back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 >> Sari la pagina:

Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:24

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Am uitat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
......B�SESCU .... �TI�I DE CARE ZIC , PRE-�E-DIN-TEEE-LEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOT LA COTROCENI !!!!

UUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.... C� tot v-agita�i at�t !!!

A�i �n�eles ceva ?

bilbe

409 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:27

De la: bilbe, la data 2010-05-29 01:17:22
De la: BATALUL, la data 2010-05-28 17:59:53
De la: 9am188746, la data 2010-05-28 09:44:03
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de Basescu si Boc,impreuna cu gasca PDL.
Atentatul Guvernului Boc asupra drepturilor pensionarilor si salariatilor,a drepturilor copiilor ,pentru acoperirea unor fraude financiare produse de Guvern,reprezinta ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI

Mai drakusor,vad ca nu esti chiar asa de prost cum te prezentai la inceputul topicului! Bravo mai zdreantza ,ai inceput sa vezi realitatea !

drakusor,vrea sa ajunga premier

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 07:25

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 01:24:01Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Am uitat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
......B�SESCU .... �TI�I DE CARE ZIC , PRE-�E-DIN-TEEE-LEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOT LA COTROCENI !!!!

UUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A�i �n�eles ceva ?

Da,am inteles ca desi nu aveai ce spune ai vrut sa postezi si tu ceva.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:32

De la: vaneamarin, la data 2010-05-29 07:25:09
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 01:24:01Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

TOT LA COTROCENI !!!!

A�i �n�eles ceva ?

Da,am inteles ca desi nu aveai ce spune ai vrut sa postezi si tu ceva.
Eu am mai �n�eles c� �n jude�ul �n care acest individ ocup� un post de bugetache numi�i politic (�i el intr� �n aceast� categorie) ... sunt �i cei mai competen�i func�ionari la nivel de �ar� !
Nu m� crede�i !? �ntreba�i-l direct cu ce se ocup� mai precis, care �i este preg�tirea de baz� �i ce competen�e de�ine pe plan profesional !

PS. Tov. B�sescu tot la Cotreceni este ... �i Ceau�escu a fost pre�edinte p�n� �n 22 Decembrie 1989 !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:32

Nu drag� Vanea , v-am adus imperios �i necesar aminte , c� noi , rom�nii , c� unul ca tine vrea sau nu , AVEM PRE�EDINTE !! �i �nc� unul tare !! Nu moale gen Adi , Nelu�u , Mircea sau Creen , ca s� nu-�i mai aduc aminte de iubitul t�u �apin�tain ..... Be-he-he-heeeeeeee !

.

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:39

TOT LA COTROCENI !!!!

A�i �n�eles ceva ?

dai o damigeana de visinata sa-ti amintesc eu ?

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:42

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 10:32:43Nu drag� Vanea , v-am adus imperios �i necesar aminte , c� noi , rom�nii , c� unul ca tine vrea sau nu , AVEM PRE�EDINTE !! �i �nc� unul tare !! Nu moale gen Adi , Nelu�u , Mircea sau Creen , ca s� nu-�i mai aduc aminte de iubitul t�u �apin�tain ..... Be-he-he-heeeeeeee !

.

am o rugaminte,fa-ma sa inteleg,cum e cu basescu,cine-i asta pana la urma,presul din dinte sau dintele din pres ? dau o bere daca sti raspunsul corect

http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw RADU_MAMII EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 11:20

...b�, la voi poarca-i moart�-n cote� cu curu-n u�� iar voi v� sf�di�i mai r�u dec�t �a�ele-n iarmarc !...

Ok ...Jos T.B�sescu !..jos gov E.Boc !...dar, pe cine pune�i �n loc ?...ce strategie pol.-ec. are ?..de unde ia banii s� v� pl�teasc� vou� salariile de bugetari, pensiile, �omajul, aloca�iile ptr. copii, cu ce bani �i de unde fac rost de sumele necesare acompaniamentului financiar ptr. programele cu finan�are eur. de unde fac rost de sumele necesare ptr. investi�ii,etc,etc.

Hai m�i de�tept�cio�ilor, hai, s-aud !...

...a�i l�sat s� se fure totul , iar dup� 20 de ani v-a�i pus poalele-n cap �n mijlocul drumului, acum se cern vremurile, acum or s� se pl�teasc� facturile, acum este stop joc!...ave�i grij� la acele tendin�e centrifuge, despre care v� aten�ionam cu ceva vreme-n urm�, criza nu iart�, iar radicalismul unora, s-ar putea s� v� fac� st�p�ni numai p�na la Chitila, pe restul, dup� cum s-a observat, nu prea sunte�i �n stare s�-l administra�i.

Fosta membra 9am.ro

1191 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 11:32

De la: mytcor, la data 2010-05-29 11:20:48...b�, la voi poarca-i moart�-n cote� cu curu-n u�� iar voi v� sf�di�i mai r�u dec�t �a�ele-n iarmarc !...

Ok ...Jos T.B�sescu !..jos gov E.Boc !...dar, pe cine pune�i �n loc ?...ce strategia are ?..de unde ia banii s� v� pl�teasc� vou� salariile de bugetari, pensiile, �omajul, aloca�iile ptr. copii, cu ce bani �i de unde fac rost de sumele necesare acompaniamentului financiar ptr. programele cu finan�are eur. de unde fac rost de sumele necesare ptr. investi�ii,etc,etc.

cum de unde,de la patriciu,voiculescu,ion nicolae,casuneanu,cocos,poponet,boc,tariceanu,ciorbea,nastase,becali,basescu cu toate rudele,videanu,blaga,vacaroiu,fratii dimitriu,mazare,penescu cu ai sai frati,berceanu,ridtzi,placinta,vasile lupu,isarescu mugurel,ponta cel frumusel si ceilalti escroci si hoti
p.s.--uitasem de stolo si roman,primii demolatori ai economiei romanesti

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:11

mytcor,
poate ti-ar fi de folos daca ti-ai reciti postarile de pe acest topic din perioada oct-dec 2009, pe atunci pdl nu ti se pareau un guvern de incompetenti si nu stiai cum sa-i mai jignesti pe cei care erau impotriva lor si a lui base.
dupa cum vezi astazi realitatea e mult mai cruda decit ai vazut tu din afara tarii pe internet si la tv. iar base e vinovat pentru ca a jucat la cacialma cu poporul avind aceeasi mana de cartii, careu de incompetenti cu dama-n coada: boc, blaga, videanu, berceanu si udrea!

nu prea cred ca e corect , chiar fata de tine, sa vorbesti asa. tu ai fugit cu coada intre picioare iar acum refulezi si tu, ca un wc infundat, cind vezi ca idolii calpi carora le pupai picioarele sunt curat incompetenti si avizi de putere.
tu i-ai adus la putere nu noi! ai fost un idolatru care nu are putere sa recunoasca ca a gresit...

nero,
tu ai de dat o explicatie mamai tale referitoare la pensii. spune-i ca base n-a mintit-o si nici boc.
spune-i ca inca ai dreptate cind ii spui ca a facut bine ca i-a votat la sfatul tau...
asa e avem un presedinte, dar e cel mai deplorabil ...

de ce presedintele tau, cind cerea solidaritate, inca le platea salarii de merit personalului din cotroceni?
nu mai spui ca i-a decorat pe toti. au si cu ce se mindri.

ar trebui sa apreciati ca va facem doar observatii, in alta epoca idolatrii ca voi erau lapidati cu pietre.

Abatele:Cum poate fi controlat� o popula�ie? Rim: �n primul r�nd prin for��. Abatele: C�nd fra�ii mei �nainta�i au fost pu�i �n situa�ia de a controla o lume s-au gindit prima dat� la religie. Rim: Mai exist� �i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o popula�ie.Abatele: Desigur. Numai c� e o unealt� nesigur�. Rim: Un popor mai poate fi condus �i prin ac�iuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s� spun c� �nrobirea omului fa�� de valorile materiale este indiscutabil superioar� celei ob�inute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:30

idolatrilor portocaliu-violet,
de abia astept sa va citesc comentariile despre modernizarea lui base cind se vor inchide cele 150 de spitale. probabil le le vor preface in adaposturi pentru pensionarii-teroristi.

inca o data va spun regret ca nu le iau si din pesiile sub 350 de lei acelor pensionari-teroristi care i-au votat pentru galeti, ulei si zahar.

astept ca acest guvern sa le dea voie pensionarilor-teroristi sa treaca si pe culoarea rosu a semaforului.

Abatele:Cum poate fi controlat� o popula�ie? Rim: �n primul r�nd prin for��. Abatele: C�nd fra�ii mei �nainta�i au fost pu�i �n situa�ia de a controla o lume s-au gindit prima dat� la religie. Rim: Mai exist� �i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o popula�ie.Abatele: Desigur. Numai c� e o unealt� nesigur�. Rim: Un popor mai poate fi condus �i prin ac�iuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s� spun c� �nrobirea omului fa�� de valorile materiale este indiscutabil superioar� celei ob�inute prin religie.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:31

De la: 9am049573, la data 2010-05-29 13:30:01idolatrilor portocaliu-violet,
de abia astept sa va citesc comentariile despre modernizarea lui base cind se vor inchide cele 150 de spitale. probabil le le vor preface in adaposturi pentru pensionarii-teroristi.

Va fi jale. Chiar au de gind, sau e numai gargara?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:35

a spus-o ministrul sanatatii. gindeste-te ca in ultimii 3 ani au plecat peste 5000 de medici. nu mai spun de numarul asistentelor.

nu base ii transformase in inamic public, argument pentru reforma invatamintului, cind ii arata cu degetul si prostimea spunea: da, da !
doar el se trateaza la viena ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:41

De la: 9am049573, la data 2010-05-29 13:35:51 a spus-o ministrul sanatatii. gindeste-te ca in ultimii 3 ani au plecat peste 5000 de medici. nu mai spun de numarul asistentelor.

nu base ii transformase in inamic public, argument pentru reforma invatamintului, cind ii arata cu degetul si prostimea spunea: da, da !
doar el se trateaza la viena ...

Tie iti e de asistente mai mult, am eu impresia.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 14:05

De la: 9am049573, la data 2010-05-29 13:11:35mytcor,
poate ti-ar fi de folos daca ti-ai reciti postarile de pe acest topic din perioada oct-dec 2009, .

...recomandabil ar fi s�-mi cite�ti toate post�rile de pe acest topic, �i nu numai !...atunci poate ai s�-n�elegi c-am avut dreptate �n tot ceea ce am spus.

Iar tot ceea ce am spus, actualitatea a confirmat.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 14:05

De la: mytcor, la data 2010-05-29 11:20:48...b�, la voi poarca-i moart�-n cote� cu curu-n u�� iar voi v� sf�di�i mai r�u dec�t �a�ele-n iarmarc !...

Ok ...Jos T.B�sescu !..jos gov E.Boc !...dar, pe cine pune�i �n loc ?...ce strategie pol.-ec. are ?..de unde ia banii s� v� pl�teasc� vou� salariile de bugetari, pensiile, �omajul, aloca�iile ptr. copii, cu ce bani �i de unde fac rost de sumele necesare acompaniamentului financiar ptr. programele cu finan�are eur. de unde fac rost de sumele necesare ptr. investi�ii,etc,etc.

...a�i l�sat s� se fure totul , iar dup� 20 de ani v-a�i pus poalele-n cap �n mijlocul drumului, acum se cern vremurile, acum or s� se pl�teasc� facturile, acum este stop joc!...ave�i grij� la acele tendin�e centrifuge, despre care v� aten�ionam cu ceva vreme-n urm�, criza nu iart�, iar radicalismul unora, s-ar putea s� v� fac� st�p�ni numai p�na la Chitila, pe restul, dup� cum s-a observat, nu prea sunte�i �n stare s�-l administra�i.
Mytcora� b�iatule, nu-mi apar�in aceste cuvinte ... �ns� le subscriu �n totalitate ...
--------------------------------------------------------------
1.Dac� nu sunte�i capabili s� comasa�i sau s� desfiin�a�i institu�iile de poman� create de voi, clasa politic�, m�car reduce�i num�rul de directori. Ave�i o droaie de �efi. A�i umplut �ara de �efi. Pe ei da�i-i afar� �nt�i �i dup� aceea ajunge�i la pensionar. Sau la doctor.
2. Trei sferturi dintre directorii vo�tri pe care i-a�i instalat, mo�, �n institu�iile bugetare, au afaceri acas�. Fac afaceri cu banul public. Da�i-i pe ace�tia afar�! Nu ei s� m�n�nce cu dou� guri, �i de la firma lor gras�, �i de la buget, iar altul s� crape de foame!
3. Lua�i-v� clientela politic� din toate AGA �i CA-urile companiilor de stat, de pe l�ng� prim�rii, consilii jude�ene �i ministere. Ave�i deja directori acolo, exist� speciali�ti.
4. Da�i-v� afar� consilierii de la birourile demnitarului. De ce a�i crede c� ei sunt mai pu�in parazi�i pe buget dec�t profesorul?
5. Da�i-v� afar� consilierii de pe l�ng� mini�tri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefec�i, pre�edin�i de consilii jude�ene, c��el, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.
6. �nceta�i s� mai c�pu�a�i ministerele (prim�riile, consiliile jude�ene) cu clientela pe care o servi�i cu miliarde de euro.
7. Voi, clasa politic�, a�i creat �i �ntre�ine�i evaziunea fiscal� �i munca la negru. Oamenii vo�tri, ai partidelor, �i protejeaz�. �i ap�r� de func�ionari, s� nu-i descopere. �i ap�r� de lege.
8.Dup� ce ve�i face toate astea, abia atunci s� ave�i �ndr�zneala s� v� lega�i de b�tr�nii acestei ��ri.
Asta este Rom�nia, dle B�sescu. O �ti�i, o cunoa�te�i, dar nu �ndr�zni�i s� v� apropia�i de clanuri. Dar v� este la �ndem�n� s�-i jupui�i de vii pe b�tr�ni. Sunt inofensivi. Ascult�tori. Mult prea blajini. T�cu�i.
Lovi�i-i cu n�dejde!!!!!! Nu �ip�?
-------------------------------------------------------------
Mai las� demagogia - indiferent de natura ei - �i vorbe�te �n ton cu problemele care au dus Rom�nia �n pr�pastie ! Inclusiv de guvernarea PD-L !
Te salut� un antidemagogi �i antipupincuris�i !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 14:18

vladimir_danciu

63 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:26

BUNA TUTUROR.UITATI-VA PE SITE-UL vvv.explosiv news.ro si o sa vedeti adevarata fata a presedintelui si a celor din jurul lui.Va doresc la toti un wekeend excelent sa va bucurati de el ca luni o luati de la capat.

vladimir
vladimir_danciu

63 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:35

BUNA TUTUROR.SA VA UITATI PE www.exploziv news.ro si o sa vedeti adevarata fata a presedintelui Basescu si a celorlalti care au furat pana acuma. VA DORESC LA TOTI UN WEKEEND EXCELENT RELAXARE LA MAXIM CA VINE ZIUA DE LUNI SI TREBUIE SA MERGETI DIN NOU LA MUNCA.

vladimir
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:55

Uita�i cine ne cere nou� solidaritate ... �n fa�a ho�iei generalizate de la v�rful administra�iei statului ...

-------------------------------------------------------------------
Institu�iile statului au �nceput s� publice pe site-urile lor veniturile salariale ale angaja�ilor. La Ministerul Agriculturii, de exemplu, exist� doi directori care au venituri mai mari dec�t cel al ministrului. La Ministerul Dezvolt�rii, topul salaria�ilor cu venituri mari este condus de Elena Udrea, iar la Ministerul de Interne sunt trei secretari de stat care pleac� acas� cu mai mul�i bani dec�t ministrul Vasile Blaga. Nici unii angaja�i ai Ministerului Economiei nu o duc r�u: �i iau fa�a lui Videanu cu venituri de trei ori mai mari.

Ministerul Agriculturii �i direc�iile din subordine au aproape 500 de angaja�i. Cel mai mare venit este de 7.806 lei �i este �ncasat de doi directori, unul de la Direc�ia Fonduri Europene �i Contabilizare Pl��i �i cel�lalt adjunctul de la Direc�ia pentru Pescuit. Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, c�tig� 7.643 lei lunar (brut), dar mai pu�in dec�t cei doi directori. Mai sunt �i al�i salaria�i care primesc un venit de aproape 7.300 de lei. Este vorba de directorul Direc�iei Generale Afaceri Europene �i Rela�ii Interna�ionale �i consilierul superior al Direc�iei Generale Buget Finan�e �i Fonduri Europene. Salariile mari ale unor subordona�i ai ministrului Agriculturii au �i o justificare. Cei care lucreaz� cu fonduri europene primesc �n plus un spor de 75% din bugetul Uniunii Europene.

Ministerul Dezvolt�rii Regionale �i Turismului are 50 de func�ii. Cei mai mul�i bani �i iau ministrul Elena Udrea, respectiv 7.643 de lei, �i secretarul de stat � 6.691 de lei. Cel mai mic venit �l au secretarul �i curierul, p�n� �n 1.500 de lei.

Blaga pleac� acas� cu 5.300 de lei

Nici Ministerul Administra�iei �i Internelor nu face excep�ie. Vasile Blaga are veniturile pe jum�tatea celor c�tigate de doi dintre secretarii de stat, potrivit datelor publicate pe site-ul ministerului. Mai exact, Vasile Blaga a �ncasat �n luna aprilie 5.361 lei net, �n timp ce secretarii de stat au �ncasat primul 11.188 lei, al doilea 10,832 lei. Exist� �i un al treilea secretar de stat care a �ncasat mai mult dec�t ministrul Internelor, respectiv 8,125 lei, precum �i un subsecretar care a �ncasat 9.415 lei.

Ministerul Economiei: 5.000 de euro doar din comitete �i comi�ii

�n Ministerul Economiei �i Comer�ului, ministrul Adriean Videanu a avut �n luna aprilie venituri de 7.600 de lei �i este dep�it substan�ial de o parte din angaja�ii institu�iei. Un secretar de stat a c�tigat luna trecut� 22.000 de lei doar din CA-uri, la care se adaug� �i un salariu brut de aproape 7.000 de lei, tot 22.000 de lei fiind �ncasat� �i de unul din consilierii personali ai lui Videanu, care �ns� un salariu de baz� de aproape 10 ori mai mic. Diferen�a a ob�inut-o din calitatea de reprezentant al ministerului �n diferite consilii de administra�ie.

Un alt secretar de stat �i d� clas� lui Videanu cu banii cu care pleac� acas�, pe l�ng� cei 7.000 de lei salariu, tot gra�ie unor CA-uri � 18.500 de lei, ceva mai prost dec�t directorul de cabinet al ministrului � care a �ncasat aproape 20.000 de lei, tot gra�ie prezen�ei sale prin comitete �i comi�ii. F�r� acestea, salariul s�u ar fi fost de doar 3.500 de lei.

Trei manageri publici din cadrul SGG au salarii mai mari dec�t premierul Emil Boc �i Marko Bela

Trei manageri publici din cadrul SGG au venituri mai mari dec�t cele pe care le primesc premierul Emil Boc, vicepremierul Marko Bela �i �eful SGG, Daniela Andreescu, iar unul dintre �efii Serviciului Contencios c�tig� cu 44 de lei mai pu�in dec�t Boc, potrivit datelor publicate, vineri, de Guvern.

Potrivit datelor aferente lunii aprilie, publicate pe pagina de internet a Guvernului, premierul Emil Boc c�tig� 6.184 de lei net, vicepremierul Marko Bela - 5.892 lei, iar secretarul general al Guvernului are un venit net lunar de 5.361 lei. Salarii mai mari are un manager public principal gradul II (7.700 lei net), un manager public superior gradul II - (7.413 lei) �i un alt manager public principal gradul II (6.870 lei), to�i trei fiind angaja�i la Unitatea Implementare Proiecte �i la Unitatea Implementare Program din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG).

Un �ef serviciu gradul I grada�ia 5 din Serviciul Contencios are un salariu net de 6.140 lei, de�i un un alt �ef serviciu din acel departament, cu acela�i grad �i cu aceea�i grada�ie, c�tig� 3.784 lei net. Salarii mai mari dec�t �eful SGG mai au un manager public asistent grada�ia 2 din cadrul Unit��ii Implementare Program (5.977 lei net), consilierul din cadrul Compatimentului Rela�ii interna�ionale, �nal�i reprezentan�i �i protocol (5.862) �i directorul Direc�iei Speciale (5.366 lei). Salarii apropiate de cel al �efului SGG sunt cele primite de directorul Direc�iei care preg�te�te �edin�ele de Guvern, directorul Direc�iei Logistic� (5.022 lei net) �i de cel al Direc�iei Contencios �i Resurse Umane (to�i primesc 5.022 lei net).

Salariile din Compartimentul de Informa�ii Clasificate nu dep�esc �ns� 3.810 lei net, iar la Compatimentul Arhiv� Clasificat�, Stenograme �i suport tehnic pentru �edin�ele de Guvern salariile au valori �ntre 1.674 �i 3.887 lei net.

Alexandra29

1 mesaj
Oras: Slatina

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:18

De la: dracusor, la data 2008-10-01 18:05:34mdea numai deasta investeste pc atatia bani in denigrarea lui, si dasta lea distrus basescu cariera politica la atatia,ca se iau mana in mana .si ai dreptate baescu habarnare de popor, nu a fost in italia de doua ori sa discute cu romanii si cu guvernul italian, nu merge la toate evenimentele importante inclusiv cele culturale si traditionale care au nevoie de sprijijn, nu a fost in zonele afectate de inundatii, nu numai anul asta ci si acu 2 ani cand au mai fost inundati si nu era campanie electorala ;) lucru ce trebuia sa faca prim-ministrul, fetito dute la culcare, somn usor

Dracusor....nu ai invatat nimic la scoala aia pe care o frecventezi,daca frecventezi vreo scoala (m-as mira)...pt ca nu stii gramatica limbii romane...Asa ca...parerea mea este sa dispari naibii de aici ca ne faci de ras ca si natiune...cum ne-au facut de ras si pdl-istii...te crucesti ce oameni au pus la conducere in toate institutiile statului...

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 17:10

vad ca este tot in media se arunca cu salariile la virf de la bugetari.
e un mod subtil al pdl si base de a distrage atentia de la reduecrea pensiilor si salariilor, pentru unii care incep sa urle din nou, uite ce salarii au unii.

vina pentru aceste salarii e tot a lui boc.
anul tercut cu mare tam -tam au lansat la apa legea 330 de salarizare unica. la ea au pus mina, sub patronajul sirbu-seitan-pogea si sindicatele. realitatea e ca acele grile de salarizare p[roduceau salarii mai mari decit erau in anul 2009.
conform legii 330/2009 pina in feb trebuia sa iasa toate minsiterele cu norme de aplicare a legi.

minsiterul finantelor stiind ca salariiile vor fi mai mari, impreuna cu ministerul muncii si cu avizul ministerului justitiei au scos la ordinul lui boc (cind incepusara sa le sosesca la finante norme de aplicare alegii salarizarii) ordonanta de urgenta a guvernului "dupa pofta inimii lui base" nr. 1 care a avut citeva efecte: au spus ca salariile se ingheata la nivelul celor din 2009 (cu exceptia magistratilor! - a se vedea ce a insemnat o greva facuta la timpul ei si cum au cedat pe tacute boc si base!) ca nu se mai acorda anumite sporuri si ca legea se aplica fara norme.

de aici unii s-au trezit cu salarii mai mici, vezi ministerul consilierului taliban al lui base, funeriu, iar altii au ramas cu aceleasi salarii. deic legea care a inflamat anul trecut toata societatea roimanesca se aplica dupa ureche. in realitatea au scazut salariile la fraieri. pe tacte in majoritatea minsiterelor se dau si sporurile pe care oug le interzice , prelevindu-se de un articol care spune ca salariile vor fi la nivelu celor din 2009.

asa ca daca in 2009 boc nu facut nimic cu salarizarea , in 2010 va reteza cu 25% - chestiune de securitate nationala. parerea mea e ca art. 53 din cosntitutie tine la salarii dar nu la pensii.
sunt curios sa vad cum va arata forma finala a actului guvernului base.

slabute argumentele ministerului justitie pe acesta tema.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 18:03

De la: 9am049573, la data 2010-05-29 17:10:00
vina pentru aceste salarii e tot a lui boc.
anul tercut cu mare tam -tam au lansat la apa legea 330 de salarizare unica. la ea au pus mina, sub patronajul sirbu-seitan-pogea si sindicatele. realitatea e ca acele grile de salarizare p[roduceau salarii mai mari decit erau in anul 2009.
conform legii 330/2009 pina in feb trebuia sa iasa toate minsiterele cu norme de aplicare a legi.

iar ��i curge bor�u' din nas !...sistemul legslativ a fost construit de E.Boc �n ultimii 20 de ani ?...sau...te mai g�nde�ti.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 18:42

ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:04

De la: gabigabi, la data 2010-05-29 18:42:18ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine !

...G�belo, ai grij� c� se arde toc�ni�a !...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:12

De la: gabigabi, la data 2010-05-29 18:42:18ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine !

Nu i se face. Are impresia ca e ferit acolo. Nu e.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:15

De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 19:12:38

..ba da !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:19

De la: mytcor, la data 2010-05-29 19:15:16
De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 19:12:38

..ba da !

S-o crezi tu. Tu nu stii ce stiu eu.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:20

Aveti cele mai multe afaceri in domeniul bancar si petrolier. Si daca e aiurea la noi, pe voi va scade. Ca de scazut la noi scade doar 14% din popu.
Dar nu la asta ma refeream

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:28

De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 19:20:36Aveti cele mai multe afaceri in domeniul bancar si petrolier. Si daca e aiurea la noi, pe voi va scade. Ca de scazut la noi scade doar 14% din popu.
Dar nu la asta ma refeream

a avut grij� nenea Is�rescu s� ne-napoieze banii �nc� din prima tran�� !...

...a�a c� nu �tii TU ce-am EU !...

Pagini: << 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: