Info
x
Basescu
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:24
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Am uitat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ......BÃSESCU .... ªTIÞI DE CARE ZIC , PRE-ªE-DIN-TEEE-LEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOT LA COTROCENI !!!! UUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... Cã tot v-agitaþi atât !!! Aþi înþeles ceva ?
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 01:27
De la: bilbe, la data 2010-05-29 01:17:22De la: BATALUL, la data 2010-05-28 17:59:53De la: 9am188746, la data 2010-05-28 09:44:03De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de Basescu si Boc,impreuna cu gasca PDL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 07:25
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 01:24:01Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Da,am inteles ca desi nu aveai ce spune ai vrut sa postezi si tu ceva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:32
De la: vaneamarin, la data 2010-05-29 07:25:09Eu am mai înþeles cã în judeþul în care acest individ ocupã un post de bugetache numiþi politic (ºi el intrã în aceastã categorie) ... sunt ºi cei mai competenþi funcþionari la nivel de þarã !De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 01:24:01Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nu mã credeþi !? întrebaþi-l direct cu ce se ocupã mai precis, care îi este pregãtirea de bazã ºi ce competenþe deþine pe plan profesional ! PS. Tov. Bãsescu tot la Cotreceni este ... ªi Ceauºescu a fost preºedinte pânã în 22 Decembrie 1989 ! Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:32
Nu dragã Vanea , v-am adus imperios ºi necesar aminte , cã noi , românii , cã unul ca tine vrea sau nu , AVEM PREªEDINTE !! ªi încã unul tare !! Nu moale gen Adi , Neluþu , Mircea sau Creen , ca sã nu-þi mai aduc aminte de iubitul tãu Þapinºtain ..... Be-he-he-heeeeeeee !
. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:39
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 01:24:01Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dai o damigeana de visinata sa-ti amintesc eu ? Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 10:42
De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-29 10:32:43Nu dragã Vanea , v-am adus imperios ºi necesar aminte , cã noi , românii , cã unul ca tine vrea sau nu , AVEM PREªEDINTE !! ªi încã unul tare !! Nu moale gen Adi , Neluþu , Mircea sau Creen , ca sã nu-þi mai aduc aminte de iubitul tãu Þapinºtain ..... Be-he-he-heeeeeeee ! am o rugaminte,fa-ma sa inteleg,cum e cu basescu,cine-i asta pana la urma,presul din dinte sau dintele din pres ? dau o bere daca sti raspunsul corect Raporteaza abuz de limbaj
RADU_MAMII
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 11:20
...bã, la voi poarca-i moartã-n coteþ cu curu-n uºã iar voi vã sfãdiþi mai rãu decât þaþele-n iarmarc !...
Ok ...Jos T.Bãsescu !..jos gov E.Boc !...dar, pe cine puneþi în loc ?...ce strategie pol.-ec. are ?..de unde ia banii sã vã plãteascã vouã salariile de bugetari, pensiile, ºomajul, alocaþiile ptr. copii, cu ce bani ºi de unde fac rost de sumele necesare acompaniamentului financiar ptr. programele cu finanþare eur. de unde fac rost de sumele necesare ptr. investiþii,etc,etc. Hai mãi deºteptãcioºilor, hai, s-aud !... ...aþi lãsat sã se fure totul , iar dupã 20 de ani v-aþi pus poalele-n cap în mijlocul drumului, acum se cern vremurile, acum or sã se plãteascã facturile, acum este stop joc!...aveþi grijã la acele tendinþe centrifuge, despre care vã atenþionam cu ceva vreme-n urmã, criza nu iartã, iar radicalismul unora, s-ar putea sã vã facã stãpâni numai pâna la Chitila, pe restul, dupã cum s-a observat, nu prea sunteþi în stare sã-l administraþi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 11:32
De la: mytcor, la data 2010-05-29 11:20:48...bã, la voi poarca-i moartã-n coteþ cu curu-n uºã iar voi vã sfãdiþi mai rãu decât þaþele-n iarmarc !... cum de unde,de la patriciu,voiculescu,ion nicolae,casuneanu,cocos,poponet,boc,tariceanu,ciorbea,nastase,becali,basescu cu toate rudele,videanu,blaga,vacaroiu,fratii dimitriu,mazare,penescu cu ai sai frati,berceanu,ridtzi,placinta,vasile lupu,isarescu mugurel,ponta cel frumusel si ceilalti escroci si hoti p.s.--uitasem de stolo si roman,primii demolatori ai economiei romanesti Raporteaza abuz de limbaj
RADU_MAMII
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:11
mytcor,
poate ti-ar fi de folos daca ti-ai reciti postarile de pe acest topic din perioada oct-dec 2009, pe atunci pdl nu ti se pareau un guvern de incompetenti si nu stiai cum sa-i mai jignesti pe cei care erau impotriva lor si a lui base. dupa cum vezi astazi realitatea e mult mai cruda decit ai vazut tu din afara tarii pe internet si la tv. iar base e vinovat pentru ca a jucat la cacialma cu poporul avind aceeasi mana de cartii, careu de incompetenti cu dama-n coada: boc, blaga, videanu, berceanu si udrea! nu prea cred ca e corect , chiar fata de tine, sa vorbesti asa. tu ai fugit cu coada intre picioare iar acum refulezi si tu, ca un wc infundat, cind vezi ca idolii calpi carora le pupai picioarele sunt curat incompetenti si avizi de putere. tu i-ai adus la putere nu noi! ai fost un idolatru care nu are putere sa recunoasca ca a gresit... nero, tu ai de dat o explicatie mamai tale referitoare la pensii. spune-i ca base n-a mintit-o si nici boc. spune-i ca inca ai dreptate cind ii spui ca a facut bine ca i-a votat la sfatul tau... asa e avem un presedinte, dar e cel mai deplorabil ... de ce presedintele tau, cind cerea solidaritate, inca le platea salarii de merit personalului din cotroceni? nu mai spui ca i-a decorat pe toti. au si cu ce se mindri. ar trebui sa apreciati ca va facem doar observatii, in alta epoca idolatrii ca voi erau lapidati cu pietre. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:30
idolatrilor portocaliu-violet,
de abia astept sa va citesc comentariile despre modernizarea lui base cind se vor inchide cele 150 de spitale. probabil le le vor preface in adaposturi pentru pensionarii-teroristi. inca o data va spun regret ca nu le iau si din pesiile sub 350 de lei acelor pensionari-teroristi care i-au votat pentru galeti, ulei si zahar. astept ca acest guvern sa le dea voie pensionarilor-teroristi sa treaca si pe culoarea rosu a semaforului.
Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:31
De la: 9am049573, la data 2010-05-29 13:30:01idolatrilor portocaliu-violet, Va fi jale. Chiar au de gind, sau e numai gargara? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:35
a spus-o ministrul sanatatii. gindeste-te ca in ultimii 3 ani au plecat peste 5000 de medici. nu mai spun de numarul asistentelor.
nu base ii transformase in inamic public, argument pentru reforma invatamintului, cind ii arata cu degetul si prostimea spunea: da, da ! doar el se trateaza la viena ...
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 13:41
De la: 9am049573, la data 2010-05-29 13:35:51 a spus-o ministrul sanatatii. gindeste-te ca in ultimii 3 ani au plecat peste 5000 de medici. nu mai spun de numarul asistentelor. Tie iti e de asistente mai mult, am eu impresia.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 14:05
De la: 9am049573, la data 2010-05-29 13:11:35mytcor, ...recomandabil ar fi sã-mi citeºti toate postãrile de pe acest topic, ºi nu numai !...atunci poate ai sã-nþelegi c-am avut dreptate în tot ceea ce am spus. Iar tot ceea ce am spus, actualitatea a confirmat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 14:05
De la: mytcor, la data 2010-05-29 11:20:48...bã, la voi poarca-i moartã-n coteþ cu curu-n uºã iar voi vã sfãdiþi mai rãu decât þaþele-n iarmarc !...Mytcoraº bãiatule, nu-mi aparþin aceste cuvinte ... însã le subscriu în totalitate ... -------------------------------------------------------------- 1.Dacã nu sunteþi capabili sã comasaþi sau sã desfiinþaþi instituþiile de pomanã create de voi, clasa politicã, mãcar reduceþi numãrul de directori. Aveþi o droaie de ºefi. Aþi umplut þara de ºefi. Pe ei daþi-i afarã întâi ºi dupã aceea ajungeþi la pensionar. Sau la doctor. 2. Trei sferturi dintre directorii voºtri pe care i-aþi instalat, moþ, în instituþiile bugetare, au afaceri acasã. Fac afaceri cu banul public. Daþi-i pe aceºtia afarã! Nu ei sã mãnânce cu douã guri, ºi de la firma lor grasã, ºi de la buget, iar altul sã crape de foame! 3. Luaþi-vã clientela politicã din toate AGA ºi CA-urile companiilor de stat, de pe lângã primãrii, consilii judeþene ºi ministere. Aveþi deja directori acolo, existã specialiºti. 4. Daþi-vã afarã consilierii de la birourile demnitarului. De ce aþi crede cã ei sunt mai puþin paraziþi pe buget decât profesorul? 5. Daþi-vã afarã consilierii de pe lângã miniºtri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecþi, preºedinþi de consilii judeþene, cãþel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale. 6. Încetaþi sã mai cãpuºaþi ministerele (primãriile, consiliile judeþene) cu clientela pe care o serviþi cu miliarde de euro. 7. Voi, clasa politicã, aþi creat ºi întreþineþi evaziunea fiscalã ºi munca la negru. Oamenii voºtri, ai partidelor, îi protejeazã. Îi apãrã de funcþionari, sã nu-i descopere. Îi apãrã de lege. 8.Dupã ce veþi face toate astea, abia atunci sã aveþi îndrãzneala sã vã legaþi de bãtrânii acestei þãri. Asta este România, dle Bãsescu. O ºtiþi, o cunoaºteþi, dar nu îndrãzniþi sã vã apropiaþi de clanuri. Dar vã este la îndemânã sã-i jupuiþi de vii pe bãtrâni. Sunt inofensivi. Ascultãtori. Mult prea blajini. Tãcuþi. Loviþi-i cu nãdejde!!!!!! Nu þipã? ------------------------------------------------------------- Mai lasã demagogia - indiferent de natura ei - ºi vorbeºte în ton cu problemele care au dus România în prãpastie ! Inclusiv de guvernarea PD-L ! Te salutã un antidemagogi ºi antipupincurisþi ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 14:18
|
|
vladimir_danciu 63 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:26
BUNA TUTUROR.UITATI-VA PE SITE-UL vvv.explosiv news.ro si o sa vedeti adevarata fata a presedintelui si a celor din jurul lui.Va doresc la toti un wekeend excelent sa va bucurati de el ca luni o luati de la capat.
vladimir
|
|
vladimir_danciu 63 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:35
BUNA TUTUROR.SA VA UITATI PE www.exploziv news.ro si o sa vedeti adevarata fata a presedintelui Basescu si a celorlalti care au furat pana acuma. VA DORESC LA TOTI UN WEKEEND EXCELENT RELAXARE LA MAXIM CA VINE ZIUA DE LUNI SI TREBUIE SA MERGETI DIN NOU LA MUNCA.
vladimir
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 15:55
Uitaþi cine ne cere nouã solidaritate ... în faþa hoþiei generalizate de la vârful administraþiei statului ...
------------------------------------------------------------------- Instituþiile statului au început sã publice pe site-urile lor veniturile salariale ale angajaþilor. La Ministerul Agriculturii, de exemplu, existã doi directori care au venituri mai mari decât cel al ministrului. La Ministerul Dezvoltãrii, topul salariaþilor cu venituri mari este condus de Elena Udrea, iar la Ministerul de Interne sunt trei secretari de stat care pleacã acasã cu mai mulþi bani decât ministrul Vasile Blaga. Nici unii angajaþi ai Ministerului Economiei nu o duc rãu: îi iau faþa lui Videanu cu venituri de trei ori mai mari. Ministerul Agriculturii ºi direcþiile din subordine au aproape 500 de angajaþi. Cel mai mare venit este de 7.806 lei ºi este încasat de doi directori, unul de la Direcþia Fonduri Europene ºi Contabilizare Plãþi ºi celãlalt adjunctul de la Direcþia pentru Pescuit. Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, câºtigã 7.643 lei lunar (brut), dar mai puþin decât cei doi directori. Mai sunt ºi alþi salariaþi care primesc un venit de aproape 7.300 de lei. Este vorba de directorul Direcþiei Generale Afaceri Europene ºi Relaþii Internaþionale ºi consilierul superior al Direcþiei Generale Buget Finanþe ºi Fonduri Europene. Salariile mari ale unor subordonaþi ai ministrului Agriculturii au ºi o justificare. Cei care lucreazã cu fonduri europene primesc în plus un spor de 75% din bugetul Uniunii Europene. Ministerul Dezvoltãrii Regionale ºi Turismului are 50 de funcþii. Cei mai mulþi bani îi iau ministrul Elena Udrea, respectiv 7.643 de lei, ºi secretarul de stat – 6.691 de lei. Cel mai mic venit îl au secretarul ºi curierul, pânã în 1.500 de lei. Blaga pleacã acasã cu 5.300 de lei Nici Ministerul Administraþiei ºi Internelor nu face excepþie. Vasile Blaga are veniturile pe jumãtatea celor câºtigate de doi dintre secretarii de stat, potrivit datelor publicate pe site-ul ministerului. Mai exact, Vasile Blaga a încasat în luna aprilie 5.361 lei net, în timp ce secretarii de stat au încasat primul 11.188 lei, al doilea 10,832 lei. Existã ºi un al treilea secretar de stat care a încasat mai mult decât ministrul Internelor, respectiv 8,125 lei, precum ºi un subsecretar care a încasat 9.415 lei. Ministerul Economiei: 5.000 de euro doar din comitete ºi comiþii În Ministerul Economiei ºi Comerþului, ministrul Adriean Videanu a avut în luna aprilie venituri de 7.600 de lei ºi este depãºit substanþial de o parte din angajaþii instituþiei. Un secretar de stat a câºtigat luna trecutã 22.000 de lei doar din CA-uri, la care se adaugã ºi un salariu brut de aproape 7.000 de lei, tot 22.000 de lei fiind încasatã ºi de unul din consilierii personali ai lui Videanu, care însã un salariu de bazã de aproape 10 ori mai mic. Diferenþa a obþinut-o din calitatea de reprezentant al ministerului în diferite consilii de administraþie. Un alt secretar de stat îi dã clasã lui Videanu cu banii cu care pleacã acasã, pe lângã cei 7.000 de lei salariu, tot graþie unor CA-uri – 18.500 de lei, ceva mai prost decât directorul de cabinet al ministrului – care a încasat aproape 20.000 de lei, tot graþie prezenþei sale prin comitete ºi comiþii. Fãrã acestea, salariul sãu ar fi fost de doar 3.500 de lei. Trei manageri publici din cadrul SGG au salarii mai mari decât premierul Emil Boc ºi Marko Bela Trei manageri publici din cadrul SGG au venituri mai mari decât cele pe care le primesc premierul Emil Boc, vicepremierul Marko Bela ºi ºeful SGG, Daniela Andreescu, iar unul dintre ºefii Serviciului Contencios câºtigã cu 44 de lei mai puþin decât Boc, potrivit datelor publicate, vineri, de Guvern. Potrivit datelor aferente lunii aprilie, publicate pe pagina de internet a Guvernului, premierul Emil Boc câºtigã 6.184 de lei net, vicepremierul Marko Bela - 5.892 lei, iar secretarul general al Guvernului are un venit net lunar de 5.361 lei. Salarii mai mari are un manager public principal gradul II (7.700 lei net), un manager public superior gradul II - (7.413 lei) ºi un alt manager public principal gradul II (6.870 lei), toþi trei fiind angajaþi la Unitatea Implementare Proiecte ºi la Unitatea Implementare Program din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG). Un ºef serviciu gradul I gradaþia 5 din Serviciul Contencios are un salariu net de 6.140 lei, deºi un un alt ºef serviciu din acel departament, cu acelaºi grad ºi cu aceeaºi gradaþie, câºtigã 3.784 lei net. Salarii mai mari decât ºeful SGG mai au un manager public asistent gradaþia 2 din cadrul Unitãþii Implementare Program (5.977 lei net), consilierul din cadrul Compatimentului Relaþii internaþionale, înalþi reprezentanþi ºi protocol (5.862) ºi directorul Direcþiei Speciale (5.366 lei). Salarii apropiate de cel al ºefului SGG sunt cele primite de directorul Direcþiei care pregãteºte ºedinþele de Guvern, directorul Direcþiei Logisticã (5.022 lei net) ºi de cel al Direcþiei Contencios ºi Resurse Umane (toþi primesc 5.022 lei net). Salariile din Compartimentul de Informaþii Clasificate nu depãºesc însã 3.810 lei net, iar la Compatimentul Arhivã Clasificatã, Stenograme ºi suport tehnic pentru ºedinþele de Guvern salariile au valori între 1.674 ºi 3.887 lei net. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Alexandra29 1 mesaj Membru din: 29/12/2008 Oras: Slatina |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 16:18
De la: dracusor, la data 2008-10-01 18:05:34mdea numai deasta investeste pc atatia bani in denigrarea lui, si dasta lea distrus basescu cariera politica la atatia,ca se iau mana in mana .si ai dreptate baescu habarnare de popor, nu a fost in italia de doua ori sa discute cu romanii si cu guvernul italian, nu merge la toate evenimentele importante inclusiv cele culturale si traditionale care au nevoie de sprijijn, nu a fost in zonele afectate de inundatii, nu numai anul asta ci si acu 2 ani cand au mai fost inundati si nu era campanie electorala ;) lucru ce trebuia sa faca prim-ministrul, fetito dute la culcare, somn usor Dracusor....nu ai invatat nimic la scoala aia pe care o frecventezi,daca frecventezi vreo scoala (m-as mira)...pt ca nu stii gramatica limbii romane...Asa ca...parerea mea este sa dispari naibii de aici ca ne faci de ras ca si natiune...cum ne-au facut de ras si pdl-istii...te crucesti ce oameni au pus la conducere in toate institutiile statului... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 17:10
vad ca este tot in media se arunca cu salariile la virf de la bugetari.
e un mod subtil al pdl si base de a distrage atentia de la reduecrea pensiilor si salariilor, pentru unii care incep sa urle din nou, uite ce salarii au unii. vina pentru aceste salarii e tot a lui boc. anul tercut cu mare tam -tam au lansat la apa legea 330 de salarizare unica. la ea au pus mina, sub patronajul sirbu-seitan-pogea si sindicatele. realitatea e ca acele grile de salarizare p[roduceau salarii mai mari decit erau in anul 2009. conform legii 330/2009 pina in feb trebuia sa iasa toate minsiterele cu norme de aplicare a legi. minsiterul finantelor stiind ca salariiile vor fi mai mari, impreuna cu ministerul muncii si cu avizul ministerului justitiei au scos la ordinul lui boc (cind incepusara sa le sosesca la finante norme de aplicare alegii salarizarii) ordonanta de urgenta a guvernului "dupa pofta inimii lui base" nr. 1 care a avut citeva efecte: au spus ca salariile se ingheata la nivelul celor din 2009 (cu exceptia magistratilor! - a se vedea ce a insemnat o greva facuta la timpul ei si cum au cedat pe tacute boc si base!) ca nu se mai acorda anumite sporuri si ca legea se aplica fara norme. de aici unii s-au trezit cu salarii mai mici, vezi ministerul consilierului taliban al lui base, funeriu, iar altii au ramas cu aceleasi salarii. deic legea care a inflamat anul trecut toata societatea roimanesca se aplica dupa ureche. in realitatea au scazut salariile la fraieri. pe tacte in majoritatea minsiterelor se dau si sporurile pe care oug le interzice , prelevindu-se de un articol care spune ca salariile vor fi la nivelu celor din 2009. asa ca daca in 2009 boc nu facut nimic cu salarizarea , in 2010 va reteza cu 25% - chestiune de securitate nationala. parerea mea e ca art. 53 din cosntitutie tine la salarii dar nu la pensii. sunt curios sa vad cum va arata forma finala a actului guvernului base. slabute argumentele ministerului justitie pe acesta tema. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 18:03
De la: 9am049573, la data 2010-05-29 17:10:00 iar îþi curge borºu' din nas !...sistemul legslativ a fost construit de E.Boc în ultimii 20 de ani ?...sau...te mai gândeºti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 18:42
ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:04
De la: gabigabi, la data 2010-05-29 18:42:18ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine ! ...Gãbelo, ai grijã cã se arde tocãniþa !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:12
De la: gabigabi, la data 2010-05-29 18:42:18ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine ! Nu i se face. Are impresia ca e ferit acolo. Nu e. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:15
De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 19:12:38De la: gabigabi, la data 2010-05-29 18:42:18ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine ! ..ba da !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:19
De la: mytcor, la data 2010-05-29 19:15:16De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 19:12:38De la: gabigabi, la data 2010-05-29 18:42:18ar fi indicat ,chiar necesar ptr. purificarea ta, ptr.un examen obligatoriu de constiinta, sa-ti treci tu in revista postarile tale, Mytcor, poate o sa ti se faca jena de tine ! S-o crezi tu. Tu nu stii ce stiu eu.
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:20
Aveti cele mai multe afaceri in domeniul bancar si petrolier. Si daca e aiurea la noi, pe voi va scade. Ca de scazut la noi scade doar 14% din popu.
Dar nu la asta ma refeream Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 19:28
De la: nastasemihail, la data 2010-05-29 19:20:36Aveti cele mai multe afaceri in domeniul bancar si petrolier. Si daca e aiurea la noi, pe voi va scade. Ca de scazut la noi scade doar 14% din popu. a avut grijã nenea Isãrescu sã ne-napoieze banii încã din prima tranºã !... ...aºa cã nu ºtii TU ce-am EU !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|