gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:13
erata : o fi ceva cu "pupulismul " asta  ca prea l-am scris fara sa-mi dau seama de greseala : populism,deci !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:17
De la: gabigabi, la data 2010-05-27 10:19:21De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 08:18:18Myctor,Adi,lasati dracu B1TV ca va prosteste.Uite,va dau eu un articol care mi-a placut ...
"Eu nu am ce pierde
Gandul 27mai2010
Cristian Tudor Popescu
Dacã ar fi fost numai foamea, deºi învãþasem bine ce înseamnã sã mãnânci ceai cu ce ai, n-aº fi ieºit în stradã în decembrie '89. Dacã ar fi fost numai frigul, l-aº fi îndurat în continuare. În întuneric pot sta ore în ºir. Ceea ce m-a scos din minþi a fost imaginea perpetuã a lui Ceauºescu vorbind pe ecranul televizorului alb-negru Temp 6 al maicã-mii. Demult nu mai auzeam ce spune. Ascultam doar hârâitul vocii, ca pe un mârâit de animal.
La fel mi s-a întâmplat marþi noaptea cu Traian Bãsescu. Minute în ºir n-am perceput niciun cuvânt - nu-i vedeam decât rânjetul de deschidere al discursului ºi nu-i auzeam decât vocea, ironicã, cinicã, ameninþãtoare, inventând în fiecare clipã justificãri pentru mizeria ºi frica din þarã. M-am cuplat brusc când l-am auzit spunând: "Eu nu am ce sã pierd". Acum sunt calm ºi pot sã analizez propoziþia asta, atunci, pe loc, cred cã am înjurat înspãimântãtor. Deci, dl. preºedinte al tuturor românilor nu are ce pierde. Corect. E plantat la Cotroceni pânã în 2014. Progeniturii sale EBA nu i se va tãia 25% din fondul pentru cosmetice ºi pantofi. Cealaltã e bine aranjatã din "vânzãri anterioare". Ceva îmi spune cã Elena Udrea nu va ajunge sã-ºi câºtige existenþa tricotând sau dând cu mopul. ªi atunci, ce sã piardã dl. preºedinte? Cã România ar putea ajunge un haos violent, în care sã fie devastate magazine, bãnci, administraþii financiare, în care oamenii sã-ºi dea în cap unii altora pentru o bucatã de pâine, ce-l priveºte pe dl. Bãsescu? (Aici, dl. preºedinte ar replica, probabil, numindu-mã din nou "propovãduitor al Apocalipsei", ca astã-toamnã înainte de vot, când zicea cã România n-are treabã cu criza.) Ori acceptaþi sã strângeþi cureaua pânã la leºin, ori, dacã nu, o sã fie ºi mai rãu. Alegerea dumneavoastrã. Eu n-am ce pierde.
Da? Pãi, atunci, de ce nu mai faceþi un referendum, dragostea dvs., ca ãla pentru împuþinarea parlamentarilor cu care aþi câºtigat alegerile? De ce nu vã întoarceþi la popor ca sã întrebaþi: Vreþi salarii cu 25% mai mici pentru bugetari? Vreþi pensii mai mici cu 15% pentru pensionari? Nu mai doriþi încã un rezultat de peste 80% care sã cereþi a fi aplicat de îndatã?
Vorbeºte dl. Bãsescu de cancerul din buget. Cã peste 60% din buget se duce pe salarii ºi pensii. Alaltãieri aflase cifrele astea, de la servicii? Le-a spus românilor acum câteva luni cã, dacã va fi ales preºedinte, va tãia pensiile ºi salariile, cã altã cale nu existã? Pãi, nu, d-sa repeta la nemurire cã desfiinþarea unei camere a Parlamentului e cheia redresãrii României. ªi, ce-i drept, s-au gãsit destui buimaci care sã-l creadã.
Nu vorbeºte însã dl. Bãsescu de cancerul din PDL. De camarila zâmbãreaþã ºi prosperã, adunatã ciorchine în jurul manikinului Boc, adusã ºi menþinutã la putere numai de dl. Bãsescu, care a ajuns sã o concureze la corupþie pe campioana PSD. ªi Videanu, ºi Berceanu, ºi Udrea ar surâde ºi ar rãspunde într-un glas, într-o remarcabilã unitate de viziune cu dl. preºedinte: "Nici noi n-avem ce pierde." Udrea vrea acum despãrþirea politicii de afaceri pentru membrii PDL. Acum! Dupã ani de zile în care s-au îmbuibat din banii statului. Acum, când trebuie prostiþi în mod solidar pensionarii, cã se sacrificã ºi miliardarii. Pânã ieri nu era nici o problemã la umflat contracte cu statul cu toptanul. Iar dl. Bãsescu nu poate decât sã spere cã "nu vor fi aplicate standarde duble în procesul de restructurare", adicã sã fie jupuiþi amãrâþii fãrã protecþie politicã ºi sã huzureascã în continuare amicii PDL...
"Trebuie sã înþelegem cã nu mai (s.m.) merge cu minciuna", mai spune dl. preºedinte. Deci, pânã acum a mers. Oare de ce? Este exact tipul de frazã pe care a rostit-o Ion Iliescu periodic, ani în ºir, ca sã dea impresia cã muºtruluieºte baronii PSD: "Aºa nu mai merge, tovarãºi".
ªi ce se va întâmpla dacã "existã o opoziþie insuportabilã, o presiune socialã insuportabilã"? "Sigur cã nimeni nu poate deveni duºmanul propriului popor. ªi nu avem decât sã nu realizãm cele ce ne-am angajat". Deci, dl. preºedinte e gata sã renunþe la tãierile de cheltuieli, sã împingã România în mod conºtient pe un drum ºi mai rãu, dar cã guvernul Boc ar trebui sã plece nici nu concepe. Ca sã nu mai vorbim de propria-i demisie. Spre deosebire de sutele de mii de români cãrora nu le va mai rãmâne decât sã se uite noaptea la televizor, dl. preºedinte nu va ajunge ºomer, deºi d-sa anunþã cã "am toatã noaptea la dispoziþie".
Nu-mi mai rãmâne sã spun decât cã nici eu nu am nimic de pierdut. Dacã n-o sã mai am bani de benzinã pentru Dacie, o sã merg cu metroul sau pe jos. Dacã n-o sã mai pot plãti ca sã joc tenis, o sã alerg prin parc. Dacã n-o sã-mi mai pot cumpãra dvd-uri, o sã mã duc, ca pe vremuri, la Cinematecã. Sunt gata sã trãiesc din nou la nivelul de viaþã pe care îl aveam în 1989, nu mi-am pierdut antrenamentul. Cu o singurã condiþie, aceeaºi care îmi intrase în cap ºi pe atunci, când mã uitam la televizor. "
eu sunt buimaca si nu reusesc sa-mi revin, caci presedintele tarii mi-a spus ,senin, ca sunt un CANCER pe trupul tarii ,de care trebuie sa scape ! pensiile- deci pensionarii- sunt Cancerul acestei tari ! ....@mycor si @Adi, daca-i doresc sa nu ajunga pensionar- adica un cancer - inseamna ca sunt extremista ?
vai de mine, cum sa fii extremista? prostii nu pot fi catalogati asa, le sunt iertate pacatele...
tu intelegio totul numai pe un singur sens, pentru tine, scopul este sa-l dam jos pe basescu si, eventual, impreuna cu vanea, sa-l puneti pe antonescu, zis crin, nu generalul... generalul era bine...
poate gresesc, poate asa vezi tu lucrurile si esti de buna credinta, dar iti reamintesc ca nu suntem in comunism, nici atunci daca nu munceai nu te descurcai, acum toti romanii vor sa primeasca de la stat, nimeni nu zice nimic de munca, agricultura este la pamant si din cauza noastra, nu are cine sa munceasca, nimeni nu munceste, ajutorul social, sub diverse forme, vine oricum...
adevarul este undeva pe la mijloc, romanii nu vor sa munceasca, vor salarii mari (am vazut liderul de la pollitie care spunea ca nu este posibil ca un politist, cu aproape 10 ani vechime, care patruleaza pe strada, sa primeasca 1500-1700 lei... imi venea sa lesin, eu cunosc oameni care muncesc cu adevarat, au studii suoperioare si nu castiga atat...)toata lumea da vina pe clasa politica... cine este clasa politica? de unde provine ea? NOI suntem clasa politica, abia asteptam sa vina x, y, z, la putere, sa facem si noi ce-au facut ceilalti...
cine-i clasa politica? sa nu o confundam cu bugetarii? pai clasa politica de aici provine, in m area ei majoritate, hectarele de vile, de care amintea mytcor, in general sunt ale bugetarilor, singura specia de salariati care nu trebuie sa raspunda pentru faptele, munca lor..., sau o fac de dragul artei...
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:20
De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:13:26erata : o fi ceva cu "pupulismul " asta ca prea l-am scris fara sa-mi dau seama de greseala : populism,deci !
...numai la prostii îþi stã mintea, ºi pac !...reflexul necondiþionat se instaleazã sub zulufi !...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:23
De la: mytcor, la data 2010-05-27 15:08:01De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:02:36De la: mytcor, la data 2010-05-27 14:50:32De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 14:49:17De la: mytcor, la data 2010-05-27 14:07:30De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 13:48:13Auzi Mytcor...Tu ai fost vara la Hintertuxer Gletscher?Chiar se schiaza vara,functioneaza instalatiile de cablu in tot timpul anului ?
..nu.
Nu functioneaza tot timpul anului sau nu ai avut ocazia sa verifici ?
Vannea, lasã gluma ºi treci la trebã.
iatã Gãbela, ce minciunicã a preparat.
Care-i minciunica preparata ? ca ce ? ca Bas' e 3 in 1 si ca pupulismul lui e desantat ?
ca Ro a incetat sa mai fie un Stat de Drept si ca Inst. statului lucreaza ptr. un singur om ?
ca imbecilul ala de Vladescu a scapat fraza cu scosul din sistem, acum vreo 3 sapt. ?
si care ar fi, dupa tine, rostul minciunicii mele, ca nu inteleg ? eu nu-s nici om politic, nici politician si nici pupulist ca sa-mi fac prozeliti p'aci ! eu spun ce cred si ce simt si spre deosebire de tine sau @adi, chiar cred in ce spun !
aceasta-i minciunica: "mytcore _ cum ziceai in campanie ? ca numai votindu-l pe Bas' imi va fi bine ?"
mai, tu esti beat ? vorbesti si tu din cind in cind sub influenta alcoolicelor, de nu-ti mai aduci aminte ? adica discutia despre Postasul care nu va mai suna la usa mea, este minciunica mea, mytcore ?  esti beat, esti nebun sau un mincinos ca si "turcu" ? nu-mi spunei tu in campanie ca numai realegerea lui Bas' ne salveaza ? mai, omule, revino-ti !
si ce explicatie logica, rationala si de bun-simt puteti voi da acum ,la arancatura asta cu Siguranta, cu Sinistru ,cu Dezastrul invocat de Bas' si porta-vocea boc,ptr. a Justifica Decizia luata ?
voi sunteti Cioclii Romaniei ,prin faptul ca-l ajutati pe Bas' sa-n groape Romania !
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:24
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:27
De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:23:00De la: mytcor, la data 2010-05-27 15:08:01De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:02:36De la: mytcor, la data 2010-05-27 14:50:32De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 14:49:17De la: mytcor, la data 2010-05-27 14:07:30De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 13:48:13Auzi Mytcor...Tu ai fost vara la Hintertuxer Gletscher?Chiar se schiaza vara,functioneaza instalatiile de cablu in tot timpul anului ?
..nu.
Nu functioneaza tot timpul anului sau nu ai avut ocazia sa verifici ?
Vannea, lasã gluma ºi treci la trebã.
iatã Gãbela, ce minciunicã a preparat.
Care-i minciunica preparata ? ca ce ? ca Bas' e 3 in 1 si ca pupulismul lui e desantat ?
ca Ro a incetat sa mai fie un Stat de Drept si ca Inst. statului lucreaza ptr. un singur om ?
ca imbecilul ala de Vladescu a scapat fraza cu scosul din sistem, acum vreo 3 sapt. ?
si care ar fi, dupa tine, rostul minciunicii mele, ca nu inteleg ? eu nu-s nici om politic, nici politician si nici pupulist ca sa-mi fac prozeliti p'aci ! eu spun ce cred si ce simt si spre deosebire de tine sau @adi, chiar cred in ce spun !
aceasta-i minciunica: "mytcore _ cum ziceai in campanie ? ca numai votindu-l pe Bas' imi va fi bine ?"
mai, tu esti beat ? vorbesti si tu din cind in cind sub influenta alcoolicelor, de nu-ti mai aduci aminte ? adica discutia despre Postasul care nu va mai suna la usa mea, este minciunica mea, mytcore ? esti beat, esti nebun sau un mincinos ca si "turcu" ? nu-mi spunei tu in campanie ca numai realegerea lui Bas' ne salveaza ? mai, omule, revino-ti !
si ce explicatie logica, rationala si de bun-simt puteti voi da acum ,la arancatura asta cu Siguranta, cu Sinistru ,cu Dezastrul invocat de Bas' si porta-vocea boc,ptr. a Justifica Decizia luata ?
voi sunteti Cioclii Romaniei ,prin faptul ca-l ajutati pe Bas' sa-n groape Romania !
am spus : indiferent cine va câºtiga....ok ?...redã exact textu' respectiv.... tu ai rãstãlmãcit ce-am spus ºi-o tot þii d-atunci de-a langa-danga.
scenaristo.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:28
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:34
De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
@adiuc sau adicucu sau cum te-o chema, citeste si tu ce-am scris mai sus si te mai intreb si pe tine : ai impresia ca nu se vor mari taxele si impozitele ? ai impresia ca nu vom face ecomie la gaze si electrica si caldura, caci NU vor fi bani ptr. ele si vom ajunge la rationalizarile Epocii de aur ? a avut grija Bas si acest guvern de a stimula economia ca sa ai bani ? altii decit din imprumuturi ?
Mai este RO o rep. parlamentara ? mai exista Democratie in tara asta ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
529 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:45
Eu deja folosesc energia solara neimpozabila,legumele din gradina si de la pomi ma gindesc sa fac compoturi ,magiun ,dulceata fara zahar,visinata ,dulceata de cirese ,pina se coace via sa fac un chef cu tulburel !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:49
De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
@adiuc sau adicucu sau cum te-o chema, citeste si tu ce-am scris mai sus si te mai intreb si pe tine : ai impresia ca nu se vor mari taxele si impozitele ? ai impresia ca nu vom face ecomie la gaze si electrica si caldura, caci NU vor fi bani ptr. ele si vom ajunge la rationalizarile Epocii de aur ? a avut grija Bas si acest guvern de a stimula economia ca sa ai bani ? altii decit din imprumuturi ?
ce economie sã stimuleze Gabi ?....unde vezi tu industrializare, agriculturã tehnologizatã, un sis. al serviciilor dezvoltat corespunzãtor, etc etc, ...ce economie sã stimulezi aatunci când ea lipseºte cu desãvârºire ?...
ce consum poþi stimula, al cui? al românilor ?...sunteþi inconºtienþi, tot ceea ce consumã românul, este produs în prop. de peste 80 % dincollo de frontierele Ro.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:03
De la: mytcor, la data 2010-05-27 15:49:33De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
ce economie sã stimuleze Gabi ?....unde vezi tu industrializare, agriculturã tehnologizatã, un sis. al serviciilor dezvoltat corespunzãtor, etc etc, ...ce economie sã stimulezi aatunci când ea lipseºte cu desãvârºire ?...
ce consum poþi stimula, al cui? al românilor ?...sunteþi inconºtienþi, tot ceea ce consumã românul, este produs în prop. de peste 80 % dincollo de frontierele Ro.
Mytcor,pe vremea lui tariceanu economia putea sa mearga bine.Acum insa ,cu nenea base si cu lacustele lui,seaca fantanile,izbucneste ciuma in sate,se parjolesc campiile...Nu imi spune ca lipseste economia Romaniei,lipsesc oamenii cu cap si sunt la conducere doar imbecili hoti si prosti ca oamenii lui Base.Asta este singura mare problema a economiei romanesti...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:04
De la: mytcor, la data 2009-12-03 12:37:04De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:32:05De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:30:29De la: mytcor, la data 2009-12-02 11:54:20De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum Antonescu
Cu Geoana voi vota si eu , desi sunt constient ca PSD-ul este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu ... mai nou Vantu, Patriciu, Voiculescu ... si nu sunt nici de departe bugetar sau sa am pretentia sa primesc ajutoare de la stat.
Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. Halal !
Dorinele, ultima frazã a com-ului tãu, este a unui individ de-o sclipitoare "inteligenþã", bãiete, pur ºi simplu eºti un geniu .pustiit !...
ºi acum mostra ce-þi aparþine :
"Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. "
Dorinele, te-nþeleg, tu erai la acea orã la "job", tu munceai, nu gândeai, n-aºa ?!...
Mã, tu esti laborant aºa cum pretinzi , sau paznic de noapte ?!...
Aberaþiilor pe care le-ai înºirat în cel d-al 2-lea com . pur si simplu m-au convins cã doar munceºti .
În fine,vând în vedere cã n-ai dovedit niciodatã c-ai fi posesorul unor cunoºtinþe minime de culturã generalã, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care sã-þi permitã abordarea unor discuþii raþonale, constat cã ;n-am cu cine ºi pentru ce, sã-mi uzez tastatura în viitor pt. aþi rãspunde.
Numai bine Lapuºneanco !...
Mytcor, deosebirea intre mine si tine este una imensa. In general, cu mici exceptii atunci cand intalnesc fanatism, ma caracterizeaza bunul simt, ratiunea, flexibilitatea si reusita unui dialog constructiv, cu elemnente de bun simt, indiferent de nivelul celuia cu care stau de vorba. Aceste 'caracteristici', tie iti lipsesc cu desavarsire.
Pana una alta, cand ai sa postezi si tu ceva inteligibil ... am sa fac plecaciuni in fata inteligentei tale sclipitoare.
In alta ordine ... de unde si pana unde ai ''scoso'' cu profesia mea ... cica laborant sau paznic?
Prietene, nu sunt nici una, nici alta ... lucrez in domeniul tehnic ... si de mine depind multe lucruri in procesul de productie, planificare, mentenanta si ... te las pe tine sa-ti pui mintea la contributie sa intelegi responsabilitatea pe care o am aici.
Eu nu te-am intrebat pe tine cu ce te ocupi si ... nici nu ma intereseaza. Oricum, daca ai avea o ocupatie ...n-ai sta toata ziua pe forum sa-ti insiri zi de zi ineptiile stereotipice ale unui om frustat. Am tot evitat sa intru in polemica cu tine, sa-ti inteleg commenturile ... dar am ajuns la concluzia ca te folosesti niste stereotipuri verbale preconcepute (sau ele de tine), nu stii sa-ti expui un comment inteligibil, bati apa in piua in orice domeniu ....
Spui: ''În fine,vând în vedere cã n-ai dovedit niciodatã c-ai fi posesorul unor cunoºtinþe minime de culturã generalã, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care sã-þi permitã abordarea unor discuþii raþonale, constat cã ;n-am cu cine ºi pentru ce, sã-mi uzez tastatura în viitor pt. aþi rãspunde. '' Trebuie sa recunosc ca tu esti posesorul unor cunostinte ''enorme'' social-politice, socio-culturale, socio-economice ... si eu sunt un biet muncitor proletar. Deosebirea este ca eu ti-am expus cateva idei socio-politice si socio-economice atunci cand am fost intrebat ... pe cand ''mata'' ... ai ramas prizonierul neputintei de a expune macar o idee din ''ograda'' proprie.
Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale - a ... scuza-ma (!!!!)... nu era un ''copypaste'' ....
Esti produsul frustat al societatii romanesti, inadaptat, exact ca si in cazul idolul tau ''monarhist'' Traian Basescu. Parca ati fi frati ... cand nu va convine ceva, singura arma de aparare pe care o aveti este sa aruncati fitile ieftine si demagocice in curtea ''dusmanului de clasa'' ...
Esti pueril prietene si nedemn de a mai avea vreodata o discutie de bun simt cu tine. Rand pe rand, cei care ti-au fost aproape (pe forum, pe chat ...) si-au dat seama de adevarata ta valoare si ti-au intors spatele ''strengareste''.
Ramai alaturi de idolul tau pe care nu-l ''sustii'', nu-i pronunti numele si lasa-ma pe mine in ... 'prostia' mea. Are cine sa ma aprecieze si sa-si doreasca sa converseze cu mine constructiv si intr-un mod placut.
dorinele
Motto: "Mi-e prieten Platon dar mai prieten Adevãrul"
"Stimabile", într-adevãr, între tine ºi mine existã o diferenþã imensã, pe vremea în care tu te cam jucai cu puþa-n praf, eu plãteam salarii câte unui specimen d'ãsta ca tine, venea la serviciu ºi-l loc sã-ºi respecte fiºa postului stãtea ºi se juca Mario, pe un comp.386( apropos;ºti cum arãta un aºa comp. în 1990? ºtii cât costa?...nu cred!) dupa 2 avertismente ºi o penalizare de 15% din salariu, l-am dat afarã.
Nu, nu te impancienta Dorinele, nu lam dat afarã numai pentru cele ce þi-am spus mai sus, ci pentru faptul cã pe deasupra,l-am prins cu toatã stânga sa, în puºculiþa firmei.
Da Dorinele, existã o imensã diferenþã întere noi, ai perfectã dreptate !...
Despre inteligenþele altor persoane nu mã pronunþ, aº fi total subiectiv, numai cã despre coerenþa logicii tale ºi inteligenþa ta, s-au pronunþat alþii, o ºtii foarte bine, atât momentele în care au facut-o cât ºi pentru ce, eu, mã abþin !.
"Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale "
Dorinele, scriu pe vreo 4-5 forumuri ale altor comnitaþi lingvistice, ce-i drept, cel mai mult ºi cel mai des scriu pe acest forum românesc(9am), þin sã te informez, aºa ca fapt divers, cã niciodatã, dar absolut nicidatã, n-am vãzut pe cineva sã atragã atenþia cuiva cã a fãcut o greºealã gramaticalã în textul pe care l-a postat.
Dorinele, acest moft, al atragerii atentiei asupra greºelilor gramaticale pe care le face un individ ori altul, nu l-am întâlnit decât pe acest forum românesc, culmea, am observat cã eºti tras de mânecã pentru greºelile gramaticale comise, exact în momentul în care interlocutorul rãmâne-n panã de argumente pentru a-ºi combate adversarul.
Dacã ar fi sã-þi mai dau o informaþie, tot aºa , ca fapt divers, am sã-þi spun, cã nimeni nu scrie corect în Lb.Românã din punct de vedere gramatical, dacã nu foloseºte diacriticele.
Da dorinele, sunt frustrat, dar nu pentru motivul pe care tu l-ai invocat, nu sunt produsul societãþii româneºti, dacã aº fi citit sau învaþat numai ceea ce mi-a fost predat în ºcoala româneasca, poate îþi dãdeam dreptate, mã simt frustrat numai în momentul în care fac comparatii între societatea româneasca ºi societãþile civilizaþiei occidentale, mã simt frustrat, în momentul în care constat modul lor de gândire ºi abordare a problemelor societãþii lor, comparativ cu al tãu ºi al vostru în general, ai dreptate Dorinele mã simt frustrat când fac aceste comparaþii ºi încã n-am timpul necesar sã-þi spun ori sã-þi înºir aici, cât de frustrat mã simt, în urma tuturor comparaþiilor ce le-am fãcut ºi a concluziilor ce-au rezultat.
IUBESC ROMÂNIA !...NU IUBESC PE ROMÂNII ce s-au aculturalizat sub nefasta manipulare mediaticã a manelizãrii ºi þiganizãrii.
Gabi, scriu pe acest site generalist de ºtiri, încã de prin 2005, tu, eºti ceva mai tânãrã decât mine pe acest site, postezi com-uri de prin 2007, eu nu m-am schimbat nici o secundã, observ cã tu, Da!...
Sper ca-n 2010 sã-þi primeºti pensia cu regularitate, dar, aceastã regularitate ,nu depinde decât de felul în care o sã vã votaþi pe viitor clasa politicã ºi conducãtorii.
În rest, numai bine vã doresc tuturor, pãcat cã acest bine pe care vi-l doresc , nu-l prea vãd mijindu-se la orizontul românesc.
ia uita-te @mytcore, la pasajul adresat mie si spune-mi cine umbla cu minciunica, eu sau tu ca, vezi doamne, n-ai spus niciodata ca blablabla ?
 acu' am o intrebare ,inca una : de votat am votat asa cum ati sperat voi, postacii portocalii si Sefu' s-a reales ....o veni pensia cu regularitate, chiar taiata .....dar cit timp crezi ca va dura pina nu va intra-n sincope ? ca eu nu-i dau mai mult de 9 luni, exagerind fireste .....
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:05
De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
ce probleme ridici tu nu au legatura cu momentul de fata...
nici un guvern din lumea asta nu-si ia un asemenea angajament...
ca visteria tarii este goala, ca si tartacuta ta, a avut grija pnl, numai cine nu vrea nu intelege...
nici cu cei de la guvernare nu mi-e rusine, dar uara care te caractrizeaza pe tine te face sa nu poti gandi corect...
cred ca masurile luate acum sunt bune, trebuiau luate mai demult... pana mai ieri, toate partidele erau de acord cu asemenea masuri, acum si-au schimbat parerea...
sunt de acord si cu scaderea cheltuielilor publice, si aici risipa este mare, clientelismul politic, nu numai la pdl, in orasul meu psd, conduce... nu are importanta culoarea...
aici tebuie sa insiste toata lumea, sa se reduca chelt publice, sa nu mai fie contracte de achizitii, etc, secretizate...
dar lucrurile astea nu le vor toti, ca doar sunt o singura gasca de culori diferite, sindicatele nu vor nici ele lucrurile astea, liderii lor fiind manjiti... este mai usor sa manipulezi lumea decat sa indrepti niste nedreptati.... sau esti de acord cu salariile de sute de milioane pe care le castiga unii, am vazut salariu de 3100 lei la o educatoare, adevarat, cu vechime de 35 ani, si gradatie de merit..., esti de acord cu pensiile nesimtite care nu trin cont de vechime si cuantumul contributiei? uni sunt prea sus fata de lege, nu presus...
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:07
De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 16:03:45De la: mytcor, la data 2010-05-27 15:49:33De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
Mytcor,pe vremea lui tariceanu economia putea sa mearga bine.Acum insa ,cu nenea base si cu lacustele lui,seaca fantanile,izbucneste ciuma in sate,se parjolesc campiile...Nu imi spune ca lipseste economia Romaniei,lipsesc oamenii cu cap si sunt la conducere doar imbecili hoti si prosti ca oamenii lui Base.Asta este singura mare problema a economiei romanesti...
te vad om serios, poate mai citeste si cineva din familia ta... ai omis sa spui de hoardele de tatari sau turci care ne cotropesc si tabloul era complet....
chiar ai o misiune de indeplinit sau aici se face schimb de idei?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:10
De la: gabigabi, la data 2010-05-27 16:04:57De la: mytcor, la data 2009-12-03 12:37:04De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:32:05De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:30:29De la: mytcor, la data 2009-12-02 11:54:20De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum Antonescu
Cu Geoana voi vota si eu , desi sunt constient ca PSD-ul este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu ... mai nou Vantu, Patriciu, Voiculescu ... si nu sunt nici de departe bugetar sau sa am pretentia sa primesc ajutoare de la stat.
Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. Halal !
Dorinele, ultima frazã a com-ului tãu, este a unui individ de-o sclipitoare "inteligenþã", bãiete, pur ºi simplu eºti un geniu .pustiit !...
"Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. "
Dorinele, te-nþeleg, tu erai la acea orã la "job", tu munceai, nu gândeai, n-aºa ?!...
Aberaþiilor pe care le-ai înºirat în cel d-al 2-lea com . pur si simplu m-au convins cã doar munceºti .
În fine,vând în vedere cã n-ai dovedit niciodatã c-ai fi posesorul unor cunoºtinþe minime de culturã generalã, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care sã-þi permitã abordarea unor discuþii raþonale, constat cã ;n-am cu cine ºi pentru ce, sã-mi uzez tastatura în viitor pt. aþi rãspunde.
Mytcor, deosebirea intre mine si tine este una imensa. In general, cu mici exceptii atunci cand intalnesc fanatism, ma caracterizeaza bunul simt, ratiunea, flexibilitatea si reusita unui dialog constructiv, cu elemnente de bun simt, indiferent de nivelul celuia cu care stau de vorba. Aceste 'caracteristici', tie iti lipsesc cu desavarsire.
Pana una alta, cand ai sa postezi si tu ceva inteligibil ... am sa fac plecaciuni in fata inteligentei tale sclipitoare.
In alta ordine ... de unde si pana unde ai ''scoso'' cu profesia mea ... cica laborant sau paznic?
Prietene, nu sunt nici una, nici alta ... lucrez in domeniul tehnic ... si de mine depind multe lucruri in procesul de productie, planificare, mentenanta si ... te las pe tine sa-ti pui mintea la contributie sa intelegi responsabilitatea pe care o am aici.
Eu nu te-am intrebat pe tine cu ce te ocupi si ... nici nu ma intereseaza. Oricum, daca ai avea o ocupatie ...n-ai sta toata ziua pe forum sa-ti insiri zi de zi ineptiile stereotipice ale unui om frustat. Am tot evitat sa intru in polemica cu tine, sa-ti inteleg commenturile ... dar am ajuns la concluzia ca te folosesti niste stereotipuri verbale preconcepute (sau ele de tine), nu stii sa-ti expui un comment inteligibil, bati apa in piua in orice domeniu ....
Spui: ''În fine,vând în vedere cã n-ai dovedit niciodatã c-ai fi posesorul unor cunoºtinþe minime de culturã generalã, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care sã-þi permitã abordarea unor discuþii raþonale, constat cã ;n-am cu cine ºi pentru ce, sã-mi uzez tastatura în viitor pt. aþi rãspunde. '' Trebuie sa recunosc ca tu esti posesorul unor cunostinte ''enorme'' social-politice, socio-culturale, socio-economice ... si eu sunt un biet muncitor proletar. Deosebirea este ca eu ti-am expus cateva idei socio-politice si socio-economice atunci cand am fost intrebat ... pe cand ''mata'' ... ai ramas prizonierul neputintei de a expune macar o idee din ''ograda'' proprie.
Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale - a ... scuza-ma (!!!!)... nu era un ''copypaste'' ....
Esti produsul frustat al societatii romanesti, inadaptat, exact ca si in cazul idolul tau ''monarhist'' Traian Basescu. Parca ati fi frati ... cand nu va convine ceva, singura arma de aparare pe care o aveti este sa aruncati fitile ieftine si demagocice in curtea ''dusmanului de clasa'' ...
Esti pueril prietene si nedemn de a mai avea vreodata o discutie de bun simt cu tine. Rand pe rand, cei care ti-au fost aproape (pe forum, pe chat ...) si-au dat seama de adevarata ta valoare si ti-au intors spatele ''strengareste''.
Ramai alaturi de idolul tau pe care nu-l ''sustii'', nu-i pronunti numele si lasa-ma pe mine in ... 'prostia' mea. Are cine sa ma aprecieze si sa-si doreasca sa converseze cu mine constructiv si intr-un mod placut.
dorinele
"Stimabile", într-adevãr, între tine ºi mine existã o diferenþã imensã, pe vremea în care tu te cam jucai cu puþa-n praf, eu plãteam salarii câte unui specimen d'ãsta ca tine, venea la serviciu ºi-l loc sã-ºi respecte fiºa postului stãtea ºi se juca Mario, pe un comp.386( apropos;ºti cum arãta un aºa comp. în 1990? ºtii cât costa?...nu cred!) dupa 2 avertismente ºi o penalizare de 15% din salariu, l-am dat afarã.
Nu, nu te impancienta Dorinele, nu lam dat afarã numai pentru cele ce þi-am spus mai sus, ci pentru faptul cã pe deasupra,l-am prins cu toatã stânga sa, în puºculiþa firmei.
Despre inteligenþele altor persoane nu mã pronunþ, aº fi total subiectiv, numai cã despre coerenþa logicii tale ºi inteligenþa ta, s-au pronunþat alþii, o ºtii foarte bine, atât momentele în care au facut-o cât ºi pentru ce, eu, mã abþin !.
"Daca ai fi avut minime cunostinte de cultura generala, ai fi realizat ca doar citatul expus mai sus, e plin de greseli gramaticale "
Dorinele, scriu pe vreo 4-5 forumuri ale altor comnitaþi lingvistice, ce-i drept, cel mai mult ºi cel mai des scriu pe acest forum românesc(9am), þin sã te informez, aºa ca fapt divers, cã niciodatã, dar absolut nicidatã, n-am vãzut pe cineva sã atragã atenþia cuiva cã a fãcut o greºealã gramaticalã în textul pe care l-a postat.
Dorinele, acest moft, al atragerii atentiei asupra greºelilor gramaticale pe care le face un individ ori altul, nu l-am întâlnit decât pe acest forum românesc, culmea, am observat cã eºti tras de mânecã pentru greºelile gramaticale comise, exact în momentul în care interlocutorul rãmâne-n panã de argumente pentru a-ºi combate adversarul.
Dacã ar fi sã-þi mai dau o informaþie, tot aºa , ca fapt divers, am sã-þi spun, cã nimeni nu scrie corect în Lb.Românã din punct de vedere gramatical, dacã nu foloseºte diacriticele.
Da dorinele, sunt frustrat, dar nu pentru motivul pe care tu l-ai invocat, nu sunt produsul societãþii româneºti, dacã aº fi citit sau învaþat numai ceea ce mi-a fost predat în ºcoala româneasca, poate îþi dãdeam dreptate, mã simt frustrat numai în momentul în care fac comparatii între societatea româneasca ºi societãþile civilizaþiei occidentale, mã simt frustrat, în momentul în care constat modul lor de gândire ºi abordare a problemelor societãþii lor, comparativ cu al tãu ºi al vostru în general, ai dreptate Dorinele mã simt frustrat când fac aceste comparaþii ºi încã n-am timpul necesar sã-þi spun ori sã-þi înºir aici, cât de frustrat mã simt, în urma tuturor comparaþiilor ce le-am fãcut ºi a concluziilor ce-au rezultat.
IUBESC ROMÂNIA !...NU IUBESC PE ROMÂNII ce s-au aculturalizat sub nefasta manipulare mediaticã a manelizãrii ºi þiganizãrii.
Gabi, scriu pe acest site generalist de ºtiri, încã de prin 2005, tu, eºti ceva mai tânãrã decât mine pe acest site, postezi com-uri de prin 2007, eu nu m-am schimbat nici o secundã, observ cã tu, Da!...
Sper ca-n 2010 sã-þi primeºti pensia cu regularitate, dar, aceastã regularitate ,nu depinde decât de felul în care o sã vã votaþi pe viitor clasa politicã ºi conducãtorii.
În rest, numai bine vã doresc tuturor, pãcat cã acest bine pe care vi-l doresc , nu-l prea vãd mijindu-se la orizontul românesc.
ia uita-te @mytcore, la pasajul adresat mie si spune-mi cine umbla cu minciunica, eu sau tu ca, vezi doamne, n-ai spus niciodata ca blablabla ?
acu' am o intrebare ,inca una : de votat am votat asa cum ati sperat voi, postacii portocalii si Sefu' s-a reales ....o veni pensia cu regularitate, chiar taiata .....dar cit timp crezi ca va dura pina nu va intra-n sincope ? ca eu nu-i dau mai mult de 9 luni, exagerind fireste .....
unde-i recomandarea expresã, de-a-l vota pe T. Bãsescu ?...
.......................................................................................................
..............................................................................................
...eu n-am observat-o !...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:26
De la: mytcor, la data 2010-05-27 15:49:33De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
iubire, tot timpul celor 5 ani de presedentie, Bas' a criticat tot ce-a facut Tariceanu si ne-a ftut in creieri de cum va indrepta el,daca i SE MAI DA O SANSA , tot raul facut de liberali ! cum Boc 1, 2, 3 si 4 VOR FACE si VOR DREGE, punind totul pe roate, anuntindu-ne in camp. lui electorala ca DEJA are semne ca Economia incepe sa-si revina ! .....cine minte, mytcore ? eu ? haida de !
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:39
Din toatã povestea asta cu reducerile de venituri aplicate unei largi categori de persoane, un singur lucru vreau sã-l evidenþiez ºi sã-l salut: „Pensiile speciale vor fi regândite”. Mai exact, începând cu drepturile lunii iunie 2010, pensiile stabilite potrivit legilor cu caracter special, cuvenite sau aflate în platã, se recalculeazã utilizând algoritmul de calcul prevãzut de Legea 19/2000 ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:41
De la: adiuc, la data 2010-05-27 16:05:08De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
ce probleme ridici tu nu au legatura cu momentul de fata...
nici un guvern din lumea asta nu-si ia un asemenea angajament...
ca visteria tarii este goala, ca si tartacuta ta, a avut grija pnl, numai cine nu vrea nu intelege...
nici cu cei de la guvernare nu mi-e rusine, dar uara care te caractrizeaza pe tine te face sa nu poti gandi corect...
cred ca masurile luate acum sunt bune, trebuiau luate mai demult... pana mai ieri, toate partidele erau de acord cu asemenea masuri, acum si-au schimbat parerea...
sunt de acord si cu scaderea cheltuielilor publice, si aici risipa este mare, clientelismul politic, nu numai la pdl, in orasul meu psd, conduce... nu are importanta culoarea...
aici tebuie sa insiste toata lumea, sa se reduca chelt publice, sa nu mai fie contracte de achizitii, etc, secretizate...
dar lucrurile astea nu le vor toti, ca doar sunt o singura gasca de culori diferite, sindicatele nu vor nici ele lucrurile astea, liderii lor fiind manjiti... este mai usor sa manipulezi lumea decat sa indrepti niste nedreptati.... sau esti de acord cu salariile de sute de milioane pe care le castiga unii, am vazut salariu de 3100 lei la o educatoare, adevarat, cu vechime de 35 ani, si gradatie de merit..., esti de acord cu pensiile nesimtite care nu trin cont de vechime si cuantumul contributiei? uni sunt prea sus fata de lege, nu presus...
cum zici tu, cel prea destept ? ca intrebarile mele nu au legatura cu momentul de acum ? phai, noroc ca nu esti atit de prost ca mine, caci atunci ai fi inteles ca nu vor trece 3 luni si vor creste taxele si impozitele....dar,deh, si guvernul asta e la fel de destept ca si tine si nu se gindeste la urmatoarea miscare...
masurile de astazi NU trebuiau luate decit daca masura controlului averilor ilicite, a evaziunii fiscale, a economiei la negru si reducerea agentiilor si ministerelor energobugetare , nu reausea sa aduca banii care lipsesc din buget ! in tot timpul capanie electorale, ni s-a spus despre : Sistem ticalosit....e bine mersi, sti ? baietii destepti.....sunt sanatosi ,sti ? grupurile de interese.....nu le-a deranjat nimeni, sti ? mogulii sunt si ei bine, dna Udrea, dl. Blaga, Videanu, Berceanu, de asemenea....nu fi ingrijorat ca nu vor sifona in continuare pusculita publica ! de ce crezi ca s-au luptat pe viata si pe moarte sa recistige Bas', desi stiau ca-i criza ? ptr. ca are balta peste, desteptule, dar e numai ptr. cine are legitimatie de partid !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 16:52
De la: mytcor, la data 2010-05-27 16:10:15De la: gabigabi, la data 2010-05-27 16:04:57De la: mytcor, la data 2009-12-03 12:37:04De la: gabigabi, la data 2009-12-03 10:32:05De la: Dorinel, la data 2009-12-02 23:30:29De la: mytcor, la data 2009-12-02 11:54:20De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum Antonescu
dorinele
unde-i recomandarea expresã, de-a-l vota pe T. Bãsescu ?...
.......................................................................................................
..............................................................................................
...eu n-am observat-o !...
hai, sa mori tu ! n-ai spus asta ? hai zi zau cu limba scoasa ! ca doar nu ma-ndemnai sa-l votez pe Geoana ?  ei,uite ,cinstita fiind ,recunosc ca tu ,la un moment dat, ai virat-o conf. obiceiului pe care-l ai : de a te eschiva; de a te fofila si ai inceput s-o dai cu nea Manole ala de care Nu auzise nimeni pina atunci si nici de atunci incoace nu a mai auzit Nimeni ! adica ,tu vrei sa spui ca omul ala avea vreo posibilitate reala de a fi ales si mai ales, de a rezista MAFIEI politice si economice ?  bai omule , nu-ti bate joc nici de mintea ta, dar nici de'a mea !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 17:14
De la: Dorinel, la data 2010-05-27 16:39:26Din toatã povestea asta cu reducerile de venituri aplicate unei largi categori de persoane, un singur lucru vreau sã-l evidenþiez ºi sã-l salut: „Pensiile speciale vor fi regândite”. Mai exact, începând cu drepturile lunii iunie 2010, pensiile stabilite potrivit legilor cu caracter special, cuvenite sau aflate în platã, se recalculeazã utilizând algoritmul de calcul prevãzut de Legea 19/2000 ...
salut, Dorinele ! macar de-ar fi asa ,dar i-auzi ce zice dl. Vasilescu, purtatorul de cuvint al BNR....cica masurile astea NU vor redresa economia tarii, ci este doar o corectie a unei disfunctiuni....  deci ,prea iubiti potocalii , ce urmeaza ? ce mai urmeaza ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 17:40
De la: adiuc, la data 2010-05-27 16:07:56De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 16:03:45De la: mytcor, la data 2010-05-27 15:49:33De la: gabigabi, la data 2010-05-27 15:34:56De la: gabigabi, la data 2010-05-27 14:21:23@mytcore, te ajuta daca-ti spun ca,din pct. meu de vedere, Basescu e 3 in 1 si a dus politicianismul si populismul pe noi culmi de tupeu si cinism ? ca e Incununarea celor 20 ani de Democratie Originala care a esuat, ceea ce era de prevazut- si noi v-am tot spus....si spus ....si spus - intr-o Dictatura Personala a lui ?! i se mai poate opune cineva, in acest moment, in tara asta ? mai e RO Republica Parlamentara ? da sau nu ?
te vad om serios, poate mai citeste si cineva din familia ta... ai omis sa spui de hoardele de tatari sau turci care ne cotropesc si tabloul era complet....
chiar ai o misiune de indeplinit sau aici se face schimb de idei?
Imi pare sincer rau ca nu ai prins ideea.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 17:51
pfiii, ce idee sa prinda oamenii astia ? Numai ce vine de la Basescu se cheama IDEE si ea trebuie promovata ,oricit de penibila, neadevarata sau ticaloasa e !
|
Fosta membra 9am.ro
3053 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 17:52
De la: Dorinel, la data 2010-05-27 16:39:26Din toatã povestea asta cu reducerile de venituri aplicate unei largi categori de persoane, un singur lucru vreau sã-l evidenþiez ºi sã-l salut: „Pensiile speciale vor fi regândite”. Mai exact, începând cu drepturile lunii iunie 2010, pensiile stabilite potrivit legilor cu caracter special, cuvenite sau aflate în platã, se recalculeazã utilizând algoritmul de calcul prevãzut de Legea 19/2000 ...
Si eu salut lucrul asta, Dorinel
Se pare ca vor fi reduse cu 80%...daca se tin de cuvant.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 18:46
De la: yxz, la data 2010-05-27 17:52:54De la: Dorinel, la data 2010-05-27 16:39:26Din toatã povestea asta cu reducerile de venituri aplicate unei largi categori de persoane, un singur lucru vreau sã-l evidenþiez ºi sã-l salut: „Pensiile speciale vor fi regândite”. Mai exact, începând cu drepturile lunii iunie 2010, pensiile stabilite potrivit legilor cu caracter special, cuvenite sau aflate în platã, se recalculeazã utilizând algoritmul de calcul prevãzut de Legea 19/2000 ...
Si eu salut lucrul asta, Dorinel
Se pare ca vor fi reduse cu 80%...daca se tin de cuvant.
Mda,toti pensionarii care au pensia redusa acum, se vor bucura ca va scadea pensia altora in viitor  : .Ce sa zic,o consolare absolut imbecila si ireala mai ales ca vine din partea ta care nu esti pensionara dar "saluti".Saluta tu ce vrei,saluti aiurea. Ca sa intelegi ce iti spun,incearca sa te gandesti nu la pensiile speciale ci la un lucru simplu si clar care tine de prezent :au sazut pensiile "normale" devenind cele mai mici din Europa ! SALUTA VIITORUL BASESCIAN(esti o credincioasa a lui Zeus) , DAR TE ROG,ALOCA O FLEGMA PENTRU MASURILE IDIOATE ALE GUVERNULUI BASESCU DE ACUM !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 18:52
Doar tampitii nu inteleg inca ,nu se poate face o reducere a pensiilor "speciale" deoarece acest termen de pensii "speciale" nu are sens ,toate pensiile se calculeaza pe un singur sistem .Acest termen este nascocit ca sa invrajbeasca pensionarul cu 700Ron impotriva celui cu 1500!
|
9am188715
4 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 19:05
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales b1tv si OTV) si devin convinsi ca basescu este un Zeu pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el talentul sa minta,sa se prefaca,sa ameteasca prostimea,idiotii si cretinii,dar el urmareste doar interesul familiei lui al gastilor din PDL ,a lui VIDEANU,BLAGA,UDREA,BERCEANU si alti borfasi parveniti prin hotie si inselaciune,care fac afaceri cu statul ,folosind banii de la Buget in interes personal.
Asa este ,acum se folosesc de un bou ca Boc ,de liderii sindicali care intodeauna au tradat interesele celor pe care-i reprezinta,de traseistii parveniti din politica ,independentii si clica UDMR.
|
Fosta membra 9am.ro
3053 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 19:06
Iar eu vorbesc de pensiile speciale, Vanea!
Nu de pensii de 1500, ci muuult mai mari...ceva gen Geica Florea.
E adevarat: masurile care se iau acum sunt dureroase si prea dure. Dar stii care e problema? Salariile, pensiile, ajutoarele, facturile trebuie platite ACUM, cel tarziu maine. Ce facem? Ne imprumutam iar? Ce crezi ca ar avea efecte ACUM??? Ce solutie???
Si poate reusim sa discutam civilizat. Ce crezi ca rezolvi cu vorbe gen ''imbecila'', ''tampiti''?
|
9am188715
4 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 19:12
De la: yxz, la data 2010-05-27 19:06:52Iar eu vorbesc de pensiile speciale, Vanea!
E adevarat: masurile care se iau acum sunt dureroase si prea dure. Dar stii care e problema? Salariile, pensiile, ajutoarele, facturile trebuie platite ACUM, cel tarziu maine. Ce facem? Ne imprumutam iar? Ce crezi ca ar avea efecte ACUM??? Ce solutie???
Si poate reusim sa discutam civilizat. Ce crezi ca rezolvi cu vorbe gen ''imbecila'', ''tampiti''?
SOLUTIA ESTE DEBARCAREA URGENTA A LUI bASESCU ,ARESTAREA CELOR CARE AU ADUS ROMANIA IN COLAPS FINANCIAR ,ALEGERILE ANTICIPATE ,APLICAREA PUNCTULUI 8 DE LA TIMISOARA-ATRECUT PREA MULT TIMP SI ROMANIA SE DUCE DE RIPA !
|
Fosta membra 9am.ro
3053 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 19:14
De la: 9am188715, la data 2010-05-27 19:12:11De la: yxz, la data 2010-05-27 19:06:52Iar eu vorbesc de pensiile speciale, Vanea!
SOLUTIA ESTE DEBARCAREA URGENTA A LUI bASESCU ,ARESTAREA CELOR CARE AU ADUS ROMANIA IN COLAPS FINANCIAR ,ALEGERILE ANTICIPATE ,APLICAREA PUNCTULUI 8 DE LA TIMISOARA-ATRECUT PREA MULT TIMP SI ROMANIA SE DUCE DE RIPA !
Ok. Dar, dureaza. E o solutie de termen lung sau mediu, in cel mai bun caz. De unde se fac platile luna viitoare???
|
9am188715
4 mesaje
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 19:18
Banii sunt ,dar sunt repartizati in scop personal lui VIDEANU,BERCEANU,UDREA,BLAGA,BOC ,BASESCU ,cu acesti bani dositi Romania poate face platile pe inca 2 ani ,arestarae acestor infractori scoate Romania din COLAPS
|
|
|