut grija pnl, numai cine nu vrea nu intelege...
nici cu cei de la guvernare nu mi-e rusine, dar uara care te caractrizeaza pe tine te face sa nu poti gandi corect...
cred ca masurile luate acum sunt bune, trebuiau luate mai demult... pana mai ieri, toate partidele erau de acord cu asemenea masuri, acum si-au schimbat parerea...
sunt de acord si cu scaderea cheltuielilor publice, si aici risipa este mare, clientelismul politic, nu numai la pdl, in orasul meu psd, conduce... nu are importanta culoarea...
aici tebuie sa insiste toata lumea, sa se reduca chelt publice, sa nu mai fie contracte de achizitii, etc, secretizate...
dar lucrurile astea nu le vor toti, ca doar sunt o singura gasca de culori diferite, sindicatele nu vor nici ele lucrurile astea, liderii lor fiind manjiti... este mai usor sa manipulezi lumea decat sa indrepti niste nedreptati.... sau esti de acord cu salariile de sute de milioane pe care le castiga unii, am vazut salariu de 3100 lei la o educatoare, adevarat, cu vechime de 35 ani, si gradatie de merit..., esti de acord cu pensiile nesimtite care nu trin cont de vechime si cuantumul contributiei? uni sunt prea sus fata de lege, nu presus...
cum zici tu, cel prea destept ? ca intrebarile mele nu au legatura cu momentul de acum ? phai, noroc ca nu esti atit de prost ca mine, caci atunci ai fi inteles ca nu vor trece 3 luni si vor creste taxele si impozitele....dar,deh, si guvernul asta e la fel de destept ca si tine si nu se gindeste la urmatoarea miscare...
masurile de astazi NU trebuiau luate decit daca masura controlului averilor ilicite, a evaziunii fiscale, a economiei la negru si reducerea agentiilor si ministerelor energobugetare , nu reausea sa aduca banii care lipsesc din buget ! in tot timpul capanie electorale, ni s-a spus despre : Sistem ticalosit....e bine mersi, sti ? baietii destepti.....sunt sanatosi ,sti ? grupurile de interese.....nu le-a deranjat nimeni, sti ? mogulii sunt si ei bine, dna Udrea, dl. Blaga, Videanu, Berceanu, de asemenea....nu fi ingrijorat ca nu vor sifona in continuare pusculita publica ! de ce crezi ca s-au luptat pe viata si pe moarte sa recistige Bas', desi stiau ca-i criza ? ptr. ca are balta peste, desteptule, dar e numai ptr. cine are legitimatie de partid !
esti mai tare ca mama omida dar de ce liberalii n-au lasat un program clar pe urmatorii 25 ani?
mie imi face impresia ca ti se trage de la medicamente, dar vezi ca daca vorbesti prostii doamn doamne nu te ajuta, ori esti nefut-ta si mai speri sa te fu-a cineva la cap si pe tine...
auzi,Mirlane, daca era adevarata chestia ca Tariceanu si liberalii au cheltuit tot, atunci de ce mama-dracului s-a MILOGIT base' de el si de PNL sa refaca alianta D.A,mai Mirlane ? baga si tu un pic de logica in ce spui ! in chiar seara in care a recistigat ( fraudulos) alegerile, dadea ca Sigura refacerea Aliantei D.A ca, deh ,partide de dreapta fiind Trebuia sa fie impreuna....ai uitat, Mirlane ? daca nu te tine memoria, ia si tu niste lecitina....ptr. prostie si mirlanie, imi pare rau : nu exista tratament !
auzi cotoroanto, nu e cam devreme sa devii senila? sau chiar incurci medicamentele?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:25
De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 13:01:41De la: adiuc, la data 2010-05-28 12:47:25De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 09:18:04De la: 9am045616, la data 2010-05-28 09:06:47De la: luter, la data 2010-05-28 09:03:10mai tata tu esti normal ,cum sa chemi lefiteri din armata sa-ti faca tie dreptate .pai tu ai facut armata si cunosti comportamentul ofiterului roman ,ce manca la popota ,casa de la stat ,basca dupa '45 nu a mai participat la nici un razbel .A huzurit in costum cu vipusca si cu salariu mare ,o mare parte dintre ei propagandisti verosi ,crezi tu ca noi trebuie sa avem incredere in ei dupa episodul lovituri de stat din '89 .tara a ajuns aici numai din vina clasei politice de dupa '90 .acum tu spargi totul in capul lui boc si basescu ,este drept ce zici .unul mai sus scrie ca s-a furat deja si rezerva nationala aB.N.R.-ULUI ,cine crezi ca furat-o ?tot basescu ,boc ,videanu.VOI CHIAR NU SUNTETI NORMALI CAND BAGATI ASEMENEA TEXTE.
Da ce tu esti fratele lui basescu?
Mai vrei ceva arme,pentru vandut?
Dupa "voce" pare doamna Udrea
mda, pare un om mai rational decat multi postaci de pe aici...
Da,este poate putin mai rational decat tine, iti dau dreptate aici,dar pe ansamblu este un tip irational,un basescian prostut care se baga in seama delirand de partea lui Base.
n-ar fi rau sa mai schimbi placa...dar asta ar insemna sa fii un om normal... poti face un asemenea efort? te ajuta niste medicamemte? poti lua de la @gabi, ca si asa la ea au efect advers...
sa stii ca nu eu sunt vinovat ca esti singur, tu ti-o faci cu mana ta... labagiule...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:29
De la: adiuc, la data 2010-05-28 12:24:05
Auzi mai Adiuc,tu aproape ai reusit sa ma convingi ca uneori masurile lui Basescu sunt justificate.  Profesorii care te-au educat merita sa piarda 25% din leafa ca in mod clar, cu tine nu si-au facut treaba educationala , iar parintii tai merita sa aiba pensia cu 15% mai mica ca au dat patriei asa o loaza portocalie si violenta ca tine.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:36
De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:25:40
n-ar fi rau sa mai schimbi placa...dar asta ar insemna sa fii un om normal... poti face un asemenea efort? te ajuta niste medicamemte? poti lua de la @gabi, ca si asa la ea au efect advers...
sa stii ca nu eu sunt vinovat ca esti singur, tu ti-o faci cu mana ta... labagiule...
Adiuc,zau ca nu ma impresioneaza nesimtitii portocalii ca tine  .Am vazut multi pe forum si deja stiu ca astia doar asta pot,sa injure si sa ii dea limbi in fund lui Base.  Nu aveti nimic de spus Adi,sunteti slabuti intelectual,sunteti frustrati si ca urmare ajungeti inevitabil doar la grosolanii...Hai,injura in numele lui Base ca poate iti arunca si tie o coaja de paine.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:52
De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 13:36:25De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:25:40
Adiuc,zau ca nu ma impresioneaza nesimtitii portocalii ca tine .Am vazut multi pe forum si deja stiu ca astia doar asta pot,sa injure si sa ii dea limbi in fund lui Base. Nu aveti nimic de spus Adi,sunteti slabuti intelectual,sunteti frustrati si ca urmare ajungeti inevitabil doar la grosolanii...Hai,injura in numele lui Base ca poate iti arunca si tie o coaja de paine.
parol, eu nu injur de felul meu, doar spun lucrurilor pe nume... mai ratat ca tine rar am pomenit... chiar faci umbra pamantului, pacat ca consumi timpul atator oameni si sunt fericit ca mi-au trebuit doar 3 zile ca sa-ti cunosc adevarata fata...
nu stiu daca primesti banii la nr de postari sau neuronii tai nu suporta presiune, ca de argumente oricum nu ai auzit...
grosolanii? stii ce sunt alea? ai uitat cum ai vorbit cu o doamna mai devreme care a avut nenorocul sa dea peste tine, ca oricum ideile ei sunt peste nivelul tau de intelegere...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:57
De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:52:01De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 13:36:25De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:25:40
Adiuc,zau ca nu ma impresioneaza nesimtitii portocalii ca tine .Am vazut multi pe forum si deja stiu ca astia doar asta pot,sa injure si sa ii dea limbi in fund lui Base. Nu aveti nimic de spus Adi,sunteti slabuti intelectual,sunteti frustrati si ca urmare ajungeti inevitabil doar la grosolanii...Hai,injura in numele lui Base ca poate iti arunca si tie o coaja de paine.
parol, eu nu injur de felul meu, doar spun lucrurilor pe nume... mai ratat ca tine rar am pomenit... chiar faci umbra pamantului, pacat ca consumi timpul atator oameni si sunt fericit ca mi-au trebuit doar 3 zile ca sa-ti cunosc adevarata fata...
nu stiu daca primesti banii la nr de postari sau neuronii tai nu suporta presiune, ca de argumente oricum nu ai auzit...
grosolanii? stii ce sunt alea? ai uitat cum ai vorbit cu o doamna mai devreme care a avut nenorocul sa dea peste tine, ca oricum ideile ei sunt peste nivelul tau de intelegere...
Am vorbit cu o doamna cum ai vorbit tu cu Gabi ?Mai Adi,tu sau nu iti mai amintesti ce ai vorbit cu Gabi, sau ma confunzi pe mine cu altcineva ...
|
demelza_st
40 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:17
excelenta sinteza a manipularii dl.vanea! doamne, oare tot mai sunt din aia sinceri sa creada prostiile si rautatile gastii la putere? ca daca mai sunt unii nesinceri, aia au afaceri pdl-iste de culise si ii mirosi de la o posta cum il scuza ei pe base, dar ceilalti?...o mai putea fi prostit vreunul de o udre, asa in fata, sau de un videanu optimist chipurile? de boc nu mai zic nimic ca mi-e mie jena
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:18
De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:18:01De la: gabigabi, la data 2010-05-28 13:12:07De la: adiuc, la data 2010-05-28 12:24:05De la: gabigabi, la data 2010-05-27 16:41:01De la: adiuc, la data 2010-05-27 16:05:08De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
auzi cotoroanto, nu e cam devreme sa devii senila? sau chiar incurci medicamentele?
auzi, Mirlane ?
1 - doar Silviu are dreptul sa-mi spuna Cotoroanta....si l-a cistigat ,iubindu-ma ,dar si duelindu-se cu mine aici, pe forum !
2- Senila ? eu ?ha !  deci, in mintea ta - probabil si ea un pic "afumata"- momentul furarii "startului " si anuntarii ca a cistigat, inca inainte de ora 21 si discursul tinut de Jupinu' ,ti s-a sters din memorie !....oau ! sa-ti fie rusine c-ai uitat acea atit de memorabila scena jucata in fata natiunii !
3- v-am intrebat ceva mai sus, ce veti face voi,pupibcuristii de serviciu , ce veti face zic, daca se va dovedi ca tot ce a inceput sa apara-n presa, se va adeveri ?
a) va veti ascunde-n fundul pamintului de rusine ?
b) va veti revolta ,scirbiti de atita minciuna si inselatorie ?
c) va veti duce la cotroceni sa-l huiduiti ?
d) nu veti crede nici atunci vreun cuvint, continuind sa ma mintiti ?
e) va veti face ca ploua, jurindu-va ca voi Nu l-ati votat ,in buna traditie a romanului oportunist si las ? .......ma rog, intrebarea asta a fost mai mult retorica, ptr. ca voi asa sunteti : oportunisti si lasi ,ca si Idolul vostru anapoda !
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:28
De la: gabigabi, la data 2010-05-28 14:18:14De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:18:01De la: gabigabi, la data 2010-05-28 13:12:07De la: adiuc, la data 2010-05-28 12:24:05De la: gabigabi, la data 2010-05-27 16:41:01De la: adiuc, la data 2010-05-27 16:05:08De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
auzi, Mirlane ?
1 - doar Silviu are dreptul sa-mi spuna Cotoroanta....si l-a cistigat ,iubindu-ma ,dar si duelindu-se cu mine aici, pe forum !
2- Senila ? eu ?ha ! deci, in mintea ta - probabil si ea un pic "afumata"- momentul furarii "startului " si anuntarii ca a cistigat, inca inainte de ora 21 si discursul tinut de Jupinu' ,ti s-a sters din memorie !....oau ! sa-ti fie rusine c-ai uitat acea atit de memorabila scena jucata in fata natiunii !
3- v-am intrebat ceva mai sus, ce veti face voi,pupibcuristii de serviciu , ce veti face zic, daca se va dovedi ca tot ce a inceput sa apara-n presa, se va adeveri ?
a) va veti ascunde-n fundul pamintului de rusine ?
b) va veti revolta ,scirbiti de atita minciuna si inselatorie ?
c) va veti duce la cotroceni sa-l huiduiti ?
d) nu veti crede nici atunci vreun cuvint, continuind sa ma mintiti ?
e) va veti face ca ploua, jurindu-va ca voi Nu l-ati votat ,in buna traditie a romanului oportunist si las ? .......ma rog, intrebarea asta a fost mai mult retorica, ptr. ca voi asa sunteti : oportunisti si lasi ,ca si Idolul vostru anapoda !
auzi cotoroanto, daca te legi de toate amanuntele, ce naiba, unde ai trait pana acum, nici in comunism nu era ce vrei tu sa fie...
incurci lucrurile, adevarul cu minciuna, nu stiu, eu nu stiu ce sa ma fac cand ma gandesc la drobul de sare, daca iti cade in cap?
ce zici, sa traiesc momentul, sa ma bucur de viata sau sa-mi fac probleme cu drobul?
stiu ca painea sa mananca pe rand, dar nu toata lumea poate gandi ca tine, daca ... daca .. daca... unii mai au si alte scopuri in viata, ar trebui sa ai si tu, nu se stie cat vei trai, incearca sa te bucuri...
nu lasa niste principii politice, pe care nici liderii partidelor nu le respecta, sa-ti intunece si amarasca viata... sunt de acord cu tine ca multe lucruri nu merg bine, nu numai la noi, peste tot, asta este sistemul, suntem prea mici sa ne impotrivim, probabil ca va veni vremea cand se va schimba si asta, dar nu trebuie sa vedem totul numai intr-o singura directie....
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:33
De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 13:57:30De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:52:01De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 13:36:25De la: adiuc, la data 2010-05-28 13:25:40
Am vorbit cu o doamna cum ai vorbit tu cu Gabi ?Mai Adi,tu sau nu iti mai amintesti ce ai vorbit cu Gabi, sau ma confunzi pe mine cu altcineva ...
stiu ce am vorbit, vaneo, nu stiu de care doamna vorbesti, faptul ca nu are spitz nu inseamna ca este o doamna cum nici faptul ca daca tu ai inseamna ca esti barbat... iti trebuie si sange si argumente sa sustii ceva, dar cand ai idoli ca crin, vosganian, orban, deja cer prea mult...
nu te obosi sa-mi raspunzi cu berceanu, videanu, basescu, boc, sunt de acord ca nu sunt departe de ceilalti, diferenta este data doar de curentul din partid, care doreste sa realizeze ceva, cat va reusi nu stiu, important este ca incearca...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:37
De la: adiuc, la data 2010-05-28 14:33:19
stiu ce am vorbit, vaneo, nu stiu de care doamna vorbesti, faptul ca nu are spitz nu inseamna ca este o doamna cum nici faptul ca daca tu ai inseamna ca esti barbat... iti trebuie si sange si argumente sa sustii ceva, dar cand ai idoli ca crin, vosganian, orban, deja cer prea mult...
nu te obosi sa-mi raspunzi cu berceanu, videanu, basescu, boc, sunt de acord ca nu sunt departe de ceilalti, diferenta este data doar de curentul din partid, care doreste sa realizeze ceva, cat va reusi nu stiu, important este ca incearca...
Bati campii aiurea .Vorbeste dracu' normal daca ai ceva de spus si nu te mai masturba aiurea pe forum.Cine si ce incearca sa faca in PDL?Te pomenesti ca tu crezi tamepeniile lui Base cu modernizarea Romaniei si cu reformele sale haioase?
|
NESIMTITUL
786 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:49
De la: Silviu, la data 2010-05-28 00:59:37De la: yxz, la data 2010-05-27 19:24:35De la: 9am188715, la data 2010-05-27 19:18:38Banii sunt ,dar sunt repartizati in scop personal lui VIDEANU,BERCEANU,UDREA,BLAGA,BOC ,BASESCU ,cu acesti bani dositi Romania poate face platile pe inca 2 ani ,arestarae acestor infractori scoate Romania din COLAPS
Da, dar din pacate justitia e aservita politic...cu totii asteptam sa-si faca treaba.
De ce numai a lor ?
Tariceanu, Vosganian, Mitrea, Nastase si altii ca ei de ce nu ar trebui arestati ?
De ce numai astia ?
Ailalti iti dadeau tie bani si erau baieti buni, patrioti ?
Asai Silviule NOI OPRIM PREA MULT PENTRU NOI pdl UL
|
111dinu
1317 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:12
Cei care scriu pe forum pro Bãsescu primesc bani publici fiindcã nu am auzit cã fostul contrabandist ºi-ar fi vândut ceva din avere.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:18
De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 14:37:14De la: adiuc, la data 2010-05-28 14:33:19
Bati campii aiurea .Vorbeste dracu' normal daca ai ceva de spus si nu te mai masturba aiurea pe forum.Cine si ce incearca sa faca in PDL?Te pomenesti ca tu crezi tamepeniile lui Base cu modernizarea Romaniei si cu reformele sale haioase?
ai facut scoala la seral? vrei sa-ti scriu cu litere mari si de tipar ca sa intelegi? pai dac nu intelegi atunci la ce faci comentarii? nu vezi ca esti singurul de pe forum care nu intelege ce se intampla in tara si nici cu el? sau nu esti in deplinatatea facultatilor mintale....
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:20
De la: 111dinu, la data 2010-05-28 15:12:23Cei care scriu pe forum pro Bãsescu primesc bani publici fiindcã nu am auzit cã fostul contrabandist ºi-ar fi vândut ceva din avere.
n-are importanta de unde sunt banii, important este ca primesc bani, numai prostia nu se plateste... tu primesti ceva bani sa fii gica contra de amorul artei?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:21
auzi, Mirlane ? m-am uitat la profilul tau si am vazut ca ai declarat ca ai 40 ani  frate, esti dus rau ; vorbesti in dodii si n-ai logica si-mi pare tare rau de tine....doar 40 ani si vorbesti atit de aiurea !
deci :de care amanunte zici ca ma leg ? ca-mi doresc o minima morala in politica, desi se pare ca cele doua sunt antagonice rau de tot?....ca-mi doresc ca Presedintele tarii mele sa NU MINTA ; sa NU INSELE ? sa ma reprezinte cu Demnitate ? sa respecte Constitutia ? sa nu fie deasupra legii ? nici el,nici familia,nici amanta,nici partidul si nici grupurile de interese ce-l pupa-n cr si capuseaza bugetul ?ca atunci cind spui ca-i Criza- desi s-a hotarit cam greu daca e sau nu e- si cere sacrificii si solidaritate, sa inceapa intii cu EL ? cu PDL.ul ca fiind partidul de guvernamint ce ne conduce de 1,5 ani? cu toate termitele ce rod tot ce intra sub falcile lor ,inclusiv bugetul statului si afectind stabilitatea si suveranitatea lui ? si, ca sa-ti fac un bine, uite,iti spun si tie,ca esti mai nou pe forum : DICTATURA ,mina aia de fier pe care tu / voi o laudati si doriti, NU are Nimic comun cu Democratia ! Nimic cu Statul de drept ! nimic cu Legea ! Dictatura este domnia bunului plac al dictatorului !
de ce nu-mi vad de batrinetea mea ? simplu : ptr. ca iubesc tara asta ! ptr. ca mai cred in ea ! ptr. ca mai cred ca romanii pot renaste ca pasarea Foenix ,daca sunt condusi de oameni cu bun simt si drag de tara ! ptr. ca am un fiu de 31 ani si vreau sa fiu si bunica si sa-mi pot creste nepotii ! ....ptr. ca n-am iesit in ' 89 in strada ca astazi sa ne intoarcem in dictatura si-ntr-o alta epoca de aur ! d'aia ! ai inteles, Mirlane ?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:26
De la: 111dinu, la data 2010-05-28 15:12:23Cei care scriu pe forum pro Bãsescu primesc bani publici fiindcã nu am auzit cã fostul contrabandist ºi-ar fi vândut ceva din avere.
bine ai revenit !  averea lui e bine mersi, pusa la adapost prin cinestie ce cont secret !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:33
De la: adiuc, la data 2010-05-28 15:18:36De la: vaneamarin, la data 2010-05-28 14:37:14De la: adiuc, la data 2010-05-28 14:33:19
ai facut scoala la seral? vrei sa-ti scriu cu litere mari si de tipar ca sa intelegi? pai dac nu intelegi atunci la ce faci comentarii? nu vezi ca esti singurul de pe forum care nu intelege ce se intampla in tara si nici cu el? sau nu esti in deplinatatea facultatilor mintale....
Adiucule,imi este si mila de tine...  .Esti ca un caine fara dinti care vrea sa muste dar nu reuseste decat sa scherlalaie jalnic.Hai,sezi mumos si fa sluj in fata lui Base ca iti da mancare deja mestecata din gura lui.
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 16:43
De la: gabigabi, la data 2010-05-28 15:21:30auzi, Mirlane ? m-am uitat la profilul tau si am vazut ca ai declarat ca ai 40 ani frate, esti dus rau ; vorbesti in dodii si n-ai logica si-mi pare tare rau de tine....doar 40 ani si vorbesti atit de aiurea !
deci :de care amanunte zici ca ma leg ? ca-mi doresc o minima morala in politica, desi se pare ca cele doua sunt antagonice rau de tot?....ca-mi doresc ca Presedintele tarii mele sa NU MINTA ; sa NU INSELE ? sa ma reprezinte cu Demnitate ? sa respecte Constitutia ? sa nu fie deasupra legii ? nici el,nici familia,nici amanta,nici partidul si nici grupurile de interese ce-l pupa-n cr si capuseaza bugetul ?ca atunci cind spui ca-i Criza- desi s-a hotarit cam greu daca e sau nu e- si cere sacrificii si solidaritate, sa inceapa intii cu EL ? cu PDL.ul ca fiind partidul de guvernamint ce ne conduce de 1,5 ani? cu toate termitele ce rod tot ce intra sub falcile lor ,inclusiv bugetul statului si afectind stabilitatea si suveranitatea lui ? si, ca sa-ti fac un bine, uite,iti spun si tie,ca esti mai nou pe forum : DICTATURA ,mina aia de fier pe care tu / voi o laudati si doriti, NU are Nimic comun cu Democratia ! Nimic cu Statul de drept ! nimic cu Legea ! Dictatura este domnia bunului plac al dictatorului !
de ce nu-mi vad de batrinetea mea ? simplu : ptr. ca iubesc tara asta ! ptr. ca mai cred in ea ! ptr. ca mai cred ca romanii pot renaste ca pasarea Foenix ,daca sunt condusi de oameni cu bun simt si drag de tara ! ptr. ca am un fiu de 31 ani si vreau sa fiu si bunica si sa-mi pot creste nepotii ! ....ptr. ca n-am iesit in ' 89 in strada ca astazi sa ne intoarcem in dictatura si-ntr-o alta epoca de aur ! d'aia ! ai inteles, Mirlane ?
vezi, mai usurel, ca mai ai un pic si ajungi acolo unde toate sunt cum spui tu... in rest, ranman la parearea ca delirezi si, daca n-ai subiecte, le inventezi...
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 17:35
De la: Silviu, la data 2010-05-28 00:59:37De la: yxz, la data 2010-05-27 19:24:35De la: 9am188715, la data 2010-05-27 19:18:38Banii sunt ,dar sunt repartizati in scop personal lui VIDEANU,BERCEANU,UDREA,BLAGA,BOC ,BASESCU ,cu acesti bani dositi Romania poate face platile pe inca 2 ani ,arestarae acestor infractori scoate Romania din COLAPS
Da, dar din pacate justitia e aservita politic...cu totii asteptam sa-si faca treaba.
De ce numai a lor ?
Tariceanu, Vosganian, Mitrea, Nastase si altii ca ei de ce nu ar trebui arestati ?
De ce numai astia ?
Ailalti iti dadeau tie bani si erau baieti buni, patrioti ?
Ailalti au incercat sa ma aresteze dar au luat plasa !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 17:42
Asa a fost normal ,sa impartim banii de la FMI pentru acoperirea datoriilor din banci la toti membrii PDL,doar puterea este in miinile noastre ,poporul sa fie mindru ca este sacrificat sa plateasca !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
Fosta membra 9am.ro
1159 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 17:46
Ce bani? Pisicile alea lesinate, care ziceti ca sint lei?
|
BATALUL
109 mesaje
Oras: Braila
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 17:59
De la: 9am188746, la data 2010-05-28 09:44:03De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de Basescu si Boc,impreuna cu gasca PDL.
Atentatul Guvernului Boc asupra drepturilor pensionarilor si salariatilor,a drepturilor copiilor ,pentru acoperirea unor fraude financiare produse de Guvern,reprezinta ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI
Mai drakusor,vad ca nu esti chiar asa de prost cum te prezentai la inceputul topicului! Bravo mai zdreantza ,ai inceput sa vezi realitatea !
http://stareanatiunii.com/informatii-despre-traian-basescu.html
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 18:16
De la: adiuc, la data 2010-05-28 16:43:47De la: gabigabi, la data 2010-05-28 15:21:30auzi, Mirlane ? m-am uitat la profilul tau si am vazut ca ai declarat ca ai 40 ani frate, esti dus rau ; vorbesti in dodii si n-ai logica si-mi pare tare rau de tine....doar 40 ani si vorbesti atit de aiurea !
vezi, mai usurel, ca mai ai un pic si ajungi acolo unde toate sunt cum spui tu... in rest, ranman la parearea ca delirezi si, daca n-ai subiecte, le inventezi...
da' cit de orbi sau prosti puteti fi sa credeti ca ce spun eu sunt povesti SF sau delirez ?ce trebuie sa vi se-ntimple ca sa va treziti la realitate si sa vedeti ca suntem in kk pin' la git ? ne zise Nutzica cea nurlie, ca nu-i nimic rau in a fi condus de un despot luminat ? da sau nu ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 20:22
De la: adiuc, la data 2010-05-28 16:43:47De la: gabigabi, la data 2010-05-28 15:21:30auzi, Mirlane ? m-am uitat la profilul tau si am vazut ca ai declarat ca ai 40 ani frate, esti dus rau ; vorbesti in dodii si n-ai logica si-mi pare tare rau de tine....doar 40 ani si vorbesti atit de aiurea !
Mai Adiuc,fetita, scumpa mica PDLista care ma intrebai timida si curioasa foc pe un topic, ce orientare sexuala am...Subiectele CELE MAI IMPORTANTE PENTRU TARA sunt exact cele de mai sus.Sunt grave,sunt importante,hotarasc viitorul Romaniei.Tu insa, stand doar pe B1TV si umbland dupa barbati ,ai impresia ca subiectele importante sunt legate doar de cum sa il laudam mai bine pe Base si ce orientare sexuala are un barbat pe care il placi tu .  . Hai pupici ,esti o scumpa desi cam limitata intelectual si cam vulgara.
PS:Sper sa nu te superi prea tare si sa plangi iar ca ai fost atacata,am discutat si subiectul politic si subiectul care te framanta pe tine in afara politicii ....Eu sunt heterosexual (nu plange,gasesti tu altul)dar pot discuta si cu fetite isterice ca tine.
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 22:20
Demagogi de stânga ºi de dreapta, uniþi-vã ! Silenzio man ...!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
bilbe
409 mesaje
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:17
De la: BATALUL, la data 2010-05-28 17:59:53De la: 9am188746, la data 2010-05-28 09:44:03De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de Basescu si Boc,impreuna cu gasca PDL.
Atentatul Guvernului Boc asupra drepturilor pensionarilor si salariatilor,a drepturilor copiilor ,pentru acoperirea unor fraude financiare produse de Guvern,reprezinta ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI
Mai drakusor,vad ca nu esti chiar asa de prost cum te prezentai la inceputul topicului! Bravo mai zdreantza ,ai inceput sa vezi realitatea !
drakusor,vrea sa ajunga premier
|
|
|